PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| خط و نشون فایتر UFC برای لسنر | اسلمی اواردز Ultimate Warrior و ...

AƦAƾH
01-13-2015, 07:29 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

خط و نشون فایتر ufc برای لسنر

فایتر سنگین وزن یــو اف ســی برندن شاب ( Brendan Schaub ) خواهان انجام فایت با لسـنر پس از اتمام قرارداد او با WWE شد .

در پایین نقل قول هایی از شاب رو میبینید :

" ببینید ، انجام کشتی فیک مثل حضور در UFC نیست . شما میدونید در صورت برد یا باخت کـــ*نـتون پـ ـارس . آره , برای بدنتون مشکل هست .

بــراک لــسنر مثل من تمرین و مسابقات نداشته . اگه بخواد برگرده UFC , من 100% کاری میکنم که بساطشو جمع کنه و به کشی فیک برگرده ! "

" من فکر میکنم در کاری که انجام میده خیلی موفقه . او یک رسلر گنده و بسیار با استعداد هست .

افراد با استعداد و قدرتمند مثل اون زیاد وجود ندارن . خوب او قطعاً موفق خواهد بود , ولی فکر نمیکنم بتونه منو شکست بده ."

" اگر شما براک لسنر باشی , وقتی میتونی به صورت فیک در WWE کارتو انجام بدی چرا بخوای بیای UFC ؟ اما اگر اومد منو خبر کنید ! "

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

بیماری سخت استار سابق ECW

استار سابق ای سی دبلیو و قهرمان TV Champion یعنی Jason Knight در فــ ـیــســبـوک خود اعلام کرد که مبتلا به بیماری سرطان گلو شده است .

او اشاره کرد که بیماریش از نوع پیشرفته هست و مبارزه اش با این بیماری از همین الان آغاز شده .

جـایزه ی اسلمی واریور در دستان همسرش

همونطور که میدونید آلتیمیت واریور با رای هوادارا جایزه اسلمی برای بهترین بازگشت سال رو دریافت کرد .

دیشب خانواده ی واریور در راو حضور داشتن و جایزه اسلمی رو از دستان استفنی و تریپل اچ دریافت کردن .

هانتر عکس زیر رو ارسال کرد :

sardar
01-13-2015, 11:21 PM
خط و نشون فایتر ufc برای لسنر

فایتر سنگین وزن یــو اف ســی برندن شاب ( Brendan Schaub ) خواهان انجام فایت با لسـنر پس از اتمام قرارداد او با WWE شد .

در پایین نقل قول هایی از شاب رو میبینید :

" ببینید ، انجام کشتی فیک مثل حضور در UFC نیست . شما میدونید در صورت برد یا باخت کـــ*نـتون پـ ـارس . آره , برای بدنتون مشکل هست .

بــراک لــسنر مثل من تمرین و مسابقات نداشته . اگه بخواد برگرده UFC , من 100% کاری میکنم که بساطشو جمع کنه و به کشی فیک برگرده ! "
.

, ولی فکر نمیکنم بتونه منو شکست بده ."

پیش خودش چی فکر کرده؟ نصف هیکل لسنر هم نداره.
لطفا مسابقه داد حتما لینش رو بزارید ببینیم چیکار میخواد کنه !!!

Omid_Lesnar
01-13-2015, 11:44 PM
پیش خودش چی فکر کرده؟ نصف هیکل لسنر هم نداره.
لطفا مسابقه داد حتما لینش رو بزارید ببینیم چیکار میخواد کنه !!!

به هیکل نیست که! تمرین-تمرین-تمرین-سرعت-استرایک-سابمیشن و خیلی عوامل دیگه
از همه مهمتر هم گفتم تمرین! تکنیک و مهارت داشتن تو سبکای مختلف هم هست!
لسنر مشخص نیس چقدر آمادس
ضمنن این بابا هم یه کری خونده بهتر شاید مقدات زودتر برگشتن لسنر به mma رو رقم بزنه !

pouryaorn
01-14-2015, 01:01 AM
این برندن شاب همچین فایتر فوق العاده ای نیست که بخواد اینقد کلفت پشت سر براک صحبت کنه من از برندن چندتا مسابقه دیدم فایتر خوبیه اما نه اونقدی که بخواد خط و نشون بکشه اونم واسه براک لسنر که خیلیا رو تو یو اف سی شکست داد با همه ی کند بونو سنگین بودنش

sardar
01-14-2015, 01:48 AM
لسنر مشخص نیس چقدر آمادس

آره ولی شک نکن آمادست ! ورزشکارای حرفه ای خارجی تا روزی که زنده هستن تمرین رو ادامه میدن ! لسنر بدن چندسال پیش رو نداره
اما هنوز لسنره ! توی چشماش نگاه کنی خودت میکشی کنار !:k63ozg6a7ni2674n:

شیر پیر هم بشه باز شیره <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>