توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مسابقه ساخت کاغذ دیواری سری(2)
HaMo0n
02-05-2007, 03:09 PM
سلام به کاربران گرامی انجمن
سری دوم مسابقه ساخت کاغذ دیواری رو اغاز میکنیم سری قبلی یا سری اول اقا انیمال باتیستا برنده شدن این سری به درخواست آقا علی قدیری مقدم قرار شد دوستان از دیواها والیپر بسازن تا بازی جالب تر بشه
هدیه این سری مسابقه WM23هست یعنی تا اون روز دوستان مهلت دارن کاغذ دیواری بسازن ایندفعه برخلاف سری قبل هر کاربر میتونه 15والیپر درست کنه.
البته دوستان هنوز بازی شروع نشده زمانی که شروع کرد بنده اعلام میکنم
لطفا نظرتون رو درباره این سری بگید
ممنون
خداحافظ
N!(0T!NE
02-05-2007, 03:15 PM
ممنون هامون جان از اینکه به درخواستم رسیدگی کردی فقط تو رو خدا بچه ها بیشتر از 15 تا نزارین تاشلوغ نشه اقای انیمال باتیستا منتظرتم تا بازم با هم رقابت کنیم.
ANIMAL BATISTA
02-06-2007, 01:41 AM
ممنون هامون جان از اینکه به درخواستم رسیدگی کردی فقط تو رو خدا بچه ها بیشتر از 15 تا نزارین تاشلوغ نشه اقای انیمال باتیستا منتظرتم تا بازم با هم رقابت کنیم.
سلام اقاي قديري
من خيلي دوست داشتم كه شركت كنم :2:
ولي به خدا ديگه نميتونم چون تازه از الان دارم براي كنكور درس ميخونم و ديگه اصلاوقت اضافي ندارم تا والپر درست كنم انشاالله بعد از كنكور
چون تازه مارو به مدت 8 ماه معاف كردن تا كنكور رو بديم ( خدا لعنتشون كنه اخه الان وقت معاف كردن بودن بايد قبلا ميگفتن ) :2:
N!(0T!NE
02-06-2007, 03:05 AM
سلام اقاي قديري
ولي به خدا ديگه نميتونم چون تازه از الان دارم براي كنكور درس ميخونم و ديگه اصلاوقت اضافي ندارم تا والپر درست كنم انشاالله بعد از كنكور
چون تازه مارو به مدت 8 ماه معاف كردن تا كنكور رو بديم ( خدا لعنتشون كنه اخه الان وقت معاف كردن بودن بايد قبلا ميگفتن ) :2:
خوب حالا 1 چند تا بزار دیگه روم رو زمین ننداز.
ANIMAL BATISTA
02-07-2007, 12:11 AM
سلام اقاي قديري
خوب حالا 1 چند تا بزار دیگه روم رو زمین ننداز.
باشه علي جون :24:
فقط اونهايي رو كه قبلا درست كرده بودم ميزارم
به خدا اصلا وقت ندارم :2:
اميدوارم از دست من ناراحت نشي :30:
N!(0T!NE
02-07-2007, 12:30 AM
[/b]نه خیلی هم خوشحال میشم [/color][/align]
N!(0T!NE
02-10-2007, 02:54 AM
هامون جان کی شروع میشه؟
HaMo0n
02-10-2007, 04:51 AM
دوستان میتونن از امروز شروع کنن به ساختن والیپر
ANIMAL BATISTA
02-11-2007, 01:36 AM
خوب با اجازه دوستان من شروع ميكنم :24::13:
اين دوتا والپر :24:
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
N!(0T!NE
02-12-2007, 01:24 PM
N!(0T!NE
02-17-2007, 11:45 PM
HaMo0n
02-22-2007, 12:13 PM
کسی دیگه نیست کاغذ دیواری بزاره؟
دوستان لطف کنند فقط از **** بزارند
ANIMAL BATISTA
02-25-2007, 01:06 AM
legendarp
03-24-2007, 11:34 AM
بابا **** غیر اخلاقی تو خونه نمیشه روش کار کرد خانواده گیر میدن نمیشه از خیر این **** بگزری من می خوامستم شروع کنم بابام گیر داد نزاشت
N!(0T!NE
03-26-2007, 02:02 AM
شانس ما رو ببین من 10 والپیپر ردیف از **** ساخته بودم همشون رو هاردم بود و هاردم درایو g پاک شد و اینم از بد شانسی ما.
legendarp
03-26-2007, 10:20 AM
با علی هم همدردی کنم
---------------------------------
من 70 تا والپیپر از تمام کشتی کچ کاران مرد و همچنین 50 تا از بازیگران هالیوود و 120 از فوتبالیستها ساخته بودم ولی 3 هفته پیش درایو من با تمام عکسهای مکمل و عکسهایی که ساخته بودم پاک شد منم Recover کردم ولی چندتاش بیشتر برنگشت.
