PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |مقاله| × Top 5 × » شانس های کسب عنوان " آقای گل " جام جهانی «

Scofield
05-22-2014, 03:28 PM
سلام

با توجه به نزدیک شدنِ مهمترین رقابت فوتبال در جهان یعنی جام جهانی این روز ها بازارِ گمانه زنی ها در مورد های مختلف داغ است و هواداران فوتــبال از الان شروع به پیش بینی جام جهانی می کنند ..

پیش بینی هواداران شامل ; قهرمان جام جهانی , پدیده جام , بهترین بازیکن جام , ... است .

یکی از موضوعات که این روز ها بحث آن داغ است پیش بینی " آقای گلِ جام جهانی " است که گزینه های زیادی در این باره مطرح است .

من در این مقاله تصمیم گرفتم 5 بازیکنی رو که از شانسِ بیشتری برای آقای گلی در جام جهانی برخوردار هستند را معرفی کنیم . این رو هم ذکر کنیم که این لیست " نـظـر شـخـصـی " من می باشد .

Neymar JR

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

ستاره ی جوان و آینده دار این روز ها تیمِ برزیل نیمار جـونیور یکی از شانس های آقای گلی در جام جهانی 2014 است . بازیــکنی که برای برزیل کم گل به ثمر نرسانده است
و یکی از اصلی ترین مهره های بــرزیل در این دوره از رقابت هاست ..

نیماری که به عقیده اکثرِ برزیلی های میـزبان می تواند با گل های خود و بازی موثر برزیل را به قهرمانی در کشور خود برساند که چنین چیــزی هم زیاد دور از انتظار نـیـــست ..

با توجه به پــُـست نیمار و سبک بازی او , وی شانسِ کمتری نسبت به 4 بازیکن دیگر برای دریافت لقب " آقای گل " دارد اما به هر حال هیچ چیز قابلِ پیش بینی نـیست .

Marco Reus

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

بازیکنِ بعدی که شانس کسب لقب آقای گلی را دارد نیز یک بازیکن جوان و آتــیه دار است .

بازیکنی که یکی از مهره های تاثـیر گذار دورتـمند و آلـمــان است .
رویس در عین جـوانی خیلی با هوش و زیرک عمل می کند و خوب خود را در موقـعــیت مناسب گلزنی قرار می دهد که این برای رویس که یک هافبک تهاجمی است
نکته ای مثــبت به شمار می رود ..

رویس مهاجم نوک نیــست اما با این حال نشان داده است راه دروازه حریـفان را به خوبی بـلــد است و حتی می تواند آقای گل جام جهانی 2014 لـقــب بگیرد
و روند پیشرفت خود را سریع تر کند .

Luis Suarez

دیگر بازیکن که از شانس های آقای گلی در World Cup 2014 است , مهاجم تیم اروگوئه لــوئیـز ســوارز است .

فردی که با به ثمر رساندن 31 گل با پیراهــن لیورپول در لیگ برتر آقایی کرد و نام خود را در جرگه رکوردداران گلزنی در EPL به ثــبت رساند .

سوارز برای جام جهانی پیشِ رو انـگیزه های زیادی دارد و این موضوع خود می تواند به اشتیاق سوارز برای گلزنی بیافزاید .
یکی از خـصلت های سوارز این است که از هر تـوپی براحتی نمی گذرد و حتی توانایی به ثمر رساندن توپ های به اصطلاح مــُـرده را دارد .

او این فصل به کابوسِ خط دفاعی های تیم های EPL تبدیل شده بود .

سوارز می تواند با عملکرد خوب در این رقابــت ها و کسب عنوان آقای گلی خود را بعنوان یکی از شانس های دریافت توپ طلا در سال 2014 معرفی کند .

البته طبق آخرین اخبار او از ناحیه مینیسک دچار مصدومیت شده است , به هر حال اگر او به جام جهانی برسد قطعاً یکی از شانس هاست .

Cristiano Ronaldo

بدونِ شک یکی از اصلی ترین شانس های آقای گلی در این جام , برنده توپ طلا در سال 2013 یعنی کریستیانو رونالدو می باشد .

بازیــکنی که با گلزنی خارق العاده خود و رکورد شکنی در UCL ، رئال مادرید را پس از سال ها به فینال این رقابت ها و یک قدمی دهمین جام رساند ..

بازیکنی که در La-Liga نیز در صدر جدول گلزنان بالاتر از کاستا و مسی قرار گرفت و جایزه " پیچیچی " را مال خود کرد .

رونالدو قـطـعــاً اشتیاق و انگیزه زیادی برای این جام دارد و قصد دارد خود را بیش از پیش به همگان ثابت کند . با توجه به شناختی که از رونالدو داریم , آقای گل شدنِ او در این جام جهانی چیزی دور از انتظار نیست .

Lionel Messi

در هر رقابــت و تورنمنتی که باشد , مسی و رونالدو شانس های اول آقای گلی هستند . دو بازیکنی که در تیم های خود بطور فوق العاده ای گلزنی می کنند
و همیشه خود را جزو مدعــیان آقای گلی قرار می دهند ..

