توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| وضعیت آنــدرتــیــکــر و احتمال بازگشت او | وضعیت ناامید کننده دنـیـل بـرایـن و ...
AƦAƾH
06-05-2014, 07:38 PM
وضعیت آنــدرتــیــکــر و احتمال بازگشت او
گفته میشه چند روز پیش از آندرتیکر پرسیده شد که با توجه به مصدومیت ها و مشکلات جسمانیش ، بعد از مسابقه ی سختش در رسلمنیا 30
آیا امکان حضورش در رسلمنیا 31 هست یا نه . آندرتیکر در پاسخ گفت این اتفاق به نظر خوب نمیاد .
همچنین باید اضافه کرد که آندرتیکر مدتی هست به باشگاه برگشته و در حال کار کردن روی بدنش هست .
علت رد کردن پیشنهاد Wwe توسط پسر اسکات هال
Wwe چندین پیشنهاد بستن قرارداد به پسر هال او فیمر " اســکـات هــال " یعنی کـودی هـال داده .
اما کـودی همه ی این پیشنهاد هارو رد کرده و گفته که قصد دارم قبل از پیوستن به کمپانی Wwe درشو های ایندی نامی برای خودم دست و پا کنم .
هـال بارها اعلام کرده که علاقه داره قبل از پیوستن به Wwe بیشتر یاد بگیره و در مسابقات ایندی و ایونت های خارجی حضور پیدا کنه تا پیشرفت کنه
و با داشتن نامی معتبر به کمپانی بپیونده .
آپـدیت بر هیل ترن رالـینز
گفته میشه تصمیم برای هیل ترن ســت رالینز و پشت کردنش به دِ شـیلد ، به طور قطعی دقیقا قبل از آغاز پی پی وی Payback گرفته شد .
ظاهراً این اتفاق واکنش و تصمیم شخص ویـنس مـکمـن به ریتینگ ضعیف راو در هفته ی قبل بوده .
وضعیت ناامید کننده دنیل براین
قهرمان سنگین وزن دنیل براین در بک استیج راو این هفته که در شهر Indianapolis بود ، حضور داشت .
خبر رسیده سرعت بهبودی دست راست او خیلی کند تر از چیزی پیش میره که پیش بینی میشد .
یکی از افراد نزدیک به بــراین گفته ، نه تنها بهبودی در روند ریکاوری براین دیده نمیشه بلکه تمام نیرو و قدرت در دست راستش رو از دست میده !
وضعیت بــراین , داغ ترین بحث فعلی بین نفراتی هست که در راو دارای قدرت هستند .
YumMoon
06-05-2014, 08:00 PM
باز هم ... تیکر مطمئنا برای رسل31 میاد تیکر یک آدم بدبختی هست که جرئت اینکه به نفعش کاری کنه رو نداره و هرچی بهش بگن میگه چشم وگرنه تو رسل30شرکت نمیکرد کمپانی میخواد تیکر تو31باشه پس هست قضیه مصدومیت هم همش کشکه
Naser
06-05-2014, 08:04 PM
باز هم ... تیکر مطمئنا برای رسل31 میاد تیکر یک آدم بدبختی هست که جرئت اینکه به نفعش کاری کنه رو نداره و هرچی بهش بگن میگه چشم وگرنه تو رسل30شرکت نمیکرد کمپانی میخواد تیکر تو31باشه پس هست قضیه مصدومیت هم همش کشکه
یبار دیگه به تیکر توهین بکنی هرچیزی دیدی از ...، در جوابم هم لازم نیست چیزی بگی و این بحث رو کش بدی.
تویی که فقط به فکر بردنی برو به سینا بچسب که فقط میبره ، اون بدردت میخوره ، وایت روهم برد ، احتمالا کریر وایت نابود میشه خوشحال شدی...
