ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| اخبار بکستیج در مورد آینده لـــسنر در Wwe | مسابقه ای بـــزرگ برای راو و ...

Scofield
02-11-2015, 08:53 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

» اخبار بکستیج در مورد آینده لـــسنر در Wwe «

قبلاً اعلام شد که هنوز مشخص نیست که لسنر با WWE تمدید می کند یا به MMA می رود . به گزارش از یک منبع معتبر , هنوز هیچ چیز قطعی نیست اما احتمال ماندن لسنر

در WWE زیاد است جون گفته می شود لسنر وضعیت فعلی ـــش در WWE را دوست دارد . اگر WWE لـــسنر را از دست بدهد ، تقصیر خودش است و تنها در صورتی لسنر در WWE

نخواهد ماند که کمپانی کار تمدید قرارداد او را به لحظات آخر موکول کند .

همچنین گفته می شود تردید اصلی WWE طول مدت قرارداد است و بحثِ پول مطرح نیست .

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

» مسابقه ای بــــزرگ برای راو «

به گزارش ساکنین محلی Pittsburgh , قرار است مسابقه 8Man Tag Team Match در ماندی نایت راو 9 مارچ برگزار شود .

در این مسابقه جان سینا ، رومن رینز ، دین آمبروز و رنــدی اورتــن به مصاف ســث رالــینز ، کـیـــن ، بـــِـری وایـــِــت و بیگ شو خواهند رفت .

» مکان و زمان برگزاری MiTB 2015 «

WWE Money In The Bank 2015 در تاریخ 14 جولای , در آرنا Nationwide Arena واقع در شهر Columbus , Ohio برگزار خواهد شد .

Pre-Sale Code برای خرید بلیط " MITB " می باشد .

» مسابقات مین اونـــت «

Cesaro vs Sin Cara
Naomi vs Natalya
The Ascension vs two local wrestlers

sardar
02-11-2015, 09:33 PM
کشتی گیری که پارت تایمه کلا نباشه بهتره
کشتی گیری که کشتی گیر نباشَ کشتی گیر نیی( آن مرحوم)

pouryaorn
02-11-2015, 09:47 PM
براک لسنر الان جزء نقاط قوت دبلیو دبلیو هستش فقط اسمش نصفی از رسلرهای کمپانی رو میکشه
تا وقتی نبود همه پیگیر بودن آیا براک برمیگرده دوباره یا نه؟
حالا که اومده و داره عالی کار میکنه اکثرا میگن بره کمپانی نباید براک رو از دست بده از براک استفاده های بیشتری میتونن بکنن

Attitude-Era
02-11-2015, 11:31 PM
واقعا حضور امسال براک حتی اگه سالی یه مبارزه بگیرن بهتر از دیدن لیتل هیروهای امروزی هستش.

Naser
02-12-2015, 12:32 AM
واقعا بعضی ها درکی از رستلینگ ندارند با تمام احترامی که براشون قائلم ، براک لزنر توی دنیا کمتر نظیری براش پیدا میشه و حتی در طول تاریخ!!
براک لزنر یک رسلر عادی نیستش و بسیار توانا و باتجربه هستش که میتونه بر فرض مثال یک مسابقه 60 دقیقه ای توی مین اونت رسلمنیا رو به بهترین شکل هدایت بکنه و به سرانجام برسونه که تماشاگران خسته نشن کاری که اکثر رسلر های این دوره نمیتونن انجام بدن مگر شاید بشه گفت رندی اورتن.

amirhossein619
02-12-2015, 10:11 AM
واقعا بعضی ها درکی از رستلینگ ندارند با تمام احترامی که براشون قائلم ، براک لزنر توی دنیا کمتر نظیری براش پیدا میشه و حتی در طول تاریخ!!
براک لزنر یک رسلر عادی نیستش و بسیار توانا و باتجربه هستش که میتونه بر فرض مثال یک مسابقه 60 دقیقه ای توی مین اونت رسلمنیا رو به بهترین شکل هدایت بکنه و به سرانجام برسونه که تماشاگران خسته نشن کاری که اکثر رسلر های این دوره نمیتونن انجام بدن مگر شاید بشه گفت رندی اورتن.

