توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خاطرات شما از انجمنهای کشتی کج
H H H
10-16-2014, 11:21 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
بــــــــــــــــــــــه نــــــــــــــــــــام خـــــــــــــــــــــــد ا
از زمانی که وبلاگ ها و سایت ها و فروم ها و فن سایت های رسلینگ تو ایران شروع به کار کردن چندین سال میگذره
پیشرفت های الان تو این زمینه رو مـــدیون زحمتهای تک تک کسایی هستیم که تو این را قدم برداشتند و تلاش کردند
فروم ها و وب سایت های خوب یا بد ، حرفه ای یا غیر حرفه ای اُفت کردند و اُفت کردند و خوابیدند و به خواب ابدی رفتند !
فروم هایی که تو اون روز ها هرکسی که تو سرچ پیداشون میکرد خوشحال میشد از این که میتونه تو یک سایت فارسی
مطالب کشتی کچ رو بخونه و راجبشون نظر بده.
اسم های زیادی هست از سایت قدیم ، از ادم های قدیم که دیگه ارزومون شده فقط یوزشون رو تو لیست انلاین ها ببینیم
اسم هایی که شاید به گوش خیلی ها از افراد فعلی انجمن نخورده باشه یا فقط چیزی راجبش شنیده باشن
iRan Wwe
Wwe iRan
Wwe.iR
Wwe4u
WweRjb
و ...
هر کدوام زمانی اومدند و اسمی در کردند و بعد از مدتی از بین رفتند .
امــــا با افتخار میگیم که با کمک همه بچه ها iRan Wwe هنوز پا برجاست
این تاپیک رو زدم تا از قدیمی های رسلینگ ایران ( از آقا جمال و .. ) بیان و خاطرات خودشون رو بیان کنند
الان دیگه یک عکس ، یک نقل قول ، یک خاطره دل خیلی ها رو به اون موقع برمیگردونه و شاد میشن.
با هرکسی از قدیم ها در ارتباط هستین بگین iWE ازتون دعوت میکنه که بیایید و افتخار بدید بهمون
تاپیک رو در اختیار تــــــمــــــام دوستان قرار میدم ، از هر انجمنی با هر سمتی
مــخـــلـــص هـــمـــتـــون
عـــــرفـــــان
:heart_mini:
فعلا ...
TRIPLE H
10-17-2014, 01:36 AM
با تشکر از داش عرفان گل بابت تاپیک
یه چند تا خاطره دارم از گذشته یادمه وقتی که نمیدونستم کچ چیه عاشق فیلمهای اکشن بودم طوری که هر جا میرفتیم و صحنه بزن بزن بود همه سریع میگفتن امین بیا دعواست که دوست داری بعد وقتی که با کشتی کچ اشنا شدم گفتم این همون چیزیه که دنبالش بودم یادمه طوری عاشق کچ بودم که صبح تا شبم میدیدم سیر نمیشدم اونموقعها گیر اوردن کچ خیلی سخت بود اصلا کسی اطلاع چندانی نداشت یادمه هر جا میرفتم سوال میکردم سی دی کچ ندارید که تو همون تلاشها بود که رویال 2000 به دستم رسید یه بارم سال 82 بود که رفته بودیم مکه رفته بودیم جده یه گشتی بزنیم که رسیدیم به یه مغازه ای که پر بود از فیلمهای ویدیویی کشتی کچ حالا دیگه تصور کنید من اونموقع چه حالی داشتم میگن کور از خدا چی می خواد اقا حدود 1 ساعت توی اون مغازه بودیم انقدر هفتگی راو و اسمک داشت که نگو خلاصه از روی کاور فیلمها که هر کدوم عکس هانتر روش بود 4 تا راو گرفتم که ماله سال 2003 هستن و یه فیلم از متنخب بازیای اندرتیکر و خلاصه چه روزایی بود ...
روزای اولی که وبلاگها و سایتها رو سرچ میکردم برای پیدا کردن سایت کشتی کچ فقط یه وبلاگ بود که خیلی کم اپدیت میشد که ماله دوست خوبم امیر بود که طرفدار سرسخت راک بود یادمه روزی 10 دفعه به وبلاگ سر میزدم که ببینم اپ شده یا نه خلاصه بعد از حدود 1 سالی که اینطوری گذشت جمال اومدو و سریع با امیر دوست شد و با هم مشترکن سایت و اپ میکردن که دیگه روزانه اپدیت میشد و خلاصه جمال زیاد با امیر دوام نیورد و خیلی زود کارشون به جدایی کشید و بعد از اون هم دیگه امیر رو ندیدم دوست دارم اگه این پست و ببینه بیاد و از خاطراتش بگه که مطمئنن شنیدنیه و بعد جمال وبلاگ خودشو راه انداخت و شروع کرد به فروش مسابقات که منم از مشتری های اولش بودم فکر کنم منو خوب یادش باشه خلاصه دیگه کم کم رفت سراغ راه اندازی انجمن و منم یه دورانی شدم بودم مدیر کل جمال و خلاصه انجمنها زیادتر شدو انجمن کشتی کچ ایران راه اندازی شدو یه انجمن هم علیرضا دوست خوبم زد(wwe4u) و اونجا هم خیلی نفرات خوبی جمع شده بود دوست دارم خود داش علیرضا بیاد و از خاطرات و اون موقعها بیشتر بگه و خلاصه روز به روز انجمنها اوج گرفت و بعد از چند سال رو به سقوط رفتنو یکی یکی بسته شدو کمتر شد ولی خدا رو شکر این انجمن هنوزم پا بر جا مونده و همیشه حرف اولو زده و همه فرازو نشیبها رو طی کردو رسید به اینجا به هر حال من که از روز اول و وب امیر هر روز پیگیر اخبار و مسائل و عشقم هستم و هنوزم دارم ادامه میدم مرسی از همه دوستان ببخشید زیاد حرف زدم راستی در مورد خرید سی دی و دانلود مسابقات با دایل اپ اون زمان هم کلی خاطره دارم که بعدا اگه فرصتی بود حتما میگم که فکر کنم خیلی جالب باشه .
Dash.Ali
10-19-2014, 07:04 PM
بعد از کلی زور زدن حس نوشتن اومد :ی
اوایل که خیلی به رسلینگ دیدن علاقه داشتم کارم شده بود دنبال کردن نتایج و گرفتن عکس شو ها از سایت رسمی WWE که
با این سایتی که الان میبینید زمین تا آسمون فرق داشت لا مصب بعد فکر کن با کارت اینترنت میرفتم بعد نیم ساعت قیژ قیژ و
تر تر و ایـــــــــــــــن دیـــــــــــــژژژژژژژژ بالاخره وصل میشدم به نت ، WWE اون موقع فیــــلــــتر نبود ، یه کالکشن داشتم شاید کم ِ کم
10هزار تصویر از رسلینگ بود که همشون از پروفایل های استارها بود ، اون موقع WWE آلبوم ها رو مثل الان نمیذاشت ، میشد
بر اساس اسم ســوپــراستار ها سرچ کرد و تصاویرشون رو گرفت ، شما فرض کنید من واس جمع کردن اون همه عکس چند ماه
وقت گذاشته بودم ، سن و سالم پایین بود و قوت تخیل بالا :ی به فیلم مسابقات که دسترسی نداشتیم میشستم عکس ها
رو میدیدم و تصور میکردم چه اتفاقی افتاده :136:
اون موقع که میدونستم کریس بنوا مُرده دنبال عکساش بودم که تو سایت رسمی WWE هیچی نبود واسم سوال بود چرا؟ :ی
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
بعد از فرمت شدن هارد سیستم همش پرید :(
یه وبلاگی هم بود آمـــــریــــکایی بود تصاویر جدید تریـــش رو میذاشت :ی هر روز آپدیت میشد :ی
بعد که فیـــلــــتر شد ما کلی میگشتیم با سرچ فارسی اخبار و نتایج رو از سایت های فارسی میگرفتیم که هر روز یکی از این
سایت ها و وبلاگ ها فیـــلــــتر میشدن :504:
بعد یه وبلاگی بود wwe-jeff.tk که از اسمش معلوم ـــه فن سایت جف بود که یکی از طلایی های همین جا یعنی عرفان عزیز
(Tyler Black@) نویسنده و مدیر اون بود ، سنش پایین بود گمونم حداکثر 11 یا 12 سالش بود که واقعا قرار دادن اخبار و تصاویرش
فوق العاده بود ، یادمه یه عکس از سین کارا گذاشته بود نوشته بود زیرش که ((( به دلیل نایاب بودن عکس لینک دانلود رو برداشتم
تا برای دیدنش به سایت مراجعه کنید :136: ))) بعد از اون که ADSL گرفتم عرفان هر مسابقه ای میذاشت که انصافا" میگشت مسابقات
قدیمیِ آس میذاشت رو دانلود میکردم و مسابقه هم بهش درخواست میدادم :ی
بعد رفتیم سراغ starwwe و ترکیدن اون سایت و اومدن به iwe و .... که قبلا تو تاپیک خاطرات گمونم کامل توضیح دادم :ی
دیگه اگه زیاد چرت و پرت گفتم شرمنده :ی
r v d
10-20-2014, 12:29 AM
فکر کنم دوم دبیرستان بودم با این فروم های رسلینگ آشنا شدم ؛ اول رفتم انجمن جمال wweiran یا همون wwe.ir ثبت نام کردم ؛ یوزرم اسم خودم بود ؛ را ب را پست و تاپیک میزاشتیم ؛ خیلی انجمن خوب وقوی ایی داشت ؛ کار بلد هم بود انصافاً ؛ پسر خوبی هم بود ؛ اومده بود تهران باشگاه کج زده بود ؛ یه جا رو اجاره کرده بود ؛ البته کارش نگرفت ؛ رفتیم دیدمش پسر ساده در عین حال باهوش و خوبی بود ؛ بعد دقیق یادم نی چی شد رفتیم Brock-Wwe.com ثبت نام کردیم با همین یوز rvd اونجا پخته تر شده بودیم فعالیتم خوب بود تو جـــــــــــَو هم بودیم شدید :ی اونجا هم بسته شد دوباره ممد نوایی Brockwwe.Net رو ساخت رفتیم دوباره اونجا ؛ تا ..... اینکه یکی از بچه ها حسین نامی بود فکر کنم wwe4u رو زد ؛ که اوج حال ما تو دوران wwe4u بود که خیلی خیلی پیشرفت کرد و خوووب جلو رفت ؛ ما هم اونجا مدیر عکس و بیوگرافی بودیم :ی حتی تو شبکه جِم اون برنامه رسلینگه ؛ اسم انجمن و اورد و خیلی خیلی روزای خوبی داشتیم ؛ :) بعدش که بسته شد رفتیم iranpw اونجا هم خیلی خووب بود با همین یوزر ؛ ولی دیگه مدیر نبودیم :ی یه مدت هم اونجا بودیم تا اینکه با iranwwe آشنا شدیم و دیگه باقیش رو خودتون میدونین ......
به معنای واقعی خـــــــــونه دوم آدمه :8:
چــــِــــشین چش :8: :ی
SHAHIN
10-27-2014, 11:39 PM
امیدوارم برای پست دادن تو این تاپیک دیر نباشه!!
فکر کنم 5 یا 4 سال پیش بود که خودم تصمیم گرفتم برای خودم وبلاگ درست کنم که تو میهن بلاگ یه
وبلاگ درست کردم به اسم alirko.mihanblog.com
اتفاقا پسر خالمم یه وبلاگ زده بود به اسم wweviper.mihamblog.com که بعدا براش دامین tk گرفت
که آدرسش شد wweviper.tk
بعد چند سال من تصمیم گرفتم یه وبلاگ برای png بزنم که با همین پسر خالم که اسمش آرین بود
این فکر درمیون گذاشتم که اونم موافقت کرد بالاخره وبلاگ png زدیم اسمش هم گذاشتم mypng.mihanblog.com
ولی بعد براش یه دامین ir گرفتیم شد my-png.ir که خیلی هم نویسنده جمع کردیم!
اول ها توش فقط png میذاشتیم ولی بعدش شروع کردیم به طراحی والپیپر و هدر و البته بنر برای
سایت ها و وبلاگ ها که خیلی هم کارمون گرفت خیلی از سایت ها میومدن درخواست میدادن!!
از سایت های بزرگ گرفته تا کوچیک! اگه اشتباه نکنم بزرگترین سایت گیم هم که توش کیوان مدیر
بود امد درخواست بنر داد که براشون درست کردیم!!
ولی مشکلات زیاد شد تا اینکه اونجارو 50 تومن فروختیم بعدش تو سایت های مختلف میگشتم
(اینجا هم از همون اول با یوزر rrio9 بودم ولی فعالیت نداشتم)
البته یادمه تو خیلی از سایت ها هم نویسنده بودم مثل starwwe یا همین wwe4u ولی فکر کنم قبل اینکه
سایت بشه اول یه فن پیج از آندرتیکر بود! اون موقع توش نویسنده بودم! یه زمانی هم همین داش عرفان یه فن پیچ
از ری میستریو داشت که اونجا هم یه مدت بودم!
بعد از یه مدت هم یه فن سایت از ارتن درست کردم به اسم ortonsite.mihanblog.com که اونجا با ارسلان گلی:8:
آشنا شدم و بعدش دیگه امدم اینجا دوباره شروع کردم به فعالیت کردن که اون خودش داستانی داره برای خودش.
البته یه سایت بزرگ هم بوده که خیلی از کاربرای اینجا از اونجا امدن که میتونم به
علی (Tombstone) و سجاد (Enliven) که مدیر و ناظم سابق اینجا هستن اشاره کنم! شاید کسای دیگه هم بودن که من یادم نیست
البته علی یکی از بزرگترین آپلود ها بین کسای که ویدئو کشتی کج اپلود میکردن بود! اسم اون سایت هم wwebest بود!
