توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| مسابقه ای بسیار بزرگ در فست لین | ثبت فیودی برای رسلمنیا | سگمنت ...
sңдұди
02-03-2015, 02:31 PM
بســـم الله الــــرحمـــن الــــرحـــیــم
مسابقه ای بزرگ برای فـست لیـن
با برگزاری شو امروز ماندی نـایت راو و شرطی که در میـن اونت آن گذاشته شد دنــیل بـرایان با برتری در مقابل ســت رولیـنز
توانست جواز نامبر وان کنتندری کمربند دبلیو دبلیو ای سـنگین وزن جـهان را به دست آورد. با این وجود مسابقه
رومــن ریـنز و دنـیل برایان برای پی پر ویو فــست لـین به ثبت رسید که برنده به مصاف بــراک لسنر در رســلمنیا 31 می رود.
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
سگمنت مهم در شو اسمکدان
برای شـو ترزدی نـایت اسـمکدان این هفته سـگمنت بـین رومـن ریـنز و حریفش در اونت فست لین یعنی دنیل برایان
در مــیـز تی وی به ثبت رسید.
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
نتایج شو سوپــ راستارز این هفته
Emma def. Summer Rae
Fandango def. Adam Rose
تم سـانگ رویداد فست لین
به صـورت رسـمی تم سـانگ پی پی وی فسـت لـین مشخص شد که نام این آهنگ Faster می باشد که
توسط Kid Ink خوانده شده است.
مسابقه و فیودی برای رسلمنیا
با توجه به اتفاقاتی که در شو راو امروز رخ داد به نظر می رسد به زودی اســتوری بـد نیــوز بـرت و دیــن امـبروز برای قهرمانی
کمربند بیـن قاره ای شروع شود. همچنین پیش بینی هم شده مسابقه این دو در فــسـت لـین هم ثبت شود و
تا رسـلمنیا ادامه پیدا کند. با این حال باید منتظر بمانیم و ببینیم در آینده چه خواهد شد.
با تشـــکر از دوســتان | امیـــدوارم لـــذت برد ـه باشــیـد ...
sardar
02-03-2015, 02:50 PM
مگه هر سال برنده ی رامبل 30 نفره مستقیم نمیرفت رسلمنیا؟
فکر میکنم به خاطر اتفاقات آخر رامبل پشیمون شدن و میخوان برایان رو بفرستن به رسلمنیا:3479501245079639014
MrHOF
02-03-2015, 03:12 PM
امسال هم ناپلئونی برایان رو میخوان بندازن وسط WHC Match :510:
مجبورشون کردن انگار ! :a:
sңдұди
02-03-2015, 03:16 PM
مگه هر سال برنده ی رامبل 30 نفره مستقیم نمیرفت رسلمنیا؟
فکر میکنم به خاطر اتفاقات آخر رامبل پشیمون شدن و میخوان برایان رو بفرستن به رسلمنیا:3479501245079639014
هیچ وقت به این شکل نبوده یا بهتره بگم هر وقت کسی مستقیم بدون هیچ مشکلی می رفت به این معنا نبوده که این یه قانون هست.
این رسلینگ هست و هر چیزی هر لحظه میتونه تغییر پیدا کنه توی قانون ها ، استوری ها و ... . رسلمنیا 24 ، رسلمنیا 30 ، رسلمنیا 2000 و ... !
البته هنوز هم مشخص نیست دنیل برایان نامبر وان کنتندر شده و حتی رومن رینز. من که بعید بدونم امسال دوباره یه تریپل تریت مچ ببینیم.
یا فتال فور وی یا سینگل :ی
sardar
02-03-2015, 03:44 PM
هیچ وقت به این شکل نبوده یا بهتره بگم هر وقت کسی مستقیم بدون هیچ مشکلی می رفت به این معنا نبوده که این یه قانون هست.
این رسلینگ هست و هر چیزی هر لحظه میتونه تغییر پیدا کنه توی قانون ها ، استوری ها و ... . رسلمنیا 24 ، رسلمنیا 30 ، رسلمنیا 2000 و ... !
البته هنوز هم مشخص نیست دنیل برایان نامبر وان کنتندر شده و حتی رومن رینز. من که بعید بدونم امسال دوباره یه تریپل تریت مچ ببینیم.
یا فتال فور وی یا سینگل :ی
ولی فکر میکنم تغییر برنامه دادن و همه چیز رو عوض کردن
و از پیروز شدن رینز توی رامبل پشیمان هستند.
اگر اینجوری باشه معلوم میشه چقدر به نظر و عقیده ی مردمشون احترام میزارن !
از الان برایان رو توی رسلمنیا تصور کن ! شک نداشته باش.
من که از مدت ها پیش با دوستانم پیش بینی کردم که هر طور شده بازم برایان رو میفرستن برا مین ایونت رسلمینیا.