60دیقه توی رسلمنیا:dy4twz:حرفت خیلی خنده داره:dy4twz:واقعا دوست داری 60دقیقه پشت سرهم بشینی جرمن سوپلکس یه طرفه بودن مسابقه رو ببینی؟خو چرا این کارو میکنی،اکثر مسابقاتش شبیه هم هستند برو بشین مسابقه ی جان سینا و براک توی سامر اسلم رو 3بار پشت سرهم پلی بکن ببین:f_beuahghm_54b11:هیچ فرق خاصی نداره.براک شاید همچین توانایی داشته باشه ولی قطعا مسابقه ی خوبی از آب درنمیاد اگه 60دقیقه ای بوک بشه،ولی همین براین که خودم هم ازش خوشم نمیاد میتونه چنین کاری رو بکنه.رسلر های زیادی هستند که الان میتونن این کارو بکنن که میشه به سث رالنز،دین امبروز،دنیل براین،رندی اورتون،جان سینا اشاره کرد(استار هایی که تکنیکی هستند خیلی تنوع حرکات بیشتری دارند و میتونند یک ساعت مسابقه رو کاری بکنند که تماشاچیا حوصلشون سر نره

برخلاف پیزی که دوستان تصور دارن از من،من دوست دارم براک باشه،چون اگه باشه استوری احتمالیش بازی با سث رالنز هست و خیلی خوب میتونه جلوی رالنز جاب بکنه،یا حتی اگه مقابل براین هم باشه خیلی مسابقه ی قشنگی میتونه بده.یکی-دو تا مسابقه رو ببره بعدش بیاد جلوی یکی دو نفر جاب بکنه و بعد هم بای بده بره از شرش راحت شیم

Naser
02-12-2015, 02:00 PM
60دیقه توی رسلمنیا:dy4twz:حرفت خیلی خنده داره:dy4twz:واقعا دوست داری 60دقیقه پشت سرهم بشینی جرمن سوپلکس یه طرفه بودن مسابقه رو ببینی؟خو چرا این کارو میکنی،اکثر مسابقاتش شبیه هم هستند برو بشین مسابقه ی جان سینا و براک توی سامر اسلم رو 3بار پشت سرهم پلی بکن ببین:f_beuahghm_54b11:هیچ فرق خاصی نداره.براک شاید همچین توانایی داشته باشه ولی قطعا مسابقه ی خوبی از آب درنمیاد اگه 60دقیقه ای بوک بشه،ولی همین براین که خودم هم ازش خوشم نمیاد میتونه چنین کاری رو بکنه.رسلر های زیادی هستند که الان میتونن این کارو بکنن که میشه به سث رالنز،دین امبروز،دنیل براین،رندی اورتون،جان سینا اشاره کرد(استار هایی که تکنیکی هستند خیلی تنوع حرکات بیشتری دارند و میتونند یک ساعت مسابقه رو کاری بکنند که تماشاچیا حوصلشون سر نره

برخلاف پیزی که دوستان تصور دارن از من،من دوست دارم براک باشه،چون اگه باشه استوری احتمالیش بازی با سث رالنز هست و خیلی خوب میتونه جلوی رالنز جاب بکنه،یا حتی اگه مقابل براین هم باشه خیلی مسابقه ی قشنگی میتونه بده.یکی-دو تا مسابقه رو ببره بعدش بیاد جلوی یکی دو نفر جاب بکنه و بعد هم بای بده بره از شرش راحت شیم

شما خیلی سطحی به قضیه نگاه میکنید... از بررسی وضعیت تماشاگران نسبت به استاران و جایگاه و درواقع اعتبار رسلرهایی که باید توی مین اونت ظاهر بشن بگذریم و تنها به توانایی های فردی هم نگاه کنیم باید بگم که این گفته شما یک جک هستش که دین امبروز ، جان سینا و یا برایان میتونن مین اونت طولانی خیلی خاص رو در سخت ترین و بالاترین شرایط انجام بدن بله میتونن انجام بدن ولی گند میزنن توش ...
مثل بازی سینا راک و سینا میز و...

