PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |سریال| دانلود سریال جذاب Vikings ( دو فصل کامل )

SaberKhan
01-20-2015, 01:30 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

محصول : 2013 آمریکا
ژانر : اکشن - درام - تاریخی
ستارگان : Travis Fimmel, Katheryn Winnick, Clive Standen
خلاصه داستان : در مورد ماجراجویی های راگنار لوثبروگ بزرگترین قهرمان زمان خود است و داستان به ماجراجویی های وی برای رسیدن به پادشاهی میپردازد ...

درصورت بروز هرگونه مشکل در لینکها در این تاپیک مطرح کنید در اسرع وقت تصحیح میشود
و
تمامی آپدیت های هفتگی در همان پست مربوط به همان فصل قرار داده میشود.

با لایکتون منو مفتخر کنید تا با انرژی بیشتری فعالیت کنم

SaberKhan
01-20-2015, 01:39 PM

480p :

Vikings S01E01 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Vikings S01E02 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Vikings S01E03 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Vikings S01E04 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Vikings S01E05 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Vikings S01E06 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Vikings S01E07 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Vikings S01E08 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Vikings S01E09 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

زیرنویس فصل اول:

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

SaberKhan
01-20-2015, 01:45 PM

480p :

Vikings S02E01 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Vikings S02E02 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Vikings S02E03 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Vikings S02E04 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Vikings S02E05 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Vikings S02E06 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Vikings S02E07 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Vikings S02E08 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Vikings S02E09 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
Vikings S02E10 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

زیرنویس فصل دوم :

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

bomb5
01-20-2015, 02:56 PM
ببخشید من اینجا میگم ولی چرا نسخه 720 یا 1080 سریال رو نمیزارید؟؟

SaberKhan
01-20-2015, 03:15 PM
ببخشید من اینجا میگم ولی چرا نسخه 720 یا 1080 سریال رو نمیزارید؟؟

خواهش میکنم داداشم اینجا نگی کجا بگی
عمدا این کیفیتو گذاشتم این کیفیت خوبیه و قابل مشاهده هست و در حد نرماله
بدلیل مشکلات آپلودی که دارم و من عذرخواهی میکنم کیفیت 720p و 1080p رو نمیتونم آپلود کنم
ولی انشالله حدودا از 20م این ماه پیش رو مشکلات یه ذره حل میشه و این کیفیتا در در حد توان قرار میگیره
من شرمندم