PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| تغییر بزرگ برنامه ی رسلمنیا برای دنیل براین | ناراحتی مکمن از اشتباه رامبل و ...

AƦAƾH
01-29-2015, 07:19 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

تغییر بزرگ برنامه ی رسلمنیا برای دنیل براین

قبلا در اخبار اعلام کردیم که کمپانی در حال برنامه ریزی برای برگزاری مسابقه دنــیل بـراین Vs شــیموس در رسلمنیا 31 هست , اما به نظر میاد WWE نظرش رو تغییر داده !

در روزهای اخیر دنـیل بـراین و دالــف زیـگلر در تــوئـ ـیتر صحبت هایی رد و بدل کردن که حالا به نظر میاد تنها یک گفت و گو در سطح اینترنت نبوده و کمپانی قصد داره مسابقه ای بین این دو در رسلمنیا ترتیب بده .

در رابطه با مسابقات رسلمنیا خبری دیگه هم منتشر شده در رابطه با انجام یک بتل رویال . هنوز مشخص نیست که دوباره بتل رویال یادبودِ Andre the Giant هست یا نه , ولی زمانی صحبت ها این بود که این بتل رویال سالانه برگزار میشه .

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

ناراحتی مکمن از اشتباه رامبل

در خبرها گفته بودیم که حذف شدن تایتس اونیل که 4 ثانیه شد قرار بود طی 1 ثانیه رخ بده که به خاطر اشتباه و زمانبندی اونیل ، امبروز و رینز این اتفاق رخ نداد .

گفته شده ویـنس مـکمن از اتفاق پیش اومده به شدت ناراحت هست چون تنها ورودی که نیاز به زمانبندی دقیق داشت همین بخش بود که 3 استار موفق نشدند کار رو درست و به موقع انجام بدن .

رد کردن پیشنهاد حضور در رامبل

اعلام شده که کمپانی در تاریخ 19 ژانویه با کـریـس جـریـکـو تماس گرفته و از او خواسته تا به عنوان ســوپرایز وارد رویال رامبل مچ بشه , اما جـریکو این پیشنهاد رو رد کرده .

جریکو در حال حاضر در برخی لایو ایونت ها شرکت میکنه ولی برای حضور در تی وی خواستار اتفاقی بزرگ هست نه تنها یک حضور کوتاه مدت و بی اثر .

Persian Dragon
01-29-2015, 08:47 AM
ناراحتی مکمن از اشتباه رامبل

در خبرها گفته بودیم که حذف شدن تایتس اونیل که 4 ثانیه شد قرار بود طی 1 ثانیه رخ بده که به خاطر اشتباه و زمانبندی اونیل ، امبروز و رینز این اتفاق رخ نداد .

گفته شده ویـنس مـکمن از اتفاق پیش اومده به شدت ناراحت هست چون تنها ورودی که نیاز به زمانبندی دقیق داشت همین بخش بود که 3 استار موفق نشدند کار رو درست و به موقع انجام بدن .
یعنی کل رامبل رو ول کرده چسبیده به اون حذف مسخره! من میگم وینس هز چه زودتر باید کناره گیری کنه میگین نه!:504:
باید دید استوری برایان و زیگلر چجور پیش میره ...

Attitude-Era
01-29-2015, 11:30 AM
بازی برایان با زیگلر واقعا بازی خوبی برای هوادارانه این نسل هستش میتونن کلی فنون تکنیکی ببینن,البته منم دوست دارم این بازی رو ببینم چون دو استار به هم میان فکر کنم منیای خوبی رو شاهد باشیم.
کمپانی میخواد از شیمس به عنوان یه هیل قدرتمند استفاده کنه و شاید در سامر اسلم شاهد بازی رومن و شیمس باشیم,امیدوارم شیس تو رسلمنیا یه مچ خوب داشته,قرار بود سال قبل رایبک و شیمس تو رسلمنیا مقابل هم قرار بگیرن که نشد ولی به احتمال فراوان این مسابقه امسال عملی میشه قبلا هم صحبته این بازی برای وی ام امسال بود.
رومن - براک
استینگ - تریپلچ
شیمس - رایبک
برایان - زیگلر
سینا - روسف
رندی - رولیز
بری وایت - آندر (اگر وضعین آندر خوب باشه)
احتمالا 80% مسابقات بالا عملی میشه و اگرهمشونم عملی بشه واقعا منیای زیبایی رو شاهد خواهیم بود.

