توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اطلاعیه ها| × تشکر و قدردانی از مدیر سابق، معرفی ترفیعات و کسر شدگان ×
The Shadow
09-21-2014, 03:50 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
سلام خدمت کاربران محترم ایران دبلیو دبلیو ای
تغییراتی در عناوین کاربران صورت گرفته که در این تاپیک مطلع خواهید شد :
اول از همه قراره یکی از مدیران با اخلاق و زحمتکش رو ازشون قدردانی و تشکر کنیم. داش علی Dash.Ali (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) عزیز با توجه به مشکلاتی که داشتند دیگه نمیتونستن ادامه بدن کارشون رو و در نتیجه استعفا دادن. خسته نباشید میگم بابت این مدت و زحماتی که برامون کشید و امیدوارم مشکلاتش باعث کم رنگ شدن حضورش توی فروم نشه.
کاربران طلایی هم که فعالیت بهتری نسبت به بقیه داشتند، ترفیع گرفتند و کاربر ممتاز شدند و حالا بیشتر از پیش زیر ذره بین خواهند رفت و باید حواسشون به فعالیت و رفتارشون باشه چون اگه این دوران رو به خوبی پشت سر هم بذارن به سمت مدیریت میرن وگرنه که در بین مدیران جایی نخواهند داشت :
S i n a (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Edge 619 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Heisenberg (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
King Of Darkness (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Warrior (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
کاربر Tyler Black (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) همون Iceman سابق هم به خاطر فعالیت خوبشون طلایی شدند.
کاربران Bahrami و Brodus Clay هم به خاطر حضور نداشتن و فعالیت نداشتن در فروم و همچنین کاربر Dash.Hossein (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) به دلیل مشکلات درسی به درخواست خودش، کاربر عادی شدند.
موفق باشید
r v d
09-21-2014, 04:06 PM
تبریک میگم به بچه ها
مخصوصاً امیر عزیز که بنفش شد
S i n a
09-21-2014, 04:26 PM
تبریک و آرزوی موفقیت برای همه دوستان ... :8:
SHAHIN
09-21-2014, 04:34 PM
جا داره یه تشکر و قدردانی درست حسابی از داش علی بکنم. تشکر و قدردانی میکنم:ی
خارج از شوخی داش علی یکی از بهترین ها بود و حقش هم هست جزء پدیده های امسال فروم باشه چون کمتر کسی میاد با فعالیت خوب
میشه مدیر بخش گوناگون چون بخشی نیست که هر کسی بتونه مدیرش باشه. این بخش فقط به خلاقیت ادم برمیگرده نه اینکه سرعت دانلود و اپلودت
چقدر باشه یا اینکه زبان انگلیسیت چطوریه(نمیدونم منظورمو فهمیدید یا نه). برای همین بود که بعد بابک تقریبا دو سال طول کشید تا یه نفر بتونه مدیر این
بخش بشه.
به ممتاز های فروم هم تبریک میگم. انشالله بازم به فعالیتشون ادامه بدن و قطعش نکن تا اگه قسمت شد به موقعش مدیر بشن.
عرفان داش گلمم که چند سالی هست میشناسمش بهش تبریک نمیگم فقط منتظرم زود تر مدیر شه:8:پس تا اون موقع بهش تبریک نمیگم:ی
برای محمد برودس کلی و امیر بهرامی و البته داش حسین هم آرزوی موفقعیت میکنم تا به موقعش بتونن دوباره به این مراحلی که رسیده بودن
برسن و حتی بالا تر از طلایی.
تبریک به همشون به خصوص سینا جیگر:ی :ی
Seraph
09-21-2014, 06:12 PM
تبریک به ترفیع گرفتگان ، ایشالله باز هم پیشرفت کنن
یه خسته نباشید به داش علی میگم که توی دوران مدیریتش خیلی خوب بود عملکردش .
برای دوستانی که کسری گرفتن هم آرزوی موفقیت میکنم ، داش حسین هم ایشالله میره کنکور رو میزنه زمین و برمیگرده .