YumMoon
06-05-2014, 08:09 PM
کی گفت سینا همیشه میبره من از سینا متنفرم سینا اگه جرئت داشت از تیکر انتقام میگرفت که همیشه بهش باخت سینا که چپ و راست به سی ام پانک باخته به رندی ارتن هم همینطور انتظار داشتی یه تازه وارد نفله مثل بری وایات نفر اول کمپانی رو شکست بده زهی خیال باطل از تیکر بد گفتم چون با ما بد کرد مردم ازبس با21-1 مسخرم کردن پانک نفله جرئت داره خلاف قرارداد عمل کنه ولی تیکر نمیتونه این منو عذاب میده که چرا تو مسابقه شرکت کرد چرا چرا چرا از داغداری هست که هنوز هم نتونستم21-1 رو فراموش کنم ازش بد میگم داغی شده که تا زنده ام یادم نمیره
Naser
06-05-2014, 08:17 PM
کی گفت سینا همیشه میبره من از سینا متنفرم سینا اگه جرئت داشت از تیکر انتقام میگرفت که همیشه بهش باخت سینا که چپ و راست به سی ام پانک باخته به رندی ارتن هم همینطور انتظار داشتی یه تازه وارد نفله مثل بری وایات نفر اول کمپانی رو شکست بده زهی خیال باطل از تیکر بد گفتم چون با ما بد کرد مردم ازبس با21-1 مسخرم کردن پانک نفله جرئت داره خلاف قرارداد عمل کنه ولی تیکر نمیتونه این منو عذاب میده که چرا تو مسابقه شرکت کرد چرا چرا چرا از داغداری هست که هنوز هم نتونستم21-1 رو فراموش کنم ازش بد میگم داغی شده که تا زنده ام یادم نمیره
وایت نفله؟ نفر اول کمپانی؟ جرات؟ داغدار؟ کلا حرفهات خنده داره و نشان از ناپختگی و سن و سال کمت داره عزیزم ، تیکر یه مرد بالغه ، فکر کاملی داره ، امیدوارم منظورمو گرفته باشی :)
سینا هم بزرگترین خائن به رستلینگه ، اگر کریر وایت نابود بشه واقعا تا سالها چنین استعدادی پدید نمیاد ، این بشر توی میک اسکیلز و رینگ بی نظیره...
کسانی که درکی ندارن از رستلینگ فکر میکنن رینز قویه چون چهارتا حرکت مسخره انجام میده اما واقعیت اینه بهترین استار جوان و آینده دار کمپانی بری وایت و بعدش ست رالینز و سزارو هستند.
YumMoon
06-05-2014, 08:25 PM
داداش متوجه منظورم نشدی به نظرمن بری وایات با استعداد ترین استار حال حاضر هست منتها بحث اینه که پی جی ارا نیازی به استعداد نداره اون 10-15سال پیش بودکه طرف با استعدادش به جایی میرسید الان دیگه اونطور نیست
من از تمام دوران کج خبر دارم ناپخته نیستم درک نمیکنم تیکر چرا تو این مسابقه شرکت کرد هرچقدر هم که ضمانت و قرارداد داشت نباید تن به اسن مسابقه داد البته میدونم که همه و همه با شکست رفتن وتیکر از همون2010 دنبال لزنر برای شکستن استریکش و لی نباید تو این مسابقه شرکت میکرد تا افسانه آندرتیکر زنده بمونه همه انسانها برد رو دوست دارن نمیدونم این تیکر چرا این کار رو کرد سینا هیچ چی نیست بیخود ازش تنفر نداشته باش سینا درحد برایان و ارتن هست چون دائما با اینها داره رقابت میکنه ولی شخصی مثل تیکر اچ کلد راک با اسطوره ها هم دوره بودن انقدر تاپ استار زیاد بود که قهرمانان تگ تیم تیکر کین کلد اچ بودن ولی الان تایتلهای سنگین وزن رو یکی هم کردن باز چلنجری به جز سیناو ارتن ندارن برای کمربند
AƦAƾH
06-05-2014, 08:27 PM
دوستان خواهش میکنم تاپیک رو منحرف نکنید از بحث اصلیش . نظراتتون هم سعی کنید در کمال آرامش بدین که دلخوری پیش نیاد واسه خودتون .
