توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |مقاله| :.: سالی پــُــر از اشتباه | نگاهی به اشتباهات Wwe در سال 2014 :.:
Scofield
12-30-2014, 08:28 PM
سلام
همیشه در تقویم WWE در سال های مختلف فراز و نشیب دیده می شود . مواقعی از سال کمپانی در اوج و مواقعی اُفول می کند و این چیزی طبیعی است .
سخت است که یک کار را هر هفته تکرار کنی و یک شوء " خوب " روی ایر ببری . همین موضوع کارِ WWE را سخت کرد و این سختی گاهی اوقات باعث می شود چیزی که روی ایر می رود مورد پسند نباشد .
WWE از این قبیل اشتباهات در سالیان مختلف زیاد داشته است و این موضوع طبیعی است و امکان اشتباه در هر زمینه و هر کاری وجود دارد اما باید دقت کرد که این اشتباهات به حداقل برسد .
بـگــذریم ..
در این مقاله نگاهی می اندازیم به اشتباهات WWE در سال 2014 که خیلی ها آنرا سالی پــُـر از اشتباه می خوانند .
البته این رو هم ذکر کنم که WWE اشتباهات بسیاری در سال 2014 داشت ولی چون گزینه های این مقاله محدود است ، من به بدترین و تاثیرگذار ترین آنها اشاره خواهم کرد .
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>[2].png (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
5. پروموت نکردن NxT در Raw و Smackdown
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
دلایل زیادی وجود دارد که اثبات می کنند NxT چقدر خوب است . بطور مثال شوء ویژه این برند یعنی the NxT Takeover Special ; [R]Evolution که سر تا سر عالی و هیجان انگیز بود [ بر عکس خیلی از شوء های WWE ! ]
تلنت های حاضر در این برند همگی مشتاقِ دیده شدن و رسیده به درجات بالاتر هستند , بنابراین تمام سعی و تلاش خود را می کنند تا مورد توجه قرار بگیرند . از طرف دیگر
آنها پیش از ورود به WWE هر چه باید از رسلینگ بدانند رو یاد گرفته اند و به نوعی از نظر پایه ای قوی هستند .
همه می دونیم که NxT چقدر عالیِ اما WWE قدر ــش رو به خوبی نمی دونه . WWE پشتوانه ای خوب داره و NxT به نوعی آینده WWE ــه . پس چرا کمپانی نباید خیلی بیشتر تبلیغ NxT رو در Raw و Smackdown بکنه ؟ کمانی نه تنها این کار رو نمی کنه بلکه گاهی اوقات از اونور پشتِ بام میوفته و حتی این برند رو زیر سایه شوء های خودش قرار میده و اهمیت بیشتری به Raw و Smackdwown نسبت به NxT میده .
خلاصه اینکه WWE باید بیشتر به NxT توجه کنه و کاری مثل پروموت کردن این برند در شوء های اصلی خودش رو انجام بده تا در سالیان آینده نتیجه این کار رو ببینه .
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>[2].png (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
4. تصمیمات اشتباه در مورد ســــزارو
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
وقتی به راستر فعلی WWE نگاه می کنیم , مشاهده می کنیم که استار هایی هستند که لایق دریافت پوش هستند . افرادی مثل ســزارو و زیـــگلر که البته زیگلر با توجه به بیلد آپ و نتیجه سروایور سریس در حال طی این مسیر است و WWE بهش توجه داره .
اما ســـزارو نه ! او حتی در کارد پی پی وی WWE TLC حضور نداشت .
اوایل سال 2014 پیش بینی می شد که این سال ، سالِ فوق العاده ای برای سزارو خواهد بود . او از جک سواگر جدا شد و راه خود را پی گرفت و این نوید روز های خوب را برای این رسلر غیر آمریکایی می داد .
او پیروز اولین بتل رویال آندره دِ جاینت در رسلمنیا شد و همه این را سر آغاز پوش برای او می دانستند و تا قبل از Money in The Bank هم نظر همه بر این بود . همه فکر می کردند سزارو Mr.Money In The Bank خواهد شد و به مصاف براک لـــسنر خواهد رفت اما همه اشتباه می کردند ! WWE چنین تصمیم نداشت و خبری از پوش برای این استعداد نیست .
بر خلاف تصور همه او مین اونتر نشد و در مید کارد باقی ماند و حتی به نقطه ای رسید که فقط می باخت و خبری از برد نبود و این اشـتــبــاهی بزرگ از سوی WWE بود .
سزارو یکی از اون افرادیِ که استعدادِ خارق العاده ای داره و میتونه یکی از آینده داران این کمپانی باشه . امیدوارم WWE در این مورد هم مثل موارد مشابه ستاره سوزی نکند و از سزارو بهره کافی را ببرد .
3. پیروزی باتیستا در رویال رامبل
وقتی می خواهیم مثالی برای 180 درجه تفاوت نظر تیم کریتیو با خواسته ی مردم بیاریم ، مثالی بهتر از رویال رامبل 2014 و پیروزی دیــو باتیستا در آن نیست . چیزی که ایراد داشت خودِ باتیستا نبود چون او یک رسلر عالی است و مشکل اصلی تصمیم تیم کریتیو برای برگشت او بعنوان یک فیس بود . تصمیم که خودِ باتیستا هم می دانست تصمیم درستی نیست چون او در رول هیل بهتر عمل می کند [ 4 سال پیش ] .
باتیستا و رومن رینز [ کسی که رکورد کین در حذف کردن افراد رو شکسته بود ] بعنوان دو نفر آخر باقی ماندند و در آخر باتیستا پیروز شد ! تصمیم بد تیم کریتیو ، ورود ری میستریو به جای براین در شماره 30 و چند دلیل دیگر باعث عصبانیت هواداران شد و هواداران این عصبانیت را با بـــــــووووو کردن باتیستا به منصه ظهور گذاشتند .
واقعاً تیم کریتیو چطور فکر کرد که اورتن Vs باتیستا در مین اونت مهمترین رویداد سال آن چیزی است که مردم می خواهند ؟ خدا می داند ! خیلی ها از این تصمیم ناراضی بودند و حق هم داشتند !
WWE با اضافه کردن براین به این مین اونت کمی از اشتباه خود کاست اما باز هم پیروزی باتیستا در رویال رامبل 2014 اشتباهی بزرگ و جبران نشدنی در سال 2014 محسوب می شود .
2. شکسته شدن استریک آندرتیکر به دست براک لـــسنر
می رسیم به یکی از عجیب ترین , بدترین و تلخ ترین اتفاقات سال 2014 . شکسته شدن استریکی که از سال 1991 در رسلمنیا 7 شروع شد و تا همین امسال ادامه داشت .
