PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| آپدیت بر د شیلد | خبری از بلا تویینز | تغییر نام قهرمانان تگ تیم | د راک و سینا ...

sңдұди
02-01-2015, 10:00 PM
بســـم الله الــــرحمـــن الــــرحـــیــم

آپدیت بر هوم ویدیو گروه د شیلد

به گزارش WrestlingDVDNews.com هوم ویـدئو گروه د شیلد با نام " Destruction of The Shield " که بر روی آن خیلی

کار شد ، پیش نمایشش با کیفیت های خوب و عالی در 17 فوریه وارد بازار می شود.

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

خبری از خواهران بلا

دبلیو دبلیو ای حضور تـریـپل اچ ، اســتفانی مـکمن و خواهـران بلا را برای رویداد مهم Super Bowl 49 را تایید کرد.

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

تغییر نام قهرمانان تگ تیم

قهـرمانان کمربند های تگ تیم برند ان ایکس تی یعنی وسلی بلیک و بادی مورفی جدیدا نامشان کوتاه شده است و

به بلیک و مورفی تغییر پیدا کرده است. جالب است که در این مدت اخیر ما شاهد کوتاه شدن نام اســتار ها

بودیم که گفته شده این تغییر ها توسط ویـنس مکمن انجام می شود.

پسر کریس بنوا در بک استیج

گفته شده است که پسر مرحوم کـریس بــنوا یعنی داوید در بک اســتیج لایو اونت کمپانی دبلیو دبلیو ای در ادمونتون حاضر شد.

این موضوع تقریبا برای خیلی ها جالب بود و شاید از او در آینده به عنوان یک رســلر استفاده شود.

فیود جان سینا و د راک

دبلیو دبلیو ای هم اکنون در حال انتشار یک دی وی دی جدید با موضوع فیود بین جــان ســینا و د راک می باشد در

تاریخ 26 می می باشد. گفته شده قیمت یک دیسک آن 9.97 $ در Amzon می باشد.

همچنین نام این دی وی دی راک ورسز سینا احتمالا خواهد بود اما به زودی مشخص می شود.

با تشـــکر از دوســتان | امیـــدوارم لـــذت برد ـه باشــیـد ...

Scofield
02-01-2015, 10:07 PM
خبری از خواهران بلا

تـریـپل اچ و اســتفانی مـکمن نیز حضور خواهـران بلا را برای رویداد مهم Super Bowl 49 را تایید کردن.

.

البته تریپل ایچ و استفنی این موضوع رو اعلام نکردند بلکه WWE اعلام کرده که تریپل ایچ ، استفنی و بلا تویینز در Super Bowl حضور خواهند داشت .

pouryaorn
02-02-2015, 12:04 AM
اگه هوم ویذدو شیلد به گذشته هر سه عضو گروه اشاره کنه خوب میشه وگرنه این گروه فقط17 ماه تو دبلیو دبلیو ای فعالیت کردن
حتما باید از پسر بنوا استفتده کنن تا یه جورایی اون مرحوم یادش زنده نگه داشته بشه در صورتی هم که با نام بنوا وارد بشه ریکشن خوبی از سمت تماشاگرا دریافت میکنه

sңдұди
02-02-2015, 02:29 PM
اگه هوم ویذدو شیلد به گذشته هر سه عضو گروه اشاره کنه خوب میشه وگرنه این گروه فقط17 ماه تو دبلیو دبلیو ای فعالیت کردن
حتما باید از پسر بنوا استفتده کنن تا یه جورایی اون مرحوم یادش زنده نگه داشته بشه در صورتی هم که با نام بنوا وارد بشه ریکشن خوبی از سمت تماشاگرا دریافت میکنه

دقیقا ! در هوم ویدیو گروه د شیلد واقعا برنامه های جالبی گذاشته شده که بسیار بسیار زیبا هستند و به گذشته سه استار اشاره

کردند و در یک کلام من به شما توصیه میکنم این هوم ویدیو را حتما نگاه کنید چون ... ! دیگه چی بگم فوق العاده است. قبلا هم

جزئیاتش رو گذاشتم بودم :ی

amirhossein619
02-02-2015, 02:47 PM
لطفا اگه امکانش هست بعد از منتشر شدن مدیران این هوم ویدیو و دی وی دی راک ورسز سینا رو برا دانلود بزارن

مدیر : حتما ، پس از انتشار قرار داده خواهد شد.

pouryaorn
02-03-2015, 12:43 AM
دقیقا ! در هوم ویدیو گروه د شیلد واقعا برنامه های جالبی گذاشته شده که بسیار بسیار زیبا هستند و به گذشته سه استار اشاره

کردند و در یک کلام من به شما توصیه میکنم این هوم ویدیو را حتما نگاه کنید چون ... ! دیگه چی بگم فوق العاده است. قبلا هم

جزئیاتش رو گذاشتم بودم :ی

الان این هوم ویذئو توی همین سایت واسه دانلود گذاشته شده
من از آمبروز توی سی زد دبلیو مسابقه دیدم خیلی عالی کار میکرده اونجا از رولینز هم یه چیزایی دیدم اما از رومن هنوز چیزی ندیدم خیلی مشتاقم ببینم رومن رینز چجوری بوده