توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| آپدیت بر وضعیت بـراک لـسنر و کمپانی | پیشنهاد Wwe به سـاموا جـو ...
AƦAƾH
02-26-2015, 08:37 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
آپدیت بر وضعیت بـراک لـسنر و کمپانی
همونطور که در خبرهای قبلی اعلام کردیم , بــراک لــسنر به علت برخی اختلافات راو رو پیش از پایان ترک کرد .
در آپدیت خبر اومده که , در زمان آغاز شو بــراک لــسنر در بک استیج بود ولی پس از اینکه در بحث با ویــنس مـکمن به نتیجه نرسید شو رو ترک کرد .
به نظر میرسه این عدم توافق بین لسنر و مکمن , بر سر عقد قرارداد جدید و مذاکرات بین طرفین بوده .
ظاهراً قرارداد شامل این میشه که لسنر خواهان فایت در یو اف سی هست اونم در زمانی که تحت قرارداد با کمپانی ـه , هرچند اگر این موضوع حقیقت داشته باشه ربطی به عدم توافق طرفین نداره .
بحث و اختلاف دوشنبه شب تنها از سمت WWE و بندهای قرارداد جدید بود که تهیه کرده بودن . این مشکلات هیچ ارتباطی به برنامه های تیم کریتیو در حال و آینده هم ندارد .
این مسئله تا به امروز حل نشده ولی انتظار میره خیلی زود مسئله حل بشه . لسنر قهرمان و کلید اصلی WWE میباشد و هیچ کدام از طرفین قصد عقب کشیدن ندارن .
حضور های بعدی لسنر در راو 9 مارچ شهر Pittsburgh , راو 23 مارچ شهر Los Angles , رسلمنیا 31 و راو شب بعد از منیا خواهد بود .
نکته آخر هم در مورد خبر که منتشر شده این هست که , این هفته در خبرها اعلام شد که لسنر با جت شخصی اش به نشویل رفته اما مسئله حقیقت ندارد و شایعه میباشد .
طی قرارداد لــسنر با کمپانی , WWE همیشه یک جت رو برای رفت و آمد بــراک به خانه اش و شهری که قرار هست شو در آن برگزار شود تهیه میکند .
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
پــوستر تبلیغاتی جدید رسلمنیا
به تازگی پوستری جدید برای رسلمنیا 31 منتشر شده که در پایین میبینید , البته لازم به ذکر هست که هنوز رسمی بودن این پوستر تایید نشده .
خبری از حضور آنـدرتـیکـر
همونطور که در اخبار قبلی اعلام شد شاهد حضور تیکر در شوهای هفتگی تا تاریخ برگزاری رسلمنیا نخواهیم بود .
حال این مطلب رو باید اضافه کنیم که با وجود اینکه حضور تیکر در شوها برنامه ریزی نشده , او به شکلی پاسخ چلنج بــری وایــت رو خواهد داد .
این اتفاقا احتمالا به زودی و در یکی از شوهای راو رخ میده .
پیشنهاد WWE به سـاموا جو
بنا به گزارش برخی خبرگزاری ها WWE پیشنهاد همکاری به استار سابق TNA ســاموا جــو داده .
هنوز اطلاعات و جزئیات این مطلب منتشر نشده .
جو در حال حاضر با کمپانی ROH قراردادی رو امضا کرده , که طی اون در ماه آینده باید چندین حضور رو داشته باشه .
در صورت منتشر شدن خبر جدید آپدیت میکنیم ...
sardar
02-26-2015, 08:53 PM
کمپانی تازه یادش افتاده با سامواجو وارد مذاکره بشه ! واقعا اینا چقدر ریلکس هستن و صبر ایوب دارن
حضور سامواجو توی دبلیوای توی این مدت میتونست کمک بسیارزیادی به کمپانی کنه.
sңдұди
02-26-2015, 10:42 PM
از نظر من که ساموا جو با توجه به کار هایی که کمپانی و برنامه هایی که برای مین راسترش میریزه خیلی هم مناسب نیست و برای یک سال شاید
بتونه خوب باشه اما جو میتونه در یک صورت به طور کامل برای کمپانی و حتی رسلینگ در حال حاضر مفید باشه اونم کار در ان ایکس تی است.
البته خب سخت هست که یک مکان تاپ به یک برند بروی ولی خداییش استار های فوق العاده فوق العاده عالی و بی نظیری اونجا هست که
حتی دوباره اون ساموا جو قدیم رو زنده میکنه. خود کمپانی هم یه پروژه برای اوردن قدیمی ها برپا کرد مثل راینو و فکر کنم ساموا جو شاید بعدی اش باشه.
البته جو دیگه قرار دادش با رینگ آو هانر ثبت شده و بعید باشه که اتفاقات خاصی رخ بده.
----
در مورد پوســتر هم بگم که عالی و زیبا هست و حضور تیکر و استینگ در اون یه انرژی خاص و فوق العاده ای میده که پس از پس سال ها رویا ها ، این دو
اسطوره توی یه عکس واقعی افتادن.
Metamorphosis
02-27-2015, 12:13 AM
به نظر من ظهور کاراکتر آندرتیکر یکی از بهترین اتفاقهای WWE بود که علارقم اینکه مقداری Overrate بود بعضی وقتها ولی در مجموع پرداخت شخصیت تیکر و همینطور توانایی های فردیش باعث شد در ذهن همه علاقه مندان به این رشته حتی کسانی که مثل من به هیچ وجه هوادارش نیستن ماندگار بشه ولی با توجه به عملکردش در رستلمنیای سال گذشته بعید میدونم بشه روی حضور مستمر و مفیدش حساب باز کرد.
مسابقه رستلمنیای قبل رسما به معنی تمام شدن تیکر بود. منظورم صرفا بحث رکورد پیروزی های رستلمنیا نیست بلکه این واقعیت که آندرتیکر که همیشه کاریزماتیک، چالاک و تا حد قابل قبولی فنی بود و مسابقاتش درسته که جزو بهترین ها نبود ولی حداقل سرگرم کننده بود حالا تبدیل شده به مرد مسنی که حتی در اجرای فنون ابتدایی هم به شدت کنده و در تصمیم گیری خیلی دیر عمل می کنه و توانایی اجرای فنون و دریافت درستشون رو نداره طوری که لسنر بعد هر یکی دو دقیقه تحرک آندرتیکری که به نفس نفس زدن افتاده بود رو در کیمورا لاک یا سابمیشن های دیگه قرار می داد که بتونه به مسابقه ادامه بده و... که در نهایت منو وادار به قبول این واقعیت کرد که پایان دوران تیکر سر رسیده و نه تنها روی قهرمانی و تایتل ران بلکه حتی روی حضور مداوم و داشتن استوری لاین های مناسب هم نمیشه روی تیکر حساب کرد و همونطور که امثال Shawn Michaels, Ric Flair , Hogan و خیلی های دیگه تموم شدن تیکر هم عملا تموم شد. البته این نظر شخصی منه.
در رابطه با سامواجو باید بگم جو بیش از حد برای NXT بزرگه. از دوستان میخوام یه نگاهی به سابقه جو بندازن و ببینند در حال حاضر چند نفر از ستاره های فعلی دبلیو دبلیو ای افتخارات و بک گراند و عناوین و رکورد هایی مثل جو دارن( اون هم عناوین نشریات معتبر مثل PWI یا رده بندی دیو ملتزر).
در زمینه کار تکنیکی دقیقا چند درصد کچ کارهای فعلی دبلیو دبلیو ای توانایی اجرای پایاپای با جو رو دارن؟ و آیا مثل اوایل ورود دنیل براین و قرار گرفتنش در مقابل راستر فعلی دبلیو دبلیو ای ضعف فنی حریف زیادی تو ذوق نمیزنه در مقابل جو ؟
حتی در تی ان ای که به لحاظ عملکرد درون رینگ به مراتب سطح بالاتری نسبت به دبلیو دبلیو ای داره جو رو در مقابل افراد خاصی به کار می گرفتن ( از جمله Kurt Angle , AJ.Styles , Christopher Daniels و...)
پیشنهاد می کنم مسابقه جو در برابر Kenta Kobashi اسطوره کشتی حرفه ای ژاپن رو ببینید و قضاوت کنید.
در زمینه توانایی کار با میکروفن هم وضعیت مناسبی داره و حداقل از بسیاری از ورودی های جدید سالهای اخیر WWE ( به استثنای Bray Wyatt و چند نفر دیگه) عملکرد بهتری داره که اینو در قهرمانی های متعددش در TNA و استوری لاین های اصلی کمپانی بخصوص در برابر ستاره های بزرگی مثل Kurt Angle , Sting , Jeff Jarret و حتی Hulk Hogan نشون داده.
به نظر من با توجه به اینکه مذاکره با ROH چندان کار دشواری نیست و علارقم تغییرات سالهای اخیر مدیریت ROH باز هم قراردادهای منعقده به اندازه WWE و TNA سختگیرانه نیست و همینطور اینکه تا جایی که شنیدم قرارداد جو به صورت PPA و نه قرارداد فول تایم هست امکان انتقالش به WWE وجود داره هرچند همچنان بعید میدونم WWE بتونه به درستی از جو استفاده کنه وگرنه جو به شدت کاریزماتیک و مسلط و تکنیکی هست.
Persian Dragon
02-27-2015, 09:14 AM
به نظر من ظهور کاراکتر آندرتیکر یکی از بهترین اتفاقهای WWE بود که علارقم اینکه مقداری Overrate بود بعضی وقتها ولی در مجموع پرداخت شخصیت تیکر و همینطور توانایی های فردیش باعث شد در ذهن همه علاقه مندان به این رشته حتی کسانی که مثل من به هیچ وجه هوادارش نیستن ماندگار بشه ولی با توجه به عملکردش در رستلمنیای سال گذشته بعید میدونم بشه روی حضور مستمر و مفیدش حساب باز کرد.
