PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |مقاله| × ویــژه : بـیـوگـرافی اخـتـصاصـی Gegard Mousasi فـایـتر ایرانی UFC ×

AƦAƾH
08-21-2014, 11:18 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

سـلام . با یک تـاپیک خیلی ویژه در خدمت شما هستم . بـیوگرافی فـایتر دوست داشتنی و ایرانی " یـــو اف ســـی " !

گـــِــگـارد مــوســاسـی

مـقـدمـه :

" گـِـگارد مـوساسی در تـاریخ 1 آگوست سال 1985 به دنیا اومد ( 29 سال ) . موساسی یک میکس مارشال آرتس و کیک باکسر از هلند به حساب میاد .

او در حال حاضر در شناخته شده ترین و بزرگترین کمپانی مسابقات هنرهای ترکیبی رزمی ( MMA ) یعنی یـو اف سـی رقابت میکنه . موساسی عضو تیم Red Devil Sports میباشد و تمریناتش با این گروه صورت میگیره .

وی از تاریخ 2 جون 2014 رسماً در رتبه ی 7ـم رنکینگ وزن میدلویت ( Middleweight ) یـو اف سـی قرار گرفت .

مــوساسی برد های مهمی در مقابل فـایتر های بسیار نام آشنا و قدر از جمله : مــارک هـانت ( Mark Hunt ) جــاکار ســوزا ( Jacare Souza ) هــکتور لـمبارد ( Hector Lombard ) مـارک مـونیوز ( Mark Munoz ) را در کارنامه داره . "

Gedard Mousasi Fight & Training Highlight - ویدیوی هـایلایت تمرینات و فایت های گــِـگارد مـوساسی (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
| اینفو گـرافی گـِـگارد مـوساسی |

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

بـک گــراند :

" گـِـگارد در زمان جـنگ ایـران و عـراق در خانواده ای ارمنی ( پدر و مادر هر دو ارمنی ) در تـهـران به دنــیا آمـد . گــِـگارد 4 ساله بود که همراه پـدر و مـادر به Leiden هــلند مـهاجرت کرد .

مـوساسی در سن 8 سـالگی تـمریناتش در رشته جـودو رو آغاز کرد و در سن 15 سالگی به رشته ی بـوکس علاقه نشون داد . تنها یک سال بعد مـوساسی قـهرمان بـوکس آمـاتور هلند با رکورد 12 برد و فقط 1 باخت شد !

9 تا از برد هـای مـوساسی در اون رقابت ها نـاک اوت بود که یک عـالی به حساب میاد . گــِـگارد وقتی متوجه شد که در کشور کوچیکیمثل هلند به سقف خواسته هاش نمیرسه ,

به کـیک بـاکسینگ نقل مکان کرد و سرانجام به رشته ی MMA علاقه مند شد . "

نگران نباشید ، خیلی مفصله. آپـدیت میشه ,,,

( تاپیک تا زمان کامل شدن بسته میمونه )

AƦAƾH
08-22-2014, 02:55 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>[1].jpg

آغاز کـریـر مـیکس مـارشال آرتـس

Pride FC Welterweight Grand Prix :

در سال 2006 مـوسـاسـی با Pride FC قرارداد بست تا در رده وزنی Welterweight گرند پریکس شرکت کنه . در مرحله آغازین مــوســاسی با فـایتری به نام Makoto Takimoto رو به رو شد .

مـوساسی در راند اول با قانون TKO و شکوندن کاسه چشم حریف ژاپنیش برنده شد . اما متاسفانه مـوساسی در مرحله یک چهارم به Akihiro Gono باخت . مـوساسی در راند دوم به حرکت Armbar حریفش تپ اوت داد .

بعد از این باخت مـوسـاسی با Hector Lombard مسابقه داد و با قانون unanimous decision ( در پایان وقت فایت قاضی ها به فایتر برتر رای میدن ) موفق به شکست فایتر کوبایی شد .