مرسی :)
Batista666
06-05-2014, 08:32 PM
جا داره یادآوری کنم ,,
بحث و گفتگو در فضای سالم (و مرتبط با تاپیک) هیچ مشکلی نداره
ولی اگه به توهین و حاشیه کشیده بشه با هر دو کاربر برخورد خواهد شد
YumMoon
06-05-2014, 08:34 PM
تاپیک راجع به تیکر هست البته این خبر شما رو من هیچ جا نخوندم وباتوجه به اینکه شما سابقه طولانی ای تو درج خبرهای دروغ دارین فکرنمیکنم مصاحبه تیکر دست باشه چون تیکر بعد مرگش شدیدا سکوت کرده البته همیشه ساکت بوده حتی چند روزپیش که استونکلد و تیکر تو تگزاس بودن خیلی ها به پادکست کلد و مصاحیش با تیکر امیدوار بودن ولی طبق معمول تیکر مصاحبه ای انجام نداد تا به کارکترش لطمه ای وارد نشه ولی ظاهرا خبر نداره که دیگه کارکترش مرده
Naser
06-05-2014, 08:36 PM
تاپیک راجع به تیکر هست البته این خبر شما رو من هیچ جا نخوندم وباتوجه به اینکه شما سابقه طولانی ای تو درج خبرهای دروغ دارین فکرنمیکنم مصاحبه تیکر دست باشه چون تیکر بعد مرگش شدیدا سکوت کرده البته همیشه ساکت بوده حتی چند روزپیش که استونکلد و تیکر تو تگزاس بودن خیلی ها به پادکست کلد و مصاحیش با تیکر امیدوار بودن ولی طبق معمول تیکر مصاحبه ای انجام نداد تا به کارکترش لطمه ای وارد نشه ولی ظاهرا خبر نداره که دیگه کارکترش مرده
خدایی میدونستی خیلی رو مخی با نظرهات؟
AƦAƾH
06-05-2014, 08:38 PM
بفرمایید برین جایی که خبر های واقعا میزنن . اینجا ما دروغ مینویسیم ;)
نیازی هم نمیبینم به شما منبع بدم که ثابت کنم چیزیو ... مدیران سوالی داشتن در خدمتم :)
YumMoon
06-05-2014, 08:39 PM
اره چیزی که رو اعصاب منه چطور کسیکه تو19-0 مخصوصا تو20-0 که تاحد مرگ کتک خورد و با دابل فینیشر دی اکس تسلیم نشد به این سادگی تسلیم شه یعنی تنها هدفشون نابودی تیکر بود تا بعد خداحافظیش رسلمنیا هم همراهش نمیره و مردم دیگه نگن رسل بدون تیکر فایده ای نداره این قانونشونه که اسطوره ها رو با تخقیر خداحافظی بدن تا بعد رفتنشون نبودنشون کمتر احساس شه ولی یه چیزی که هست خیلی عجیبه که کمپانی چرا این افتخار رو به کسی داد که سالی3مسابقه درسال میده میتونست این افتخار رو به یه نفر زیر30سال بده که کلی ازش برای آینده بهره برداری کنه یعنی با این کارشون خواستن کاری کنن که شخصی بزرگتر از تیکر بوجود نیاد چون مطئنا اگه یه جوون یا سینا اگه استریک رو میشکوندن تبدیل به بزرگترین استار تاریخ میشدن ولی خدا رو شکر که سینا استریک رو نشکوند
The Evil Dead
06-05-2014, 08:52 PM
امیدوارم تیکر برگرده و بتونه در رسل 31 شرکت کنه و با لزنر مسابقه بده و انتقام بگیره.احتمالش کمه با لزنر باشه
آقای YumMoon (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) شما فقط میخواید استار مورد علاقتون ببره؟؟؟منم عاشق تیکرم ولی بابت استوری باید ببازن و ببرن.بعدشم سال های پیش که تیکر همیشه میبرد شما میگفتین تیکر خاک بر سره و ....؟؟؟این سایتم خبر دروغ نمیگه و خبر هاش رو از منابع خارجی بر میداره در نتیجه خبر ها دروغ نیستن و اگه باشه دروغ توسط منابع معتبر خارجی هست:2r5gfb4:
Naser
06-05-2014, 08:54 PM
البته در این رابطه بگم دوست دارم تیکر و استینگ برگردن و توی رسل 31 باهم مسابقه بدن و هردو برای همیشه خداحافظی بکنن ، نتیجه ش هم دوست دارم تیکر ببره ولی فرقی نمیکنه واقعا ، هردو بزرگن و یک دریم مچ فوق العاده میشه ، جزو بهترین مسابقات تاریخ رستلینگ.
YumMoon
06-05-2014, 08:58 PM
نه سالهای قبل نمیگفتم من به این خاطر میگم چون تو 21-1 شرکت کرد باید میموند تو خونش درسته بر اساس استوری باید بردوباخت وگرنه سنگ رو سنگ بند نمیشه تیکر قبلا هم باخت داشته ولی بحث اینه که 21سال شکست ناپذیری افسانه بودن1شبه به باد رفت و این مسابقه فراتر از بردوباخت واستوری بود اگه انتقام بگیره هم مهم نیست باخته و تموم شده رفته تیکر رو همه با انتقام هاش میشناختن همیشه مرد انتقام بوده سال بعد که مسابقه بده بیشتر تحقیر میشه که چرابا شخصی به جز لزنر داره مسابقه میده ظاهرا که میگن استینگ قرارداد بسته و با استینگ مسابقه میده درضمن تیکر استینگ دیگه دریم مچ نیست زمانی دریم مچ بود که تیکر شکست ناپذیر بود الان دیگه به قول گلدبرگ که سالها پیش گفت شکستن استریک تیکر با خوردن مک دونالد فرقی نداره که واقعا هم درست گفت وقتی لزنر تونست گلدبرگ که دیگه یه افسانه هست مک دونالد هم زیادیه باید گفت املت
H H H
06-05-2014, 09:04 PM
البته در این رابطه بگم دوست دارم تیکر و استینگ برگردن و توی رسل 31 باهم مسابقه بدن و هردو برای همیشه خداحافظی بکنن ، نتیجه ش هم دوست دارم تیکر ببره ولی فرقی نمیکنه واقعا ، هردو بزرگن و یک دریم مچ فوق العاده میشه ، جزو بهترین مسابقات تاریخ رستلینگ.