---------------------------------------------------------------
علی جون اون درایوت کاملا پاک شده . اگر کامل پاک شده چیزی روش نریز به هیج وجه چون Fat رو خالی می کنه اگر هنوز چیزی روش نریختی من یه برنامه بهت معرفی می کنم که هر چیزی که از روی هاردت پاک شده باشه رو برمی گردونه حتی اگر شما هارد رو فرمت هم کرده باشی ولی روش چیزی نریزی باز او برمی گردونه ولی اگر چیزی ریخته باشی شانس بیاری 70% عکسهات بر می گرده.
-------------------------------------------------------------
اسم برنامه Recover My Files 3.80 من این ورژنش رو دارم اگر بالا ترش بود بگیر حجم این ورژن حدودو 4.5 مگ هست که زیاد نیست. بعد از دانلود از سایت <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> برو به سایت <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> و از اونجا کد رجیستر رو بگیر و بعد از نصب برنامه اون رو رجیستر کن و قبل از شروع بازگردانی نوع فایلهایی که می خواهیی باز گرده رو از لیستی که بهت می ده انتخاب کن این کار حدود 1 یا 2 ساعت طول می کشه فقط یادت نره از چهار گزینه ای که بهت می ده برای بازگردانی دوتاش عکس پوشه داره دوتاش عکس هارد دومین پوشه رو انتخاب کن تا خوب برگردونه
--------------------------------------------
توی سی دی های برنامه های مجموعه ای مثل king یا Assistant هم میشه پیداش کرد.
----------------
موفق باشی
erfan fcbarca
03-26-2007, 11:43 AM
بچه ها دو سوال دارم:
1- من فتوشاپ می کنم و وال درست می کنم اما نمیدونم چه جوری باید بیارم اینجا.اگه میشه بهم یاد بدید
2-نمیشه از مردا باشه؟
erfan fcbarca
03-26-2007, 01:09 PM
کسی نیست جواب منو بده؟
legendarp
03-26-2007, 03:15 PM
ببین دوست عزیز شما اون عکسی که ساختی رو سعی کن اندازه اش 800x600 باشه ولی اگر نبود ایراد نداره توی یه سایتی مثله <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> یا <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> آپلود می کنی و بعد اون بهت یه دو تا لینک می ده یکی لینک پخش و دیگری لینک معمولی که روش بزنی پخش می شه یه لینک حذف هم بهت می ده اما
اگر بری توی سایت <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> یه اکانت بسازی و عضو بشی می تونی تمام عکسهات رو آپلود کنی و برای همیشه لینکشون رو داشته باشی و یه فضای خالی روی اینترنت برای آپلود برای خودت داشته باشی.
-------------------------------------------
مشکلی بود بگو
erfan fcbarca
03-26-2007, 04:22 PM
من حقیقتا تا حالا چیزی آپلود نکردم.راسیتش من چه جوری عضو بشم و آپلو کردن چه جوریه؟
erfan fcbarca
03-26-2007, 04:39 PM
یه چیزایی مثل این:<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
آره؟
legendarp
03-26-2007, 05:19 PM
نه داداش شما وقتی وارد هر کدام از این سایتها می شی یک جایی نوشته Brows از اونجا برو عکست رو گیر بیار بعد روی گزینه ی Upload بزن بعد از اینکه تموم شد یه چیزی مثه اونی که گفتی رو سایت بهت می ده اون رو بزار اینجا همین
موفق باشی
erfan fcbarca
03-26-2007, 07:06 PM
فهمیدم.آقا دستت درد نکنه.فقط آقا هامون نمیشه از **** نباشه؟نباشه بهتره.بابا مرداشم خوشگلنا.قشنگ میشه والپیپر کرد
HaMo0n
03-26-2007, 07:09 PM
باشه دوستان مشکلی نیست از هر کسی خواستید میتونید درست کنید
erfan fcbarca
03-26-2007, 07:20 PM
ایول.من دو ساعت دنبال **** هستم.4 تا **** دارم.می ذارم
تو خوبی.تو ماهی....
erfan fcbarca
03-26-2007, 07:58 PM
الان این یه وال هست؟<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
erfan fcbarca
03-26-2007, 08:05 PM
erfan fcbarca
03-26-2007, 08:12 PM
legendarp
03-26-2007, 10:09 PM
حلا شد مسابقه
legendarp
03-27-2007, 01:55 AM
حالا همه ی والپیر هام رو می زارم . شاید خیلی هاتون اینها رو دیده باشین ولی همش کار خودمه شاهد زنده هم دارم (خنده).