هر چند اصلا دوست ندارم این اتفاق بیفته.
البته میشه گفت یذره میخوان حساسیت بازی مین ایونت بالا بره و رومن رینز رو بزرگ جلوه بدن.
با اینکه منم رومن رینز رو به عنوان نامبر وانی و حتی قهرمانی قبول ندارم ولی ترجیح میدم به لسنر vs برایان.
hassanmanutd
02-03-2015, 04:41 PM
به هیچ وجه برایان به مین اونت رسل نمیره.اینا فقط میخوان گندی که توی رویال رامبل زدن و بو هایی که رومن رینز شد رو جبران کنن.میخوان جلوی برایان توی یه مسابقه خوب پیروزش کنن که حداقل مردم کمی فکر کنن که قدرت شکست دادن گیمینگ الان براک لزنر رو داره.
amirhossein619
02-03-2015, 04:51 PM
ممنون از اخبار:)
من این کار رو پیشبینی میکردم،اینا میخوان رومن رینز براین رو ببره که کمتر بو بشه چون کمپانی پیشبینی بو شدن رومن رینز رو میکرد،حالا با این کار میخواد نشون بده که رومن رینز حتی براین که قهرمان مردم هست رو شکست داده و برای اینکه تشویق هایی که سمت رومن رینز هست بیشتر بشه کافیه که توی فست لین بعد از برد رومن رینز،براین باشه که دست رومن رینز رو بالا میبره اینطوری مردم رومن رینز رو هم کاملا تشویق میکنند،ولی نباید دقیقا باید طوری باشه که این جدیت رومن رینز هم بره زیر سوال،ینی اینکه براین دست رومن رینز رو بالا ببره ولی طوری نباشه که وایسن اون وسط یس یس بکنن:no:
Attitude-Era
02-03-2015, 05:53 PM
استوریه خوبی چیدن هر چند رومن الانشم داره تشویق میشه حتی وقتی برایان گفت رومنو شکست میدم میرم به مین اونت رسلمنیا مردم بوووو کردنش این اتفاق خیلی خوبی بود و رومن با یه بازی زیبا و برنده شدن با محبوبیت کارمل میره به مین اونت رسلمنیا.
کمپانی اولش فکرنمیکرد رومن ری اکشن خوبی بعد رویال دریافت کنه ولی وقتی تو اسمک دان دید مردم هنوزم پشتشن تصمیم به این استوری واقعا به جا و خوب گرفت,همونطور که قبلا گفتم جنبش یس به زودی به وسیله رومن کم میشه نمونشم نو نو گفتن هوادارا تو اسمک دان و بووو کردن برایان تو راء,پیش بینی میکنم تو فست لین بین هوادارا دو دسته گی شه که همون باعث زیبایی بازیشون میشه.
ولی در اینکه رومن پیروز خواهد بود شکی نکنید.
sңдұди
02-03-2015, 06:07 PM
راستش توی این مدت من خیلی شنیدم که دوستان از بووو و تشویق شدن استار ها در رویال رامبل ، شو های راو و ... کردن و بعدش
گفتن بر اساس این بوو ها و تشویق ها کمپانی استوری ها رو جلو میبره و عملا یعنی اینکه طرفداران شدن استوری نویس.
واقعا بچه گانه و خنده دار است که بگیم کمپانی اینها رو بر اساس بوووو های استاران رقم میزنه. اگر که اینطور باشه دیگه ... .
از نظر من هم این مسابقه خوب و به جا بود به شرط اینکه تصمیم درست انتخاب بشه و یه فیود جدید برای برایان با پیروزی رومن رینز.
