توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |نظرســنجی| مسابقات بهترین امضای انجمن | فیــنال
Seraph
12-06-2014, 08:38 PM
درود
~~~~~
(1)
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
(2)
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
(3)
(4)
MrHOF
12-07-2014, 01:34 PM
اَ اَ اَ اَ اَ اَ اَ
گفتم الان امضام محو میشه :510:
چه جاذبه ای داشته :d
AƦAƾH
12-07-2014, 01:41 PM
اول یه تبریک میگم به ناصر بابت قهرمانی .
اما این نکته رو داشته باشید گرافیست با غیرت سایت این امضا رو درست کرده . واقعاً آفرین , ماشالله . احسنت :ی
اجرت با عاقا احمد :rudy2:
پ.ن : از همین تریبون هم حمایت خودم رو برای امضای جدید داش پوریا اعلام میکنم . به امید قهرمانی اشلین :8: ( برای دوره بعدی )
Naser
12-07-2014, 01:49 PM
درود بر دوستان
اول ازهمه بابت اینکه در نظرسنجی و مسابقه شرکت کردن تشکر میکنم ... دوم هم باید از احمد عزیز تشکر بکنم که همچین طرح های زیبایی رو برای ما میسازن و واقعا ازش ممنونم.
تشکر دیگه باید داشته باشیم از داداش seraph که برای برگزاری مسابقه تلاش کردند.
Вαңгαмi
12-07-2014, 04:08 PM
جـــوجه را شـــــب یـلدا می شـــمارن ، اصـــــلن آدم نـــیگا میــکنه حــال میــکنه ، تُــرو خــدا بـه خــوشگلی کــریس جـریکــو نیـگا کنــید ... :ی
دقیـــقن در چــهار قســمت امــضا افــکت هــای ریـــزی اســـت کــه اگــه خــوب نــیگا کنید متوجه مـــیشید .
پـــس هــمه بــا هم : The HighLight oF ThE NiGHT
MrHOF
12-07-2014, 06:17 PM
عَرَش تا فردا شب هنوز وقت هست فکر کنم با توجه به اون چیزی که زیره سوال نظرسنجی نوشته :D
الان امضام محو میشه :a:
The Buzzards
12-07-2014, 10:40 PM
جـــوجه را شـــــب یـلدا می شـــمارن ، اصـــــلن آدم نـــیگا میــکنه حــال میــکنه ، تُــرو خــدا بـه خــوشگلی کــریس جـریکــو نیـگا کنــید ... :ی
دقیـــقن در چــهار قســمت امــضا افــکت هــای ریـــزی اســـت کــه اگــه خــوب نــیگا کنید متوجه مـــیشید .
پـــس هــمه بــا هم : The HighLight oF ThE NiGHT
یه جوری از افکت هاش حرف میزنی که انگار خودت درست کردی :w:
هروقت یه عکس رو خودت ساختی بعدش آنالیز کن :)
King Of Darkness
12-08-2014, 11:56 AM
بهرامی کاراش چقدر آماتور :136: :a:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.