Danial
09-21-2014, 06:22 PM
تبریک به همه مخصوصا امیر و داش علی
H H H
09-21-2014, 07:04 PM
به همه دوستای عزیز که پیشرت کردن تبریک میگم و انشالله هر چه زودتر رنگ مدیر شدن هم بگیرن
به داش علی گل هم خسته نباشید میگم و امیدوارم زودتر برگرده :(
آخه به حقی تو اسصتعفا دادی داداش ؟ :132d5a68025c8cd6: اصن فکر نکردی به این رنگ عادت نداریم؟ نه فکر نکردییییییییییییییییییییی ییی ؟:132d5a68025c8cd6::132d5a68025c8cd6:
فعلا ...
AREF TAKER
09-21-2014, 08:20 PM
منم به داش علی با مرام یه خسته نباشید میگم و بابت همه زحماتی که کشید تشکر میکنم ازش.
به بقیه دوستان هم بابت ترفیع درجه شادباش عرض میکنم و آرزوی مدیر شدنشونو دارم
Scofield
09-21-2014, 09:20 PM
تبریک به همگی بـــویژه امیر میگم , ایشالا این مردِ گـــشاد بالاخره مدیر شه :ی
یه خسته نباشید هم به داش علی میگم که واقعاً خیلی زحمت کشید و اسپم های مفیدی رو ارسال کرد :ی
جدا از شوخی علی عزیز یکی از مدیرای خـــوووب بود , امیدوارم همیشه موفق باشه :8:
Capt. Flint
09-21-2014, 09:29 PM
از همه صمیمانه تشکر میکنم و به دوستایی هم که ترفیع گرفتن تبریک میگم
به داش علی هم خسته نباشید میگم و امیدوارم دوباره شاهد بازگشتش باشیم
داش حسین هم انشالا باز طلایی بشن
MrHOF
09-21-2014, 09:29 PM
فقط میتونم این یه جمله رو بگم !!
خـسـتـه نـبـاشـی عـلـی :(
یکی از آدم هایی که من خیلی باش چفت و جور شده بودم :(
ایشالا بعدآ توی سایت ببینیمت :(
The Buzzards
09-21-2014, 09:49 PM
منم فرصتى گير اوردم يه نتى اومد دستمون
تبريك ميگم به همه دوستانى كه ترفيع گرفتن
امير حواست باشه گــــ ـــشاد بازى در بيارى من ميدونمو تو :50:
ولى خيلى ناراحت شدم :( على يكى از كسايى بود كه باهاش جور بودم كارشم كه حرف نداشت اسپماى مفيد به قول على اسكوفيلد
مرتيكه :507:
خسته نباشى داش على
King Of Darkness
09-21-2014, 10:00 PM
منم گذاشتم اکثریت پست بدن آخر سر پست بدم :ی
اولا تبریک به کسانی که ترفیع گرفتند و کسانی هم که مقامشون کسر شد ایشالله موفق باشن تو زندگیشون ...
دوما داش علی رو با همه نمیشه گفت و باید جدا گفت ... پس یه خسته نباشید میگم بهش و ایشالله موفق شه ...
سوما ممنون از کسانی که به من تبریک گفتند ... ( حقم نبود ترفیع بگیرم :( )
چهارما ... چرا آخه همه به من گیر میدن ؟ :( من دیگه انگیزه ندارم برای فعالیت :( پیزمان داداش تو یه چی بگو :( :b:
Django
09-21-2014, 11:00 PM
منم تبریک میگم به همه :5:
در ضمن امیر گشاد بازی رو بذار کنار :5::b:
Hamid
09-21-2014, 11:27 PM
تبریک به دوستانی که ترفیع گرفتند!