واقعا بعضی وقتا دوسـتان از عصبانیت و بدون هیچ منطقی نظرات احساسی میدن :ی
Dash.Ali
02-03-2015, 07:50 PM
یعنی این علی هاف خودمون بهتر استوری مینویسه از اینا :8:
برایان رو نرسیده از مصدومیت دارن میچپونن تو کورس قهرمانی :ی
اما جالب میشه اگه کار به مسابقه 4 نفره بکشه ، رینز با برد رامبل
براک صاحب تایتل ، برایان به صورت زور چپون :ی ، رالینز هم بیاد
ادای **** من رو در بیاره بیاد قبل بازی کیف کش کنه به مسابقه
اضافه شه :ی اینجوری مسابقه میتونه قشنگ بشه فقط اگه باز
برایان بیاد بین این 4 تا تایتل بگیره باید جای کراوات ، خُرجین خر
ببندن دور گردن مکمن و دار و دسته ـــش :ی
The Buzzards
02-03-2015, 07:55 PM
یعنی این علی هاف خودمون بهتر استوری مینویسه از اینا :8:
نگاه کن چطوری کار آدم رو بی ارزش میکنن :501:
بشکنه این دست که نمک نداره ، بشکنه از همینجا کناره گیری خودم رو از کمپانی اعلام می کنم :501:
shahramyouse77
02-03-2015, 10:20 PM
یعنی دنیل برایان بیاد با براک مسابقه بده از اون بدتر قهرمان بشه
کشتی کج رو می بوسم میزارمش کنار
البته تابلو هستش براک دنیل رو زنده زنده قورت میده
MrHOF
02-03-2015, 10:26 PM
نگاه کن چطوری کار آدم رو بی ارزش میکنن :501:
بشکنه این دست که نمک نداره ، بشکنه از همینجا کناره گیری خودم رو از کمپانی اعلام می کنم :501:
راه میره همه جا اسپم میده به من میگه اسپمر :D
توله دینگو :D
خوبه اشتراکی کار میکنیم :(
اقایون زحمت نکشید ایشالا برایان قهرمان میشه دوباره :510: (خواستم اسپم نباشه مثلآ :a:)
roman75
02-03-2015, 10:38 PM
دلم نمیخواد برایان تو مین اوینت رسلمنیا باشه ولی اگر رفت برای مین اوینت خدا کنه رندی اورتن به مین اونیت اضافه بشه چون اونم ریمچ نداشت و اورتن قهرمان بشه
pouryaorn
02-03-2015, 11:59 PM
تا حالا یادم نمیاد مین ایونت رسلمنیا فوتال فور وی باشه اما اگه قرار بشه همچین تصمیمی گرفته بشه بهترین حالتش اینه که مسابقه بین رومن و برایان و رندی و براک لسنر باشه اینطوری هم برایان و هم رندی که ریمچ واسه تایتل از دست رفتشون نداشتن تایتل شات میگیرن توی این دو ماه هر اتفاقی میتونه بیوفته اما اگه زیگلر بخواد با برایان مسابقه داشته باشه همچین سناریویی دیگه اتفاق نمیوفته...
sңдұди
02-04-2015, 12:22 AM
تا حالا یادم نمیاد مین ایونت رسلمنیا فوتال فور وی باشه اما اگه قرار بشه همچین تصمیمی گرفته بشه بهترین حالتش اینه که مسابقه بین رومن و برایان و رندی و براک لسنر باشه اینطوری هم برایان و هم رندی که ریمچ واسه تایتل از دست رفتشون نداشتن تایتل شات میگیرن توی این دو ماه هر اتفاقی میتونه بیوفته اما اگه زیگلر بخواد با برایان مسابقه داشته باشه همچین سناریویی دیگه اتفاق نمیوفته... رسـلمنیا 2000 فتال فور وی مچ بود بین تریپل اچ ، د راک ، میک فولی و بیگ شو ! به شخصه دوست دارم مسابقه این دو در فـست لین بدون برنده ( مساوی نه ) به پایان برسه با دخالت مقامات تا هر دو فرصت رو از دست بدهند. از طرفی توی یه هندیکپ مچ سه به دو یا چهار به دو ، رینز با برایان تیم میشه و با مقامات مسابقه میدن و میبرن و میرن مین اونـت رســلمنیا. حالا اون قضیه رنـدی اورتـن و سـت رولیـنز هم بعید نیست که به مین اونت برسند. با این وجود موضوع پیچیده است. حالا البته دوباره حضور برایان توی مین اونت با رنـدی اورتن هم یک جوری است و شاید همون رینز و براک رو ببینیم و از اون طرف برایان - زیگلر و اورتن - رولینز رو ببینیم.
rahman24
02-04-2015, 12:53 AM
رسـلمنیا 2000 فتال فور وی مچ بود بین تریپل اچ ، د راک ، میک فولی و بیگ شو ! به شخصه دوست دارم مسابقه این دو در فـست لین بدون برنده ( مساوی نه ) به پایان برسه با دخالت مقامات تا هر دو فرصت رو از دست بدهند. از طرفی توی یه هندیکپ مچ سه به دو یا چهار به دو ، رینز با برایان تیم میشه و با مقامات مسابقه میدن و میبرن و میرن مین اونـت رســلمنیا. حالا اون قضیه رنـدی اورتـن و سـت رولیـنز هم بعید نیست که به مین اونت برسند. با این وجود موضوع پیچیده است. حالا البته دوباره حضور برایان توی مین اونت با رنـدی اورتن هم یک جوری است و شاید همون رینز و براک رو ببینیم و از اون طرف برایان - زیگلر و اورتن - رولینز رو ببینیم.
