PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دانلود » پی پی وی TLC : Tables Ladders Chairs 2009 « ( لینک مستقیم انجمن )

AƦAƾH
12-03-2014, 04:41 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

WWE.Tables.Ladders.Chairs.2009.DSR.XviD-XWT

با توجه به نزدیک شدن تقویم کمپانی به پی پی وی TLC تصمیم گرفتم امروز یکی از زیباترین ( شاید زیباترین ! ) دوره این ایونت رو آماده دانلود کنم .

لیست مسابقات این پی پی وی رو هم در پایین میتونید مشاهده کنید :

John Cena vs Sheamus (Tables Match)(WWE Championship)

The Undertaker vs Batista (Chairs Match)(World HeavyWeight Championship)

Christian vs Shelton Benjamin (Ladder Match)(ECW Championship)

Chris Jericho & Big Show vs D-Generation X (TLC Match)(WWE Unified Tag Team Championship)

John Morrison vs Drew McIntyre (Intercontinental Championship)

Kofi Kingston vs Randy Orton

Michelle McCool vs Mickie James (Womens Championship)

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

Filename.......... WWE.Tables.Ladders.Chairs.2009.DSR.XviD-XWT
Air Date.......... December 13th 2009
Genre............. Wrestling
Channel........... Sky Box Office
Aspect Ratio...... 16:9
Container......... AVI
Video Codec....... XviD
Audio Codec....... MPEG-1 Audio Layer III (128kbs)
Video Bitrate..... 1100 kbps
Source............ DSR
Play Time......... 2 Hours 52 Mins
Release Size...... 1.40 GiG

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

لینک مستقیم به مدت یک هفته فعال میباشد . در صورت اینکه پس از این تایم خواستار دانلود فایل بودید ، به من پیام بدید تا اوکی کنم .

فقط لطفاً تو تاپیک این درخواست رو نکنید ، تاپیک هم باز میمونه اگر کسی نقدی چیزی بر پی پی وی داشت مطرح کنه !

The Buzzards
12-03-2014, 04:48 PM
آرش :159:

آقا چقدر خوب میشه ماهم یه آرشیو از پی پر ویو های قدیمی کمپانی داشته باشیم
یه ذره هم نسل جدید و پی جی ارا با مسابقات قدیم هم آشنا بشن :97:

واقعا فکر خوبی آرش :8: تنکیو

:61: :61: :61:

آرش : اولاً خواهش میکنم :rudy2: // احمد : واقعیت رو گفتم :5: :rudy2:

دوماً اسپم نده کاربر گرامی , دکمه تشکر واسه این جور موقع هاست :Melvin:// احمد : چشم استاااااااااااااااااااااا ااااااد :shah:

سوماً گفتم نقدی چیزی دارید بگید .. یعنی اگه نقدی ندیدم ازت تا فردا پس فردا در مورد پی پی وی اعمال قانونت میکنم :ی :HappyTroll: // احمد : من که پی پر ویو رو دیدم ولی باز امشب دانلود میکنم که آرشیو خودمو با کیفیت بهتری کنم :دی ، فردا حتما یه نقد میزنیم :TrollDadFull:

AƦAƾH
12-04-2014, 01:20 AM
× لینک 4upld به درخواست یکی از کاربران به پست اول اضافه شد ×

فعلاً ...

The Buzzards
12-04-2014, 04:19 PM
این هم یک نقد جزئی برای پی پر ویوی تی ال سی به دستور مقامات بالا :Melvin:

بازی اول سر تایتل ECW بود اونهم به صورت لدر مچ بین کریسچن و شلتون بنجامین
به نظر من که یه شروع خیلی خوب بود واسه شو یه مسابقه که واقعا لدر بودنش به جا بود چون دو نفر از استارهایهایی که می دونستن چطوری از لدر استفاده کنن در مقابل هم قرار گرفتن چون هر استاری هنر استفاده از لدر رو نداره که بتونه صحنه های هیجانی به وجود بیاره و هردوتاشون هم واقعا خوب بودن توی بازی
به نظرم یه شروع هیجانی و خوبی بود واسه شو