استریکی که آندرتیکر برای رقم زدنِ آن از سد چهره های بزرگی گذشت . این استریک بزرگ در رسلمنیا 30 به دست براک لــسنر شکسته شد . این دو در رسلمنیا 30 به مصاف هم رفتند . مسابقه ای 25 دقیقه ای که به خوبی مسابقه های قبلی آندرتیکر با تریپل ایچ ، شان مایکلز و سی ام پانک نبود اما خیلی از آنها مهمتر بود !
براک لــسنر F-5 را روی آندرتیکر اجرا کرد و همه انتظار داشتند دِ فینام مثل همیشه در ثانیه 2.9 کیک اَوت کند اما دست داور به زمین خورد و شماره 3 و پایان بازی رو اعلام کرد ! دنــیــا در شوک فرو رفت .
استریک آندرتیکر در رسلمنیا به بخشی از تاریخ تبدیل شده بود که خیلی ها معتقد بودند اصلاً نباید شکسته می شود و یا اگر قرار بود شکسته شود باید به دست استاری جوان این عمل صورت می گرفت تا آینده او را بسازد . پس انتخاب براک لــسنرـی که Part-Time ــه و نیازی به شکستن این استریک نداره بعنوان شکننده این استریک اشتباه بود .
این تصمیم و این انتخاب یکی از بدترین اشتباهات WWE در سال 2014 بود .
1. اجازه ترک کمپانی به سی ام پانک
شاید خیلی ها فکر می کردند رفتنِ سی ام پانک از WWE ّزرگترین استوری سال 2014 خواهد بود اما این موضوع اصلاً استوری نبود و کاملاً واقعی بود ! سی ام پانک یکی از بهترین رسلر های تاریخ کمپانی از WWE به دلایل مختلف رفت . او چندی بعد در پادکست Colt Cabana پرده از همه چیز برداشت و معلوم شد که اکثر دلایل مربوط به WWE بود و WWE می تونست با برطرف کردن این نارضایتی ها پانک را نگه دارد اما این کار را نکرد !
برای WWE ، سی ام پانک یک مهره با ارزش بود و همه جوره به کارش می آمد و باید هر طور که شده سعی می کرد او را راضی نگه می داشت . در این دوره و در بین راستر کمپانی در چند سال اخیر هیچکس در میکروفن به پایِ سی ام پانک نمی رسید و در رینگ هم کمتر کسی پیدا می شد که در حد و اندازه های سی ام پانک باشد و این نشان می دهد پانک چقدر استار خوب و کار آمدی است و نکته این جاست که آیا راضی نگه داشتن چنین فردی که برای کمپانی می تواند مثمر ثمر باشد نباید از سوی WWE انجام می گرفت ؟
پس به این نتیجه می رسیم که WWE سهل انگاری کرد و سی ام پانک این شاه ماهی در عرصه رســلینگ را از دست و بزرگترین اشتباه سال 2014 را رقم زد .
ممنون از این که وقت گذاشتید و مقاله رو خوندید ، امیدوارم لذت برده باشید .
در آخر ازتون میخوام که نظرتون رو در این باره حتماً بیان کنید :
- به نظر شما بزرگترین اشتباه WWE در سال 2014 چه بود ؟
- WWE چگونه می توانست از رقم خوردن این اتفاقات جلوگیری کند ؟
× پایان ×
AƦAƾH
12-30-2014, 08:49 PM
مورد آخر که دست کمپانی نبود واقعاً . قراردادش رو به اتمام بود و از رسلینگ زده شده بود پانک .
مورد شکست استریک هم من مشکلی نداشتم باش :ی
تو این موارد که گفتی برد باتیستا بدترین اتفاق بود , اما از نظر من بدترین رخداد سال 2014 همون پیروزی تاسف بار دنیل براین بود که قشنگ مشخص بود میخواستن یجورایی به پانک بفهمونن بهتر از تو هم داریم
مثل همون شو راوی که طرفدارا به صورت خودجوش ( !!! ) ریختن تو رینگ و یس یس کردن .
مسئله من این نیست چرا یکی به اندازه و سبک براین برد , مسئله من خودِ براین بود . اصلا در حد این اتفاق نبود دیگه . درست رسلینگش خوبه ولی خوب نه اینکه بیاد اینجوری همه رو نفله کنه
اتفاق مسخره دیگه هم ریمچ نداشتن رندی اورتن بود ! یه سال گذشت و هنوز هیچ .. اگر جان سینا بود تو این 1 سال 66 بار ریمچ میگرفت به جان خودم :22:
تشکر از علی :5:
Scofield
12-30-2014, 08:54 PM
مورد آخر که دست کمپانی نبود واقعاً . قراردادش رو به اتمام بود و از رسلینگ زده شده بود پانک .
مرسی آرش بابت نظر .
همونطور که تویِ خود مقاله هم گفتم رفتن پانک چند دلیل داشت که یکی ـش همین زده شدن از رسلینگ بود و چند دلیل دیگر ـش مربوط می شد به نارضایتی از Wwe و تیم کریتیو .
به نظر من Wwe باید تلاش خودش ــو می کرد و حداقل این مشکلات که به تیم کریتیو مربوط بود رو حل می کرد و تمام توان ـش برای راضی نگه داشتن پانک میذاشت [ چون پانک واقعاً براشون با ارزش بود ]
اگه Wwe مشکلاتی که از سوی خودش پیش اومده بود رو حل می کرد و اونوقت پانک می رفت می شد گفت دستِ کمپانی نبود .
از کجا معلوم , شاید این مشکلات برطرف می شد پانک هم تا حدی راضی می شد و می موند تو Wwe .
ویرایش :
نظر من درباره سزارو این هست که میشد تو الیمیشن تگ مچ سوروایور سریز بجای زیگلر اون پوش رو به سزارو میدادند و کلا همه اتفاقاتی که برای زیگلر افتاد برای سزارو میفتاد . آخه دیگه زیگلر ازش گذشته که همچین پوش هایی بگیره ، افراد دیگری هم بودند که بیشتر از زیگلر لایق پوش گرفتن بودند ، مثل همین سزارو ...
به نظر من زیگلر حق ـش بود . یه بار زیگلر رو پوش درست بش دادند و مین اونتر ـش کردند که سریع هم تمومش کردند و ادامه دار نبود .
این اواخر عملکرد زیگلر رو ببین . فوق العاده بوده ! در حدی که تو سروایور سریس با وجود اون همه ستاره خیلی ها معتقد بودند که بهترین عملکرد اون شب رو داشته .
ممنون بابت نظر
THE MAN
12-30-2014, 08:56 PM
نظر من درباره سزارو این هست که میشد تو الیمیشن تگ مچ سوروایور سریز بجای زیگلر اون پوش رو به سزارو میدادند و کلا همه اتفاقاتی که برای زیگلر افتاد برای سزارو میفتاد . آخه دیگه زیگلر ازش گذشته که همچین پوش هایی بگیره ، افراد دیگری هم بودند که بیشتر از زیگلر لایق پوش گرفتن بودند ، مثل همین سزارو ...
