PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| × پیش نمایش راو امــشب : حضور ادج , کریسچن , اورتــن , لـــسنر ، غیبتِ تاپ استار ها و .. ×

Scofield
12-29-2014, 07:42 PM
× پیش نمایش راو امــشب : حضور ادج , کریسچن , اورتــن , لـــسنر ، غیبتِ تاپ استار ها و .. ×

مانــدی نایـــت راو امــشب , آخرین اپیزود راو در سال 2014 خواهد بود که قرار است در واشنگتن DC و در آرنای The Verizon Center برگزار شود . مسابقه ای برای این شوء ثبت نشده است .

وبــسایت رسمی آرنا برگزاری راو , اعلام کرد که مسابقه بین جان سینا ، رندی اورتن Vs سث رالینز و بیگ شو بعنوان دارک مــَـچ برگزار خواهد شد .

ادج و کریسچن هاست ویژه راو امشب خواهند بود و حضور قهرمان تایتل WWE World Heavyweight براک لــــسنر در این شوء تایید شده است .

دیگر نکته راجع به راو این است که گروه اسنشن قرار است در راو دبیوت کنند .

امشب WWE یک لایو اونت هم در Rochmond , VA خواهد داشت . احتمال می رود استاران حاضر در این لایو اونت با پرواز سریع خود را به واشنگتن برای راو برسانند اما به احتمال زیاد این اتفاق رخ نخواهد داد و استارانی مثل دین آمبروز , رومن رینز , بــِــری وایـــِـت , کین و ... در راو حضور نخواهند داشت .

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>(2).png (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

» نام رسمی تگ تیم ســـزارو و تایســن کــید «

به تازگی اعلام شد که نام تگ تیم ســزارو و تایـــسن کــید ، " The Masters Of WWE Universe " خواهد بود .

آنها در لایو اونت کمپانی در شیکاگو , ایلینویز نیز در غالب یک تیم مسابقه دادند .

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>(2).png (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

» تــولــد هــا «

امروز تولد 60 سالگی استار سابق دبلیو دبلیو ای Lanny Poffo و تولد 29 سالگی قهرمان TNA ناک اوت , Tany Terrell می باشد .

Cna3zar
12-29-2014, 07:58 PM
مرســـی از پیش نمایش

بی صبرانه منتظر بازگشت عموئـــــــــم <3

THE MAN
12-29-2014, 08:48 PM
ماندی نایت راو زیبایی خواهد شد ، خصوصا با شنیدن این جمله از مایکل :

... Oh My God !!!! RKO From Out Of Nowhere To Seth Rollins

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

به به به ... چه صحنه ای !!! :-D

AƦAƾH
12-29-2014, 08:53 PM
امیدوارم رندی با برگشتش استوری بی هدف و مسخره ای رو دنبال نکنه ( یعنی مسئولان همچین چیزی ترتیب ندن واسش )

همچنان منتظر ریمچ رندی از رسلمنیا پارسال تا الان هستم !! امیدوارم اتفاق بیفته و رندی چلنجر تایتل سنگین وزن بشه .. نه زیگلر ، نه رینز ، نه جان سینا :22:

Naser
12-29-2014, 08:54 PM
درود

بنظرم ماندی نایت بسیار زیبایی خواهد شد ، عشق من داره برمیگرده : ادج

Dash.Ali
12-29-2014, 08:58 PM
یعنی من فقط هلاک اسم تگ تیم شدم

یاد سوهان فروشی های قم میفتم حاج قلانی و پسران :136:

pouryaorn
12-30-2014, 12:03 AM
بلاخره رندی امشب میاد من منتظر دانلود شو هستم دوس دارم رندی 4 .5 بار ار کی او بزنه

THE MAN
12-30-2014, 07:24 AM
دوستان همین الان راو تموم شد ، عجب شویی بود ،غیر قابل پیش بینی و زیبا . اسپویل نمیکنم برید خودتون ببینید ... :d

arian78
12-30-2014, 09:52 AM
نتایج راو رو نمیزارید؟

MαмαđRezα
12-30-2014, 11:55 AM
نتایج راو رو نمیزارید؟

نتایج راو 29 دسامبر 2014 :

1-دولف زیگلر در مقابل روسو » برنده : دولف زیگلر با dq
2-ناتالیا در مقابل نیکی بلا » برنده : نیکی بلا
3-یوسوز در مقابل میز و دامین میزدو » برنده و قهرمان های جدید کمربند تگ تیم : یوسوز
4-بد نیوز برت در مقابل سزارو » برنده : بد نیوز برت
5-لوک هارپر در مقابل سواگر » برنده:لوک هارپر
6-ست رولینز در مقابل رومن رینز » برنده :رومن رینز با dq

Naser
12-30-2014, 12:08 PM
نتایج راو رو نمیزارید؟

نتایج کامل به زودی قرار میگیره.