بعد از اون بازی رسید به تایتل اینترکانتینتال
بازی سطح بالایی نبود اونچنان تنها نکته ایی که داشت درو مک اینتایر یه پوش رو دریافت کرد و صاحب تایتل شد ، به شخصه زیاد لذت نمی بردم از درو مک اینتایر
همچین به دل آدم نمی نشست یُبس بود یه ذره فقط حرکت هایی جان موریسن بود هیجان داده بود ولی زیاد چنگی به دل نمیزد

پعدش تایتل دیــ ـواز برگزار شد
آخرین نسل های خوب دیـ ــواز بودن که میکی و میشل مک کول به مصاف هم رفتن ( واقعا قدیما نگاه کردن به بازی دیـ ـواز هم لذت داشت )
زیاد حرفی ندارم

بازی بعد فاجعه ی قرن رخ داد بازهم پای جان سینا وسط بود :501:
تایتل اول کمپانی جان سینا در مقابل هیل اون موقع شیموس یه تیبلز مچ
شیموس که تازه به راو رفته بود شروع کرد یکی یکی همه رو ترکوندن خیلیا رو اسکواش کرد تا اینکه نامبروان کانتندر شد
بازی رو پیش بردن مثل همیشه طرف مقابل سینا میزد سینا هم به پای طرف آویزون بود و یهو کامبک های عجیب غریب
آخر بازی رو هم من هزار بار دیدم ولی هیچ چیزی متوجه نشدم هیچ گونه مشتی ردو بدل نشد هیچ گونه کاری صورت نگرفت ولی جان سینا خودشو پرت کرد روی میز :22:
من نمی دونم واقعا نمی تونستن به نحو بهتری پایان بدن به این مسابقه حالا پیشنهاد میکنم شماهم برید تیکه آخرش رو ببینید اگه متوجه چیزی شدید به منم خبر بدید از این سردرگمی در بیام
واقعا بازی رو لذتی نبردم

مسابقه ی بعد یه چیرز مچ سر تایتل ورلد هوی ویت
آندرتیکر در مقابل باتیستا

مسابقه ی زیبایی بود ، دیگه این اخرین سالهایی بود که این تایتل ابهت خاص خودشو داشت و واقعا با برنامه های غلط کمپانی نابود کردن
هر دو استار خوب بودن ولی تنها نکته ی منفی که خیلی تو ذوق میزد
و به نظرم اشتباه بزرگ کمپانی واسه اسکریپت این بازی لحظه ی آخر بود
وقتی مسابقه چیرز مچ هست دیگه نباید جنرال منیجر بیاد بگه چرا تو Low Blow زدی در در نتیجه بازی باید ریستارت بشه
می تونستن به سبک بهتری بازی رو به پایان برسونن ( خدا رو هم شکر میکنم این تدی لانگ رو پرت کردن بیرون مرتیکه ی نفهم یه ذره جذبه نداشت یه زمانی استفنی جی ام بود آدم لذت میبرد آخه چی بود مرتیکه ی گولاخ رو گذاشتن جی ام :22: )

مسابقه ی بعد هم رندی اورتن در مقابل کوفی کینگستون بود
واقعا میشه گفت بهترین سال رندی بود از هر لحاظ آدم رو روانی میکرد هر چقدر بگم خوبه کم گفتم
آمادگی بالا حرکات فوق العاده ری اکت های بجا واقعا مسابقه ی خوبی بود دقیقا حرکات رندی نمونه ی بارز یه وایپر بود
واقعا خوب کار میکرد توی این گیمیکش و به نظر یکی دیگه از بازی های هیجانی شو بود

بازی آخر و مین اونت شو هم که یه بازی فوق العاده بود سه تا استار فوق العاده در کنار یه جاینت به طبع یه مسابقه ی خوب رو میتونن رقم بزنن
گروه محبوب دی اکـ ـس در مقابل گروه جری شو خوب یه ایده ی خوب سر تایتل اونم به صورت تی ال سی
خوب نوید یه بازی خوب رو میده قانونا
صحنه های خوبی رو هم رقم زدن در آخر میشه گفت پی پر ویوی متوسط رو به خوب بود :دی

پ.ن : تماما نظرات شخصی هست :97: