PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاپیک مخصوص امضاء برای کاربران

صفحه ها : 1 2 3 [4]

Olympic Hero
01-13-2010, 01:15 PM
آرمان جون یه دونه قشنگ از کورت انگل میخوام.
اگه با کمربند WH باشه شاهکاره.

Ð-i-R-Ť-Y
01-13-2010, 01:21 PM
خوب سلطان امضا برگشت :4:
آقا بی زحمت یه امضا از آندرتیکر برام لطف کن بساز .
امضا راه افتاد ، آواتار چی ؟؟؟

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

سلام
لطفا یه امضا زیبا از استون کلد واسه من بسازین
(در حال زدن استانر باشه بهتره)
ممنون:34:

آرمان جون یه دونه قشنگ از کورت انگل میخوام.
اگه با کمربند WH باشه شاهکاره.

متاسفانه عکسی من از آنگل با این وضعیتی که شما میگی ندارم .
لطف کن عکسش رو خودت بزار !

AƦAƾH
01-13-2010, 01:38 PM
آرمان يه امضا از جف(يه سمتش موهاي كوتاه يه طرف ديگه موهاي بلند)

Ð-i-R-Ť-Y
01-13-2010, 01:39 PM
آرمان يه امضا از جف(يه سمتش موهاي كوتاه يه طرف ديگه موهاي بلند)

درخواست های عجیبی میدید !
عکس هاش رو خودت با سابز بزرگ بزار , تا بسازم...

AƦAƾH
01-13-2010, 01:50 PM
يعني يه سايت نداري كه PNG بزاره؟

Holy Diver
01-13-2010, 01:57 PM
آرمان جان من يه دونه مي خوام كه مت هاردي مشغول اجراي توييست آف فيت باشه و جف بالاتر مشغول سوانتون بامب باشه.:36:
با تشكر از زحمت هاي شما:11:

AƦAƾH
01-13-2010, 02:03 PM
به علات كمبود وقت نتونستم دوباره خودم آپ كنمJeff Hardy1 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Jeff Hardy2 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

AƦAƾH
01-13-2010, 04:42 PM
ميزاري يا نه؟؟؟
مشكلي ندارن عكسا ديگه؟
كيفيتشونم بالاست
ممنون ميشم درست كني:34:

TeZAR
01-13-2010, 04:52 PM
ميزاري يا نه؟؟؟
مشكلي ندارن عكسا ديگه؟
كيفيتشونم بالاست
ممنون ميشم درست كني:34:

این چه طرز صحبت کردنه ؟
آقا آرمان هروقت وقت داشته باشن براتون میزارن ...
به قول یکی از دوستان یکم دندون رو جیگر بزار ! :70:

چه باحال جی*گ*ر هم ممنوعه ! :4:

AƦAƾH
01-13-2010, 05:42 PM
شروين جان من منظوري نداشتم كه!!!!!!
ببين من گفتم مشكلي با عكسا نداره سوال كردم؟!
اشتباه برداشت كردي دوست خوب:24:[hr]
بايد از خط آخر كه نوشتم و اون شكلك متوجه شده باشي:21:

Olympic Hero
01-13-2010, 09:16 PM

آرمان بیا 2 تا عکس برات گزاشتم که اگه هردو رو با هم بزارس که خیلی باحال میشه.<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
اینم دومی:<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
فقط سفارشی باشه دیگه........

HesaM
01-14-2010, 01:43 PM
بیزحمت برای من از راک و کریسچن بساز
ممنون

Sherlock Holmes
01-15-2010, 03:07 PM
ارمان جان یه دونه از کاکا برای من میسازی فقط با پیراهن رئال نباشه !

Ð-i-R-Ť-Y
01-16-2010, 11:27 AM

آرمان بیا 2 تا عکس برات گزاشتم که اگه هردو رو با هم بزارس که خیلی باحال میشه.<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
اینم دومی:<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
فقط سفارشی باشه دیگه........