Dream Middleweight Grand Prix :

در سال 2008 گـِـگارد در ایونت Dream 2 وارد وزن Middleweight شد . او در مرحله اول این دوره از مسابقات , دارنده کمربند مشکی جـیو جـیتسو برزیلی " Denis Kang " رو با سابمیشن تراینگل چـوک تسلیم کرد .

نکته جالب این بود که Kang در مرحله نیمه نهایی اون دوره ی 2006 فایتری که مـوساسی رو شکسته بود ( Gono ) بُرده بود .

در مرحله دوم این تورنومنت که در Dream 4 برگزار شد مــوساسی موفق شد با قانون رای داوران Dong Sik Yoon رو از پیش رو بر داره و جواز حضور در مرحله نهایی رو به دست بیاره که در Dream 6 برگزار میشد .

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> - <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
| Gegard Mousasi Vs Ronald Souza - Dream Grand Prix Final |

در این مرحله نیمه نهایی گــِگارد موفق شد K-1 کهنه کار یعنی Melvin Manhoef رو با سابمیشن شکست بده و در فــینال با Ronald Souza رو به رو بشه !

در فـینال ســوزا با یـک تـِـکداون مـوساسی رو زمین زد ، اما مـوساسی با یک حرکت دیدنی که کمتر دیده میشه حریفش رو به زیبایی ناک اوت کرد ! بله موساسی موفق شد با یک ضربه Up Kick سـوزای برزیلی رو شکست بده .

در نتیجه مــوساسی اولین قهرمان و برنده ی Dream Middleweight Champion شد , و البته برنده ی تورنومنت Grand Prix در سال 2008 رده وزنی Middlewight لقب گرفت .

the first Dream Middleweight Champion - 2008 Middleweight Grand Prix tournament winner

ADCC Championships :

در تاریخ 21 نوامبر سال 2008 رئیس کمپانی ADCC اقای Marko Leistén اعلام کرد که با مـوساسی قرارداد بسته و او سال 2009 در این مسابقات شرکت میکنه .
(ADCC مخفف Abu Dhabi Combat Club جایی که بهترین ورزشکارا و در بالاترین لول رشته های jiu-jitsu, wrestling, judo, sambo, shooto and mixed martial arts سابقه مسابقه دادن دارن حضور پیدا میکنن )

در حالی که شایعه شده بود مــوساسی در وزن زیر 88 کیلو گرم مسابقه خواهد داد , بنا به دلایلی نا مشخص هیرگز در مسابقات ADCC 2009 شرکت نکرد !

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>[1].jpg

M-1 Global :

گــِـگارد مــوساسی بعد از اون اتفاق ها و مسابقات به M-1 Global's رفت و در یک ایونت با فـدور املیاننکو ـه افسانه ای مسابقه داد .

البته باید بگم این دو دوست و هم تیمی هم بودن و فایت کاملا دوستانه بود .

در این فایت هر دو مبارز چندین حرکت و پرتاب به سبک Judo انجام دادن و در آخر فــدور بود که با یک Straight Armbar موفق به شکست گگارد شد .

| Gegard & Fedor |

در فـبریه 2010 بود که مــوساسی تصمیم به ترک M-1 Global گرفت . مــوساسی در پیامی گفت : " بعد از بررسی دقیق احساس میکنم بهترین کار و اتفاق در حال حاضر برای من اینه که از M-1 Global جدا بشم . "

مـوساسی در ایـمیلی که فرستاد گفت : " در طول زمانی که با اونا بودم , پروموتر و مدیریت کمپانی M-1 Global به من فرصت دادن تا چیزهای زیادی به دست بیارم . از تمام کارهایی که برای من انجام دادن ممنون و قدردانم . "

Dream Super Hulk Grand Prix :

مـوساسی سال 2009 در مصاحبه ای گفت بعد از قهرمانید در Grand Prix وزن اضافه کرده و خیلی سخته که بخواد رژیم بگیره و دوباره به وزن Middleweight برسه و تقریبا امکان پذیر نیست

برای همین او فایت های بعدیش رو در وزن Light Heavyweight و در نهایت heavyweight انجام داد .

