PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| آپدیت جالب بر روی ای جی لی ، خبری از آخرین شو راو قبل از رسلمنیا ، نتایج ...

sңдұди
12-31-2014, 01:37 PM
بســـم الله الــــرحمـــن الــــرحـــیــم

آپدیت جالب بر روی ای جی لی

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

قبلا در مورد قهــرمان سابق کمربند دیــ واز " ای جی لی " گفته شد که به علت مصدومیتی که دارد برای مدت کوتاهی از رینگ

دور خواهد بود و بعد از مدتی دوباره به مسابقات بر می گردد. اما جدیدا پس از چند روز اعلام شد که ای جی تنها

دچار یک مصدومیت جزئی نبوده و او دارای چندین آسیب دیدگی می باشد !

خود ای جی در صفحه رسمی اجتماعی اش نوشته که هم اکنون دارد تعطیلات سال نو را سپری می کند تا در آینده وضعیتش

به طور دقیق مشخص شود.

خبری از آخرین شو راو قبل از رسلمنیا

اعلام شده است که آخرین شو مــاندی نایت راو قبل از پی پر ویو رسـلمنیا 31 که بدون شک مهیج و دیدنی خواهد بود

در لـس آنجلس، کالیفرنیا برگزار می شود و در آرنا معروف Staples Center که برای چند سال میزبان رویداد

مهم فصل تابستان بود. این اونت نیز 23 مارس انجام می شود.

ریتینگ شو راو هفته قبل

شو خوب و زیبا هفته ( 22 دسامبر ) قبل ماندی نایت راو موفق شد با تمامی مسابقات و سگمنت هایی که داشت ریتینگ

پایین 2.57 را با 3.63 میلیون نفر به طور میانگین به دست آورد که این ریتینگ نسبت به دو هفته پیش کاهش داشته است

ولی تعداد بینندگان نیز به شکلی جالب افزایش یافته است.

نتایج تیپینگ شو اسمکدان این هفته

Bray Wyatt def. Erick Rowan

The Big Show def. Ryback with CO

Cesaro & Tyson Kidd def. Los Matadores

Curtis Axel draw. Dean Ambrose

Konnor & Viktor def. Unknown two wrestler

The Usos & R-Truth def. Goldust, Stardust & Adam Rose

Rusev draw. Roman Reigns

با تشـــکر از دوســتان | امیـــدوارم لـــذت برد ـه باشــیـد ...

SaberKhan
12-31-2014, 03:59 PM
یه بوهایی میاد که دارن کم کم ای جی لی رو هم از دست میدن
wwe با وجود هیجانش خیلی از بهترین استارهایی که واقعا میتونستن به کمپانی کمک کنن رو طی غرور و اهمیت ندادن بهشون از دست دادن مثل دنیل برایان(البته فعلا مشکلاتش حل شده).سی ام پانک و....
الان هم توجه کمی به بهترین د.ی.و.ا شون که ای جی لی هستش دارن.هیچ کدون از د.ی.و.ا ها اندازه ی ای جی لی استعداد ندارن(البته ناتالیا هم خوبه اگه استعدادشو خوبتر کنه)
واسه مسابقه د.ی.و.ا تو راو این هفته دیدیم که واسه کمربند د.ی.و.ا nxt چه مسابقه جذابی انجام دادن که خیلی وقت بود که د.ی.و.ا ها تو شوهای اصلی همچین مسابقه ای انجام نداده بودن
حالا که ای جی لی طی بی توجهی کمپانی مصدوم شده خیلی مسابقاتشون بدتر شده
استوری ای جی لی و پیج هم واقعا خوب بود ولی هم ای جی لی هم پیچ رو هم پایین دارن میکشن که واقعا حیفه کل سرمایشونو گذاشتن رو خواهران بلا و به بقیه د.ی.و.ا ها اهمیت آنچنانی ندن
بیشتر د.ی.و.ا ها بجای مسابقه هیجانی مثل راو این هفته که از nxt اومدن میان مسابقه بدن نمایی میذارن
امیدواریم زودی خوبش شه بهترین د.ی.و.ا کمپانی
البته از گفتن کلمه بدن نمایی عذرخواهی میکنم ولی این نظر منه چون واقعا حیفه کسی نباشه که مسابقه د.ی.و.ا هارو هیجانیش کنه من به شخصه بیشترین مسابقاتی که نگاه میکردم از د.ی.و.ا ها
مسابقاتی بود که بیشتر پیج و ای جی لی توش بودن که الان هم پیج رو دارن پایین میکشن
و ای جی لی هم تو این وضعیت

