PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |مقاله| » شـوکـه کـننده تـرین خـیـانـت ها در دنـیـای رســلـیـنـگ «

AƦAƾH
08-31-2014, 05:42 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

در طول تـاریخ پـروفـشـنـال رسـلـیـنـگ شاهد خیانت های زیادی بودیم . استارها این خیانت ها را برای رسیدن به بهترین جایگاه در بیزنس و رسیدن به هدفی که دنبال میکردن انجام میدن .

دنیای رسلینگ همیشه با خیانت همراه بوده و در هم آمیخته شدن . گاهی این خیانت ها باعث به وجود آمدن خاطره انگیز ترین لحضه ها شده و همگان به خاطر میسپارن .

این خیانت ها وضعیت های متفاوتی داشتن , برادر به برادر , دختر به پدر , یا خیانت در بین تیم ها .

اتفاقات اخیر نیکی بلا و بری بلا , و همچنین خیانت سـت رالینز به دو پارتنر خودش در گروه دِ شیلد مارو به این فکر انداخت که نگاهی به شوکه کننده ترین خیانت های تاریخ رسلینگ بندازیم .

با ما تا پایان این مقاله همراه باشید .

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

- خـیانت مــت هــاردی به جـف هــاردی , Royal Rumble 2009

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

جـف هـاردی در بهترین روزهای کریرش بود , او هنگام ورود به رویال رامبل 2009 در اوج بود . پس از سالی سخت و پر فراز و نشیب ( 2008 ) برای جف او بلاخره به هدفش رسید و قهرمان دبلیو دبلیو ای چمپیون شد .
جف هاردی اون زمان میشه گفت پر طرفدارترین رسلر بود .

متاسفانه اتفاقات مختلفی در اون دوره واسه جف رخ داد و باعث شد که احتمال از دست رفتن تایتل زیاد بشه . هواداران حس بدی نسبت به اولین تایتل دیفنس جف مقابل ادج پیدا کرده بودن .

شایعه ها زیادی شنیده میشه که مهم ترین این بود : ایـا کـریسچن بلاخره برمیگرده ؟ او به عنوان مقصر تصادف ها برای جف شناخته میشه ؟ اما جواب همه ی اینا مشخص شد , نـه !

دلیل اتفاقات خیلی نزدیکتر از این حرفا بود .

مـت در رویال رامبل به برادرش حمله کرد و همه رو به شوک فرو برد . یک ضربه صندلی تایتل رین جـف رو تنها پس از یک ماه به پایان رسوند !

حسادت دلیل این خیانت بود , مـت سالها برادرش رو میدید که فرصت هایی رو به دست میاره که خودش تنها میتونه رویاش رو ببینه .

مت تایتل ای سی دبلیو رو به جـک سواگـر باخته بود و تصمیم گرفت کارش رو نهایی کنه و با این اقدامش به همه اعلام کرد که دیگه حاضر نیست در سایه ی برادرش باقی بمونه .

فـیود دو برادر به رسلمنیا کشید و تا بکلش نیز ادامه داشت , اما این جـف هـاردی بود که بعد ها دوباره به تایتل پیکچر بازگشت و به همه ثابت کرد داشتن قلب و اراده در نهایت پیروز خواهد بود .

- خـیانت ویـنس مـکـمـن به دِ راکـــ , Wrestlemania 2000

هدلاینِ رسلمنیا سال 2000 مسابقه ای بزرگ فاتال فور وی بر سر قهرمانی سنگین وزن بود . راکــ ، بـیگ شـو ، تـریپل اچ و مـیـک فـولـی برای به دست اورن کمربند رقابت میکردن .

در این مسابقه هر یک از استار ها همراهی یکی از افراد خانواده ی مکمن رو داشتن ( وینس با راک , شین با بیگ شو , استفنی با تریپل اچ و لیندا با فولی )

اما مهمترین شاید همون وینس بود , کسی که قرار بود هوای راک رو داشته باشه . وینس تماشا کرد که راک با 3 حریفش رقابت میکنه و چندین صحنه هم نزدیک به بردن تایتل و قهرمانی شد

هرچند وینس این اجازه رو نمیداد , چون اونطور که در آخر مشخص شد ، وینس تمام مدت د راک رو بازی میداده ! وینس در اصل اونجا بود که مطمئن بشه در پایان WM همه ی خانواده در کنار هم

محکم تر و قوی تر از همیشه باشن و با یکدیگر رسلمنیا رو ترک کنن . و این راه هم با خیانت وینس به راک و کمک به قهرمانی تـریپل اچ تحقق پیدا کرد .