Version 1

Version 2

Version 3

The Proud
01-16-2010, 07:57 PM
لطفا یک دونه هم برای من از باتیستا بزار اگر با کمربند سنگین وزن باشه که خیلی عالی میشه ممنون:34:

The LasT MaN
01-16-2010, 08:05 PM
آرمان هر موقع وقت کردی یه امضا از ادج موقع ورودیش بساز
ممنون

Ð-i-R-Ť-Y
01-16-2010, 08:16 PM
بیزحمت برای من از راک و کریسچن بساز
ممنون

Proud
01-17-2010, 01:28 PM
ارمانی یدونه برام از ادج میتونی بسازی؟؟
بقیشم خودت واردی. یه چی بساز به اخلاقم بیاد (گرفتی که؟ ):4::4:

AMIR JAFARI
01-17-2010, 01:43 PM
آرمان منو میشناسی خوب معلومه هیچ کسی این جا منو نمیشناسه بی زحمت برای من از جان سینا و رندی اورتن بساز اگر هم برات امکان داره موقع زدن فینیشر هاشون باشه یه زحمت دیگه من یه آماتورم بگو چطور امضاء رو فعال کنم ممنون

Holy Diver
01-17-2010, 02:55 PM
ببخشيد من صفحه پيشم گفتم.
لطفا براي من يدونه از مت و جف باسز كه مشغول زدن توييست آف فيت و سوانتون بامب باشند.:30:

AMIR JAFARI
01-19-2010, 05:47 PM
منم صفحه پیش گفتم از جان سینا و رندی اورتن+چگونه فعال کردن امضاء

نمی دونم کجا بگم پس همینجا میگم : من اینجا دنبال رفیق میگردم کی حاضره رفیق شه

Jeff-Cena
01-29-2010, 08:39 AM
ميشه يه دونه از جف و سينا برام بسازي جف با كمريند WHC و سينا با لباس جديدش و كمربند WWE دو طرفه باشه بعد اگه ميشه توشم سينا AA و جف Swanton Bomb زده باشند

ratt
01-29-2010, 02:31 PM
[size=medium]سلام.اگه می شه یه دونه از جف و ای جی استایلز بساز.سعی کن هردو رو تو محیط تی ان ای بسازی:34::34::34::34::34::34::34::34::34::34: ترجیحا جفتشونم در حال خود نمایی باشند.:34::34::34::34:

JOHN MORRISON
01-30-2010, 03:29 PM
آقا آرمان لطفا یک دونه هم برای من بساز که یک طرفش جان موریسون باکمربند بین قاره ای و طرف دیگه ش هم موریسون با کمربند ای سی دبلیو باشه.ممنون

AƦAƾH
01-30-2010, 03:40 PM
يه امضا از سي ام پانك(جديد باشه.كه ريش داشته باشه:24:)خودش تنها باشه.

ERFAN_CENA
01-30-2010, 04:10 PM
لطفا يه امضا بساز كه يه طرفش سينا داره يوكنت سي مي ميكنه{تكان دادن دست جلوي صورت}اونطرفش جريكو داره سوبميشنشو ميزنه

باتشكر

The Proud
01-30-2010, 08:09 PM
تو صفحه ی قبل هم گفتم.لطفا برای من یه دونه از باتیستا با کمربند سنگین وزن بساز.ممنون

Ð-i-R-Ť-Y
01-30-2010, 09:11 PM
لطفا یک دونه هم برای من از باتیستا بزار اگر با کمربند سنگین وزن باشه که خیلی عالی میشه ممنون:34:

Link : <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

آرمان هر موقع وقت کردی یه امضا از ادج موقع ورودیش بساز
ممنون

Link : <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

HesaM
01-31-2010, 09:45 PM
آرمان جان هر موقع وقت کردی یکی از راک وکریسچن بساز.

Ð-i-R-Ť-Y
01-31-2010, 10:11 PM
آرمان جان من يه دونه مي خوام كه مت هاردي مشغول اجراي توييست آف فيت باشه و جف بالاتر مشغول سوانتون بامب باشه.:36:
با تشكر از زحمت هاي شما:11:

من متاسفانه عکس درست حسابی ندارم که با یکدیگر همخونی داشته باشن
اگه شما چنین عکسی دارید بزارید تا من بسازم .