مسابقه رستلمنیای قبل رسما به معنی تمام شدن تیکر بود. منظورم صرفا بحث رکورد پیروزی های رستلمنیا نیست بلکه این واقعیت که آندرتیکر که همیشه کاریزماتیک، چالاک و تا حد قابل قبولی فنی بود و مسابقاتش درسته که جزو بهترین ها نبود ولی حداقل سرگرم کننده بود حالا تبدیل شده به مرد مسنی که حتی در اجرای فنون ابتدایی هم به شدت کنده و در تصمیم گیری خیلی دیر عمل می کنه و توانایی اجرای فنون و دریافت درستشون رو نداره طوری که لسنر بعد هر یکی دو دقیقه تحرک آندرتیکری که به نفس نفس زدن افتاده بود رو در کیمورا لاک یا سابمیشن های دیگه قرار می داد که بتونه به مسابقه ادامه بده و... که در نهایت منو وادار به قبول این واقعیت کرد که پایان دوران تیکر سر رسیده و نه تنها روی قهرمانی و تایتل ران بلکه حتی روی حضور مداوم و داشتن استوری لاین های مناسب هم نمیشه روی تیکر حساب کرد و همونطور که امثال Shawn Michaels, Ric Flair , Hogan و خیلی های دیگه تموم شدن تیکر هم عملا تموم شد. البته این نظر شخصی منه.
در رابطه با سامواجو باید بگم جو بیش از حد برای NXT بزرگه. از دوستان میخوام یه نگاهی به سابقه جو بندازن و ببینند در حال حاضر چند نفر از ستاره های فعلی دبلیو دبلیو ای افتخارات و بک گراند و عناوین و رکورد هایی مثل جو دارن( اون هم عناوین نشریات معتبر مثل PWI یا رده بندی دیو ملتزر).
در زمینه کار تکنیکی دقیقا چند درصد کچ کارهای فعلی دبلیو دبلیو ای توانایی اجرای پایاپای با جو رو دارن؟ و آیا مثل اوایل ورود دنیل براین و قرار گرفتنش در مقابل راستر فعلی دبلیو دبلیو ای ضعف فنی حریف زیادی تو ذوق نمیزنه در مقابل جو ؟
حتی در تی ان ای که به لحاظ عملکرد درون رینگ به مراتب سطح بالاتری نسبت به دبلیو دبلیو ای داره جو رو در مقابل افراد خاصی به کار می گرفتن ( از جمله Kurt Angle , AJ.Styles , Christopher Daniels و...)
پیشنهاد می کنم مسابقه جو در برابر Kenta Kobashi اسطوره کشتی حرفه ای ژاپن رو ببینید و قضاوت کنید.
در زمینه توانایی کار با میکروفن هم وضعیت مناسبی داره و حداقل از بسیاری از ورودی های جدید سالهای اخیر WWE ( به استثنای Bray Wyatt و چند نفر دیگه) عملکرد بهتری داره که اینو در قهرمانی های متعددش در TNA و استوری لاین های اصلی کمپانی بخصوص در برابر ستاره های بزرگی مثل Kurt Angle , Sting , Jeff Jarret و حتی Hulk Hogan نشون داده.
به نظر من با توجه به اینکه مذاکره با ROH چندان کار دشواری نیست و علارقم تغییرات سالهای اخیر مدیریت ROH باز هم قراردادهای منعقده به اندازه WWE و TNA سختگیرانه نیست و همینطور اینکه تا جایی که شنیدم قرارداد جو به صورت PPA و نه قرارداد فول تایم هست امکان انتقالش به WWE وجود داره هرچند همچنان بعید میدونم WWE بتونه به درستی از جو استفاده کنه وگرنه جو به شدت کاریزماتیک و مسلط و تکنیکی هست.
با حرفاتون کاملا موافقم و کامنت کامل بی نظیری در مورد این وضعیت بود ولی فقط اون قسمت تیکر! :d البته این نظر شخصی شما بود ولی من به نظرم میاد به استثنای سال قبل تیکر 5 6 سال متوالی بهترین مسابقه ی رسلمنیا رو داشت مسابقه هاش با ادج و باتیستا هم یکی از بهترین های اون سال بود و واسه من حداقل مسابقه های تیکر یه چیزی بالاتر از سرگرم کننده بود :d
در مورد جو هم که شما کاملا وضعیت رو شرح دادید جو سطحش بالاتر از nxt هست و کمتر استاری به بزرگی جو در حال حاضر در رسلینگ موجوده بازی جو با کنتا کوباشی هم همون طور که گفتید بی نظیر بود و تونست خودشو ثابت کنه که تقریبا هم سطح لجند های ژاپن می تونه کشتی بگیره (راستشو بخواید اون مسابقه یکی از اولین مسابقه هایی بود که من از کنتا کوباشی دیدم و منو به این رسلر بزرگ علاقه مند کرد و همین طور باعث شد طرفدار بزرگتری از سامو جو و کاراش بشم ) و قطعا هر جا که بره من کاراشو دنبال می کنم امیدوارم تو wwe فقط نیاد که معلوم نیست چه بلایی سرش میارند wwe در حال حاضر در زمیه استوری ها و برخورد و شکل گیری و تولید استار ها خیلی بد برخورد می کنه و شب وینس می خوابه صبح بلند میشه تو خواب تصمیم میگیره :d
در کل امیدوارم تیکر قبل از اینکه آسیب جدی تری به خودش نزده همینجا خداحافظی کنه نمی خوام تیکر رو با باخت های بیشتر تو رسل منیا ببینم.
amirhossein619
02-27-2015, 11:20 AM
در حال حاضر در زمیه استوری ها و برخورد و شکل گیری و تولید استار ها خیلی بد برخورد می کنه
دبلیودبلیوای شاید در چند وقت گذشته اینطوری بود ولی در سال 2014 استوری های خوبی به همراه مسابقه های خوبی داشتیم و همین الانشم استوری های رسلمنیا خوب هستن از جمله استوری های خوبی که همراه اون پرومو و مسابقات خوبی هم داشتند میشه به استوری اثورودی و شیلد اشاره کرد و بعد از اون استوری وایت و سینا از طرفی استوری رالنز و امبروز و برای رسلمنیا هم که استوری ها واقعا عالی هستند بری وایت از حدودا چند هفته قبل تیکر غیر مستقیم صدا میزنه و در آخر به صورت مستقیم با اون کارهاش یه جورایی به تیکر توهین میکنه و تیکر رو مجبور میکنه که دوباره توی رسلمنیا بیاد.از طرفی وقتی هیچ کسی نتونسته اثورودی رو سرجاش بشونه سالن با صدای قار قار کلاغ(:d ) خاموش میشه و استینگ میاد و برای مدت کم اثورودی کنار میره ولی دوباره برمیگرده تا جایی که استینگ خودش دست به کار میشه.رندی اورتون هم وقتی که برمیگرده به اصرار دیگران دوباره به اثورودی میپیونده و طبق نقشه عمل میکنه و یکهو میره سراغ سث
به نظرت این استوری ها که برای پارسال و امسال بودند استوری بدی هستند که میگی در زمینه ی استوری ها بد عمل میکنه؟
Persian Dragon
02-27-2015, 12:50 PM
دبلیودبلیوای شاید در چند وقت گذشته اینطوری بود ولی در سال 2014 استوری های خوبی به همراه مسابقه های خوبی داشتیم و همین الانشم استوری های رسلمنیا خوب هستن از جمله استوری های خوبی که همراه اون پرومو و مسابقات خوبی هم داشتند میشه به استوری اثورودی و شیلد اشاره کرد و بعد از اون استوری وایت و سینا از طرفی استوری رالنز و امبروز و برای رسلمنیا هم که استوری ها واقعا عالی هستند بری وایت از حدودا چند هفته قبل تیکر غیر مستقیم صدا میزنه و در آخر به صورت مستقیم با اون کارهاش یه جورایی به تیکر توهین میکنه و تیکر رو مجبور میکنه که دوباره توی رسلمنیا بیاد.از طرفی وقتی هیچ کسی نتونسته اثورودی رو سرجاش بشونه سالن با صدای قار قار کلاغ(:d ) خاموش میشه و استینگ میاد و برای مدت کم اثورودی کنار میره ولی دوباره برمیگرده تا جایی که استینگ خودش دست به کار میشه.رندی اورتون هم وقتی که برمیگرده به اصرار دیگران دوباره به اثورودی میپیونده و طبق نقشه عمل میکنه و یکهو میره سراغ سث
به نظرت این استوری ها که برای پارسال و امسال بودند استوری بدی هستند که میگی در زمینه ی استوری ها بد عمل میکنه؟
تعجب می کنم :d
دیگه در حال حاضر دیگه همه می دونن که Wwe به جز سینا برای استار دیگه ای برنامه ی بلند مدت نداره و به همین خاصر روسو رو اوردند و گندش کردند که به خورد سیناش بدند سی ام پانک به همه ی اینا اعتراف کرده حتی واسه خود سی ام پانک که نفر 2 کمپانی بود برنامه ای نداشتند و این موجب اعتراض شدیدش شده بود.
