PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |مقاله| • رســــــلرهای مشـــهور کمپانی wwe را قبلا کجا دیده ایم ؟ •

TARANTULA
02-03-2015, 02:05 PM
به نام خدا
_________
______
___
_

خارج از هیاهو و بحث و بررسی شرایط رسلرهای امروزی ، تو این تاپیک که بیشتر یادآوری گذشته هست و جنبه سرگرمی داره
قصد دارم بگم که رسلرهای مشهور و معروف WWE قبلا تو کجای این کمپانی دیده شده اند و چیکار میکردند . همش که نمیشه
در مورد رسلرهای جدید و اتفافات تازه بحث و تمرکز داشت یخورده به عقب بگردیم و گذشته رو مرور کنیم خالی از لطف نیست
به قول معروف رفاقتی یه تاپیک سرگرمی زدیم و امیدوارم مورد پسند و توجهتون قرار بگیره و عیب و نقصش رو هم به پای پیری و
حواسپرتی و مشغله و هزار کوفت و زهرمار دیگه بزارید :D
خب بسم ا... شروع کنیم

دین آمبروز در لباس ماموران کفن دفن آندرتیکر ، در رویال رامبل سال 2006

شخصی رو که در سمت چپ تصویر مشاهده میکنید دین آمبروز است که در نقش ماموران کفن و دفن آندرتیکر در رویال رامبل سال 2006 در سالن ورزشگاه حاضر شد . در رویال رامبل 2006 وقتی کرت انگل از کمربند سنگین وزن در مقابل مارک هنری دفاع کرد و هنری رو شکست داد و قهرمان باقی موند در پایان مسابقه آندر تیکر سوار بر کالسکه وارد رینگ شد و در پشت سر او هم ماموران کفن و دفن وارد شدند یکی از افرادی که در لباس ماموران کفن و دفن ظاهر شد دین آمبروز بود و اولین تجربه دین آمبروز در دنیای رسلینگ حضور در نقش مامور کفن و دفن در کنار آندرتیکر بود

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

راب ون دم ، تد دیبیاسی بزرگ را میبوسد

همانطور که در عکس زیر میبینید ، راب ون دم که اون موقع 16 سال سن بیشتر نداشت وارد رینگ میشه و به نشانه تحقیر کردن تد دیبیاسی صورت تد دیبیاسی رو میبوسه و بهش میگه پولت به درد خودت میخوره و با پول نمیتونی قهرمان بشی با این حرف همه تماشاگران + گزارشکر شو میخندند و تد دیبیاسی احساس حقارت و خجالت میکنه

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

شیمس در لباس ماموران امنیتی

در یک سگمنتی گروه ان دبلیو او در کنار گروه دی ایکس قرار گرفتند و داشتند با هم بحث میکردند که کار به دعوا و زد و خورد کشیده شد ناگهان وینس مکمن وارد سالن میشود و از ماموران امنیتی تقاضا میکند که وارد رینگ بشنود و دعوا رو آروم کنند وقتی نیروهای امنیتی وارد رینگ شدند یکی از اون افراد شیمس بود که در لباس ماموران امنیتی وارد رینگ و به محض ورودش ترپیل اچ با چکش به سر شیمس زد و بعد از اون دوباره دعوا بین گروه ان دبلیو او ، دی ایکس و ماموران امنیتی ادامه پیدا کرد

استفنی مکمن مدلینگ تبلیغاتی برای تی شرت های دبلیو دبلیو اف

استفنی مکمن ( دختر وینس مکمن و همسر تریپل اچ ) 28 سال پیش اولین حضور خودش رو تو دنیای رسلینگ تجربه کرد استفنی برای اولین بار به عنوان مدل برای تبلیغ کردن تی شرت های دبلیو دبلیو اف با خواسته پدرش به دنیای رسلینگ قدم گذاشت . همونطور که تو عکس هم میبینید استفنی مکمن اونموقع 13 سالش بوده

ای جی از لیتا امضا میگیرد

در رسلمنیا سال 2000 بود که ای جی در مراسمی که رسلرها به هواداران امضا میدادند و باهاشون عکس میگرفتند ( مثل مارسم رسلمنیا اکسس امروزی ) حاظر شد و پیش لیتا رفت و ازش امضا گرفت . خود ای جی میگه من انقدر خوشحال شدم که تونستم از لیتا امضا بگیرم که از شدت شوق نتونستم جلوی خودمو بگیرم و گریه کردم . ای جی میگه از اون موقع به بعد آرزو داشتم یه روز مثل لیتا کشتی گیر بشم و به هوادارام امضا بدم و باهاشون عکس بندازم ای جی میگه لیتا رسلر محبوب منه و خودشم میدونه که من چقدر دوستش دارم

ادج و کریسچن در میان تماشاگران مسابقه هولک هوگن با اولتیمیت واریور در رسلمنیا 6 سال 1990

در سال 1990 ادج و کریسچن در کنار هم نشسته بودند و داشتند با هم مسابقه هولک هوگن با اولتیمیت واریور رو در رسلمنیا 6 و در ورزشگاه اسکای دم واقع در تورنتو که 67678 نفر جمعیت داشت میدیدند ادج در خصوص این عکس میگه : همونطور که تو عکس میبینید بابا دادلی (بولی ری) و رنه یانگ هم درست جلوی ما نشسته بودند و داشتند مسابقه رو میدیدند ما 4 نفر کنار هم و با هم بودیم یعنی من و کریسچن و بابا دادلی و رنه یانگ