Sherlock Holmes
01-31-2010, 10:14 PM
ارمان جان امضای ما رو هم نساختیا

The PhenomeNal
01-31-2010, 10:28 PM
آرمان جان هر موقع وقت کردی یکی از راک وکریسچن بساز.

شما همین دو صفحه پیش درخواست دادید بزار یه 2 هفته بگذره . هنوز خیلی ها موندند که امضاء ندارند.

به خدا آدم دلش می گیره بیاد این تاپیک رو ببینه نوع درخواست هارو بخونه بخنده :11: یکی می گمن می خوام زمانی که جان سینا می ** آه همون لحظه امضاش کنید اون یکی می ** رندی دستش 45 زاویه باز شده باشه اون یکی می ** یه بار مو های این شکلی یه بار اون شکملی خداییش خیلی عجیب قریب درخوات می دید.

از این به بعد این شکلی درخواست بدید که این آرمان هم اذیت نشه .

استار :
رنگ :
سایز :
نوشته :

مثال :

استار : ادج
رنگ : آبی
سایز : 500 × 250
نوشته : Rated R Winner

Ð-i-R-Ť-Y
01-31-2010, 10:33 PM
ممنون آقا حسام .
اینطوری درخواست بدید بهتره
ولی سایز نیاز نیست چون مطابق با قوانین امضای فروم میسازم ..
از یک استار درخواست بدید ؛ اگر هم خیلی ویژه میخواید خودتون عکس مخصوصش رو قرار بدید .

The Proud
02-02-2010, 02:24 PM
سلام آقا آرمان اون امضایی که برام ساختی خیلی قشنگ بود.حالا میشه یه لطفی بکنی و یکی دیگه بسازی فقط این یکی با کمربند نباشه و با خالکوبی هایش جدیدش باشه به هر حال یه چیزی باشه که با آواتارم بسازه.ممنون

The Red Devil
02-02-2010, 05:34 PM
آقا آرمان یه دونه هم واسه من درست میکنید؟
استار=اندرتیکر
رنگ=مشکی
مرسی

UnderTaker 316
02-06-2010, 11:44 AM
آرمان عزیز یه hbk قشنگ واسه ما بزار ... خیلی ممنون

Awesome
02-06-2010, 06:04 PM
آقا آرمان از این عکس یه دونه واسه ما بساز

از همون افکتای مخصوص خودتم بزار روش فقط اندازشو که تغییر میدی کله میز هر دو تاش باشه :4:

توش هم I'm the Miz & I'm Awesome بنویس با فونت قشنگ. دمت قیژ.

Der TitaN
02-07-2010, 01:09 AM
ارمان جان یدونه هم از ابیس برای من درست کن :4:

Awesome
02-07-2010, 01:50 PM
داداش من عکسمو خودم دادم

MR.JEFF HARDY
02-07-2010, 02:48 PM
آقا آرمان لطفا یه دونه امضا هم از جف برا من بسازید و با فونت قشنگ زیرش بنویسین THE XTREME ENIGMA این هم عکس(تو ضمیمه)فقط اگه تونستین یه ذره کیفیتش را ببرین بالا.ممنون.

Ð-i-R-Ť-Y
02-08-2010, 10:10 AM
پس مال من چی 10 صفحه پیش درخواست دادم کلا هم تا حالا ده هزار بار درخواست دادم رسیدگی نشد ولی مال اقا شایان رو سریع میسازید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟

آقا آرمان لطفا یه دونه امضا هم از جف برا من بسازید و با فونت قشنگ زیرش بنویسین THE XTREME ENIGMA این هم عکس(تو ضمیمه)فقط اگه تونستین یه ذره کیفیتش را ببرین بالا.ممنون.

عکستون خیلی بی کیفیته
منم کاری از دستم بر نمیاد!