البته اون مسابقه بتل رویال بود و نمیشه بهش فتال فور وی گفت چون حذفی بود و کسی که میباخت حذف میشد اما فتال فور وی کسی که ببره از همه برده و دیگه ادامه نداره.
sңдұди
02-04-2015, 01:01 AM
البته اون مسابقه بتل رویال بود و نمیشه بهش فتال فور وی گفت چون حذفی بود و کسی که میباخت حذف میشد اما فتال فور وی کسی که ببره از همه برده و دیگه ادامه نداره.
منظور اون دوستمون مسابقه چهار نفرــه در مین اونت رســلمنیا بود که برگزار شده ! حالا میخواد فتال فور وی
معمولی باشه یا حذفی یا لدرز مچ :ی
TRIPLE H
02-04-2015, 02:02 AM
یه دفعه هم دیدی مین اونت رسلمنیا شد المینشن چمبر بین براک و رومن و دنیل و رندی و رالینز و بری وایت یا دین امبروز ...
R¡~~@
02-04-2015, 09:25 AM
هر چى باشه برايان گزينه ى خيلى بهترى نسبت به رينز هست كه اصلا نتيجش از قبل معلومه و رينز هيچ كارى نميتونه بكنه ولى حداقل دنيل يه استار درجه يكه و حركاتاى عالى و هيجان انگيزى داره كه ميتونه خيلى به مسابقه كمك كنه مستبقه خيلى زيبا ميشه حتى اگر دنيل نبره ولى به نظرم بعد از رويال رومبال كه برك ٣ تا اى اى پشت سرهم خورد و سريع سريع بلند شد و آخرشم داشتش ميمرد ولى دوباره برد ، كمپانى كار غلطى كرد و اونو با پول هيمن خيلى بزرگ كرد مخصوصا وقت شكستن استريك و اينطورى اونو شكست ناپذير كردن با رشوه هاى هيمن و الان هم كه كمربند دست اونه بهتره كه دبليودبليواى ديگه گول نخوره و رشوه هارو قبول نكنه و تو رستلمانيا چمپينشيپ رو از برك (( يه استار سن و سال دار پارت تايم((ولى قوى)) ) بگيره و ديگه برك چمپين نباشه :winking:
Attitude-Era
02-04-2015, 09:52 AM
برنامه ها تموم شد رومن با براک بازیشون برای رسلمنیا ثبت شدست برایان هم به هیچ عنوان به مین اونت نمیره چون هم نقشه تکراری هستش هم دیگه هوادارا مثل سال قبل پشتش نیستن و از همه مهمترن وینس هم علاقه ایی به مین اونتری برایان نداره,این استوری فقط به خاطر این هستش که رومن با شکست یس من بره مین اونت به نوعی به مردم بفهمونن که برایان هم فرصتشو داشت.
برایان هم فکر کنم با همون زیگلر بازی میکنه اینجوری هم هوادارای بازی فنی و پرش بازی خوشحال میشن هم هوادارای اتیتود ارایی با دیدن بزرگترین مین اونت سال براک و رومن اوه اوه چه بازی بشه.
Cna3zar
02-04-2015, 11:36 AM
الان اگه تو فست لاین رومن برایان رو شکست بده باز که سر و صدا ها و بو کشیدنا شروع میشه
نمیدونم برنامه کمپانی چیه ، شاید یه نفر تو بازی دخالت کنه و مسابقه رسلمنیا ترپل ترت بشه
شاید فردی که دخالت کنه رنـــدی باشه و چون هنوز ریمچ رسل پارسالشو بش ندادن مسابقه فیتال فور وی بشـــه
همه این امکان ها هست ..
R¡~~@
02-04-2015, 11:40 AM
برنامه ها تموم شد رومن با براک بازیشون برای رسلمنیا ثبت شدست برایان هم به هیچ عنوان به مین اونت نمیره چون هم نقشه تکراری هستش هم دیگه هوادارا مثل سال قبل پشتش نیستن و از همه مهمترن وینس هم علاقه ایی به مین اونتری برایان نداره,این استوری فقط به خاطر این هستش که رومن با شکست یس من بره مین اونت به نوعی به مردم بفهمونن که برایان هم فرصتشو داشت.
برایان هم فکر کنم با همون زیگلر بازی میکنه اینجوری هم هوادارای بازی فنی و پرش بازی خوشحال میشن هم هوادارای اتیتود ارایی با دیدن بزرگترین مین اونت سال براک و رومن اوه اوه چه بازی بشه.
