توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| جنجال جدید گلشیفتـه فـراهانی | فیلم جدید او | و ....
MαмαđRezα
01-02-2015, 08:41 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
× جنجال جدید گلــشیفته فراهــانی :
تصویر برهنه ی گلشیفته فراهانی روی جلد تازه ترین شماره ی مجله ی فرانسوی “ایگوییست” (Égoïste) قرار گرفت. "ایگوییست" یک مجله ی تخصصی عکس است که در فواصل زمانی نامنظم منتشر می شود و عکاسان مطرح جهان با آن هم کاری می کنند. قبلا هم گلشیـفته در مقابل دوربین یک عکاس فرانسوی برهنه شد و عکس های نیمه برهنه اش جنجال های زیادی را به پا کرد .
این مجله قرار است در تاریخ 22 ژانویه منتشر بشود .
خود گلفیشته در مورد این اتفاق گفته است :
" وقتی که این ایده مطرح شد ، در اول من مخالفت کردم ولی بعد کمی فکر کردم و گفتم اگه از من عکس نگیره ، از چه کسی عکس بگیره ؟ اگر از من عکس نگیرد ، انگار از تن من عبور کرده و از روحم عکس گرفته ! "
عکس او در زیر قابل مشاهده میباشد :
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
پ.ن : حتما بدون سانسور هم میخواین !!؟؟ :D :D
× فیلم جدید Exodus: Gods and Kings با هنرنمایی گلــشیفته فراهــانی :
از بحث حاشیه های گلشیـفته که بیرون بیایم ، به سراغ فیلم جدید با هنرنمایی او میرویم . فیلم جدید Exodus: Gods and Kings که به تازگی اکران شده است،ریدلی اسکات کارگردانی این فیلم را به عهده داشته است . این فیلم در مورد زندگی حضرت مـوسی است و بازیگران بسیار محبوبی در این فیلم هنرنمایی میکنند . کریستین بیل نیز در نقش موسی بازی میکند . همچنین گلیشفته فراهانی نیز در نقش Nefertari بازی میکند .
در زیر لینک IMDB این فیلم قرار دارد :
لیـــنک (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
× اما واتسون ، فمینیـسم سال :
اما واتسون ، که همگی ما با بازی بسیار زیبایش در سری فیلم های هری پاتر میشناسیمش ، به تازگی در یک نظرسنجی که توسط یک موسسه ی دفاع از حقوق زنان گرفته شده است ، به عنوان فمینیســم سال انتخاب شده است . او چند وقت پیش ، به عنوان سفیر ویژه سازمان ملل در امور حقوق زنان و دختران نقشش را آغاز کرده است .
× جنیفر لارنس ، بیشترین اسم جستجو شده در گوگل :
جنیفر لارنس ، بازیگر بسیار محبوب 24 ساله ، که چند وقت پیش تمامی عکس های شخصی و خصوصیش هک شد و در صدر هک های هویت چند وقت اخیر است ، به تازگی گوگل اعلام کرده است که بیشتر اسم جستجو شده در گوگل مربوط به او است .
او یکی از بازیگران فیلم بسیار زیبای "Hunger Game " است .
× ســــکــــــســــی ترین زن زنده ی دنیا ! :
کیـت آپتون ، مدل 22 ساله ی انگلیسی ، از طرف مجله ی "People" کشور آمریکا ، به عنوان ســـکــــســــی ترین زن زنده ی دنیا معرفی شد !!
همچنین چند وقت پیش عکس های این شخص هم هک شد و در اینترنت پخش شد .
× عکس های جدید سلبریتی :
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
والا این عکس فراهانی فیک هست به نظر من ، چون وقتی داخل سایتشون بری خبری ازش نیست از طرفی وقتی که از یه نفر رو کاور عکس میذارن ، داخل مجله هم چندتا عکس ازش میذارن که توی گوگل سرچ کردم عکس دیگه ای نبود
پ ن : این مجله از فرد رو کاور چندین عکس دیگه هم داخل مجله میذاره مطمئنم سرچ کردم !
بعد برا اون جمله هم منبع مطمئنی داری؟
کیت اپتن هم که واقعا زیباست :5:
MαмαđRezα
01-02-2015, 01:49 PM
والا این عکس فراهانی فیک هست به نظر من ، چون وقتی داخل سایتشون بری خبری ازش نیست از طرفی وقتی که از یه نفر رو کاور عکس میذارن ، داخل مجله هم چندتا عکس ازش میذارن که توی گوگل سرچ کردم عکس دیگه ای نبود
پ ن : این مجله از فرد رو کاور چندین عکس دیگه هم داخل مجله میذاره مطمئنم سرچ کردم !
بعد برا اون جمله هم منبع مطمئنی داری؟
کیت اپتن هم که واقعا زیباست :5:
ممنون بابت نظر ...
این عکس صددرصد واقعیه و دلیل گذاشته نشدن عکس فراهانی در سایتشون اینه که فعلا فقط عکس گرفته شده است و به زودی قراره روی شماره ی بعدیشون چاپ بشه که به تاریخ 22 ژانویه این ماه است !
پوزش بابت این که این تکه از متن را ننوشتم ...
SaberKhan
01-02-2015, 02:12 PM
اینها اصلا فیک نیست
خبری هم که این دوستمون در مورد اولینبار نیمه برهنه رفته جلو دوربین یه ذره سانسور کرده چون بار اول هم کاملا برهنه رفته بود جلو دوربین
اگه برید تو یوتوب سرچ کنید"Golshifteh Farahani in Égoïste" واستون فیلمش میاد
بار دوم هم کاملا برهنه ظاهر شد
شانس آورد انسان با گرده افشانی بچه دار نمیشه وگرنه ..... خخخخخخخخخخخخخخخخ
AREF TAKER
01-02-2015, 05:36 PM
فقط امیدوارم که دوستان نیان و مثل این عقب مونده ها نظر بدن. امیدوارم که تو این مملکت بعضی ها فرق هنر و پــــ ــــ ـــو رن رو بفهمن.
Naser
01-02-2015, 05:38 PM
متاسفم براش ، اینکار برای هر فرهنگ ، نژاد و هر زمانی بسیار زشت و ناپسندیده هستش...آبروی مارو برده
amirhossein619
01-02-2015, 09:38 PM
این خانم با فرهنگ ( :22: )هم اسم ایرانی رو خراب میکنه هم بازیگری رو خراب میکنه حداقل اگه میرفت چورن استار میشد شاید بهتر بود(با اینکه حتی هیکل هم نداره نمیدونم واسه چی با برهـ ـنه شدنش اینقدر معروفیت داره:504:)
AREF TAKER
01-02-2015, 10:44 PM
دوستانی که میگن آبروی ایران رفته، میتونن یک دلیل و مدرک هم برای آبروی رفته ایران بیارن؟ محض رضای خدا بیاین و یک بار از دید مثبت
به قضیه نگاه کنیم. نه مثل عقب افتاده های حهان سومی. :|
EmInEm
01-02-2015, 10:51 PM
هر کی در پوشش ازاده :ی همین و بس...ولی شما تو فرومای خارجیم بری بطور مثال بعد منتشر شدن عکسای لخت کیم کارداشیان افراد زیادی معترض بودن..من که دید مثبتی تو لخت شدن ایشون نمیبینم...میتونه با یه فیلم تاثیر گزار بیاد تو چشم تا این عکسا...
پ.ن:البته ایشون در نپوشیدنم ازاده :22:
AƦAƾH
01-02-2015, 10:53 PM
عابروی ما به خاطر نبود آزادی بیان , آزدی نداشتن نوع پوشش و آرایش , جدا بودن مدرسه دخــ ـتر پسر ها , قفل بودن رو قوانین هزاران سال پیش ( که فقط بیابون بوده و چند عدد خرما و نخل ! )
اینترنت معرکه , حمایت از کشورها و برادر بودن با یه مشت داغون تر از خودمون و ...... از بین رفته !
نه اینکه یه بازیگر که رفته تو کشوری دیگه که از نظر قانونی مشکلی هم نداره عکس گرفته , نه این عابروی مارو نبرده .
هرکسی مسئول کار خودشه . چه ربطی به عابروی یه مملکت داره
الان ریحانا ، جنیفر لوپز و .... عابروی آمریکا رو بردن یعنی ؟ فکر نمیکنم
( نمیگم کار شاخی انجام داد و به به و چه چه , کار به اینش ندارم . حرفم اینه ربطی به عابروی " این " کشور نداره )
The Buzzards
01-02-2015, 10:54 PM
بحث روشن فکری ـو این جور چیزا نیست این حرفایی که میزنم
ولی کلا ملت عجیب و غریبی داریم
تویی که میگی آبروی ایران رو برده
1- این کار رو توی یران انجام نداده و اینکه یک بازیگر اینترنشنال حساب میشه و این مسائل اصلا اهمیتی نداره
اون ذهن ماست که بیماره فکر میکنیم با این حرکت شان مردم ایران پیش دیگر کشورها میاد پایین
2- میریم بیرون دختر مردم رو دید میزنیم بی فرهنگی نیست ، 24 ساعت توی سایت ها پ.و.رن دنبال دم دستگاه شخصیت های مختلف از کشورهای مختلف میگردیم باهاشون لذت میبریم اصلا بی فرهنگی نیست
اتفاقا اون غپی روشن فکرانه واسه تویی که میای ـو دم از فرهنگ میزنی ـه نه یکی مثل این که داره اونور زندگی میکنه ، یک بازیگر اینترننشنال ـه و اصلا کسی به این شروورا کاری نداره
الان جای گلشیفته هر کس دیگه بود تا حالا صدبار خـ ــود ارضــ ـایی کرده بودی ولی چون یکی مثل این شده گاو پیشونی سفید دیگه هر کی میاد واسه خودش تز میده
فرهنگ ما با یه لباس و این جور چیزای گلشیفته زیر سوال نمیره برو دنبال چیزای دیگه بگرد
در آخر
هر کسی رو تو گور خودش می خوابونن پس من تو رو سـَــ نــَــ نــــَــ
SaberKhan
01-02-2015, 10:54 PM
فقط امیدوارم که دوستان نیان و مثل این عقب مونده ها نظر بدن. امیدوارم که تو این مملکت بعضی ها فرق هنر و پــــ ــــ ـــو رن رو بفهمن.
یعنی ما عقب مونده ایم؟دستتون درد نکنه
هنر با این کار گلشیفته فراهانی فرق داره
برهنگی یه هنر هست درست ولی این هنر کل دنیا به هنر روسپی گری میشناسن
من خودم طرفدار گلشیفته بودم زمانی که فرار کرد و رفت گفتم دمش گرم ولی موقعی که شنیدم خودشو برهنه جلو دوربین برده واسه اینکه
مورد توجه کارگردانای اروپایی قرار بگیره گفتم خاک تو سرش که اینکارو کرد شخصیت ایرانی هارو به کل چه مسلمون چه غیر مسلمون رو خراب کرد
شما دلیل برهنگی اولش جلو دوربین رو میدونید فکر نکنم بدونید چون من طرفدارش بودم اخباراشو دنبال میکردم
بعد اینکه فرار کرد رفت فرانسه زیاد مورد توجه گارگردانا نبود
به نقل از دوست نزدیکش داخل یه سایت معتبر که میگفت: گاهی از فشار مالی و کم پولی میرفت یه مدت کنار خیابون با گیتار زدن زندگیشو میچرخوند
تا اینکه برهنه اومدن جلو دوربین رو یه فرصت برای جلب توجه کارگردانا دونست و تا حدودی هم موفق شد که دیدید بعدش یکی دوتا فیلم
تقریبا -18 بهش پیشنهاد دادن و بازی کرد(منظور از تقریبا -14 تا -18 هست)
اپن مایند بودن خیلی فرق داره با تن نمایی که همون روسپی گریه
فکر کنم شما هم که به ما گفتید عقب مونده ها از روی اپن مایندیتون بوده مدیر محترم
ولی شما که فکر میکنید گلشیفته فراهانی اپن مایند هستش و با فرهنگه سخت در اشتباهید این تن نمایی و روسپی گریه
و من تفاوت کمی بین کار گلشیفته با یه استار زن فیلم های مستهجن میبینم استارها با هم خوابیشون مشتری جذب میکنن
گلشیفته یا امسال اونها با برهنگیشون جلو دوربین به هرحال صلاح مصلحت خویش را خسروان دانند
با وجود اینکه شما مارو عقب مونده خوندید ولی من عذرخواهی میکنم انشالله برداشت بد نشه
فقط خواستم توضیح بدم چرا گلشیفته فراهانی تن نمایی کرد واسه بار اول و از این کار لذت برد که به بار دومش هم کشید
bomb5
01-02-2015, 11:02 PM
والا هرکی میتونه هرجوری دوست داره بپوشه یا نپوشه به کسی هم ربطی نداره. طرف داره تو فرانسه و قانون اون کشور زندگی میکنه و این چیزا مشکلی نیست. کسی که فکر میکنه نپوشیدن و یا پوشیدن مشکل داره خودش رعایت کنه و به دیگران کار نداشته باشه.