Mamadoo
01-29-2015, 11:38 AM
مکمن به جای اینکه به خاطر یه اتفاق چرت ناراحت بشه بره از وضعیت کمپانیش ناراحت باشه که روز به روز داره بدتر میشه و هیج کدوم از هوادارا ازش راضی نیستن :504:

هر کسی دیگه هم جای جریکو بود رد میکرد :| جریکو تو هر سال 2 بار هی میره و میاد یه استوری خوب بهش نمیدن حداقل برای این رسلمنیا یه استوری خوب براش در نظر بگیرن

SaberKhan
01-29-2015, 12:36 PM
بابا اتفاق رامبل تقصیر اونیل خودش بود عمدا از طناب فاصله گرفت امبروز و رینز کارشونو درست انجام دادن
اونیل فاصله گرف ولی وقتی رینز و امبروز خواستن بندازنش بیرون به طناب گیر کرد

Naser
01-29-2015, 12:39 PM
اشتباهی که باعث تاخیر در حذف اونیل شد تقصیر رینز بود چونبه پایینتر از سینه ی اونیل ضربه زد و طبیعتا اشتباه کرد ، بازی دولف و برایان واقعا فوق العاده میشه و فکرمیکنم میتونه یکی از جذابترین ها باشه اما امیدوارم زیگلر روند رو به رشدش رو ادامه بده.

Im_Ahnn
01-29-2015, 01:00 PM
خلوت ترین رویال رامبل رو داشتیم
یادمه برخی اوقات تو رینگ حدود 12-15 نفر بودند
2006 یادتونه ؟
امسال واقعا ...

sardar
01-29-2015, 01:26 PM
بعد از مشکل مملکت ما که لباس جوانان بود
تنها مشکل کمپانی اونیل هست:8337354629461904487
بدبخت اونیل که استیل به اون خوبی داره هیچ استوری بهش نمیدن. حق خیلی ها داره ضایع میشه
در مورد برایان هم بگم اگه من جای وینس باشم کلا از رسلمنیا حذفش میکن.
وینس هم بره کنار خیلی بهتره اما خوب کی بیاد جاش؟ ترپل اچ بیاد جای وینس؟ استفنی بیاد؟ اگه اینا جای وینس رو بگیرن تغییری حاصل نمیشه ! بلکه اوضاع بدتر هم بشه
به نظرم همونطور که از خیلی از کشتی گیرها استفاده ی درستی نشد از یه سری افرادکه کشتی نمیگیرن هم خوب استفاده نشد.
پول هیمن هم میتونست وضعیت و موقعیت بهتری توی کمپانی پیدا کنه.:)

SaberKhan
01-29-2015, 02:00 PM
اشتباهی که باعث تاخیر در حذف اونیل شد تقصیر رینز بود چونبه پایینتر از سینه ی اونیل ضربه زد و طبیعتا اشتباه کرد ، بازی دولف و برایان واقعا فوق العاده میشه و فکرمیکنم میتونه یکی از جذابترین ها باشه اما امیدوارم زیگلر روند رو به رشدش رو ادامه بده.

داداش باید میزد پایینتر از سینش
رینز و امبروز کارشونو خوب انجام دادن چون وزن انیل بالاست دونفری زدن زیر سینشو بلندش کردن که زودتر بیوفته بیرون
ولی چون اونیل خیلی از طناب فاصله گرفت بلنل که شد موقع فرودش رو طناب فرود اومد که اینم باعث تاخیرش شد

Naser
01-29-2015, 02:10 PM
داداش باید میزد پایینتر از سینش
رینز و امبروز کارشونو خوب انجام دادن چون وزن انیل بالاست دونفری زدن زیر سینشو بلندش کردن که زودتر بیوفته بیرون
ولی چون اونیل خیلی از طناب فاصله گرفت بلنل که شد موقع فرودش رو طناب فرود اومد که اینم باعث تاخیرش شد

نخیر عزیزمن کلوزلاین باید روی شونه فرود بیاد ، رینز اشتباه کرد. حتی خود اونیل تلاش کرد که اشتباهش رو بپوشونه اما نشد.