سپس او به بار دیگه در مسابقات Dream شرکت کرد و در ایونت Super Hulk Grand Prix بــا مــارک هــانت ( Mark Hunt ) رو به رو شد . مـوساسی در راند اول موفق به سـابمیت کردن هـانت شد و مرحله آغازین Dream 9 را با موفیت تمام کرد .

پس از این پیـروزی برنامه این بود که مــوساسی در ایونت Dream 9 مقابل Rameau Sokoudjou قرار بگیره اما سـوکجو به خاطر مـصدومیتی که واسش پیش اومد از مسابقات کناره گیری کرد .

Affliction :

مــوساسی در تاریخ 1 آگوست سال 2009 باید در ایونت Affliction: Trilogy مقابل رِنـاتو سُـبرال ( Renato "Babalu" Sobral ) قرار میگرفت اما ایونت به خاطر از دست دادن مین ایونت خود 10 روز پیش از شروع کار ، به کل کنسل شد .

هرچند از اول برنامه اورجینال این بود که مــوساسی در اون ایونت با ویــتـور بـلفـورت ( Vitor Belfort ) مسابقه بده , اما به علت اختلاف نظر و به توافق نرسیدن دو طرف بر سر اینکه در چه وزنی فایت رو انجام بدن , مسابقه تغییر کرد .

به هر حال همونطور که خوندید به کل ایونتی در آخر برگزار نشد !

ادامه دارد ,,,

( ویدیویی از هایلایت مسابقات موساسی به پست اول اضافه شد )

AƦAƾH
08-23-2014, 08:31 PM

Strikeforce and Dream :

در تاریخ 27 جـولای 2009 اعلام شد فایت کنسل شده بین گـِـگارد مـوساسی و رِنـاتـو سـُـبرال , 15 آگوست در ایـونت کمپانی اسـرایکفورس " Strikeforce: Carano vs. Cyborg " برگزار میشه .

اما این دفعه فایت اهمیت بیشتری هم داشت , در کنار اینکه مسابقه در یک کمپانی معروف و شناخته شده تر برگزار میشد , قرار بر این شد تا برنده ی فایت قهرمان کمربند Light Heavyweight لقب بگیره .

مــوساسی در لحظات اولی ـه فایت اون هم در راند یک موفق شد رِنــاتـو رو نـاک اوت کنه و قهرمان Light Heavyweight اســترایـک فـورس بشه .

| Mousasi Def. Renato by KO |

دومین حضور مـوساسی در استرایکفورس مقابل Rameau Sokoudjou بود . فایتی که در ایونت Strikeforce: Fedor vs. Rogers برگزار شد . اما نکته عجیب این بود که فایت برای قهرمانی لایت هوی ویت نبود . به هر حال مـوساسی در راند دو پس از گذشت 3 دقیقه و 43 ثانیه با قانون TKO پیروز شد ( ضربه های پشت سر هم به شکلی که حریف نتونه از خودش دفاع کنه )

مــوساسی در تاریخ 27 آپریل سال 2010 , در اولین تایتل دفنس خودش به Muhammed "Mo" Lawal بـاخت . لاوال در فایتی که 11 تکداون کامل انجام داد و موساسی رو زمین زد , در آخر با پایان وقت قانونی به رای داوران ( unanimous decision ) پیروز شد .

|Mousasi & Keith Jardine official weigh-in |

Last of Strikeforce :

قرار بر این بود مــوساسی در تاریخ 9 آپریل 2011 مقابل Mike Kyle قرار بگیره , اما مـایک به علت مصدومیتی که براش پیش اومد از ایونت کنار رفت و جـای اون رو The Dean Of Mean کــیث جــاردین گرفت !