از ری :
------------------
آز آندرتیکر :
-----------------------
از آندر و باتیستا و کرت انگل :
----------------------
از تریپل و استون کلد و سینا :
---------------------------
آندر و گلدبرگ و باتیستا و ادی مرحوم :
---------------------------
یه عکس از بیشترشون :
-------------------------------------
الالحساب اینا باشن تا شاید بیشترشون کنم.
میلاد ام.جی
03-27-2007, 08:22 PM
barandeh ki shod?
NO FEAR
03-28-2007, 12:21 AM
سلام.....
آقا منم تو مسابقه شرکت بدین...........
پوسترای قشنگی دارم که خودم درستشون کردم.....
خدایییش حقم رو خوردی اگه اول نشما.........
چند تا از باتیستایه و یکی هم از تریپلچ......
آريالا دمتون گرم....بقیه انصراف بدین من برنده شم......من بیچارم والا
legendarp
03-28-2007, 12:52 AM
دوست عزیز اول برو کار بچه ها رو بین بعد قضاوت کن.
مشالا علی آقا استاد هستن توی این کار من که خیلی می ترسم.
legendarp
03-29-2007, 01:23 AM
بچه ها پس چی شد کسی دیگه نمی خواد شرکت . این انجمن واقعا احتیاج به آموزش فوتوشاپ داره یعنی هیشکی بلد نیست یه عکس بسازه و اینجا تحویل بده .
--------------------
دوستان یکی به من توضیح می ده نحوه انتخاب بهترین والپیپر چگونه است.
---------------------
من یه نظر بدم
------------------------
برای اینکه نظر شخصی نشه بهتر نیست همهی والپیپر ها رو توی یک پست و توی یک تاپیک جدید بدیم تا همه ببین و توی صندوق به شخص مورد نظرشون امتیاز بدن این جوری عدالت هم رعایت می شه هر کس هم فقط یک بار رای می ده
ANIMAL BATISTA
03-29-2007, 01:52 AM
من كه از اول بودم <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
حالا شد والپر از همه <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
NO FEAR
03-29-2007, 01:56 AM
اینم یکی دیگه والیپر از من.......
عزیز جان من رو این والیپر خیلی زحمت کشیدم....من همه والیپرا رو نگاه کردم همشون ساده بودن........
حالا واسه منو نگاه کن.خداییش خودت حق رو بده.......
دمت گرم .......آقایی
این والیپری که میگفتم.از باتیستا..........
هامون خان هوای مارو داشته باش عزیز......راستی من یکی از ببیننده های قدیمی هستم.ولی سیستمم رو عوض کردم و پسم رو یادم رفت به خاطر همین یه نام کاربری جدید درست کردم......
قربونتون
ANIMAL BATISTA
03-29-2007, 02:01 AM
اين هم سه تا والپر البته قبلا تو سايت گذاشته بودم چون فكر نميكردم اين مسابقه تغيير كنه و از همه بشه گزاشت <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
ANIMAL BATISTA
03-29-2007, 02:06 AM
اين هم يه سري ديگه از باتيستا <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
ANIMAL BATISTA
03-29-2007, 02:12 AM
سري بعد : <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
legendarp
03-29-2007, 12:57 PM
اینم یکی دیگه والیپر از من.......
عزیز جان من رو این والیپر خیلی زحمت کشیدم....من همه والیپرا رو نگاه کردم همشون ساده بودن........
حالا واسه منو نگاه کن.خداییش خودت حق رو بده.......
دمت گرم .......آقایی
این والیپری که میگفتم.از باتیستا..........
هامون خان هوای مارو داشته باش عزیز......راستی من یکی از ببیننده های قدیمی هستم.ولی سیستمم رو عوض کردم و پسم رو یادم رفت به خاطر همین یه نام کاربری جدید درست کردم......
