PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| برنامه برای انتشار ویدیو گیم WWE 2k15 | ریتینگ پایین راو | کـریـس بـنوا و ...

AƦAƾH
05-21-2014, 10:18 PM
برنامه برای انتشار ویدیو گیم WWE 2k15

تا چند روز پیش صخبت هایی مبنی بر این بود که بازی WWE 2k15 ( که هر ساله این سری بازی بین ماه اکتبر و نوامبر به بازار میاد ) امسال نزدیک های رسلمنیا
31 منتشر بشه ، تا شرکت سازنده بازی یک فرصتی رو به دست بیاره برای بازسازی اساسی گیم و طراحی اون روزهای کمپانی ( یعنی ساختن بازی و طراحی راستر و ...هماهنگ با رسلمنیا 31 )

اما حالا به نظر میاد موضوع اینگونه نخواهد بود ! چون سایت آمازون این بازی رو برای انتشار در تاریخ 28 اکتبر سال 2014 و برای کنسول های PS3, PS4, Xbox One و Xbox 360 تبلیغ کرده .
سایت Gamestop و EB Games نیز این بازی رو برای همون تاریخ 28 اکتبر اعلام کردن .
انتظار میره پیش فروش بازی از تاریخ 21 می شروع بشه .

ریتینگ پایین راو در لندن

ریتینگ ماندی نایت راو که در لندن برگزار شد ناامیدکننده بود ، شو ریتینگ پایین 2.72 رو به دست اورد . نسبت به هفته پیش هم که 2.88 بود ، افت داشت .
راو به طور میانگین 3.763 میلیون بیننده داشت که از این نظر هم افت داشته نسبت به هفته قبل .

تایید حضور دنیل براین در هفته بعد

آرنای Thompson-Boling در شهر نشویل که هفته بعد میزبان شو راو هست ، در تبلیغاتشون حضور قهرمان سنگین وزن رو تایید کردن و در مورد براین نوشتند :

" شاهد بازگشت دنیل براین و پاسخش به استفنی مکمن در مورد واگزار کردن تایتل سنگین وزن باشید . "

کدوم تم سانگ ؟ آدام روز یا فاندانگو !؟

وبسایت wwe در نظرسنجی جدیدش پرسیده که هوادارا از همخونی و همراهی با کدوم تم سانگ بیشتر لذت میبرن ؟
آدام روز یا فـــاندانــگـو ؟

با تقریبا 10,000 رای روز فعلا با 73% ارا پیش هست .

چه کسی نقش خرگوش روز را بازی میکند ؟

طبق خبر ها ، باید گفت که زک رایــدر و جــاستین گــبریل هردو در هفته های گذشته در لباس خرگوش بودن و نقش او را در پارتی های آدام روز ایفا میکردن !

تـــولـــدهــــا

هال او فیمر WWE مـستر تــی امروز 62 ساله شد .

همچنین امروز باید تولد 47 سالگی کــریــس بــنوا و 50 سالگی نانسی بـنوا میبود !

Lord MosT@fa
05-21-2014, 10:23 PM
2k15 هرچی زودتر بیاد بهتره
مثل هرسال
کی میتونه تا نزدیکای رسلمنیا 31 وایسه تا حالا یه بازی بدن بیرون که خیلی جالب هم نباشه
رسلمنیا 31 تو نوروز 94 میوفته احتمالا
من که اصلا نمیتونم تا اون موقع بصبرم

AƦAƾH
05-21-2014, 10:25 PM
من خیلی خوشحال شدم گفتن میخوان تاخیر بدن . چون بعد از چندین سال آشغال دادن دست مردم روش واقعا کار میکردن و بازی رو از نو میساختن !

نه هی ادیت رو sd vs raw 2008 :22:

خیلی حیف شد !

آخه همچین بازی آش دهن سوزی نیست که نتونی صبر کنی واسش برادر :ی مزخرفه واقعا ...

Naser
05-21-2014, 10:28 PM
طبق خبر ها ، باید گفت که زک رایــدر و جــاستین گــبریل هردو در هفته های گذشته در لباس خرگوش بودن و نقش او را در پارتی های آدام روز ایفا میکردن !

//////

:f_Khodam_c8d6ac2::504:

Lord MosT@fa
05-21-2014, 10:29 PM
حالا من اینجوری میگم
بازیش اینقد برام ارزش داره که اگه بگن رسلمنیا32 میاد باز من وایمیسم تا بیاد
استوریه بازی هم خیلی برام اهمیت نداره
مهم خود بازی و کیفیت و گیم پلی بازی هستش.

mulove
05-21-2014, 11:05 PM
جونم به اين ريتينگ ها هفته پيش گفتم با وجود اين سوپراستاران با استعداد و قهرمان هميشه در صحنه:Melvin: بايد منتظر باشيم ريتينگ راو و ايمپكت يكي بشه
واقعا هر روز ارزش كمربند هاي كمپاني داره بالاتر ميره :WhatYouDidThere: خصوصا دو كمربند اصلي كه يونيفاي شد:678:

Cna3zar
05-21-2014, 11:44 PM
زک و جاستین چقد تحقیر باید شن دیگه آخه :504:

AREF TAKER
05-22-2014, 01:37 AM
شخصیت هایی مثل این آدام رز و سانتینو مارلا و هورنسگوول و امثالهم واقعا رو مخن. کشتی کچ دیگه خیلی زنونه و بچگونه داره میشه متاسفانه