درباره ان اکس تی هم بنظرم اصلا میشه در کنار اسمکدان و راو یک راستر جدا بشه و برای خودش یه سری استوری های خاص و جی ام داشته باشه و تو پی پی وی ها هم حق مسابقه داشته باشه درست مثل ای سی دبلیو که بعد از خریده شدن توسط وینس تبدیل شد به یک راستر دبلیو دبلیو ای . ( البته یه سری از روکی ها هنوز کم تجربه هستند اما به مرور زمان قطعا خیلی بهتر میشند )
اما درباره دو مورد آخر بنظرم این اتفاقات رو نمیشه اشتباه خطاب کرد ، پانک که از مدت ها پیش تصمیم بر ترک کمپانی داشت ، تیکر هم که بلاخره باید استریکش شکسته میشد مخصوصا که شکسته شدن استریک هم تصمیم خودش بود نه فردی دیگه .
مرسی آرش بابت نظر .
همونطور که تویِ خود مقاله هم گفتم رفتن پانک چند دلیل داشت که یکی ـش همین زده شدن از رسلینگ بود و چند دلیل دیگر ـش مربوط می شد به نارضایتی از Wwe و تیم کریتیو .
به نظر من Wwe باید تلاش خودش ــو می کرد و حداقل این مشکلات که به تیم کریتیو مربوط بود رو حل می کرد و تمام توان ـش برای راضی نگه داشتن پانک میذاشت [ چون پانک واقعاً براشون با ارزش بود ]
اگه Wwe مشکلاتی که از سوی خودش پیش اومده بود رو حل می کرد و اونوقت پانک می رفت می شد گفت دستِ کمپانی نبود .
از کجا معلوم , شاید این مشکلات برطرف می شد پانک هم تا حدی راضی می شد و می موند تو Wwe .
درسته که پانک یه سری مشکلات با کمپانی داشت ، اما نکته مهم اینه که پانک داشت برای کمپانی کار میکرد نه کمپانی برای پانک . من خودم حق رو به کمپانی میدم ، تاپ استارهای دیگری هم داشتند با کمپانی کار میکردند چه در گذشته چه در حال حاضر ، خون پانک از هیچکدومشون رنگین تر نبود . میتونست خودش رو وفق بده اما اینکار رو نکرد و اشتباه کرد ، الان هم هرجوری نگاه میکنیم بعد از اون اتفاق پانک خیلی بیشتر از کمپانی ضرر کرد .
ممنون بابت مقاله .
درود از علی خان و تشکر بابت مقاله مفید
ان ایکس تی همین الانشم یک برند کاملا مجزا هستش و استوری ها ، استارها ، بوکرهای جداگانه ای داره... جنرال منیجر این برند هم قبلا جی بی ال و الان هال آو فیمر ویلیام رگال هستش.
درضمن این برند ، اونت های ویژه ای داره که مثل همون پی پی وی هستش.
بله اطلاع دارم دوست عزیز ، منظورم اینه که مسابقاتشون تو خود پی پی های دوازده یا سیزده گانه مین راستر برگذار بشه ، البته به اسم راستر ان اکس تی نه اینکه ، استارها از ان اکس تی بیان تو شوهای اصلی دیبیوت کنند و بعد وارد مین راستر بشند .
شما نوشتین خوبه که جی ام و استوری های جداگانه داشته باشه منم جوابتون رو دادم ، درضمن وقتی خودش اونت ویژه داره اینکه در پی پی وی های اصلی هم اضافه بشن کار بیهوده ای هستش و بازدهی منفی هم داره چون دابلیودابلیوایی همینطور هم مین راستر بزرگی داره و نمیتونه از همشون به درستی استفاده بکنه.
منظورم یک نام بزرگ برای جی ام شدن بود که در نتیجه هم یه فیود با مین راستر داشته باشند و بتونیم جدال بین اسمکدان و راو و ان اکس تی و البته جی ام هاشون رو شاهد باشیم .
که البته فعلا این توقع برای ان اکس تی اولویت نداره در حالی که اسمکدان میتونه خیلی بیشتر بهش توجه بشه و این اولویت هست بنظرم .
AƦAƾH
12-30-2014, 08:59 PM
علی من با حرفایی و مصاحبه هایی که از پانک دیدم تو این چند وقت با اطمینان میگم wwe هر کار میکرد نمیتونست علاقه پانک رو برگردونه .
تو یکی از مصاحبه هاش گفت خیلی وقت بود که علاقم رو از دست داده بودم , یه روز یکی ازم میپرسید در چه حالی میگفتم عالی همه چی اوکی دارم حال میکنم و .. روز بعد میگفتم خسته شدم و دیگه اِی .. زیاد واسم مهم نیست
بعد هم گفتش که خیلی وقت بود هدف داشتم بیام ام ام ای و چیزی نبود که یه روزه یا تو این چند هفته اخیر بش فکر کنم !
منم موافقم که کمپانی باید خـــــیلی بیشتر به پانک اهمیت میداد , ولی در مورد این داستان کاری از دستش بر نمیومد دیگه .
Naser
12-30-2014, 09:00 PM
درباره ان اکس تی هم بنظرم اصلا میشه در کنار اسمکدان و راو یک راستر جدا بشه و برای خودش یه سری استوری های خاص و جی ام داشته باشه و تو پی پی وی ها هم حق مسابقه داشته باشه درست مثل ای سی دبلیو که بعد از خریده شدن توسط وینس تبدیل شد به یک راستر دبلیو دبلیو ای . ( البته یه سری از روکی ها هنوز کم تجربه هستند اما به مرور زمان قطعا خیلی بهتر میشند )
درود از علی خان و تشکر بابت مقاله مفید
ان ایکس تی همین الانشم یک برند کاملا مجزا هستش و استوری ها ، استارها ، بوکرهای جداگانه ای داره... جنرال منیجر این برند هم قبلا جی بی ال و الان هال آو فیمر ویلیام رگال هستش.
درضمن این برند ، اونت های ویژه ای داره که مثل همون پی پی وی هستش.
Scofield
12-30-2014, 09:04 PM
علی من با حرفایی و مصاحبه هایی که از پانک دیدم تو این چند وقت با اطمینان میگم wwe هر کار میکرد نمیتونست علاقه پانک رو برگردونه .
تو یکی از مصاحبه هاش گفت خیلی وقت بود که علاقم رو از دست داده بودم , یه روز یکی ازم میپرسید در چه حالی میگفتم عالی همه چی اوکی دارم حال میکنم و .. روز بعد میگفتم خسته شدم و دیگه اِی .. زیاد واسم مهم نیست
بعد هم گفتش که خیلی وقت بود هدف داشتم بیام ام ام ای و چیزی نبود که یه روزه یا تو این چند هفته اخیر بش فکر کنم !