تنها سایتی که میشه گفت میتونه با iwe رقابت کنه! البته یه کاربر هم اونجا بود به اسم KANE که اطلاعات خیلی بالایی داشت
و فکر کنم همون عضو باسابقه فروم خودمون بوده ایشون!
من خیلی خیلی خلاصه گفتم سرنوشت خودم تو فضای مجازی:ی شرمنده
فقط خواستم اشاره کنم بهش و یاد اون قدی مدیا بکنم:8:
amir-aghaei
10-28-2014, 03:38 PM
قبل از اینکه از خاطراتم شروع کنم جا داره از اقدام عرفان عزیز تشکر کنم این فروم با کمک نسل قدیمشه که سر زنده مونده..
چه اشکالی داره بزرگان فرومها و یا سایت های دیگه هم به کلبه مجازی iwe اضافه بشن و از خاطراتشون بگن...
از بچه های خودمون خصوصان باسابقه ها.مدیران و.. میخوام حتمان تو این تاپیک شرکت کنن...یادگاری و آرشیو خوبی میشه برای فروم......عرفان جان هر کسی که خاطره گفت اسم کاربریشو به پست اولت اضافه کن که هر کی علاقه داشت هرازگاهی بخونه...
با توجه با اینکه بنده معمولان خاطراتم از یه پست دو پست فراتر میره...بصورت قسمت به قسمت از خاطرات دوران فروم نویسیم مینویسم...یعنی یجورایی فصل به فصل ...حتمان دنبال کنید ..در مورد قدیم انجمن و اینکه چه خونهایی به پای این فروم ریخته شد و چه زحماتی که امروز را پدید آورد..باید یادی از آن یادگاران بکنیم...
===============
سرگذشت های iwe ( قسمت اول : آشنا شدن با فروم در بازه زمانی 2005 تا 2007 )
قصه حضور من در انجمنهای کشتی کجی مثل خیلی از بچه های قدیم از فروم جمال شروع شد .البته اون دوران بنده فعالیت فوتبالیم خیلی بیشتر بود و تو فروم پارس فوتبال جزو نویسندگان فنی نویس بودم...
زمانی که من فروم جمال بودم یه کاربر عادی بودم و با یه نام کاربری معجول که یادم نمیاد...و فقط میرفتم عکسی مکسی میگرفتم.سیو میکردیم چقدر امکانات کم بود.اصلان چیزی به نام دانلود کشتی کج وجود خارجی نداشت.یه سایت دبلیو دبلیو ای بود که با اون سرعت حلزونی دیال اپ میرفتیم ویدئو ها رو از روش نگاه میکردیم...راپید شر و مگا اپلود هم سایتای اپلودر معروف بودن!..
تو iwe هم که بودم کاربر عادی بودم...همه ماها روزی کاربر عادی متولد شدیم و نباید گذشتمون یادمون بره و اینو بدونیم که چیزی که الان روبرمون هست حاصل دسترنج و از خواب زدنهای خیلی از کاربران از روز تاسیس فروم تا به امروز که نزدیک 10 ساله که گذشته بوده است وگرنه مگه به حرفه؟ یه فروم اینقدر دووم بیاره و بشه الان خونه مجازی بلکه فراتر واقعی خیلی از کاربران...
خیلی از سایتا و فرومهایی که من اون موقع میشناختم مثل انجمن فرزام یا بی بی سی که تو جفتشون هم یه مدت کوتاه عضو بودم و اونها حتی وضع بازدید و انلاینشون اون موقع از ما بهتر بود ولی بخاطر اینکه کسانی پشت سایتها و فرومهاشون نموندن الان هیچکی اثری از اونها نمیبینه و فقط خاطره هاشون مونده تو ذهن کاربرانی که تو اون فرومها فعالیت کردن...
من از سال 82 که پام به دنیای مجازی باز شد با فوتبال سروکار داشتم تا 85..یه دیوونه ای بودیم سر تعصب به استقلال ..الان که یادم میوفته میگم چقدر خوش و بی عار بودیم!
سال 2005 که هامون اون موقع وبلاگ رسلینگ داشت منم تو همون دوران بود که علاقه عجیبی به باتیستا پیدا کرده بودم که اتفاقان اون موقع مصادف شده بود با رسلمنیا و اون بازی خاطره انگیز با تریپل اچ که زد صورت تیریپل رو پر خون کرد..اخ عجب بازی بود بعد از اون تو ونجیس تو قفس .
ادم اون بازیها یادش میوفته با دلقک کاریهای الان فقط افسوس میخوره..باز خوبه ما تو دوران استون کولد و... اینا نبودیم وگرنه چل میشدیم...
یه وبلاگ زده بودم به نام طرفداران باتیستا که کلی هم اون موقع گرفت.اخه سایت و وبلاگی به اون صورت تو نت نبود...کشتی کج زیاد شناخته نشده بود در میونه کاربران ایرانی...ولی 4 پنج تا وبلاگ بودن مثل کاکتوس جک شهریار.قبرستان مردگان ارش نامی . طرفداران تریپل اچ که صاحبش بهنام نامی بود...ما هم بودیم با باتیستا . امزاد و ادی یه چند تا دیگه که طرفدار تیکر بودن.. که الان هر کدومشون گرفتاریهایی دارن و نیستن...
چقدر هم فحش و فوش کشی داشتیم با تیریپل اچی ها.اخه هنوز اون موقع نفهمیده بودیم که اینا فیلمه!!! همچبین با اب و تاب میومدیم تو وبامون از موفقیت استارمون میگفتیم که نگو...
1 سالی وبلاگ رو با این ادرس داشتم abolfazlbatista.blogfa.com و 3 تا نویسنده داشتیم.حتی بازدید کننده دختر هم داشتیم که نظر میدادن!!! بیشتر وقتها تو قسمت نظرات در حال کلکل و یا فحش کشی بودیم...ناپخته بودیم دیگه!
تا اینکه سال 2006 اون موقع که هامون خشت iwe رو یصورت رسمی بنا نهاد ..به پیشنهاد ناظم وقت علی "fgi"که از رفقای درون وبلاگیم بود. اومدیم کنار جماعت و فقط هم با 4 5 نفر اشنا بودیم...
اون اوایل فروم تعدادمون شاید در روز کلن به 30 تا کاربر میرسید....ولی تحول از اون روزی شروع شد که داوودها و علیرضا ها اومدن.همین بهنام قرقاول خودمون هم بعدان اومد به اینا اضافه شد...نبینیدش الان یال و کوپالش ریخته زمانی بروبیا داشت , و یه محله ازش حساب میبردن!.یادش بخیر چقدر از اینکه من رفته بودم انجمن فرزام ثبت نام کرده بودم عصبی و ناراحت شده بود...
اون موقع تو انجمن من بودم ...حامد و داوود و معین رایتر مدیر بودن .کیان اپلودر و هادی مولا هم بودن..هامون ادمین بود پوریا معاونش! ناصر مسئول فنی..احمدرضا سی دی فروش و اردلان و ممدرضا توکلی و خیلی های دیگه که یادم نیست...خداییش با اینکه تعدادمون کم بود ولی مثل شیر به فروم میرسیدیم..هر کدوم یه گوشه کارو گرفته بودیم..حامد اخبار میزاشت.کیان اپلود میکرد..معین هم دلقک جمع مون بود...ساعت 4 صبح از خواب نازنینشون میزدن بچه ها نتایج رو لایو میکردن...
اون دوران آرش گاسپاردی داشتیم ناظم بود بعد کودتای نرم کردیم سینا دارت نایت رو جایگزینش کردیم .خیلی از اون جماعت تعداد کمی اینجا دوم اوردن..همون آرش گاسپارد نمک به حروم از بچه ها شنیدم بعدان رفت یه انجمن دیگه یه ترانه ساخت توش فحش داده بود به iwe و ناموس بچه ها .
اون موقع بعضی اوقات با حامد جنگ و اختلاف داشتیم به بهانه های مختلف که حالا یا ما مقصر بودیم یا اون...
البته جفتمون مصلحت فروم برامون مهم بود(نه اینکه مثل عده ای از نسل جدید که وقتی تقی به توقی میخوره میرن یارکشی میکنن اعتصاب میکنن!!). ولی خداییش هیچ وقت نمیزاشتیم دود اختلافمون به چشم انجمن بره...با هم بودیم ولی رابطه سردی داشتیم با هم.کاری هم نداشتیم به هم ...و بعده ها که دیگه اخلاق کامل من دست دوستان اومد و دیگه با کسی هیچ اختلافی نداشتیم..یعنی تو دوره ای که من انجمن رو نگرفته بودم با هیچکی مشکلی نداشتم.اما از روزی که اینجا رو گرفتیم 10 تا دوست و دشمن پیدا کردیم!
امیر .میر علی هم از اول بودن که البته1 سال بعدش بیشتر باشون اشنا شدم..عرفان و پجی و علی تومبستون و چند تک و توک دیگه همون ایام و یا یکم بعدش حدود 2007 2008 اضافه شدن.که البته تامیخواستن جا بیوفتن تو انجمن یکسالی طول کشید......
سال اول غیبت زیاد داشتم تو فروم..کاربر معمولی بودم ولی خوب بخاطر سابقه ای که تو وبلاگ داری داشتم...بچه های اون موقع زیاد هوامون رو داشتن و لقب ریش سفید سایتو بهم دادن (اونا چقدر بدبخت بودن که ما شده بودیم پدر معنویشون !!!) ...تا اینکه سال دوم فضا رو طوری دیدم که فرصتی پیش اومد تاپیک خاطره انگیز اسرارالتوحید رو راه اندازی کنم و.......
ادامه دارد....
AƦAƾH
10-28-2014, 06:48 PM
با اجازه ما هم یه 2.3 خطی از ورودمون به دنیای نت و سایت های رسلینگی بنویسیم .. :ی
از اولش عشق کشتی کج بودم ، روزی که فهمیدم میشه برم اینترنت و عکس کشتی گیر هارو پیدا کنم سرچ کردنم شروع شد . کم کم دیدم اکثر بلاگ ها داغون و یه چیزایی قدیمی مینویسن باید فکر چاره باشم .
با سایت های ثبت نامی آشنا شدم . دقیقا نمیدونم اولین ثبت نامم اینجا بود یا Ww4u ولی با استایل 4u خیلی حال کرده بودم , یه هفته میرفتم نگاه میکردم که بعدش دیدم دار فانی رو وداع گفت کلا :ی
اومدم همینجا . اما بیشتر به Brockwwe سر میزدم و اخبار شو هارو میخوندم . بعد از چند وقت دیگه پاتوقم شده بود iWE و میومدمو پست هم میدادم ( اسپم :ی ) . اخبار شو هارو همچنان از براک دبلیو دبلیو ای دنبال میکردم
و سر ماه هم به مدیر اصلیش ( نمیدونم میشه اسم ببرم یا نه , ولی میبرم :ی ) مصطفی عزیزی زنگ میزدم و سفارش پی پی وی هارو میدادم :ی اینجوری بود که حضورم دیگه بیشتر شد تو سایت های رسلینگی و معتاد شدم :ی
با فضای اینجا که آشنا شدم خوشم اومده بود و تو تاپیک ها میومدم از جف هاردی حمایت میکردم و یه نفری !! که همه میشناسن و طرفدار جان سینا بود اون زمان !! و الان دیگه نیستش !! میومد به ما بد و بیراه میگفت سر اینکه
از جف هاردی بدش میومد و کسی از سینا حرف میزدم فوحش میداد ! خلاصه ما هم محل نزاشتیم و ادامه دادیم ...
کم کم با کاربرا ارتباط برقرار کردیم و تو یاهو صحبت میکردیمو .. که یه شب دقیقاً یادم نیست سر چی بود که با پژمان پ.خ میدادیمو داستان , که شمارمو دادم بش و اونم شمارشو فرستاد . اینجوری اولین رفیق ما تو دنیای نت شد پژی :ی
یه روز تو یاهو نمیدونم اصن طرف کی بود و از کجا آی دی منو گرفته بود گفت بیا تو وبلاگم نویسنده شو . گفتم مرد حسابی من اصن نمیدونم چی به چیه :ی گفت فقط برو سایت Wwe نتایج رو بنویس که کوتاه ـه .
مثلا فلانی فلانی رو شکست داد . اون زمان هم سایت WWE فیل نبود . خلاصه قبول کردم . اما کم کم دیدم فایده نداره اینجوری باید یاد بگیرم خبر بزارم درست حسابی که اینکارم کردمو همه چیز اوکی بود . خلاصه جمع شد سایته دیگه و این قسمت از زندگی ما تمام شد :ی
بعد یه سال شاید شروع کردم خبر درست حسابی گزاشتن ( همین iWE ) . رفته بودم کلاس زبان و یه چیزایی دست و پا شکسته بلد بودم . چندین و چند ماه کشتم خودمو با دایل آپ , اون زمان که مثل الان نبود بعد از 3 یا 4 هفته فعالیت ترفیع داده بشه . اصن هیچ خبری نبود :ی
بعد از چند ماه که خبر میزاشتم پژمان یه شب اومد گفت دارم با رفیقم یه بلاگ میزنم توام بیا 3 نفری کار کنیم . منم درجا اوکی رو دادم . اسم سایت هم : Mainwrestling.mihanblog.com بود .
کارمون هم حسابی گرفته بود یه نویسنده دیگه هم گرفتیم که من بدم میومد ازش :ی خیلی ادعاش میشد هیچیم بارش نبود از نظر من :ی
یه روز هم رفیق پژی زنگ زد گفت نویسنده برتر شدی آدرس بده یه هوم ویدیو به انتخاب خودت با پی پی وی پیش رو که No Way Out بود بفرستم . منم کیف کردمو گفتم Twist Of Fate مت و جف هاردی رو میخوام :ی
خلاصه نمیدونم دقیقا چند وقت اونجا بودم , 1 سال بود شاید . که دیگه اونم جمع شد .