جالبه دوستان میگن آبروی ایران در گرو شورت گلی بوده... :501:
The Wollek
01-02-2015, 11:07 PM
یکی زحمت بکشه عکسای بدون شطرنجی رو بزاره :b:
این ور که بلانسبت خر تو خره چه توقعی از اون ور مرزها دارید ایشون هم از این کارا زیاد داشته :d
به زودی چورن هم میده بیرون لامصب :136:
خلاصه گیر ندید به ابروی از دست رفته کشور دنیای مد لختی شده والو با این نوناشون :d
SaberKhan
01-02-2015, 11:09 PM
والا هرکی میتونه هرجوری دوست داره بپوشه یا نپوشه به کسی هم ربطی نداره. طرف داره تو فرانسه و قانون اون کشور زندگی میکنه و این چیزا مشکلی نیست. کسی که فکر میکنه نپوشیدن و یا پوشیدن مشکل داره خودش رعایت کنه و به دیگران کار نداشته باشه.
جالبه دوستان میگن آبروی ایران در گرو شورت گلی بوده... :501:
باهاتون موافقم هر کشور یه قانونی داره و قانونش مورد علاقه ی بعضی ها
طبق گفته شما فرانسه هم یه قانون مخصوص خودشو داره و گلشیفته که از یک خانواده کاملا اصیل و هنرمنده هستش ,این قوانین مورد علاقش هست و هیچکس نمیتونه حرف بزنه
ولی Aref Taker مدیر خوبمون به ما گفت عقب مونده فقط من یه توضیحاتی راجع به کار گلشیفته دادم که فکر نکنه از رو بی اطلاعی حرف میزنیم
نمیخواستم بد برداشت شه
King Of Darkness
01-02-2015, 11:20 PM
گلشیفته پدر و خواهرش و همه کسش تو ایرانن نگفتن آبرو مارو بردی با این کارت بعد ما داریم در مورد آبرو کشورمون حرف می زنیم ؟
باو خودمون رو باید بسازیم ... آبرو ما وقتی میره با آرژانتین هم گروه شی بری به ستاره آرژانتین فحش بدی ... آبرو ما زمانی میره که دخترا و زن ها نمیتونن برن استادیوم های ورزشی ... آبرو ما وقتی میره که یه پسر با دوست دخترش تو مسابقات بین المللی میرن تو استادیوم تا دوربین میاد لبو لوله می کنن :22: ( چون بیشتر ورزش رو دنبال می کنم این مثال ها رو زدم )
با این کار گلشیفته آبرو خودش و ایران رو نبرده ... تو کشوری که تو 8 سالگی تو کتاب های تحصیلیشون , همه چیز رو به تصویر می کشند تا بچه آموزش ببینه و با جنبه بار بیاد , عکس گرفتن به صورت لخت یا برهنه هیچ مشکلی نداره :22:
ما ایرانیا باید خودمون رو بسازیم ... الکی جهان سومی نیستیم . :22:
Naser
01-02-2015, 11:31 PM
منظور بنده این نبود که الان همه جا میگن تمام ایرانی ها اینطور هستن اما بهرحال ایشون روزی بازیگر معروف این مملکت بودن و از این لحاظ گفتم.
من خودم معتقد هستم که هرشخصی و با هر دیدگاهی آزاد هستش که پوشش متناسب با شخصیت خودش رو انتخاب بکنه ولی خودم به شخصه با پوشش مناسب موافق هستم و بهش اعتقاد دارم ، اینکه بخوایم پوشش رو زیرسوال ببریم این با فرهنگی نیستش..این خود بی فرهنگیه ، کسانی که اطلاعاتی از نظام فرهنگی خانواده و به طبع رابطه ش با جامعه ندارن چنین نظرات به ظاهر روشن فکرانه میدن ، اینکه یک شخص بیاد و لخ ت بشه دلیلش میتونه چی باشه؟ غیر از این هستش که سیر تکاملی انسان که با گذشت سالهای متمادی روی به پوشش آوردن رو زیر سوال میبره؟ اون انسانی که چنین کاری میکنه خود فرد تکامل نیافته هستش (از منظر ذهنی)
یک فرد در رابطه شخصی خودش میتونه میتونه چنین کاری بکنه اما وقتی درجامعه قرار میگیریم همه چیز فرق میکنه و ما مسئول هستیم.
دیدگاه بنده بر روی مسائل اسلامی استوار نیستش ، من اصلا مباحث اسلام در این زمینه رو قبول ندارم اما با کمی تفکر رئالیستی میشه به این مسائل پی برد.
bomb5
01-02-2015, 11:39 PM
باهاتون موافقم هر کشور یه قانونی داره و قانونش مورد علاقه ی بعضی ها
طبق گفته شما فرانسه هم یه قانون مخصوص خودشو داره و گلشیفته که از یک خانواده کاملا اصیل و هنرمنده هستش ,این قوانین مورد علاقش هست و هیچکس نمیتونه حرف بزنه
ولی Aref Taker مدیر خوبمون به ما گفت عقب مونده فقط من یه توضیحاتی راجع به کار گلشیفته دادم که فکر نکنه از رو بی اطلاعی حرف میزنیم
نمیخواستم بد برداشت شه
والا میشه بحث کرد در مورد این موضوع ولی این انجمن جاش نیست فقط بگم
فرانسه آزادی داره و حق انتخاب که تو ازادیشون قانون هایی داره که باید رعایت بشه. ولی ایران اینطوری نیست...
در مورد گلشیفته با شما مخالفم. احتمالا اخباری که شما دنبال کردید از رسانه های داخلی بوده گویا.
خانواده فراهانی دارای وضع مالی خوبی هستن و خود گلشیفته با توجه به فیلمایی که بازی کرده بود پول خوبی درآورده بود. مطمئنا گلشیفته با پولی که تو ایران درآورده میتونه تو فرانسه زندگی خوبی داشته باشه. کلا اخباری که گفتید اشتباهه در موردش. گیتار میزد و گوشه خیابون میخابید؟ نگید توروخدا... گذشت زمانی که یکی یه چیزی میگفت و همه بدون کمترین تحقیقی قبول می کردن. متاسفانه هرکی بره از ایران سایت های داخلی میکوبنش و این حرفا رو میزنن. آدم عقل داره و میتونه فکر کنه.
در ضمن شما میگید هرکی لباس نپوشید روسپی هست؟ احتمالا داش عارف این طرز فکر رو خطاب قرار داده. یعنی تمام هنرپیشه های زن دنیا که از این فیلما و عکسا دارن روسپی هستن؟ شما اتریش بری لب دریا همه بی لباس هستن ولی کسی به کسی کاری نداره. شاید از خیلی از ما ها که لباس چنتا چنتا میپوشیم هم سالم تر باشن.
به قول پروین اعتصامی : در سر عقل باید بی کلاهی عار نیست
SaberKhan
01-03-2015, 12:11 AM
گلشیفته پدر و خواهرش و همه کسش تو ایرانن نگفتن آبرو مارو بردی با این کارت بعد ما داریم در مورد آبرو کشورمون حرف می زنیم ؟
باو خودمون رو باید بسازیم ... آبرو ما وقتی میره با آرژانتین هم گروه شی بری به ستاره آرژانتین فحش بدی ... آبرو ما زمانی میره که دخترا و زن ها نمیتونن برن استادیوم های ورزشی ... آبرو ما وقتی میره که یه پسر با دوست دخترش تو مسابقات بین المللی میرن تو استادیوم تا دوربین میاد لبو لوله می کنن :22: ( چون بیشتر ورزش رو دنبال می کنم این مثال ها رو زدم )
با این کار گلشیفته آبرو خودش و ایران رو نبرده ... تو کشوری که تو 8 سالگی تو کتاب های تحصیلیشون , همه چیز رو به تصویر می کشند تا بچه آموزش ببینه و با جنبه بار بیاد , عکس گرفتن به صورت لخت یا برهنه هیچ مشکلی نداره :22:
ما ایرانیا باید خودمون رو بسازیم ... الکی جهان سومی نیستیم . :22:
داداشم فدات شم منظور ما این نیست که آبرومون رفته هرکی مسیول رفتار خودشه ولی گلشیفته به جریت میگم تاپ استار سینمای ایران بود
ایران فرهنگش اسلامیه و یه هنرمند معروف که تو همه جا اسمش میاد مسیول حفظ اونه
گلشیفته یه نماد ایرانیه از اصالتش گرفته تا هنرمندیش گلشیفته ای که یه هنرمند ایرانی هستش میره کاری میکنه که 10000درجه مخالف فرهنگ ایرانه
شخصیت و اصالت ایرانیا میره زیر سوال
تو رابطه شخصی هرکی هرکاری خواست میتونه بکنه ولی وقتی اسمش به عنوان یه نمادی از هنر و فرهنگ ایرانیه نباید هرکاری کنه
الان نظر تعدادی از مردم دنیا با دیدن این عکسا درباره اصالت و فرهنگ ایران تغییر میکنه
نمیگم مشکلی نیست مشکل هست خیلی هم هست ولی باید سوخت و ساخت
مثلا من تو شهری زندگی میکنم که کاملا مردمش مذهبین اگه کسی منو با یه دختر ببینه که دارم باهاش دست میدم یا میگردم حرف در میارن و شخصیت خانوادگیم میره زیر سوال ولی اگر این کارو تو تهران یا شهرایی که تفکراتشون فرق داره با مذهبی بودن میکردم اینطور نمیشد
شما شهر خودتونو نبین که اکثریتش هم عقیده خودتونن , شما کل ایران رو ببین بیشتر از 90% بر مذهبی بودن پافشاری میکنن
گلشیفته جز یکی از اعضای بزرگ خانواده ایرانه که خانوادش بر پایه ی اسلام و مذهبی بودن(اگرچه بعضی از این خانواده هم نظر این موضوع نیستن ولی همیشه رای با اکثریته) بنا شده و کارش به خانواده و شخصیت خانوادگیش ضرر زده .