دین امبروز یا استارهای مشابه تجربه شون به مراتب کمتر از افرادی مثل لزنر هستش چون تاحالا خودشون رو توی بالاترین سطح رستلینگ ثابت نکردن ، مسائلی که توی سطح بالای مسابقات پی پی وی ها و مخصوصا مین اونتها مهمه اجرای فنون در شرایط سخت ، حفظ ظاهر و سل کردن وشبیه سازی در طول مسابقات ، و به خاطر سپردن استوری و بوکینگ رایترها...
شما ببینید جان سینا موارد بالا رو شامل نمیشه چون همیشه گند میزنه توی سل کردن فنون حریف ، یک چوکسلم میخوره یا ژرمن سوپلکس میخوره ولی عین فنر میپره هوا و یا مثلا از رینگ فرار میکنه کاملا غیرواقعی و مسخره اصلا استعدادی در این زمینه نداره ، سل کردنش جزو بدترین های تاریخه مثل هوگان... سل کردنش که در طول مسابقه ضعیفه که مشخص بشه از توانش کاسته شده آخر مسابقه و همچنین در طول دریافت فنون هم ضعیف عمل میکنه.
دین امبروز استار خوبی هستش و من هم بهش اعتقاد دارم اما دقت بکنید که استار فوق العاده چشمگیر و سطح بالای نیستش و توانایی های خوب و متوسطی داره یعنی خارق العاده نیستش... خیلی از استاران فعلی ان ایکس تی ازش بهتر کارمیکنن ... بنظرم اصلا کاریزما و اون حرفه ای گری چنین مسابقات سطح بالایی رو نداره و تاحالا تجربه هم نداشته و یکی از مهمترین زمینه ها تجربه هستش که امبروز اصلا بی تجربه هستش و ممکنه اشتباهات تاثیر گذار و بزرگی رو توی اونت های حساس انجام بده ، توی اجرای فنون هم متوسطه ، سلر متوسطی هم هست.

فقط همونطور که گفتم رندی اورتن واقعا در این زمینه شایسته هستش و تواناییش رو بدون شک داره ...تمام عنصر ها رو شامل میشه مثل تجربه بسیار بالا و یک مدیر قوی در رینگ که بقیه رو هم میتونه هدایت بکنه ، شاید ساعتها مسابقه رو بدون فراموش کردن روند بوکینگ رایترها میتونه انجام بده... فنونی که در شرایط سخت اجرا میکنه شاید بشه گفت جزو سه تا استار برتر تاریخ توی اجرای فنون خاص در شرایط سخت هستش مثل کورت انگل و شان مایکلز.
و کاریزما ، جذبه و سابقه هم که داره.

اما براک لزنر هم همین شرایط رو داره ، براک جزو استارانی هستش که کمتر کسی میتونه بهش برسه و توانایی هاش نزدیک به براک باشه ، همونطور که گفتم سابقه ، جذبه ، استایل فیزیکیش نظیر نداره ، اجرای فنونش بی اندازه واقعی و طبیعی هستش و آدم فکرمیکنه کشتی کج واقعیه نه مثل برایان که کیک هاش حال آدمو بهم میزنه و مشخصه که آرومه و جون نداره ، بازهم توی تجربه کمتر کسی بهش میرسه چندین بار هدلاینر رسلمنیا بوده و سابقه مسابقات در بالاترین سطح و چندین ایرون من رو داره که میتونه به راحتی و خوبی چند ساعت بوکینگ رایترها رو حفظ کنه و مسابقه رو به بهترین شکل هدایت بکنه ، توی سنگین وزن ها شاید بشه گفت بهترین سل کننده و شبیه ساز جهان هستش بدون شک و نظیر نداره وقتی ضرباتی رو میخوره علاوه برهیکل بزرگی که داره جوری سل میکنه که آدم فکرمیکنه واقعا ضربه کاری و شدید بوده.

و اما بانظر شما درباره ست رالینز موافقم ، رالینز یک استار با استعداد خیره کننده و جواهر هستش ، کار تو رینگش که کمتر نظیری براش پیدا میشه ، جزو بهترین سلرهای دنیا هستش و شبیه سازی عالی هستش ، علاوه بر فنون قدرتی و خوبش درون رینگ میتونه حرکات فلایینگ خطرناک و بسیار جذاب رو انجام بده ، بسیار استار مستعد و پرتلاشی هستش که پروموهای خوبی هم اجرا میکنه و درنهایت همه اینها تجربه خوبی هم نسبت به استاران جوانتر دیگه دابلیودابلیوایی داره ، بهرحال قهرمان رینگ آو هانر و ان ایکس تی بوده و سابقه متوسطی داره. اما مطمئنا تواناییش و تجربه ش فعلا به پای استاران بزرگی مثل سی ام پانک و براک لزنر و اورتن نمیرسه و باید راه زیادی رو طی بکنه تا مثل این استاران توانمند ، باتجربه و پخته بشه ، هنوز به اونها نمیرسه.

درضمن اضافه بکنم که سی ام پانک هم توانایی هاش ازش یک استار کامل میسازه که میتونه توی این لیست جای بگیره.

شما اینقدر درمورد رسلینگ اطلاعاتتون ضعیفه که بخاطر یک طرفه بودن مسابقات لزنر توانایی هاش رو کم میدونید :d خب اون رو رایترها مینویسن شما به توانایی های فردی لزنر که باتوجه بهش دابلیودابلیوایی ازش استفاده میکنه دقت کن. :504:

sardar
02-12-2015, 02:15 PM
متاسفانه بعضیا فقط ادعاشون میشه کشتی میفهمن
تا همین چند وقت پیش نصف ملت از پارت تایم بودن لسنر ایراد میگرفتن الان همه نظرشون رو عوض کردن
خوبه آدم وقتی یه حرفی میزنه تا شرایط یکم تغییر میکنه سریع حرفش رو عوض نکنه:winking:(دیگه این روزا بعضیا نون رو به نرخ روز میخورن)
رسلری که چندماه یکبار مسابقه میده هرچقدر هم بزرگ باشه چه فایده داره
غیر از لسنر کشتی گیرهای دیگه ای هم هستن که میتونن پارت تایم بیان اما نمیان چون میدونن حضور پارت تایمشون فایده ای نداره
لسنر قرار باشه بمونه باید از پارت تایم در بیاد و حداقل هر 2 یا 3 شو که برگزار میشه مسابقه بده.
لسنر هنوز هم توانایی این رو داره که مدام کشتی بگیره
ولی پارت تایم بودنش فقط ضربه میزنه به پیشرفت سایر رسلرها که منتظر هستن با یه تصمیم ناگهانی وینس مکمن تایتل رو از براک بگیرن بدن یه یکی مثل سینا
تا باقی کشتی گیرها برای رسیدن به تایتل امیدوار باشن
مطمعنا توی رویال رامبل اگه مسابقه فقط بین سینا و رولینز بود به احتمال بسیار زیاد رولینز میتونست تایتل رو بدست بیاره

Naser
02-12-2015, 02:22 PM
متاسفانه بعضیا فقط ادعاشون میشه کشتی میفهمن
تا همین چند وقت پیش نصف ملت از پارت تایم بودن لسنر ایراد میگرفتن الان همه نظرشون رو عوض کردن
خوبه آدم وقتی یه حرفی میزنه تا شرایط یکم تغییر میکنه سریع حرفش رو عوض نکنه:winking:(دیگه این روزا بعضیا نون رو به نرخ روز میخورن)
رسلری که چندماه یکبار مسابقه میده هرچقدر هم بزرگ باشه چه فایده داره
غیر از لسنر کشتی گیرهای دیگه ای هم هستن که میتونن پارت تایم بیان اما نمیان چون میدونن حضور پارت تایمشون فایده ای نداره
لسنر قرار باشه بمونه باید از پارت تایم در بیاد و حداقل هر 2 یا 3 شو که برگزار میشه مسابقه بده.

من همیشه طرفدار لزنر بودم و هنوزم هستم ، این ضعف لزنر نیستش که دابلیودابلیوایی ازش در مین اونت های هل این سل و تی ال سی و... استفاده نکرد میتونست با دادن مبلغ زیادی اینکارو انجام بده که خودش نخواست ، قرارداد لزنر هم پارت تایمه یعنی اینکه کمپانی باهاش با چنین مسئله ای توافق کرده و هردو طرف چنین چیزی خواستن اینطور نبوده که کمپانی ناراحت باشه از این قضیه.