کم کم رسیدیم به روزهای بد فروم . یه روز پاشدم دیدم هامون نظرسنجی زده که موافقید از تخصصی رسلینگ در بیایم یا نه . من مخالف بودم ولی آخرش تغییر کرد سایت و شد Asre Iran کلا , که دیگه من اصلا پامو نزاشتم :ی
خیلی وضعیتی بدی بود و وقتی سایت رو میدیدم یاد این فروما قر و قاطی مــ ـاهواره !! میفتادم جداً . گذشتو یه روز یکی از بچه ها خبر داد که سایت تغییر کرد دوباره شده Barobax و من برگشتم . وضعیتش خیلی بهتر بود به نظرم
اما خوب واسه یه سری مشکلات شخصی کمتر فرصت میشد برم و بیام . بعد از چند ماه رفتم دیدم یا خدا ! ابولفضل پست خدافظی زده , اون لحضه به خدا قسم قلبم گرفت , اشکم داشت درمیومد . بچه های اون زمان میفهمن حرفمو .
منم پست دادم و با ناراحتی خدافظی کردم . که خدارو شکر سایت برگشت بعد از مدتی و همه چیز رو به راه شد ...
گذشت و گذشت . طلایی شدم , ممتاز شدم , کاندید مدیریت شدم و مدیر شدم . به خاطر مشکلات با کادر قبلی زدم بیرون از سایت با چند نفر دیگه .
یه شب شروین پی ام داد بیا همه برمیگردم سایت رو زنده میکنیم ، قبول کردم و برگشتم . اینبار فروم بک خورد و کل فعالیتمون از بین رفت . وقتی هم سوال کردیم با حالتی بدی جواب شنیدیم که باز رفتیم .
خیلیا گفتن برگرد ولی من اصلا راضی نبودم تو اون جو بمونم . همون کسی که سر جـان سینا و جف هاردی فحش میداد حالا شده بود مشکل اصلی من و بعضی دوستامون .
بعد از چندین ماه پژمان پی ام داد یاهو که ادمین شدم دیگه باید بیای ! منم بدون اینکه حرفی بزنم به خاطر پژمان برگشتم !
جالبه نه ؟ :ی به خاطر دشمن دیرینه ( :ی ) از سایت رفتم و به خاطر اولین و قدیمی ترین رفیقم تو نت برگشتم ! که خیلی هم خوشحالم از اینکه پژمان اومد سرکار و باعث برگشتم شد .
همین دیگه :ی فقط اینو بگم باحالترین روزا و لحضه ها به جرعت میگم خرید اون پی پی وی ها بود :8: یعنی وقتی 5 شنبه میرسید دستم انگار دنیا رو داده بودن بهم :ی
ببخشید چرت و پرت بود دیگه .. :ی مخلص همه :d0s69thbefhiffti:
AREF TAKER
10-29-2014, 12:24 AM
منم به قول داش آرش یه دو سه خطی بنویسم از خاطرات انجمن های رستلینگ :4:
یادمه که داشتم دنبال یه مطلب از آندرتیکر میگشتم تو گوگل که کلی سایت اومد واسم. منم تک تکشونو باز کردم.
اون موقع چندتا سایت خیلی رو بورس بودن و با هم کل کل میکردن.
همین brockwwe و wwefu و چندتای دیگه.
من تو هیچ کدوم از اون لنجمن ها عضو نشدن و اولین انجمنی که توش عضو شدم با افتخار اعلام میکنم که همین انجمن بود و زیاد پیکیر اون سایت های
دیگه نبودم. البته براک رو هر از چندگاهی میدیم، ولی اول و آخرش اینجا بودم.
اولین پستی که دادم اینجا یادمه که یه درخواست در مورد آندرتیکر بود و جایی که پست گذاشتم اشتباه بود. ولی حامد که ناظم انجمن بود اون وقت
خیلی باهام خوب برخورد کرد و باعث شد که من اینجا موندگار بشم.
واقعا دم بچه های اون موقع گرم که با اینترنت ذغال سنگی دیال آپ اخبار رو سر موقع میزاشتن و انجمن واقعا انجمن رستلینگ بود.
اون روزا هم که دکمه سپاس گذاری نداشت انجمن و خوراک من شده بود تشکر و اسپم دادن :4:
یادمه که تا یه ماه بیشترین تعداد پست ها تو انجمن واسه من بود. شاید هم بیشتر از یه ماه :winking:
با همه بچه ها رفیق بودم اونجا. از اکثر بچه های اون موقع هم عکس دارم.
عکسای هامون و حامد و عرفان و داوود و خیلی های دیگه رو دارم.
فقط یه قضیه ای بین من و داش سینا پیش اومد که دلخوری پیش اومد و خدا رو شکر بعد از 2-3 روز مشکل حل شد.
یادمه که یه بخشی بود به اسم درخواست که میتونستیم تو اون تاپیک چیزیو که میخوایم درخواست بدیم و من یادم نیست که درخواستم چی بود.
فقط یادمه که واسه درخواستم مجبور بودم که تاپیک باز کنم و این کارو کردم و داش سینا که ناظم سایت بود تاپیکمو پاک کرد و من خیلی ناراحت شدم.
بعدا تو پ.خ با هم کلی حرف زدیم و دلیلشو گفت و از اونجا به بعد خیلی با هم رفیق شدیم. سر اون قضیه دیگه نمیخواستم که بیام انجمن و
حتی یه تاپیک خداحافظی هم زدم و خداحافظی کردم از بچه ها. ولی دیگه به قول داش ابولی اینجا خونه واقعی ما شده بود و دل کندن امکان نداشت :4:
با هامون و داوود تلفنی خیلی حرف میزدم. یادمه که انجمن شروع کرد به چاپ مجله تخصصی کشتی کج و یه پوستر هم داشت که واسه باتیستا بود.
سر اون مجله خیلی با هامون حرف زدیم و خیلی دوست داشتم که کمکش کنم. کلا اون دوران خیلی باحال بود.
ابولفضل جان یه مدت هم پشت سرت غیبت میکردم و فکر میکردم که بچه حز ب اللهی باشی. به آواتارت که نگاه میکردم فکر میکردم که جاسوسی اینجا و
اومدی که فعالیت بچه ها رو زیر نظر داشته باشی :p
دیگه شرمنده داداش :4:
به نظر من قوی ترین تیم نویسندگی انجمن گروه داوود و دوستاش بودن که اسم هم انخاب کرده بودن واسه گروهشون.
با اون گروه نویسندگی نمیدونم رتبه سایت ما تو کل سایت های رستلینگ دنیا جزء 10 سایت برتر بود و یا 100 تای اول.
ولی بعدش نمیدونم که چی شد که یهویی همه چیز بهم ریخت و شکل انجمن عوض شد و شد عصر ایران که به نظر من افت انجمن
از اون دوره شروع شد. تاپیک های رستلینگی به حاشیه رفتند و شکل کل انجمن بهم ریخت.
بعد از اون شد بروبکس و من دیگه خیلی کم فعالیت میکردم. نه حوصله داشتم که نظر بدم و نه تشکر. معلوم نبود که هدف انجمن چیه و در چه زمینه ای
داره فعالیت میکنه. بعدش هم که اون بحث های بین عرفان و بچه ها پیش اومد و من فکر کردم که نسخه انجمن دیگه پیچیده شده و تمومه کار که
خدا رو شکر ابولفضل و بچه ها اومدن و سایت رو خریدن و تونست به کارش ادامه بده.
بیرون کشیدن انجمن از اون وضعیت درب و داغون واقعا کار مشکلی بود که بچه ها تونستن با موفقیت انجامش بدن.
من همیشه از اول اینجا بودم و هستم و خواهم بود. امیدوارم که همیشه انجمنمون برقرار باشه و بهترین.
ببخشید که سرتونو درد آوردم.
فعلا...
Scofield
10-29-2014, 03:57 PM
سلام :ی
از اونجایی که خیلی عشقِ کشتی کج داشتم تو نت عکس های استاران مختلف رو سرچ می کردم و به وبلاگ های مختلف سر می زدم و یه پاتوق ثابت نداشتم . تا اینکه اتفاقی
با BrockWwe آشنا شدم که اونجا هم اخبار و هم عکس ها رو دنبال می کردم تا اینکه یه مدت از نت دور بودم ( Dial Up :ی ) !
بعد که برگــشتم نتایج رو از سایت WWE ( اون موقع فـیلتر نبود ) نگاه می کردم . به سایت سَر می زدم تاریخ PPV بعدی رو می فهمیدم بعد فردایِ اون روز که PPV بود می رفتم
نتایج کوتاه میخوندم :ی اون موقع هم چون نت ذغالی بود اصن به فکر دانلود ویدئو نبودم . دیگه یه مدت اینقدر جنون داشتم از فروشگاه ها DvD پی پی وی ها رو میخریدم و
تماشا می کردم کلی هم عشق می کردم ! :ی
بعد من با یه بنده خدایی به اسم محمد آشنا شدم که پیشنهاد داد تو فن سایت ـش ( مالِ تریپل ایچ ) بود نویسنده شم ، منم اندک چیزی بلد بودم رفتم اونجا یه مدت حضور
داشتم نتایج کوتاه + عکس میذاشتم تا اینکه یه هو این دوستمون غـــیب شد و فن سایت هم نابود شد ! :ی من توی StarWwe با یه نفر به نامِ حمید آشنا شدم که با دوستش
وبلاگ داشتند ( اسمش یادم نیست :ی ) که اونجا هم یه مدت نویسنده بودم تا اینکه به علت مشکلِ نت بازم رفتم تو غـــیبت :ی البته در حین این که تو وبلاگ کار می کردم به
فــروم های کشتی کج مجازی هم سر می زدم :a: و وقت ـــمو پــُـر کردم ..
بعد از اینکه از عیبت برگشتم یکی از دوستام اینجا رو بم معرفی کرد که اون موقع فک کنم تازه شده بود " BaroBax " .. یوزر نساختم و بعنوان مهمان میومدم نتایج کامل شوء ها
و اخبار رو دنبال می کردم و هر از چند گاهی هم کپی می کردم :a: گذشت و گذشت .. تا اینکه حدود 2 سال و نیم پیش اتفاقی یادم افتاد یه زمان همچین فرومی بود که تو گوگل
اسمش ــو سرچ کردم دیدم بــلـــه ! :ی هنوز پابرجاست که ثبـــت نام کردم و یواش یواش اینجا تبدیل شد به خونه دوم ما :8:
خدارو شـــکر می کنم که با اینجا آشنا شدم ، چون دوست و رفیق های خیلی خوب و با مـــرامی اینجا پیدا کردم ! :8:
خیلی حرف زدم دیگه :ی فعلاً :p
ویرایش : این رو یادم رفت بود بگم .. قبل از اینکه اینجا عضو شم چند تا فروم مجازی که عضو بودم توش با امیر ( کینگ دارکنس ) ، علی ( رولت ) و موفا آشنا شده بودم و آشنایی قبلی داشتم که اینجا هم دوباره با هم بودیم :ی این موضوع رو یادم رفته بود الان امیر یادم انداخت :ی
El Niño
11-01-2014, 10:28 PM
اسپم!
amir-aghaei
11-01-2014, 11:09 PM
سرگذشت های iwe ( قسمت دوم . در بازه زمانی 2007 تا 2010 )
در سالهای 2007 - 2008 بعد از اینکه اکثر کاربران با هم آشنا شده بودند رفاقتهای درون انجمنی بیشتر از قبل شد..البته تو همون ایام هم بودن کساانی که قصد تفرقه و فنگ اندازی داشتن ولی سعه صدری که امام هامون(ره) در قبال این دسته از ارازل داشت باعث شد این چیزها زیاد به چشم نیاد...
سایت در میونه فروم های کجی خیلی صدا کرده بود..ریتینگ iranwwe تو الکسا خیلی خوب شده بود...و بخوبی یادمه بچه ها با کلی ذوق تاپیک میزدن و تبریک میگفتن!
معمولان وقتی تعداد کاربران ثبت نامی به یه عدد رندی میرسید بچه ها تبریکاتشون شروع میشد...فضا خوب و ارام بود...
در سال 2009 و آن اتفاقات آشوب های 88 به صفحات اسرارالتوحید هم کشیده شد و پست های سیاسی زیادی در اون مقطع ضد نظام داده شد توسط خیلی ها از جمله خودم !
مدتی بعد هامون از ترس امنیتی این مسئله اسرار ورجن 1 رو کلن عدم تایید کرد و در تاپیک دومش هم اخطار داد که مراعات کنن کاربران...ولی طولی نپایید که این تاپیک هم عدم تایید شد...
تاپیک ورجن 3 رو که زدیم مصادف شده بود با تصمیماتی که مدیریت وقت برای سایت گرفته بود و قرار بود موضوع انجمن فراتر از کشتی کج باشه و بین کاربران موافق و مخالفهایی هم داشت که البته مخالفین بیشتر بودن...
بنده اون موقع هم حمایت کردم از اقدام هامون و هم انتقاد که بخش کج محو میشه و ریشه انجمن خشک میشه ولی دوستان تصمیماتشون رو از قبل گرفته بودن
البته در نهایت حمایتشون کردم...چون به هامون بنده خدا که تک و تنها بود فشار مالی زیادی اومده بود .اون اوایل تغییرات بنیادین سایت مصادف شده بود با جام جهانی 2010 که برای سایت خیلی عالی پیش رفت .
روزهای اول بود و همه ذوق و انگیزه داشتن..تا اینکه چند ماه بعد کم کم انگیزه ها کمتر شد و البته موضوع انجمن هم بلکل فراموش شد...