این فـایت در نهایت بدون برنده به پایان رسید . در آخر با رای داوران majority draw فایت مساوی شد . البته میشه گفت بیشتر به خاطر یک آپ کیک غیر قانونی که مـوساسی در راند اول زد و باعث کسر امتیاز شد این نتیجه رخ داد .

پس از فــایت ، مدیر اجرایی استرایکفورس آقای Scott Coker در مصاحبه با سایت MMAFighting.com گفت : " من احترام خیلی زیادی برای جــاردین قائل ـم , ولی فکر میکنم مــوساسی برنده ی فــایت بود . " در یک بیانه ی دیگه هم آقای Coker گفت احتمال فــایت این دو در آینده وجود داره .

| Mousasi Vs Jardine . Strikeforce 33 |

17 دسامبر سال 2011 مــوساسی در ایونت Strikeforce: Melendez vs. Masvidal با Ovince St. Preux مبارزه کرد . مــوساسی فایت رو با قانون رای داوران unanimous decision پیروز شد .

در این مبارزه مــوساسی نشون داد روی رســلینگ و تکداون دفنسش خیلی خوب کار کرده و پیشرفت بسیاری در این زمینه داشته .

مدتی بعد بار دیگه قرار شد تا مــوساسی رو به روی Mike Kyle مبارزه کنه ( در ایونت Strikeforce: Tate vs. Rousey ) اما در میان تعجب هم باره دیگه مــایک کـایل به علت مصدومیت از ایونت کنار رفت !

مــوساسی بعد از این اتفاقات تحت عمل جراحی زانو ACL قرار گرفت و در همین حال قرارداد 6 فایت دیگه رو با کمپانی امضا کرد . اما در این میان بود که استرایکفورس کارش به پایان رسید و قرارداد مــوساسی هم به خودی خود فسخ شد .

مـوساسی بلاخره در ایونت Strikeforce: Marquardt vs. Saffiedine که روز 12 ژانویه 2013 برگزار میشد , با مــایک کــایل مسابقه داد . در این فـتایت مــوساسی عالی ظاهر شد و پس از ضربات خوب و ناک دان کردن حریف , با سـابمیشن rear naked choke حریفش رو تسلیم کرد .

این 4ـمین باری بود که فـایت این دو برنامه ریزی میشد , و برای اولین بار کنسل نشد !

ادامه دارد ...

* دوستان یه پارت دیگه از بیو مونده که به حضور گِگارد در یو اف سی پرداخته میشه , به امید خدا فردا کامل شده .

AƦAƾH
08-24-2014, 01:54 PM

Ultimate Fighting Championship :

15 ژانویه سال 2013 ، یــو اف سـی اعلام کرد که گـِگـارد مــوساسی همراه 19 فایتر دیگه اسـترایک فـورس به کمپانی UFC میپیونده . این اعلامیه بعد از فـایت مـوساسی و پیروزیش مقابل مایک کایل در آخرین ایونت استرایکفورس Strikeforce: Marquardt vs Saffiedine منتشر شد .

برنامه ریزی شد تا مــوساسی در اولین حضور رسمی خودش در تاریخ 6 آپریل 2013 , در ایونت UFC on Fuel TV 9 مقابل Alexander Gustafsson سوئدی قرار بگیره .

اما گـاستـفسان در تمرینات خودش آسیب دید و در تاریخ 2 آپریل از سوی فدراسیون MMA سوئد از انجام دادن مسابقه منع شد .

Ilir Latifi جـایگزین گـاستفسان شد , لطیفی به تازگی وارد یو اف سی شده بود و البته پارتنر گاستفسان در تمرینات هم بود . مـوساسی با قانون رای داوران که به این ترتیب نمره داده شد ( (30-27, 30-27, 30-27) ) پیروز فایت شد .

| Mousasi vs Latifi |

مـوساسی در این فایت به خوبی اکثر تکداون های لطیفی رو بلاک کرد و 15 دقیقه ی فایت رو به صورت stand up حریفش رو داغون کرد . نکته بسیار مهم این بود که مـوساسی با آسیب بسیار شدید زانو پا به این مسابقه گزاشت و بعد از فایت زانوش رو به تیغ جراحان سپرد .