آخ آخ گفتی داداش ، خیلی مسابقه خوبی میشه ، هرچند به خاطر قوانین موجود گند میخوره تو کیفیت مسابقه ولی باز هم قشنگ میشه.
من دوست دارد یا استینگ ببره یا لحظه بردن تیکر ، کین دخالت کنه و بازی بدون نتیجه تموم شه.
فعلا ...
The Evil Dead
06-05-2014, 09:06 PM
هر افسانه هم پایانی داره.هر رکوردی هم پایانی داره.فقط تیکر تحقیر نشد.تیکر اگه در رسل شرکت نمیکرد رسل نمیشد.همه میگفتن ترسیده و ... تیکر اسطوره می مونه و امیدوارم برگرده.طرفدارای واقعی هم چه ببازه چه ببره نباید بهش توهین کنن.اگه تیکر در رسل 31 با استینگ مسابقه بده خیلی خوب میشه.با لزنر هم بد نیست ولی با استینگ عالیه.من دوست دارم تو اون مسابقه تیکر ببره ولی فرقی نداره و مهم اینه که مسابقه قشنگ باشه.بعدش تیکر ببره یا ببازه خدافظی کنه و مثل رسل 26 تیکر و شان بود همدیگرو بغل کردن اینا هم بغل کنن:دی فیلم هندی میشه:دی
The Enforcer
06-05-2014, 09:07 PM
اگه اون مسابقه شکل بگیره Wwe قطعا تیکر رو برنده می کنه .
دلیلش هم واضحه چون استینگ نماد WcW بوده و تیکر نماد Wwe . با این که 16-17 سال از ماندی نایت وارز میگذره ولی Wwe همیشه می خواد پیروزیشو به رخ بکشه .
YumMoon
06-05-2014, 09:12 PM
کمپانی هنوز هم حسرت میخوره که چرا به افسانه wcw بیل گلدبرگ انقدر بها داد و ازش افسانه ساخت و هنوز هم دنبال تحقیر گلدبرگ هست ولی خب گلدبرگ برعکس تیکر زرنگ هست و تن به خفت نمیده تیکر لزنر قشنگ نشد که حالا تیکر استینگ قشنگ شه بعد از رسلمنیای28 که تیکر اچ زیباترین مسابقه تاریخ رو رقم زدن دیگه از تیکر هیچ مسابقه زیبایی دیده نمیشه تیکر استینگ رو میبره و باهم خداحافظی میکنن استینگ قبل رسل30 گفت من تو wwe فقط با تیکر مسابقه میدم مردی که این همه اعتبار خارج از wwe بدست ابرده تو56سالگی میخواست بخاطر افتخار مسابقه با تیکر به wwe بیاد و قرارداد امضا کرد ولی مطمئنا فقط بخاطر قراداد با تیکر مسابقه میده و استینگ دیگه علاقه ای به دادن مسابقه با تیکر نداره بعد تحقیر شدن تیکر البته نه اینکه استینگ خیلی بزرگ باشه تیکر تلخ شده درضمن مسابقات واقعی نیست که بگن تیکر ترسیده شرکت نمیکرد و 21-0 و افسانه میموند البته تیکر باید بعد20-0 که بزرگترین و زیباترین مسابقه کریرش بود و زیباترین مسابقه تاریخ و زیباترین عدد برای استریک20-0 خداحافظی میکرد
AREF TAKER
06-05-2014, 09:20 PM
کاربر YumMoon واقعا رو مخه با نظرات بچه گانه و اسپم هایی که میده. مدیران لطفا یه اقدام اساسی نسبت به این کاربر لطفا انجام بدن و مانع از این بشن که
اینجور افراد اینجوری اسپم بدن و برن رو مخ کاربرهای دیگه. اگر هم شما نمیتونید برخورد کنید من دیگه در این انجمن پستی نمیدم. چونکه واقعا دیگه خیلی بچه بازی
شده بعضی چیزا.