منم موافقم که کمپانی باید خـــــیلی بیشتر به پانک اهمیت میداد , ولی در مورد این داستان کاری از دستش بر نمیومد دیگه .
آره درستِ پانک خودش خیلی میل ـــش بوده که بره .
ولی شاید اگه Wwe زودتر به فکر می افتاد و به حرف ها و درخواست های پانک گوش می کرد شاید این نمی شد .
البته اگه پانک مصمم بوده که Wwe رو ترک کنه [ که اینطور هم بوده ] " شاید " این کار ها انجام می شد هم تاثیری نداشت ولی در کل نمیشه از بی اعتنایی Wwe چشم پوشی کرد .
بحث در این مورد کـــِـش ندیم هم بهتره :D چون هم تو داری درست میگی [ میل پانک به رفتن ] ، هم من [ بی اعتنایی از سوی Wwe ] !
بازم ممنون :ghalb:
اما درباره دو مورد آخر بنظرم این اتفاقات رو نمیشه اشتباه خطاب کرد ، پانک که از مدت ها پیش تصمیم بر ترک کمپانی داشت ، تیکر هم که بلاخره باید استریکش شکسته میشد مخصوصا که شکسته شدن استریک هم تصمیم خودش بود نه فردی دیگه .
درسته که پانک یه سری مشکلات با کمپانی داشت ، اما نکته مهم اینه که پانک داشت برای کمپانی کار میکرد نه کمپانی برای پانک . من خودم حق رو به کمپانی میدم ، تاپ استارهای دیگری هم داشتند با کمپانی کار میکردند چه در گذشته چه در حال حاضر ، خون پانک از هیچکدومشون رنگین تر نبود . میتونست خودش رو وفق بده اما اینکار رو نکرد و اشتباه کرد ، الان هم هرجوری نگاه میکنیم بعد از اون اتفاق پانک خیلی بیشتر از کمپانی ضرر کرد .
ممنون بابت مقاله .
اگه دقت کنی گفتم " فردِ انتخاب شده " برای شکستن استریک اشتباه بود . می تونست یه استار بهتر رو WWE انتخاب کنه .
اما پانــک ..
درستِ اون برای کمپانی کار می کرد اما به نظرت بین یه کسی مثل پانک با افراد دیگه نباید فرقی باشه ؟ تو مقاله هم گفتم از نظر میکروفن هیچکس به پاش نمی رسید و از نظر کار درون رینگ هم تک و توک در حد و اندازه پانک پیدا میشه .. از همه مهمتر این که پانک تقریباً همه ویژگی ها رو یکجا داشت .
پس باید بین یک چنین استاری با این همه استعداد و کارآمدی برای Wwe با سایر استاران تفاوتی باشه دیگه ، اینطور نیست ؟
در مورد تیکر من تو یه مقاله ای میخوندم که ظاهرا خودش لزنر رو انتخاب کرده بوده که حالا دلایلش رو درست حضور ذهن ندارم .
در مورد پانک هم من قبول دارم که یه تاپ استار بود اما اینکه بخوایم بگیم کمپانی یا پانک ، این اشتباهه .
درسته که پانک جایگاه خاص خودش رو داشت اما افرادی مثل او در گذشته بودند مثل راک و آستن و البته جریکو ... در آینده هم خواهند آمد .
اما این وسط فردی که اشتباه کرد پانک بود نه کمپانی .
نمیگم کمپانی یا پانک ؟ صحبت من اینِ که Wwe باید تلاش ــــشو می کرد تا پانک رو نگه داره .
بخش عمده اشتباه از سوی Wwe صورت گرفت . الان WWE از رفتن پانک بیشتر ضرر کرده یا خودِ پانک ؟ مشخصِ WWE !
دبلیو دبلیو ای چه ضرری کرد ؟
کمپانی که داره به روند رو به رشد خودش ادامه میده و شوهای موفقی هم بدون پانک برگذار میکنه ، این پانک بود که بعد از رفتنش از کمپانی کم کم نامش فراموش میشه و خیلی ها هم نسبت بهش انتقاد کردند که چرا 6 ماه قبل از پایان قرار دادش کمپانی رو ترک کرد و ...
شما سال 2011 ، 2012 رو به یاد بیار که پانک مین اونتر بود ! چقدر ریتینگ ها خوب ، شوء ها جذاب بود ( حداقل بهتر از الان بود )
اگه میگی کمپانی روند رو به رشد داره ، واقعاً دیگه حرفی ندارم :22::D
Naser
12-30-2014, 09:10 PM
بله اطلاع دارم دوست عزیز ، منظورم اینه که مسابقاتشون تو خود پی پی های دوازده یا سیزده گانه مین راستر برگذار بشه ، البته به اسم راستر ان اکس تی نه اینکه ، استارها از ان اکس تی بیان تو شوهای اصلی دیبیوت کنند و بعد وارد مین راستر بشند .
شما نوشتین خوبه که جی ام و استوری های جداگانه داشته باشه منم جوابتون رو دادم ، درضمن وقتی خودش اونت ویژه داره اینکه در پی پی وی های اصلی هم اضافه بشن کار بیهوده ای هستش و بازدهی منفی هم داره چون دابلیودابلیوایی همینطور هم مین راستر بزرگی داره و نمیتونه از همشون به درستی استفاده بکنه.
amirhossein619
12-30-2014, 09:23 PM
در مورد پانک باید بگم همون بهتر که رفت من خودم وقتی پانک توی دبلیودبلیوای بود طرفدارش بودم ولی نمیشه که یک نفر همیشه توی اوج باشه اون پوش یک سال و خورده ای کمربند رو گرفت و بعدش هم برای استریک استوری داشت و بعد از اون هم جریکو برای هزارمین بار براش جاب کرد و بعد هم با د بیست مسابقه داشت و قراربود پانک برنده ی استوری باشه که براک چون مقابل تیکر میخواست باشه برای رسلمنیا رفتش که اون موقع بیاد(اینو قبلا توی اخبار نوشته شده بود)فقط اون قسمت استوریش با دو پاول هیمن گای دیگه یکم بد بود وگرنه بعدش هم کل گروه شیلد رو توی هندیکپ مچ یک نفره شکست داد همچین هم بد نبود و قرار بود برای رسلمنیا هم دوباره قهرمان بشه منتهی باید درک میکرد برای اینکه باتیستا برگرده بهش یه چیزی بدن به خاطر همین رویال رامبل رو دادن و استوری با تریپل اچ هم که قراربود توی رسلمنیا داشته باشه بد نبود ولی یخورده بی جنبه بازی هم درآورد:no:
THE MAN
12-30-2014, 09:36 PM
اگه دقت کنی گفتم " فردِ انتخاب شده " برای شکستن استریک اشتباه بود . می تونست یه استار بهتر رو WWE انتخاب کنه .