لالیگا , UCL و حالا هم جام جـهـــانی ! باز هم شاهد رقابــت مسی و رونالدو برای آقای گلی خواهیم بود .

مسی ای که کابوس خط دفاعی تیم ها در جام جهانی خواهد بود و می تواند با گلزنی های پیاپی آرژانـتــین در این رقابت ها به عنوانی برساند .

مسی بازیکن فوق العاده با هوشی است و از هر توپی به بهترین شـکــل ممکن استفاده می کند و آنرا به قعر دروازه حریفان می فرستد و این ویژگی مسی

باعث شده است که او همیشه بوی گل دهد !

افرادی که می توانستند در این لیست باشند :

F.Torres , M.Balotelli , E.Cavani , W.Rooney , A.Robben , K.Benzema

نظر شما چیست ؟

چه کسی آقای گل جام جهانی می شود ؟

S i n a
05-22-2014, 03:32 PM
ممنون بایت مقاله خیلی خوبت. البته امروز یه خبری منتشر شده که سوآرز بخاطر مصدومیت تو تمرینات تیم ملی اروگوئه ممکنه جام جهانی رو از دست بده البته هنوز معلوم نیست. لئو مسی هم که این فصل باید بدون اغراق گفت که افت شدید و محسوسی داشته و اون مسی همیشگی نبوده. منم به همین دلیل شخصا شانسی برای آقای گل شدنش نمیبینم. بنظرم کریستیانو رونالدوئه که آقای گل امسال میشه چون پرتغال امسال تیم خوبیه و خود کریس هم که همیشه عالی بوده و آمار فوق العاده ای داشته. دوتای اخر هم یکی رکورد گل زنی تو لیگ قهرمانانو شکست و اونیکی هم بهمراه لوئیز سوآرز کفش طلای اروپا رو بردن.

r v d
05-22-2014, 03:50 PM
اگه بلژیک بتونه راه پیدا کنه به مراحل بالاتر ؛ روملو لوکاکو :8:

توی افرد این لیست هم خب دوست دارم رونالدو بشه

ولی حدس زدن خیلی سخته ؛ نمیشه حدسی زد

AƦAƾH
05-22-2014, 05:04 PM
حیف رونالدو یه سری بازیکن داغون مثل نانی کنارش بازی میکنن ! وگرنه فقط دو نفر پاسور خوب و بازیکن درست حسابی جفتش بودن و تغذیش میکردن به راحتی آقای گل بود !

قشنگ برعکس وضعیت مسی هست که همه کناریهاش جز بهترین های دنیا هستن تو کار خودشون ! دی ماریا ، آگوئرو ، هیگواین و ...

بعد رونالدو هلدر پوستیگا ، نانی ، والرا و ... :22: باز خوبه یه کونترائو یه خط عقبش هست !

ولی با این وجود هم باز شانس داره و میتونه شگفتی ساز بشه !

از بین اینها اگر برزیل تا فینال بره فکر کنم نیماز شانس بالایی داره نسبت به بقیه :-؟

The Buzzards
05-22-2014, 05:15 PM
مرسی بابت مقاله و یه خسته نباشید مشت :8:
انتخاب سختیه خیلیای دیگه هم هستن که بخوایم نام ببریم طول میکشه :دی

Dash.Ali
05-22-2014, 05:20 PM
آقا کسی که همیشه همه رو شگفت زده میکنه فراموش شده

بازیکن غیر قابل پیش بینی آلمان

توماس مولر

The Shadow
05-22-2014, 06:19 PM
ديگو كوستا مگه جام جهانى رو از دست داد ؟

S i n a
05-22-2014, 06:36 PM
ديگو كوستا مگه جام جهانى رو از دست داد ؟

راستش چند روز پیش گفتن فقط 15 روز مصدومه و فقط فینال اروپا رو نمیتونه بازی کنه. :winking:

The Shadow
05-22-2014, 06:42 PM
خُب ! پس اگه دیگو کوستا با این قدرت تمام کنندگی و کیفیت توی جام جهانی حضور داره و پشت سرش هم پاسور هایی مثل خوان ماتا، ژاوی، اینیستا، داوید سیلوا، کازورلا، سسک فابرگاس و ... باشن به نظرتون واسه ی آقای گل شدن کار سختی رو پیش رو داره ؟

در بهترین شرایط، بهترین نفرات رو پشت سرش داره و با شناختی که ازش دیگه همه دارن، به نظرم شانس اصلی آقای گلی رقابت ها رو داره.

Seraph
05-22-2014, 06:44 PM
نه پژمان جان از دست نداده ، حتی میگن به احتمال خیلی زیاد فینال چمپیونز رو هم بازی میکنه .