من به غیر از مسابقه ی اورتن و رولینز فک نکنم علاقه ای آنچنانی واسه دیدن مسابقه ها داشته باشم. راستشو بخوای من به شخصه از پروموی بری ویات خوشم نمیاد البته باید بگم Delivery یا ارائه و حرکات صورت و همه عالی بود من بیشتر مشکل با یه قسمتاییش داشتم که بری می گفت آندرتیکر دیگه پیر شده و دیگه مث گذشته نیست و از این حرفا با این حرفا حتی اگه بری ویات هم از تیکر ببره ارزش کار خودشو پایین اورده چون به قول خودش از یک پیرمرد برده و اگه هم ببازه که دیگه بدتر ( البته به نظرم باخت به تیکر حتی تو این سال نسبت به بقیه رسلر ها اونقد ناجور نیست) پاول هیمن سال پیش دقیقا برعکس کار کرد تیکر رو تو پروموهاش بالا برد تا برد لزنر بیشتر نمود پیدا کنه. البته الان این رفتارش این دفعه فرق می کنه Wwe داره کل لجند ها و تاپ استار رو میاره تا رومن رینز رو محبوب کنه و منو یاد پروموهای سینا میندازه هر دفعه اسم یکی رو میاره یا تو hell in a cell بازی فوتبال آمریکایی بود بیس بال بود kansas city رو میاورد تا بتونه از اهالی اونجا تشویق دریافت کنه و این حرکات اصلا واسه تاپ استار خوب نیست و کمکی بهش نمی کنه. من خودم ترجیح میدادم مسابقه ی استینگ و تیکر رو ببینیم ولی باز هم مسابقه ی استینگ و تریپل ایچ به نظرم باید جالب باشه فقط باید تو این 5 هفته استوری بین استینگ و تریپل رو بهتر جور کنن و استینگ بالاخره صحبت کنه و استوری پیش بره سن جفتشون زیاده ولی تریپل ایچ سال پیش ثابت کرد از روی سن نباید قضاوت کرد لااقل در مورد تریپل ایچ من چند سال اخیر استینگ رو تو TNA ندیدم ولی به نظرم میتونند داستان ناتمومشونو خوب تموم کنند من یکی هنوز نمی تونم نتیجه رو پیشبینی کنم از یه طرف اگه مقام و موقعیت افوریتی یه بار دیگه در این مسابقه تو ریسک باشه از اونجایی که wwe به نظر می رسه نمی تونه بدون داشتن یه مقام منفور (که استارتش از آلتیتود ارا زده شده و هنوز هم ادامه داره) فرمول دیگه ای واسه اداره شو هاش انتخاب کنه احتمال برد تریپل ایچ بیشتره و از یه طرف استینگ بعیده تنها مسابقه ی WWE شو ببازه و در اصطلاح first impression خوبی نخواهد داشت.
در مورد استار سازی و بوکینگ که به نسبت استعداد هایی با قابلیت و استعدادی که داره واقعا تو این دو سال wwe بدترین عملکرد رو داشته درست نقطه متقابل NXT.
در این مورد شاید بعدا بیشتر دلایل واسه حرفام رو کنن ولی wwe ده تا تیر میندازه و شاید فقط یکی دو تاش جواب میده چون برنامه بلند مدتی وجود نداره مخصوصا واسه کمربند دوم کمپانی یعنی بین قاره ای که قهرمان فعلیش که برت باشه چپ و راست می بازه این دوستمون که NJPW میبینند ازشون بپرسید میگن که کمربند بین قاره ای و قهرمانش چه ارزشی دارند و چه جایگاهی.
Persian Dragon
02-27-2015, 01:02 PM
شاید اگه تو هفته های آینده بیشتر درک کنم که واقعا چرا بری ویات اینقد بد مسابقه با تیکر می خواد بیشتر علاقه مند شم به نظرم ارزششو داره دید بری ویات چی کار می کنه شاید بتونه ضربه ی اولیه ی سینا که بهش وارد شد جبران شه( ولی آخه چرا عاقل کند کاری که باز ... :| ) . یکی از دلایل دیگه ی من اینکه این رسلمنیا رو اونجوری که باید نمی دونم اینه که یکی از تاپ 3 رسلر های کمپانی اگه نه بهترین رسلر یعنی دنیل برایان هیچ پلن قطعی واسش در نظر گرفته نشده :|
amirhossein619
02-27-2015, 02:05 PM
تعجب می کنم
:d
دیگه در حال حاضر دیگه همه می دونن که Wwe به جز سینا برای استار دیگه ای برنامه ی بلند مدت نداره و به همین خاصر روسو رو اوردند و گندش کردند که به خورد سیناش بدند سی ام پانک به همه ی اینا اعتراف کرده حتی واسه خود سی ام پانک که نفر 2 کمپانی بود برنامه ای نداشتند و این موجب اعتراض شدیدش شده بود.
من به غیر از مسابقه ی اورتن و رولینز فک نکنم علاقه ای آنچنانی واسه دیدن مسابقه ها داشته باشم. راستشو بخوای من به شخصه از پروموی بری ویات خوشم نمیاد البته باید بگم Delivery یا ارائه و حرکات صورت و همه عالی بود من بیشتر مشکل با یه قسمتاییش داشتم که بری می گفت آندرتیکر دیگه پیر شده و دیگه مث گذشته نیست و از این حرفا با این حرفا حتی اگه بری ویات هم از تیکر ببره ارزش کار خودشو پایین اورده چون به قول خودش از یک پیرمرد برده و اگه هم ببازه که دیگه بدتر ( البته به نظرم باخت به تیکر حتی تو این سال نسبت به بقیه رسلر ها اونقد ناجور نیست) پاول هیمن سال پیش دقیقا برعکس کار کرد تیکر رو تو پروموهاش بالا برد تا برد لزنر بیشتر نمود پیدا کنه. البته الان این رفتارش این دفعه فرق می کنه Wwe داره کل لجند ها و تاپ استار رو میاره تا رومن رینز رو محبوب کنه و منو یاد پروموهای سینا میندازه هر دفعه اسم یکی رو میاره یا تو hell in a cell بازی فوتبال آمریکایی بود بیس بال بود kansas city رو میاورد تا بتونه از اهالی اونجا تشویق دریافت کنه و این حرکات اصلا واسه تاپ استار خوب نیست و کمکی بهش نمی کنه. من خودم ترجیح میدادم مسابقه ی استینگ و تیکر رو ببینیم ولی باز هم مسابقه ی استینگ و تریپل ایچ به نظرم باید جالب باشه فقط باید تو این 5 هفته استوری بین استینگ و تریپل رو بهتر جور کنن و استینگ بالاخره صحبت کنه و استوری پیش بره سن جفتشون زیاده ولی تریپل ایچ سال پیش ثابت کرد از روی سن نباید قضاوت کرد لااقل در مورد تریپل ایچ من چند سال اخیر استینگ رو تو TNA ندیدم ولی به نظرم میتونند داستان ناتمومشونو خوب تموم کنند من یکی هنوز نمی تونم نتیجه رو پیشبینی کنم از یه طرف اگه مقام و موقعیت افوریتی یه بار دیگه در این مسابقه تو ریسک باشه از اونجایی که wwe به نظر می رسه نمی تونه بدون داشتن یه مقام منفور (که استارتش از آلتیتود ارا زده شده و هنوز هم ادامه داره) فرمول دیگه ای واسه اداره شو هاش انتخاب کنه احتمال برد تریپل ایچ بیشتره و از یه طرف استینگ بعیده تنها مسابقه ی WWE شو ببازه و در اصطلاح first impression خوبی نخواهد داشت.
در مورد استار سازی و بوکینگ که به نسبت استعداد هایی با قابلیت و استعدادی که داره واقعا تو این دو سال wwe بدترین عملکرد رو داشته درست نقطه متقابل NXT.
در این مورد شاید بعدا بیشتر دلایل واسه حرفام رو کنن ولی wwe ده تا تیر میندازه و شاید فقط یکی دو تاش جواب میده چون برنامه بلند مدتی وجود نداره مخصوصا واسه کمربند دوم کمپانی یعنی بین قاره ای که قهرمان فعلیش که برت باشه چپ و راست می بازه این دوستمون که NJPW میبینند ازشون بپرسید میگن که کمربند بین قاره ای و قهرمانش چه ارزشی دارند و چه جایگاهی.
همونطور که خودت اشاره کردی استوری استینگ و تریپل اچ خوبه،سث رالنز و رندی اورتون هم که خودت
راضی بودی.درمورد وایت هم باید بگم که چون تیکر پارسال باخته بود نمیتونست از قوی بودن تیکر حرف بزنه بلکه
وقتی میخواد تیکر رو چلنج بکنه باید شروع بکنه ضعیف کردن تیکر و یه جورایی توهین کردن به مقامش که تیکر
مجبور بشه جواب بده اون میومد میگفت تیکر قوی هست و این حرفا دیگه دلیلی نداشت که تیکر برگرده که
در مورد رومن رینز هم کمپانی داره سعی میکنه یکی رو جای سینا پیدا بکنه بزاره و رومن رینز هم گزینه ی خوبی
هستش پس قائدتا باید همین کارو بکنه.توی سال های اخیر شاید فقط 3 استار فان دان گو و لوک هارپر و ادام رز رو
پرورش نداده وگرنه عوضش 3تا استار شیلد و براین و بری وایت رو کاملا عالی داره پرورش میده و همینکه نویل رو با
گیمیک مسخره نیاورد خودش نشون میده که به خودش اومده دبلیودبلیوای.
در مورد براین باید بگم که چون تو طرفدار براین هستی و اینکه براین توی مین ایونت نیست دلیل بر این نمیشه که
کمپانی بد هست.اتفاقا کمپانی برنامه ریزی کرده برای براین اونم به احتمال زیاد مسابقش با شیمس هست.وقتی
کمپانی اخبارش رو میده بیرون میگین چرا جذابیت از بین میره وقتی نمیده بیرون متهم به برنامه نداشتن میکنین.
برای پانک هم برنامه داشت از چند ماه قبلش توی اخبار احتمال برنده شدن پانک اومده بود ولی چون باتیستا اومد
برنامه ها بهم ریخت وگرنه همه چیز برنامه ریزی شده بود.همین الان هم همه چیز برنامه ریزی شده هست
از وسطای سال معلوم بود که رومن رینز برنامش چیه.استوری بری وایت و تیکر هم معلوم بود و بعد از تی ال سی
وایت توی همه ی مسابقه هاش میبره که بی حریف بشه.استوری استینگ و تریپل اچ هم معلوم بود که کلیدش از
چندماه قبل خورد.یدونه براین معلوم نبود وضعیتش چطوری هست که میتونه بیاد یا نه که وقتی اومد براش برنامه
در نظر گرفته شد.آره من قبول دارم wwe یه زمان واقعا گند بالا آورده بود ولی الان واقعا داره پیشرفت میکنه و
دوباره به روز های اوج پی جی میرسه.