اما پانــک ..
درستِ اون برای کمپانی کار می کرد اما به نظرت بین یه کسی مثل پانک با افراد دیگه نباید فرقی باشه ؟ تو مقاله هم گفتم از نظر میکروفن هیچکس به پاش نمی رسید و از نظر کار درون رینگ هم تک و توک در حد و اندازه پانک پیدا میشه .. از همه مهمتر این که پانک تقریباً همه ویژگی ها رو یکجا داشت .
پس باید بین یک چنین استاری با این همه استعداد و کارآمدی برای Wwe با سایر استاران تفاوتی باشه دیگه ، اینطور نیست ؟
در مورد تیکر من تو یه مقاله ای میخوندم که ظاهرا خودش لزنر رو انتخاب کرده بوده که حالا دلایلش رو درست حضور ذهن ندارم .
در مورد پانک هم من قبول دارم که یه تاپ استار بود اما اینکه بخوایم بگیم کمپانی یا پانک ، این اشتباهه .
درسته که پانک جایگاه خاص خودش رو داشت اما افرادی مثل او در گذشته بودند مثل راک و آستن و البته جریکو ... در آینده هم خواهند آمد .
اما این وسط فردی که اشتباه کرد پانک بود نه کمپانی .
نمیگم کمپانی یا پانک ؟ صحبت من اینِ که Wwe باید تلاش ــــشو می کرد تا پانک رو نگه داره .
بخش عمده اشتباه از سوی Wwe صورت گرفت . الان WWE از رفتن پانک بیشتر ضرر کرده یا خودِ پانک ؟ مشخصِ WWE !
دبلیو دبلیو ای چه ضرری کرد ؟
کمپانی که داره به روند رو به رشد خودش ادامه میده و شوهای موفقی هم بدون پانک برگذار میکنه ، این پانک بود که بعد از رفتنش از کمپانی کم کم نامش فراموش میشه و خیلی ها هم نسبت بهش انتقاد کردند که چرا 6 ماه قبل از پایان قرار دادش کمپانی رو ترک کرد و ...
sңдұди
12-30-2014, 09:49 PM
با تمام احترامی که قائل هستم من کلا شماره پنج رو به هیچ وجه قبول ندارم به عنوان یک اشتباه.
من شماره چهار و سه رو اشتباه می دونم که باز هم خیلی بزرگ نبودند. در مورد شماره سه زیاد نظر خاصی ندارم
اما در مورد شماره چهار و سزارو باید بگم که ســزارو اوایلش خوب بود و حتی تا مانی این د بنک اما به نظرم اون صحبت هایش
راجب سیاست و برنامه های کمپانی باعث شد تا که به این وضعیت بد بیوفته و با این حال این بیشتر یک بازی
سیاسی و برنامه ای بود تا یک اشتباه.
در مورد شکسته شدن استریک آندرتیکر باید بگم که منم مثل آرش خان مشکلی باهاش ندارم و حالا نسبتا با کسی که اونو
شکوند مشکل دارم که بازم اگر یه استار جوان میومد خیلی ها ...
در مورد سـی ام پانـک باید بگم که اصلا این یه احتلاف نظر و مشکلات بود که منجر به یه اخراج شد و کلا هر دو طرف هم به
مقدار متوسطی اشتیاه کردن و من نمی تونم بگم که این یک اشتباه بزرگ از سوی دبلیو دبلیو ای بوده.
در هر صورت تشکر بابت این مقاله
The Buzzards
12-30-2014, 09:59 PM
مرسی ممنون از علی ـه گل :8: :ghalb: من باب مقاله ی خوبش
مورد استریک رو قبول ندارم
چون مطمئنا خود اندرتیکر راضی به این کار بود و اینو مطمئن باش اندرتیکر خودش براک رو انتخاب کرده وگرنه دست کمپانی بود الان جان سینا این کار رو میکرد
بعدش کمپانی می خواست توی سی ـمین سال رسلمنیا کاری کنه که قشنگ توی ذهن همگی بمونه وگرنه همون سال قبل براک بود راحت با اندرتیکر درگیر میشد و استریک رو میشکست
در مورد سی ام پانک هم که آرش عزیز گفت قضیه به چه صورت بوده پس نمیشه یه طرفه گردن کمپانی انداخت
ولی یه چیزی که خیلی الان تو چشم هست کمپانی توی سال 2014 مرتب داره این کار رو میکنه استعداد سوزی هست
یکی همین بری وایت که واقعا دارن بد ازش استفاده میکنن
حالا میدونم یه حرفی میزنم خیلیا میگن این چی بود گفتی ولی اگه دقت کنید و واقعا فنی نگاه کنید
کمپانی سه شخصیت د شیلد رو داره نابود میکنه با استوری های مضخرف
الان همه یهو عاشق دین آمبروز شدن ولی واقعا بخوای بهش بپردازی واقعا از جان سینا هم داره بدتر میشه و حال بهم زن تر
مستر مانی این د بنک رو دو نفر اسکل گذاشتن کنارش رسما دارن نابود میکنن شخصیتش رو و رومن رینزی که اصلا به اون خوبی که توی د شیلد بود نیست
حالا در کنار اینها سزارو بود و خیلی های دیگه
بقیه موارد رو هم خب کاملا بجا و درست بود
بازم مرسی بابت مقاله :rose_mini:
pouryaorn
12-31-2014, 12:52 AM
مورد شکست استریم هم من مشکلی نداشتم باش :ی
تو این موارد که گفتی برد باتیستا بدترین اتفاق بود , اما از نظر من بدترین رخداد سال 2014 همون پیروزی تاسف بار دنیل براین بود که قشنگ مشخص بود میخواستن یجورایی به پانک بفهمونن بهتر از تو هم داریم
مثل همون شو راوی که طرفدارا به صورت خودجوش ( !!! ) ریختن تو رینگ و یس یس کردن .