لزنر رو با افرادی مثل باتیستا و گلدبرگ مقایسه نکن چون میدونم الان فکرت درباره کسان دیگری که میتونن بیان پارت تایم باشن چیه :p:no:
گلدبرگ پیرمرده و بعید میدونم بتونه به اندازه باتیستا هم ریترنش موندگار بشه :504: اما لزنر یکی از بهترین استارهای فعلی جهانه ، حتی توی اوجشون هم گلدبرگ به پای لزنر از نظر فنی و عملکرد انفرادی نمیرسه و لزنر استار کاملتری هستش ، گلدبرگ رو زیادی و الکی بزرگش کرده بودن و استار خیلی خوب و توانمندی هم بود اما از نظر فنی به پای لزنر نمیرسه.

sardar
02-12-2015, 02:30 PM
من همیشه طرفدار لزنر بودم و هنوزم هستم ، این ضعف لزنر نیستش که دابلیودابلیوایی ازش در مین اونت های هل این سل و تی ال سی و... استفاده نکرد میتونست با دادن مبلغ زیادی اینکارو انجام بده که خودش نخواست ، قرارداد لزنر هم پارت تایمه یعنی اینکه کمپانی باهاش با چنین مسئله ای توافق کرده و هردو طرف چنین چیزی خواستن اینطور نبوده که کمپانی ناراحت باشه از این قضیه.

لزنر رو با افرادی مثل باتیستا و گلدبرگ مقایسه نکن چون میدونم الان فکرت درباره کسان دیگری که میتونن بیان پارت تایم باشن چیه :p:no:
گلدبرگ پیرمرده و بعید میدونم بتونه به اندازه باتیستا هم ریترنش موندگار بشه :504: اما لزنر یکی از بهترین استارهای فعلی جهانه ، حتی توی اوجشون هم گلدبرگ به پای لزنر از نظر فنی و عملکرد انفرادی نمیرسه و لزنر استار کاملتری هستش ، گلدبرگ رو زیادی و الکی بزرگش کرده بودن و استار خیلی خوب و توانمندی هم بود اما از نظر فنی به پای لزنر نمیرسه.

استون کلد چی؟ هنوز روفرم هست
مگه باتیستا پارسال برنگشت؟ ما که نفهمیدیم آخرش پارت تایم بود یا نبود با اون مسابقاتی که داشت
باتیستا رو که نابود کردن به خاطر برایان الان لسنر رو توی رسلمانیا میخوان اسکلش کنن به خاطر رینز
فقط دو نفر شایسته ی گرفتن تایتل از لسنر هستن یکی رندی یکی هم سینا
کریس جریکو اگه پارت تایم هم نباشه ولی حضورش توی کمپانی سد راه پیشرفت باقی رسلرها نیست

لسنر همیشه کشتی گیر مورد علاقه ی من هست هم استیلش عالی هم توانایی هاش کلا لسنر هیچوقت کُپیش هم گیر نمیاد
اما قبول کن الان فقط داره آینده ی کشتی گیرهایی مثل بری وایت رینز رولینز امبروز رو خراب میکنه
اصلا هیچ برنامه ای برای کش کردن رولینز وجود داره؟ حتما میخوان رینز که تایتل رو گرفت همون موقع رولینز چمدون رو کش کنه

وینس مکمن مخش دیگه کار نمیکنه:5166084434179648991

Naser
02-12-2015, 02:43 PM
استون کلد چی؟ هنوز روفرم هست
مگه باتیستا پارسال برنگشت؟ ما که نفهمیدیم آخرش پارت تایم بود یا نبود با اون مسابقاتی که داشت
باتیستا رو که نابود کردن به خاطر برایان الان لسنر رو توی رسلمانیا میخوان اسکلش کنن به خاطر رینز
کریس جریکو اگه پارت تایم هم نباشه ولی حضورش توی کمپانی سد راه پیشرفت باقی رسلرها نیست