Kevin
05-22-2014, 08:10 PM
اتفاقا به نظر من بازی کنانی مثل کوستا و مسی و رویس شانسی برای اقای گلی ندارن ، چون همه ی بازیکنای پشت سرشون قابلیت و توانایی زیادی در گل زنی دارن و همه ی توپ ها به بازیکنای نوک حمله ختم نمیشه و بلعکس بازیکنایی مثل نیمار ، رونالدو ، سوارز و رونی چون قطب حجومی تیمشون هستند و همه ی توپ ها به اون ها ختم میشه بیشتر شانس گل زنی دارن
تورس و بالوتلی و بنزما هم در حد اقای گلی نیستند ، در مورد روبن و کاوانی هم فکر نکنم ، نظر شخصی خودم نیمار (اگه مثل ادم بازی کنه) و رونالدو هست ، بازیکنایی مثل فن پرسی و لوکاکو و شاید هازارد هم شانس دارن ولی خیلی کم.

H H H
05-22-2014, 10:14 PM
مسی تو دور مقدماتی اقای گلی خودش ثبت میکنه :دی

فعلا ...

SASAN
05-22-2014, 10:59 PM
f.torres , m.balotelli , e.cavani , w.rooney , a.robben , k.benzema

خیلی جالب بود این ، روبن هست ون پرسی نیست :d !!!!
بعدش تورس هست و کاستا نیست !!!!

:d

New World Order
05-23-2014, 12:33 AM
اسپانیا اگه بخوادعین یورو ۲۰۱۲ ترکیب بچینه اصلا مهاجم نوک نمیذاره تو زمین .من دوست دارم اقای گل از یه تیم درجه دو باشه یکی مثل ماریو مانژوکیچ به یاد داوود سوکر

The Evil Dead
05-23-2014, 12:36 AM
به نظرم تیمی که قهرمان شه بهترین بازیکن اون تیم آقای گل میشه.نیمار-مسی و رونالدو باهم و بعد از اون رویس و کاستا شانس آقای گل شدن رو دارن

Cna3zar
05-23-2014, 10:38 AM
البته سوارز جام جهانی رو متاسفانه از دست داد .. بنــده خدا

Drew
05-23-2014, 10:41 AM
به نظرم تیمی که قهرمان شه بهترین بازیکن اون تیم آقای گل میشه.نیمار-مسی و رونالدو باهم و بعد از اون رویس و کاستا شانس آقای گل شدن رو دارن
عزیزم ........:ی هیچ ربطی به هم ندارن:ی مثلا مولر شد اقای گل بایرن شد قهرمان؟:|

پست به دلیل عدم رعایت قوانین ویرایش شد در صورت تکرار و استفاده از الفاظ نا مناسب اخطار دریافت خواهید کرد

Naser
06-19-2014, 03:06 PM
افرادی که می توانستند در این لیست باشند :

F.Torres

نظر شما چیست ؟

چه کسی آقای گل جام جهانی می شود ؟

:504::504::504::504::504::504:تورس؟؟؟؟؟

به نظرم مولر ، روبن ، بنزما این شانس رو دارند.

Dash.Ali
06-19-2014, 05:03 PM
:504::504::504::504::504::504:تورس؟؟؟؟؟

به نظرم مولر ، روبن ، بنزما این شانس رو دارند.

:504::504::504::504::504:

داداش گلم وایسادی تورس پیچیده به بازی حالا نظر میدی ایراد میگیری؟ :ی

جالبی جام جهانی به همین هست که هیچوقت قابل پیش بینی نیست و هر 4 سال ممکنه یه تیم در اوج آمادگی جام رو از دست بده

یا یه بازیکن در بهترین شرایط از جام کنار میره مثل مصدومیت همین مارکو رویس

MrHOF
06-19-2014, 05:44 PM
من فکر میکنم امسال هم مولر قراره اقای گل بشه :D

البته شانس روبن و فن پرسی هم این وسط کم نیست :w:

Naser
06-19-2014, 06:21 PM
:504::504::504::504::504:

داداش گلم وایسادی تورس پیچیده به بازی حالا نظر میدی ایراد میگیری؟ :ی

جالبی جام جهانی به همین هست که هیچوقت قابل پیش بینی نیست و هر 4 سال ممکنه یه تیم در اوج آمادگی جام رو از دست بده

یا یه بازیکن در بهترین شرایط از جام کنار میره مثل مصدومیت همین مارکو رویس

نه داداش گلم من این تاپیک رو ندیده بودم ، البته خب تورس چه قبل جام چه بعد جام چه وسط جام :d هرگز یک بازیکن ستاره و خیلی تاپ نیست و

به نظرم اصلا در حد این حرفها نیست که تو لیست باشه امسال نباید دعوت میشد اصلا ، در عوض باید مولر که دوره قبل آقای گل شده قرار بگیره.

buffon
06-19-2014, 06:31 PM
شانس مارکیزیو هم برای آقای گلی زیاده :b:

MehrAb NO lOvE
06-20-2014, 03:34 AM
پس توماس مولر کجاست :3229::3229:

Kaj
06-20-2014, 09:37 AM
من فکر میکنم اگه مسی نتونه به ایران 5-6 تا گل بزنه :89:

این:

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>