PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| دریم مچ فوق العاده امشب | مبارزه زیبا سین کارا و سزارو | تریپل اچ ...

sңдұди
02-12-2015, 12:56 AM
بســـم الله الــــرحمـــن الــــرحـــیــم

دریم مچ فوق العاده امشب

دبلیو دبلیو ای در وب سایت رسـمی خودش در طی یک مقاله به مسابقه فــین بالور و آدریـان نویل که یک نامبر وان کنتندر مچ

برای کمربند ان ایکس تی می باشد پرداخته که قرار است در پی پی وی تیک اور: ریوال برگزار شود. آنها نوشته اند که این

مسابقه دنیا را تغییر خواهد داد و از طرفی جنرال منیجر این برند یعنی ویلیام ریگال آن را یک دریـم مچ نامیده.

واقعا مسابقه بزرگ و زیبایی می تواند شود و باید ببینیم تا ساعاتی دیگر چه اتفاقاتی رخ می دهد.

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

آپدیت بر روی سهام کمپانی

سهام کمپانی امروز هم منتشر شد و مانند دیگر روز های گذشته سهام بالا رفت که درصد امروز آن 1.83 درصد بود و در نهایت

با 13.37 $ بسته شد. بیشترین مقدار سهام کمپانی 13.52 $ و کمترین آن 12.88 $ نیز بوده است.

توجه: تسلیت هم خدمت علی جان عرض میکنم که هر روز سهام داره میره بالا :ی

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

مبارزه زیبا سین کارا و سزارو

همانطور که می دانید سـین کارا و ســزارو دیروز در شو مـین اونت با هم مبارزه کردند که مسابقه طولانی و زیبایی هم از آب در

آمد که مورد تشویق افراد بک استیج و طرفداران هم قرار گرفتند. بعد از این مسابقه جذاب هم هر دو در صفحه اجتماعی خود

پیغامی به هواداران خود دادند. به شما دوستان عزیز هم پیشنهاد می کنم که این مسابقه را مشاهده کنید.

تـریپل اچ و شارلوت قبل از تیک اور: ریوال

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

( برای مشاهده در سایز اصلی روی عکس کلیک کنید )

با تشـــکر از دوســتان | امیـــدوارم لـــذت برد ـه باشــیـد ...

pouryaorn
02-12-2015, 01:40 AM
هرکس هر ایرادی از دبلیو دبلیو ای بگیره از یک چیز نمیتونه ایراد و اشکال بگیره اونم ان ایکس تی هستش در این دو سالی که گذشت شاهد پیشرفت رسلر هایی بودیم که از برند ان ایکس تی وارد راستر اصلی شدن و الان اکثر پرومو ها و سگمنت ها رو به خوبی انجام میدن و اگه الان به مچ کارد پی پی وی فست لین دقت کنیم میبینیم اکثر رسلرهای حاضر در فست لین در پند سال اخیر از برند ان ایکس تی وارد راستر اصلی شدن حضور دارن
این موضوع به همین جا ختم نمیشه کسانی مثل سمی زین کوین اونز آدریان نویل و فین بالور هم به زودی وارد راستر اصلی میشن با توجه به این موضوع سبک رستلینگ دبلیو دبیلو ای عوض میشه چون اکثر استارهای تازه وارد سرعتی و تکنیکی هستن تا قدرتی به ندرت کسانی مثل روسو که فقط قدرتی هستن وارد کمپانی میشن
من به شخصه منتظرم هرچه زودتر تیک اور ببینم

Attitude-Era
02-12-2015, 08:40 AM
متاسفانه برای من چون رسلینگ داره از حالت قدرتی خارج میشه و به سمته تکنیکی شدن مطلق میره,چیزی که کمبانی به مردم نشون داد برا همین امروزه مردم مین اوننت رسلمنیا بازی برایان با براک رو جذابتر از رومن براک میدونن چیزی که 13 سال بیش یه جوک بی مزه بود ولی روند کمبانی به حضور امسال مستریو و بوش به آنها به گونه ایی شد که امروز میبینیم و فرداها بعدی تا سه سال دیگه مردم بازیه سمی زین با سین کارارو برای مین اونت رسلمنیا میخوان.
من اصلا نمیتونم یه بازیه سرعتی و بافنون زیاد رو تماشا کنم برا همین اصلا ان اکس تی رو تماشا نمیکنم و از این دسته رسلرها خوشم نمیاد مگر اینکه کاریزمای خاص داشته باشن یکی مثل کوین اونز که خیلی قبولش دارم.

MrHOF
02-12-2015, 11:54 AM
اِی بابا حالا که ما قصد خرید و سرمایه گذاری کردیم هر روز میره بالا
برم بعد از رسلمنیا قصد خرید کنم, شما هم بعد از رسلمنیا خبرشو بذار :D

من زیاد تو باغ این NxT نیستم فقط Take Over قبلی ـه رو به پیشنهاد دوستان دیدیم کفمون برید الان این یکی چه تاریخی قراره برگزار بشه ؟ :D

Scofield
02-12-2015, 11:58 AM
اِی بابا حالا که ما قصد خرید و سرمایه گذاری کردیم هر روز میره بالا
برم بعد از رسلمنیا قصد خرید کنم, شما هم بعد از رسلمنیا خبرشو بذار :D

من زیاد تو باغ این NxT نیستم فقط Take Over قبلی ـه رو به پیشنهاد دوستان دیدیم کفمون برید الان این یکی چه تاریخی قراره برگزار بشه ؟ :D

برگزار شد ! :D

نتایج : <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

دانلود : <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>