اتفاقا مگه رامبل رو يادت نيست كه بعد از حذف شدن برايان تماشاگرا همه بوو ميكشيدن اتفاقا هوادار كلى پشت دنيلند تا رومن رينز و اين ريمچ پارسال دنيل هست كه بخاطر مصدوميت كمربند رو اهدا كرد و صدرصددنيل برندس حداقل براى دبليودبليواى يونيورز و بوو نشدن
The Evil Dead
02-04-2015, 11:43 AM
امیر کمپانی اصلا اینکارو نمیکنه.این کارو کردن که رینز برنده شه تا نشون بده لایق رامبل بوده.بعدشم تو میگی براین از رینز بهتره؟رینز خیلی بهتر مچ میده و برای لزنر هم خیلی مناسب تره.البته نظرت مورد احترامه ولی...
pouryaorn
02-04-2015, 11:56 AM
اتفاقا مگه رامبل رو يادت نيست كه بعد از حذف شدن برايان تماشاگرا همه بوو ميكشيدن اتفاقا هوادار كلى پشت دنيلند تا رومن رينز و اين ريمچ پارسال دنيل هست كه بخاطر مصدوميت كمربند رو اهدا كرد و صدرصددنيل برندس حداقل براى دبليودبليواى يونيورز و بوو نشدن
اینقد تماشاگرا بووو بکشن تا گلوشون پاره بشه
رو چه منطقی دنیل برایان و براک رو در یک رده میبینی و برایان رو به رومن ترجیح میدی؟
کمپانی با اون عظمت اصلا نباید به بووو کشیدن یا تشویق تملشاگرا اینقد حساسیت نشون بده پارسال اشتباه کرد که امسال یونیورس سو استفاده کردن
تهایت که بخوان به هوادارا حال بدن دنیل رو قاطی مسابقه کنن نه اینکه رو در رو بزارنش جلو براک
اگرم نوبت به ریمچ گرفتن باشه نوبت رندیه نه دنیل
برایان یکی از جرمن سوپلکس های براک رو بخوره دیگه از جاش بلند نمیشه بعد میخواد براک رو با اون فینیشر بچگانش ببره؟
Attitude-Era
02-04-2015, 12:01 PM
Amirm (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) عزیز شما یه رسلینگ فن امروزی هستین و شاید به نظرتون برایان بیاد براک رو شکست بده طبیعی تره تا رومن ماهم به نظرت احترام میزاریم ولی تو رامبل جو سال قبل بود مگه هفته گی های بعد رامبل رو ندیدی تو اسمک دان وقتی برایان یس یس میکرد بعضی ها نونو میکردن یا تو راء وقتی برایان گفت رومنو شکست میدم مردم بوووو کردن شما ها فقط به بووو رامبل گیر دادین,اینا نشون میده مردم هم کم کم فهمیدن برایان اون کسی نیست که اونا میخوان شک نکن به مرور رومن حتی از یس من هم بیشتر هوادار میگیره و شاهد مبارزه زیباشون تو فست لین باشین بهت قول میدم رومن بیشتر تشویق نشه کمتر هم نمیشه اون پوش سال قبل هم واقعا حق برایان نبود و مردم هم اینو میدونن و دیگه نمیخوان همچین پوشی رو دوباره تو زمانی بگیره که قراره فیس آینده کمپانی مشخص بشه.
جنبش یس به زودی از بین میره همه چی تکراری میشه برا مردم یس که فقط یه شعاره.
Attitude-Era
02-04-2015, 12:08 PM
pouryaorn (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) جان اون بووو ماله رامبل بود تو هفته گی ها میبینیم که برایان هم بووو میشه یعنی جو امسال با ساله قبل کلا فرق داره,ساله قبل همه با قهرمانی باتیستا مشکل داشتن و به زور و از سر لج برایانو حمایت کردن ولی امسال رومن از سوی هوادارا حمایت میشه و کمپانی هم اینو میبینه اون کسانی که بووو میکنن شک نکن تو جو سال قبل هستن,بهت قول میدم برنامه رومن و براک بهم نمیخوره مردم دارن خوب از رومن حمایت میکنن تا جایی که برایان رو بووو میکنن و این حمایت تا رسلمنیا بیشتر هم میشه.