pouryaorn
01-01-2015, 03:33 AM
ای جی همون بهتر که بره فک میکنه کی هست

sңдұди
01-01-2015, 03:39 AM
البته اینجور که شما هم می گید نیست. نباید خیلی مسائل پانک و ای جی رو با کمپانی قاطی کنیم. هر چند غیر منطقی هم میاد که

نکنیم ولی در هر صورت اگر شما حساب کنید ای جی مدت زیادی هست که برای دبلیو دبلیو ای داره کار میکنه ( به صورت مداوم ) و

مسابقات سنگینی هم داشته و مصدومیت با توجه به استایل بدنی اش وجود داره. حالا باید ببینیم چی میشه. ولی قطعا طبق

برنامه های کمپانی ، آنها می خواهد از او در سال 2015 به خوبی استفاده کنند که یکی از این استفاده ها فیود بین

ای جی لی و شارلوت می باشد.

mhsh
01-01-2015, 10:25 AM
ای جی همون بهتر که بره فک میکنه کی هست

ای جی لی کی هست :22: :22: :22: ؟؟!!!؟؟
بهترین میک اسکیلز رو به نظر من در بین تمام **** ها تاریخ wwe داره
چند تا **** دیدی که تا حالا پرومو کات کرده باشن چه برسه به این که ای جی لی تقریبا تو تمام شو ها یی که هست یه پرومو هم داره
بعد از مدت کوتاهی که وارد به کمپانی شده طولانی ترین تایتل رین کمربند دیواز رو داره
رینگ اسکیلزش هم که صد درصد بهتر از تمام **** های حال حاضره حال حاضره کمپانی
هم قابلیت هیل و فیس بودن رو هم داره
گیمیک ـش هم که تغییر پذیره
دیگه کمپانی چی میخواد :22: ؟

SaberKhan
01-01-2015, 01:53 PM
من بحثم سر اینه که مهره سوزی میکنن ای جی لی خیلی استعداد داره بنظرم بهترینه تو د.ی.و.ا ها
بیشتر بحثم سر اهمیت ندادن به استارهاست مثل سی ام پانک و سزارو و.... اگه اهمیت میدادن خیلی جذابتر میشد

pouryaorn
01-01-2015, 03:59 PM
ای جی لی کی هست :22: :22: :22: ؟؟!!!؟؟
بهترین میک اسکیلز رو به نظر من در بین تمام **** ها تاریخ wwe داره
چند تا **** دیدی که تا حالا پرومو کات کرده باشن چه برسه به این که ای جی لی تقریبا تو تمام شو ها یی که هست یه پرومو هم داره
بعد از مدت کوتاهی که وارد به کمپانی شده طولانی ترین تایتل رین کمربند دیواز رو داره
رینگ اسکیلزش هم که صد درصد بهتر از تمام **** های حال حاضره حال حاضره کمپانی
هم قابلیت هیل و فیس بودن رو هم داره
گیمیک ـش هم که تغییر پذیره
دیگه کمپانی چی میخواد :22: ؟

من نگفتم بده گفتم فک میکنه کیه که بخواد خودشو واسه کمپانی بگیره سی ام پانک واسه خودش خانی بود اما این بعد 2سال فعالیت که فقطم موفقیتاش رو مدیون تیم کریرتوه کمپانیه
از لحاظ فنی خیلیا ازش بهترن اگه اینکه اون تایتل رین طولانی داشته که دست خودش نبوده مثلا ناتالیا تامینا کیتلین اینا واقعا از نظر فنی از ای جی بهترن ای جی بنظر من مثه دنیل برایان استایل تاپ بودن رو نداره