PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دانلود » UFC : The Ultimate Fighter Finale « ( لینک مستقیم انجمن )

AƦAƾH
12-13-2014, 07:47 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

The.Ultimate.Fighter.Finale.Dec.12th.2014

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

Filename:.....: The.Ultimate.Fighter.Finale.Dec.12th.2014.HDTV.x26 4-Sir.Paul
Release.Date...: 12.12.2014
UK Air.Date.....: 12.12.2014
Capper ........: Sir. Paul
Genre..........: MMA
Size...........: 1.20 GB
Source.........: BT Sport 1 HD
Container......: MP4
Frame.Rate.....: 29.97 FPS
Resolution.....: 704 x 400
Aspect.Ratio...: 16.9
Video.Codec....: x264
Video.bitrate..: 1100 kbps
Audio.Codec....: AAC
Audio.bitrate..: 160
Runtime........: 2.16.17 Mins

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> 4-Sir.Paul_iWE.Rampage.mp4)

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

AƦAƾH
12-14-2014, 05:41 AM
دوستان همونطور که میبینید کاور رو عوض کردم , سایت منبع به اشتباه کاور مسابقات بامداد 1 شنبه رو گزاشته بود برای این ایونت ( که عکس درست رو الان میبینید در بالای تاپیک )

ایونت UFC.on.Fox.13.Dos.Santos.vs.Miocic با این کاور : <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) امروز ریلیز میشه و در سایت قرار میگیره

به هر حال با اینکه اشتباه از سایت منبع بود , من عذرخواهی میکنم بابت اشتباه پیش اومده

yes-yes-yes
12-15-2014, 10:14 PM
با سلام
ممنون از سایت خوبتون ... دمتون گرم ... واقعا خسته نباشید
فقط یه سوال : بنده این مسابقه رو دانلود کردم و الان که 50 درصدش دانلود شده ، دانلود قطع شده و ادامه پیدا نمیکنه
فکر کنم ارور سرور دانلود میده ... ممنون میشم اگر فایل دانلودی رو چک کنید
باز هم ممنون - موفق باشید

AƦAƾH
12-15-2014, 10:25 PM
دوست عزیز چند ساعتی هست متاسفانه سرور سایت به مشکل برخورده . در حال رفع مشکل هستیم .

امیدواریم به زودی حل بشه مشکل .

ممنون , فعلا

----------------------------------------------

مشکل حل شد