لسنر همیشه کشتی گیر مورد علاقه ی من هست هم استیلش عالی هم توانایی هاش کلا لسنر هیچوقت کُپیش هم گیر نمیاد
اما قبول کن الان فقط داره آینده ی کشتی گیرهایی مثل بری وایت رینز رولینز امبروز رو خراب میکنه
اصلا هیچ برنامه ای برای کش کردن رولینز وجود داره؟ حتما میخوان رینز که تایتل رو گرفت همون موقع رولینز چمدون رو کش کنه

وینس مکمن مخش دیگه کار نمیکنه:5166084434179648991" class="inlineimg" />

ببینید بحث من ما یک یا دومسابقه نیست بله اگه کولد برگرده میتونه دو یا سه مسابقه خوب بده و بس ، قبول کنیم دورشون تموم شده و دیگه نمیتونن کارایی قبل رو داشته باشن.
نمیدونم شما چی چی میگی ... :504: شما که طرفدار لزنر هستین چرا اینطوری نظر میدین؟
اتفاقا لزنر اصلا و ابدا وجودش باعث افت هیچ استار جوونی نشده و پوش هیچ استار جوونی رو قطع نکرده ، شما حرفهاتون بیشتر برروی هواست.... نه آمار..

ببینید لزنر از زمان بازگشتش با تریپل ایچ ، بیگ شو ، سی ام پانک ، جان سینا ، آندرتیکر و نهایتا ست رالینز درگیر شده و مسابقه داده... پس لطفا از روی هوا حرف نزنین چون تمام این استاران قدیمی هستن که چه با برد و چه با باخت در مقابل لزنر مسئله ای براشون پیش نمیاد. فقط رالینز استار جوونی هستش که اونهم با بازی مقابل لزنر خودش رو ثابت کرد و کاملا بعد از اون مسابقه دیدگاه همگان درموردش تغییرکرد و پیشرفت داشت.

شما میگی تنها کسی که لیاقت داره کمربند رو از لزنر بگیره سینا هستش درحالیکه اتفاقا تنها کسی که لیاقت گرفتن کمربند رو نداره سینا هستش :p:504: یک استار خسته کننده و کسی که استارهای جوون رو همیشه اذیت کرده و مانع پیشرفتشون شده استاران قوی و خوبی مثل رایبک ، وایت فمیلی ، سزارو ، نکسوس و... و جدیدا هم روسف رو نابود کرده و خواهد کرد. سینا استاری هستش که به پوش جوانها ضربه میزنه نه لزنر.

و این رو درنظرداشته باشید که اگر سینا 10 باشه لزنر 150 خواهد بود و اصلا قابل مقایسه نخواهند بود ، لزنر یک اعتبار و قدرتی به کمپانی بخشیده ، قهرمان سابق لیگ کشتی آزاد ایالات متحده ، قهرمان سابق یو اف سی ، قهرمان سابق رسلینگ دابلیودابلیوایی و حالا هم شکننده استریک تیکر...
لزنر از هرلحاظ وجودش یک نعمت هستش چه سالی یکبار مسابقه بده چه سالی ده بار قرقی نداره هرچی باشه لزنر از تمام راستر دابلیودابلیو ایی یک سروگردن بالاتره... همونطورکه اورتن و پانک هم همین شرایط رو دارن و شاید ست رالینز و بری وایت در آینده.

rahman24
02-12-2015, 03:05 PM
ببینید بحث من ما یک یا دومسابقه نیست بله اگه کولد برگرده میتونه دو یا سه مسابقه خوب بده و بس ، قبول کنیم دورشون تموم شده و دیگه نمیتونن کارایی قبل رو داشته باشن.
نمیدونم شما چی چی میگی ... :504: شما که طرفدار لزنر هستین چرا اینطوری نظر میدین؟
اتفاقا لزنر اصلا و ابدا وجودش باعث افت هیچ استار جوونی نشده و پوش هیچ استار جوونی رو قطع نکرده ، شما حرفهاتون بیشتر برروی هواست.... نه آمار..

ببینید لزنر از زمان بازگشتش با تریپل ایچ ، بیگ شو ، سی ام پانک ، جان سینا ، آندرتیکر و نهایتا ست رالینز درگیر شده و مسابقه داده... پس لطفا از روی هوا حرف نزنین چون تمام این استاران قدیمی هستن که چه با برد و چه با باخت در مقابل لزنر مسئله ای براشون پیش نمیاد. فقط رالینز استار جوونی هستش که اونهم با بازی مقابل لزنر خودش رو ثابت کرد و کاملا بعد از اون مسابقه دیدگاه همگان درموردش تغییرکرد و پیشرفت داشت.