چون گلشیفته یه هنرمند سطح اول و رساننده فرهنگ خانواده ایرانه و مردم دنیا همو با فرهنگ و شخصیت فرهنگیه همدیگه میشناسن این کار گلشیفته به فرهنگ و شخصیت ایرانیا لطمه زده
اگر یه ادم معمولی بره اون کارو کنه شاید لطمه نخوره ولی چون گلشیفته در همه لحاظ از تلوزیون گرفته تا پوستر رو مجله های دنیا در معرض دید بوده به عنوان یه ایرانی مطرح بوده این کارش به فرهنگ و شخصیت ایرانی لطمه زد ولی ادم معمولی که شخصیتش به عنوان یه ایرانی در معرض دید نبوده نمیتونه به اندازه کار گلشیفته لطمه بزنه
منم همین الان خجالت میکشم از کاری که سر مسی در آوردن با وجودی که خودم کاری نکردم
راه ندادن خانم ها به ورزشگاهها بستگی به فرهنگ اون جامعه داره ولی مثلا برای مسابقات والیبال دیدم که خانم ها هم رفتن به ورزشگاه ها این دلیل بی فرهنگی نیست این دلیلیه که بستگی به شرایط حاکم بر جامعه داره
همه ی مثلالهایی که زدید بستگی به به شرایط و فرهنگ جامعه داره و بخاطر مسلمان بودن جامعه ایران و قوانین اسلامی حرکات و کارها خیلی محدود شده
Naser
01-03-2015, 12:15 AM
بحث روشن فکری ـو این جور چیزا نیست این حرفایی که میزنم
ولی کلا ملت عجیب و غریبی داریم
تویی که میگی آبروی ایران رو برده
1- این کار رو توی یران انجام نداده و اینکه یک بازیگر اینترنشنال حساب میشه و این مسائل اصلا اهمیتی نداره
اون ذهن ماست که بیماره فکر میکنیم با این حرکت شان مردم ایران پیش دیگر کشورها میاد پایین
2- میریم بیرون دختر مردم رو دید میزنیم بی فرهنگی نیست ، 24 ساعت توی سایت ها پ.و.رن دنبال دم دستگاه شخصیت های مختلف از کشورهای مختلف میگردیم باهاشون لذت میبریم اصلا بی فرهنگی نیست
اتفاقا اون غپی روشن فکرانه واسه تویی که میای ـو دم از فرهنگ میزنی ـه نه یکی مثل این که داره اونور زندگی میکنه ، یک بازیگر اینترننشنال ـه و اصلا کسی به این شروورا کاری نداره
الان جای گلشیفته هر کس دیگه بود تا حالا صدبار خـ ــود ارضــ ـایی کرده بودی ولی چون یکی مثل این شده گاو پیشونی سفید دیگه هر کی میاد واسه خودش تز میده
فرهنگ ما با یه لباس و این جور چیزای گلشیفته زیر سوال نمیره برو دنبال چیزای دیگه بگرد
در آخر
هر کسی رو تو گور خودش می خوابونن پس من تو رو سـَــ نــَــ نــــَــ
احمد جان اولا یه نفس عمیق بکش...
ثانیا بحث رو ادامه بده :d
ببین ایشون یک شخصیت ایرانی هستش و به طبع رفتار و عملکردش بعنوان فرد ایرانی شناخته میشه ، این درسته که الان داره توی کشوری دیگه و تحت یک قانون دیگه فعالیت میکنه.
کسی که میره بیرون و دختر مردم رو دید میزنه هیچ مشکلی نداره چون این ذات طبیعت هستش و نوع آفرینش ، اما وقتی یک شخصی میاد و لخت میشه و بدون پوشش ظاهر میشه این نه تنها به کشورش که تحت اون فرهنگ بزرگ شده ربط داره ...
بلکه به کل جامعه مربوطه ، این فرد عکسش رو توی اتاقش نزده که بگیم مسئله شخصی هستش... وقتی یک عملی به کل مردم یک جامعه مرتبط هستش و تا اون حد گسترش پیدا میکنه اون بحث فردی نیست و لذا به کل مردم یک جامعه ربط پیدا میکنه.
و کل جامعه وابسته و در ارتباط هستند ، اینطور که شما صحبت میکنید پس من میتونم هرعملی رو توی خیابون هم انجام بدم؟ اصلا هم ربطی به مسائل قانونی نداره ...من بدور از هرگونه توجیهات و اختیارات و مسائل قانونی صحبت میکنم. صحبتم برروی مسائل ایدئلوژیک استواره.
اصلا بحث فردی در اینجا کاربرد نداره ، هرفردی میتونه طبق قانون خلقت و ذات طبیعت رابطه جن سی برقرار بکنه و باید فرق بین مسئله شخصی و مسئله نظام اجتماعی رو بدونیم.
اقای عارف خان که به شخصه بهش ارادت خاصی دارم ازشون انتظار بیان لحن مناسب تری رو دارم ... فرق بین هنر و پو رن به نکته ی خوبی اشاره کردین...شما آیا اینکارو هنر میدونین؟ من به شخصه نمیتونم نظر بدم که اینکار پو رن هستش یا هنر ، اما اگه بخوام بین این دو یکی رو انتخاب کنم قطعا پو رن خواهد بود نه هنر..
با اینکه تعریف مناسبی از هنر دارم و با اینکه میدونم هنر ذاتش تعریف نشده هستش و حد و مرزی نداره و بدون سانسور باید باشه ، شما هنر رو در این کاری که گسترش تکامل انسان رو زیر سوال میبره میدونید؟
این کار هیچ ربطی به هنر نداره یا شما تعریف اشتباهی از هنر دارین عارف خان.
این هم بگم که همونطور که بارها اشاره کردم اینکار داره نوع آفرینش و تکامل انسان رو زیرسوال میبره ، انسانی که از قرن ها و هزاران سال پیش دریافته که باید پوشش داشته باشه و ما داریم برعکس راه زندگی رو ادامه میدیم و فکرمیکنیم که آره این چیزها طبیعی هستش. اما نه اینها دست بردن توی مسیر تکامل زندگی انسان هستش.
مثلا ما یک کوه رو تخریب میکنیم و بجاش جاده میسازیم این هم مانند همون هستش... قوانین اروپا یا ایالات متحده براساس نظام سرمایه داری کاپیتالیسم داره پیش میره و ما فکرمیکنم بی نقض هستش ...درسته که در حال حاضر بهترین نتایج رو داره میبینه اما مطمئن باشید از نظر تئوری فلسفی دچار مشکلات عمده هستش.
و البته دوستانی گفتن که بازیگرهای خارجی چنین کارهایی میکنن ولی من بعید میدونم حتی خیلی از بازیگرهای خارجی هم اینطوری بدون پوشش عکس بگیرن.
Ali.kaka
01-03-2015, 12:22 AM
به هر حال باید گلشیفته ها وجود داشته باشند تا ذهن مردم به سمت خاوری ها و زنجانی ها نره!
رفتن گلشیفته از اونجایی کلید خورد که با دیکاپریو همبازی شد و فریاد وامصیبتای خود ما ملت گوش زمین و زمان رو کر کرد!
اون زمان که با دیکاپریو بازی کرد هیچکس نگفت این دختر با یکی از بهترین های تاریخ سینما همبازی شده و آبروی ایران رو خریده،بلکه دقیقن بر عکس شد همه علیه ش جبهه گرفتن (صدا و سیما ،مسئولان) که به مردم هم سرایت کرد و همه گفتن بیاید ببینید که این دختر آبروی ایران رو برد!!
خب شما باشید چیکار میکنید؟نمیگید این ملت لیاقت هیچی رو ندارن؟؟؟
بعد از اون ماجرا ممنوع الخروجش کردن!!
اینکه گلشیفته فراهانی به این سمت رفت اول از همه تقصیر مسئولان اون زمان و بعد همین ملت هست که بخاطر جهل و نادونی هر چیزی خواستن بهش نسبت دادن و فراموش کردن بازی های فوق العاده ش در فیلم هایی مثل میم مثل مادر و سنتوری و ...
مشکل ما اینه که به خاطر جهلمون صدا و سیما میتونه تا ابد ذهنمون رو به هر چیزی بد بین کنه
اون کسایی که اون بالا هستن رگ خواب ما ایرانیا رو مث کف دستشون بلدن،و وقتی بهمون نیاز داشته باشن دم از آبروی ایرانی و غیرت میزنن و خرمون میکنن،ولی وقتی خرشون از پل گذشت یادشون میره(و البته ما هم یادمون میره چون فراموش کاریم!!!)
در آخر هم شما رو دعوت میکنم که حکایت زیر رو بخونید:
در گذشته های دور پادشاهی بیگانه بر سرزمین مادری مسلط شد. او بد خواه و در عین حال زیرک بود. و وزیری داشت ازخودش بسی بد خواه تر و زیرک تر. به او امر کرد که راهی بیاب تا بر روح و جان این مردمان مسلط شوم بدون آنکه بفهمند و اعتراضی بکنند. وزیر تفکری کرد و طوماری بنبشت و به جارچیان داد تا درسراسر شهرها و دیهات ها بخوانند. قوانین جدید اعتقاد به دین قدیم و سوادآموزی را غیر قانونی اعلام کرد. و مالیاتها را به سه برابر افزایش داد. شب زفاف عروس از آن شاه بود و ارزش جان مردمان به اندازه چهارپایان کشورهمسایه که موطن اصلی شاه بود اعلام شد. هر گونه اعتراض و مخالفت با این قوانین مجازات مرگ داشت و در نهایت طبق این قوانین گ.و.ز.ی.د.ن و چ.س.ی.د.ن هم ممنوع اعلام شد.
پادشاه گفت: ای وزیر این همه فشار آنان را به شورش وا خواهد داشت و مگرقرار نبود انقلاب مخملی کنیم؟ وزیر گفت: نگران نباشید اعلیحضرت. به بند گ.و.ز.ی.د.ن دقت نفرمودید. همان سوپاپ اطمینانیست که انرژی اعتراضشان را خالی کنند.
و چنین شد که وزیر گفت. مردم لب به اعتراض گشودند که این ظلمی آشکار است. این طبیعی است که پادشاه بخواهد مردم رابه دین خودش در آورد و یا سواد خواندن آنان را بگیرد. همچنین افزایش مالیات همیشه مطلوب شاهان بوده و مالکیت در شب زفاف هم رسمی قدیمیست. وبی ارزش بودن جان ما در مقابل جان مردمان همسایه هم از وطن پرستی شاه است اما دیگر منع چ.س.ی.د.ن و گ.و.ز.ی.د.ن خیلی زور است. و تازه مگر پادشاه می تواند در تمام مستراح های این سرزمین نگهبان بگمارد. آنان که باسواد تر بودند داد سخن دادند که تازه جانم خالی نمودن باد روده برای سلامت مفید است وهیچ قبحی در آن نیست. و اینان متحجرانی بیش نیستند که سرشان را در تنبان خلایق فرو می کنند. با کلی کیف به خاطر این تفسیر علمی و کلمه متحجر سر تکان می دادند و خودشان را روشنفکر می نامیدند. وگفتند تازه مگر خود شاه ن.م.ی.گ.و.ز.د.
جک های بسیاری ساختند در مورد شاه که از فرط ن.گ.و.ز.ی.د.ن ترکیده, یا برای کنترل بر روده اش چوب پنبه به ماتحتش فرو کرده, یا مثل سگ بو کشان دماغش را به سوراخ ک.و.ن مردم می چسباند و اینها را برای هم اس ام اس کردند و کلی خندیدند.نگهبانان حکومت در سراسر سرزمین پخش شدند تا اجرای قوانین را تضمین کنند. هر از چند گاهی بی خبر به مستراح ها یورش می بردند و افراد گ.و.ز.و را دستگیر می کردند و به منکرات می بردند. اما مردم همچنان به چسیدن وگوزیدن در خفا ادامه می دادند و این صداهای بویناک روده شان را اعتراضی عظیم به حکومت می دانستند. مردم به صحراها می رفتند و می گوزیدند. درکوچه های شهر نگاهی به این ور و آنور می انداختند و پیفی می دادند. حتی مهمانی های زیر زمینی می گرفتند لوبیا می خوردند و گروپ گ.و.ز راه مینداختند. بعد از مدتی دیگر کسی آن ماجرای منع سواد و دین اجباری وکاپیتولاسیون و عروس دزدی و مالیات را به خاطر نیاورد و همگان سعی کردند از این آخرین حق بدیهی خوشان دفاع کنند. و در همین احوال پادشاه و وزیرش در قصر قهقهه سر می دادند که چه زیرکانه مردمان را در بخارات اسیدی خودشان غرق کرده و همگان را گوزو کرده اند
پ ن:زندگی هر کسی به خودش مربوطه،ما ایرانیا خودمون آبروی خودمون رو میبریم،نیازی نیس نگران رفتن آبرومون در اونطرف مرزها باشیم،ما لیاقت نداشتیم کسی مث گلشیفته فراهانی در کشورمون هنرنمایی کنه(دوستان به خود نگیرین از این که "ما" یا "خودمون" و ... گفتم )
SaberKhan
01-03-2015, 03:11 AM
والا میشه بحث کرد در مورد این موضوع ولی این انجمن جاش نیست فقط بگم
فرانسه آزادی داره و حق انتخاب که تو ازادیشون قانون هایی داره که باید رعایت بشه. ولی ایران اینطوری نیست...