amirhossein619
02-04-2015, 01:16 PM
میخواستم این کامنت رو توی اون یکی تاپیک که عکس رندی بود بدم ولی چون موضوع اصلی دوتا کامنت هام یکی هست اینجا هردورو میگم که اسپم نشه
چیزی که مشخصه اینه که قطعا مسابقه ی دنیل براین مقابل براک قشنگ تر هست ولی من خودم به شخصه دوست دارم رومن رینز با براک مسابقه بده و کمربند رو ببره،چون براین نیاز به یه پوش بزرگ داشت که اونو پارسال گرفت،دیگه الان نوبت رومن رینز هست که پوش بزرگ رو بگیره
ولی همونطور که هست رومن رینز یه جورایی تازه کاره و امکان داره مسابقه ی یک به یک رومن رینز مقابل لزنر یکم بد دربیاد چون هردو هم قدرتی هستند و سرعت براک هم کمه امکان داره مسابقه خوب نشه،برای بهتر شدن مسابقه به نظرم به صورت فیتال فور وی برگذار بشه بهتر هست استوری رو هم پایین مینوسم بهتره که چطور باشه
اون شخص مرموز که کل صورتش پوشیده شدست(همون رندی اورتون) توی همه ی شوها به عنوان تماشاچی باشه و در آخر در مسابقه ی فست لین در حالی که براین داره یس یس میکنه و آمادست که رانینگ نی رو بزنه بیاد و به براین حمله بکنه و در آخر آر کی او بزنه به براین و بعد هم به رینز و بعد سربند رو باز بکنه و فست لین با پادشاهی اورتون در رینگ به پایان برسه،توی راو بعدش اول شو تم سانگ رندی بخوره و بیاد و از این شکایت بکنه که اونم بعد از باختنش ریمچ نداشته و اونم ریمچ میخواد و از طرفی هم مسابقه ی رومن و براین بدون برنده بوده و 3تا نامبروان کانتدر داریم که در رسلمنیا یه مسابقه ی فیتال فور وی(المنیشن-هاردخور مچ) براشون برگذار میشه.تا قبل از رسلمنیا براین تمام تلاشش رو بکنه که جنبش یس رو زنده نگه داره و رینز هم باید کاری بکنه نصفه ی دیگه ی تماشاچیا طرف اون باشن،رندی و براک هم یه نقشی باید داشته باشن که نه کامل فیس باشن و نه کامل هیل
توی رسلمنیا باید قدرت نمایی رومن رینز حفظ بشه.براک اول از همه رندی رو حذف بکنه،بعد این رینز باشه که بزرگ ترین بیبی فیس حاضر یعنی براین رو حذف بکنه و بعد هم که رومن رینز و براک موندن براک حذف بشه.
خیلی چیزا امکان داره
نمیشه گفت چی میشه
مثلا ممکنه رینز ببره با براک مسابقه بده
یا برعکس
یا اینکه دخالت میکنه یکی یا رندی یا رالینز
از اونجا که خبرها میگه
رینز با براک با هم مسابقه میدن رالینز و رندی هم تو رسلمینا میدن که
این طور که من حدس میزنم رندی ببره
رینز یا دنیل که براکو زدن یا براک تو مسابقه یکی از اینا رو زد چمدون کش بشه
sardar
02-04-2015, 02:30 PM
میخواستم این کامنت رو توی اون یکی تاپیک که عکس رندی بود بدم ولی چون موضوع اصلی دوتا کامنت هام یکی هست اینجا هردورو میگم که اسپم نشه
چیزی که مشخصه اینه که قطعا مسابقه ی دنیل براین مقابل براک قشنگ تر هست ولی من خودم به شخصه دوست دارم رومن رینز با براک مسابقه بده و کمربند رو ببره،چون براین نیاز به یه پوش بزرگ داشت که اونو پارسال گرفت،دیگه الان نوبت رومن رینز هست که پوش بزرگ رو بگیره
ولی همونطور که هست رومن رینز یه جورایی تازه کاره و امکان داره مسابقه ی یک به یک رومن رینز مقابل لزنر یکم بد دربیاد چون هردو هم قدرتی هستند و سرعت براک هم کمه امکان داره مسابقه خوب نشه،برای بهتر شدن مسابقه به نظرم به صورت فیتال فور وی برگذار بشه بهتر هست استوری رو هم پایین مینوسم بهتره که چطور باشه
اون شخص مرموز که کل صورتش پوشیده شدست(همون رندی اورتون) توی همه ی شوها به عنوان تماشاچی باشه و در آخر در مسابقه ی فست لین در حالی که براین داره یس یس میکنه و آمادست که رانینگ نی رو بزنه بیاد و به براین حمله بکنه و در آخر آر کی او بزنه به براین و بعد هم به رینز و بعد سربند رو باز بکنه و فست لین با پادشاهی اورتون در رینگ به پایان برسه،توی راو بعدش اول شو تم سانگ رندی بخوره و بیاد و از این شکایت بکنه که اونم بعد از باختنش ریمچ نداشته و اونم ریمچ میخواد و از طرفی هم مسابقه ی رومن و براین بدون برنده بوده و 3تا نامبروان کانتدر داریم که در رسلمنیا یه مسابقه ی فیتال فور وی(المنیشن-هاردخور مچ) براشون برگذار میشه.تا قبل از رسلمنیا براین تمام تلاشش رو بکنه که جنبش یس رو زنده نگه داره و رینز هم باید کاری بکنه نصفه ی دیگه ی تماشاچیا طرف اون باشن،رندی و براک هم یه نقشی باید داشته باشن که نه کامل فیس باشن و نه کامل هیل
توی رسلمنیا باید قدرت نمایی رومن رینز حفظ بشه.براک اول از همه رندی رو حذف بکنه،بعد این رینز باشه که بزرگ ترین بیبی فیس حاضر یعنی براین رو حذف بکنه و بعد هم که رومن رینز و براک موندن براک حذف بشه.