ممنون
YumMoon
06-05-2014, 09:23 PM
باشه دیگه چیزی نمیگم درکت میکنم من داغون تر از تو هستم برای همیشه چیزی از اون قضیه نمیگم
The Evil Dead
06-05-2014, 09:26 PM
کی گفت شما داغونید؟؟ما میگیم انقدر نظرات الکی و اسپم ندید.اگه خبرا دروغه شما پست ندید و اصلا برید سایت های دیگه.تیکرم همیشه افسانست و باخته که باخته مهم اینه که با این باخت افسانه تر شد.تا 21 هم اومد خیلی زیاد اومد.گلدبرگ شما و دیگر استارا هیچوقت نمیتونن به این رکورد برسن
The Enforcer
06-05-2014, 09:27 PM
کمپانی هنوز هم حسرت میخوره که چرا به افسانه wcw بیل گلدبرگ انقدر بها داد و ازش افسانه ساخت و هنوز هم دنبال تحقیر گلدبرگ هست ولی خب گلدبرگ برعکس تیکر زرنگ هست و تن به خفت نمیده تیکر لزنر قشنگ نشد که حالا تیکر استینگ قشنگ شه بعد از رسلمنیای28 که تیکر اچ زیباترین مسابقه تاریخ رو رقم زدن دیگه از تیکر هیچ مسابقه زیبایی دیده نمیشه تیکر استینگ رو میبره و باهم خداحافظی میکنن استینگ قبل رسل30 گفت من تو wwe فقط با تیکر مسابقه میدم مردی که این همه اعتبار خارج از wwe بدست ابرده تو56سالگی میخواست بخاطر افتخار مسابقه با تیکر به wwe بیاد و قرارداد امضا کرد ولی مطمئنا فقط بخاطر قراداد با تیکر مسابقه میده و استینگ دیگه علاقه ای به دادن مسابقه با تیکر نداره بعد تحقیر شدن تیکر البته نه اینکه استینگ خیلی بزرگ باشه تیکر تلخ شده
دوست عزیز اولا هیچ وقت دیگه به گلدبرگ نگید افسانه ی WcW . گلدبرگ زحمت زیادی برای WcW کشید و خودش و طرفدارانش بسیار قابل احترامن ولی گلدبرگ هیچوقت افسانه ی WcW نیست . مگر این که مثل کریس بنوا اسم استینگ و ریک فلیر و حتی هوگن سانسور بشه .
Wwe از گلدبرگ افسانه ساخت ؟ چند تایتل مچ و فیود موفق با هانتر . دیگه چی ؟ ازش افسانه نساخت ، فقط چون از همون ابتدا ( نه دقیقا اول کریرش ) یک Fan Favorite کامل بود و استریک به یاد موندنی ای داشت ، نخواست گلدبرگو تحقیر کنه .
گلدبرگ تن به خفت نمیده ؟؟؟؟ تن به خفت دادن تو رستلینگ چه معنی ای داره ؟؟؟؟ اگر منظورتون شکست خوردنه ، بله گلدبرگ تو استارکید جلوی کوین نش تن به خفت داد و با اسکروی اسکات هال با باتوم برقی استریکشو تموم کرد . پس گلدبرگ هم " تن به خفت داد " !
مسابقه ی تیکر و هانتر زیبا بود ولی هیچ جایگاهی بین 50 مسابقه ی برتر تمام تاریخ رستلینگ نداره .
می خوام یه سوال بپرسم ازتون : شما چند مسابقه از استینگ تو WcW قبل از سال '98 دیدین ؟؟؟ استینگ اون حرفو زد ، درسته ولی این چیه براش ساختین " می خواست به خاطر افتخار مسابقه با تیکر به Wwe بیاد !! " . استینگ هیچ نیازی به اومدن به Wwe نداره چون به اندازه ی کافی بزرگ هست ، همونطور آندرتیکر . در ضمن کسی نگفته قراره قرارداد امضا کنه و اگر هم امضا کنه کسی نمی ** علاقه ای به مسابقه با تیکر نداره !!! مگه شما برای استریک طرفدار تیکر بودین ؟ اون زمان که خبری از استریک نبود مگه تیکر به اندازه ی کافی بزرگ نبود ؟؟
ممنون میشم اگه جواب بدین .