شما میگی تنها کسی که لیاقت داره کمربند رو از لزنر بگیره سینا هستش درحالیکه اتفاقا تنها کسی که لیاقت گرفتن کمربند رو نداره سینا هستش :p:504: یک استار خسته کننده و کسی که استارهای جوون رو همیشه اذیت کرده و مانع پیشرفتشون شده استاران قوی و خوبی مثل رایبک ، وایت فمیلی ، سزارو ، نکسوس و... و جدیدا هم روسف رو نابود کرده و خواهد کرد. سینا استاری هستش که به پوش جوانها ضربه میزنه نه لزنر.

و این رو درنظرداشته باشید که اگر سینا 10 باشه لزنر 150 خواهد بود و اصلا قابل مقایسه نخواهند بود ، لزنر یک اعتبار و قدرتی به کمپانی بخشیده ، قهرمان سابق لیگ کشتی آزاد ایالات متحده ، قهرمان سابق یو اف سی ، قهرمان سابق رسلینگ دابلیودابلیوایی و حالا هم شکننده استریک تیکر...
لزنر از هرلحاظ وجودش یک نعمت هستش چه سالی یکبار مسابقه بده چه سالی ده بار قرقی نداره هرچی باشه لزنر از تمام راستر دابلیودابلیو ایی یک سروگردن بالاتره... همونطورکه اورتن و پانک هم همین شرایط رو دارن و شاید ست رالینز و بری وایت در آینده.
اینم اضافه کن که کمربند wwe و whc دیگه داشت نابود میشد یک روز دست دل ریو بود یه روز دست سواگر بود و این استارها به هیچ وجه لیاقت این کمربندها رو نداشتند. کار درست این بود که کمربندها ادغام بشند و دست کسی باشه که بتونه اعتبار از دست رفته این عنوان رو بهش برگردونه و چه کسی بهتر از براک.

Attitude-Era
02-12-2015, 03:43 PM
براک تو این دوران سالی یه بار بازی کنه برا من خیلی با ارزشتر از دیدن این استارها هستش.
براک تو اوج جوونی به پختگی کامل رسید براک تو دورانی تو کوتاه ترین مدت پوش گرفت که کلی استار تاپ و قلدر حضور داشتن (آندر-استن کلد-راک-تریپلچ-جریکو-راب ون دام-کین-شان مایکل-هوگن-کرت آنگل و..)این اسامی که 10تا تریلی هم نمیتونه نامشونو بکشه همشون تو اوج بودن ولی براک بلافاصله اومد قهرمان شد اون هم با قدرت و هنوز هم اون قدرتو داره و ازدیدن بازیهاش لذت میبریم.
واقعا یه رسلینگ فن قدیمی ارزش حضور امسال براک رو تو این دوران میدونه.
در مورد لیاقت گرفتن کمربند از براک باید بگم از نظر من هیچ استاری فعلا لیاقت گرفتن کمربند از براک رو نداره حتی رومنی که انقدر سنگشو به سینه میزنم (البته چیزی که من تو رومن میبینم 5 سال دیگه حتی از براک هم بزرگتر میشه چون همه چی داره این بشر فقط تجربه بیشتری باید کسب کنه) به حرحال تو دورانی که برایان ابر ستاره باشه بدون شک براک یه رسلر بی کیفیت خواهد بود (نظریه رسلینگ فن های امروزی)

amirhossein619
02-13-2015, 12:06 AM
شما اینقدر درمورد رسلینگ اطلاعاتتون ضعیفه که بخاطر یک طرفه بودن مسابقات لزنر توانایی هاش رو کم میدونید :d خب اون رو رایترها مینویسن شما به توانایی های فردی لزنر که باتوجه بهش دابلیودابلیوایی ازش استفاده میکنه دقت کن.
نخیر یک طرفه بودن رو بوکر ها تعیین میکنن ولی لزنر به جز یک استایل خوب و کاریزما علانا هیچی نداره:no:سرعت،تکنیک،فنون مختلف(مهم ترین عامل برای مسابقه ی طولانی)،میک اسکیلز هیچ کدوم از اینارو نداره،دبلیودبلیوای هم داره فقط از کاریزما و همون استایلش استفاده میکنه و اینارو بهش داده.