مسئله من این نیست چرا یکی به اندازه و سبک براین برد , مسئله من خودِ براین بود . اصلا در حد این اتفاق نبود دیگه . درست رسلینگش خوبه ولی خوب نه اینکه بیاد اینجوری همه رو نفله کنه
اتفاق مسخره دیگه هم ریمچ نداشتن رندی اورتن بود ! یه سال گذشت و هنوز هیچ .. اگر جان سینا بود تو این 1 سال 66 بار ریمچ میگرفت به جان خودم :22:
تشکر از علی :5:
بدترین اشتباه همین قهرمان کردن برایان تو رسلمنیا بود و این که ی ریمچ حتا توی راو هم واسه رندی نزاشتن
برایان 20 سال دیگه هم اگه خودشو بکشه هم در حد و اندازه سی ام پانک نیست و نخواهد شد
DanyaL
12-31-2014, 12:10 PM
با سپاس بابت مقاله
در اینکه کمپانی اشتباهات زیادی داره شکی نیست و این موضوع باعث شده خیلیا از کمپانی زده بشن یه مثال کوچیک تیم موریسون و میز یکی از تیم های بسیار خوب تاریخ کمپانی بود اونایی که یادشونه میدونن در زمان تیم بودن این دو نفر چهره اصلی تیم موریسون بود اما از زمانی که بخاطر درفت از هم جدا شدن و موریسون فیس شد میز به یک تاپ استار تبدیل شد و تو مانی این د بنک پیروزش کردن و WWE Champion هم شد و اینقدر به موریسون بی اهمیتی شد که الان مثل پانک میگه اصلا دلم نمیخواد به کمپانی برگردم
یا اشاره به سزارو داشتین وضعیت جک اسواگر هم این روز هاا اصلا جالب نیست کسی که قبلا ورلد چمپیون بود الان چندین هفتست که یه سره داره میبازه
یا استوری های بسیار ضعیفی که برای دیواز هست مثلا پیج که یکی از محبوب تررین دیواهای حال کمپانیه چند هفتست اصلا تو شو های اصلی حضور نداره و خیلی **** های خوبی که الان میتونن تو کمپانی حاضر باشن مثل ایو یا ماریس یا د گلمزان بت فینکس که حضور اونها هم با توجه به این وضعیت هیچ کمکی به کمپانی نمیکنه
خلاصه که امسال به نظرم ضعیف ترین سال برای کمپانی بود و تصمیمات اشتباهشون از هر سال بیشتر بود اینکه استار هایی رو به ضور میخوان قالب ملت کنن اصلا کار جالبی نیست مثل دنیل برایان که به شخصه همون آلرژی که به سینا دارم به برایان هم دارم :D
برد باتیستا هم بیش از هر صحنه ای امسال عصبانیم کرد استریک تیکر هم شکسته نمیشد از نظر من بهتر بود ....
Naser
12-31-2014, 12:22 PM
یسری دوستان جوری صحبت میکنن که وظیفه کمپانی این هستش که به همه استارها پوش بده و باعث پیشرفتشون بشه ، خب وقتی میز ، موریسن ، سواگر ، سزارو و... همه و همه پوش بگیرن و تاپ استار بشن ، مید کارد رو پس چه کسانی پر کنن؟ اصلا قرار بر این نیستش که همه پوش بگیرن.
arian78
12-31-2014, 02:02 PM
پانک همون بهتره که رفت بچه سوسول سال2012کمربند کلادستش بود سال بعدش جریکو-رایبک-وایت فمیلی-شیلد-پل همین رو داغون کرد بعد بخاطر باخت تو رویال رامبل و مین اوینتر نشدن تو رسلمنیا قهر میکنه میره.همون بهتر که رفت
Scofield
12-31-2014, 02:38 PM
با تمام احترامی که قائل هستم من کلا شماره پنج رو به هیچ وجه قبول ندارم به عنوان یک اشتباه.
من شماره چهار و سه رو اشتباه می دونم که باز هم خیلی بزرگ نبودند. در مورد شماره سه زیاد نظر خاصی ندارم
اما در مورد شماره چهار و سزارو باید بگم که ســزارو اوایلش خوب بود و حتی تا مانی این د بنک اما به نظرم اون صحبت هایش
راجب سیاست و برنامه های کمپانی باعث شد تا که به این وضعیت بد بیوفته و با این حال این بیشتر یک بازی
سیاسی و برنامه ای بود تا یک اشتباه.
در مورد شکسته شدن استریک آندرتیکر باید بگم که منم مثل آرش خان مشکلی باهاش ندارم و حالا نسبتا با کسی که اونو
شکوند مشکل دارم که بازم اگر یه استار جوان میومد خیلی ها ...
در مورد سـی ام پانـک باید بگم که اصلا این یه احتلاف نظر و مشکلات بود که منجر به یه اخراج شد و کلا هر دو طرف هم به
مقدار متوسطی اشتیاه کردن و من نمی تونم بگم که این یک اشتباه بزرگ از سوی دبلیو دبلیو ای بوده.
در هر صورت تشکر بابت این مقاله
بها ندادن به NxT یکی از اصلی ترین اشتباهات WWE ــه . اگه Wwe به NxT بها نده ، پس آینده ــش چی ؟ کی میخواد آینده کمپانی باشه ؟ لابــُـد سینا ؟
الان هم استارانی که دارن مین اونتر میشن از NxT اومدن ، رینز ، رالینز ، آمبروز ، ... پس این برند که تامین کننده آینده Wwe ــه نباید بیشتر بش بها داده بشه ؟
مورد چهار ، خــُـب ســ ـیاســ ــت ها و برنامه های کمپانی بوده که باعث شده سزارو هنوز پوش نگیره . خیلی ساده ـس .
سـ ــیاســ ـــت های غلط موجب تصمیم اشتباه میشه که در مورد سزارو این اتفاق رخ داده .
مورد سوم ، همه قبول دارند که یکی از بزرگترین و تاثیرگذار ترین اشتباهات Wwe در 2014 همین مورد بود .
به نظر شما خراب کردنِ مین اونت بزرگترین رویداد سال اشتباه نیست ؟
مورد دوم هم اگه دقت کنی منم گفتم " فرد شکننده استریک " اشتباه انتخاب شده بود ، یه بار دیگه مقاله رو بخون .
مورد اول هم ای کاش قبل مطرح کردن پست های قبلی رو می خوندی و بعد پست می دادی . چون اون دوست ـــمون هم حرف مشابه شما رو داشت و منم جواب ــشو دادم ;)
به هر حال ممنون بابت نظر :)
DEAD MAN
12-31-2014, 04:22 PM
به نظر من امسال ( اگه نگیم بدترین ) جزو بدترین سالهای کمپانی از نظر تصمیم گیری ها بوده.
از ابتدا تا انتهای سال پر از اشتباهات خیلی لطمه زننده بودیم که واقعاً هم به کمپانی صدماتشون رو زدند.