Jeff-Cena
02-08-2010, 10:41 AM
استار=جف با و سینا(دو طرفه)
رنگ=برای جف ابی و برای سینا نارنجی
نوشته=زیر عکس جف ENIGMA و زیر عکس سینا John Cena
----------------------------
2 صفحه پیش درخواست دادم
عکس ها
جف (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
سینا (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

MR.JEFF HARDY
02-08-2010, 02:57 PM
پس اگه اینجوری هست لطفا با این عکس(ضمیمه) برام یه امضا بساز آقا آرمان فقط ایندفه لطفا زیرش بنویس:THIS IS A DREAM DON'T WAKE ME فقط لطفا با یک فونت قشنگ و حروف بزرگ

The Proud
02-08-2010, 04:17 PM
آقا آرمان لطفا یه دونه برای من با عکس ضمیمه بساز و زیرش با حروف بزرگ و فونت قشنگ نام کاربریم را بنویس.

parsa wwe
02-08-2010, 04:57 PM
اگر زحمتی نیست یه دونه از john cena و rey با triple h و batista بسازید عکس ها در ضمیمه

زیر rey بنویس booyaka booyaka 619
زیر john بنویس you cant see me
زیر triple بنویس the king of kings
زیر batista هم بنویس the animal coming
دستت طلا!
__________________________________________________ _______________________________________________
راستی من عکس زیاد دارم اگر کسی خواست پ خ بده همین جا می ذارم

MR.JEFF HARDY
02-09-2010, 06:37 PM
پس اگه اینجوری هست لطفا با این عکس(ضمیمه) برام یه امضا بساز آقا آرمان فقط ایندفه لطفا زیرش بنویس:THIS IS A DREAM DON'T WAKE ME فقط لطفا با یک فونت قشنگ و حروف بزرگ

آقا آرمان کی به در خواست من رسیدگی میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Jeff-Cena
02-09-2010, 06:38 PM
رسیدگی نمیشه؟؟؟

Ð-i-R-Ť-Y
02-10-2010, 11:17 AM
داداشای گلم من روبات نیستم که 24 ساعته پای فتوشاپ باشم
چند روزه سرم خیلی شلوغه
ایشالله امشب امضا هارو میسازم اگه صبر کنید .
مرسی ...

Ð-i-R-Ť-Y
02-10-2010, 10:48 PM
آقا آرمان یه دونه هم واسه من درست میکنید؟
استار=اندرتیکر
رنگ=مشکی
مرسی

آرمان عزیز یه hbk قشنگ واسه ما بزار ... خیلی ممنون

ارمان جان یدونه هم از ابیس برای من درست کن :4:

بقیه امضاها تا دقایقی دیگر ...

Mr.Demon
02-10-2010, 11:34 PM
آرمان جان لطفا یدونه با این عکس با افکت و فونت زیبا که نوشته باشه John Cena واسم درست کن

Jeff-Cena
02-11-2010, 08:52 AM
ارمان جون مال من اگه خوب در نیومد خودت یه جوری قشنگش کن

Ð-i-R-Ť-Y
02-11-2010, 02:00 PM

آقا آرمان لطفا یه دونه برای من با عکس ضمیمه بساز و زیرش با حروف بزرگ و فونت قشنگ نام کاربریم را بنویس.

عکس مناسب نیست .

The Unborn
02-11-2010, 02:01 PM
لطفا یک امضا از بازگشت ادج برای من بسازید با تشکر

Holy Diver
02-11-2010, 02:07 PM
لطفا يه امضا برام با يكدوم از فن هاي تك تيمي هاردي بويز بساز(به دلخواه خودت)
و لطفا زيرش بنوي this is hardy boyz.