وینس با صندلی راک رو نقش بر زمین کرد و شاهد پین شدن او توسط تـریپل اچ و نگه داشتن تایتل قهرمانی بود . هواداران بسیار خشمگین بودن , اونا اومده بودن تا قهرمانی

" People’s Champion " رو ببینن . حالا وینس از همیشه منفور تر شده بود و هوادارا چشم دیدن او و البته خانواده اش رو نداشتن .

هرچند در آخر راکــ موفق شد اونا رو از پا در بیاره و به قهرمانی و سلطنت تـریپل اچ پایان بده .

- خـیانت رنـدی ســَـوِج به هـالک هـوگن , Saturday Night’s Main Event 1989

حسادت علت خیلی از خیانت ها در رسلینگ بود , این یکی هم در سال 1989 داستانش همین بود . جایی که "مـاچـو من رندی سَوِج" قهرمان تایتل دبلیو دبلیو اف به هـالک هـوگـن حمله کرد

و به کار مـِـگـا پـاورز خاتمه داد . علت اصلی این اتفاق حسادت ماچـو من به دوستی هـوگن با مـیس الـیزابث بود , اما این رو هم باید بگم که با وجود قهرمان بودن رندی , در اون دوره هـوگن همچنان ســوپـر هـیرو داستان

بود و همین شعله ی آتش رو بیشتر کرده بود . ما در این فـیود شاهد یکی از به یادماندنی ترین اتفاقات تاریخ WWF بودیم .

در جریان مسابقه ای تگ تیم , مـیس الیزابث تصادفی توسط رندی سوج از روی نقش بر زمین شد . هـوگن بازی رو رها کرد و الیزابث رو به لاکر روم برد و باعث شد که مـاچو من به ناچار تنهایی

با بــیگ بـاس مـن و آکـیم مبارزه کنه . هـوگن وقتی برگشت که دیگه دیر شده بود و رندی ناراحت بود , رندی با زدن سیلی به هـوگن و ترک مسابقه کار پارتنرش رو تلافی کرد و حالا هـوگن بود که تنهایی باید مسابقه میداد .

پس از این اتفاقات در بک استیج دو نفر جلوی چشمان الیزابث بحث و جدل کردن که در آخر رندی سـَـوِج با تایتل به هـوگن حمله و نقش بر زمینش کرد .

این اتفاق دوره ای سرنوشت ساز برای WWF و یکی از بهترین پروموهای تاریخ ساتردی نایت مین ایونت شد .

این فیود به مسابقه ای در رسـلمنیا 5 ختم شد , مسابقه ای که با رایوری زیباش در اون زمان هیجان دو چندانی به پی پی وی داده بود .

- خـیانت اووِن هـارت به بـرت هـارت , Royal Rumble 1994

تنش جالبی بین دو برادر وجود داشت . با این حال به عنوان تگ تیم پارتنر پا به رویال رامبل گزاشتند .

اوون هارت تنها عضوی از خانواده ی هــارت بود که در پی پی وی سـروایـور سـریز 1993 حذف شد . بعد از این اتفاق اوون صحبت های تندی رو انجام داد و گفت در سایه ی برادر بزرگترم بـرت قرار گرفتم

واسه همین اوون برادر خودش رو به یک مسـابقه چلنج کرد , اما بـرت هـارت پیشنهاد رو رد کرد و گفت هرگز با اوون نمیجنگه .

این دو برای کسب تایتل قهرمانی که در اختیار تیم The Quebecers در رویال رامبل پا به رینگ گزاشتن . مسابقه با وجود رایوری این دو برادر به یکی از زیباترین و مهمترین مسابقات کارد رویال رامبل تبدیل شد .

بـرت در طی مسابقه از ناحیه زانو آسیب دید و نتونست با اوون تگ کنه . داور که دید وضعیت بـرت خوب نیست دستور به پایان مسابقه داد و زنگ به صدا در اومد .