در مورد گلشیفته با شما مخالفم. احتمالا اخباری که شما دنبال کردید از رسانه های داخلی بوده گویا.
خانواده فراهانی دارای وضع مالی خوبی هستن و خود گلشیفته با توجه به فیلمایی که بازی کرده بود پول خوبی درآورده بود. مطمئنا گلشیفته با پولی که تو ایران درآورده میتونه تو فرانسه زندگی خوبی داشته باشه. کلا اخباری که گفتید اشتباهه در موردش. گیتار میزد و گوشه خیابون میخابید؟ نگید توروخدا... گذشت زمانی که یکی یه چیزی میگفت و همه بدون کمترین تحقیقی قبول می کردن. متاسفانه هرکی بره از ایران سایت های داخلی میکوبنش و این حرفا رو میزنن. آدم عقل داره و میتونه فکر کنه.
در ضمن شما میگید هرکی لباس نپوشید روسپی هست؟ احتمالا داش عارف این طرز فکر رو خطاب قرار داده. یعنی تمام هنرپیشه های زن دنیا که از این فیلما و عکسا دارن روسپی هستن؟ شما اتریش بری لب دریا همه بی لباس هستن ولی کسی به کسی کاری نداره. شاید از خیلی از ما ها که لباس چنتا چنتا میپوشیم هم سالم تر باشن.
به قول پروین اعتصامی : در سر عقل باید بی کلاهی عار نیست
درسته ولی مردم اونجاها که با ایران غریبه هستن گلشیفته رو یه ایرانی میدوننو مظهر فرهنگ ایرانی بخاطر اینکه یک هنرپیشه سطح اول ایرانی بوده و نظرشون راجع به ایران کاملا تغییر میکنه با دیدن این عکسا
کم نیستن هنرمندایی که از ایران رفتن مثل سید حسینی مجری تاپ تلوزیون و چندتا از بازیگرا که اسماشون خاطرم نیست اونها هم میتونستن ولی نکردن. خودشونو با مخالف نظام بودن مطرح کردن نه با بدن نمایی
من خودم طرفدار گلشیفته بودم تا قبل از اولین تن نماییش منم دوست داشتم این حقیقت نداشته باشه یه خبر کوتاه تو من و تو 1 بود که دیدم
و تو یه سایتی دقیقا شبیه همین خبر پخش شده از من و تو 1 خدا کنه دروغ گفته باشن من طرفدار رفتنش از ایران بودم ولی مخالف سرسختش برای برهنه شدن مقابل دوربین
روسپی گری صرفا هرزگی نیست روسپی گری میتونه خیلی چیزا باشه
من بحثم اینه که یکی که بعنوان یه هنرپیشه معروف ایرانی فرهنگ خوب و بد ایرانی رو به کل دنیا نشون میده کاری نکنه که ایرانی ها شرمنده شن الان اگه یه نفر با زن و بچه ش(مخصوصا اگه دختر داشته باشه) برن اونجاها بیشتر مردمی که عکس برهنه گلشیفته رو دیدن از فرهنگ ایران بد برداشت کردن کشیده میشن به رفتار و پیشنهاد های بد به این خانواده چراکه فکر میکنن فرهنگشون با اونا فرق نمیکنه
یکی مثل آیلار دیانتی معروفترین چورن(:3669973684562034669 آخر چرن تو دهنمون افتاد خخخخخ) استار ایرانی چرا راجع به این نمیگن که ایرانی هارو شرمنده کرده واسه اینکه از کوچکی خارج بوده و فرهنگ اونجارو داره و درمعرض دید رسانه ها نبوده یه دفعه از یه جا اومده و چرن شده و از بدشانسی ایرانی بوده. هیچکس اهمیت زیادی نمیده که آیلار کجاییه چون معروف نبوده فرهنگ جایی پشتش نبوده ولی قضیه ی گلشیفته کاملا فرق داره
بنظر من تفاوت نظر زیاده و بحث گفتگو فایده ای نداره چون من مخالف این حرکتش هستم یکی موافقش و ....
به هرحال موفق باشه و به هرچی میخواد برسه
SHAHIN
01-03-2015, 03:20 AM
دوستان فقط در کنار بحث سالمی که میکنید هواستون باشه به عقاید هم توهین نکنید و یا هواستون باشه که مسیر تاپیک به بیراه نره!
به شخصه دوست ندارم این تاپیک ببندم یا پستی ازش پاک کنم!
حالا من به کاری به حرکتی که زد ندارم; ولی دوستانی که میگن آبروی مارو برده بیزحمت یه سر به فروم ها و سایت های خارجی بزنن و نظر
کاربرای اون سایت هارو هم بخونن; یا شایدم خوندن که میدونن اونا چی گفتن که میگن آبروی ما رفته!
البته خود من این کارو نکردم فقط پیشنهاد دادم
شاید نظر اونا چیزه دیگه ای بوده در مورد این حرکت! یا شایدم اصلا اونور کسی براش مهم نبوده ماها داریم خیلی بزرگ میکنیم این قضیرو
در مورد عارف جان هم که امده گفته عقب مونده من مطئمن هستم ایشون منظورش کاربرای اینجا نبوده پس دوستان به دل نگیرن!
منظور عارف جان کسای هست که بی دلیل و بی پایه تو یه سری از سایت ها و شبکه های اجتماعی میان تز میدن!
موفق باشید
Blood Raven
01-03-2015, 11:17 AM
هر کسی نظر خودش رو داره ولی دلیل نمیشه که همه نظرات قابل احترام باشه!
به نظر می رسد برخی از جوانان ما غرب زده شده اند!!:22:
Sarkesh
01-03-2015, 01:25 PM
نظرات دوستان رو خوندم . هر کی تا حدودی حرف هاش قابل قبول بود .
من به شخصه فکر میکنم با یک عکس از یه بدن برهنه آبروی یک کشور نمیره ... به نظر شما عکس گلشیفته بیشتر مورد توجه قرار می گیره یا کاری که رئیس جمهور فرانسه چند وقت پیش انجام داد ؟ یا فساد های اخلاقی و مالی برلوسکونی تو ایتالیا ؟ به نظر من زیاد فرق نداره ... چون بیشتر وقتا این چیزا برای یه مدت تو دهن مردم می چرخه و بعد فراموش میشه....
عکس برهنه میتونه هنر باشه و هم می تونه نباشه ... اگه کاری که کرده به دلیل مبارزه با حجاب و این چیزا تو ایران بوده(طبق گفته بعضیا) به نظر من این کار کمترین اثر رو داره و کاملا بیهوده ست ... به هر حال چیزی که بیشتر احساس میشه این هست که :این کار برای دیده شدن صورت گرفته ... از وقتی از ایران خارج شد تا الان متاسفانه فیلم ها و نقش هایی که بازی کرده اصلا قابل قبول نبوده ... فیلم های درجه دو و درجه سه ... البته با توجه به شرایطی که توش قرار داره ، احتمالا خودش راضیه ... و شاید ما هم جای اون بودیم از این بابت راضی بودیم ....
الان درد ما نباید این باشه که چرا فلان بازیگر ایرانی رفته اونور آب عکس لختی میزاره... یا مثلا یه مجری از کشور ما رفته اونور و حجابشو برداشته و این حرفا ...
این مثلا یه چیز جالب واسه مردم باید باشه ؟ نمیدونم چرا خیلیا رو همچین مسائلی چسب میشن ! خیلیا هم جذب میشن...
نمیخوام حرف شعاری بزنم ... ولی هر کسی برای پاک کردن غلط های دنیا اول باید غلط های خودش رو پاک کنه ...
باز اگه لازم دیدم ، حرف میزنم ...
King Of Darkness
01-03-2015, 02:01 PM
داداشم فدات شم منظور ما این نیست که آبرومون رفته هرکی مسیول رفتار خودشه ولی گلشیفته به جریت میگم تاپ استار سینمای ایران بود
ایران فرهنگش اسلامیه و یه هنرمند معروف که تو همه جا اسمش میاد مسیول حفظ اونه
گلشیفته یه نماد ایرانیه از اصالتش گرفته تا هنرمندیش گلشیفته ای که یه هنرمند ایرانی هستش میره کاری میکنه که 10000درجه مخالف فرهنگ ایرانه
شخصیت و اصالت ایرانیا میره زیر سوال
تو رابطه شخصی هرکی هرکاری خواست میتونه بکنه ولی وقتی اسمش به عنوان یه نمادی از هنر و فرهنگ ایرانیه نباید هرکاری کنه
الان نظر تعدادی از مردم دنیا با دیدن این عکسا درباره اصالت و فرهنگ ایران تغییر میکنه
نمیگم مشکلی نیست مشکل هست خیلی هم هست ولی باید سوخت و ساخت
مثلا من تو شهری زندگی میکنم که کاملا مردمش مذهبین اگه کسی منو با یه دختر ببینه که دارم باهاش دست میدم یا میگردم حرف در میارن و شخصیت خانوادگیم میره زیر سوال ولی اگر این کارو تو تهران یا شهرایی که تفکراتشون فرق داره با مذهبی بودن میکردم اینطور نمیشد
شما شهر خودتونو نبین که اکثریتش هم عقیده خودتونن , شما کل ایران رو ببین بیشتر از 90% بر مذهبی بودن پافشاری میکنن
گلشیفته جز یکی از اعضای بزرگ خانواده ایرانه که خانوادش بر پایه ی اسلام و مذهبی بودن(اگرچه بعضی از این خانواده هم نظر این موضوع نیستن ولی همیشه رای با اکثریته) بنا شده و کارش به خانواده و شخصیت خانوادگیش ضرر زده .
چون گلشیفته یه هنرمند سطح اول و رساننده فرهنگ خانواده ایرانه و مردم دنیا همو با فرهنگ و شخصیت فرهنگیه همدیگه میشناسن این کار گلشیفته به فرهنگ و شخصیت ایرانیا لطمه زده
اگر یه ادم معمولی بره اون کارو کنه شاید لطمه نخوره ولی چون گلشیفته در همه لحاظ از تلوزیون گرفته تا پوستر رو مجله های دنیا در معرض دید بوده به عنوان یه ایرانی مطرح بوده این کارش به فرهنگ و شخصیت ایرانی لطمه زد ولی ادم معمولی که شخصیتش به عنوان یه ایرانی در معرض دید نبوده نمیتونه به اندازه کار گلشیفته لطمه بزنه
منم همین الان خجالت میکشم از کاری که سر مسی در آوردن با وجودی که خودم کاری نکردم
راه ندادن خانم ها به ورزشگاهها بستگی به فرهنگ اون جامعه داره ولی مثلا برای مسابقات والیبال دیدم که خانم ها هم رفتن به ورزشگاه ها این دلیل بی فرهنگی نیست این دلیلیه که بستگی به شرایط حاکم بر جامعه داره
همه ی مثلالهایی که زدید بستگی به به شرایط و فرهنگ جامعه داره و بخاطر مسلمان بودن جامعه ایران و قوانین اسلامی حرکات و کارها خیلی محدود شده
من حرف شما رو خیلی جاهاشو قبول دارم ... اینکه گلشیفته یه نماد بین المللی هست و رفتارش متمایز با شرایط زندگی اسلامی تو ایران بود ولی اگر بخواهیم این کار رو بگیم که اصالت ایران و ایرانی رو خراب کرده اصلا قابل قبول نیست .