ببخشید مثل اینکه توی فونت به مشکل خوردم حرفام یخورده بد نوشته شد
آپدیت:در مورد مسابقه ی تیکر و استینگ باید بگم که ایده ی خوبی بود ولی فقط برای همین امسال میشد ولی آثار برد وایت در این مسابقه تا سال ها میمونه و باعث پیشرفت وایت میشه و از طرفی هم مسابقه ی این دو امکان داشت اصلا خوب درنیاد به خاطر اینکه هردو از سن بالایی هستن ولی با مسابقه هایی که الان دارن حریفاشون میتونن مسابقه رو کری بکنن البته باید بگم که شایعاتی هست که اگر تیکر و استینگ هردو قادر به مسابقه دادن باشن در رسلمنیا سال بعد باهم مسابقه میدن البته فقط شایعه از همین شایعه هایی که هرسال ساخته میشه
Persian Dragon
02-27-2015, 05:45 PM
همونطور که خودت اشاره کردی استوری استینگ و تریپل اچ خوبه،سث رالنز و رندی اورتون هم که خودت
راضی بودی.درمورد وایت هم باید بگم که چون تیکر پارسال باخته بود نمیتونست از قوی بودن تیکر حرف بزنه بلکه
وقتی میخواد تیکر رو چلنج بکنه باید شروع بکنه ضعیف کردن تیکر و یه جورایی توهین کردن به مقامش که تیکر
مجبور بشه جواب بده اون میومد میگفت تیکر قوی هست و این حرفا دیگه دلیلی نداشت که تیکر برگرده که
در مورد رومن رینز هم کمپانی داره سعی میکنه یکی رو جای سینا پیدا بکنه بزاره و رومن رینز هم گزینه ی خوبی
هستش پس قائدتا باید همین کارو بکنه.توی سال های اخیر شاید فقط 3 استار فان دان گو و لوک هارپر و ادام رز رو
پرورش نداده وگرنه عوضش 3تا استار شیلد و براین و بری وایت رو کاملا عالی داره پرورش میده و همینکه نویل رو با
گیمیک مسخره نیاورد خودش نشون میده که به خودش اومده دبلیودبلیوای.
در مورد براین باید بگم که چون تو طرفدار براین هستی و اینکه براین توی مین ایونت نیست دلیل بر این نمیشه که
کمپانی بد هست.اتفاقا کمپانی برنامه ریزی کرده برای براین اونم به احتمال زیاد مسابقش با شیمس هست.وقتی
کمپانی اخبارش رو میده بیرون میگین چرا جذابیت از بین میره وقتی نمیده بیرون متهم به برنامه نداشتن میکنین.
برای پانک هم برنامه داشت از چند ماه قبلش توی اخبار احتمال برنده شدن پانک اومده بود ولی چون باتیستا اومد
برنامه ها بهم ریخت وگرنه همه چیز برنامه ریزی شده بود.همین الان هم همه چیز برنامه ریزی شده هست
از وسطای سال معلوم بود که رومن رینز برنامش چیه.استوری بری وایت و تیکر هم معلوم بود و بعد از تی ال سی
وایت توی همه ی مسابقه هاش میبره که بی حریف بشه.استوری استینگ و تریپل اچ هم معلوم بود که کلیدش از
چندماه قبل خورد.یدونه براین معلوم نبود وضعیتش چطوری هست که میتونه بیاد یا نه که وقتی اومد براش برنامه
در نظر گرفته شد.آره من قبول دارم wwe یه زمان واقعا گند بالا آورده بود ولی الان واقعا داره پیشرفت میکنه و
دوباره به روز های اوج پی جی میرسه.
ببخشید مثل اینکه توی فونت به مشکل خوردم حرفام یخورده بد نوشته شد
آپدیت:در مورد مسابقه ی تیکر و استینگ باید بگم که ایده ی خوبی بود ولی فقط برای همین امسال میشد ولی آثار برد وایت در این مسابقه تا سال ها میمونه و باعث پیشرفت وایت میشه و از طرفی هم مسابقه ی این دو امکان داشت اصلا خوب درنیاد به خاطر اینکه هردو از سن بالایی هستن ولی با مسابقه هایی که الان دارن حریفاشون میتونن مسابقه رو کری بکنن البته باید بگم که شایعاتی هست که اگر تیکر و استینگ هردو قادر به مسابقه دادن باشن در رسلمنیا سال بعد باهم مسابقه میدن البته فقط شایعه از همین شایعه هایی که هرسال ساخته میشه
صورتی من هنوز چیزی از فیود و استوری رولینز و اورتن ندیدم به نظر من پتانسیل یه استوری خوب رو داره وقتی من هنوز چیزی ندیدم چطور در موردش نظر بدم همه چیز برمیگرده به این که چجوری داستان این دو تا جلو میره. در مورد تیکر ویات هم من هنوز قانع نشدم و به نظرم غیرمنطقی میاد.
بله باید بگم کمپانی بد هست که در عرض 5 سال می خواد واسه بار سوم برایان و شیمس رو از بی برنامگی روبروی هم بزاره نمی دونم شما بودی یا یکی دیگه از کاربرای دیگه انجمن چند وقت پیش می گفت که سال پیش برنامه های بودن برایان تو مین اونت از قبل برنامه ریزی شده بوده که غلطه اینو کل سایتای نزدیک به wwe سی ام پانک و خود برایان تایید کردند که پلن اصلی مسابقه ی شیمس بوده که واقعا یعنی کمپانی بد هست و محض اطلاعتون هر پروموشن و کمپانی رسلینگ گیر بیاری بهترین رسلر هاش توی دو سه مسابقه تاپ هستند دو نفر تا به حال بیشتر نتونستند از رینز مسابقه ی خیلی خوب و قابل قبول در بیارند که یکیش اورتن بوده و دیگری برایان این نشون میده که چقد برایان رسلر تواناییه. برایان نه تنها بهترین رسلر مین راستره بلکه پر طرفدار ترین هم هست وگرنه دلیلی نداشت برایان رو به خورد رینز بدند و راء بعد بیاد از طرف کمپانی حسابی از رینز تعریف کنه و باهاش دست بده کجای دنیا دیدی از عمد بخوان پرطرفدارترین رسلر راسترشونو به گوشه برونند و از رده خارج کنند؟؟؟ واقعا فک می کنی رینز می تونه اون سه چهار تا حرکت اضافه ای که تو فست لین روی براک لزنر انجام داد رو روی براک هم انجام بده؟ 90 پوند اختلاف وزنه فک می کنی رینز بتونه Belly to Belly overhead suplex یا Top rope powerbomb رو انجام بده؟ آیا فک می کنی ریکشنی که مین اونت دریافت می کنه اونجوری که wwe تو رویاهاش تصور می کنه دریافت کنه؟ محض اطلاعاتتون wwe مونده برایان رو تو لدرمچ قرار بده یا مقابل شیمس یا زیگلر(که خودش درخواست کرده بوده که مث اینکه رد شده) .
صورتی در مورد جمله ی دیگت هم بگم که من مث کاربرای دیگه تو اینجا نیستم که تا یه مسابقه رو نگا می کنن میگن چون قابل پیشبینی بود ال بود و بل بود چون با پیشرفت اینترنت و پخش شدن شایعه ها و اطلاعات کمتر نتیجه ای هست که تو اینترنت پخش نشه و من واسم مهم نیست.در درجه ی اول من بهت مصاحبه ی پانک با رفیقش کلت کابانا رو پیشنهاد کردم که میگی کمپانی واسه هیچ کس غیر سینا برنامه ی بلند مدت نداره اگه هم مثالا و مدارک بیشتری می خوای تقریبا 70 درصد قسمت های raw که یه استوری و مسابقه رو میرند و بعدا پشیمون میشن و ضدش رو عمل می کنند و تکلیفشون با خودشون معلوم نیست بزرگترین مثالش سیزارو هست که تو اسمک داون وسط رینگ رندی اورتن قهرمان اون زمان رو پین کرد و چند ماه بعد 27 تا مسابقه پشت هم باخت مثال بیشتر هم می خوای نشونت میدم.
نمی دونم معنی برنامه داشتن رو متوجه میشی یا نه برنامه یعنی یه چیز قطعی حتما میدونی که این خود wwe بوده باتیستا رو دوباره به Wwe دعوت کرد دیگه؟! اون وقت برنامه واسه برنده کردن پانک داشت ؟!!!!
رینز هم درسته بالاخره قرار بود سینای بعدی بشه و باید واسش برنامه میداشتند که حواسشون باشه یه وقت نبازه. اون قضیه ویات هم برنامه ریزی شده نبوده اول قرار بود باخت های پی در پی سینا رو امبروز تاوون بده و جبران شه و بعد کمپانی از وضعیت تیکر خبر نداشت که آِا می تونه واقعا مسابقه بده یا نه چطور به برنامه سه چهار ماهه میگی برنامه ی بلند مدت؟ برنامه بلند مدت دور نگه داشتن تاناهاشی و اوکادا بعد یه سال واسه مقابل هم گذاشتنشون در رسلمنیای NJPW هست برنامه من به داستان سبو و تزز می گم که تو ecw یک سال تموم از قبل رویارویی و استوریشون برنامه ریزی شده بود یا استینگ و هوگان. تنها استثنا فیود اورتن رولینز است که شاید برنامه بلند مدت در نظر بوده و همین باعث شده من نسبت به این مسابقه امیدوار باشم
Metamorphosis
02-27-2015, 06:17 PM
برخلاف نظر دوستان به نظر من دبلیو دبلیو ای اصلا در حال پیشرفت نیست و علاوه بر گزارش های مالی و اقتصادی بد و روند صعودی افزایش نارضایتی هواداران از نتایج و شو ها که حتی باعث به راه انداختن جنبش اعتراضی و همینطور پدید آمدن هشتگ معروف #CancelWWENetwork (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) شده هیچ کدوم نظر فوق رو تایید نمی کنه.