خسته نباشید ویژه به علی جان که خیلی دوستش دارم و امیدوارم هرچه زودتر باز هم در لباس مدیریت ببینیمش:8:
amir-aghaei
09-22-2014, 12:55 AM
از زحمات این مدته داش علی تشکر میکنیم...انشالا بزودی برمیگردی سر پستت....علی یکی دیگه از محصولات خودم بود که به بازار عرضه کردم!
یا بقول اون "گنده بک قرقی" نگهداری بخش گوناگون توانایی زیادی میخواد که این میل رو واقعن در علی و بابک دیده ام! یادتون باشه تالار گوناگون ابهت داره ! در روزگارانی قدیم بنده حقیر سکان دار این بخش بودم(ما چقدر بدبخت بودیم که معین رایتل رفته بود شفاعتمونو پیش هامون ببره که ابوالی میخواد از نت برای مدت زیادی بره پس چون میخواد بره بکنش مدیر بخش گوناگون که پاش گیر باشه نتونه فرار کنه! ) و از همونجا بود که دوستی ها و رفاقتها رو پدید اوردیم.با نسلهای مختلف ساختیم بعضی وقتها هم پاختیم!!
خوشحالم که زحمات اون نسل اول و دوم سایت باعث پیشرفت انجمنی شد که همه بهش تعلق خاطر داریم! گفتنش مهم نیست ولی منه نوعی که مدتیه گرفتاری شخصی تو زندگیم دارم تنها جایی که تو این روزای پرآشوب بهم کمی آرامش میده همین فروم خودمون و پستهای بچه هاشه !
دو سه شبی یبار برسم سری بهش میزنم و همین که میبینم آرومه منم آروم سرمو رو بالشم میزارم! از موقعی که گرفتاری مثل بختک افتاده به جونم دست و دلم به پست دادن نمیره ولی خوندن پست های بچه ها کمی آرومم میکنه و فکرمو از اون مشکل میاره بیرون!
داشتم از اینطرفا با نگاهی به افق رد میشدم چشمم این تاپیکو دید و دلم نیامد فقط با تنکس دادن قدر دان دوستان با مرام و دلسوز سایت باشیم!
جا داره از همین تریبون از زحمات ارشدین و هیئت عزیز هم بابت این رنگ و لعاب قشنگ و جدیدی که دادن و گذاشتن سر در سایت تشکر کنم! فضای مشکی(رنگه عشقه!) بالای سایت کمی شبیه سایت wwe شده! همچین جنم داره برعکس اون عکس قبلیه که یه بزبز قندی مثل دنیل برایان سر در انجمن بود!!
برای دوستانی که ترفیع گرفتن ممتاز و طلایی ملایی شدن هم آرزوی موفقیت برای خودشون و خانواده های عزیزشان دارم!خصوصان اینکه رفتیم ماه مهر انشالا سال درسی خوبی رو شروع کنن ! هیچ وقت راضی نیستیم کاربری از درسش بزنهو حتمان به انجمن برسه! ما میگیم هم به درسش برسه هم به انجمن که هم خدا راضی باشه هم خلق خدا! :f_sabzmoom_58d78:
انشالا ارشدین عزیز و شخص داش پجی در کنار این بچه ها یک نسل پویا و پر توان رو تحویل انجمن در آینده های پیش رو خواهند داد و البته بی شک تو این راه کمک اعضای باسابقه و مدیران دلسوز همیشه مثل گذشته پشتوانه راهشون بوده
خوب تونستیم کل حرفای این چند وقته رو تو چند بند خلاصه کنیم همه رو اینجا بگیم!
یا علی
Dash.Ali
09-22-2014, 08:30 AM
در مرحله اول به همه عزیزان تبریک میگم ، امیر قزوینی که باز ممتاز شد و انشالله این سری دیگه پایین نره :ی
عرفان عزیز که طلایی شد و میدونم توان رسیدن به درجات بالاتر رو داره
و مابقی عزیزان که ترفیع گرفتن از زحماتشون ممنونم
بهرامی و داش حسین و ممد بلقیس هم که تو جمع ما نیستن انشالله هر جا هستن به آرزوهاشون برسن
.............................