بعد از فـایت آقای دانـا وایـت رئیس کمپانی یو اف سی از مــوساسی به شدت تمجید کرد که با وضعیت زانوش ، تو زادگاه حریفش اینگونه مسابقه داد , و البته اینکه در دقایق آخر فهمید حریفش تغییر کرد ولی با این شرایط انجام فایت رو پذیرفت .

Move to Middleweight :

مــوسـاسی برای دومین مبارزه خود در کمپانی یو اف سی به وزن Middleweight رفت . ( فایتا قبلی یه وزن بالا تر بود ) او در یک مبارزه بسیار سخت ، مین ایونت فـایت نـایت 36 مقابل قهرمان سابق لایت هویویت یو اف سی

یعنی لـیـوتـو مـاچـیـدا قرار گرفت . ( Lyoto Machida ) متاسفانه مـوساسی این فایت رو با قانون رای داروان unanimous decision شکست خورد . اما به خاطر انتخاب شدن مسابقه به عنوان بهترین فایت شب ، جایزه ی خوبی دریافت کرد . این اولین Bonus Fight of The Night مـوساسی در کریرش بود .

| Mousasi & Machida official weigh-in |

31 مـِـی سال 2014 ، مـوساسی بار دیگر در مین ایونت قرار گرفت . او در مین ایونت یـو اف سـی فـایت نـایت 41 با Mark Muñoz مبارزه کرد .

مـوساسی بی نظیر بود , او در راند 1 با سابمیشن Rear Nak*ed Choke حریفش رو تسلیم کرد و به اولین فایتری تبدیل شد که مونیوز رو سابمیت میکنه .

البته در کنار برد خوبش ، جایزه ی Submission of the Night هم مال خود کرد تا $50,000 دلار به دست بیاره !

| Mousasi Def. Monuz by Submission |

فـایت بعدی مــوسـاسی یک ریمچ مقابل Ronaldo Souza ـیی هست که قبلا شکستش داد . این فایت در ابتدا قرار بود 2 آگوست 2014 در پی پی وی UFC 176 برگزار بشه , اما به علت کنسل شدن ایونت , تاریخ جدید 5 سپتامبر در مین ایونت یـو اف سـی فـایت نـایت 50 میباشد .

چند نکته و اطلاعات دیگه از مــوسـاسی

Next Fight

Last 10 Fight

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

2012 Summer Olympics :

ژانویه 2011 اعلام شد که مــوساسی میخواد در المپیک ، رشته بوکس شرکت کنه . او قرار بود در مسابقات انتخابی تیم بوکس هلند شرکت کنه , و مربیش هم گفته بود برای کریرش مناسب هست .

اما با توجه به قراردادی که با استرایکفورس بست و مصدومیتی که براش پیش اومد ، از این کار صرف نظر کرد .

Championships and accomplishments :

Mixed martial arts

Ultimate Fighting Championship
Fight of the Night (One time) vs. Lyoto Machida
Performance of the Night (One time) vs. Mark Muñoz

Strikeforce
Strikeforce Light Heavyweight Championship (One time)
Fastest stoppage in a Strikeforce title bout (1:00; vs. Renato Sobral)

DREAM
DREAM Middleweight Championship (One time; First; Last; Only)
DREAM Light Heavyweight Championship (One time; First; Last; Only)
2008 DREAM Middleweight Grand Prix Champion
2010 DREAM Light Heavyweight Grand Prix Champion
First combatant to win DREAM Championships in multiple weight classes (Two)
First combatant to win DREAM Grand Prix in multiple weight classes (Two)

Cage Warriors Fighting Championship
Cage Warriors Middleweight Championship (One time)

World MMA Awards
2009 European Fighter of the Year

Inside MMA
2008 Biggest Breakthrough Bazzie Award

Bleacher Report
2008 Fighter of the Year

Amateur Boxing

Nederlandse Boks Bond
Netherlands Amateur Boxing National Championship (2001)

خوب بلاخره تاپیک به اتمام رسید . ممنون از همه دوستانی که همراهی کردن :5:

امیدوارم لذت برده باشید و تا حدودی با این فایتر آشنایی پیدا کرده باشید .