بزارید یه نگاهی به مسابقاتی که دوستمون اسم بردن داشته باشیم.
استینگ در برابر تریپل اچ
به طور متوسط حدود یک سوم الی نیمی از هر برنامه دبلیو دبلیو ای رو کلیپ ها و پروموها و نمایش ویدیوهای گذشته شامل میشه. در حالی که گزارشگران عزیز دبلیو دبلیو ای که الان حدود چند ساله فرق سوپلکس و ترو رو تشخیص نمی دن مدام از گذشته و افتخارات پیشین و... حرف میزنن. همین موضوع درباره استینگ هم صادقه. که در دبلیو سی دبلیو فلان بود و...
چیزی که دبلیو دبلیو ای تا به اینجای کار استفاده کرده یه همچین قصه ای هست:
داستان از جایی شروع میشه که استینگ تو دبلیو سی دبلیو واسه خودش کسی بود و در اوایل سال 2001 جناب آقای تریپل اچ( اسمی از وینس برده نشده تا به اینجای کار .!) دبلیو سی دبلیو رو میخره و استینگ که بسیار از این کار ناراحت میشه به خونش تو ایالت کالیفرنیا بر می گرده و همونجا تو خونه میمونه تا اینکه 14 سال بعد یهو تصمیم میگیره بلند شه و انتقام این کارو از تریپل اچ بگیره... در این 14 سال هم استینگ مدام تو خونه بوده و پنج بار قهرمان جهان شدنش در TNA به هیچ عنوان اتفاق نیفتاده و ایشون هر هفته راو و اسمکدان میدیده تا اینکه از کارهای تریپل اچ خسته میشه و تصمیم میگیره یهویی بعد از 14 سال برگرده و عدالت رو اجرا کنه !
دوستان شما اسم اینو چی میزارین؟ من که نمی دونم چی میشه گفت بهش.
درباره خود مسابقه صحبتی نمی کنم فقط پیشنهاد می کنم دوستان آخرین مین اونت برجسته ای که استینگ توش حضور داشت ببینند. استینگ در برابر جف هاردی در Victory Road 2011 که عنوان بدترین مسابقه سال رو از طرف دیو ملتزر و بسیاری منتقدین دیگه به خودش اختصاص داد. حالا استینگ چهار سال پیرتر شده و علاوه بر اینکه مجبوره همچنان تیشرت بپوشه چون اندامش به شدت بد شده ولی اینبار جای جف هاردی با تریپل اچ عوض شده. تریپل اچی که خودش عملا حضور درون رینگش به شدت کم شده و مسابقات اخیرش بسیار ریتم کندی داشته. من زیاد انتظار خاصی ندارم از این مسابقه..
جان سینای همیشه قهرمان در برابر روسو(روسف یا هرچیزی که املاش به فارسی میشه)
به شخصه زیاد کسی رو یادم نمیاد که در دبلیو دبلیو ای بوده باشه و از جان سینا شکست نخورده باشه. و حالا یه نفر پیدا شده که نه تنها از جان سینا بلکه از هیچکس شکست نخورده.
علارقم علاقه زیادی که به روسف دارم و پرداخت شخصیت فوق العادش که به نظر من بهترین پرسوناژ تولیدی دبلیو دبلیو ای در سالی که گذشت بود ولی وقتی پی پر ویو فست لین رو دیدم که توش جان سینای افسانه ای قصه با Low Blow به زمین افتاد و بعدش گزارشگر حدود 9 بار تاکید کرد که Cena did not submit خوب میتونم پیش بینی کنم نتیجه از چه قراره.
جای امیدواریه که حداقل امسال ایشون در مین اونت تشریف ندارند.
درباره بری وایت بنده پیش بینی می کنم متاسفانه احتمال شکستش در برابر آندرتیکر خیلی زیاده.
باید در نظر داشته باشیم که دبلیو دبلیو ای فیلا نیست و به دنبال درامد زایی و فروش محصولاتش هست. در شرایطی که استینگ هنوز نیومده تقریبا نیمی از تبلیغات سایت دبلیو دبلیو ای شده فروش تی شرت و نقاب و دستکش و دی وی دی و سایر کالاهای مربوط به استینگ میشه انتظار داشت این محصولات که سالهای گذشته همواره در مورد آندرتیکر به نظر اوضاع خوبی داشتند با افولش دچار کاهش فروش شدند و همینطور اینکه دبلیو دبلیو ای علاقه بسیاری به نگه داشتن به اصطلاح لجند هاش در برنامه های خودش ( حتی بیرون از رینگ ) داره و تصور نمی کنم شکست دومی برای آندرتیکر در نظر داشته باشند. اون هم در مورد بری وایت که علارقم شایستگیش همچنان پوشی که لیاقتشو داره نگرفته و همین چند وقت پیش دیدیم در رویال رامبل بیشترین حضور زمانی رو داشت و تعداد ایلیمینیشن هاش با قهرمان نهایی در عدد 6 برابری می کرد ولی به اون شکل مضحک توسط کین و بیگ شو که از بزرگترین آفت های فعلی دبلیو دبلیو ای هستند حذف شد. بعید می دونم در کمپانی یی که فرصت ها بر اساس ظاهر و قد و قواره و اندام اختصاص پیدا می کنند و نه بر اساس توانایی و واکنش هواداران حالا حالاها مجالی برای برجسته تر شدن بری وایت و امثالهم باشه.
به هر ترتیب دبلیو دبلیو ای روزهای بدی رو سپری می کنه و اصلا علایم بهبودی و پیشرفت توش نیست به خصوص بعد از از دست دادن غیر منطقی ستاره های بزرگی مثل آلبرتو دل ریو ، سی ام پانک و... . البته من هر چیزی که میگم نظرات شخصی خودمه.
amirhossein619
02-27-2015, 07:35 PM
برخلاف نظر دوستان به نظر من دبلیو دبلیو ای اصلا در حال پیشرفت نیست و علاوه بر گزارش های مالی و اقتصادی بد و روند صعودی افزایش نارضایتی هواداران از نتایج و شو ها که حتی باعث به راه انداختن جنبش اعتراضی و همینطور پدید آمدن هشتگ معروف #CancelWWENetwork (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) شده هیچ کدوم نظر فوق رو تایید نمی کنه.
استینگ در برابر تریپل اچ
به طور متوسط حدود یک سوم الی نیمی از هر برنامه دبلیو دبلیو ای رو کلیپ ها و پروموها و نمایش ویدیوهای گذشته شامل میشه. در حالی که گزارشگران عزیز دبلیو دبلیو ای که الان حدود چند ساله فرق سوپلکس و ترو رو تشخیص نمی دن مدام از گذشته و افتخارات پیشین و... حرف میزنن. همین موضوع درباره استینگ هم صادقه. که در دبلیو سی دبلیو فلان بود و...
داستان از جایی شروع میشه که استینگ تو دبلیو سی دبلیو واسه خودش کسی بود و در اوایل سال 2001 جناب آقای تریپل اچ( اسمی از وینس برده نشده تا به اینجای کار .!) دبلیو سی دبلیو رو میخره و استینگ که بسیار از این کار ناراحت میشه به خونش تو ایالت کالیفرنیا بر می گرده و همونجا تو خونه میمونه تا اینکه 14 سال بعد یهو تصمیم میگیره بلند شه و انتقام این کارو از تریپل اچ بگیره... در این 14 سال هم استینگ مدام تو خونه بوده و پنج بار قهرمان جهان شدنش در TNA به هیچ عنوان اتفاق نیفتاده و ایشون هر هفته راو و اسمکدان میدیده تا اینکه از کارهای تریپل اچ خسته میشه و تصمیم میگیره یهویی بعد از 14 سال برگرده و عدالت رو اجرا کنه !
درباره خود مسابقه صحبتی نمی کنم فقط پیشنهاد می کنم دوستان آخرین مین اونت برجسته ای که استینگ توش حضور داشت ببینند. استینگ در برابر جف هاردی در Victory Road 2011 که عنوان بدترین مسابقه سال رو از طرف دیو ملتزر و بسیاری منتقدین دیگه به خودش اختصاص داد. حالا استینگ چهار سال پیرتر شده و علاوه بر اینکه مجبوره همچنان تیشرت بپوشه چون اندامش به شدت بد شده ولی اینبار جای جف هاردی با تریپل اچ عوض شده. تریپل اچی که خودش عملا حضور درون رینگش به شدت کم شده و مسابقات اخیرش بسیار ریتم کندی داشته. من زیاد انتظار خاصی ندارم از این مسابقه..
به شخصه زیاد کسی رو یادم نمیاد که در دبلیو دبلیو ای بوده باشه و از جان سینا شکست نخورده باشه. و حالا یه نفر پیدا شده که نه تنها از جان سینا بلکه از هیچکس شکست نخورده.
علارقم علاقه زیادی که به روسف دارم و پرداخت شخصیت فوق العادش که به نظر من بهترین پرسوناژ تولیدی دبلیو دبلیو ای در سالی که گذشت بود ولی وقتی پی پر ویو فست لین رو دیدم که توش جان سینای افسانه ای قصه با Low Blow به زمین افتاد و بعدش گزارشگر حدود 9 بار تاکید کرد که Cena did not submit خوب میتونم پیش بینی کنم نتیجه از چه قراره.
درباره بری وایت بنده پیش بینی می کنم متاسفانه احتمال شکستش در برابر آندرتیکر خیلی زیاده.