اسلام بر پایه راست گویی و حق الناس بوجود اومد و هر آخوندی هم میره رو منبر میگه حق الناس رو خدا نمیبخشه ... ولی مسئولین اسلامی مون به نظرت حق الناس رو رعایت می کنند ؟ ما خیلی وقت اصالت آریایی مون از بین رفته مثلا طرف اونور آب نشسته یک سال با گروهش برنامه ویندوز سون رو نوشته و بر اساس زحمتش یه قیمت بالا گذاشته رو محصولش بعد ما ایرانیا کپی ــش میکنیم و ویندوز سون رو 5 هزار تومن میفروشیم ولی ماست سون میخریم 8 هزار تومن :136:
خدایی اینا اصالت ایرانی رو لکه دار میکنه یا کسی که خودش رو از ایران کنده و رفته اون ور آب و طبق قوانین اون کشور و میل باطنی خودش جلو دوربین ها برهنه میشه ؟ :w:
میدونم الان شما باز میخوای بیای بگی اصالت و فرهنگ مون لکه دار شد با این کارش ولی کافی کمی فکر کنی که میفهمی که با این کارای کوچیک آبرومون نمیره ... من نمیگم گلشیفته کارش درست بودا ... اتفاقا اشتباه بود ولی هر کسی دوست داره به آرزو ها و هدف های زندگی خودش برسه حالا از هر نحوی شده ...
پ.ن : این آخرین پستم تو این تاپیک بود :ی
SaberKhan
01-03-2015, 02:18 PM
من حرف شما رو خیلی جاهاشو قبول دارم ... اینکه گلشیفته یه نماد بین المللی هست و رفتارش متمایز با شرایط زندگی اسلامی تو ایران بود ولی اگر بخواهیم این کار رو بگیم که اصالت ایران و ایرانی رو خراب کرده اصلا قابل قبول نیست .
اسلام بر پایه راست گویی و حق الناس بوجود اومد و هر آخوندی هم میره رو منبر میگه حق الناس رو خدا نمیبخشه ... ولی مسئولین اسلامی مون به نظرت حق الناس رو رعایت می کنند ؟ ما خیلی وقت اصالت آریایی مون از بین رفته مثلا طرف اونور آب نشسته یک سال با گروهش برنامه ویندوز سون رو نوشته و بر اساس زحمتش یه قیمت بالا گذاشته رو محصولش بعد ما ایرانیا کپی ــش میکنیم و ویندوز سون رو 5 هزار تومن میفروشیم ولی ماست سون میخریم 8 هزار تومن :136:
خدایی اینا اصالت ایرانی رو لکه دار میکنه یا کسی که خودش رو از ایران کنده و رفته اون ور آب و طبق قوانین اون کشور و میل باطنی خودش جلو دوربین ها برهنه میشه ؟ :w:
میدونم الان شما باز میخوای بیای بگی اصالت و فرهنگ مون لکه دار شد با این کارش ولی کافی کمی فکر کنی که میفهمی که با این کارای کوچیک آبرومون نمیره ... من نمیگم گلشیفته کارش درست بودا ... اتفاقا اشتباه بود ولی هر کسی دوست داره به آرزو ها و هدف های زندگی خودش برسه حالا از هر نحوی شده ...
پ.ن : این آخرین پستم تو این تاپیک بود :ی
حرف حساب جواب نداره کاملا موافقم من این حرفارو زدم وقتی مدیربخش منو یکی دوتا دیگه عقب مونده خطاب کرد
خودمون هم علیه السلام نیستیم حتی خود من ولی به هرحال بحث خوبی بود
SHAHIN
01-03-2015, 02:34 PM
دوستان همین چند ساعت پیش تذکر دادم گفتم هواستون باشه به پست های که میدیید!
لطفا پست هاتون خودتون ویرایش کنید!
آخه چرا اسلام و آ.خوند و منبر به تاپیک و گلشیفته ربط میدین:ی
این حرف ها نه برای خودتون خوبه نه فروم
TORNADO
01-04-2015, 11:27 AM
زمانی که تو ایران بود اگه نخوایم بگیم اول مسلما جز سه زن اول سینما بود ، مشهور ، استعداد فوق العاده در بازی ، چهره مناسب و لحن صدای خاص خودش رو داشت ، اما حقیقتش من فکر می کنم گلشیفته دچار اشتباه شد ، شاید به این فکر می کرد که سقف سینمای ایران واسش کوچیک شده ، شاید به این فکر می کرد که می تونه به یه چهره تاپ بین المللی تبدیل میشه ! اما واقعیت اینه حتی اگه این اتفاق ها هم واسش می افتاد که نیافتاد "اینجا مردمی بودن که دوسش داشتن " ، همراه با دیدن بازیش در میم مثل مادر رسول ملاقلی پور اشک می ریختن . (من به شخصه بازیش در بوتیک ، به نام پدر و گیس بریده رو دوست داشتم)
اسمش واسه یه فیلم کافی بود تا فروشش تضمین بشه اما تصمیم گرفت از این مردم و از این سینما فاصله بگیره و به نظرم اونچه که بدست آورد حتی قطره ای از اون که بود نیست و نمیشه .
قبل از اولین پرهنگی اش تصوری که من ازش داشتم یه هنرمند محترم با رزومه کاری فوق العاده اما الان اولین تصویری که بعد از شنیدن نامش به ذهنم خطور می کنه همین عکس اول تاپیک یا عکس های مشابهشه ! احتمال میدم واسه 80 درصد مردم همینطور باشه. سخت میشه این تصویر رو کنار زد و گلشیفته رو دید بیشتر تصویر یه زن درمونده پیش ذهنم میاد که نیاز به توجه داره و شاید هم کمی پشیمونه ...
AREF TAKER
01-04-2015, 11:42 PM
حرف حساب جواب نداره کاملا موافقم من این حرفارو زدم وقتی مدیربخش منو یکی دوتا دیگه عقب مونده خطاب کرد
خودمون هم علیه السلام نیستیم حتی خود من ولی به هرحال بحث خوبی بود
من گفتم که مثل عقب مونده ها و جهان سومی ها نظرندید. از روی تعصبات بی جا نظر ندید.
یه بنده خدایی از دوستان تو مالزی میگفت که یه بنده خدایی تو ایران که همه میشناسیمش 25 میلیون فدایی داره.
شما هم گفتی که 90% مردم ایران نمیدونم اسلامین و از این حرف ها که منو یاد حرف اون بنده خدا انداخت که شبیه یک جک بود.
شما گفتی که طرفدارشی، ولی از اون طرف میگی که وقتی رفت فرانسه تو خیابون از فرط فقر و نداری شروع کرد به گیتار زدن.
معلوم نیست که این حرف از کدوم منبع بوده. احتمالا کـــ ــــیـــ هان و یا فــــــ ــــارس. یک طرفدار آمار کسیو که طرفداریشو میکنه
باید تا حدودی داشته باشه که از این حرف معلوم شد که آگاهی ندارید و اصلا هم طرفدارش نبودید. باید خدمت شما عرض کنم که
قبل از اینکه برای بار اول جلوی دوربین لخت بشه با لئوناردو دی کاپریو یک فیلم بازی کرد و تو همون فیلم بار خودشو بست.
حالا بقیه فیلم ها بماند.
دوما واسه اطلاع شما میگم که پو رن با هنر عکاسی برهنه که بهش میگن Nude فرق داره.
اینجا واست یه مطلبی رو میزارم که فرقشونو بفهمی و یاد بگیری. البته اگر مطالعه و دوست داشته باشی...
انتشار عکس برهنه گلشیفته فراهانی در شماره اخیر یک مجله فرانسوی با واکنش های زیاد و متفاوتی در بین ایرانیان روبرو شد. در این میان عده ای خانم فراهانی را بازیگری نامیدند که اعمالش خلاف عرف و اخلاق است.
لیلی نیکونظر در این مقاله که برای صفحه "ناظران می گویند" ب ی*ب ی*س ی فارسی نوشته به تفاوت هرزه نگاری، برهنه نگاری و هنر اروتیک پرداخته و سابقه آن را از نقاشی های رنسانس تا سینما و عکاسی معاصر نشان داده است. گلشیفته فراهانی یک بار دیگر برهنه شد. برخی واکنش های خشمگین عمل او را تقبیح می کند و عده ای تا آنجا پیش می روند که او را بازیگر **** بنامند. سوال این است که او چه فرقی با یک بازیگر **** دارد؟ چه چیز عکس بازیگر ایرانی را از یک محصول پورنوگرافیک جدا می کند؟
گلشیفته در توضیح عکس برهنه اش می گوید عکاس روح او را در عکس نمایانده است. او خواسته یا ناخواسته به یک تعریف کلی اشاره می کند که تفاوت هرزه نگاری (پورنو گرافی) و برهنه نگاری (هنر nude) یا هنر اروتیک را روشن می کند. اگر پورنوگرافی تمرکز بر عضو جنسی است، تمرکز یک محصول هنری برهنه نگار یا اروتیک در بسیاری اوقات بر چهره است، چهره به عنوان دریچه روح؛ همان چهره یا همان دروازه گشوده به جهان درونی ونوس در نقاشی Venus Urbino، اثر تیتیان نقاش ایتالیایی دوران رنسانس، که نقطه طلایی توجه و تمرکز نقاش و مخاطب نقاشی اوست.
تعاریف در باب تفاوت پورنوگرافی و عکاسی nude و هنر اروتیک بسیار است. در مهمترین و کلاسیک ترین تعاریف، محصولات پورنوگرافی از انسان کالا می سازند و هنر اروتیک و عکاسی nude از انسان، موضوع. پس انسان برهنه در برهنه نگاری موضوع است و نه ابژه جنسی، بر خلاف پورنوگرافی که انسان در آن کالای مورد خشونت و بی شفقتی، وسیله صِرف رفع غریزه، زن مصرف شده تحقیرشده در عمل جنسی و ابژه خشونت عریان به بدیهی ترین شکل و فشرده ترین تعریف ممکن است. پورنوگرافی جزییات اعضای بدن را عریان می کند و nude جزییاتی را می پوشاند. موضوع پورنوگرافی *** است، بی احساس، منفصل و با فاصله از انسان، حال آنکه در برهنه نگاری، موضوع انسان برهنه است و حالت بدن، حالت صورت، احساسی که نقش بسته بر صورت، حول عشق، اشتیاق، آسیب پذیری و اهمیت سوژه اثر. ریشه پورنوگرافی از لاتین **** به معنای فحشاست و ریشه هنر اروتیک eros است، در یونانی به معنای عشق و اشتیاق. پورنوگرافی زن را شی ء واره می کند، مطیع و استثمارشده و سال هاست که موضوع بحث فلسفه اخلاقی و تئوری فمینیسم است، حال آنکه در هنر اروتیک که با عکاسی nude همپوشانی دارد، موضوع اثر، زیبایی سوژه و انسان است و زن محترم، شکوهمند و تحسین برانگیز است.
پورنوگرافی -در یک تعریف کلی- از معیارهای زیبایی شناسی به معنای رایج فاصله دارد؛ انسان را از زیبایی جدا می کند، او را به عنوان منشاء شرم و باعث خجالت می شناساند، همانطور که فروید معتقد است عضو جنسی انسان به سختی زیبا انگاشته می شود، اما هنر اروتیک بدن انسان را زیبا می نمایاند.
تاریخ هنر کلاسیک و مدرن، سرشار از محصولات هنری ای است که بدن زن را به کلی عریان به تصویر کشیده؛ آثاری که در آنها زن در عین برهنگی برانگیزاننده حس شفقت و همدردی است. به طور مثال رامبراند نقاش هلندی قرن هفده در نقاشی Bathsheba at Her Bath زن برهنه ای را تصویر می کند که جز عاطفه و همدردی انسانی برنمی انگیزد و به طبع از اتهام پورنوگرافی بری است.
