PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| کامنت جالب فایتر ufc در مورد سـی ام پـانک | ری میستریو در کنار رپر معروف و ...

AƦAƾH
02-07-2015, 08:34 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

کامنت جالب فایتر UFC در مورد سـی ام پـانک

فـایـتـر یـو اف سـی تـایرن وودلی ( Tyron Woodley ) به تازگی در برنامه Inside MMA حضور پیدا کرده و در مورد سـی ام پـانک و نظرش پس از تمرین با وی در Roufusport MMA Academy صحبت کرده .

وودلــی گفت :

"من این فرصت رو داشتم که با سـی ام پــانک تمرین کنم . ســی ام پـانک فوق العاده اس ... خیلی از افراد در مورد او چرت و پرت میگن . من بعد از 3 هفته بودن در کنار او بهش گفتم :

" هرکس با پــانک مشکل داره , با من مشکل داره ! "

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

ری میستریو در کنار رپر معروف

ری میستریو این هفته در کنار دو رپر معروف Rick Ross و French Montana بود . اطلاع دقیقی از علت این دورهمی منتشر نشده .

در پایین دو عکس از این دیدار مشاهده میکنید :

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

ولنتاین با رنه یانگ

پس از ماندی نایت راو این هفته , WWE نتوورک برنامه ای 30 دقیقه ای با تم ولنتاین پخش خواهد کرد که مجری اصلی برنامه رنه یانگ میباشد .

قرار هست در این برنامه تعدادی از استارها و دیــ ـواها هم حضور داشته باشن و از داستان های عشقیشون بگن !

R¡~~@
02-07-2015, 09:15 PM
مطمئنید 30 دقیقس فقط برنامه ی رنی یانگ من از سایتای معتبر خارجی خوندم این برنامه بیشتر از 1 ساعت هست

AƦAƾH
02-07-2015, 09:18 PM
والا همه سایتای خبری نوشتن 30 دقیقه .

After this coming Monday's RAW, the WWE Network will air a 30-minute Valentine's Day special hosted by Renee Young