قربونتون
دوست گرامی منظور از والپیپر یهنی حداقل انداره تصویر باید 800x600 باشه به بالا ولی والپیپر های شما حتی استاندارد هم نیست. و از رو در مسابقه شرکت نمی کنه
-------------------------------------------------------
دوستان و بچه ها کسی با نظری که من توی پست قبل دادم موافق نبود
چرا من با نظرت موافقم
بای بای
legendarp
03-29-2007, 03:47 PM
خدا رو شکر یکی با ما موافق بود .
دوستان دیگه کسی موافق نیست
HaMo0n
03-29-2007, 05:46 PM
دوستان سریع کاغذ دیواری درست کنید چون تا شنبه بیشتر مهلت ندارید
ANIMAL BATISTA
03-30-2007, 01:50 AM
خوب اين هم چندتا ديگه <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
ANIMAL BATISTA
03-30-2007, 02:35 AM
اين هم 6تا ديگه <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> [img]<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
ANIMAL BATISTA
03-30-2007, 02:39 AM
اين 3تا رو هم داشته باشيد <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
كسه ديگه اي نيست <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
NO FEAR
03-30-2007, 03:07 AM
آريالا هامون شما که گفتین مسابقه والپیر از اول شر سایزش رو نگفتین........
من واسه اون والیپر کلی زحمت کشیدم و مطمعن بودم که اول میشه ولی حالا اون آقا میگه که درست نیست..........نمیدونم والا...........
فوتوشاپ همه بلدن ......باید دید کی سلیقه و دقت بهتری بکار میبره........
جا میگم..........
خداحافظ شما...بازم ببخشید
NO FEAR
03-30-2007, 03:12 AM
بهترین والیپر اونه که تو طرحاش از ایده نو استفاده کنه...
البته نمیخام از والیپرای مهدی جون ایراد بگیرم....معلومه که زحمت کشیده ولی 90 درصدشون مثل همه و از یه طرح ساخته شده.
مثلا چند تا عکس رو گذاشته کنار هم و یرشون یه دکستاب قشنگ انداخته...اونایی که فوتوشاپ کارن میدونن من چی میگم........
فکر کنم این کار واقعا خیلی راحت باشه........
لجندراپ جان من نمیدونستم که سایزش حتما باید اونی که میگی باشه.........ولی واسه اون والیپر زحمت کشیدم.....
legendarp
03-30-2007, 12:13 PM
ایراد نداره عزیز سایز والپیپرت رو بزرگ کن و شرکت کن گناه نیست که
توی فوتوشاپ بزرگش کن
legendarp
03-30-2007, 12:52 PM
Animal Batista جان داداشم گفت 15 تا که تو 5 تا بزاری نه گفت 15 تا که تو عینا 15 تا بزاری بعد توی انتخاب سخت میشه ؟
ANIMAL BATISTA
03-30-2007, 03:08 PM
Animal Batista جان داداشم گفت 15 تا که تو 5 تا بزاری نه گفت 15 تا که تو عینا 15 تا بزاری بعد توی انتخاب سخت میشه ؟
متوجه نشدم چي <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
ANIMAL BATISTA
03-30-2007, 03:15 PM
بهترین والیپر اونه که تو طرحاش از ایده نو استفاده کنه...
البته نمیخام از والیپرای مهدی جون ایراد بگیرم....معلومه که زحمت کشیده ولی 90 درصدشون مثل همه و از یه طرح ساخته شده.
مثلا چند تا عکس رو گذاشته کنار هم و یرشون یه دکستاب قشنگ انداخته...اونایی که فوتوشاپ کارن میدونن من چی میگم........
فکر کنم این کار واقعا خیلی راحت باشه........
لجندراپ جان من نمیدونستم که سایزش حتما باید اونی که میگی باشه.........ولی واسه اون والیپر زحمت کشیدم.....
والا من هم تو والپر هاي شما طرح جديدي نديدم فقط فكر ميكنم نوشته هاش بيشتره <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
اونقدر هم مطمئن نباشيد كه اول ميشيد چون حريف ها خيلي كارشون درسته <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
erfan fcbarca
03-30-2007, 04:24 PM
چند تا بفرستیم آخر.من که 5 تام پره
legendarp
03-31-2007, 12:42 AM
متوجه نشدم چي <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
داداشم منظورم اینه که احساس نمی کنی یه خرده والپیپر هات زیاده حالا جملهی قبل رو بخون می فهمی چی گفتم.
NO FEAR
03-31-2007, 01:26 AM
سلام به همه.......
آقا اینم دهمین پوسترم و آخرین پوستر.......