باید در نظر داشته باشیم که دبلیو دبلیو ای فیلا نیست و به دنبال درامد زایی و فروش محصولاتش هست. در شرایطی که استینگ هنوز نیومده تقریبا نیمی از تبلیغات سایت دبلیو دبلیو ای شده فروش تی شرت و نقاب و دستکش و دی وی دی و سایر کالاهای مربوط به استینگ میشه انتظار داشت این محصولات که سالهای گذشته همواره در مورد آندرتیکر به نظر اوضاع خوبی داشتند با افولش دچار کاهش فروش شدند و همینطور اینکه دبلیو دبلیو ای علاقه بسیاری به نگه داشتن به اصطلاح لجند هاش در برنامه های خودش ( حتی بیرون از رینگ ) داره و تصور نمی کنم شکست دومی برای آندرتیکر در نظر داشته باشند. اون هم در مورد بری وایت که علارقم شایستگیش همچنان پوشی که لیاقتشو داره نگرفته و همین چند وقت پیش دیدیم در رویال رامبل بیشترین حضور زمانی رو داشت و تعداد ایلیمینیشن هاش با قهرمان نهایی در عدد 6 برابری می کرد ولی به اون شکل مضحک توسط کین و بیگ شو که از بزرگترین آفت های فعلی دبلیو دبلیو ای هستند حذف شد. بعید می دونم در کمپانی یی که فرصت ها بر اساس ظاهر و قد و قواره و اندام اختصاص پیدا می کنند و نه بر اساس توانایی و واکنش هواداران حالا حالاها مجالی برای برجسته تر شدن بری وایت و امثالهم باشه.
به هر ترتیب دبلیو دبلیو ای روزهای بدی رو سپری می کنه و اصلا علایم بهبودی و پیشرفت توش نیست به خصوص بعد از از دست دادن غیر منطقی ستاره های بزرگی مثل آلبرتو دل ریو ، سی ام پانک و... . البته من هر چیزی که میگم نظرات شخصی خودمه.
شما خودت به پی پر ویو های سال های 2011تا2013نگاه بکن کاملا مشخصه که دبلیودبلیوای بعد از افت شدیدی که داشتش داره کم کم دوباره راه میفته(حتی با وجود اینکه استار هایی مثل دلریو و پانک رفتن هم بازهم داره پیشرفت میکنه)
نکنه شما انتظار داشتی که دبلیودبلیوای بیاد و از کریری که استینگ در تی ان ای داشته صحبت بکنه؟خوب قطعا اینطور نیست و هیچ وقت دبلیودبلیوای سعی نمیکنه اسم کمپانی دیگه ای وسط بیاد.من هم قبول دارم که استینگ شاید نتونه خوب مسابقه ای رو به نمایش بزاره و به خاطر همین با اینکه تریپل اچ به طور کامل نتونه مسابقه رو کری بکنه ولی هرچی باشه بهتر از آندرتیکر میتونه توی مسابقه کار بکنه و مسابقه رو جذاب بکنه،پس اگه با دریم مچی که مردم توی نظرشون دارن مقایسه بکنیم این مسابقه بهتر خواهد درآمد
خوب این اشتباهی بود که دبلیودبلیوای کرد و اومد پای روسیه رو وسط کشید توی پروموهای روسو و قطعا هم استریک روسو نمیتونه تا ابد ادامه پیدا بکنه ولی از طرفی چون حرف دو ملت هست باید کسی که به این استریک روسیه پایان میده یه قهرمان باشه و از بین قهرمانان فعلی که براین و رینز و سینا هستن کمپانی سینا رو انتخاب کرد.البته تموم شدن استریک روسو به این معنی نیست که اون افت بکنه بلکه میتونه بعد از رسلمنیا یه ریمچ داشته باشه توی اکستریم رولز و سینا رو ببره که هم جبران باخت بشه هم عین وایت پرت نشه(البته توی استوریش دیگه حرفی از روسیه نباید بزنه)البته اگه پرت هم بشه آنچنان استار خوبی هم نیست که اتفاق مهمی بیفته(البته معذرت میخوام که درمورد استار مورد علاقت اینطوری گفتم ولی واقعا روسو آنچنان استار خیلی شاخی نیست)
برد تیکر فقط 10درصد احتمال داره،اونم اگه بخوان سال دیگه استینگ و تیکر رو همونطور که شایعات میگن مقابل همدیگه قرار بدن شاید تیکر ببره(حتی اگه ببازه هم مشکلی برای رو در رو قراردادنشون نیست)ولی دبلیودبلیوای هیچ وقت نمیاد به خاطر اینکه یک ماه محصولاتش بیشتر فروش بره یک عمر فروش محصولاتش از وایت رو قطع بکنه.درضمن اینم بگم که از قبل استوری امبروز و وایت هم شایعات تیکرمقابل وایت به گوش میرسید(البته فقط در حد شایعه)ولی خوب به نظرت استوریشون خوب نیست؟ این پروموهایی که وایت داره انجام میده درحد عالی نیستن؟
من خودم به شخصه دلریو رو آنچنان فرد بزرگی نمیدونم ولی درمورد پانک باید بگم که خوب بالاخره امکان داره بین کمپانی و هر استاری این مشکلات پیش بیاد دیگه.ولی باز هم همونطور که تو قسمت اول حرفم گفتم شما یه نگاه به مسابقات برتر امسال در مین راستر بنداز و با 2012و2013 مقایسه بکن اونوقت خودت هم قبول میکنی که دبلیودبلیوای پیشرفت کرده شاید پانک رو از دست داده ولی با دین امبروز و رالنز و وایت جاش رو پر کرده و روز به روز داره بزرگترشون میکنه.دقت بکنی من نگفتم که دبلیودبلیوای خیلی عالی شده و از این حرفا ولی بهتر از 2سال اخیر بوده ولی با این استار هایی که داره بعععله به دوران عالی هم میرسه(البته منظورم در پی جی ارا هست)
استینگ در برابر تریپل اچ
کاملا با نظرتون مخالفم . کمپانی تازه داره گندی که توی رسلمنیا های سال قبل رو زده پاک میکنه . رسلمنیای 30 بد ترین رسلمنیای تاریخ کشتی کج بود . رسلمنیایی که اسطوره ی شکست ناپذیر به راحتی هر چه تمام تر شکست خورد . البته توسط فرد شایسته ای شکست خورد . و مسابقه ی شرم آوری که در یک شب این آقای به اصطلاح پر طرفدار میاد سه تا از لجند های ذبلیو دبلیو ای رو در یک شب شکست میده و از اون بد تر دو تا کمربند اصلی رو میبره:65:آخه یکی نیس بگه مردک تو سنگین وزنی آخه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خدا لعنت کنه این وینس مکمنه بی مغز رو که به خاطر یه مشت هواداره آبکی میاد اینجوری گ.ه میزنه توی تاریخ کشتی کج میره . آخه این بچه لیاقت نداره برای این همه پوش خدااااااااااااا با چه زبونی بگم نگاه به راو 1000 بکنید نگاه به رسلمنیای 28 بکنید بعد رسلمنیای 30 هم ببینید . دنیل برایان اگه خدای کشتی گرفتن هم که باشه باید در همون سطح بین قاره ای میموند نه . . . ولی بزرگترین اشتباه برگردوندن باتیستای کبیر بود . 2014 زمانه مناسبی نبود . و از اون بد تر اینکه فرد بزرگی مثل پانک رو از دست دادن . لپه کلوم
وضعیت این کمپانی با وجود رینز . کوین اونز . بری وایت . آمبروز در اوج و با برگردوندنه پانک و جف هاردی و کنار کشیدن برایان بهتر از دهه ی 2000 میشه 100 در100 و اینم بگم که کسایی مثله براک تریپل اچ اورتون و... باید بالای سره این ستاره های جوون باشن تا جون بگیرن و به جای اصلیشون برسن و بعد به نظر من تا سال 2018 دیگه نه نیازی به تریپلیچ هس نه سینا نه تیکر نه استینگ نه راک نه باتیستا نه انگل نه لزنر نه بیگ شو نه کین و نه اورتون اینا باید کنار بکشند تا اسامیی مثل وایت و رولینز و اونز و شیمس و رومن رینز نویل و آمبروز و . . . جایگزین اونها بشن . و این نسل جدید به نظر من بهترین نسل پی جی ارا هس بدونه حضوره اون بززززززز
اا
Naser
02-27-2015, 07:49 PM
حالا بدور از این بحث ها باید بگم که یکی از علل های اصلی ضعف های کمپانی و از بین رفتن استارهای جوان وجود کشتی گیران قدیمی اما درعین حال بسیار فرسوده و کند هستن که نه تاثیری توی زیباسازی مسابقات دارن و نه رسلرهای خیلی توانمندی هستن و فقط بخاطر مسائل درآمد زایی دارن فعالیت میکنن که کمپانی هم بیرونشون نمیکنه مثل بیگ شو ، کین ، مارک هنری و... مخصوصا کین که واقعا یک نقطه ضعف بزرگ هستش که نمیتونه ساده ترین فنون رو درست انجام بده و فوق العاده ضعیفه ... اینها باید بازنشسته بشن و برن پی کارشون و استارهای جوون مثل رایبک ، زیگلر ، برایان ، رالینز ، امبروز ، رینز ، بری وایت ،سزارو و... جایشون رو پربکنن و مین راستر رو در اختیار بگیرن البته درکنار بزرگانی مثل اورتن ...حالا سینا هم دراینصورت حضورش میتونه فقط قابل تحمل باشه :504:
یک مسئله اصلی هم که نقطه ضعف بزرگ دابلیودابلیو ایی هستش وجود یک استار وابسته به خودشون بنام سو-پر هیرو هستش که اول هوگان و بعدش تقریبا د راک تاجایی و الانم که سینا هستش و میخوان رینز رو هم به چنین کاراکتری تبدیل بکنن که کاملا اشتباهه و بدون شک رینز میتونه درمسیر دیگری خیلی بهتر باشه و بیشتر پیشرفت بکنه اما دراین مسیر اصلا خوب نخواهد بود. و بنظرم کمپانی میتونه با ساختن استارهای مختلف د ر سبک های مختلف مین راستر رو پر بکنه و استوری های مختلفی رو رقم بزنه که دیگه نیازی نیست یک شخصی بخواد از بقیه بعنوان فیس بالاتر قرار بگیره و این اشتباهه.