تو اون برهه هامون اصلان به سایت اهمیتی نمیداد...یعنی طوری شده بود که فقط منتظر بود یطوری سایتو واگذار کنه به شخصی دیگه...یجورایی اشباع شده بود...و این نقطه کوری برای انجمن شد...و باعث شد عده ای از همون پشتیبانان فروم هم انگیزهاشون کاهش پیدا کنه ...
اون موقع پیشنهاد دادم به هامون برای اینکه فشار بش نیاد. یه تاپیک بزنه و از کاربران بخواد حمایت مالی کنن از انجمن..بخوبی یادمه چند وقت بعدش هامون تو یکی از تاپیکها وایساد گلایه کردن به من که ابوالفضل دیدی گفتم این جماعت چیزی ازشون در نمیاد...اون موقع بچه ها اغلب سن و سالشون کم بود و طبیعتن دسترسیشون به پول کمتر بود...
و سرانجام آن روزی که از چند وقت قبلش ماها پیش بینیش میکردیم آمد و هامون بطور کلی واگذاری سایت را اعلام کرد ...دیگه جدی جدی انجمن را داشت میفروخت.
تاپیکی زده بود برای فروش انجمن ...بعد از اینکه چند فرد غریبه یا از فروم های دیگه اومدن و اعلام امادگی کردن برای خرید سایت
ناگهان موجی از اعتراضات کاربران اون موقع سایت که الان اکثرشون حی و حاضرن و جزو باسابقه ها هستند بالا گرفت و حتی یادمه کیومرث(the last otlow ) میگفت نباید سایت به هر ننه قمر غریبه ای واگذار شه و همین جرقه ای شد برای بلند شدن صدای اعتراض کاربران دیگه...
تو اون برهه زمانی برای بنده زیاد فرقی نمیکرد کی سایتو بگیره ..یعنی واقع بینانه تر به مسئله نگاه میکردم..چون بهرحال سایت داری زحمت داره.پول خرج کردن داره...ولی خوب باز هم ته دلم دوس داشتم سایت رو یکی از بچه های خودمون بگیره...
دو نفر اعلام امادگی کردن هامون هم قبول کرد که فروم رو دست خودی بسپاره تا اینکه غریبه بیاد و یوقت بزنه پاک کنه فروم رو!
امیر جی بی ال بود و عرفان اچ اچ اچ ...ابتدا امیر بود که با هامون قول و قرار گذاشته بود و به توافقاتی هم رسیدن...ولی یک روز بعد ورق برگشت و عرفان تصمیم گرفت با کمک یکی از دوستانش ممد کینگ فروم رو بگیرن و از امیر رخصت خواست..امیر هم که خوراکش فدا شدن برای رفیق بود:155fs505059: فوران قبول کرد و کنار کشید به نفع عرفان...
بعد از اینکه سایت فروخته شد به عرفان ابتدای کار پشتیبانی خوبی از عرفان توسط همه بچه های قدیمی شد ولی خوب بچه ها به روی عرفان نمیوردن که ما راضی نیستیم یک ادم غریبه بشه شریک سایت...و کم کم عرفان هم به فکر این افتاد که مستقلانه انجمن رو بچرخونه...
یجورایی این تصمیمات هم از سمت عرفان و هم از سمت ما جماعت کاربر احساسی گرفته شد و همه اذعان داشتیم که چون مالک از خوده انجمنه پس مشکلی پیش نمیاد...
گذشت و گذشت گذشت تا اینکه عرفان هم برای نگهداری سایت کم اورد( از بعد مالی + یسری حاشیه های 2 طرفه )
اون موقع بخاطر تعویض ادرس و موضوع سایت تبدیل شد به بروبکس و از بین رفتن نام قدیم ایران دبلیو دبلیو ای ..همین باعثه اختلافاتی بسیار زیادی بین عده ای از کاربران پیش اومد و البته که خودم هم جزوی از اون دسته کاربران معترض خیابانی بودم ...
اختلافات از قبلترها بین کاربران قدیمی انگار منتظر یه جرقه ای بود که تو انجمن همه یهو پته همو بریزن رو آب ..اون از این میگفت..این میگفت تو پشت سر اون اینو گفتی و... خلاصه بحث های خوبی شکل نگرفت..که روزنه اختلاف از همون تاپیک شب شیشه ای ناظم وقت آن موقع شروع شد .. عرفان هم تو اون قضایا حتمان اشتباهاتی داشت..
مثل اون روزی که کلی جماعت حرف زدن و کاربری که اون موقع شده بود مسئول فنی سایت!!!فکر کنم اسمش cbrt یه چیز تو این مایه ها بود...اومد و شکلک نیشخند گذاشت تو اون تاپیکی که همه ناراحت و جری بودن...و بدتر از اون تنکسی بود که ادمین پای پست اون کاربر داده بود...
حالا نمیدانم بخاطر رفاقتی که با اون پسر داشت بوده یا فشاری که از جماعت بش اومده بود باعث شده بود بیخیال بشه ... البته اسیر جوسازی عده ای هم قرار گرفت در آن برهه..
کسانی که مدام تو یاهو (اون موقع فس بوک نبود)..ازش میزدن و ذهن امثال مارا گمراه میکردن نسبت به این پسر ....البته عرفان بخوبی یادش هست که اون موقع جلوی همه هم بش گفتم عرفان تو بازیکن خوبی هستی ولی مثل مارادونا هیچ وقت مربی خوبی نمیشی! اون موقع همه مقصر بودیم که بجای اینکه پشت هم دربیایم باعث بی حرمتی هایی به همدیگه شدیم .خود من هم عیب هایی داشتم و تحقیق نکرده محکومش کردم....و حتی کار به تهدید رسید ..
تا اینکه تو اوج اختلافات بین طیف من و طیف ایشون ... یه شب چارقاچ نشسته بودم و غصه انجمن رو میخوردم..ارمان دیرتی تاپیکی زد با نام خدافظی از iranwwe و همون داغ دلی شد برای کاربران و اون شب همه داشتن از همدیگه خدافظی میکردن..انگار باورشون شده بود که سایت دیگه داره بلکل جمع میشه...
رنکینگ سایت خیلی پایین اومده بود..کسی حاضر نبود سایتو بگیره حتی غریبه ای هم وجود نداشت.یا اگه بود خیلی قیمت نازلی میخواستن بپردازن و این برای انجمنی که تا اون موقع یعنی اواخر 2010 نزدیک 4 سال از عمرش گذشته بود بد بود...
قبلتر از اون ممد کینگ هم کنار گذاشته شده بود و عملن یک نفر میتوانست هر بلایی که میخواد اون ایام سر فروم در بیاره..فروم هم اواخر مدام بخاطر بدهی یا مسائل دیگه غیر قابل دسترس میشد....
همون شب ابتدا قرار شد ساسان و یکی از دوستانش به نام حسن برن سایت رو بخرن...که دیری نپایید پشیمان شدن و گفتن بخاطر اینکه درگیر فروم خودشون (رئال متال) هستن نمیتونن...هیچ گزینه ای دیگه ای در کار نبود...
با میر علی داشتم در مورد انجمن و اینکه کسی نیست که سایت رو بگیره حرف میزدم...قبلش با خودم کلنجار رفته بودم که اصلان خودم سایت رو بگیرم چی میشه یعنی میتونم از پسش بربیام ...تنهایی که نمیشد پس به فکر تیم تشکیلاتی قوی بودم ..
به میر علی که گفتم فوری حمایت کرد ولی قرارمون شد 4 پنج نفری سایت رو بگیریم که از این دست مشکلات مالی دیگه پیش نیاد....یادمه صبح روز بعدش استخاره گرفته بودم و خوب اومده بود :wink2:و کسی که داشت شب گذشته اش (من ) به ادمین حرفای قلمبه سلمبه و گلایه ای میزد حالا تو تلفن داشتن در مورد انجمن و مسائل فنی و مالیش چک و چانه میزدن...
تو یاهوو با بزرگان سایت جمع شدیم و یسری تشکیلات چیدیم و از همون اول کاری عیار انجمن و هدف انجمن (کج) رو مشخص کردیم و الباقی کارها که به مرور زمان انجام گرفت و مهمترین هدفمون ابتدا بیرون کشیدن انجمن از قحطی و سیلاب بود..یادمه بابک اولین کاربری بود که تو دوره عرفان مدیر ازمایشی شده بود و تودوره ما اولین کاربری بود که مدیر شد و حسن که کاربر طلایی شده بود ...
خودمون رفتیم کنار گود ولی فروم رو دادیم دست طیف باتجربه مثل ارسلان و ساسان و هر دو آدمین شدن و الحق که خوب به فروم داشتن میرسیدن.البته تصمیم من ادمین کردن حامد بود ولی بچه های دیگه هیئت هماهنگ کرده بودند و ما هم به احترام جمع قبول کردیم .
تا اینکه مدتی بعد فکر کنم 1 سال بعد از اون ارسلان اعلام کناره گیری کرد بخاطر شغل جدید و چقدر هم همه شوکه شدن و مدام میگفتن مسئله ای پشت پرده آیا رخ داده است؟ ! ولی خداگواهه که حداقل از سمت ما نبود اگر هم اختلافی بود شاید با کسی دیگه بوده...
خود من مدتی از دست ارسی گله مند شدم اما خوب حق بهش دادم..تو فس بوک هم میدیمش مدتی دیگه ** گدایی و این برام عجیب بود که چرا تو اینجا هست ولی فروم رو ول کرد!!..
البته تو همون برهه حامد به عنوان یکی از اعضای هیئت حسابی به ارسلان تاخت و ایراد گرفت ازش که اینجوری رفتن به صلاحش نیست و در واقع لطمه به خودش و زیر پاگذاشتن فروم هست.. اون موقع ادمین ها وظیفه داشتن به هیئت گزارش کار بدن و فی الواقع حرف هر کدوم از اعضای هیئت برش لازم را داشت...
ولی در نهایت نمیشد کسی رو به زور جایی نگه داشت و براش ارزوی موفقیت در زندگی شخصی کردیم...
ارسلان کاربری استاد در زمینه کشتی کج بود...ما ها که خودمون گرفتارتر بودیم و نمیتونستیم مدام تو سایت باشیم...
مهمترین مسئله این بود که بکلی انگیزه های اغلبمون از کشتی کج و نمایش بازیهای مضحکش از بین رفته بود...ساسان هم اصلان علاقه ای به کج نداشت و فروم یجورایی تو محور اهنگ و فوتبال و گوناگون میچرخید.که ضعفی بود برای انجمن....وقتی خوده ادمین علاقه ای به کج نداشته باشه طبیعتن معلومه که محور سایت هم به طرفی میره که خوشایند سایت نبود......
ادامه دارد....
H H H
12-04-2014, 07:15 PM
سلام
به خدا هنوز وقت نکردم برای این تاپیکی که خیلی خیلی خوب قراره بشه خاطره هامو بنویسم
ولی الان تو تقویم انجمن یه چیزی دیدم که خاطرات باحالی رو یادم اورد
Mary-Cena (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
اولین یا دومین دختر بود که تو سایت عضو شد
این قضیه برای سال 87 هست :
این بنده خدا اسمش غزال بود میگفت به من بگین مارال :137: ، وصال خودمون باهاش دوست شد و اوردش تو سایت
چند وقت بعدش هم من با دوستش ( هرچی فکر میکنم یادم نیست اصلا اسمشو ) ریختم رو هم ، اونم اومد تو انجمن یوزر ساخت و چند تا پست هم داد ولی اسم یوزرش رو هم یادم نیست :137:
یادش بخیر یعنی دهن هم دیگه رو سرویس کرده بودیما ، هی رِ به رِ زنگ و اس ام اس :137: :136:
تو انجمن مگا فورم ( بچه های خیلی قدیمی باید یادشون باشه ) که برا یکی از دوستای هامون بود ( اونم اسمش یادم نیست ) اینا اونجا زیاد فعالیت کردند و مدیر شدن
بعد از اینکه همه با هم کات کردیم دیگه از هم دیگه هیچ خبری نداریم
فعلا ...
AREF TAKER
12-04-2014, 10:07 PM
یادش بخیر وصال بود٬ هامون بود٬ داوود بود٬ یه پسره کانادایی بود به اسم آیدین که
با باتیستا عکس گرفته بود و خیلی از قدیمی های دیگه.
چقدر زود گذشت. یادش بخیر
Hamid
02-13-2015, 12:57 PM
بعد مدتها این تاپیک رو بالا آوردم که یه نطقی هم من بکنم...
علاقه من به کشتی کج از بچگی و از دورانی شروع شد که سگا داشتم و بازی wwf wrestlemania رو ، همراه پسرخالم بازی می کردیم.
با توجه به اینکه تو اون بازی حرکتای فرا زمینی مثل آتیش زدن رینگ و چکش درآوردن یوکوزونا و ... زیاد بود ، من و پسرخالم فکر می کردیم کشتی کج یه چیزیه مثل کمبت! و زیاد جدیش نمی گرفتیم.
تا اینکه بعد از دو سه سال، شوهر خالم یه بار چند تا فیلم از ویدئو کلوپ آورده بود ، که توش یه سی دی بود که هیچی روش نوشته نشده بود...
سی دی رو که گذاشتیم ، رسلمینا 2002 بود.
بعد از اون من و پسرخالم کارمون شده بود دنبال فیلمای کشتی کج و از شانس بد ما اونموقع هم ، خیلی نایاب بود. دومین کشتی کجی که دیدم No Way Out 2003 بود. البته فقط سی دی دومش:22: (کلا هر چی کج میگرفتم یه جاش ناقص بود، رویال رامبل 2004 رو که همدان گرفته بودم، وقتی بیگ شو وارد میشد ، تموم میشد.:20:) و از اونجا شروع میشد که انگل گردن براک رو گرفته بود. براک که با بنوا تگ کرد و بنوا به همه سالتو می زد. من عاشق این بشر شدم. بعد از یه مدت هم که پلی استیشن خریدم فقط بنوا رو ، ور میداشتم.