بدترین تصمیم که شکسته شدن استریک تیکر بود که جالبه وینس مکمن خیلی هم نسبت به
این تصمیم حق به جانب هست و تصمیم خوبی میدونتش. ( رجوع شود به پادکست استیو آستن )
Capt. Flint
12-31-2014, 06:33 PM
من به ترتیب میگم
در مورد ان ایکس تی خب موافقم. اما خیلی اشتباه بزرگی نیست. به نظرم این برند باید رفته رفته به اون حد عالی برسه که در جوار برند راو و اسمکدان قرار بگیره که اونم خب بستگی به کمپانی داره. استارای عالی و مدیریت خوب هانتر یکی از نکات بارز این برند هست اما به نظرم هنوز یکم زوده که بالا تر بیاد
به نظر من کمپانی خودش پانک رو خراب کرد و دلیلش هم یک سال قهرمانی افتضاحی بود که داشت و فقط کمپانی پشتش بود و پانک کار خودشو مثل همیشه انجام داد. پس کم کاری از کمپانی بود چرا ؟ میتونست مسابقات رو به قدری مهیج تر پیش ببره که واقعا غیر قابل پیشبینی بشن. و از استارای قدرتری استفاده کنه. آخر این استوری مثل همیشه سوپرمن کمپانی یعنی سینا با شکست راک شد پیروز میدان. و حتی چندبار هم با پانک مسابقه داد. نفرات دیگه دنیل برایان و رایبک بودن. فقط همین ؟ بهتر نبود کمپانی کسی مثل راب ون دم رو وارد این استوری میکرد رستلر بزرگی که سابقه قهرمانی این کمربند رو هم داشته. یا استارای دیگه ای. کمپانی رو این موضوع اصلا خوب عمل نکرد و بدتر اینکه اون رو کرد حریف تیکر. خود کمپانی مقصر این شد که پانک خراب بشه و واقعا رفتنش کار درستی بود و ضربه محکمی به دهن مقامات بود
زیگلر قبلا هم با چهره هیل پوش داشته و الان هم فیس. و در هر دوتا هم خوب پیش میره
اما سزارو بشدت در موردش داره بی لطفی میشه. خیلیا میدونن اگه قانون pg نبود سزارو عالی تر هم عمل میکرد اما بخاطر همین قانون که مدت هاس رستلینگ رو نابود کرده نمیتونه. اما این به کنار
حرفی که سزارو در مورد هل این سل و مسابقه سینا و اورتون زد حقیقت محض بود. استعدادی مثل این باید روز به روز پیشرفت کنه و حتی لایق نامبر وان کمربند قهرمانی wwe هم هست اما متاسفانه .....
برگشت باتیستا با اینکه فیس بود باز به نظرم خوب بود اما بردش تو رامبل نه. این خیلی بده که برنده یه مسابقه اینقدر راحت قابل پیشبینی باشه. پارسال رینز با اینکه هیل بود میتونست برنده بزرگتری باشه و تو رستلمنیا مسابقه عالی تری با اورتون رقم میخورد اما این گناه باتیستا نبود و بی فکری کمپانیه
اما بدترین اشتباه کل تاریخ رستلینگ شکسته شدن استریک بود. گزینه های بهتری برای شکستن استریک بود تا لسنر. اما از این گذشته بهتر نبود این استریک جاودانه میموند و نمیشکست ؟ این شکست چیزی رو از تیکر کم نکرد بلکه اونو بزرگتر هم نشون داد چون واقعا نگه داشتن این استریک کار کمی نبود. اگه آندرتیکر و استریکش نبود به نظرم نیمی از wwe نابود میشد و خب کمپانی جواب این محبت تیکر رو به بدترین نحو ممکن داد. خیلی از کشتی گیران با این عمل مخالف بودن اما کاریه که دیگه شده و پشیمونی سودی نداره. حدااقل تیکر لیاقت یه خداحافظی عالی رو داره که امیدوارم کمپانی اینو خراب نکنه
THE MAN
01-01-2015, 12:22 AM
بها ندادن به nxt یکی از اصلی ترین اشتباهات wwe ــه . اگه wwe به nxt بها نده ، پس آینده ــش چی ؟ کی میخواد آینده کمپانی باشه ؟ لابــُـد سینا ؟
الان هم استارانی که دارن مین اونتر میشن از nxt اومدن ، رینز ، رالینز ، آمبروز ، ... پس این برند که تامین کننده آینده wwe ــه نباید بیشتر بش بها داده بشه ؟
مورد چهار ، خــُـب ســ ـیاســ ــت ها و برنامه های کمپانی بوده که باعث شده سزارو هنوز پوش نگیره . خیلی ساده ـس .
سـ ــیاســ ـــت های غلط موجب تصمیم اشتباه میشه که در مورد سزارو این اتفاق رخ داده .
مورد سوم ، همه قبول دارند که یکی از بزرگترین و تاثیرگذار ترین اشتباهات wwe در 2014 همین مورد بود .
به نظر شما خراب کردنِ مین اونت بزرگترین رویداد سال اشتباه نیست ؟
مورد دوم هم اگه دقت کنی منم گفتم " فرد شکننده استریک " اشتباه انتخاب شده بود ، یه بار دیگه مقاله رو بخون .
مورد اول هم ای کاش قبل مطرح کردن پست های قبلی رو می خوندی و بعد پست می دادی . چون اون دوست ـــمون هم حرف مشابه شما رو داشت و منم جواب ــشو دادم ;)
به هر حال ممنون بابت نظر :)
درباره nxt شما توقع داری چطوری بها بدن ؟ خب همین که به قول شما نسل جدید استارها همه دارن از nxt تامین میشن خودش بیشترین توجه به این برند هست دیگه ، حالا چه از این برند پرومو نشون بدن یا خیر به هر حال تمام استارهای با استعداد این برند یه روزی در مین راستر دیبیوت میکنند و البته همین الان هم nxt کم طرفدار نداره .!
در مورد پانک هم ، بنظرم پاسختون قانع کننده نبود (حداقل برای من) و بیشتر نظر شخصیه خودتون بود تا یه دلیل منطقی .
Scofield
01-01-2015, 12:26 AM
درباره nxt شما توقع داری چطوری بها بدن ؟ خب همین که به قول شما نسل جدید استارها همه دارن از nxt تامین میشن خودش بیشترین توجه به این برند هست دیگه ، حالا چه از این برند پرومو نشون بدن یا خیر به هر حال تمام استارهای با استعداد این برند یه روزی در مین راستر دیبیوت میکنند و البته همین الان هم nxt کم طرفدار نداره .!
در مورد پانک هم ، بنظرم پاسختون قانع کننده نبود (حداقل برای من) و بیشتر نظر شخصیه خودتون بود تا یه دلیل منطقی .
به نظر من فقط آوردن اونا به مین راستر کافی نیست . نظر من اینِ ، NxT که آینده Wwe رو خواهد ساخت نباید یه تبلیغی ، یه پرومو ای ، چیزی ازش تو شوء های اصلی نشون داده شه ؟
در مورد پانک هم من نظر ــمو تا جایی که تونستم " منطقی " گفتم ، حالا شما قانع نشدید به خودتون مربوطِ .
Tyler Black
01-02-2015, 01:25 AM
من با دو تا از این موارد موافقم که غلطن ، یکیشون پیروزی باتیستا در رویال رامبل و یکی هم یه قل دو قل بازی کردن با سزارو :22: که با
این دو تا نمیتونم کنار بیام . یه اشتباه دیگه هم که داشتن به نظرم باخت وایت به سینا در پیبک بود که ضرر بسیار بدی بهش زد . که منجر
به پُکیدن وایت فمیلی شد .