هنر اروتیک عرصه تجلیل است و درست در لحظه ای که تبدیل به انگیزه جنسی و کنش می شود شخصیتش را از دست می دهد، حال آنکه پورنوگرافی رسالتی ندارد جز برانگیختگی جنسی که به عمل یا تخلیه جنسی مخاطب بیانجامد. هنر اروتیک پیچیده، چشمگیر، تامل برانگیز است و سبب مکث مخاطب، اما پورنوگرافی به کلی فاقد پیچیدگی است. هنر اروتیک بدیع و منحصربه فرد و در تکنیک خلاقانه است و پورنوگرافی، سرشار از کلیشه است و محدود در قصه، محدود در رشد کاراکترها و ژست ها و حرکاتی که به غایت قابل پیش بینی است.
بااینحال و با وجود تمامی این تعاریف کلی کلاسیک از هنر و پورنوگرافی، دوگانه هنر / پورنوگرافی چندان قطعی و بی مناقشه هم نبوده و آثار هنری بسیاری همزمان واجد مشخصات آرت و پورنوگرافی شناخته شده اند. فیلم "همه چیز درباره آنا"، مجموعه فیلم های کوتاه سوئدی Dirty Diaries و رمان گرافیکی That Kind of Girl به عنوان نمونه در حوزه مشترک هنر اروتیک و پورنوگرافی و زیرژانر در حال رشد female friendly pornography یا ژانری از **** که زن ستیز نیست تعریف می شود. منتقدان هنری بسیاری تعاریفی از **** که آن را فاقد قدرت خلاقه و فاقد استعداد خیال انگیزی تعریف می کنند را نقد و نفی کرده اند و تعاریف مربوط به هنر اروتیک و پورنوگرافی را لزوما بسته و اختصاصی نمی دانند. سوزان سانتاگ در دفاع معروفش از ادبیات پورنوگرافیک، پورنوگرافی را لزوما فاقد قوه تخیل و خیال انگیزی -آنطور که در هنر اروتیک و عکاسی nude مطرح است- نمی داند و عده ای از منتقدان نظر مشابهی هم درباره مجله Playboy دارند؛ آنها که معتقدند بعضی عکس های پورنوگرافیک می توانند شبیه یک اثر هنری واجد زیبایی باشند. این منتقدان به وجود یک دسته بندی تازه معتقدند که در آن Pornographic art در یک آمیختگی و همزمانی از هر دو مقوله ویژگی هایی به عاریت گرفته است.
گلشیفته فراهانی در عکس برهنه اش، حالتی بر چهره دارد که نگاه مخاطب را در خود نگه می دارد و تخیل او را به سمت تفسیر حالت چهره سوق می دهد. حالت ایستادنش و نحوه ای که در حالت پاهایش بخشی از بدنش را استتار کرده مخاطب عکس را متقاعد می کند که در اثر چیزی فراتر از تقلیل انسان به عضو جنسی، مورد نظر است. خیرگی نگاه او و حالت مغموم و معصومانه چشم هایش بخش عمده توجه مخاطب را در بر می گیرد و حالت متناقض برهنگی در عین تلاش سوژه بر پوشاندن و پوشیده ماندن، گویای تلاش موفق عکاسی است که قرار است امتناع و جسارت سوژه اش را همزمان علنی کند.
حالت طبیعی بدن سوژه، بی آنکه هیچ سعی آشکاری در شهوت انگیزی داشته باشد، بازی فرم و نور و سایه است و بی هیچ اغراقی، آنطور که هست، آسیب پذیر و انسانی به نمایش درآمده. سوژه زیباست، در مرکز اثر است و قرار است برای مخاطب بی غرض و مرض شفقت، مهربانی و احترام به زیبایی تن زن برانگیزاند، جای آنکه زن را در حالت و پوزیشن حقارت به قامت ابژه تحقیرشده مورد خشونت پورنوگرافی درآورد.
اثر از برانگیختن احساس بدآمدن و بعضا تهوع، آنطور که در برخی محصولات **** به مخاطب القا می شود، خالی است و بازی نور، به جای آنکه تیز و طبیعی و فاقد خلاقیت به قصد نمایش جزییات آناتومی بدن زن به کار گرفته شود، تکنیک خالق اثر است برای آنکه در بازی فرم، اثر را پیچیده و چندلایه جلوه دهد.
عکس برهنه فراهانی فاقد جنبه های آشکار محصولات پورنوگرافیک است و در دسته بندی هنر اروتیک و عکاسی nude قرار می گیرد و چه بسا پورنوگرافیک خواندن اثر یا فروکاستن عکس گلشیفته به **** و الصاقش به صنعت پورنوگرافی، کوشش ناشیانه آن مخاطبی است که خشمگنانه بر آنچه که احتمالا "غیراخلاقی" می پندارد، مهر پَست و پورنوگرافیک می زند.
منابع:
Everyday Pornography - Karen Boyle- 2010
Drawing the line: Art versus Pornography- Hans Maes- 2011
البته دوست من، من خودم بچه شهرستان هستم و کاملا فضایی که شهرستان ها دارن و تاثیری رو که روی فرد میزاره رو درک میکنم و بهت
حق میدم که از این منظر به اینجور قضایا نگاه کنی. ولی سعی کن که از این افکار پوچ که نه دخلی به من داره و نه به شما بیای بیرون. سعی
کن که حتما یه سفر بزنی بری خارج از ایران. مثلا برو دوبی. ببینم که اونجا هم رگ غیرتت میزنه بیرون؟؟؟ فکر نمیکنم.
آبرو ریزی این کار گلشیفته نیست. چونکه همون 90% درصدی که گفتی ( که به نظر من یک آمار دروغ و گمراه کننده است) هیچ بویی از هنر نبردن و
از صبح تا شب فکرشون شیکم و زیر شیکمه. یه سره به این فکر میکنن: که اوه اوه، ببین موی فلانی دیده میشه. این گناه کاره. فکر میکنن که خدا اون
دنیا به یه سیخ داغ از نوع آهن منتظره که اونا پاشون برسه اونجا و عذابشون بده. خلاصه کنم -نگاه داعشی-.
در صورتی که شما و خیلی ها از همون 90% یه بار لای قرآن رو باز نکردید و نخوندید. یه چیزی شنیدید و سوزنه گیر کرده به همون قسمت... :|
آبرو ریزی یعنی اینکه من چهار سال توی هند زندگی کردم و تو اون چهار سال عرب و عجم و آفریقایی که دوستان من بودند میومدن
و بهم میگفتن که دخترای ایرانی یه مشت جک و جــــ نــــ ــ ـــده هستن. چونکه واسه پول حاضرن بغل هرکسی بخوابن و من اینو
میدیدم. پسرهاشون که ماشالله همه قاچاقچی و مواد فروش. اینجا البته فکر میکنم که از نظر شما آبرو ریزی نیست و همون کار
گلشیفته آبروریزیه :)
خلاصه که لطف کنید حتما حتما چندتا کتاب بخونید (مخصوصا قرآن رو به فارسی بخونید) و سعی کنید که افکارتونو بهتر کنید و جهان سومی نظر ندید. ;)
چونکه پروردگار زیباست و زیبایی ها رو دوست داره.
فعلا...
SaberKhan
01-05-2015, 02:33 AM
من گفتم که مثل عقب مونده ها و جهان سومی ها نظرندید. از روی تعصبات بی جا نظر ندید.
یه بنده خدایی از دوستان تو مالزی میگفت که یه بنده خدایی تو ایران که همه میشناسیمش 25 میلیون فدایی داره.
شما هم گفتی که 90% مردم ایران نمیدونم اسلامین و از این حرف ها که منو یاد حرف اون بنده خدا انداخت که شبیه یک جک بود.
شما گفتی که طرفدارشی، ولی از اون طرف میگی که وقتی رفت فرانسه تو خیابون از فرط فقر و نداری شروع کرد به گیتار زدن.
معلوم نیست که این حرف از کدوم منبع بوده. احتمالا کـــ ــــیـــ هان و یا فــــــ ــــارس. یک طرفدار آمار کسیو که طرفداریشو میکنه
باید تا حدودی داشته باشه که از این حرف معلوم شد که آگاهی ندارید و اصلا هم طرفدارش نبودید. باید خدمت شما عرض کنم که
قبل از اینکه برای بار اول جلوی دوربین لخت بشه با لئوناردو دی کاپریو یک فیلم بازی کرد و تو همون فیلم بار خودشو بست.
حالا بقیه فیلم ها بماند.
دوما واسه اطلاع شما میگم که پو رن با هنر عکاسی برهنه که بهش میگن Nude فرق داره.
اینجا واست یه مطلبی رو میزارم که فرقشونو بفهمی و یاد بگیری. البته اگر مطالعه و دوست داشته باشی...
انتشار عکس برهنه گلشیفته فراهانی در شماره اخیر یک مجله فرانسوی با واکنش های زیاد و متفاوتی در بین ایرانیان روبرو شد. در این میان عده ای خانم فراهانی را بازیگری نامیدند که اعمالش خلاف عرف و اخلاق است.
لیلی نیکونظر در این مقاله که برای صفحه "ناظران می گویند" ب ی*ب ی*س ی فارسی نوشته به تفاوت هرزه نگاری، برهنه نگاری و هنر اروتیک پرداخته و سابقه آن را از نقاشی های رنسانس تا سینما و عکاسی معاصر نشان داده است. گلشیفته فراهانی یک بار دیگر برهنه شد. برخی واکنش های خشمگین عمل او را تقبیح می کند و عده ای تا آنجا پیش می روند که او را بازیگر **** بنامند. سوال این است که او چه فرقی با یک بازیگر **** دارد؟ چه چیز عکس بازیگر ایرانی را از یک محصول پورنوگرافیک جدا می کند؟
گلشیفته در توضیح عکس برهنه اش می گوید عکاس روح او را در عکس نمایانده است. او خواسته یا ناخواسته به یک تعریف کلی اشاره می کند که تفاوت هرزه نگاری (پورنو گرافی) و برهنه نگاری (هنر nude) یا هنر اروتیک را روشن می کند. اگر پورنوگرافی تمرکز بر عضو جنسی است، تمرکز یک محصول هنری برهنه نگار یا اروتیک در بسیاری اوقات بر چهره است، چهره به عنوان دریچه روح؛ همان چهره یا همان دروازه گشوده به جهان درونی ونوس در نقاشی Venus Urbino، اثر تیتیان نقاش ایتالیایی دوران رنسانس، که نقطه طلایی توجه و تمرکز نقاش و مخاطب نقاشی اوست.
تعاریف در باب تفاوت پورنوگرافی و عکاسی nude و هنر اروتیک بسیار است. در مهمترین و کلاسیک ترین تعاریف، محصولات پورنوگرافی از انسان کالا می سازند و هنر اروتیک و عکاسی nude از انسان، موضوع. پس انسان برهنه در برهنه نگاری موضوع است و نه ابژه جنسی، بر خلاف پورنوگرافی که انسان در آن کالای مورد خشونت و بی شفقتی، وسیله صِرف رفع غریزه، زن مصرف شده تحقیرشده در عمل جنسی و ابژه خشونت عریان به بدیهی ترین شکل و فشرده ترین تعریف ممکن است. پورنوگرافی جزییات اعضای بدن را عریان می کند و nude جزییاتی را می پوشاند. موضوع پورنوگرافی *** است، بی احساس، منفصل و با فاصله از انسان، حال آنکه در برهنه نگاری، موضوع انسان برهنه است و حالت بدن، حالت صورت، احساسی که نقش بسته بر صورت، حول عشق، اشتیاق، آسیب پذیری و اهمیت سوژه اثر. ریشه پورنوگرافی از لاتین **** به معنای فحشاست و ریشه هنر اروتیک eros است، در یونانی به معنای عشق و اشتیاق. پورنوگرافی زن را شی ء واره می کند، مطیع و استثمارشده و سال هاست که موضوع بحث فلسفه اخلاقی و تئوری فمینیسم است، حال آنکه در هنر اروتیک که با عکاسی nude همپوشانی دارد، موضوع اثر، زیبایی سوژه و انسان است و زن محترم، شکوهمند و تحسین برانگیز است.