توی یکی از همین ویدئو ها من آدرس سایت wwe رو پیدا کردم و با هزار بدبختی با اینترنت دیال آپ که هم نسل های من ازش خبر دارند... وارد سایت شدم. درست یادم نیست ولی یه گوشه یه روز شمار بود و مسابقه تریپل اچ و کریس بنوا رو در ونجنس 2004 تبلیغ می کرد. پسرخالم با سایت brockwwe آشنا شده بود و منم هر از گاهی اونجا می رفتم و اخبار رو دنبال می کردم، اما نه به صورت حرفه ای!
وقتی خودم کامپیوتر حریدم ، بیشتر تو نت می چرخیدم و سایتای زیادی رو کشف کردم که الان هیچ کدومشون رو یادم نمیاد:دی یادمه یه سایت برای طرفدارای تریپل اچ بود که سر درش:دی یه عکس قبرستون بود و قربانیان تریپل اچ توش چال شده بودند. یه بار تو نظرها یه عکس از بنوا تو رسلمینیا 2004 گذاشتم و یه دعوای حسابی راه انداختم.:19:
یه بار که تو گوگل برای ساختن بازیکن برای اسمک دان پلی استیشن 1 می چرخیدم، سر از فروم wweiran درآوردم و اونجا یه بنده خدایی با تمام جزئیات ساخت بازیکنا رو گفته بود و گفته بود باید قسمت season رو 6 سال ببری تا همه چیز آزاد بشه... اما من به جای سال ششم ، تا سال سی ام پیش رفتم... ولی هنوز دو سه تا قسمت برای آزاد شدن مونده بود.:47:
اونجا ثبت نام کردم ولی پست ندادم و زیادم سر نمیزدم. پسرخالم هم وقتی به مشهد رفته بود با محمد نوایی قرار گذاشته بود که ازش کشتی کج بخره. بعد از یه مدت هم که آرشیو کشتی کجمون زیاد شد، به من گفت بیا یه وبلاگ بزنیم و یه فروشگاه کشتی کج راه بندازیم که آدرسش iwes.blogfa.com بود.تقزیبا همه کاره وبلاگ خودش بود و من کارای بیرون رو مثل رایت و ... رو برعهده گرفته بودم. بعد از یه مدت رایتر کامپیوتر سوخت و همین شد که پسرخالم گفت که کلا فروشگاه رو جمعش کنیم. منم اول مخالفت کردم ولی بعدش با توجه به اینکه فصل مدارس شروع میشد، موافقت کردم. پسرخالم با توجه به پولایی که جمع کرده بود یه xbox 360 گرفت و کلا از کشتی کج بیرون کشید. ولی من که کلا آدم ولخرجی بودم ، همه پولا رو خرج کردم:دی
الان هر چی فکر می کنم یادم نمیاد چطوری با iwe آشنا شدم!
اول که اومدم فقط مهمان می اومدم و اخبار رو دنبال می کردم. یادمه اونموقع خیلی انجمن جو صمیمی داشت و چون تقریبا هیچ کس نمی دونست کشتی کج ساختگیه، کل کلای قشنگی شکل می گرفت. تا اینکه یکی از دوستام صبح بهم زنگ زد و گفت دیشب شبکه خبر گفته کشتی گیر آمریکایی خودکشی کرده. اولش فکر کردم انگل خودکشی کرده ولی وقتی اومدم فروم دیدم تیتر زدند که کریس بنوا مرحوم شده و دلیل غیبتش تو ونجنس هم این بوده... تو سایت wwe هم رفتم دیدم کریس بنوا رو یه صندلی نشسته... خیلی بغض کردم و تا یه مدت خیلی زیادی اصلا کج نگاه نکردم. تا اینکه بعد مدتها که تو نت میچرخیدم تو یکی از سایتها زده بود که مرگ بنوا ساختگی بوده و منبعش رو iranwwe زده بود. وقتی دوباره به فروم اومدم ایندفعه ثبت نام کردم و اسم یوزرم رو هم benoit-crippler گذاشتم (که بعدا به MR.IWES و الان هم شده Hamid) و زیر همون خبر که داوود Mr.DMN گذاشته بود ، پست گذاشتم و داوود هم در جواب نوشت که مطمئنا کریس بنوا برمیگرده. اون وقتا آخرای دوران مدیریت داوود بود و داشت می رفت.
بعد از یه مدت اسپم دادن ، یه تاپیک زدم که درباره god of war 3 بود. اون موقع بچه ها بیشتر تو نخ کشتی کج بودند تا اینکه دنبال فوتبال باشند. اما چون بنوا مرده بود ، من دیگه دل و دماغ کشتی کج دنبال کردن رو نداشتم. به همین خاطر یه چند تا تاپیک بیوگرافی از بزرگای فوتبال مثل لو یاشین و دی استفانو و پله و ... زدم که اون زمان مورد استقبال قرار نگرفت و منم دیگه پی اش رو نگرفتم.
تابستان 88 رسید و ماجراهایی که همتون ازش خبر دارید و همونطور که ابولفضل شرح کاملش رو گفت اسرار التوحید شده بود مکان جدال های ســـ یا ســی!
بعد از اینکه فروم تغییر نام داد و شد عصر ایران و بعد از اون هم شد بروبکس، دیگه زیاد سر نمی زدم و کم کم فراموش کردم که اینجا هم هست.
یه بار که داشتم ایمیلامو چک می میکردم دیدم که یه میل از طرف iranwwe اومده و تولدمو تبریک گفته. همین شد که دوباره یه سر زدم و تا مدتها اصلا پست نمی ذاشتم که یه روز ابولفضل برام پیام گذاشت که کم پیدایی...
این شد که پست دادن هامو دوباره شروع کردم و بعد از یه مدت هم دوستان لطف کردند و من رو کاربر با سابقه کردند.
این وسطا خیلی از چیزا رو هم یادم رفت ، چند تا عکس هم از فروم دارم که اگه پیداشون کردم براتون میذارم.
ببخشید اگه سرتون رو درد آوردم...
DEAD MAN
02-13-2015, 07:28 PM
والا اولین انجمنی که عضو شدم همون wcw-wwe معروف که امیر (آرین) ادمینش بود و یه وبلاگ هم در کنار
انجمن داشت هست. اصلاً فعالیت نمیکردم و فقط مطالب رو میخوندم. حقیقتش چون اولین فرومی بود که
عضو بودم، زیاد کار با فضای انجمن ها رو بلد نبودم.
تا اینکه شدیم iranwwe. ثبت نام کردم دوباره فعالیتم کم بود. میومدم اخبارو میخوندم و نظر میدادم راجع به اخبار و مسابقات.
از جو انجمن و دوستی بین کاربراش خیلی خوشم اومد. بعدش نمیدونم چی شد که به کلی این انجمن واسه مدتی از یادم
رفت. تا توی یه وبلاگ رسلینگی نویسنده نوشت که دیگه من اینجا فعالیت ندارم و تو این انجمن هستم از این به بعد. (وبلاگ
دیــ ــ ـــ واها بود و اون نویسنده مذکور هم فکر کنم آرمان درتی بود.) خلاصه از اونجا وصل شدم دوباره به انجمن گفتم پسر همون
انجمن باحالست که قبلاً ثبت نام کرده بودم. یوزر قبلیم رو یادم نمیومد و مجبور شدم دوباره ثبت نام کنم ( الآن منو میتونید به
عنوان متخلف اخراج کنین :ی )
با نام کاربری m_undertaker فعالیت رو کم کم یاد گرفتم و یه پستایی و تاپیکایی میزدم. امیر آرین و محمد M2JH هم
اون موقع خیلی کمکم کردن چون تازه کار بودم و زیاد فعالیت رو بلد نبودم خیلی مزاحم دوستان مدیر و ادمین میشدم.
چون تو گیم سر رشته داشتم فعالیت اصلی رو تو این بخش شروع کردم و نقد و پیش نمایش و خبر بازی میزدم. بر خلاف
تصورم ( چون تا حالا دست به قلم نبودم ) از فعالیتم استقبال خوبی شد. فعالیت ادامه داشت تا اینکه تصمیم گرفتیم
نام کاربریمون رو عوض کنیم. خودم همین DEAD MAN تو ذهنم بود که با مشورت دوستان مثل همین عرفان HHH، نام
کاربری جدیدمون تایید شد. ( خیلیاتون یادتون نمیاد، اون موقع که تاپیک تغییر نام کاربری نبود باید پیام خصوصی میفرستادین
تا واست نام کاربریتو عوض کنن. :ی )
سرتون رو درد نیارم. همین طور به فعالیت ادامه دادم تا مدیر گیم شدم بعد به خاطر کنکور یه مدت انجمن نبودم و بعد کنکور
برگشتم و دوباره مدیر شدم و ناظم و الآن هم تو لباس مشکی رنگ عشق، عاشقانه در خدمت انجمن دوست داشتنی iWE
هستم. تک تک لحظاتی که تو انجمن بودم و تک تک دوستانی که باهاشون آشنا شدم ( قدیمیا تا جدیدا. تعداد زیاده نام
نمیبرم خودتون میشناسید) خاطراتی هستن که هرگز از ذهنم پاک نمیشن.
حالا تعجب میکنید که این تاپیک خاطرات از انجمنهای کشتی کچ هست پس چرا من فقط iWE رو نوشتم. افتخار میکنم
که بعد از آشنایی دومم با انجمن فعالیت دیگه ای تو انجمن دیگه ای نداشتم و فقط تو iWE بودم.
البته تو انجمن هایی مثل wwe iran و انجمنی که صاحبان brock-wwe تاسیس کردن و یکی دوتا دیگه ثبت نام کردم و کاربرا
با دیدنم میگفتن تو همون DEAD MAN ایران دبیلو ای هستی؟ میگفتم آره و اونا هم کلی خوشحال میشدن ولی اصلاً فعالیت
نداشتم تو اون انجمنا و بعد از یکی دوبار سر زدن به اونا دیگه از یادم میرفتن. به وبلاگای مختلف اون موقع مثل wwe-rjb هم
سر میزدم.
اینم یکی از اون آواتارام که اون موقع حامد زحمت ساختشون رو میکشید به عنوان جایزتون که پستمو خوندین :
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
امیدوارم و خوب و راضی کننده بوده باشه
:heartsmile:
Sarkesh
02-14-2015, 11:41 AM
اول راهنمایی که بودم یه سی دی بازی رو با یه سی دی کشتی کج معاوضه کردم .اون اولین باری بود که کشتی کج دیدم . رسلمنیا 18 بود فکر کنم ... از اون به بعد با استفاده از اینترنت دایل آپ ، دنبال کشتی کج بودم . با توجه به سرعت کمی که داشتم ، انجمن به کارم نمیومد . واسه همین اون اوایل از سایت هایی مثل wwf-wwe.ir و brockwwe استفاده می کردم . انجمنم بیشتر به صورت مهمان بودم . البته با یه وبلاگ که واسه فن های شاون مایکلز بود هم آشنا شدم ... اون وبلاگ واسه مجید برائتی بود .
اون سایت ها بعضی وقتا دیر آپدیت میشدن و منم بدجور تشنه اخبار کشتی کج بودم .... کم کم با توجه به جو خوبی که انجمن داشت اینجا عضو شدم ....
اینجا خاطرات زیادی دارم ... با دوستای زیادی آشنا شدم ... نام کاربریم اون اوایل sajad021 بود :ی ... 021 به خاطره این بود که خیلی عشق رپ بودم ... بعد نام کاربریم به تقلید از 3rfan عرفان :ی ، شد 3ajad ! البته قبلش عرفان نام کاربریشو عوض کرده بود بعد من اینکارو کردم ... بعد شدم sarkesh ....
یه سری از بچه ها می گفتن بیا تو انجمن همسایه ( که اسمش owmania اینا بود فکر کنم ) عضو شو ... ولی خب اونموقع ها به خاطر دوستی با ساسان و حس وطن پرستی که داشت :ی ... اینکارو نکردم . اما چندوقت بعد اونجا هم عضو شدم و دیدم ساسانم اونجا هست( امیدوارم اشتباه نکرده باشم ) . البته عضو غیر فعال بود مثل من !
یادمه یکی با یه اسم دختر عضو شده بود (جنسیتش هنوز در دست تحقیقه :ی ) .... شروین منو با خبر کرد ... بعد من و چند نفر دیگه ریختیم تو پروفایلش ، براش پی ام خوش آمدگویی گذاشتیم و اینا ... البته یکی مثل من می خواست اطراف انجمنو به کاربره نشون بده و راه و چاه و بهش یاد بده :ی .... بیچاره شاید ترسید ، دیگه نیومد:no:
دوست دارم بیشتر بنویسم اما تایمز آپ !
فقط بگم اون قدیمیا خیلی واسه این انجمن زحمت کشیدن ... با اون سرعت اینترنت هسته ای، وضع فیلترینگ ، و اینترنت اکسپلوره :ی !!! واقعا کار سختی بود ....
من که به شخصه تماشا کردم و دیدم ...