اوون خشمگین شد . او حس میکرد بـرت خودخواهانه کار کرد ـه و دنبال اسپاتلایت بود , و هدفش کسب قهرمانی به صورت انفرادی بود و نمیخواست با اوون تگ کنه .

اوون با عصبانیت برادرش رو میدید که داره به سختی روی پاش وایمیسه و در همین لحضه لگدی محکم به پای آسیب دیده ی بـرت زد ! در حالی که هـوادارا به شدت بــووو میکردن، اوون برادرش رو رها کرد تا از درد به خودش بپیچه .

این اتفاق لحظه ای بسیار مهم و جرقه ی بزرگی برای تبدیل شدن اوون هارت به یک استار سطح بالا بود . فــیودی دیدنی بسیار دیدنی بین دو برادر .

فــیـودی که WWF رو به سمت برخی از تاریک ترین روزهاش هدایت میکرد .

- خـیانت شـاون مـایـکـلـز به مـارتی جـنتی , The Barber Shop 1991

بـزرگترین خـیانت در رسلینگ سال 1991 رخ داد . روزی که شــاون مـایـکـلـز ســوپـرکــیک معروف خودش رو روانه ی صورت دوست قدیمی و تگ تیم پارتنرش مـارتی جـنتی کرد .

سپس هم مـارتی رو به پنجره ی آرایشگاه کوبوند و اون رو در میان خون و شیشه ها رها کرد .

شــاون مـایکـلز با این اقدام راهی مسیری شد که اونو به یکی از بهترین کریر های تاریخ رسلینگ رسوند . هواداران شوکه شدن و قلبشون شکسته بود .

شـاون به یکی تنفر انگیز ترین خائن های این عرصه تبدیل شد . چیزی که به او کمک کرد خیلی خوب به سینگل کریر تغییر مسیر بده .

جـنتی چندین بار فرصت گرفتن انتقام داشت اما ناموفق بود و برای مثال نتونست اینترکانتینتال چمپیون رو در سال 1993 در پی پی وی رامبل از مـایکلز ببره . اما یک ماه بعدش در مـاندی نـایت راو بلاخره موف شد .

اما متاسفانه برای جـنتی , از ابتدای این راه هم مشخص بود و همه میدونستن که همچین مسیری باعث میشه وی تا آخر زیر سایه ی هـارت برک کـیـد قرار بگیره . و هرگز نتونست هم از زیر این سایه در بیاد و کریری درخشان مثل مـایکلز داشته باشه .

نظر شما چیه ؟ بزرگترین خیانت در دنیای رسلینگ مربوط به چه اتفاقی بوده ؟

huntsman
08-31-2014, 06:47 PM
مقاله زیبایی بود خسته نباشی من موقعی که پائول هیمن توی پی پر ویو مانی این د بنک 2013 به سی ام پانک خیانت کرد خیلی ناراحت شدم و اعصابم خورد شد ، سی ام پانک می تونست قهرمان بشه ، همچنین این درگیری هم باعث بوجود اومدن یه فیود زیبا شد و مسابقه سی ام پانک در برابر براک لزنر در سامراسلم سال قبل که واقعا خیلی خیلی زیبا بود

Omid_Lesnar
08-31-2014, 06:50 PM
فقط جای خیانت هیمن به پانک هم خالیه خدایی حقش بود تو تاپ 5 باشه..اما خب هرکی یه نظری داره.
ممنون بابت مقاله قشنگت

Hamid
08-31-2014, 08:11 PM
ممنون بابت مقاله
خیانت هانتر به ریک فلایر در سال 2005 واقعا دردناک بود!
اون زمان من اصلا به فیک بودن رسلینگ اعتقاد نداشتم. یادمه یه سی دی از یه دست فروش گرفتم آوردم خونه ، مسابقه بین هانتر و ریک فلایر با کریس مسترز و کارلیتو بود. بعد مسابقه باورم نمی شد که هانتر داره ریک فلایر رو اینجور می زنه!