Naser
01-29-2015, 02:34 PM
بعد از مشکل مملکت ما که لباس جوانان بود
تنها مشکل کمپانی اونیل هست:8337354629461904487
بدبخت اونیل که استیل به اون خوبی داره هیچ استوری بهش نمیدن. حق خیلی ها داره ضایع میشه
در مورد برایان هم بگم اگه من جای وینس باشم کلا از رسلمنیا حذفش میکن.
وینس هم بره کنار خیلی بهتره اما خوب کی بیاد جاش؟ ترپل اچ بیاد جای وینس؟ استفنی بیاد؟ اگه اینا جای وینس رو بگیرن تغییری حاصل نمیشه ! بلکه اوضاع بدتر هم بشه
به نظرم همونطور که از خیلی از کشتی گیرها استفاده ی درستی نشد از یه سری افرادکه کشتی نمیگیرن هم خوب استفاده نشد.
پول هیمن هم میتونست وضعیت و موقعیت بهتری توی کمپانی پیدا کنه.:)

خیلی جالبه کسی داره درمورد تغییر وینس حرف میزنه که تایتس اونیل رو بهتر و کارآمد تر از دنیل برایان میدونه که یک استار بین المللی هستش و علارغم تمام خرده هایی که خودم بهش میگیرم اما بهرحال بسیار شناخته شده هستش :d

یعنی کاملا واضحه که فقط فکرمیکنین هرکسی استایل داره موفقه ، اما لزنر به خاطر استایلش موفق نیست بخاطر ویژگی های فردیش هستش عزیزمن هرچند که استایل بخش بسیار مهمیه ولی نه همه چیز :504:

SaberKhan
01-29-2015, 02:35 PM
نخیر عزیزمن کلوزلاین باید روی شونه فرود بیاد ، رینز اشتباه کرد. حتی خود اونیل تلاش کرد که اشتباهش رو بپوشونه اما نشد.

حتما دیگه چون خودم دیدم اینطور احساس کردم

realman
01-29-2015, 04:15 PM
دلیلش این نبوده
کلا تاینوس اونیل توی زمان بندیش اشتباه کرد

حالا تاینس اونیل چقدر خوشحاله

wwepunk
01-29-2015, 05:57 PM
دنيل برايان در مقابل دلف زيگلر .............. اين يه شوخيه

هر جفت اين **** استارها فيس و در محبوب ترين زمان خودشون هستن ....

واقعا فكر ميكنيد كمپاني اين 2 تا رو ميزار مقابل هم ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!! بعيد ميدونم چنين اتفاقي بيوفته

sardar
01-29-2015, 07:44 PM
خیلی جالبه کسی داره درمورد تغییر وینس حرف میزنه که تایتس اونیل رو بهتر و کارآمد تر از دنیل برایان میدونه که یک استار بین المللی هستش و علارغم تمام خرده هایی که خودم بهش میگیرم اما بهرحال بسیار شناخته شده هستش :d

یعنی کاملا واضحه که فقط فکرمیکنین هرکسی استایل داره موفقه ، اما لزنر به خاطر استایلش موفق نیست بخاطر ویژگی های فردیش هستش عزیزمن هرچند که استایل بخش بسیار مهمیه ولی نه همه چیز :504:

من کجا اونیل رو با برایان مقایسه کردم؟ کدوم خط از نوشته ام همچین حرفی زدم؟
استیل اونیل بهتره یا مارلا؟ کدومشون به مراتب استوری بهترین این چندسال داشتن؟
برایان هم کمپانی گندش کرد هنوز هم اعتقاد دارم درسطحیه که هنوز براش زوده !
:504:

roman75
01-29-2015, 11:08 PM
فیس هستن ولی اگر به کمپانی باشه زیگلر که صحله استینگ هم برای پیشرفت برایان هیل میکنن

Attitude-Era
01-30-2015, 02:21 AM
فیس هستن ولی اگر به کمپانی باشه زیگلر که صحله استینگ هم برای پیشرفت برایان هیل میکنن

نه دیگه کم کم برایانو از این راه خارج میکنن تا کمی اون عقل مردم تکونی بخوره و شاید به زودی یه هیلشه.برایان تو نقش هیک خیلی بهتره تا نقش فیس.

pouryaorn
01-30-2015, 08:34 PM
فیس ورسز فیس این مسابقه اگه برگزار بشه جز بهترین مسابقات امسال میشه دولف و برایان هر دو سرعتی هستند و در کل اگه دولف یا برایان تایتل اینترکانینتال رو از برت بگیرن بهتر میشه اینطورس مسابقه تایتل مچ زیبایی میبینیم
در مورد اونیل هم باید بگم رومن و ـمبروز یکم تعلل کردن واسه حذف اونیل دیر باهم مچ شدن