Jeff-Cena
02-11-2010, 03:42 PM
ارمان جون من تو اولویت بودم چرا نساختی عکسم بهت دادم

Olympic Hero
02-12-2010, 06:44 PM
آرمان جون اگه میشه یه امضا برام با این عکس بساز:
دمت گرم.عجله هم ندارم اول برا بقیه که زودتر گفتنو بزار بعد برا منو.ممنون

AƦAƾH
02-13-2010, 06:22 PM
آرمان يه سوال.فقط لطفا سريع جواب بده ممنون.
سايز امضاها چي باشه؟
من بخوام خودم يه وال داشته باشم با چه برنامه اي سايزشو عوض كنم؟فوتوشاپ؟
چه سايزي؟
ممنون

JOHN MORRISON
02-15-2010, 02:56 PM
آقا آرمان لطفا یه دونه امضا هم برای من با عکس تو ضمیمه بساز و زیرش بنویس JOHN MORRISON .ممنون

The Proud
02-19-2010, 12:58 PM
آقا آرمان لطفا به عکس زمیمه برای من هم درست کن.و زیرش نام کاربریم را ببنویس.ممنون.

Ð-i-R-Ť-Y
02-19-2010, 01:23 PM
لطفا یک امضا از بازگشت ادج برای من بسازید با تشکر

آرمان جان لطفا یدونه با این عکس با افکت و فونت زیبا که نوشته باشه John Cena واسم درست کن

AƦAƾH
02-19-2010, 01:52 PM
آرمان جواب مارو نميدي:2:؟:2:
سايز امضاها چي باشه؟
چه سايزي؟
ممنون

Ð-i-R-Ť-Y
02-19-2010, 02:07 PM
سايز امضاها چي باشه؟

من 500 × 240 میسازم

چه سايزي؟

آره
معمولاً 1024× 768 میزارن والپیپر رو .

THE DARKEST SIDE
02-19-2010, 03:05 PM
آقا ارمان یه پیشنهاد براتون داشتم ساختن امضا رو تو چند نوبت یاد بدین تا دیگه اینقدر برای ساختن امضا به زحمت نیوفتین ممنون

The PhenomeNal
02-19-2010, 04:34 PM
احانتی نشه ولی گرافیک یا فتوشاپ خود طرف باید یاد بگیره . به خود منم می گفتن خودت باید یاد بگیری نمی فهمیدم ولی الان می فهمم منظورشون چی بوده همین آرمان بسازه خیلی راحت تره تا آموزش بده کمک هم اگه خواست گرافریس های قابلی انجمن داره.

HesaM
02-20-2010, 02:36 PM
اگه میشه یکی از راک و کریسچن .
:34:

The Proud
02-20-2010, 07:42 PM
احانتی نشه ولی گرافیک یا فتوشاپ خود طرف باید یاد بگیره . به خود منم می گفتن خودت باید یاد بگیری نمی فهمیدم ولی الان می فهمم منظورشون چی بوده همین آرمان بسازه خیلی راحت تره تا آموزش بده کمک هم اگه خواست گرافریس های قابلی انجمن داره.

ببینین خوب آقا آرمان حتما به کمک لازم داره.خودشون هم تو پست های قبلی نوشتن که نمیتونن به این سریعی امضا ها را بسازن و الان خیلیا تو صف هستن نمونه اش خودم الان چند روزی میشه که یه عکس دادم تا برام امضا درست بشه.ولی نشده یا نمونه اش این کاربر john morrison این بدبخت هم چند صفحه ی قبل یه درخواست داده ولی رسیدگی نشده حالا خودش یه عکس داده باز هم امضاش رو هوا هست حالا من قصد توهین یا احانت ندارم معلومه که آقا آرمان نیاز به کمک داره من فکرکنم که آقا آرمان هم با حرف من موافق باشه.به هر حال در خواست رسیدگی دارم.لطفا هرکی میتونه یه تاپیک هم در مورد ساخت آواتار بزنه و برای کاربرا آواتار درست کنه.ممنون.

awwe
02-21-2010, 03:03 PM
سلام دوستان من با فتوشاپ می تونم کار کنم.
اگر در خواستی خواستید .
عکس یا موضوع امضا تون رو بگید خیلی خیلی سریع براتون درست می کنم.
منتظریم...