یک نکته ی خوب فعلی دردابلیودابلیوایی حضور استاران بسیار توانمند و جوان و بین المللی در ان ایکس تی هستش که هرچند پی پی وی های اصلی عادی و متوسط هستند پی پی وی های ان ایکس تی بسیار جذاب و مهیج دنبال میشن و استارانی هم دارن که راحت میتونن اگر بهشون بها داده بشه در سبک های مختلف دابلیودابلیوایی رو بی نیاز بکنن مثل کوین اوونز ، سمی زین ، فین بالور ، هیدئوایتامی(کنتا) ، آدریان نویل ، تایلر بریز ، تایسون کید و...
amirhossein619
02-27-2015, 07:56 PM
صورتی من هنوز چیزی از فیود و استوری رولینز و اورتن ندیدم به نظر من پتانسیل یه استوری خوب رو داره وقتی من هنوز چیزی ندیدم چطور در موردش نظر بدم همه چیز برمیگرده به این که چجوری داستان این دو تا جلو میره. در مورد تیکر ویات هم من هنوز قانع نشدم و به نظرم غیرمنطقی میاد.
بله باید بگم کمپانی بد هست که در عرض 5 سال می خواد واسه بار سوم برایان و شیمس رو از بی برنامگی روبروی هم بزاره نمی دونم شما بودی یا یکی دیگه از کاربرای دیگه انجمن چند وقت پیش می گفت که سال پیش برنامه های بودن برایان تو مین اونت از قبل برنامه ریزی شده بوده که غلطه اینو کل سایتای نزدیک به wwe سی ام پانک و خود برایان تایید کردند که پلن اصلی مسابقه ی شیمس بوده که واقعا یعنی کمپانی بد هست و محض اطلاعتون هر پروموشن و کمپانی رسلینگ گیر بیاری بهترین رسلر هاش توی دو سه مسابقه تاپ هستند دو نفر تا به حال بیشتر نتونستند از رینز مسابقه ی خیلی خوب و قابل قبول در بیارند که یکیش اورتن بوده و دیگری برایان این نشون میده که چقد برایان رسلر تواناییه. برایان نه تنها بهترین رسلر مین راستره بلکه پر طرفدار ترین هم هست وگرنه دلیلی نداشت برایان رو به خورد رینز بدند و راء بعد بیاد از طرف کمپانی حسابی از رینز تعریف کنه و باهاش دست بده کجای دنیا دیدی از عمد بخوان پرطرفدارترین رسلر راسترشونو به گوشه برونند و از رده خارج کنند؟؟؟ واقعا فک می کنی رینز می تونه اون سه چهار تا حرکت اضافه ای که تو فست لین روی براک لزنر انجام داد رو روی براک هم انجام بده؟ 90 پوند اختلاف وزنه فک می کنی رینز بتونه Belly to Belly overhead suplex یا Top rope powerbomb رو انجام بده؟ آیا فک می کنی ریکشنی که مین اونت دریافت می کنه اونجوری که wwe تو رویاهاش تصور می کنه دریافت کنه؟ محض اطلاعاتتون wwe مونده برایان رو تو لدرمچ قرار بده یا مقابل شیمس یا زیگلر(که خودش درخواست کرده بوده که مث اینکه رد شده) .
صورتی در مورد جمله ی دیگت هم بگم که من مث کاربرای دیگه تو اینجا نیستم که تا یه مسابقه رو نگا می کنن میگن چون قابل پیشبینی بود ال بود و بل بود چون با پیشرفت اینترنت و پخش شدن شایعه ها و اطلاعات کمتر نتیجه ای هست که تو اینترنت پخش نشه و من واسم مهم نیست.در درجه ی اول من بهت مصاحبه ی پانک با رفیقش کلت کابانا رو پیشنهاد کردم که میگی کمپانی واسه هیچ کس غیر سینا برنامه ی بلند مدت نداره اگه هم مثالا و مدارک بیشتری می خوای تقریبا 70 درصد قسمت های raw که یه استوری و مسابقه رو میرند و بعدا پشیمون میشن و ضدش رو عمل می کنند و تکلیفشون با خودشون معلوم نیست بزرگترین مثالش سیزارو هست که تو اسمک داون وسط رینگ رندی اورتن قهرمان اون زمان رو پین کرد و چند ماه بعد 27 تا مسابقه پشت هم باخت مثال بیشتر هم می خوای نشونت میدم.
نمی دونم معنی برنامه داشتن رو متوجه میشی یا نه برنامه یعنی یه چیز قطعی حتما میدونی که این خود wwe بوده باتیستا رو دوباره به Wwe دعوت کرد دیگه؟! اون وقت برنامه واسه برنده کردن پانک داشت ؟!!!!
رینز هم درسته بالاخره قرار بود سینای بعدی بشه و باید واسش برنامه میداشتند که حواسشون باشه یه وقت نبازه. اون قضیه ویات هم برنامه ریزی شده نبوده اول قرار بود باخت های پی در پی سینا رو امبروز تاوون بده و جبران شه و بعد کمپانی از وضعیت تیکر خبر نداشت که آِا می تونه واقعا مسابقه بده یا نه چطور به برنامه سه چهار ماهه میگی برنامه ی بلند مدت؟ برنامه بلند مدت دور نگه داشتن تاناهاشی و اوکادا بعد یه سال واسه مقابل هم گذاشتنشون در رسلمنیای NJPW هست برنامه من به داستان سبو و تزز می گم که تو ecw یک سال تموم از قبل رویارویی و استوریشون برنامه ریزی شده بود یا استینگ و هوگان. تنها استثنا فیود اورتن رولینز است که شاید برنامه بلند مدت در نظر بوده و همین باعث شده من نسبت به این مسابقه امیدوار باشم
اولا استوری رالنز و اورتون هم همچنان برنامه ریزی قدیمی نداره اونم همین چند ماهه هست پس اگه با کوتاه مدت بودن برنامه ریزی شدن مشکل داری از الان بگم که از این استوری هم بدت بیاد:136::ی
دوما اینو بگو که دبلیودبلیوای حتی برای سینا هم خیلی کم پیش میاد برنامه ریزی سالانه بکنه کلا خیلی کم برنامه ریزی هایی 3-4ماه به بالا میکنه و اینو قبول دارم که اشتباهاتی هم میکنه ولی با این حال با اینکه بوکر ها و استوری نویس های ضعیفی هم داره باز هم کارهای جذاب خلق میکنه حالا اگه تو جذابیتی توش نمیبینی واقعا دیگه کاری نمیشه کرد خوب هر کسی یه نظری داره دیگه بعضیا خوششون میاد بعضیا خوششون نمیاد
درضمن اینو هم اضافه بکنم که منم قبول دارم مین ایونت مسابقه ی خیلی خوبی درنیاد ولی بالاخره این آغاز پوشی هست برای رینز دیگه و حدودا از 6-7ماه قبل هم برنامه ریزی شده.در مورد اینکه میگی براین رو مردم هم دوست دارن و بهتر بود اون جایگزین قهرمان بعدی بشه باید بگم که دبلیودبلیوای نمیخواد اشتباهی که درمورد سینا کرد رو دوباره بکنه.اشتباهی که دبلیودبلیوای کرد این بود که کلی افتخارات به سینا داد و از شدت افتخارات زیاد و پوش های زیاد مردم به جای اینکه از قهرمانشون راضی باشن دارن بوـش میکنن ولی اگه چندتا قهرمان باشه و این پوش ها بین اونها تقسیم بشه بهتر هست و دل مردم رو نمیزنه(با اینکه با کار پارسالی که کمپانی با براین کرد خیلی ها از براین بدشون اومد).ولی الان داره کمپانی آینده رو میسازه که اینطور که معلومه فیس های بزرگ کمپانی براین و رینز هستند و بری وایت هم بعد از 3-4سال خود به خود شخصیت فیس پیدا میکنه(شاید در آینده سمی زین هم جزوشون باشه)همینطور فیسی که یه جورایی کله خراب کمپانی هست هم باز هم معلومه (دین امبروزو میگم)همینطور مگاهیل آینده هم معلومه که به احتمال زیاد کوین اونز باشه و شاید سث رالنز(احتمال داره تغییر بکنه)و یکی-دو نفر دیگه.آیا این تورو یاد دوران قدیم کمپانی نمیندازه؟تا اونجایی که من اطلاع دارم قدیم هم همینطوری بود چندتا فیس تمام بودن و چنتا هیل تمام و بعضی ها این وسط هی تغییر میکرد شخصیتشون.اما این اواخر چی؟اکثرا شخصیت ثابتی نداشتن و هی شخصیت ها عوض میشد(حتی اگه یکی مثل دلریو هم که مدت طولانی هیل بود آنچنان نقش یه هیل خوب رو اجرا نمیکرد).درکل ببخشید زیاد حرف زدم میخواستم یه جورایی از آینده ی کمپانی خبر بدم که چرا براین رو انتخاب نکرد و برنامه ی حدودیش چیه
Persian Dragon
02-27-2015, 08:26 PM
من فقط بگم كه اميرحسين در زمينه رسلينگ تو رينگ حق باتوهه wwe پيشرفت چشمگيري داشته ولي در زمينه بوكينگ در چند سال اخير اگه نگيم بدتر نشده بهتر هم نشده، در زمينه اورتن هم بگم كه خيلي وقته پلنه كه اورتن به افوريتي پشت كنه و ما از خيلي پيش داريم tease هايي از پشت كردن اورتن به افوريتي رو ميبينيم! در مورد بوكينگ دو شبه رسلمنيا من هم موافق نبودم ولي بالاخره تريپل ايچ بايد تو رسلمنيا مسابقه ميداد و پول ميگرفت و در آخر من فقط تو ايران ميبيينم اينقد برايان منفوره وگرنه جاي ديگه نميشه اينو ديد چرا اين چند ناه اخير يه خورده بوو از تماشاچيا شنيده ميشه كه اكثرش واسه اينه كه دوباره به خاطر بوكينگ بد wwe برايان تقريبا به يه شخصيت تقريبا احمق و زورگو تبديل شده و اينجاست كه دوباره بي برنامهگي wwe رو ميشه برايان اگه واقعا ريمچ مسابقه ي قهرمانيشو ميخواست بايد همون موقع تو دسامبر اينو ميگفت به جاش خودشو وارد رامبل نمي كرد كه وقتي صاف و كلين باخت نياد بعد ادعاي ريمچ كنه اين يعني wwe پلن مشخصي نداره ! برايان يه شخصيت زورگو مصور شد رومن رينز خيلي صاف و تمييز بازي رامبل رو برده بود برايان حق نداشت كه رينز رو مجبور كنه كه بعد از باختش تو رامبل بگه ريمچ مي خوام و به نظر من رينز با قبول كردنش به قول jbl آدم قوي تري به نظر نمياد آدمي بيشتر شبيه كاراكتر سينا به نظر ميرسه سينا. ٢ اگه برميگشت به افوريتي ميگفت Fu** you من صاف رامبل رو بردم به نظرم طرفدار بيشتري پيدا مي كرد و كاراكتر جذاب تري به نمايش گذاشته ميشد ولي واسه آمادگي رينز اون مسابقه بد نبود
Metamorphosis
02-27-2015, 09:16 PM
هرچقدر من تلاش دارم از زیاد نویسی پرهیز کنم اما انگار توضیحاتم باز هم کامل نیست اکثرا
درباره استینگ شاید بشه گفت شما اکثریت صحبت های بنده رو نادیده گرفته و فقط به یکی دو خطش ترجیح دادید پاسخ بدید. هدف من بیان ضعف دبلیو دبلیو ای برای ایجاد هایپ و آماده سازی مقدمات یک مسابقه مهم در مهمترین **** شو کمپانی که به قول خودشون بزرگترین رویداد کشتی حرفه ای دنیاست بود. که این مساله اصلا ارتباطی با تبلیغ تی ان ای نداره. این مسابقه بسیار بی معنی هست. استینگ و تریپل اچ هیچ ارتباطی با هم ندارند. در گذشته هم هیچ رویارویی با هم نداشتند. و عملا هیچ نوع ربطی به هم ندارن. این که دبلیو دبلیو ای یکهو استینگ رو وسط رینگ ظاهر می کنه که با بیسبال بت به این و اون اشاره می کنه و میخواد عدالت رو در کمپانی که هرگز درش حضور نداشته صرفا خبر از یک داستان نویسی ضعیف و بی جهت داره. اگر بپذیریم که کشتی حرفه ای یه جور تئاتر هست و اون همه رود ایجنت و دایرکتور و رایتر پشت صحنه بیکار ننشستن باید قبول کنیم که کیفیت داستان ها در دبلیو دبلیو ای بیش از حد پایین هست و این قصه یکی از بدترین هاش هست.
