PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اطلاعیه بسـیار مهـم » راه اندازی بخش آپلود ریلیز اختصاصی سایت « (حتما مطالعه کنید)

The Wollek
07-21-2014, 11:50 AM
با سلام

وبسایت iWE به عنوان بزرگترین و از قدیمی ترین سایتهای فارسی زبان در زمینه رسلینگ با سابقه طولانی در بخش اپلود شــو ها و ویدئوهای مربوط به رسلینگ

یکی از سریع ترین و بهترین سایت ها بوده است . در اینجا از ابتدا تمامی شو های رسلینگ در سریع ترین زمان ممکن برای دانلود کاربرا قرار میگرفته

و همیشه از ریلیزهای معروف DSR.XviD-XWT و DX.TV و KYR و SIR-PAUL و ... استفاده میکرده

از این رو وجود یک ریلیز اختصاصی شو رسلینگ به نام این انجمن با توجه به حجم بالای دانلود و بازدید الزامی است

طبق هماهنگی های صورت گرفته قرار بر این شده که یک ریلیز خیلی خوب با کیفیت عالی و حجم مناسب تحت نام iWE از این به بعد اختصاصی برای انجمن قرار داده بشه

این ریلیز دارای حجم مناسب و کیفیت عالی نسبت به حجم اون داره . این ریلیز از ریلیز اصلی 720p که دارای کیفیت بسیار بالایی است کانورت میشه در زیر میتونید

برای نمونه از شــو اسمک دان هفته گذشته یک ریلیز اختصاصی آماده کردیم برای نمونه میتونید مقایسه کنید کیفیت تصاویر رو

اسکرین شات ریلیز اصلی 720p با حجم 4 گیگ

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

این هم ریلیز اختصاصی iWE با حجم 600 مگ و کیفیت 480p

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

این هم اطلاعات مربوط به ریلیز اختصاصی

EVENT]...........: WWE.Friday.Night.Smackdown.2014.07.11.HDTV.iWE.mp4
[RELEASED]........: 2014.07.11
[SOURCE]..........: MKV 720p DX
[CONTAINER].......: mp4
[SIZE]................: 964 MB
[Duration]...........: 1 h 37 m
[RESOLUTION]...: 853 x 480 {16:9}@ 25.00 FPS
[VIDEO]..............: x264@ 1385 kbps
[AUDIO].............: AC-3 @ 192 kbps

از این به بعد برای شــو های هفتگی Raw و Smack Down و همچنین PPV های ماهانه WWE ریلیز اختصاصی iWE قرار خواهد گرفت

در صورت استقبال کاربران برای تمامی شــو های رسلینگ ریلیز اختصاصی زده خواهد شد

کاربران عزیز میتونید نظر خودتون رو در مورد این نوع ریلیز و این کار جدیددر همین تاپیک اعلام کنید ؟

با تشکر ...

Cna3zar
07-21-2014, 12:42 PM
مرسی از این کار فوق العادتون .. یادمه قبلا برای شو های راو این کار انجام میشد و حجمش حدود 800 تا 900 مگ بود و واقعا کیفیت خوبی داشت ( در حد کیفیت های با حجم 1.3 گیگ ) بود .. بعد یه مدت این کار قطع شد و من پیگیرش هم شدم ولی به نتیجه نرسیدم .. امیدوارم این ریلیز ها برای شو های راو و اسمکداون و پی پر ویو ها انجام بشه .. اولیش هم پی پر ویو امروز باشه ..

برای بتل گراند این کار انجام میگیره ؟ اگه انجام میگیره من دانلود نکنمو منتظر باشم ..

بازم ممنون :heart_mini:

The Wollek
07-21-2014, 01:08 PM
مرسی از این کار فوق العادتون .. یادمه قبلا برای شو های راو این کار انجام میشد و حجمش حدود 800 تا 900 مگ بود و واقعا کیفیت خوبی داشت ( در حد کیفیت های با حجم 1.3 گیگ ) بود .. بعد یه مدت این کار قطع شد و من پیگیرش هم شدم ولی به نتیجه نرسیدم .. امیدوارم این ریلیز ها برای شو های راو و اسمکداون و پی پر ویو ها انجام بشه .. اولیش هم پی پر ویو امروز باشه ..

برای بتل گراند این کار انجام میگیره ؟ اگه انجام میگیره من دانلود نکنمو منتظر باشم ..

بازم ممنون :heart_mini:

بله ریلیز اختصاصی هم به محض ریلیز اصلی 720p کانورت میشه و قرار خواهد گرفت

amir-aghaei
07-21-2014, 09:56 PM
دست مریزاد به همه بچه های اپلودر و سامان عزیز...این مدت بعد از تغییر و تحولات در بخش اپلود دوستان بخوبی از پس یکی از مهمترین بخشهای انجمن براومدن! خوشحالم که یک تیم قوی(اخبار و اپلود) بالای سر مهمترین بخش انجمن هستند و مهمتر از هر چیزی موفقیت iwe خونه مجازی که براش عرق ریختن مهمه! (البته از بخشهای دیگه جا داره از همین تریبون تشکری داشته باشیم بابت بروزنگه داری بخشهاشون..)

یسری خس و خاشاک بودن که مین گذاشته بودن تو انجمن و قصد داشتن نخبه های مارو ترور کنن تا به نحو دیگه به انجمن ضربه بزنن..هر چند تو این راه یک شهید دادیم و یکی از مدیران خوبمونو از دست دادیم اما دومرتبه "گردان ذوالفقارنسب" رو بچه ها بدست گرفتن و آرامش به انجمن برگشت..

بهتره عزیزانی که بیرون گود نشسته ان و دلواپس وضع موجود انجمن بودن تو رفتارشون تجدیدنظر کنن و متوجه شده باشن که نباید برای انجمن کلاس گذاشت!! این فروم یک شبه به اینجا نرسیده که به این راحتی فنا بره...چون حمایت بچه های دلسوز زیادی اعم از کاربر و مدیر و عضو باسابقه پشت انجمن هست....

PICCASSO
07-21-2014, 11:13 PM
با تشکر از سامان عزیز .

این کار عالیه و علی تومبستون ریلیز اختصاصی خوبی میزاشت .

فقط حجم 600 مگ یکم کیفیت 720p رو زیاد میاره پایین سعی کن در حد 750 مگ باشه که زیاد کیفیت ویدئو خراب نشه .ولی خوب متاسفانه با این اینترنت لاک پشتی کشور 600 مگ عالیه .

حالا به نظرم بار دیگه یه کانورت کن ریلیز 720p رو ببین کدوم بهتره .

موفق باشی ..

The Shadow
07-22-2014, 12:34 AM
منم به نوبه ی خودم بیشتر از قبل از انتخابم برای بخش دانلود خوشنود شدم و افتخار میکنم به خودم ! به خاطر اینکه در کمترین فرصت تونستم کسی مثل سامان رو پیدا کنم برای این بخش که یه کادر مجرب با خودش بیاره و این بخش رو نه تنها فکر میکردن بعد از مدیر آخرش بخوابه، بلکه الان از قبل هم بهتر و سریع تر شده.

تحسین بر انگیزه. دمتون گرم

huntsman
07-22-2014, 01:02 AM
کارت عالی داداش خیلی حال کردم با این کارت موفق باشی داداش:lmekjvqxkkqvu6by8nz