Ð-i-R-Ť-Y
02-21-2010, 03:14 PM
سلام دوستان من با فتوشاپ می تونم کار کنم.
اگر در خواستی خواستید .
عکس یا موضوع امضا تون رو بگید خیلی خیلی سریع براتون درست می کنم.
منتظریم...

مرسی دوست عزیز
ولی خیلیا توی فروم بلدند امضا بسازن
کارشون هم حرفه ای هست
اگه نیازی باشه بهتون اطلاع میدم

THE DARKEST SIDE
02-21-2010, 06:11 PM
یه سوال بهترین برنامه ی فتو شاپ چه برنامه هست تصمیم گرفتم کار با فتو شاپو یاد بگیرم لطفا سریع جواب بدید

Ð-i-R-Ť-Y
02-21-2010, 10:52 PM
من خودم از فتوشاپ CS 3 Extended استفاده میکنم
همش یه جوره
فرق چندانی نداره

Holy Diver
02-22-2010, 07:52 PM
جديد ترينش cs4 هست.
اما چندان فرق زيادي نمي كنند.[hr]
لطفا بي زحمت يدونه از تويييست آف فيت مت برام بسازيد و زيرش بنويسيد:
twist of fate

Jeff-Cena
02-22-2010, 08:37 PM
ممنون امضام عالی بود!!!!!!!:23::17:

ShAhIn.StuUnEr
02-26-2010, 06:23 PM
سلام!
من چند تا درخواست دارم كه همشون هم براي همين انجمن هستش و لطفا درستشون كنيد!:4:
1- يه امضا از گروه دي-اكس
2- يه امضا از مسابقه ي شان مايكلز و آندرتيكر در رسلمنياي 26
3- يه امضا از جف هاردي!!!
خواشا درست كن البته يوزرم گوشه ي امضا ها باشه!:4:

The PhenomeNal
02-28-2010, 12:12 AM
سلام!
من چند تا درخواست دارم كه همشون هم براي همين انجمن هستش و لطفا درستشون كنيد!:4:
1- يه امضا از گروه دي-اكس
2- يه امضا از مسابقه ي شان مايكلز و آندرتيكر در رسلمنياي 26
3- يه امضا از جف هاردي!!!
خواشا درست كن البته يوزرم گوشه ي امضا ها باشه!:4:

شما هدر واسه وبت نمی خوای ؟

عزیز من تو اینا رو بجایی که همه رو با هم بگی هر دفعه که می خواستی عوض کنی یدونه می گفتی الان خیلی تو نوبتند .

دوستان هر 2 هفته یک بار می تونید درخواست بدید این یکی از قوانین بود که نیاز به یاد آوری داشت.

salar_cena
02-28-2010, 12:25 AM
آرمان یکی هم از سینا برای من بساز همین جا بذار ممنون....

A m ! R
03-02-2010, 07:36 PM
سلام
یه امضا از آندرتیکر می خواستم .

The Unborn
03-02-2010, 08:18 PM
سلام لطفا یک امضا از هانتر

The Last Outlaw
03-05-2010, 10:37 PM
نميدونم الان كي امضا درست ميكنه ولي هر كي هست زحمت بكشه سايز اين والپيپير رو <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> كه ساسان گذاشته رو كوچيك كنه كه به سايز امضا بخوره هيچ تغيير ديگه اي احتياج نيست.
ممنون

Keyvan
03-08-2010, 06:28 PM
نميدونم الان كي امضا درست ميكنه ولي هر كي هست زحمت بكشه سايز اين والپيپير رو <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> كه ساسان گذاشته رو كوچيك كنه كه به سايز امضا بخوره هيچ تغيير ديگه اي احتياج نيست.
ممنون

بفرما دوست عزیز : <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

Jeff-Cena
03-08-2010, 06:34 PM
آرمان جون به درخواست ها رسدگی نمیکنی میدونی من 2 ماهه درخواست دادم

AƦAƾH
03-08-2010, 10:24 PM
اينجور كه به نظر مياد دوباره تايپيك خوابيده:27:
كاربر VIP,The Rioter ميتونه درست كنه بزاريد بسازه حالاكه آرمان جان وقت نميكنه.