SASAN
06-05-2014, 09:34 PM
باشه دیگه چیزی نمیگم درکت میکنم من داغون تر از تو هستم برای همیشه چیزی از اون قضیه نمیگم
دوست عزیز اگر نمیتونی با کاربر سازش داشته باشی لطفا نظر بیهوده نده . چون الان صر وصدای همه رو دراوردی . اگر نمیتونی بسازی ، اون موقع نحوه برخورد عوض میشه .
رعایت کن ، فعلا .
bomb5
06-05-2014, 09:42 PM
کاربر عزیز YumMoon (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) به نظر از طرفدارای آندر که نیستن هیچ از کسایی هستن که از آندر متنفر هستن. ایشون جز توهین به اندر کاری نمیکنن و به اسم طرفدار بودن هرچی میشه میگن ...
والا همیشه گفتم و میگم که بازی آخر آندر در رستلمنیا با شکست همراه خواهد بود. با توجه به باخت برابر براک پس بازی آندر و استینگ اگه قرار باشه انجام بشه قبل از رستلمنیا خواهد بود. با توجه به سن و سال استینگ و وضعیت آندر بعیده بازی قشنگی بشه ولی خب حداقل طرفدارای واقعی کشتی کج حسرت دیدن این دو استار رو نمیخونن. شاید این بازی survivor برگزار بشه...
YumMoon
06-05-2014, 10:00 PM
گفتم من دیگه برای همیشه چیزی از شب دردناک رسل30نمیگم فقط چون گفتی جواب بده میگم من از طرفدارای سه آتیشه تیکر هستم و اما گلدبرگ تو باخت به5نفر اونم با شوکر رو تحقیر میدونی تیکر تیکر شد چون خیلی خیلی سخت بدون دخالت میباخت گلدبرگ هم همینطور و گلدبرگ افسانه wwe هم بود بزرگی به تایتل شات هاش با اچ نیست به اینه که اوولوشن4نفره از دستش در میرفتن و درهیچ مسابقه1به1 شکست نخورد من هیچ علاقه ای به گلدبرگ ندارم فقط برام مورد احترامه چون گفت من رفتم چون نمیخواسم هوادارام سرشون رو بندازن زمین و اما بزرگی تیکر تیکر بخاطر کارکتر و مسابقات بی نظیرش بزرگ شد اما بخاطر استریکش شد بزرگترین استار تاریخ هرکی بگه نه ...
The Enforcer
06-05-2014, 10:06 PM
گفتم من دیگه برای همیشه چیزی از شب دردناک رسل30نمیگم فقط چون گفتی جواب بده میگم من از طرفدارای سه آتیشه تیکر هستم و اما گلدبرگ تو باخت به5نفر اونم با شوکر رو تحقیر میدونی تیکر تیکر شد چون خیلی خیلی سخت بدون دخالت میباخت گلدبرگ هم همینطور و گلدبرگ افسانه wwe هم بود بزرگی به تایتل شات هاش با اچ نیست به اینه که اوولوشن4نفره از دستش در میرفتن و درهیچ مسابقه1به1 شکست نخورد من هیچ علاقه ای به گلدبرگ ندارم فقط برام مورد احترامه چون گفت من رفتم چون نمیخواسم هوادارام سرشون رو بندازن زمین و اما بزرگی تیکر تیکر بخاطر کارکتر و مسابقات بی نظیرش بزرگ شد اما بخاطر استریکش شد بزرگترین استار تاریخ هرکی بگه نه ...
" بدون دخالت در مسابقه باختن " - " اوولوشن 4 نفره از دستش در می رفتن => گلدبرگ افسانه ی Wwe است "
ظاهرا با کی فیب آشنایی ندارین ...
فقط می تونم بگم
موفق باشید :)
THE VAIPER
06-05-2014, 10:35 PM
واقعا ادم بعضی نظرات را می بینه نمی دونه چی بگه. معلوم هم نیست این پست ها از سر نفرت هست یا از سر احساس یا برای اسپم دادن.
اما نظرم در مورد اندر تیکر. بعد رسلمنیا اصلا برای من کوچک نشد. چون در این سن نمیشه توقع معجزه داشت ازش. بعد در برابر یکی از بهترین استاران تاریخ شکست خورد.
قهرمان بزرگ یو اف سی. و جوانترین قهرمان دبلیو دبلیو ایی تاریخ و استاری که همه از شنیدن اسمش خوف دارن.
اندر تیکر و هانتر می تونستند مثل هم دوره ای هاشون از جمله استون کلد و د راک و گلدبرگ و مایکلز و..... خودشون را بکشن کنار و بازنشسته بشن. ولی این کار را نکردن.