پورنوگرافی -در یک تعریف کلی- از معیارهای زیبایی شناسی به معنای رایج فاصله دارد؛ انسان را از زیبایی جدا می کند، او را به عنوان منشاء شرم و باعث خجالت می شناساند، همانطور که فروید معتقد است عضو جنسی انسان به سختی زیبا انگاشته می شود، اما هنر اروتیک بدن انسان را زیبا می نمایاند.
تاریخ هنر کلاسیک و مدرن، سرشار از محصولات هنری ای است که بدن زن را به کلی عریان به تصویر کشیده؛ آثاری که در آنها زن در عین برهنگی برانگیزاننده حس شفقت و همدردی است. به طور مثال رامبراند نقاش هلندی قرن هفده در نقاشی Bathsheba at Her Bath زن برهنه ای را تصویر می کند که جز عاطفه و همدردی انسانی برنمی انگیزد و به طبع از اتهام پورنوگرافی بری است.
هنر اروتیک عرصه تجلیل است و درست در لحظه ای که تبدیل به انگیزه جنسی و کنش می شود شخصیتش را از دست می دهد، حال آنکه پورنوگرافی رسالتی ندارد جز برانگیختگی جنسی که به عمل یا تخلیه جنسی مخاطب بیانجامد. هنر اروتیک پیچیده، چشمگیر، تامل برانگیز است و سبب مکث مخاطب، اما پورنوگرافی به کلی فاقد پیچیدگی است. هنر اروتیک بدیع و منحصربه فرد و در تکنیک خلاقانه است و پورنوگرافی، سرشار از کلیشه است و محدود در قصه، محدود در رشد کاراکترها و ژست ها و حرکاتی که به غایت قابل پیش بینی است.
بااینحال و با وجود تمامی این تعاریف کلی کلاسیک از هنر و پورنوگرافی، دوگانه هنر / پورنوگرافی چندان قطعی و بی مناقشه هم نبوده و آثار هنری بسیاری همزمان واجد مشخصات آرت و پورنوگرافی شناخته شده اند. فیلم "همه چیز درباره آنا"، مجموعه فیلم های کوتاه سوئدی Dirty Diaries و رمان گرافیکی That Kind of Girl به عنوان نمونه در حوزه مشترک هنر اروتیک و پورنوگرافی و زیرژانر در حال رشد female friendly pornography یا ژانری از **** که زن ستیز نیست تعریف می شود. منتقدان هنری بسیاری تعاریفی از **** که آن را فاقد قدرت خلاقه و فاقد استعداد خیال انگیزی تعریف می کنند را نقد و نفی کرده اند و تعاریف مربوط به هنر اروتیک و پورنوگرافی را لزوما بسته و اختصاصی نمی دانند. سوزان سانتاگ در دفاع معروفش از ادبیات پورنوگرافیک، پورنوگرافی را لزوما فاقد قوه تخیل و خیال انگیزی -آنطور که در هنر اروتیک و عکاسی nude مطرح است- نمی داند و عده ای از منتقدان نظر مشابهی هم درباره مجله Playboy دارند؛ آنها که معتقدند بعضی عکس های پورنوگرافیک می توانند شبیه یک اثر هنری واجد زیبایی باشند. این منتقدان به وجود یک دسته بندی تازه معتقدند که در آن Pornographic art در یک آمیختگی و همزمانی از هر دو مقوله ویژگی هایی به عاریت گرفته است.
گلشیفته فراهانی در عکس برهنه اش، حالتی بر چهره دارد که نگاه مخاطب را در خود نگه می دارد و تخیل او را به سمت تفسیر حالت چهره سوق می دهد. حالت ایستادنش و نحوه ای که در حالت پاهایش بخشی از بدنش را استتار کرده مخاطب عکس را متقاعد می کند که در اثر چیزی فراتر از تقلیل انسان به عضو جنسی، مورد نظر است. خیرگی نگاه او و حالت مغموم و معصومانه چشم هایش بخش عمده توجه مخاطب را در بر می گیرد و حالت متناقض برهنگی در عین تلاش سوژه بر پوشاندن و پوشیده ماندن، گویای تلاش موفق عکاسی است که قرار است امتناع و جسارت سوژه اش را همزمان علنی کند.
حالت طبیعی بدن سوژه، بی آنکه هیچ سعی آشکاری در شهوت انگیزی داشته باشد، بازی فرم و نور و سایه است و بی هیچ اغراقی، آنطور که هست، آسیب پذیر و انسانی به نمایش درآمده. سوژه زیباست، در مرکز اثر است و قرار است برای مخاطب بی غرض و مرض شفقت، مهربانی و احترام به زیبایی تن زن برانگیزاند، جای آنکه زن را در حالت و پوزیشن حقارت به قامت ابژه تحقیرشده مورد خشونت پورنوگرافی درآورد.
اثر از برانگیختن احساس بدآمدن و بعضا تهوع، آنطور که در برخی محصولات **** به مخاطب القا می شود، خالی است و بازی نور، به جای آنکه تیز و طبیعی و فاقد خلاقیت به قصد نمایش جزییات آناتومی بدن زن به کار گرفته شود، تکنیک خالق اثر است برای آنکه در بازی فرم، اثر را پیچیده و چندلایه جلوه دهد.
عکس برهنه فراهانی فاقد جنبه های آشکار محصولات پورنوگرافیک است و در دسته بندی هنر اروتیک و عکاسی nude قرار می گیرد و چه بسا پورنوگرافیک خواندن اثر یا فروکاستن عکس گلشیفته به **** و الصاقش به صنعت پورنوگرافی، کوشش ناشیانه آن مخاطبی است که خشمگنانه بر آنچه که احتمالا "غیراخلاقی" می پندارد، مهر پَست و پورنوگرافیک می زند.
منابع:
Everyday Pornography - Karen Boyle- 2010
Drawing the line: Art versus Pornography- Hans Maes- 2011
البته دوست من، من خودم بچه شهرستان هستم و کاملا فضایی که شهرستان ها دارن و تاثیری رو که روی فرد میزاره رو درک میکنم و بهت
حق میدم که از این منظر به اینجور قضایا نگاه کنی. ولی سعی کن که از این افکار پوچ که نه دخلی به من داره و نه به شما بیای بیرون. سعی
کن که حتما یه سفر بزنی بری خارج از ایران. مثلا برو دوبی. ببینم که اونجا هم رگ غیرتت میزنه بیرون؟؟؟ فکر نمیکنم.
آبرو ریزی این کار گلشیفته نیست. چونکه همون 90% درصدی که گفتی ( که به نظر من یک آمار دروغ و گمراه کننده است) هیچ بویی از هنر نبردن و
از صبح تا شب فکرشون شیکم و زیر شیکمه. یه سره به این فکر میکنن: که اوه اوه، ببین موی فلانی دیده میشه. این گناه کاره. فکر میکنن که خدا اون
دنیا به یه سیخ داغ از نوع آهن منتظره که اونا پاشون برسه اونجا و عذابشون بده. خلاصه کنم -نگاه داعشی-.
در صورتی که شما و خیلی ها از همون 90% یه بار لای قرآن رو باز نکردید و نخوندید. یه چیزی شنیدید و سوزنه گیر کرده به همون قسمت... :|
آبرو ریزی یعنی اینکه من چهار سال توی هند زندگی کردم و تو اون چهار سال عرب و عجم و آفریقایی که دوستان من بودند میومدن
و بهم میگفتن که دخترای ایرانی یه مشت جک و جــــ نــــ ــ ـــده هستن. چونکه واسه پول حاضرن بغل هرکسی بخوابن و من اینو
میدیدم. پسرهاشون که ماشالله همه قاچاقچی و مواد فروش. اینجا البته فکر میکنم که از نظر شما آبرو ریزی نیست و همون کار
گلشیفته آبروریزیه :)
خلاصه که لطف کنید حتما حتما چندتا کتاب بخونید (مخصوصا قرآن رو به فارسی بخونید) و سعی کنید که افکارتونو بهتر کنید و جهان سومی نظر ندید. ;)
فعلا...
از شما بعیده که جز هییت مدیره این سایت به این بزرگی هستید
من نظر خودمو گفتم راجع به این حرکت گلشیفته
هرکی یه علایقی داره من مسلمونم ولی خواننده ها یا بازیگرای زن خارجی رو دوست دارم و عشق حال خودمو هم میکنم
پس بحث علایق با عقیده فرق داره:4739434564671250362" class="inlineimg" />
من بازم میگم بیشتر 90% ایرانیها با اسلامی بودن جمهوری و نظام موافقنو پافشاری میکنن
شاید از سر فشار جامعه یا چیز دیگه علایقشون عوض شه ولی بازم موافق این موضوع هستن
از موقع انقلاب انتخابات جمهوری اسلامی رو بگیر تا همین انتخابات قبلی
راجع به اون خبر هم من هم تو سایت خوندم هم تو شبکه فارسی من و تو1 دیدم دیگه راست و دروغش با خودشون
من فقط گفتم که شنیدم این خبرو نه تاییدش کردم نه تکذیب
من طرفدارش بودم حتی خروجش از ایران هم با توجه به شرایط تحسین میکردمو میکنم ولی از وقتی برهنه جلو دوربین رفت
به عنوان یه نماد یه فرهنگ اصیل ایرانی که خودش حامل این فرهنگ بوده از خانوادش گرفته تا خودش ,دیگه از طرفداریش دست کشیدم
کما که اگر یه خانم معمولی و گمنام اینکارو میکرد مهم نبود ولی کسی که بازیگر سطح اول ایران بوده کل مردم دنیا اونو حامل فرهنگ ایران میدونستن,این کارش درست نبود و ایرانی و فرهنگمونو زیر سوال برد یا همین فحش دادن به مسی و امسال اینها .... خودمون هم تقصیرکاریم
باوجودی که میگم عقیدش واسم محترمه ولی چون خودش یه بازیگر ایرانی و نمایش دهنده فرهنگ اصیل ایرانی این کارش بد بود
بعدش صحبت راجع به قرآن خوندن شد درسته بدن برهنه زن بهترین و لطیفترین و زیباترین چیز روی زمینه خدا خودش هم میدونه
ولی واسه همین چیز محدودیت هایی گذاشته که هیچوقت این زیبایی زیر سوال نره
مثلا یکی یه همسری داره بسیار زیبا که بدنوشو به بقیه نشون میده این یه بهونه میشه یکی به خودش اجازه بده بهش دست بزنه
اون یکی هم این اجازه رو به خودش میده و....و....و.... همین بهترین زیبایی به بدترین چیز تو دنیا تبدیل میشه و نسل آدمی که اشرف
مخلوقاته از بین میره چون دیگه کسی این زیبایی رو دوست نداره. واسه همین خود خدا قرآن و پیامبراش و فرستادگانش فرستاد تا خداشناسی و اسلام و مفهوم ناموس پرستی و خانواده و امسال اینهارو به کل جهان بفهمونم خود قرآن مهمترین اساسشو رو خانواده و ناموس گذاشته تا موضوعی مثل برهنگی موجب از هم گسستگی جامعه و خانواده نشه همینطور الانشم هم،هم من هم بقیه باز تو غفلتیم
فرانسه قانون خودشو داره و فرهنگ و جامعشو ببین که چند درصد پدر مادرا از هم جدا زندگی میکنن و هر کدومشون پشت هم چندبار ازدواج میکنن و فقط بچه به دنیا میارن و همون بچه که پدر مادر بالا سرش نیست مجبوره خودش مفهوم زندگی رو بفهمه حالا ممکنه هم راه درست بره و راه هم غلط؛ منشأ اینها از روی علایق بیشتر برای دسترسی به یه بدن جدیده که از دسترسی به بدن قدیمی خسته شدن؛حالا شما که صحیح غلط رو از من کم سن و سال بیشتر میدونید و درکتون بیشتره این موضوع رو با جامعه اسلامی ایران که برهنگی و نمایش بدن توش حرامه مقایسه کنید.