ريوتر جان ميشه واسه ما يه امضا از كريس جريكو با WHC بسازي؟

The PhenomeNal
03-12-2010, 06:56 AM
کاربر ریوت اون امضاء که گداشته یه والپیپر از کوپی راسلینگ هستش.

AƦAƾH
03-13-2010, 07:44 PM
ميدونم.ولي ميسازه كلا.
حالا كسي نيست واسه ما امضا بسازه:10:
از Y2J با WHC .با كت و شلوار.در صورت امكان ميكروفن به دست!

Ð-i-R-Ť-Y
03-13-2010, 08:28 PM
ميدونم.ولي ميسازه كلا.

دوستان این سبک جدید هستش , به دلیل بی نظمی از الآن به بعد سفارش بدید .
( همونطور که آقا حسام اشاره کرد سفارش بدید تا براتون ساخته بشه ، غیر از این ساخته نمیشه . )

ShAhIn.StuUnEr
03-13-2010, 08:38 PM
یدونه امضا هم اگر میشه از بازی شاون مایکلز و آندرتیکر در رسلمنیای 26 بذار باحال باشه خواهشا! و در گوشه اش اسم یوزرم باشه!
ممنون!:4:

Keyvan
03-13-2010, 08:45 PM
کاربر ریوت اون امضاء که گداشته یه والپیپر از کوپی راسلینگ هستش.

مث اینکه فک کردی خیلی دقیقی حسام جان :4: .
خب قشنگ :4: ، خودش گفته بود عکس این تاپیک ، بدون هیچ تغییر ، بعد من وختی خودش می ** بی تغییر ، براش مثلا" گل منگلی کنم ؟ :4: .
می دونی که ، شوخی بود . :4:

Ð-i-R-Ť-Y
03-13-2010, 09:16 PM
یدونه امضا هم اگر میشه از بازی شاون مایکلز و آندرتیکر در رسلمنیای 26 بذار باحال باشه خواهشا! و در گوشه اش اسم یوزرم باشه!
ممنون!:4:

ميدونم.ولي ميسازه كلا.

( همونطور که آقا حسام اشاره کرد سفارش بدید تا براتون ساخته بشه ، غیر از این ساخته نمیشه . )

salar_cena
03-13-2010, 09:52 PM
خوب آرمان جون یکی از سینا واسه من بساز هر جور دوست داری ممنون...

A m ! R
03-13-2010, 10:46 PM
لطفا یه امضای قشنگ از تیکر بساز آرمان جان .

Ð-i-R-Ť-Y
03-13-2010, 11:56 PM
خوب آرمان جون یکی از سینا واسه من بساز هر جور دوست داری ممنون...

لطفا یه امضای قشنگ از تیکر بساز آرمان جان .

HesaM
03-14-2010, 08:00 AM
لطفآ یکی از باتیستا و کریسچن بساز.
ممنون

Jeff-Cena
03-14-2010, 08:05 AM
رمان جون به درخواست من رسیدگی نمیکنی

ShAhIn.StuUnEr
03-14-2010, 03:56 PM
ببخشید آقا آرمان الآن تو این پستتون برای چی پست منو نقل و قول کردید؟:70:

parsa wwe
03-16-2010, 11:52 AM
سلام وخسته نباشید.
اقا ما 55صفحه پیش درخواست دادیم تازه عکسشم خودمون دادیم و گزارشی هم از نامناسب بودن عکس دریافت نکردیم.:10:

Ð-i-R-Ť-Y
03-17-2010, 10:31 AM

Holy Diver
03-17-2010, 10:44 AM
يه امضا از توييست آف فيت مت ميخواستم و زيرش هم نوشته شده باشه twist of fate رنگش هم آبي كمرنگ باشه
با تشكر.

Jeff-Cena
03-17-2010, 10:46 AM
خب برای من از سینا با لباس جدیدش بساز ولی اسم کاربریمو ننویس خودم مینویسم.
ممنون ولی من تو اولویتم

MR.JEFF HARDY
03-17-2010, 11:04 AM
خب آرمان جان اگه یه دونه از جف برای من بسازی خیلی ممنون میشم.