این دو از همه اشون بزرگ تر هستند به این خاطر که برای بقای رستلینگ از همه چیزشون گذشتن تا از رستلینگ فقط نامی باقی نماند.
تیکر خودشو قربانی می کنه و هر سال میاد برای بقای رستلینگ در رسلمنیا مسابقه می ده. هانتر با اون کریرش بلند بالاش حاضر میشه در مقابل برایان و رینز شکست بخوره
تا این دو بزرگ بشوند. پس نمیشه گفت این دو خودشون را حقیر یا کوچک می کنند.
و اما دیدم گفتند سی ام پانک بهتر از تیکره چون کمپانی را ترک کرد. با اینکه پانک استار مورد علاقه ام هست. ولی این برداشت غلطیه. پانک اگر واقعا بزرگ بود به خاطر طرفداراش می موند.
نه قهر بکنه و بره. وقتی کمپانی 433 روز قهرمانش کرد وقتی کمپانی مسابقه با تیکر و براک بهش داد. چرا اون زمان ناراحت نبود. این نمیشه که همه پوش ها به یه استار داده بشه.
و هرکی در مین اونت حضور نداشت ول کنه. بره. من چندتا مثال می زنم رندی اورتون بعد از سال 2009 و 2010 که در مین اونت ها بود. به مدت 3 سال در مین اونت ها مهم کمپانی حضور نداشت
و وضعش به جایی رسیده بود مقابل وید برت می باخت و با کلین به دلریو می باخت. اورتون می تونست اون زمان بره ولی به خاطرطرفدارا موند.
یا جریکو که قبل از سال 2012 چند سال دور بود از مین اونت پس چرا حضور پیدا کرد در کمپانی.
YumMoon
06-05-2014, 11:48 PM
جاب کردن وظیفه افرادی مثل تریپل اچ و راک هست و جاب کردن برای نفرات اول یه ضعف هست نه نقطه قوت تازه 21-1 جاب نبود چون لزنر نیازی به جاب نداشت اگه به یه نفر زیر30سال میباخت جاب محسوب میشد که کمپانی رو از تک محوری جان سینا دربیاره 21-1 جاب استار نبود جاب رسلمنیا بود که بعد خداحافظی تیکر مردم دلتنگ تیکر نشن چون تو چندسال اخیر کل رسلمنیا شده بود آندرتیکر طوریکه مسابقش با پانک که پانک اصلا در حد و اندازه تیکر نبود پربیننده ترین مسابقه شد اونم درحضور سینا راک دو ابرستاره
darkener
06-06-2014, 08:03 AM
کاربر YumMoon واقعا رو مخه با نظرات بچه گانه و اسپم هایی که میده. مدیران لطفا یه اقدام اساسی نسبت به این کاربر لطفا انجام بدن و مانع از این بشن که
اینجور افراد اینجوری اسپم بدن و برن رو مخ کاربرهای دیگه. اگر هم شما نمیتونید برخورد کنید من دیگه در این انجمن پستی نمیدم. چونکه واقعا دیگه خیلی بچه بازی
شده بعضی چیزا.
ممنون
ممنون بابت اطلاع رسانی تون...
بعضی ها حرف های خیلی دور از ذهن و بچه گانه میزنن.من با شما موافقم و در تعجبم که مدیران کاری نمیکنن
جاب کردن وظیفه افرادی مثل تریپل اچ و راک هست و جاب کردن برای نفرات اول یه ضعف هست نه نقطه قوت تازه 21-1 جاب نبود چون لزنر نیازی به جاب نداشت اگه به یه نفر زیر30سال میباخت جاب محسوب میشد که کمپانی رو از تک محوری جان سینا دربیاره 21-1 جاب استار نبود جاب رسلمنیا بود که بعد خداحافظی تیکر مردم دلتنگ تیکر نشن چون تو چندسال اخیر کل رسلمنیا شده بود آندرتیکر طوریکه مسابقش با پانک که پانک اصلا در حد و اندازه تیکر نبود پربیننده ترین مسابقه شد اونم درحضور سینا راک دو ابرستاره
شما اصلا تکلیفت با خودت معلوم نیست یه جا میگی از سینا متنفری و اون هیچکس نیست و یه جای دیگه میگی که ابر ستاره هست . البته در بزرگی و ابر ستاره بودن جان سینا شکی نیست . حتی سینا هم با اون خیل عظیم طرفداراش و اینکه بقای کمپانی به او بستگی داره ( به گفته رئیس کمپانی وینس مکمن ) هم در بعضی مسابقاتش باید ببازه و مشکلی نیست چون این قانون و زیبایی کشتی کجه . تیکر هم 21 مسابقش در رسلمنیا رو برد و فقط یکیش رو باخت که همونطور که قبلا هم گفته بودم به نفع خودش و طرفداراش بود که ببازه اونم نه به هر کسی به لزنر که هم قدرت و هم خوی وحشیکری زیادی داره و تنها عیبش اینه که تمام وقت در کمپانی نیست و پاره وقت میاد .