عزیز اینم با اون سایزی که میگفتی :13: حالا چی میگی؟
خداییش تفاوت را احساس کنید:24:
شوخی.....اینم یه والیپری که میگفتم از تریپلچ........
به امید پیروزی :34::30:
NO FEAR
03-31-2007, 01:35 AM
حالا اون والیپرم با همون سایز قبول کنین دیگه عزیز.....فرقی نمیکنه که...حالا یه کم کوچیکتر یا بزرگتر....
مهم تمیزی دقت و قشنگی کاره....
بازم مرسی
NO FEAR
03-31-2007, 01:39 AM
راستی لجن دراپ معنی جملت چی میشه؟ یعنی همین لجن دراپ......
راستی من ابوذر 22 ساله هستم از رشت
دمت گرم
ANIMAL BATISTA
03-31-2007, 02:43 AM
خوب اين هم 4تا والپر آخر من <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
كه 3تاش مخصوص رستلمانيا و يكي براي بكلش هستش <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
اين سه تاي اول مخصوص رستلمانيا هستش ( هامون حتما ببين ) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
باتیستا و تیکر <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
سينا و شان مايكل <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
بازي هاي سر كمربند <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
اينهم والپر بكلش (سينا _ باتيستا _ تريبل ايچ ) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
ANIMAL BATISTA
03-31-2007, 02:47 AM
داداشم منظورم اینه که احساس نمی کنی یه خرده والپیپر هات زیاده حالا جملهی قبل رو بخون می فهمی چی گفتم.
ميدونم زياده <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> ولي ديگه فكر نكنم بتونم به اين زودي ها دوباره والپر درست كنم و تو مسابقه شركت كنم به همين خاطر همه والپرهايي رو كه ساخته بودم گزاشتم به اضافه 4 تا والپر جديد كه تو همين چند روزه درست كردم ( رستلمانيا 23 و بك لش ) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
HaMo0n
03-31-2007, 09:36 AM
خوب دوستان عزیز دیگه وقت شرکت در مسابقه تمام شد من دارم والیپرهای دوستان رو کم کم جمع میکنم که تا فردا یا نهایتا پس فردا برنده بازی رو اعلام کنم
این سری بیشتر شرکت کننده داشت تا سری اول که این باعث خوشحالی بنده هست انشاالله برای پی پی وی های دیگر اگر خدا بخواد مسابقه قرار میدهیم.
بای
legendarp
03-31-2007, 11:53 AM
هامون می رفتی به نظر من یه نگاهی می کردی ببینی موافقی یانه
------------------
به خدا عادلانه است این جوری تصمیم شخصی نیست
----------------
تیم داوری نداریم بزار بچه ها نظر بدن
NO FEAR
03-31-2007, 01:47 PM
عزیز فقط هر جور که برنده انتخاب میشه عادلانه باشه.......
آخه لجن دراپ جان اونجوری که هر کس میره سه 4 تا دوستاش رو صدا میکنه اونا هم میان به نفع رفیقشون نظر میدن....تازه میشه با یه نام کاربری دیگه هم اومد؟
نظرت چیه؟
NO FEAR
03-31-2007, 01:50 PM
یا میشه 3 4 نفری که مطمعنن رو به عنوان تیم داوری انتخاب کرد..........
من تو با هامون رو قبول دارم...............
N!(0T!NE
04-01-2007, 11:28 AM
با علی هم همدردی کنم
---------------------------------
من 70 تا والپیپر از تمام کشتی کچ کاران مرد و همچنین 50 تا از بازیگران هالیوود و 120 از فوتبالیستها ساخته بودم ولی 3 هفته پیش درایو من با تمام عکسهای مکمل و عکسهایی که ساخته بودم پاک شد منم Recover کردم ولی چندتاش بیشتر برنگشت.
---------------------------------------------------------------
علی جون اون درایوت کاملا پاک شده . اگر کامل پاک شده چیزی روش نریز به هیج وجه چون Fat رو خالی می کنه اگر هنوز چیزی روش نریختی من یه برنامه بهت معرفی می کنم که هر چیزی که از روی هاردت پاک شده باشه رو برمی گردونه حتی اگر شما هارد رو فرمت هم کرده باشی ولی روش چیزی نریزی باز او برمی گردونه ولی اگر چیزی ریخته باشی شانس بیاری 70% عکسهات بر می گرده.
