PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| بـیــل گـلــدبرگ , آماده فایت ؟ | هــــ ـک شدنِ اکانت تــ وئــیـتر ســـزارو و ...

Scofield
02-16-2015, 05:06 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

» بـیــل گـلــدبرگ , آماده فایت ؟ «

بیل گلدبرگ قهرمان سابق WWE و WCW , به تازگی درپادکست ــش ( " Who's Next " ) اعلام کرد که پروموشن GLORY ( کیک بوکسینگ ) به او پیشنهاد عقد قرارداد داده است .

او در این باره گفت :

" من به طور جدی به این پیشنهاد فکر خواهم کرد . من هیچ چیز برای از دست دادن ندارم و اهل رقابت هستم . "

گلدبرگ همچنین گفت که او هنوز بدن ـش روی فــُــرم است و هفته ی 3-4 بار تمرین می کند .

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

» سلبریتی در بکستیج لایــو اونـــت «

گیتاریست Lynyrd Skynyrd ریکی مـــدلاکـــ در بکستیج لایو اونت WWE در Ft.Myers حضور داشت .

وی با چند تن از استاران کمپانی عکس گرفت .

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

» هـــــ ــک شدنِ اکانت تـــــ وئـــــیــتر ســـزارو «

به نظر می رسد اکانت تــ وئیـــتر استار WWE ســزارو هـــ ـک شده بود . در زیر چند تــ وئـــیت عجیب را که توسط اکانت او ارسال شده است را می بینید :

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

[ برای مشاهده عکس مورد نظر در سایز اصلی روی آن کلیک کنید ]

این تـــ ـوئــیت ها پس از مدتی پاک شد !

Naser
02-16-2015, 06:54 PM
گلدبرگ هرازگاهی درمورد فایت یا بازگشت به رسلینگ صحبتهایی انجام میده اما هرگز جدی نبودند و تنها در حد حرف و شایعه هستند ، من احساسم این هستش که بخشی از این قضیه برای دوباره افتادن اسم خودش برسرزبان ها هست و فقط جنبه تبلیغاتی داره.

گلدبرگ الان 49 سالشه و خیلی خیلی بعید میدونم یک دهم آمادگی بدنی قبلی خودش رو داشته باشه من نظر شخصیم این هستش که برنمیگرده اما حتی اگر برگرده در حد یک یا دومسابقه بیشتر نخواهد بود چون اگر بخواد طولانی مدت مسابقه بده فاجعه ای بدتر از باتیستا براش رخ خواهد داد.

مخصوصا با این سن اصلا غیرممکن هستش که بخواد فعالیت خودش رو توی ام ام ای یا کیک بوکسینگ شروع بکنه!!! :3229:

Ғ Д † Д Ł β
02-16-2015, 09:09 PM
نمیخوام بیخودی از بیل طرفداری کنم

ولی با آخرین ویدئویی که ازش به یاد دارم و آمادگی فوق العادش شاید رفتنش به سمت مبارزه اشتباه باشه تو این سن

ولی واسه پرورسلینگ میتونه از خیلی از استارای الان کمپانی خیلی بهتر کشتی بگیره

از طرف خودم میگم شاید هنوزم تنها حریف قابل احترام براش همون لزنر باشه و بس ;)

pouryaorn
02-16-2015, 11:49 PM
بهترین زمان بازگشت گلدبرگ به میادین همون سال 2007 2008 بود که هنوز نیروی جوانی تا حدودی در وجودش بود به نظر من اگربخواد برگرده باید یه مسابقه بده و بعدش هال آف فیمر بشه
گلدبرگ یکی از رسلرهای تکرار نشدنی دنیای رستلینگ هستش