PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اطلاعیه » زیـرنـویس فـارسی برای شوهای هفتگی «

AƦAƾH
10-19-2014, 10:04 PM
با سلام .

× اطــلاعـیه مهم بخش آپلود ویدیو رسـلینگ ×

در راستای پیشرفت و کامل تر شدن بخش اصلی ( رسلینگ ) سایتِ بزرگ iWE تصمیم گرفتیم دستی به سر و گوش بخش ویدیو بکشیم .

از این پس شما میتوانید شوهایی نظیر Vintage Collection رو از طریق سایت به صورت آپدیت دانلود کنید .

همچنین قرار هست که شوهای دیگر کمپانی های پرو رسـلینگ نظیر Ring Of Honnor و CZW رو به صورت هفتگی به برنامه ی کاری بخش اضافه کنیم .

همینطور در صورت اضافه شدن برنامه ای خاص به جدول پخش WWE Network ما سعی میکنیم در صورت امکان اون برنامه رو برای شما آماده و در سایت قرار بدیم .

اینم بگم زحمت قراردادن این شوها رو روی دوش سینا گزاشتم ! از الان خسته نباشید میگم بش .

بــا تـشـکـر . فعلاً

SHAHIN
10-19-2014, 10:13 PM
جا داره منم به عنوان یه عضو کوچیک از این خانواده iWE از مدیران بخش اصلی فروم

و همچنین از سینا عزیز که جز یکی از پدیده های امسال فروم هست تشکر کنم

دوستان همگی خسته نباشید:8:

ŠÄÉËĐ
10-20-2014, 07:24 PM
واقعاً ممنونم از مدیران این بخش
به شدت پیشرفت داشته
امیدوارم موفق باشند .
با تشکر.

Scofield
10-20-2014, 08:08 PM
منم به نوبه خودم از آرش و سینا که دارن خیلی برا بخش زحمت می کشن تشکر میکنم .

الـله وکیلی به بهترین نحو ممکن دارن زحمت می کشن , دمشون گرم ! :8:

مرسی بچه ها ;)

پرچم بالاس ! 3>

AREF TAKER
10-20-2014, 11:02 PM
فعالیت هایی که عزیزان دارن انجام میدن رو میشه گفت که بهترین نوع فعالیت هست از روزی که iwe تاسیس شد. دم همتون گرم. مخصوصا آرش عزیز که دلسوزترین عضو انجمنه.

از سینای عزیز هم کمال تشکر رو دارم. دم همتون گرم.

AƦAƾH
12-29-2014, 01:30 AM
سلام .

یکی از کاربرای عزیزمون تصمیم دارن از این پس زیرنویس فارسی برای شوهای هفتگی تهیه کنن که بسیار قابل تقدیره .

به زودی هم اولین زیرنویسشون رو خودشون در تاپیک مربوطه قرار میدن .

خواهش دارم انتقاد ، پیشنهاد یا هر موردی که هست یا به من یا به خود ایشون ارائه بدین تا اگر مشکل یا مطلبی هست برطرف کنیم . ( اول کارشون رو ببینید بعد انتقاد یا پیشنهاد بدین :ی خودم هم هنوز ندیدم )

با تشکر ...

پ.ن : حس زدن تاپیک جدید نبود :ی

pouryaorn
12-30-2014, 12:51 AM
واقعا این کار خبلی بجابود ممنونم از لطفت شما