شما ببینید جان سینا موارد بالا رو شامل نمیشه چون همیشه گند میزنه توی سل کردن فنون حریف ، یک چوکسلم میخوره یا ژرمن سوپلکس میخوره ولی عین فنر میپره هوا و یا مثلا از رینگ فرار میکنه کاملا غیرواقعی و مسخره اصلا استعدادی در این زمینه نداره ، سل کردنش جزو بدترین های تاریخه مثل هوگان... سل کردنش که در طول مسابقه ضعیفه که مشخص بشه از توانش کاسته شده آخر مسابقه و همچنین در طول دریافت فنون هم ضعیف عمل میکنه.
سینا توی سل کردن ضعیف هست با این موافقم.ولی دقت کردی با وجود اینکه خیلی ها میگن رینگ اسکیلزش ضعیف هست با این حال خیلی مسابقات خوب داده،پس اونقدرا هم ضعیف نیست.شما سینا رو بد میدونی به خاطر اینکه مسابقه هایی بدی با دمیز و راک داده،دیگه اینو درنظر نمیگیری برای اینکه مسابقه عالی از آب دربیاد باید هم بوکر ها خوب باشن هم دوطرف عالی کار بکنند،چرا شما مسابقه های سینا با پانک رو که خیلی مسابقه های خوبی هستند رو نمیبینی؟چرا مسابقه هاش با رندی اورتون رو نمیبینی؟مسابقه هاش با شان مایکلز که عالی هستند رو نمیبینی؟مسابقه هاش با تریپل اچ چطور؟؟اونا هم بد هستن؟؟ این شما هستی که سطحی نگاه میکنی و جانبدارانه حرف میزنی

دین امبروز استار خوبی هستش و من هم بهش اعتقاد دارم اما دقت بکنید که استار فوق العاده چشمگیر و سطح بالای نیستش و توانایی های خوب و متوسطی داره یعنی خارق العاده نیستش... خیلی از استاران فعلی ان ایکس تی ازش بهتر کارمیکنن ... بنظرم اصلا کاریزما و اون حرفه ای گری چنین مسابقات سطح بالایی رو نداره و تاحالا تجربه هم نداشته و یکی از مهمترین زمینه ها تجربه هستش که امبروز اصلا بی تجربه هستش و ممکنه اشتباهات تاثیر گذار و بزرگی رو توی اونت های حساس انجام بده ، توی اجرای فنون هم متوسطه ، سلر متوسطی هم هست.
اتفاقا دین امبروز هم خوب سل میکنه،هم توی رینگ کارش خوبه،کاریزماش هم خوبه و خیلی خوب با شخصیتش مچ شده

در مورد رندی اورتون که هیچی
در مورد براک هم گفتم بالا
سث رالنز هم بله باید راه زیادی رو طی بکنه ولی همین الان هم فکر میکنم برای چنین کاری آماده باشه
سی ام پانک هم بله توی اون لست جا داشت ولی من رسلر هارو گفتم،پانک که رسلر نیست الان:)

بحث شایستگی نیست.در حال حاضر لزنر فقط برای یک دلیل قهرمان شد و اونم این بود که بیاد و به رومن ببازه.الان با شایستگی کاری نداریم و مهم تر از شایستگی اینه که جوون ها پیشرفت بکنن و اونا هم جلوی دیگران شایسته به نظر بیان.الان ما این همه نبود براک رو تحمل کردیم که یک استار جوون بیاد افتخار کسب بکنه،ولی سینا و اورتون یا امثال اینا نیازی به افتخار جدید کسب کردن ندارن چون خودشون افتخاراتی دارن

نمیدونم منظورم رو تونستم برسونم یا نه

و هردو طرف چنین چیزی خواستن
هردوطرف چنین چیزی نخواستن بلکه براک خواسته و کمپانی مجبور به قبول کردن شده