با سی ام پانک هم مشکلی ندارم :ی چون اشتباه از سوی دبلیو دبلیو ای تا جایی بود که رویال رامبل ـو دادن به باتیستا و تصمیمات
درستی واسه برایان نگرفتن ، که با رفتن پانک همه چی درست شد به نظرم وضعیتی که کمپانی از بعدِ پانک پیدا کرد خیلی خیلی بهتر از
وضعیتی شد که تا قبل از رفتن پانک داشت ، و همش به لطف رفتن پانک بود که یک لگدی به باسـ ـنشون بود تا به خودشون بیان :ی
استریک هم یه روزی باید تموم میشد ولی مشکل من اینه که باید برنامه ریزی بیشتری روش میکردن . یادمه چند روز بعد رسلمنیا یه خبری
دیدم ( خارجی ) نوشته بود شان مایکلز گفته چهار ساعت قبل از رسلمنیا ، برنامه ریزی شد که تیکر بازی رو ببازه :| و این که اگه لزنر نبود
خیلی بهتر بود ، چیزی که شما هم اشاره کردی . جدا از پارت تایم بودن لزنر و این که استفاده ی زیادی از این نمیتونه ببره ، اگه یه کشتی
گیر جوون بود که این کار رو انجام میداد تا آخر کریرش این امتیاز باهاش بود ولی خب لزنر دو روز دیگه میره ... و این که اگه لزنری که به
واسطه شکستن استریک اینقدر بزرگ نشده بود سینا رو توی سامراسلم به همون شکل میبرد بیشتر میچسبید :ی
با سپاس از علی عزیز بابت مقاله :8:
TRIPLE H
01-03-2015, 12:48 AM
بدترین اشتباه پیروزی باتیستا در رویال بود چون به نوعی wwe به اونهمه استار جوون و با استعدادی که خودش پرورش داده بود اعتماد نکرد و در واقع به خودش اعتماد نکرد و کسی رو اورد که چندین سال حضور نداشته و اصلا اماده نبود و اینده ای هم نداشت اصولا رویال رامبو رو کسی میبره که جوون و اینده داره .
در مورد تیکر هم به نظرم شکسته شدن استریک اتفاقا کار خیلی خوبی بود ولی باز بهتر بود بوسیله استار اینده داری انجام میشد که بعدها ازش استفاده بشه نه لسنری که داره میره بعد هم مثلا میشد استریک و مثلا فردی که تیکر و شکست داده ادامه میداد که خودش استوری قشنگی میشد ولی خب ظاهرا خود تیکر اینطور خواسته که به نظرم کار خوبی نبوده .
Persian Dragon
01-03-2015, 10:00 AM
من فکر نمی کنم خود تیکر خواسته باشه استریکش شکسته بشه خود میکهن تو پادکست آستن گفت تصمیم خودم بوده تیکر رو به لزنر ببازونم.که اشتباه بزرگی بود چه ایرادی داشت تیکر بدون شکست تو رسلمنیا بازنسته بشه؟!مشکل wwe اینه که تنبلند(سعی کردم مودب باشم :d) نمی تونند با چهار تا استوری خوب دو تا استار حسابی درست کنند استار بزرگ درست کردن کار و وقت میبره که خیلی جاها اشتباه می کنند wwe واسه استار بزرگ درست کردن در عوض میاد راحت ترین راه رو انتخاب می کنه که اونم تیکر رو قربانی کردنه که از اون طرف لزنر به رینز ببازه و استار نسل آینده شون ساخته بشه در صورتی که بدون شکستن استریک هم این کار امکان پذیر بود تیکر لیاقتشو داشت و میتونست بدون باخت بازنشست بشه.
اشتباه دیگه ی کمپانی هم از هم پاشیدن وایت فمیلی بود که بعد از دو باخت سنگین بری ویات و یه برد مفتضحانه به سینا روی داد بری مث اول نشد که نشد به نظر من ضربه ی اول هم به شخصیت بری زمانی خورده شد که برایان رو هییل کردند و برایان به ظاهر به وایت فمیلی پیوست و دو هفته نشده روی برگردوند wwe یا نباید برایان رو هیل میکرد یا اگه میکرد تا آخرش می رفت گرچه در آخر با توجه به رفتن سی ام پانک و نبود بیبی فیس استار تاپ تو رسلمنیا به نفع wwe تموم شد ولی به کاراکتر بری ویات ضربه خورد بری ویات میتونست با استار هایی که بهش می پیوندند یه استیبل جذاب رو تشکیل بده ویات فمیلی پتانسیل خیلی زیادی داشت که متاسفانه به اون پتانسیل لازم نرسید و از بین رفت من استبل ویات فمیلی رو به استیبل افوریتی ترجیح میدم.
و اشتباه آخر هم مجازات کردن سیزارو به این که گفته بود مردم خسته شدند از این که واسه بار 1000 م مسابقه ی اورتن و سینا رو میبینند از از اونجا به بعد مسابقه hell in a cell رو 2-0 از دالف باخت و 27 باخت بعد از اون داشت تا در آخر تونست توی شوی Superstar که شوی دسته چهارمی هست تو مسابقه ی تگ تیم که مخصوص پایین میدکارد هاست یه برد بدست بیاره که با اون همه استعداد سیزارو جنایت در حقشه تنها مشکلی که باید سیزارو روش کار کنه حرف زدنشه که از دهنش در نره به جای چهار گوشه بگه چهار طناب
آخرین اشتباه سال هم بازگشت افوریتی بود که بعدا اگه عمری بود در موردش بیشتر نظرمو میگم
رومن رینز
01-12-2015, 08:37 AM
به نظر من برد باتیستا در رویال رامبل 2014 اشتباه اشکالی نداشت
Naser
01-12-2015, 11:34 AM
به نظر من فقط آوردن اونا به مین راستر کافی نیست . نظر من اینِ ، NxT که آینده Wwe رو خواهد ساخت نباید یه تبلیغی ، یه پرومو ای ، چیزی ازش تو شوء های اصلی نشون داده شه ؟
در مورد پانک هم من نظر ــمو تا جایی که تونستم " منطقی " گفتم ، حالا شما قانع نشدید به خودتون مربوطِ .
این تفکر اشتباهه ، دابلیودابلیوایی بهای خوبی به ان ایکس تی داره میده ، ولی توجه اصلی باید همیشه و همواره روی پی پی وی ها و شوهای اصلی باشه.
رومن رینز
01-12-2015, 08:20 PM
بزرگ ترین اشتباه WWE پروموت نکردن NxT درRaw و Smackdown بود
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.