سلام داداش
من متوجه نشدم منظورت اینه شخص ناشناس که رندی هست تا فست لین هر شب توی مسابقات بین تماشاچی ها هست و توی پی پی وی فست لین با همون فرم ناشناس بودنش توی مسابقه دخالت میکنه؟
به نظرت رندی که قراره با سینا تگ تیم بشه این به این معنی نیست که رندی به شکل فیس برگشته؟ کشتی گیر فیس میاد مسابقه به این مهمی رو خراب میکنه؟
The Buzzards
02-04-2015, 02:41 PM
اون شخص همونطور توی اون تاپیک با مدرکش گفتم بوگیمن بود نه رندی اورتن
موفق باشی
yes-yes-yes
02-04-2015, 10:46 PM
با سلام
ممنون از سایت خوبتون و اینکه نظر همگی قابل احترامه و هر کی نظر خودشو داره ، ولی امیدوارم به توهین کشیده نشه و بحث ها منطقی باشه
حرف بعضی از دوستان واقعا خیلی بی منطقه که براین vs براک اصلا خوب نیست
wwe نیاز به مسابقه ای داره که تماشاچی ها راضی باشن و کاری به هیکل و این چیزا نداره ، اگر بخواد میتونه براک رو جلوی هر کی شکست بده ... در ضمن دنیل تمام مسابقاتش رو از سال پیش ببینید ، از نظر من مسابقاتش همه اش هیجان داره و واقعا خوب کار میکنه و درجه یک مبارزه میکنه ، پوش بزرگی هم گرفته که دیگه از نظر من نمیتونن جلوی این پوش رو بگیرن ، چون خود کمپانی هم نمیدونه میخواد دنیل رو پوش بده یا نده ...
کاری ندارم که امسال نسبت به سال پیش قضیه خیلی یه طرفه نیست و رومن هم طرفدارای زیادی داره ولی شک نکنید اگر دنیل به رومن ببیازه ، بووو کشیدن ها خیلی بیشتر میشه و این یعنی کمپانی از اون موقع به بعد مسابقه ها رو احساسی میکنه و گند میخوره به رسلمنیا ...
در ضمن توقع نداشته باشید که استار های قدیمی تا 100 سال بتونن قوی باشن و استار های جوون نتونن جاشونو بگیرن ... به نظر من همین دنیل و رومن و رولینز آینده های wwe هستن و پایه های کمپانی میشن ...
نظر شخصی من اینه که بهترین گزینه اینه که مسابقه رندی و دنیل و براک و رومن رو در مین اونت رسلمنیا داشته باشیم و در آخر رومن ببره ، دنیل یا رندی بهش نامردی کنن و ست رولینز کیفشو کش کنه که فیود رالینز و رومن شروع بشه و دنیل هم هیل بشه و مردم یه کم کوتاه بیان ...
با اینکه طرفدار دنیل هستم و در خوب بودنش هم شکی ندارم ولی به هیچ وجه دوست ندارم قهرمان رسلمنیا بشه ، ولی باختش در فست لین هم کار خیلی اشتباهیه ///
امیدوارم رسلمنیا دیدنی باشه فقط ///
موفق باشید
Persian Dragon
02-04-2015, 11:52 PM
با سلام
ممنون از سایت خوبتون و اینکه نظر همگی قابل احترامه و هر کی نظر خودشو داره ، ولی امیدوارم به توهین کشیده نشه و بحث ها منطقی باشه
حرف بعضی از دوستان واقعا خیلی بی منطقه که براین vs براک اصلا خوب نیست
wwe نیاز به مسابقه ای داره که تماشاچی ها راضی باشن و کاری به هیکل و این چیزا نداره ، اگر بخواد میتونه براک رو جلوی هر کی شکست بده ... در ضمن دنیل تمام مسابقاتش رو از سال پیش ببینید ، از نظر من مسابقاتش همه اش هیجان داره و واقعا خوب کار میکنه و درجه یک مبارزه میکنه ، پوش بزرگی هم گرفته که دیگه از نظر من نمیتونن جلوی این پوش رو بگیرن ، چون خود کمپانی هم نمیدونه میخواد دنیل رو پوش بده یا نده ...
کاری ندارم که امسال نسبت به سال پیش قضیه خیلی یه طرفه نیست و رومن هم طرفدارای زیادی داره ولی شک نکنید اگر دنیل به رومن ببیازه ، بووو کشیدن ها خیلی بیشتر میشه و این یعنی کمپانی از اون موقع به بعد مسابقه ها رو احساسی میکنه و گند میخوره به رسلمنیا ...