ام وی پی در نقش پلیس امنیتی

ام وی پی اولین حضور خودش رو تو دنیای رسلینگ در اسمکدان سال 2005 و در نقش و لباس پلیس امنیتی آغاز کرد او در لباس پلیس امنیت و در کنار کرت انگل حضور پیدا و وظیفه داشت تا زمانی که کرت انگل در رینگ با تماشاگران صحبت میکنه از اون مراقبت کنه تا مورد حمله بیگ شو قرار نگیره کرت انگل میگه من از زمانی که تو رسلینگ بودم تونستم 2 نفرو به دنیای رسلینگ معرفی کنم یکی جان سینا بود و بعدی هم ام وی پی

حضور لیتا و ویکتوریا به عنوان دو رقاصه در کنار گاد فادر

در سال 1999 بود که لیتا و ویکتوریا با هم در نقش به اصطلاح ، رقاصه های گاد فادر وارد دنیای رسلینگ شدن و تونستن در کنار گاد فادر به شهرت و محبوبیت بین هواداران رسلینگ برسند بعدها لیتا در دبلیو دبلیو ای فعالیت کرد و ویکتوریا هم در تی ان ای مشغول فعالیت شد

حرف آخر تو یه کلوم
خیلی کوتاه و خودمونی ترجمش کردم که به قول معروف دور همی حال کنیم
میدونم کم و کسر زیاد داره . به بزرگی خودتون ببخشید

pouryaorn
02-03-2015, 02:25 PM
ممنون بابت مقاله
تنوع خوبی بود سی ام پانک هک در رسلمنیای 22 توی شیکاگو حز همراهیان جان سینا بود

Persian Dragon
02-03-2015, 02:36 PM
جالب بود ممنون. :d
ولی یه نکته! داستان راب ون دمی که تعریف کردی اشتباهه یعنی شاید اشتباه متوجه شدی داستان از این قرار بود که تد دیبیاسی توی شو های مختلف آدم ها رو با پولش تحقیر می کرد و مردم حاضر بودند به خاطر پول هر کاری بکنند توی یکی از این قسمت ها راب ون دم جوون رو میارند که حاضر میشه کف پای دیباسی رو بوس کنه تا ازش پول بگیره

deadking
02-03-2015, 03:47 PM
این کورت انگل هم عجب استارهایی معرفی کرده بود

با معرفی جان سینا که کشتی کج رو نابود کرد ....

amirhossein619
02-03-2015, 04:54 PM
ممنون خیلی جالب بود:)
فقط یه ویدیویی توی یوتیوب دیده بودم که نشون میداد دین امبروز قبلا هم مسابقه داده توی دبلیودبلیوای،توی اون ویدیو،براین و چند نفر دیگه هم بودند.فقط نمیدونم اون حضور امبروز قبل از این حضورش توی رویال رامبل بوده یا نه
برای دیدن اون ویدیو عبارت زیر رو توی یوتیوب سرچ بکنید،چیز قشنگیه حیفه از دست بدید:8337354629461904487

5 Superstars in WWE before they were famous - 5 Things

TARANTULA
02-03-2015, 06:16 PM
فقط یه ویدیویی توی یوتیوب دیده بودم که نشون میداد دین امبروز قبلا هم مسابقه داده توی دبلیودبلیوای،توی اون ویدیو،براین و چند نفر دیگه هم بودند.فقط نمیدونم اون حضور امبروز قبل از این حضورش توی رویال رامبل بوده یا نه
برای دیدن اون ویدیو عبارت زیر رو توی یوتیوب سرچ بکنید،چیز قشنگیه حیفه از دست بدید:8337354629461904487

درود به شما
تنها سندی که حضور دین آمبروز رو تو دنیای رسلینگ تایید میکنه حضورش تو رویال رامبل 2006 در کنار آندرتیکر و اونم تو لباس ماموران به اصطلاح کفن و دفن ـــه

Danial
02-03-2015, 06:37 PM
شیمس معلومه تو عکس بره جلو تر صورتشوو میترکونه:ی

R¡~~@
02-03-2015, 07:59 PM
عالى بود مقاله مخصوصا دن آمبروز اصلا باورم نميشه...
خسته نباشى كم و كسرى هم نداشت

Iman
02-05-2015, 02:49 AM

درسته منم اونو قبلا ديدم امبروز با موهاي قرمز کشتي گرفته.

R¡~~@
02-05-2015, 09:09 AM
درسته منم اونو قبلا ديدم امبروز با موهاي قرمز کشتي گرفته.
بله اون مقاله توی سایت دبلیودبلیو ای به صورت عکس و در یوت*ی*و*ب دبلیودبلیوای به صورت ویدئو بودش که خیلی هم باحال بود تازه این کشتی گیر( دین آمبروز) یه کشتی گیر خیلی قوی در czw بودش و خیلی توی زمینه ی رستلینگ سابقه داره