YumMoon
06-06-2014, 06:21 PM
من از سینا بدم میاد ولی من همیشه چیزی که به نظرم درسته رو میگم عین بعضی طرفدارای زیر15سال نیستم که بگم استار مودرعلاقم تو واقعیت هم قویترینه و چون ازش بدم میاد دلیل نمیشه بگم ابرستاره نیست من گفتم سینا از تیکر و کلد کوچیکتر هست
ARSENAL8002
06-07-2014, 06:35 PM
این اولین کامنتمه بعد از یک سال
نمیدونم این سینا چیکار کرده که هر کسی به خودش اجازه میده بهش توهین کنه!
جان سینا اگر به نظر بعضیا تکراری شده ولی تکلیفش با خودش معلومه طرفدارای واقعیشم دوسش دارن
تو این چند مدت اخیر سینا نردبونی بوده برای ترقی گشتیگیرای دیگه از دنیل براین بگیر تا بری وایت اگر کمپانی سینا رو هم نداشته باشه دیگه باید فاتحشو خوند خواهشا اول به سابقه و شخصیت طرف فکر کنید و بعد نظر بدین
جان سینا#
06-07-2014, 07:16 PM
نمیدونم جریان چیه حتمی باید سینا باعث ترقی بقیه شه!
انگار کشتی کج واقعی هست و بقیه خودشون میبازن و باعث ترقی می شوند
سینا پرطرفدارترین حالا کاری ندارم به چه نوعش همه نوع طرفداری داره
کسی که مردم به خاطرش پول میدن و کمپانی ازش سود میبره بهش توجه میشه دست خود سینا نیست همه اینا دست استوری نویس ها هست
Persian Dragon
06-07-2014, 09:49 PM
سینا پر سودترین استار کمپانی بوده و بیش از هر کس دیگه ای واسه wwe پول داره و شاید هم این دلیلی باشه که wwe میترسه استار دیگه ای به اندازه ی سینا بسازه می ترسه اگه سینا از مین اونت کنار بره و یکی دیگه بجاش بیارند دیگه اون فروش در زمینه های مختلف رو نداشته باشند واسه همین خیلی کم پیش میاد سینا باعث پیشرفت کسی بشه.
خدا میدونه تا الان چند تا استعداد wwe بعد از در برابر سینا قرار گرفتن الان جابر شدند و هر سری هم یه جور اتفاق می افته سینا به نظر میرسه نمی تونه با دستای مصدومش حریف ساندو بشه ولی در آخر دو تا حرکت می زنه میبره پروموی روز بعد سینا(خطاب به تمشاچیای حاضر در سالن)میدونم شما منو دوستم ندارید ولی من دوستتون دارم و من واسه شما می جنگم منو دوست داشته باشید.سینا به نظر نمیرسه بتونه حریف مارک هنری بشه دو حرکت میزنه میبره پروموی روز بعد سینا(خطاب به تمشاچیای حاضر در سالن)میدونم شما منو دوستم ندارید ولی من دوستتون دارم و من واسه شما می جنگم منو دوست داشته باشید. سینا به نظر نمی رسه بتونه رایبک رو ببره چون در هفته های قبل رایبک به دفعات سینا رو مورد حمله قرار داده سینا دو حرکت میزنه میبره پروموی روز بعد سینا(خطاب به تمشاچیای حاضر در سالن)میدونم شما منو دوستم ندارید ولی من دوستتون دارم و من واسه شما می جنگم منو دوست داشته باشید.
آلبرتو دل ریو و ... الان اینا کسایی هستند که در یکی دو سال اخیر بعد از در مقابل سینا قرار گرفتن جابر شدند.
شاید برایان یکی از موارد استثنا باشه که بعد از فیودش با سینا جابر نشده.
همون طور میبینید این دلیلی هست که خیلیا از سینا بدشون میاد تکرار تکرار تکرار هر چقدر هم با ویات فیود خوبی داشته باشند و مسابقه های خوبی بدند اگه بری ویات بعد از باخت یا برد کلین یا درتی جابر شه بدرد نمی خوره.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.