مرسی نوشته هامو خوندین :):heart_mini:
mulove
02-14-2015, 01:02 PM
براي اولين بار با كشتي كج نزديك 16 سال پيش آشنا شدم اونموقع خيلي تازه كلاس اول يا دوم بودم (دقيق يادم نيست ) پسر خاله يكي از اين فيلم هاي ويديويي آورد يه تعداد مسابقات در هم توش بود از مسابقه هوگان و استينگ تا تيكر و استون كلد و تيكر منكايند همش توش بود از همون جا بود كه من طرفدار تيكر شدم ولي خوب براي اولين بار با انجمن هاي كشتي كج با wweiran آشنا شدم سايت خوبي بود اخبار و نتايج رو خيلي خوب پوشش مي داد همون زمان ها بود كه با سرچ با iranwwe آشنا شدم و به نام كاربري محمد تيكر اينجا مي اومدم يادش به خير چقدر اينجا سر استار ها با هم كل كل مي كرديم بخش گيم هم كه رفيقمون معين با بازي هاي سگا و ميكرو راه انداخته بود خيلي خوب بود ولي هيچ بخشي به اندازه ديوا خوب نبود چقدر عكس پلي ب*ي از ديوا ها اينجا گذاشته ميشد دقيقا يادمه عكس هاي توري و چينا و كنديس ليتا و ميكي جيمز و حتي استفاني و ماريس هم اينجا ديديم آخرين تاپيك پلي ب*ي هم اگه اشتباه نكنم تاپيك تيفاني بود اون زمان هم نام كاربريم رو به taker_hbk تغيير داده بودم همون زمان ها بود كه سايت رو فيلتر كردن و يه قوانين تغيير كرد خيلي از بخش ها خصوصا ديوا به اف رفت بعد از رسلمنيا 2010 و بعد از خداحافظي شان منم يه مدت طولاني بيخيال رسلينگ شدم و ديگه هم به سايت سر نمي زدم كه حدود دو سال پيش گفتم يه سري به سايت بزنم ولي پسوردم رو يادم رفته بود و اين اكانت جديد رو ساختم
اينم دو تا از آواتار و امضا هاي اون زمان كه اگه اشتباه نكنم رفيقمون i am legend برام ساختم
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
MrHOF
02-19-2015, 10:49 PM
به پیشنهاد یکی از ارشد ها ما هم یه خاطره ای از خودمون وِل میدیم !
فقط ممکن ـه ربطی به انجمن های کشتی کج نداشته باشه ولی فعالیت های خودم کشتی کجی بوده توی این انجمن ها !!
دیگه برم سَر خاطره :D
از بچگی (تقریبآ 9 10 سالگی) دنبال کشتی کج بودم و کلآ میدیدم ولی آگاهی و آشنایی خاصی نداشتم و همینطوری هر جا گیر میارودم میدیدم, یا CD بود یا ماهـ واره بود یا همینطوری از سایت خود WWE
اولآش که اصن نمیدونستم کشتی کج چی به کیه, کی به چیه, بعد از یکی دو سال تازه فهمیدم کشتی کج دوتا برند داره به اسم RAW و SmackDown که کلآ بحثشون از هم جداست
اولین PPV ـی که بعد از آگاه شدنم دیدم Survivor Series ـه 2005 بود فکر کنم, یه طرف تریپل اچ و رندی اورتن و باتیستا و ری مستریو و اینا بودن, یه طرف دیگه جی بی ال و شان مایکلز و کین و ...
دیدیم و تموم شد و همون موقع ها با اینترنت و اینا آشنا شده بودم (11 سالگیم اینطوریا) , اون موقع هم که دایل آپ با نت ذغالی میرفتیم سایت WWE که بعدآ هم فیـ لـتر شد و با اون پسوند origin میرفتیم تو سایتش.
بعدش ما با یه سری انجمن ها آشنا شدیم که GmMode یا کشتی کج مجازی داشت, اولین بار GmMode.ir بود که رفتم و اونجا هم همینطور جوگیر بودیم و همه کار میکردیم.
بعدآ توی شبکه های مـ ـاهـ ـ ـواره ای iMN و اینا رو میدیدیم که توی فرومشون هم رفتیم و دیدیم جای بسی تجماتیک ـه :D
بعد چند هفته با iPN و برنامه WWEPersia آشنا شدیم که مسابقات رو میذاشت و ما هم رفتیم تو فرومش و وبسایتش که یکی دوسالی اونجا موندگار بودیم و با کسایی مثل علی (Scofield), امیر (King Of Darkness)
و چند فَرد دیگه که یه زمانی توی همین iWE هم بودن که دیگه نیستن.
خلاصه ما اونجا بودیم, اون موقع 13 سالم بود و خلاصه چیزایی که از GmMode و اینا یاد گرفته بودم رو یه جورایی پیاده سازی کردم و یه جورایی نسل این GmMode رو زنده نگه داشتم که اسمم کلآ توی سایت هایی
که از این جور چیزا داشتن دَر رفته بود, بعد از همون دو سال رفتیم جایی به اسم WWE-Forum که اونجا با موجودی به اسم K.o.K برخورد کردیم در واقع اون با ما برخورد کرد, این موجود در حال حاضر همین موفای خودمون ـه
بعله دعوای سهمگینی داشتیم سَر GmMode که هر وقت یادش میوفتم فقط میخندم که چقدر بچه بودم
حالا چجوری با اینجا آشنا شدیم, همون موقع ها که ما توی WWE Persia بودیم توی گوگل هم سرچ میزدیم که به انجمن Asre-Iran خوردیم و بزرگی و قشنگیش ما رو گرفت, اون موقع vBullation رواج نبود
و هرکی فروم میخواست بزنه زارتی MyBB میزد که وقتی من به عصر ایران رسیدم vBullation بود و خوشم اومده بود و ثبت نام هم کردم که اصن یوزرم یادم نیست.
همینطور میرفتیم و میومدیم که کلآ فراموش کردیم اینجا رو رفتیم سراغ همون چَفت بازیای خودمون.
بعد از چند وقت گفتیم یه همچین جایی بود و اینا اسمشو سرچ کردیم دوباره اومدیم با یه جو و تغییرات عظیم رو به رو شدیم, بعله بروبکس میدیدیم که یوزر و پسورد هم اصن یادم نبود چیه و دوباره عضو شدم و طبق
معمول چند وقتی همینطوری میرفتیم میومدیم و اصلآ هم با سیستم کار آشنا نبودیم, که باز بیخیال شدیم.
دوباره بعد از مدتی گفتیم بیایم ببینیم چه خبره و باز هم تغییرات دیدیم, که ادمین ها هم عضو شده بودن و کسی با یوزر H H H که بهش میگفتن عرفان :D و یکی دیگه هم همراهش بود که یوزرش یادم نیست فقط King و این چیزا داشت
به اسم محمد, ما اون موقع همینطور میرفتیم میومدیم چند بار هم برخورد داشتیم با ادمین وقت H H H که از اخلاقش واقعآ خوشم اومده بود :D
ما اون موقع ها یه فرومی زدیم با موضوع همون کشتی کج مجازی و اینا که همین بابایی که هی با کرم ریزی اینجا میومد با ما دشمن بود و میومد فحاشی و غیره و غیره , یه روز برای تبلیغ اومدیم پیش این ادمین محمد
که انگار لقبش هم کینگ بود و شده بود ممد کینگ, گفتیم تبلیغ و اینا میگفت فلان قیمت, با توجه به سنی که اون موقع ها داشتیم برگشتیم تو یاهو بهش گفتیم از خدا بترس که یهو دیدیم با صفحه BAN مواجه شدیم.
اون موقع نمیدونم ساسان چه کاره بود فقط یوزرش فکر کنم بنفش بود که ارسلان هم اون موقع همین رنگ بود.
برام جالب بود, توی اون رنگ هم ارسلان خیلی خوب بود و ساسان .... مثل ادمین ها یکی خوب یکی بَد !! :D
بعد به هر دَری میزدیم که از BAN در بیایم که به دَر بسته میخوردیم و آخراش دیگه ساسان یه حرفایی بهم زد که کلآ تو دِلم موند و هنوز که هنوزه اون برخورد رو از اون شخص فراموش نکردم :d
خلاصه رفتیم پاگیر خودِ ممد کینگ شدیم که یهو دیدیم کلآ یوزر محو شد :a: بعله ممد خان زد Delete کرد یوزر رو :D
خلاصه اینا هم درگیری هایی بود که نمیدونم مربوط به چه سالی میشد , اون یوزر حذف شده هم اسمش The A.S بود که توی یکی از پروفایل ها رَدشو پیدا کردم, بعله میتونید برید پروفایل ÌؤK2 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>_messaging) و یوزر داغون رو تماشا کنید :D
خلاصه گذشت و گذشت تا شد سال 2012 , ما هم دیگه کشتی کج رو از WWE Best به صورت 10 پارت دانلود میکردیم که گفتیم بیاییم ببینیم اینجا چه خبره !
اومدیم و دیدیم iRANWWE نام هست و ادمین ها هم عوض شدن و اون بنفش هایی که زمان عرفان بودن شدن قرمز (ارسلان و ساسان), هیئت مدیره بود و خلاصه یه نظم خاصی گرفته بود و ما هم خوشمون اومده بود.
جو گرفت و میخواستیم فعالیت کنیم که میدیدیم خیلی تخصصی ـه و ما هم اصن ازمون همچین چیزایی بر نمیاد ,همینطور اخبار میخوندم و اینا که بعد با انجمنی به اسم oWMania آشنا شدم, اونجا رفتیم و آخرین یوزری که ازمون
به جا موند "شونبل طلا" بود :d که از محیط و رفتار افرادی که اونجا بودن کلآ خوشم نیومد و برگشتم همینجا که اوائل اسم اکانتم King A.S بود که همون ساسان تا ما رو شناسایی کرد زد پاک کرد
که ما از رو نرفتیم دوباره یوزر ساختیم به اسم I Love Shawn Michaels
توی یه مقطع زمانی هم پیش آدمی به اسم مرتضی شایق توی فرومش به اسم پاسارگاد بودیم و زده بودیم تو کار فعالیت تو بخش رسلینگش و خلاصه اونجا رو واسه خودمون میخواستیم آباد کنیم و با بیوگرافی شان مایکلز هم شروع کردیم
و از iRANWWE هم اخبار کپی میکردیم و یکم شاخ و برگشو میزدیم و یه چی جدید از توش در میاوردیم, اون موقع ها علی (Scofield) اینجا تازه فعالیتشو شروع کرده بود و اومده بود سَرِ ما خراب شده
بود که بیوگرافی شان مایکلز رو کپی کنه اینجا که ما هم بی برو برگرد بهش میگفتیم نه که حالا اینی شده که الان میبینید :D
توی این انجمن پاسارگاد و چند جای دیگه با چند تا از عضو های سابق iWE هم آشنا شدیم, کسایی مثل علیرضا JMJ (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) و Kia Y2J (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>_messaging) و امیر El Residente (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) که Miz Fan بود و یه امضا هم که برام
درست کرده بود رو هنوز دارم خلاصه خیلی ها اینجا بودن که ما توی انجمن های دیگه باهاشون آشنا شدیم و وقتی اینجا دیدیمشون کلآ شاد شدیم.
همون 2012 که اینجا عضو شدم دیدم همچنان نمیتونم فعالیتی کنم که سَر از همون پاسارگاد در اوردم و بعدش اونجا هم متلاشی شد و مرتضی شایق نفهمیدیم چی شد و فقط تو فیض بوق باهاش در ارتباط بودم
که با یه آراد نامی آشنا شدیم که یوزرش همچنان اینجا هست, The BraTZerS (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) , واقعآ ادم خوبی بود, یه فروم داشت به اسم آریانا کلوب , جو خیلی صمیمی ای داشتن و کلآ خیلی خوب بودن
خیلی باهاشون عیاق شده بودم و همون بیوگرافی شان مایکلز رو اونجا هم کپی کردم و بعدش بیوگرافی The Rock رو زدم که رسیدم به دوران بازیگریش و کلآ ادامه ـش ندادم و رفتم توی بخش موزیک اونجا فعالیت کردم.
همونجا هم مدیر بخش موزیک شدم و خیلی چیزا از اونجا حالیم شد تا اونجا هم سَر یک سری دلایل از هم پاشید ولی همچنان با بچه هاش در ارتباطم :D
برگشتیم سَر خونه اول یعنی iRANWWE.net, اینجا اومدیم و دیدیم دیگه دوران سختی شده توی نت و ما هم نمیتونیم بیکار باشیم, دونه دونه بخش ها رو رسد کردیم تا رسیدیم بخش موزیک که شدیدآ داشت خاک میخورد.
که فعالیت رو از اونجا شروع کردیم و دو سه تا مقاله هم زدیم که نسبت به اون وضعی که اون بخش داشت استقبال خوبی هم ازش می شد که یادمه ابوالفضل هم راه میرفت هی ما رو تشویق میکرد توی پیام خصوصی :d
این دو سه تا تاپیک خوبی بود که زدم که اصن نمیدونستم آخرین فعالیتم توی اون بخش ـه که با یک سری مشکلات رو به رو شدیم و کلآ استعفا دادیم که چند وقت بعد سَر از بخش کشتی کج در آوردیم.
و رسیدیم به اینجایی که الان هستیم, تو اوج بودنای خوبی داشتیم, سقوط های بدی هم داشتیم که الان توی قسمت سقوط ام و دارم زور میزنم برگردم بالا که ایشالا به لطف تیم هیئت و آدمین غیور یه روز نتیجه میگیرم :D
همیشه غصه اون روزیو میخورم که چرا به ممد کینگ اونطوری گفتم که آخرش اون یوزرم حذف بشه که دیگه میگیم گذشته ها گذشته, ما تو سه دوره این انجمن همینطوری میرفتیم و میومدیم و میدیدیم کار های اینجا رو
الان هم عضوی از اینجا شدیم و واقعآ هم خوشحالم چون دوستایی پیدا کردم اینجا که تا حالا مثلشون رو ندیدم.
