توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |پیش نمایش| تـاپـیـک مـخـصـوص پـی پـی وی »»» iWE Takhte Jamshid 2015 !!
The Buzzards
01-11-2015, 05:40 PM
iWE Takhte Jamshid
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
تـاريخ برگزاري : 22 ژانـــــویه 2015
مكـان برگزاري : شیـــــــراز
آرنـا : ورزشـــــــگاه حافظیه
Live On : SkySports, IRIB 3, iWE HD
(<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> ong.mp3)موزیک رسمی پـی پی وی (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> eme_Song.mp3)
پــوســتــر رسمـی پـی پی وی
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
(برای دیدن پوستر در سایز اصلی بر روی آن کلیک کنید)
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
مـسـابـقـات ثـبـت شـده
30Man Takhte Jamshid Rumble Match Winner Will Get a Title Shot For iWE World Heavyweight Title at iWE MANIA V
Entered : J B L , The Great One, bomb5 , Sarkesh , Scofield , The Shadow , Omid_lesnar , АЯЭF , The Evil Dead , Naser , The Enforcer , King Of Darkness , Heisenberg , Y.2.J , The Last Outlaw , Hamid , AREF TAKER , Tyler Black , Edge619 , SHAHIN , Warrior , The Phantom Pain , EmInEm , Sᴛᴇғᴀɴ , The Buzzards
Ambulance Match For iWE World Heavyweight Championship
AƦAƾĦ © vs. H H H
Single Match , Loser Enter to Rumble as Number One
J B L vs. The Great One
Casket Match
DEAD MAN vs. Dash.Ali
Tag Team Match For iWE Tag Team Campionship
Nation of Gilan : Django © & S i n a © vs. Teen Cool : seraph & Junior
می تونید به کل کل بپزدازید
Dash.Ali
01-19-2015, 09:31 AM
خوب انگار قراره تکلیف ما با این گنده مینیستری تو این پی پی وی معلوم شه
خوب شد بالاخره ما آقـــا رو قراره زیارت کنیم
#ترسو
:zombismajly2[1]:
sңдұди
01-19-2015, 12:59 PM
رویال رامبل مچ و مین اونت مانیا رو فتح شده بدونید.
بهتره برید با دیــ وا ها و کوچولو ها مسابقه بدید چون قرار قیمه قیمه بشید
Omid_Lesnar
01-19-2015, 01:15 PM
@Dash Ali
واقعا فک کردی میذاریم دستت به محمد حسین بخوره؟ قبل اینکه بفهمی کیــ.ونتو پاره میکنیم!:6839312390471955169
ما یه تیمیم نه یک تگ تیم!
6 نفری که تک تکتون رو میندازن پایین
برنده رامبل مچ کسی نیس جز یکی از اعضای مینستری!
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
داش علی تو فعلا تنها کاری که میتونی بکنی اینه:
!Go Fu*k Yourself
:136:
Scofield
01-19-2015, 02:32 PM
خودتون رو پاره نکنین و اینقدر عذاب نکشید چون من برنده این مسابقه خواهم شد ;)
Worst_News_Ever#
sңдұди
01-19-2015, 02:43 PM
عزیزم شما با یه پخ از ترس فرار می کنی میری اونوقت میخوای برنده بشی !
فقط لطفا بعد از مسابقه جنبه داشته باشید و گریه نکنید و قول میدم کمتر کتکتون بزنم.
Scofield
01-19-2015, 02:48 PM
جالب بود :)
اگه ترسو بودم الان قهرمان تایتل iWE State نبودم ;) مونده تا برسید ..
sңдұди
01-19-2015, 02:54 PM
یعنی چون قهرمانی ترسو نیستی
توی تخت جمشید رامبل مچ میبینیم که کی فرار میکنه از ترس
خودت رو هم زیاد خسته نکن چون آخرش حذفی.
یه هشدار هم بدم که اگر بخوای قهـرمان بازی در بیاری کاری میکنم که به ببرنت بیمارستان
S i n a
01-19-2015, 03:34 PM
@sinaa
سرپا و جونیور :47: آخه تا کی میخواید مسابقه بدید و ببازید ؟ :z::153:
این سری دیگه نشونتون میدیم که با کیا طرفید :50:
#NationOfGuilan
Naser
01-19-2015, 04:06 PM
Winner Of 2015 Takhte Jamshid Rumble : The Ministry
منتظر دفن شدن داش علی نیز باشید!!!
Believe In Future Of IWE
Just Shut Up
Dash.Ali
01-19-2015, 04:40 PM
من که کویا تو رامبل نیستم شما خوش باشید :ی
بعدش لازم به ذکره یه نفر برنده رامبل میشه نه کل مینیستری :ی
sңдұди
01-19-2015, 04:44 PM
خواب دیده عزیزم ! بذار خوش باشه با همون رویا ها و خیالاتش چون اگر قرار باشه کسی برنده بشه فقط من هستم.
اگر هم نشم ولی به زودی به تاپ کارد میرسم و از همتون یه حال درست و حسابی میگیرم که تا قیامت یادتون نره.