تاپیک هم باز شد

بــــای

Dash.Ali
08-24-2014, 05:40 PM
به به ، لذت بردم ، امروز داشتم یکی دو تا مسابقاتش رو میدیدم

اون مسابقه با لطیفی رو مخصوصا ، احتمالا خیلی ها میدونن لطیفی هم مثل موساسی ایرانی ـــه :ی

من خودم یه کم دیر این موضوع رو متوجه شدم که هر دو نفر ایرانی بودن ، اون مسابقه دیبات لطیفی هم

بود ، واقعا عالی بود ، پیشنهاد میکنم اگه بچه ها میتونن حتما فایت این دو تا ایرانی رو ببینن ، همینطور

اون کلیپ که آرش از تمرینات موساسی گذاشته ،

خیلی جالب بود که من که تقریبا 10 یا 11 بار این مسابقه رو دیده بودم دقت نکرده بودم به اطلـــاعـــات موساسی :ی

البته لطیفی هم مثل موساسی با ملیت یه کشور دیگه تو ufc فعالیت داره و قبلا هم عضو تیم ملی کشتی سوئد بوده :ی

یه اخلاق دیگه که موساسی ( و البته تعداد دیگه از فایتر ها دارن ) داره و من خوشم میاد بعد از مسابقه خیلی خوب

و مودبانه از حریفانش دلجویی میکنه ، البته این کار رو اکثر اونها میکنن اما موساسی انگار طوری این کار رو میکنه که

با بقیه فرق داره :ی

.........................................

در کل از آرش خیلی ممنونم ، من یکی که واقعا لذت بردم

یه درخواست هم دارم ، آرش وقت کردی بیوگرافی گانزوگا رو هم بزن :ی

Naser
11-21-2014, 01:13 AM
به به ، لذت بردم ، امروز داشتم یکی دو تا مسابقاتش رو میدیدم

اون مسابقه با لطیفی رو مخصوصا ، احتمالا خیلی ها میدونن لطیفی هم مثل موساسی ایرانی ـــه :ی

من خودم یه کم دیر این موضوع رو متوجه شدم که هر دو نفر ایرانی بودن ، اون مسابقه دیبات لطیفی هم

بود ، واقعا عالی بود ، پیشنهاد میکنم اگه بچه ها میتونن حتما فایت این دو تا ایرانی رو ببینن ، همینطور

اون کلیپ که آرش از تمرینات موساسی گذاشته ،

خیلی جالب بود که من که تقریبا 10 یا 11 بار این مسابقه رو دیده بودم دقت نکرده بودم به اطلـــاعـــات موساسی :ی

البته لطیفی هم مثل موساسی با ملیت یه کشور دیگه تو ufc فعالیت داره و قبلا هم عضو تیم ملی کشتی سوئد بوده :ی

یه اخلاق دیگه که موساسی ( و البته تعداد دیگه از فایتر ها دارن ) داره و من خوشم میاد بعد از مسابقه خیلی خوب

و مودبانه از حریفانش دلجویی میکنه ، البته این کار رو اکثر اونها میکنن اما موساسی انگار طوری این کار رو میکنه که

با بقیه فرق داره :ی

.........................................

در کل از آرش خیلی ممنونم ، من یکی که واقعا لذت بردم

یه درخواست هم دارم ، آرش وقت کردی بیوگرافی گانزوگا رو هم بزن :ی

درود

داش علی گل این مسابقه رو میزاری برای دانلود؟؟؟ یا آدرسی چیزی داری بدی؟؟