پس درسته "چونکه پروردگار زیباست و زیبایی ها رو دوست داره" ولی دلیل نمیشه که خدا بیاد هر زیبایی رو واسه آدمی کاملا در دسترس بذاره
منم خودم خارج بودم داداشم 6 سال دوبی زندگی کردم با انواع اقلیتا مردمای کشورای دیگه رابطه داشتم از ایرانی گرفته تا عرب وآمریکایی و مردمان دیگه
اون خبری هم که گفتم ،گفتم شنیدم تاکید هم روش کردم که شنیدم راست دروغش با خودشون من خانواده فراهانی رو از اصالتش میشناسم
چون طرفدارشون بودم و میدونم که چقدر پولدارن و خود گلشیفته هم همینطور
پس فکر نکنید همه ،دنیا ندیده ان و از رو ظاهر دیگران قضاوت نکنید
طبق حرف خودتون این کار گلشیفته نه به من ربط داره نه کس دیگه ای این تاپیک فقط خبرو داد و زیرش بقیه اعضا میتونن اظهار نظر کنن
حالا گلشیفته این کارو کرده یا نکرده یا میخواد کار دیگه ای کنه یا نکنه به خودش مربوطه و هیچکس جز خودش دلیل این کارو نمیدونه
پس فقط اینجا اظهار نظر کردیم
بهتر بود بجای خطاب عقب مونده ای میگفتید با اظهار نظرتون مخالفم و بدونید هیچکس در هیچ زمینه ای عقل کل نیستو همه چیز رو نمیدونه
ممنون امیدوارم متوجه حرفام شده باشید که فقط اظهار نظر بود و قصد هیچگونه بی احترامی به کسی نداشتم
اون شب هم به دوست خوبمون King Of Darkness هم گفتم چون خیلی سلیقه و اظهار نظرا متفاوته بحث به جایی نمیرسه
بای تو این تاپیک 4کرم
Naser
01-12-2015, 12:20 PM
نامه تهمینه میلانی:
گلشیفته فراهانی، دخترم، بدنت را دیدم، بد نبود. مانند همه چیز دیگر در زندگی پستی و بلندی هایی داشت، باشد که مقبول واقع شود. ولی چرا بقیه اش را به معرض نمایش نگذاشتی؟ دخترم، تو آزادی که هر کاری که دوست داری انجام دهی، ولی اگر خیال کردی که با این کار کمکی یا قدمی برای حقوق یا ارزشهای انسانی و زنان برداشته ای، زهی خیال باطل... در گذشته کمی فکر می کردم که شاید جنبه هایی از هنر در تو وجود داشته باشد برای نمایش دادنش، ولی اکنون فکر می کنم تنها داریت همان بود که به نمایش گذاشتی. حتی اگر چیزی به تو اضافه شده باشد، آن چیز ارزش انسانی ندارد، در آخر قیمت بدنت بالاتر رفته و به قیمت آن اضافه شده... در آخر برایت آرزوی پیدا کردن جنس نر و مناسب خوبی را آرزومندم، در ایران که مردی دستت را نگرفت، شاید در آنجا نری دستت را بگیرد و به اتاقش ببرد... اگر باز هم تاثیری نداشت، تصویری کامل از خود را به نمایش بگذار، شاید مقبول واقع شوی، حداقل برای مدتی. در پناه حق دخترم
bomb5
01-12-2015, 12:44 PM
نامه تهمینه میلانی:
گلشیفته فراهانی، دخترم، بدنت را دیدم، بد نبود. مانند همه چیز دیگر در زندگی پستی و بلندی هایی داشت، باشد که مقبول واقع شود. ولی چرا بقیه اش را به معرض نمایش نگذاشتی؟ دخترم، تو آزادی که هر کاری که دوست داری انجام دهی، ولی اگر خیال کردی که با این کار کمکی یا قدمی برای حقوق یا ارزشهای انسانی و زنان برداشته ای، زهی خیال باطل... در گذشته کمی فکر می کردم که شاید جنبه هایی از هنر در تو وجود داشته باشد برای نمایش دادنش، ولی اکنون فکر می کنم تنها داریت همان بود که به نمایش گذاشتی. حتی اگر چیزی به تو اضافه شده باشد، آن چیز ارزش انسانی ندارد، در آخر قیمت بدنت بالاتر رفته و به قیمت آن اضافه شده... در آخر برایت آرزوی پیدا کردن جنس نر و مناسب خوبی را آرزومندم، در ایران که مردی دستت را نگرفت، شاید در آنجا نری دستت را بگیرد و به اتاقش ببرد... اگر باز هم تاثیری نداشت، تصویری کامل از خود را به نمایش بگذار، شاید مقبول واقع شوی، حداقل برای مدتی. در پناه حق دخترم
این چرت و پرتا رو تهمینه میلانی گفته؟ منبع خبرت کجاست؟ اول یه تحقیق کنید و بعد مطلب رو بزارید... مطمئنم اینا حرفای تهمینه میلانی نیست و یه شبه آدم از خودش دراورده....
Naser
01-12-2015, 12:48 PM
خلاصه که لطف کنید حتما حتما چندتا کتاب بخونید (مخصوصا قرآن رو به فارسی بخونید) و سعی کنید که افکارتونو بهتر کنید و جهان سومی نظر ندید. <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
فعلا...
نقل قول صرفا جهت اطلاع!
عارف خان من پست شما رو ندیده بودم ، شما ظاهرا اینکار گلشیفته رو هنر میپندارین ، که فکرمیکنم این فقط جنبه توجیح سازی داره.
من اینکار ایشون رو پو-رن نمیخونم اما هنر بسیار فراتر از اینکار نچندان جالب هستش ، شما از هنر Nude صحبت به میان آوردین... اولا بگم که مخصوصا در قرن های اخیر مخصوصا توی اروپا ما شاهد چنین هنرهای تجسمی بر پایه Nude بودیم و بعضا هستیم ، مثل مجسمه های عریان ، و نقاشی های از یک فرد عریان...
اینها میشن هنر ...فرقشون با کار گلشیفته چیه که اونها هنرن و گلشیفته نیست؟ من به شما میگم.
هنر به معنای ساخت و تولید یک فرآیند انسانی هستش که از تفکر ، شعور و ذهن و عواطف و تخیل هنرمند زاده میشه ، مثل خداوند که یک هنرمنده و دنیا اثر هنری اون هستش. و وقتی اینها میان مجسمه عریان میسازن دقیقا اون مصداق هنری رو میشه درشون پیدا کرد و تعریف هنر رو واقعا دارن ...
اما اینکار گلشیفته اصلا با مصداق های هنر همخوانی نداره و کار بسیار زشتی هم بنظر شخصی من انجام داد ، من اصلا مسلمون نیستم ، اما فقط با کمی تحقیق درباره سرگذشت انسان در طول تاریخ یا جامعه شناسی میتونیم بفهمیم که پوشش همیشه درجهت پیشرفت یک جامعه میتونه یک قدم مثبت باشه ، حالا منظور از پوشش ، اصلا پوشش اسلامی نیست ، صرفا لباسی که هرکسی میپوشه مدنظرمه... حتی شما میتونید اینرو با پیشرفت جوامع دریابید که انسانها وقتی به تکامل اولیه رسیدن و هرچقدر پیشرفت کردند سعی کردند خودشون رو بپوشونن.
موفق باشید.
Naser
01-12-2015, 12:49 PM
این چرت و پرتا رو تهمینه میلانی گفته؟ منبع خبرت کجاست؟ اول یه تحقیق کنید و بعد مطلب رو بزارید... مطمئنم اینا حرفای تهمینه میلانی نیست و یه شبه آدم از خودش دراورده....
این خبر جدیدا توی دنیای مجازی خیلی نقل میشه ، خودمم مطمئن نیستم که حقیقته یا نه ولی بهرحال چیزیه که وجود داره. توی گوگل سرچ کنید سایتهای مختلفی براش باز میشن.
bomb5
01-12-2015, 01:03 PM
این خبر جدیدا توی دنیای مجازی خیلی نقل میشه ، خودمم مطمئن نیستم که حقیقته یا نه ولی بهرحال چیزیه که وجود داره. توی گوگل سرچ کنید سایتهای مختلفی براش باز میشن.
من سرچ کردم و هیچ منبعی ندیدم جز یک سایت که ید بلندی در کشتن آدم های زنده داره و از این دروغا زیاد زده. همون یک سایت برای شما منبعه؟؟ این نقل قول کذبه و ساخته ذهن عقب مانده نویسندش...
در مورد نظر شما در مورد اینکه هر جامعه پیشرفت کرد حجابش بیشتر شده من حرفی ندارم.
در ضمن طرف الان فرانسه است و شهروند اونجا. برای مردم فرانسه این حرکت بازتاب چندانی نداشته و مثل یه عکس عادی باهاش برخورد میشه ولی این ایرانی ها ول کن نیستن. به همه جای طرف کار دارن و ...
ادامه این بحث اشتباهه به نظرم...
Naser
01-12-2015, 01:09 PM
من سرچ کردم و هیچ منبعی ندیدم جز یک سایت که ید بلندی در کشتن آدم های زنده داره و از این دروغا زیاد زده. همون یک سایت برای شما منبعه؟؟ این نقل قول کذبه و ساخته ذهن عقب مانده نویسندش...
در مورد نظر شما در مورد اینکه هر جامعه پیشرفت کرد حجابش بیشتر شده من حرفی ندارم.
در ضمن طرف الان فرانسه است و شهروند اونجا. برای مردم فرانسه این حرکت بازتاب چندانی نداشته و مثل یه عکس عادی باهاش برخورد میشه ولی این ایرانی ها ول کن نیستن. به همه جای طرف کار دارن و ...
ادامه این بحث اشتباهه به نظرم...
بیشتر توی فضاهای شبکه های اشتراک حمعی من دیدم ، پس با این وجود فکرمیکنم حق با شما باشه و واقعیت نداره.
دوست من بحث من این نیست که هرکسی حجابش بیشتره و جامعه ای که حجاب داشته باشه موفقه ...این دقیقا برداشت صد و هشتاد درجه ای از صحبت های منه. اصلا بحث من این نیست ، من پوشش ، نه صرفا حجاب رو لازمه دونستم ... از نظر ایدئولوژیک چنین اعتقادی دارم و یقین دارم که چنین مسئله ای باید باشه ، اما هرکسی در نوع پوشش خودش آزاد باید باشه.
AREF TAKER
01-13-2015, 12:01 AM
ناصر جان من همونطوری که در جواب اون بنده خدا سکوت کردم و چیزی نگفتم٬ ترجیح
میدم که در پاسخ به شما هم سکوت کنم.
میخ آهنی نرود در سنگ...
Omid_Lesnar
01-13-2015, 12:11 AM
به نظرم مهم اینه که گل شیفته الان داره برای بزرگانی مثل ریدلی اسکات بازی میکنه و خیلی راحت به فرهنگ و زبان اونها مسلط شده و بیشتر از هر ایرانی دیگه ای هم احتمالا در سطح هالیوود خواهد درخشید
براش آرزوی موفقیت میکنم:)
همه ما ضعفهایی داریم حالا اصلا کاری با این بحثش ندارم ولی قضیش شبیه مایلی سایرسه ما هم هرچقدر بحث کنیم بی فایدست
الانم به شدت منتظرم هنرنماییش تو اکسودوس رو ببینم!:8:
نهایت تا 5 سال دیگه در سطح دنیا گلشیفته رو با آثار بزرگی که بازی کرده میشناسن
و این برای ایران یه افتخار میشه برای نام ایران!:)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.