Dash.Ali
08-31-2014, 08:40 PM
نمیخوام بگم کدوم بزرگتر ـــه و فلان و این حرفها

اما با موضوع پیش اومده برای مت و جف اول شوکه شدم بعد از استوری لذت بردم

من مسابقات هفتگی رو دنبال نمیکردم و از احتمالات موجود برای این موضوع بی خبر بودم ، اما جدا از اینکه جف واقعا محبوب

بود و من خیلی دوسش داشتم ، همیشه ادج رو از ته دل دوست داشتم ، از ونجنس 2004 (یا 2005 یادم نیست) که اون مسابقه

به یاد موندنی رو با رندی اورتون داد ، واقعا به سبک کار ادج علاقمند شدم ، حالا فکر کن ادج و جف باید با هم مسابقه میدادند

اون هم نه یه مسابقه عادی ، یه مسابقه سر تایتل اول کمپانی ، دوست داشتم مسابقه یا بدون برنده باشه یا برنده مسابقه

کلین نتونه حریف رو شکست بده ، وقتی مت اومد تو خوشحال شدم که صد درصد یه دخالتی هست و یکی از دو استار محبوب

من به تنهایی نمیتونه اون یکی رو شکست بده ، اما وقتی دیدم مت که وانمود میکرد میخواد ادج رو بزنه یه هو خوابوند تو صورت

جف شوکه شدم ، خیانت برادر به برادر :ی اما در کل حس خوبی بود که مسابقه با دخالت یکی دیگه تموم شد

////////////////////////////////////////////////////

یه مورد دیگه هم که دوستان هم اشاره کردن موضوع خیانت هیمن به پانک بود ، درست تو اون زمانی که داشت به بریف کیس میرسید

تا یه بار دیگه تایتل اول کمپانی به دست صاحب اصلیش که واقعا هم لیاقتش رو داشت بیفته ، اما همون موقع که همه نفس ـــشون رو

حبس کرده بودن تا با رسیدن پانک به بریف کیس آرنا رو سرشون بذارن هیمن خرابکاری خودش رو تکمیل کرد ، جدا از این که این اتفاق

خیلی شوکه کننده بود ، علت اینکه من میگم ای کاش تو این لیست بود اینه که منجر شد به برگزار شدن مسابقات پانک با بقیه پول

هیمن گای ها ، اول اون هندیکپ قشنگ با اکسل و هیمن ، و در ادامه اون مسابقه فوق تصور با لزنر که بین مسابقات تاپ تاریخ سامر

اسلم هم قرار گرفت

....................

مرسی آرش

Tyler Black
08-31-2014, 08:43 PM
خیانت ســث رالینــز به امبــروز و رینـــز یکی از دراماتیک ترین صحنه های خیانت بوده ! گروه به اون کاریزماتیکی متلاشی شد بعد از یک پیروزی بزرگ ولی کمپانی بیشتر به دوران تیرکمون خودش اهمیت میده ! جدا از این که واقعا صحنه های شــان و چیزهایی که گفته شده هم خوب بودن و حقشون هست که در لیست باشن ...

خیانت مــت به جــف هم تا لحظه ی آخر قابل پیش بینی نبود و خوب درش اوردن .

بازی رالینز و امبروز که توی سامراسلم و چه فرداش خیلی قشنگ شد ولی به نظرم یکی از معدود خیانت هایی که باعث شد یک بازی بسیار زیبا شکل بگیره همونه که دوستان گفتن یعنی خیانت پول هیمن به سی ام پانک که باعث شد بازی بسیار قشنگ سامراسلم بین براک لزنـــر و پـــانک شکل بگیره .

در کل این لیست هم درجه بندی خوبی هست :d

باسپاس از مقاله :d

AƦAƾH
08-31-2014, 08:47 PM
مرسی از همه دوستانی که نظر دادن . :8: انرژی میدین :ی

یه نکته رو بگم , اول اینکه مقاله ترجمه هست . حالا بالا پایین داشت تو رتبه ها که دست بردم توش :ی

کلا سی ام پانک هم تو تاپ 5 که هیچ , تاپ 10 هم نبوده . احتمال این موضوع هم از نظر خودم اینه که همه میدونستن داره چه اتفاقی میفته و اصلا شوکه کننده نبود ! یادتون باشه از بازگشت پانک در پی بک و مسابقه با y2j با هیمن درگیر شد و ... دیگه کلا همه میدونستن :ی