The PhenomeNal
03-17-2010, 02:57 PM
یک باردیگه واسه بعضی ها نوع درخواست رو توضیح می دم.

استار مورد نظر :
رنگ :
نوشته روی امضاء :

اگر به طور دیگه ای درخواست بدید امضاء ساخته نمی شود .

ShAhIn.StuUnEr
03-17-2010, 03:07 PM
استار مورد نظر : آندرتیکر و شاون مایکلز
رنگ :هر جور خودت صلاح میدونی
نوشته روی امضاء :در گوشه ShAhIn.StuUnEr و در وسط امضا 1 - 17

Ð-i-R-Ť-Y
03-17-2010, 04:24 PM
خب آرمان جان اگه یه دونه از جف برای من بسازی خیلی ممنون میشم.

يه امضا از توييست آف فيت مت ميخواستم و زيرش هم نوشته شده باشه twist of fate رنگش هم آبي كمرنگ باشه
با تشكر.

خب برای من از سینا با لباس جدیدش بساز ولی اسم کاربریمو ننویس خودم مینویسم.
ممنون ولی من تو اولویتم

zx3
03-17-2010, 05:42 PM
استار مورد نظر : کریسچن
رنگ : ابی
نوشته ی روی امضاء : captian chrisma در وسط و پایین

KOUROSH DEADMAN
03-17-2010, 05:53 PM
آرمان جان اگه میشه یک امضا قشنگ مخصوص آندرتیکر بذار[hr]
در ضمن رنگش آبی پررنگ باشه اگه ممکنه
متنش این باشه : REST ... IN ... PEACE

CROWN
03-17-2010, 09:39 PM
سلام آرمان جان ممنون ميشم يه امضا از شان و سينا با لباس جديدش براي من بساز!

رنگ:طرف جان سينا نارنجي و طرف اچ بي كي آبي

نوشته:اسم 2 استار

بازم تنكس!

HesaM
03-18-2010, 05:40 PM
1_باتیستا & کریسچن
2_طلایی
3_WRESTLEMANIA XXVI

© The Phantom Pain
03-19-2010, 11:43 PM
درود بر شما . با اجازت دو تا امضا می خواستم :
استار : brothers of destruction
رنگ : حالتی باشه انگار تیره و قرمز باشه و آتش و رعد و برق مخلوط باشه
نوشته : Brothers Of Destruction وسط پایین

و دومی :

استار (د*یوا) : stacy keibler
رنگ : شاد و زیبا
نوشته : Stacy Keibler وسط پایین

© The Phantom Pain
03-22-2010, 05:58 PM
ببخشید کسی به درخواست ها رسیدگی نمیکنه؟:21:

The Proud
03-22-2010, 08:36 PM
1.باتیستا با دبلیو دبلیویی چمپین خواهشا بسیار عکسش قشنگ و سفارشی:4:
2.:4:
3.باتیستا

Comiser Jacobs
03-22-2010, 09:50 PM
خو این رو من قبلا رو پی سی ام درست کرده بودم ببین به دردت می خوره !

mahdi
03-23-2010, 06:27 PM
اگه میشه 1 امضا از باتیستا و شاون مایکلز

stone cold steve austin
03-23-2010, 07:28 PM
یه امضا هم اگه میشه از استون کلد رنگشم مشکی باشه

TH4EV3R
03-23-2010, 08:24 PM
از جریکو لطفا(!) :24:

kia_the game
03-23-2010, 09:14 PM
لطفا از dx بزارید

خیلی قشنگ باشه.

اگه تونستید با یونیفاد تگ تیم چمپیون باشه.

استار مورد علاقه:استار نیست.تگ تیم DX.
رنگ:سبز و چنذ تا رنگه دیگه.
نوشته:kia got 2 words for you:**** IT!
و چند تا کوچیک هم بنویسید DX

لطفا سریع بسازید.خیلی خیلی ممنون میشم.