کسایی مثل احمد و آرمان و پوریا و امیر JBL که بعد از اینا با کسایی مثل آرمین و حامد آشنا شدم که کلآ واسم خوشایند بود :D
دیگه اسم های دیگه نگفتم ولی دیگه هر کیو دوست داریم خودش میدونه بخوام ردیف کنم اسما رو نمیشه باید چهار خط بنویسم فقط :D
تا زنده ایم و بلایی سرمون هم نیاد ما توی این خونه دوم هستیم و جایی هم نمیریم :D
خدا ازت نگذره آرش که گفتی بیا اون خاطراتی که تو یاهو برات تعریف کردم رو اینجا بنویسم :D
دیگه خیلی نا مرتب و نا میزونه ببخشید , تو بدترین شرایط نوشتم :D
ممنون مرسی که خوندید (البته اگر خوندید :D)
بـــاشــد تــا رســتــگــار شــویــد !!!
King Of Darkness
02-19-2015, 11:45 PM
سلام ... منم گفتم بیامو خاطره خودمو از فروم های کشتی کج بگم ... هر چند که زیاد نیست .
من کج رو از 8 9 سالگیم میشناسیم ... زمانی که میرفتم کلاس فوتبال و تو کلاس فوتبال یه چند نفری بودن که کج میدیدن و با ذوق و شوق تعریف میکردن و من هم به سمت خودشون کشیدن و فرکانس شبکه K2 و یه شبکه دیگه کج نشون میداد رو گرفتم ازشون و دیدم ... ولی از همون اول هم زیاد مسابقه اینا نمیدیدم ... چون اونجوری که مثل بقیه 24 ساعته پا کج باشم نبودم .
تا اینکه من 13 سالم شد و با نت دایل آپ آشنا شدم ... جرقه این نت اومدن رو هم کیوان زد ( Blood Raven ) . من از بچگی عاشق فوتبال بودم و با دوستام یه تیم فوتبال 5 نفره تشکیل داده بودیم که میرفتیم و با تیم هایی مثل خودمون مسابقه میدادیم . که تیم کیوان اینا هم یکی از اونا بود و از اونجا بود که من کیوان رو شناختم . ( البته دوستی ما از همون 7 8 سالگیمون شروع شد تا اینکه تو 11 12 سالگیم با هم خیلی صمیمی شدیم ) . کیوان تو نت بود و از سایت Gmmode.net میگفت و من خیلی حال کردم که تو همچین سایتی باشم . برای همین رفتم و نت رو راه انداختم و تو این سایت ثبت نام کردم . جو این سایت رو خیلی دوست داشتم و تو این سایت با علی ( MrHof ) - سورنا - علیرضا ( JMJ ) و چند نفر دیگه آشنا شدم تا اینکه این سایت واسه ادمین هاش مشکل پیش اومد و بسته شد و رفت .
بعد بسته شدن Gmmode تقریبا 1 ماهی دنبال یه فروم خوب دیگه بودم که یکی دیگه از دوستام تو قزوین ( همسایه کیوان اینا ) اومد و تو یاهو به من دو تا سایت معرفی کرد با نام های Wwe-forum.ir و Wwefans.ir ... تو هر دوتاش ثبت نام کردم . تو اولی اخبار کپی فوتبال میزاشتم ولی تو فنز تو همه بخش ها فعالیت می کردم . یکی از بهترین دوران فعالیتم تو نت رو تو همین wwefans بودم که دوستای خیلی خوبی پیدا کردم و هنوز با چندتاشون در ارتباط هستم . تو wwe-forum دوستای خوب دیگه ای هم پیدا کردم از جمله علی اسکوفیلد و رابطه امون با علی ( مستر توف :ی ) خیلی بهتر شد و برای هم همه کار میکردیم . :ی ( الان رفاقت ها یه ذره بو شاش میده :ی )
تا اینکه یه وقفه ای و یه دعوای بین علی و ادمین wwe-forum شد و منم پشت علی رو گرفتم و از این فروم رفتیم و خود علی با علیرضا JMJ یه فروم دیگه زد که از نظر من خیلی خوب بود اگه ادامه میداد ولی ادامه ندادن و بستند . بعد من که اون موقع خر خون بودم یه مدت برای امتحانات از نت رفتم . بعد امتحانات برگشتم و دیدم wwefans هم بسته شده ... wwe-forum هم که نمیرفتم ... سایت علی اینا هم که بسته شده بود ... همینجوری بیکار تو نت میچرخیدیم تا اینکه کیوان دوباره گفت من تو یه فرومی هستم که همه اخبار ها تخصصی ایناس بیا اونجا ... منظورش همینجا بود و من اومدم با یوزر amir54 :a: هنوز هم این یوزر هست ... :ی
درست وقتی که تو اینجا ثبت نام کردم از کج زده شدم و اون موقع هم مسابقات یورو 2012 بود و یادمه یه تاپیکی بود به اسم " یورو 2012 با شرکت کاربران iranwwe " و من به عنوان سخنگو تیم ملی پرتغال شرکت کردم و همین تاپیک باعث شد که از اینجا خوشم بیاد . ( از این تاپیک اسکی رفتم و برای جام جهانی خودم این تاپیک رو زدم :ی ) . ولی با اون اکانت همش اسپم میدادم و پست های کپی میزاشتم .
در همین حین که اسپم میدادم شنیدم که علی اینا دوباره برگشتن به wwe-forum منم برگشتم و به کپی زدنم ها ادامه میدادم تا اینکه دوباره کیوان اومد گفت : " :153: بر سرت که همش بلدی کپی بزنی ... مرتیکه دزد ... اگه راست میگی یه پست تخصصی یا ترجمه شده از خودت بزار " این حرفش رو من خیلی اثر گذاشت و برای کم کردن روی کیوان هم که شده باید میومدم و این کار رو میکردم . برای همین یه اکانت دیگه اینجا ساختم به عنوان اکانت اصلی و همیشگیم به همین اسم ( King Of Darkness ) و اومدم و تو دو روز 4 یا 5 تا مقاله زدم .
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> ==> این تاپیکم رو خیلی دوست دارم :ی
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> ==> اینم که کاملا حقیقته :ی
بعد از زدن این تاپیک ها کیوان هم دهنش بسته شد هم اینکه پایبند اینجا شدم .
البته این فعالیتی که من دارم .... نظم تاپیک هام و تکنیک های نوشتنم رو مدیون ارسلان هستم ... اون زمان که شروع به فعالیت کردم ارسلان مدیر بخش فوتبال بود و از تاپیک هایی که میزد تجربه کسب می کردم ... البته اون موقع بچه بودم و خیلی سر رئال و بارسا و اینا با ارسلان کل کل میکردم و دعوامون میشد ولی واقعا یکی از بهترین و فنی نویس ترین هایی بود که تا حالا دیدم و افتخار میکنم که یه زمانی اومدم که ارسلان بود و تونستم ازش چیزهای زیادی یاد بگیرم. :heart_mini:
اینم بهترین تاپیکی که زدم تا به حال ... به نظر خودم .... :8:
The Buzzards
02-20-2015, 02:50 PM
خاطره....
پ.ن : برید صفحه بعدی خاطره ی بعدی رو بخونید
Ð-i-R-Ť-Y
07-03-2015, 02:44 PM
سلام .
فکر میکنم تنها جایی که در حال حاظر بدرد بخورم این ناحیه هستش :D
و یک چند خطی دوران قدیم را باهم مرور میکنیم . من خوشبختانه از اون دوران اسکرین شات های متعددی دارم بخاطر همین نحوه ی تعریف و گفتنم متفاون با بقیه دوستان هستش.
و داستان هایی که از کجا شروع شد و کیا شروع کردن و چطوری کشتی کج دیدیم و ... این داستان های کلیشه ای سرتون رو درد نمیارم . بچه های قدیمی تر به طول مفصل و کامل توضیح دادن براتون .
خب نکته ای بگم فکر کنم راحتتر باشه خوندنش و مطالبم درباره ی انجمن فقط خلاصه میشه .
* یکی از دلایل اصلی بالا اومدن خوب این انجمن و داشتن ثبات در اکثر مواقع ( و حتی سرپا موندنش تا همین الان ) در مقابل رقیبامون ( اصلی ترین رقیبمون در روزهای شروع کر wweIran بود به مدیریت فردی به نام BBC ، اسمش رو خاطرم نیست ) به چند مورد بستگی داشت :
1 - مدیریت خوب هامون
هامون هیچوقت کم نمیزاشت واسه انجمن و چون خودش تو این کار وارد بود ، همیشه اولین هارو Iranwwe تجربه میکرد ( چه بسی یه جاهایی هم ضربه خوردیم ) و خوب این انجمن پیشرفتش و روزهای اوجش رو مدیون هامون هستش.
2 - وفاداری مطلق کاربران IWE
ببینید این بحث تو اون دوران خیلی مهم بود. ما داشتیم کاربرانی رو تو انجمن رقیب که تو 1-2 تا انجمن همزمان فعالیت میکردن و خب یک مسئله طبیعی و عادی بود براشون شاید. منتها کاربرهای اینجا هیچوقت اینجوری نبودن ، چون این مسئله یک حالت مقدس داشت براشون ( شاید باورتون نشه ) حتی اگه میخواستن برن اونجا ثبت نام کنن با یوزر اصلی خودشون نمیکردن مثلاً :D
3 - زحمت های بی دریغ کاربران اون موقع
واقعاً از جون و دل بچه ها زحمت میکشیدن ... داوود واقعاً اخبارهای خوبی میزاشت ( اون موقع کسی از این کارا نمیکرد )
مدیر های لایقی داشتیم ( اون موقع ADSL اصلاً نبود ... خیلی کم بود ، اکثر بچه ها دیال آپ بودن ... )
فکر کنید مدیرا های دانلودمون ، بازی هارو با اون سرعت دانلود میکردند ، کات میکردن ، حجمش رو میاوردن پایین ، توی WINRAR میکردن پسوورد میزدن روش آپلود میکردن :))
این داستانا الان عادی شده با این سرعتا ... اون موقع واقعاً شاهکار بود .
( که این داستان حتی تا سال هایی پیشرفت سرعت اینترنت هم دست ما بود )
مثلاً وقتی یکم ADSL زیاد شد ، سرعتا بالا رفت ، کیفیت پست های ما هم بالا میرفت .
بچه ها مگاپست های قوی میزدن .
من یادمه شروین مگاپست هایی میزاشت که هنوز که هنوزه من بهش فکرم میکنم مخم درد میگیره .
همه ی اولین کارارو بچه های ما میکردن ...
یه مورد دیگه هم این بود که ما اینجا همه نوع کاربر داشتیم!
یعنی از بچه های 12-13 ساله ( خودم ) بگیر تا کاربران سن بالای با تجربه ( ابوالفضل و سینا دارک نایت و ... ) و پسرای جوون ( عرفان و وصال و حامد و ... ) ، مذهبی ، غیرمذهبی و سی * یا **سی ( آرمین هیتد :D ) ، بچه های شوخ و طنزپرداز ( بهنام و معین و عمو بهمن و ... )
یعنی به قولی جمعممون همه چوره تکمیل بود .
* یه دوره انجمن خیلی خیلی خیلی پیشرفت کرد ... اونم جام جهانی 2010 بود .. ما جزء اولین یا دومین سایتی بودیم که برای دانلود گزاشتیم مراسم افتتاحیه و بازی هارو ( هامون میزاشت ) و دیگه اون دوران خدا رو بنده نبودیم از شدت خوشحالی :flabbergasted: رتبمون تو الکسا خیلی اومد بالا خیلی ... اما هامون یه تصمیم اشتباه گرفت ، حالا دلیلش رو نمیدونم . تصمیم گرفت یه دامین دیگه .ir به سایت اضافه کنه. موقعی که اضافه کرد آمار و بازدیدمون نصف شد . رتبه ی .net خیلی کاهش پیدا کرد ...
* تو همون دوره جو انجمن فوق العاده صمیمی بود. یعنی بهترین خاطره هایی که من به شخصه دارم از همون دورس ... ولی خب دعوا هم خیلی داشتیم در کنارش . :D دعوا های ابوالفضل و حامد یکی از بهترین Rivlary های انجمن بود .
این یه عکس یادگاری ، همه بچه های انجمن لبخند زدن :دی حجمش زیاده لینکش رو میزارم : <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
* آها ، ابوالفضل یه تیکه تو نوشته هاش گفته بود آرش گاسپارد شعر خونده بود ... من تصحیحش کنم ، نه اون بنده خدا شعر نخونده بود . شعرو فردی بنام آیدین جدایی ( آیدین ری میستریو ) به صورت رپ ضبط کرده بود و به بچه های انجمن فحش داده بود . حالا با یک اسکرین شات آشنا میکنمش باهاتون ( الان همین آیدین جدایی رفیق فاب شاهین _ نجفی شده :D )
* موقعی که سینا ناظم شد . انجمن شده بود مثل حکومت نظامی :D یعنی هیچکی جرئت هیچ کار خلافی نمیکرد ... خب بچه ها تو اون دوره یکم از نجمن زده شده بودن ... ( خود منم خیلی درگیر میشدم با سینا ) اما به مرور زمان همه چی خیلی بهتر شد ... در آخر وقتی سینا اومده بود تو قسمت مدیران استعفا بده نوشته بود ، با بچه ها ملایم رفتار کنید ... یکی اسپم داد ضرتی 70 % اخطار بهش ندید ... :)) یعنی خودش متوجه شده بود چقدر سفت میگرفت . ( منم یه بار اخراج کرد :| ) این یه پستش که اسکریین شاتش رو داشتم گزاشتم . اینو به یه بنده خدایی به نام کیومرث گفته بود ، نمیدونم هنوز فعالیت داره یا نه . از حق نگذریم سینا خیلی خوب حرف میزد :))
* اینم صبح انتخ * ابات 88 . گفتم شاید براتون جالب باشه ... واقعاً تو شوک بودیم هممون .