در ضمن توقع نداشته باشید که استار های قدیمی تا 100 سال بتونن قوی باشن و استار های جوون نتونن جاشونو بگیرن ... به نظر من همین دنیل و رومن و رولینز آینده های wwe هستن و پایه های کمپانی میشن ...
نظر شخصی من اینه که بهترین گزینه اینه که مسابقه رندی و دنیل و براک و رومن رو در مین اونت رسلمنیا داشته باشیم و در آخر رومن ببره ، دنیل یا رندی بهش نامردی کنن و ست رولینز کیفشو کش کنه که فیود رالینز و رومن شروع بشه و دنیل هم هیل بشه و مردم یه کم کوتاه بیان ...
با اینکه طرفدار دنیل هستم و در خوب بودنش هم شکی ندارم ولی به هیچ وجه دوست ندارم قهرمان رسلمنیا بشه ، ولی باختش در فست لین هم کار خیلی اشتباهیه ///
امیدوارم رسلمنیا دیدنی باشه فقط ///
موفق باشید
بیخیال خودتو خسته نکن! من که بعد چند ماه برگشتم از پا افتادم.خوش اومدن یا نیومدن از برایان یه مسئله است از جریان و منطق و اخبار و ... اینا خبردار نبودن یه چیز دیگه!من یه بخشیش رو کم کاری تیم ترجمه ی اخبار(نمی دونم دقیقا چیه تعداد کم؟از عمده؟ضعف در توانایی ترجمه؟ هست) رو مقصر میدونم از شایان توقعی ندارم و ایشون کار خودشو خوب انجام میده با توجه به اینکه ایشون درگیر مدرسه اند.
یه چند ماه مرخصی باید واسم خوب باشه!
AƦAƾH
02-04-2015, 11:57 PM
بیخیال خودتو خسته نکن! من که بعد چند ماه برگشتم از پا افتادم.خوش اومدن یا نیومدن از برایان یه مسئله است از جریان و منطق و اخبار و ... اینا خبردار نبودن یه چیز دیگه!من یه بخشیش رو کم کاری تیم ترجمه ی اخبار(نمی دونم دقیقا چیه تعداد کم؟از عمده؟ضعف در توانایی ترجمه؟ هست) رو مقصر میدونم از شایان توقعی ندارم و ایشون کار خودشو خوب انجام میده با توجه به اینکه ایشون درگیر مدرسه اند.
یه چند ماه مرخصی باید واسم خوب باشه!
ببخشید متوجه نشدم , وظیفه مترجمین سایت اینه بیایم به زور به مثلا طرفدار رومن رینز یا مخالف براین بگیم استار خوبیه ؟
کلا چه ربطی به مدیران داره این موضوع براین که بعضیا قبولش ندارن ؟
من یکی هم علیه براین حرفی نزدم تا الان و بارها گفتم رسلینگشو قبول دارم .. پس از این دیدگاه هم من یکی تاثیری در مخالف کاربرا با براین ندارم و نداشتم .
نه من نه شما , نمیتونیم نظر خودمون رو به زور به کسی تحمیل کنیم . یه نفر از براین خوشش میاد یه نفر نه .. بستگی به علاقه و دید افراد داره . ربطش به کم کاری ما چیه ( حالا بگیم شما درست میگی ، ما کم کاریم , ولی باز ربطی به نظر ملت در مورد براین یا رومن رینز یا x و ... نداره )
برای تخریب مدیران کمی بیشتر تلاش کنید !
pouryaorn
02-05-2015, 02:26 AM
ببخشید متوجه نشدم , وظیفه مترجمین سایت اینه بیایم به زور به مثلا طرفدار رومن رینز یا مخالف براین بگیم خوبه ؟
کلا چه ربطی به مدیران داره این موضع براین که بعضیا قبولش ندارن ؟
من یکی هم علیه براین حرفی نزدم تا الان و بارها گفتم رسلینگشو قبول دارم .. پس از این دیدگاه هم من یکی تاثیری در مخالف کاربرا با براین ندارم و نداشتم .
برای تخریب مدیران کمی بیشتر تلاش کنید !
اتفاقا من به شخصه کار مدیران سایت رو ستایش میکنم واقعا زحمت و حوصله به خرج میدن هرکسی ادعا داره بسم ا... بیاد نشون بده خودشو که ترجمش بهتره و اخباراش به روز تره
THE VAIPER
02-05-2015, 12:45 PM
یا تو راء وقتی برایان گفت رومنو شکست میدم مردم بوووو کردن
قشنگ ترین لحظات راو همین ری اکشن تماشاگرا بود برای من
وقتی برایان گفت رینز را می برم و می رم به مین اونت رسلمنیا . چه بووویی کشیدن مردم خیلی حال کردم
تا حالا برایان اینطور بووو نشده بود.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.