PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| پیش نمایش اسمکدان امشـــــب | 12ـــُــمین سالگـــرد Mr.Perfect و ...

Scofield
02-10-2015, 09:26 PM
» پیش نمایش اسمکدان امشــــب «

مین اونت و اسمکدان امشب در آرنا The Wright State University's Nutter Center واقع در شهر Dayton , Ohio برگزار خواهد شد . برای اسمکدان فیس تو فیس شدنِ رومن رینز و

دنیل براین تایید شده است . حضور استارانی از جمله بیگ شو ، دِ مـــیز ، دمـــین ســندو و کـــین نیز در اسمکدان تایید شده است .

برای مین اونت هم مسابقه ای تایید نشده است !

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

» مسابقه ای دیـــگر برای Fast Lane ؟ «

با وجود اینکه تایید نشده است , اما احتمالاً تایسن کید و ســـزارو در Fast Lane به مصاف The Usos خواهند رفت که مسابقه بر سر تایتل های تگ تیم خواهد بود .

ســزارو و کــیــد در تـــوئــ ـــیتر در مورد نامبر وان کانتندر بودن و گرفتن تایتل شات صحبت هایی را انجام دادند که این موضوع احتمال ثبت این مسابقه رو بیشتر میکنه .

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

» 12ـــــُــمین سالگــــــرد Mr.Perfect «

امروز 12ــــُـــمین سالگرد فوت هال آو فیمر دبلیو دبلیو ای " Mr.Perfect " کــرت هـنـــیگ می باشد . پسر او کرتیس اکسل در این رابطه تــ ـــوئـــ ـیتی ارسال کرد :

" 10 فبریه 2003 . 12 سال . الان غمِ من سوختِ من است . پدر , من همیشه تو را دوست خواهم داشت و دلم برایت تنگ خواهد شد . #میراث_هنیگ هیچوقت نمی میرد ! MrPerfect #Axelmania# "

» اینداکتـــِـر ریکیشی «

همانطور که می دانید " ریکیشی " یکی دیگر از هال آو فیمر های امسال است .

انتظار می رود پـــســـــران وی ( Usos ) اینداکتـــِـر های او برای مـــراســـم امــسال باشــــند .

» تــــولـــــد هــــا «

دیـــ ـــوا سابق WWE و تی ان ای Lisa Marie Varon که با نام های ویکتوریا و تارا شناخته می شود امروز 44 ساله شد .

امروز همچنین 60ــــمین سالگرد تولد لجند رسلینگ Chris Adams و 44ــــمین سالگرد تولد ECW اوریجینال Louie Spicolli نیز می باشد .

R¡~~@
02-10-2015, 11:17 PM
Jimmy and jey usos بسراى ريكيشين؟؟؟ ريكيشى پدرشونه؟؟؟ واقعا من نميتونم باور كنم يكى توروخدا جواب بده:504:

Scofield
02-10-2015, 11:26 PM
Jimmy and jey usos بسراى ريكيشين؟؟؟ ريكيشى پدرشونه؟؟؟ واقعا من نميتونم باور كنم يكى توروخدا جواب بده:504:

بله . جــِـی و جیمی Uso پسرانِ ریکیشی هستند !

pouryaorn
02-11-2015, 12:06 AM
خدا بیامرزه مستر پرفکت رو هر وقت دولف زیگرو میبینم یاد مستر پرفکت میوفتم سنی هم نداشت بیچاره نمیدونم چرا بعضی از رسلر ها اینقد زود از دنیا میرن بعضیاشون مثه کراش تست ادی گوئررو خیلی زود از دنیا میرن حالا به هر دلیلی که باشه اما در کل کشتی کج ورزش خطرناکیه با وجود تمام حرکات نمایشی که داره بازم خطرناک واسه سلامتیشون