AƦAƾH
01-19-2015, 05:45 PM
به برنده تخت جمشید رامبل مچ پیشنهاد میکنم بره سراغ تایتل های دوم ، سوم کمپانی ! هروقت من بگم Age Of Rampage به پایان میرسه پس زور الکی نزنید :r:
در مورد مسابقه خودم هم که چیزی نمیگم کلا . از الان خودم رو در مین ایونت iWE Mania میبینم :r:
Dish_b_Azi#
MenaVich#
^_____________^
Omid_Lesnar
01-19-2015, 05:46 PM
:I SAY
!If You want to see Dash.Ali's A$$ whipped by ministry give me a hell yeah
:YOU SAY
:c:!Hell Yeaaah
:136:
!Dash.Ali U Just keep fu*king yourself
:137:
Naser
01-19-2015, 05:55 PM
به برنده تخت جمشید رامبل مچ پیشنهاد میکنم بره سراغ تایتل های دوم ، سوم کمپانی ! هروقت من بگم Age Of Rampage به پایان میرسه پس زور الکی نزنید :r:
در مورد مسابقه خودم هم که چیزی نمیگم کلا . از الان خودم رو در مین ایونت iWE Mania میبینم :r:
Dish_b_Azi#
MenaVich#
^_____________^
بعید میدونم تو قراره توی ای دابلیو ایی منیا از تایتلت دفاع کنی چون تا اون موقع تایتلی برات نمونده جوجو :p
مطمئن باش برنده رامبل آینده را خواهد ساخت ، دیگه وقتشه بری خونه و استراحت بکنی پیرمرد ، شیربخور تا پوکی استخون نگیری :winking:
AƦAƾH
01-19-2015, 06:03 PM
بعید میدونم تو قراره توی ای دابلیو ایی منیا از تایتلت دفاع کنی چون تا اون موقع تایتلی برات نمونده جوجو :p
مطمئن باش برنده رامبل آینده را خواهد ساخت ، دیگه وقتشه بری خونه و استراحت بکنی پیرمرد ، شیربخور تا پوکی استخون نگیری :winking:
Sec 0.000005
این عدد رو به خاطر بسپار ...
جــاست ویــت اند ســی !
باشد تا رستگار شوید
The Evil Dead
01-19-2015, 06:23 PM
رامبل برا منه.کسی بخواد ادعا کنه رامبلو میبرم گردنش شکسته میشه;)
sңдұди
01-19-2015, 06:32 PM
قبل از اینکه بخوای به آرزو هات برسی عزیزم ، شوت میشی بیرون.
Scofield
01-19-2015, 06:39 PM
همه می تونید راجب خیال پردازی هاتون صحبت کنید ، می دونید چرا گفتم " خیال پردازی " چون برنده این مسابقه منم :)
الـکــی تلاش نکنید ;)
sңдұди
01-19-2015, 06:44 PM
من الکی هم تلاش کنم بازم تو رو به راحتی حذف میکنم.
ولی قیافه ات بعد از اینکه حذف بشی خیلی باحال است. قول میدم حضورت در مسابقه به یک دقیقه هم کشیده نشه و سریع
با یه لگد به **** بفرستمت اون ور دنیا !
Omid_Lesnar
01-19-2015, 06:50 PM
@Ministry
اعضای مینستری یادمون نره در هر حال یکی از ما برندست
و فراموش نکنیم محمد حسین پشت ماست!
کری خوندن بقیه هم ارزشی نداره فکر نمیکنم هیچکدومتون از پس هر 6 تا عضو مینستری بر بیاید:)
The Evil Dead
01-19-2015, 06:56 PM
اسکوفیلد و شایان بهتره خودتون بی خیال رامبل بشید چون اگه نشید بد میبینید.جوری حذفتون میکنم که تا شش ماه تو خونه استراحت کنید:winking:
sңдұди
01-19-2015, 06:58 PM
جعمش کنید کوچولو ها ...
کیس بوکس هم اخه میشه حریف ! فقط قول بدید که با مامانتون نیاین توی رینگ که آبروی کمپانی رو می برید.
تک تکتون با خاک یکسان می شوید.
DEAD MAN
01-19-2015, 07:36 PM
I prepared a proper one for #SPAMMER
Wish you a peaceful REST
Takhte Jamshid is OURS
Ministry Will TAKE you
ALL
King Of Darkness
01-19-2015, 07:50 PM
این یارو که خبر های بد داره همش رو الکی گنده نکنید ... گسخلش پاچیده دیوار نمیدونه چی میگه :136: هی یوووو ... لوک اَت دِ وال :136:
رضا :137: گوگولی مگولی تا حالا مسابقه دادی اصلا ؟ :136: تا حالا کسی با کیون بهت خندیده ؟ :464:
داش علی شانس بیار اسمت نیاد تو رامبل :( تازه برای کیونت نقشه کشیده بودم ولی انگار باید وسط مسابقه ات بیایم کیونت بزاریم :( جاست کیونِ داش علی :138: واتِرَم اومد :138:
شایان :478: برو توش رنگی بیا بیرون :478: بدووووو وقت تنگه :478:
The Last Outlaw
01-19-2015, 08:54 PM
I'm Officially Enter in the Takhte Jamshid Rumble Match This Year and I'm Gonna Win
Believe That!!!!
Dash.Ali
01-19-2015, 09:25 PM
سفارش دادم یه دونه بزرگشو واست بسازن که با دار و دسته گروه تجمی ــــت توش جاتون بشه :ی
Sarkesh
01-20-2015, 01:08 PM
انگار قراره تو رویال رامبل با شات گان یه عده رو پرپر کنم :2zqdf8w:... به اندازه کافی خشابام پره ... با کمک محمدرضا امیر جی بی ال رو به خون می کشیم :utvt6heaumkh7yhuycj
sңдұди
01-20-2015, 01:15 PM
بپا یه وقت با همون شات گانت پرت نشی بیرون چون من به هم تیمی خودمم رحم نمی کنم چه برسه به تو که یه پشه هستی
بازم میگم الکی با من در نیوفتید چون عاقبت بدی داره براتون !
------
دو روز مونده ! خوب خودتون آماده کنید بچه ها که می خوام حسابی کتکتون بزنم ! متاسفانه خوب رو فرم هستم پس منتظر این
باشید که متلاشی بشید.
با کمربند سیاه و کبودتون میکنم ریزه پیزه ها !
مدیر : اسپم اضافی موقوف :22:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.