-------------------------------------------------------------
اسم برنامه Recover My Files 3.80 من این ورژنش رو دارم اگر بالا ترش بود بگیر حجم این ورژن حدودو 4.5 مگ هست که زیاد نیست. بعد از دانلود از سایت <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> برو به سایت <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> و از اونجا کد رجیستر رو بگیر و بعد از نصب برنامه اون رو رجیستر کن و قبل از شروع بازگردانی نوع فایلهایی که می خواهیی باز گرده رو از لیستی که بهت می ده انتخاب کن این کار حدود 1 یا 2 ساعت طول می کشه فقط یادت نره از چهار گزینه ای که بهت می ده برای بازگردانی دوتاش عکس پوشه داره دوتاش عکس هارد دومین پوشه رو انتخاب کن تا خوب برگردونه
توی سی دی های برنامه های مجموعه ای مثل king یا Assistant هم میشه پیداش کرد.
----------------
موفق باشی
ممنون از همدردی که کردی ولی من با اون برنامه هم امتحان کردم نشد کلا زندگی به **** رفت هنه چیم ÷اک شد
N!(0T!NE
04-01-2007, 11:29 AM
اشاالله دفعه بعد تو سری مسابقات کاغذ دیواری 3 با توپ پر میام.
ANIMAL BATISTA
04-02-2007, 02:12 AM
هامون چي شد پس كي برنده رو اعلام ميكني <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
legendarp
04-02-2007, 09:43 PM
تبریک می گم علی آقا ( قدیری مقدم ) مبارکت باشه حقت بود
------------------------------------------------------------------------
اما مال من قشنگ تر بود (شوخی)
legendarp
04-02-2007, 10:05 PM
یا میشه 3 4 نفری که مطمعنن رو به عنوان تیم داوری انتخاب کرد..........
من تو با هامون رو قبول دارم...............
قربونت داداش که ما رو قبول داری شما خودت سروری ولی من خودم این دور شرکت کردم و نمی تونم این کار رو قبول کنم ولی از دور بعد شرکت نمی کنم و جزء تیم داوری می شم تا فقط نظر شخصی هامون نباشه . خوبه
ANIMAL BATISTA
04-03-2007, 12:41 AM
تبریک می گم علی آقا ( قدیری مقدم ) مبارکت باشه حقت بود
------------------------------------------------------------------------
اما مال من قشنگ تر بود (شوخی)
كي برنده اعلام شد ما نفهميديم <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
HaMo0n
04-03-2007, 03:54 PM
خوب قبل از این که برنده رو اینجا بگم به آقا هادی گفتم اما الان در انجمن اعلام میکنم
اقای علی قدیری مقدم برنده این سری شدند بهشون تبریک میگیم برنده پی پی وی رسمنیا23.
ایشون 2 کاغذ دیواری ساختن که هر دوتاش زیبا بود اما اون کاغذ دیواری که من واقعا ازش خوشم اومد این بود:
امیدوارم خوش باشید
منتظر شماره 3 ساخت کاغذ دیواری باشید
بای
NO FEAR
04-03-2007, 04:17 PM
نه خداییش هامون با اینکه خودم تو مسابقه بودم ولی واقعا این پوستر قشنگترین بود....
به نفر دوم جایزه نمیدین(نیشخند)
NO FEAR
04-03-2007, 04:24 PM
لجن دراپ جان ...خواهش عزیز....
نه جدا خداییش من تو با اف جی آی با هامون رو قبول دارم به عنوان تیم داوری....
چون تا حالا که دیدم همیشه طرف حق بودین....با نظرتم کاملا موافقم
دمت گرم.....
هامون جان برنده هم حق آقای قدیری...
اگه واقعا اون پوستر کار خودش باشه خیلی قشنگ بود........
ANIMAL BATISTA
04-03-2007, 06:03 PM
اقاي قديري تبريك ميگم
I Am Legend
04-03-2007, 06:23 PM
تبریک <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
N!(0T!NE
04-05-2007, 04:59 PM
از هامون که منو انتخاب کرد تشکر میکنم و همینطور بقیه بچه ها که تبریک گفتن.
legendarp
04-07-2007, 10:06 PM
هامون جان ببخشید تو کارت دخالت کردم شرمنده دیگه از این کارها نمی کنم ؟( به دل نگیر )
-----------
از بقیه دوستان که ما رو قبول دارن خیلی تشکر می کنم خداییش شما سرورین خیلی گلین
-------------
علی جون مبارکت باشه
-------------------------------
از همه متشکرم هرچی نتشکر کنم کم کردم این قدر ما رو خجالت زده نکنید .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.