یه مدیری هم این وسط باز نشست شد مرتکه اسپمر :p دیگه ممنون که ما رو به عنوان مدیر تحمل کردید
این هم بگم که قرار نیست داش علی از این جمع بره ، میمونه اما همونجور که رنگ یوزرش کمرنگ تر شد
حضورش هم یه کم کمرنگ میشه تا وقتی که به کارهای مهمش برسه و وقت یاری کنه تا دوباره فول تایم
کنار بچه های اینجا باشه
از همه دوستانی که لطف کردن ابراز رضایت کردن از مدیریت ما خیلی ممنونم از کسانی هم که راضی نبودن
عذرخواهی میکنم دیگه توان من در این حد بود میخواین بخواین میخواین نخواین :ی
در یک کلام
IWE FOREVER
bomb5
09-22-2014, 09:34 AM
منم تبریک میگم به دوستان. داش علی هم خیلی زحمت کشید. دستش درد نکنه...
KingRed
09-22-2014, 10:31 AM
تبریک به همه
و تشکر از داش علی :d0s69thbefhiffti:
Warrior
09-22-2014, 01:43 PM
تبریک میگم به دوستان و خسته نباشید به داش علی عزیز.
Cna3zar
09-22-2014, 01:49 PM
تبریک میگم به دوستـــان <3
amir-aghaei
09-26-2014, 06:41 PM
بنا به مشغله هایی که مدتیه ناظم سایت محمد حسین (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) عزیز گرفتارش هستن ..و با توجه به نیاز انجمن به ناظم آنلاین این برادر عزیز به باشگاه باسابقه ها پیوستن...تا انشالا هر وقت مشکلاتشون حل شد ازشون استفاده خواهیم کرد...
به نوبه خودم از زحمات ممد حسین عزیز سپاس و قدردانی میکنم..یکی از مدیران زحمتکش فروم هستن که همیشه در خدمت انجمن بودن....
در اسرع وقت و مشورت اعضای ارشد سایت "ناظم جدید" معرفی خواهد شد... با تشکر از همراهیتان ...
Hamid
09-26-2014, 09:01 PM
خسته نباشید به محمد حسین عزیز
امیدوارم هرچه زودتر مشکلاتشون برطرف بشه
El Niño
09-26-2014, 09:13 PM
تشکر از مدیران سابق عزیز و تبریک به دوستان عنوان دار جدید
SHAHIN
09-26-2014, 09:16 PM
جا داره که از زحماتت محمد حسین هم برای این مدتی که ناظم بود و قبلش که مدیر بود تشکر کنم.
خسته نباشی مرد
Dash.Ali
09-26-2014, 11:33 PM
یه خسته نباشید به محمد حسین عزیز
H H H
09-27-2014, 02:06 AM
از زحماتی که محمد حسین عزیز برای سایتمون کشید تشکر میکنم به شخصه
ایشالا که زودتر برگرده و شاهده فعالیتش باشیم
چه فروم باشی داداش چه نباشی جات همیشه اینجاس :heart_mini:
فعلا ...
AƦAƾH
09-28-2014, 03:13 PM
با تاخیر ، تبریک به همه .
و آرزوی موفقیت واسه کسانی که رفتند و تغییر رتبه دادن به هر نوعی
:d0s69thbefhiffti:
AREF TAKER
09-28-2014, 03:24 PM
محمدحسین عزیز تو هر پستی که بوده بهترین بوده و همیشه تمام تلاششو واسه انجمن کرده. دمش گرم واقعا. همیشه بهترین ها رو واسش آرزو میکنم
Вαңгαмi
09-29-2014, 02:53 PM
سلام :x
دوستـان دیدم اهریم از فرصت استفاده کنم یه سـری بزنــم .
قــربـون همتون بـرم .
بـه همـــتون تـبریـک مـیگم مخـصوصا محــمدحــسین عـزیز .
خـوب دیـگه فـعلا ...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.