( گویا کاربر UMAGA نتایج اسمکدان خیلی براش مهمتر بود :D )
* حالا جدا از تمام مسائل فنی که از بقیه انجمن ها سر بودیم ، از نظر پررو بازی هم خیلی سر بودیم ما :)) یعنی تا میشندیم که مثلاً فولانی تو فلان انجمن پشت ما بد گفته ... بلای خوبی سرش نمیاوردیم :D جوون بودییم و جویای نام .. ( میدونم کار خیلی آماتور بود کارمون و اصلاً پروفشنیال نبود ولی بعضی موقع ها لازم بود به سبک لاتی خودمون جوابشون رو بدیم که جواب هم میداد البته . ) خیلی غیرت داشتیم رو انجمن
این یدونه از پروژه هامونه ... که دقیق یادم نیست جزئیاتشو . یادمه با شروین و چنتا از دوستان Attack دادیم اونجا .
* اینم همینجوری . شاید جالب باشه براتون :|
که البته فکر کنم جنبه ی شوخی داشت پستش.
*تلاش های ما واسه مدیر شدن :heartsmile:
* نیلوفر بهبودی رو میشناسین ؟ :D
تو انجمنمون فعالیت داشت . و به طرز شدیدی عاشق سینا دارک نایت بود و از ساسان متنفر :))
لحظه ی شماره دادنش بهم رو دارم ولی دیگه نخواستم ریا کنم :))) سبیل داشت اون موقع :|
* این آرش گاسپارد که در بالا معرفیتون کردم بهش ، یه بار با اکانت فیک اومد گفت باید آیپیتون به ما تحویل بدین :)))))
حجمش زیاده لینکش رو میزارم : <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
* اینم چندتا عکس لینک میزارم فقط :
یه عکس از اولین روز های این انجمن : <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
آخرین عکس از کل انجمن تو دقایق آخر سال 87 : <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
یه عکس از پروفایل خودم :| در ضمن اینم بگم موقعی که قسمت اعتبار ها بود ، بنده رکورد دارش بودم و نفر اول انجمن بودم =)) مثل الآن شاخای اینستاگرام : <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
فکر میکنم زیاد شد واسه این پست ، ایشالله با پیدا کردن هارد قبلیم ( که همه اصل کاری ها تو اون هاردمه :D ) بیام و در خدمتتون باشم
آرمان بهم آدرس تاپیک تولد رو داد گفت بچه ها تبریک گفتن ... اومدم اینجا این تاپیک هم دیدم ... دلم خواست این عکسایی که آرشیو شده رو باهاتون به اشتراک بزارم .
در آخر از دوستانی مثل ابوالفضل و بقیه بچه ها که باعث شدن این انجمن هنوز سرپا بمونه تشکر میکنم ... اینجا واسه هممون جای پرخاطره ای هستش و به همون اندازه مقدس . با همه ی مشکلاتش هنوز سرپائه واقعاً باعث افتخاره .
به یه سری دوستان هم بی لطفی شده ... از جمله حامد ... چون رفیقمه نمیگم. حامد به اندازه ی هامون و باقی بچه ها تو این انجمن زحمت کشیده چه بسی بیشتر ... من به خدا روزهایی رو یادمه که تو انجمن هیچکی فعالیت نمیکرد ( به دلیل امتحانات خرداد یا بهمن ، انجمن خیلی خلوت میشد ) حامد به DIAL UP یه تنه میومد مثلً 20 تا تاپیک میزد ... واقعاً حامد زحمت کشید واسه این انجمن ... خب اخیراً شنیدم با بی مهری مواجه شد ...
یکی دیگه هم ساسان ... من درست وارد این قضایا رو نشنیدم و نمیتونم قضاوت کنم ولی ساسان لقبش مرد آهنی انجمن بود ... شاید اصلاً براش مهم نباشه دیگه این قضیه ... ولی ساسان به جرئت میگم فعالترین کاربر این انجمن بود .. هیچوقت نمیشه منکر این زحماتش شد . ایشالله که هرجا هست زندگیش پر رونق و روبه جلو باشه ... ( تا جایی که یادمه میخواست بره اسکاتلند :D نمیدونم دیگه )
موفق باشید
amir-aghaei
07-03-2015, 09:44 PM
دمت گرم داش ارمان ..بازگشت کوبنده ای داشتی خیلی باحال بود عکسا ......کلی بردیمون به قدیم...:132d5a68025c8cd6:
فقط چون اسم 2 نفرو اوردی و یجورایی شاید این تصور ایجاد بشه که من در رفتنه اینها تاثیر داشتم خواستم یه شفاف سازی بشه...
در مورد حامد شاید درست به عرضت نرسوندن ایشون فحاشی کرد به فروم همون فرومی که خودش چقدر براش زحمت کشیدو خودت هم اشاره کردی ... بن شد و بعد با پادرمیونی بزرگان از بن در اومد اینکه دیگه کلاس گذاشته و نمیاد تقصیر من نیست خودت میدونی که من برای تک تک کاربرای قدیمی فروم ارزش قائلم حتی وقتی که سایتو تحویل گرفتم میخواستم خود حامد رو بکنم ادمین..که اون موقع هییت وقت قبول نکرد .اما خط قرمز من انجمنه کسی بهش بد بگه باهاش بد میشم...به خود من بگن ولی به فروم حق ندارن اهانت کنن....
الانم همین چند روز پیش بود تو اسرار برو بخون <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> یه دل نوشته ای دادم و گفتم راوی برای یسری از بچه هایی که قهر کردن و نمیان حرفهای منو ببرن.
اگه دیدیش از قول من بگو ابوالفضل گفت هر چی بوده تموم شده رفته پاشو بیا ..ما بی مهری بهش نکردیم حالا شاید اون موقع من یکم زیاد بهش تاختم اما خودش هم میدونه ته دلم چیزی نیست و دوسش دارم ..منو و حامد کلن زیاد تو سروکله همدیگه زدیم از ابتدای فروم...اما در نهایت با هم کنار میومدیم..یجورایی حکم علی دایی و ممل مایلی کهنو داریم.
من با هیچ کی تو فروم خصومت ندارم به همین ماه مبارک قسم! میتونم برات آرمین هیتد رو مثال بزنم که با ایشون هم از قدیم مشکلات داشتیم اما الان ایشون جزو هییته و تو تصمیمات مهم سایت نظرهای خودش رو میده و الحق و انصاف مثل یک ستون میمونه . چون میدونستم توانا و کار بلده (همونطور که حامد اینگونه بود و یه زمانی جزو هیئت بود )
در مورد ساسان هم ایشون به امیر بی احترامی کردامیر سن بابای ساسانو داره و جزو مالکین سایته .اما ساسان در قبال ایشون حرکتهای بچگانه و شیپ انجام داد منم از هییئت برش داشتم...من که نمیتونم سر در فروم وایسم به کاربرای قدیمی التماس کنم نرید ..اقا راحت نیستی با فلانی نباش اما حق نداری از مقامت سو استفاده کنی و دیکتاتورگری در بیاری...
دره این فروم تا روزی که من هستم بروی همه بازه...اما یسری از دوستان یکم ناز و کرشمه میان ..در حالی که خودشون یه اشتباهی کردن و حاضر نیستن قبول کنن اشتباهشون رو...حالا هم اتفاقی نیوفتاده هر کی بیاد فعال شه اینجا واسه من و هیئت عزیزه ..همونطور که کلی از بازگشت جنابعالی خوشحال و سرمست شدم!
در کل دمت گرم..تو هنوزم واسه ما همون آرمان اف او سابقی که بهمون میگفتی عمو :winking:..
باید خودم هم دوباره شروع کنم نوشتن تو این تاپیک رو...تاپیک یادگاری خوبیه...
SASAN
07-22-2015, 11:45 PM
تو انجمنمون فعالیت داشت . و به طرز شدیدی عاشق سینا دارک نایت بود و از ساسان متنفر :))
خودت میدونی چرا :wassat[1]:
-
یکی دیگه هم ساسان ... من درست وارد این قضایا رو نشنیدم و نمیتونم قضاوت کنم ولی ساسان لقبش مرد آهنی انجمن بود ... شاید اصلاً براش مهم نباشه دیگه این قضیه ... ولی ساسان به جرئت میگم فعالترین کاربر این انجمن بود .. هیچوقت نمیشه منکر این زحماتش شد . ایشالله که هرجا هست زندگیش پر رونق و روبه جلو باشه ... ( تا جایی که یادمه میخواست بره اسکاتلند :D نمیدونم دیگه )
ایرلند :5799405020834328392
-
وقت کردم دست به قلم بشم ، خاطرات مینویسم . ولی یکم سخت است . اینقدر تایپ کردیم . دست در مرحله شکستن است .
اما هفته ای یکبار انلاین میشم قول میدم یک خاطره بگم از اول تا الان :D
AREF TAKER
12-27-2017, 04:47 AM
منم به قول داش آرش یه دو سه خطی بنویسم از خاطرات انجمن های رستلینگ :4:
یادمه که داشتم دنبال یه مطلب از آندرتیکر میگشتم تو گوگل که کلی سایت اومد واسم. منم تک تکشونو باز کردم.
اون موقع چندتا سایت خیلی رو بورس بودن و با هم کل کل میکردن.
همین brockwwe و wwefu و چندتای دیگه.
من تو هیچ کدوم از اون لنجمن ها عضو نشدن و اولین انجمنی که توش عضو شدم با افتخار اعلام میکنم که همین انجمن بود و زیاد پیکیر اون سایت های
دیگه نبودم. البته براک رو هر از چندگاهی میدیم، ولی اول و آخرش اینجا بودم.
اولین پستی که دادم اینجا یادمه که یه درخواست در مورد آندرتیکر بود و جایی که پست گذاشتم اشتباه بود. ولی حامد که ناظم انجمن بود اون وقت
خیلی باهام خوب برخورد کرد و باعث شد که من اینجا موندگار بشم.
واقعا دم بچه های اون موقع گرم که با اینترنت ذغال سنگی دیال آپ اخبار رو سر موقع میزاشتن و انجمن واقعا انجمن رستلینگ بود.
اون روزا هم که دکمه سپاس گذاری نداشت انجمن و خوراک من شده بود تشکر و اسپم دادن :4:
یادمه که تا یه ماه بیشترین تعداد پست ها تو انجمن واسه من بود. شاید هم بیشتر از یه ماه :winking:
با همه بچه ها رفیق بودم اونجا. از اکثر بچه های اون موقع هم عکس دارم.
عکسای هامون و حامد و عرفان و داوود و خیلی های دیگه رو دارم.
فقط یه قضیه ای بین من و داش سینا پیش اومد که دلخوری پیش اومد و خدا رو شکر بعد از 2-3 روز مشکل حل شد.
یادمه که یه بخشی بود به اسم درخواست که میتونستیم تو اون تاپیک چیزیو که میخوایم درخواست بدیم و من یادم نیست که درخواستم چی بود.
فقط یادمه که واسه درخواستم مجبور بودم که تاپیک باز کنم و این کارو کردم و داش سینا که ناظم سایت بود تاپیکمو پاک کرد و من خیلی ناراحت شدم.
بعدا تو پ.خ با هم کلی حرف زدیم و دلیلشو گفت و از اونجا به بعد خیلی با هم رفیق شدیم. سر اون قضیه دیگه نمیخواستم که بیام انجمن و
حتی یه تاپیک خداحافظی هم زدم و خداحافظی کردم از بچه ها. ولی دیگه به قول داش ابولی اینجا خونه واقعی ما شده بود و دل کندن امکان نداشت :4:
با هامون و داوود تلفنی خیلی حرف میزدم. یادمه که انجمن شروع کرد به چاپ مجله تخصصی کشتی کج و یه پوستر هم داشت که واسه باتیستا بود.
سر اون مجله خیلی با هامون حرف زدیم و خیلی دوست داشتم که کمکش کنم. کلا اون دوران خیلی باحال بود.
ابولفضل جان یه مدت هم پشت سرت غیبت میکردم و فکر میکردم که بچه حز ب اللهی باشی. به آواتارت که نگاه میکردم فکر میکردم که جاسوسی اینجا و
اومدی که فعالیت بچه ها رو زیر نظر داشته باشی :p
دیگه شرمنده داداش :4:
به نظر من قوی ترین تیم نویسندگی انجمن گروه داوود و دوستاش بودن که اسم هم انخاب کرده بودن واسه گروهشون.
با اون گروه نویسندگی نمیدونم رتبه سایت ما تو کل سایت های رستلینگ دنیا جزء 10 سایت برتر بود و یا 100 تای اول.
ولی بعدش نمیدونم که چی شد که یهویی همه چیز بهم ریخت و شکل انجمن عوض شد و شد عصر ایران که به نظر من افت انجمن
از اون دوره شروع شد. تاپیک های رستلینگی به حاشیه رفتند و شکل کل انجمن بهم ریخت.
بعد از اون شد بروبکس و من دیگه خیلی کم فعالیت میکردم. نه حوصله داشتم که نظر بدم و نه تشکر. معلوم نبود که هدف انجمن چیه و در چه زمینه ای
داره فعالیت میکنه. بعدش هم که اون بحث های بین عرفان و بچه ها پیش اومد و من فکر کردم که نسخه انجمن دیگه پیچیده شده و تمومه کار که
خدا رو شکر ابولفضل و بچه ها اومدن و سایت رو خریدن و تونست به کارش ادامه بده.
بیرون کشیدن انجمن از اون وضعیت درب و داغون واقعا کار مشکلی بود که بچه ها تونستن با موفقیت انجامش بدن.
من همیشه از اول اینجا بودم و هستم و خواهم بود. امیدوارم که همیشه انجمنمون برقرار باشه و بهترین.
ببخشید که سرتونو درد آوردم.
فعلا...
داشتم تو انجمن یه چرخی میزدم از سر بیکاری که چشمم افتاد به این تاپیک. یادش بخیر...
گفتم بیارمش بالا که بچه های جدید هم یک خاطره رو این دیوار بنویسن.
فعلا...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.