در مورد ست رالینز و امبروز هم فکر کنم یکم زود ـه قضاوت در موردش . چیز زیادی نگزشته , تاریخ و گذشت زمان مشخص میکنه چقدر تو یاد و خاطره هواداران مونده . الان که فایده نداره حضورش در لیست :ی

بازم ممنون از همه

The Enforcer
08-31-2014, 08:54 PM
خیانت رالینز اصلاً در حدی نیست که هیچوقت توی چنین لیستی قرار بگیره ! شیلد گروه خوبی بود ، ولی در این حد بزرگ و پر اهمیت نیست . انقدر از این گروه ها بود که به همین شکل از بین رفت !

خیانت هیمن به پانکم جلوی اینا هیچی نیست .

نمی خوام اُلد بازی در بیارم ( :ی ) ولی بزرگترین و شوکه کننده ترینشون سویج به هوگن بود . گروه مگا پاورز گروه خیلی محبوبی بود و هیچکس فکر نمی کرد سویج تِرن کنه .

ولی مهم ترینشون خیانت شان مایکلز به مارتی جانتی بود . اگه اون اتفاق نمی افتاد و گروه دِ راکرز از هم نمی پاشید ، شان مایکلز انقدر بزرگ نمی شد .

با تشکر ...

Scofield
08-31-2014, 09:02 PM
واقعاً بیلد آپ قضیه جــِـف و مت فوق العاده بود و پیش بینی ــش سخت !

همین باعث شد یک استوری و یک خوب رقم بخوره که مــاندگـــار بشه ..

تشکر از آرش :8:

sңдұди
09-01-2014, 07:55 AM
با سپاس از مقاله ابتدا.

خیانت یکی از اساسی ترین حرکات و مواردی هست که باید توی رسلینگ انجام بشه و میشه گفت هر ساله که کوچیک چه بزرگ

در بگیم حالا دبلیو دبلیو ای انجام میشه. امسال ما شاهد خیانت ست رولینز به هم تیمی هاش بودیم که بزرگ بود و از طرفی

خیانتی کوچکی هم داشتیم.

حال در مورد این مقاله و گزینه هایی که داشت باید بگم همشون عالی و خوب بودن و از نظر من خیانت شان مایکلز به مارتی جنتی

خیلی برام جالب و دیدنی بود و به اون شکل که سرشو کوبید به شیشه و ... حرفی برای گفتن نذاشت و یک اچ بی کی رو ساخت.

خیانت مت هاردی هم بی نظیر و عالی بود که به قول دوستان غیر قابل پیش بینی بود و وقتی شخصا حرکت دستشو دیدم که

چرخید و چیرشات کرد برادرش را خیلی خوشحال شدم ! کلا طرفدار این دو نیستم ولی به استعداد و خوب بودنشون شک

ندارم که بهترین هستند در کلاس خودشون و میدونستم که راه و مسیر دیدنی با بیلد آپ خوبی را تا رسلمنیا می برند.

soroosh sj
09-09-2014, 08:48 PM
ممنون خیلی مقاله ی زیبایی بود و اینکه اگه خیانت ست رولینز رو هم میذاشتی بهتر میشد

jessi
09-10-2014, 01:11 AM
با سلام و خسته نباشید
واقعا که جف و مت خیلی بد بود ، من همیشه جف رو به مت ترجیح می دادم
جف واقعا کار های خفنی انجام می داد که من لذت میبردم
اما وقتی مت این خیانت و کرد دیگه ازش متنفر شدم
من ادج رو هم خیلی دوست دارم ولی مقام حق جف بود
درباره شان و جنتی هم که دیگه هیچی ، وقتی سر جنتی رو کوبید تو شیشه
حسابی هول شدم گفتم اینا عجب ادمایی هستن اگه شیشه میرفت تو شکمش
و گردنش رو پاره می کرد چی ؟؟؟؟
البته هنوز زمانی از این قضیه نگذشته ولی اون موقع که دنیل مقام رو از سینا گرفت و
تریپل اچ یهو بهش پدگوری زد و رندی اومد کیفش رو کش کرد خیلی حال کردم