وقتی شما قراردادهای لجند مختلف با هوگن ، ریک فلیر ، نش ، هال و ده ها نفر کچ کار سابق دبلیو سی دبلیو داری و حتی توانایی استفاده از وینس روسو و سایر پرسونل تایم وارنر رو که در فروپاشی دبلیو سی دبلیو سهیم بودند داری و حتی خود مک من که شخصی بود که رسما در دبلیو سی دبلیو رو تخته کرد هنوز زنده و حاضر هست چرا باید تریپل اچ رو که هیچ ارتباط خاصی به اون داستان نداشته ربطش بدید به فروپاشی دبلیو سی دبلیو و بازگشت استینگ برای مقابله باهاش ( البته 14 سال دیر به فکر این کار افتاده که به نوع خودش جالبه)
و اگر قراره بعد از کمرنگ شدن آندرتیکر شخصی جایگزین تیکر بشه که یهو از تاریکی ( چه با ناقوس کلیسا و چه با صدای کلاغ ! ) وارد بشه و عدالت رو اجرا کنه و عملا بتمن کمپانی بشه باز هم این مساله می لنگه . چون استینگ کوچیکترین ربطی به دبلیو دبلیو ای نداره.
درباره مسابقه سینا که تصور نمی کنم ارزش بیشتر از این صحبت کردن رو داشته باشه چون همون خوراک صد درصد تبلیغاتی هست که سالها دبلیو دبلیو ای به خورد مردم میده و به شروع دوران موفقیت هوگن در برابر آیرن شیک ایرانی و بعدتر مقابله با سارجنت عراقی خبیث و نیکولای ولکاف روس و خلاصه این قصه ی قهرمان امریکایی در برابر ضد قهرمان غیرامریکایی
در رابطه با آندرتیکر از نظر من شکستن رکورد آندرتیکر یک اشتباه و انتخاب براک لسنر برای شکستن این رکورد اشتباه بزرگتری از اشتباه اول بود. واقعا بعد از شکستن رکورد چه کسی به اندازه قبل مشتاق دیدن آندرتیکر در رستلمنیا هست؟ اون هم رکوردی که توسط کسی شکسته شد که نه اونقدر جوان بود و نه به کمپانی لویال بود و نه حضور ثابت داشت و نه اساسا نیاز به همچین رکورد شکنی یی داشت.
براک لسنر جوان ترین قهرمان جهان در تاریخ دبلیو دبلیو ای هست. جوان ترین برنده رویال رامبل هست. بارها قهرمان شده در دبلیو دبلیو ای . تقریبا اکثر کچ کار های برجسته دوران حضورش رو شکست داده. در فنی ترین و رو به رشد ترین کمپانی جهان یعنی New Japan Pro Wrestling قهرمان جهان شده و علاوه بر اینها در زمینه ی مبارزات غیر نمایشی و MMA عناوین و رکوردهای قابل ملاحضه ای داره . واقعا آیا لسنر شایسته ترین فرد برای شکستن این رکوردی که به باور من و بسیاری دیگه نباید هیچوقت شکسته میشد بود؟
در رابطه با بری وایت اول اینکه من توانایی بری وایت رو عنوان کردم و گفتم که عملکردش عالی بوده. و رویال رامبل رو هم مثال زدم پس کسی منکر قابلیت های وایت نشده. اما وضعیت فعلی کمپانی چیز دیگری رقم زده. تصور نمی کنم به جز سیزارو و تایسون کید و چند تا کشتی گیر سطح پایین مثل فاندانگو و... تو سال گذشته شخصی به اندازه بری وایت تو مسابقاتش شکست خورده باشه( همینطور دو عضو سابق دیگر وایت فمیلی) در نتیجه علارقم اینکه بری وایت از نظر من فوق العادست ولی نگاه کمپانی بهش رو اصلا مناسب نمی بینم بخصوص در رویال رامبل و ...
اما پیروزی بری وایت در این مسابقه صرفا لگد زدن به لاشه ی تحقیر شده ی آندرتیکر هست. آندرتیکری که یکی از اسطوره های این کمپانی بوده و حضورش همواره فواید و درامد زیادی برای دبلیو دبلیو ای داشته. آیا بیشتر از این بازنده کردن تیکر اون هم در رستل منیا کار معقولی هست؟ و آیا شکست دادن آندرتیکری که دیگه صاحب رکورد خاصی هم نیست واقعا برای بری وایتی که علارقم این همه شکست و کم توجهی کمپانی باز هم یکی از بهترین هاست یه پوش موثر محسوب میشه؟ من که شک دارم.
در رابطه با آلبرتو دل ریو باید بگم دل ریو نماینده ی امریکای لاتین و میلیون ها لاتین تبار بود که روزگاری علاقه مند به کشتی حرفه ای امریکای شمالی بودند ولی قبل از ورود دل ریو رو به سایر محصولات و پروموشن ها کرده بودند.
در دهه نود به طور متوسط حدود یک چهارم راستر شلوغ دبلیو سی دبلیو لوچادور ها یا همون کشتی گیر های لاتین تبار و اغلب مکزیکی بودند که موفقیت های خوبی هم داشتند و باعث شدند که نگاه دنیا به کشتی سریع و های فلایینگ و حرکات جمله Eddie Guerrero , Chavo Guerrero jr , Rey Mysterio, Konnan, Psicosys , La Parka , Juventun Guerrera , Super Calo , Villano, و بسیاری دیگه حضور داشتند که افتخارات خوبی هم کسب کردند از جمله عناوین تگ ، سبک وزن ، U.S , TVو...
دبلیو دبلیو ای بعد از فروپاشی دبلیو سی دبلیو کشتی گیرهای برجسته گروهی که اسم بردم از جمله گاررو ها و میستریو رو تحت قرارداد خود دراورد تا علاوه بر تغییر فوکوس از کشتی سنگین وزن و براولینگ به سبک تکنیکی تر طلسم قهرمان نشدن لاتین تبار ها شکسته بشه تا مارکت و حوزه تسلط خودش رو به قاره بزرگ امریکای لاتین و لاتین تبار های خود ایالات متحده گسترش بده ولی بعد از فوت ادی گررو و افول ری میستریو اغلب اون مارکت هارو به کمپانی های AAA و CMLL و حتی کمپانی های ژاپنی NJPW و Dragon Gate از دست داد. و کار تا جایی پیش رفته که AAA که صرفا یک کمپانی مکزیکی کوچک بود در حال حاضر برنامه تلویزیونی Lucha Underground رو با موفقیت در ایالات متحده امریکا که پایگاه اصلی دبلیو دبلیو ای هست گسترش داده و پخش می کنه. به همین جهت امثال میستیکو که موفق ترین کچ کار CMLL و محبوب ترین کچ کار مکزیک و از نظر دیو ملتزر و نشریه Wrestling Observer Newsletterپولساز ترین کچ کار جهان در دهه 2000-2009 شناخته شد رو به خدمت گرفت تا پرسوناژ ناموفق Sin Cara رو اجرا کنه و به هیچ عنوان نتونست از چنین ستاره درخشانی با عملکرد فوق العادش و توانایی هاش استفاده کنه و در نتیجه شکست خورد این کاراکتر.
همینطور آلبرتو دل ریو که اون هم کچ کار شناخته شده ای بود و قهرمان سنگین وزن CMLL بود رو به خدمت گرفت و پوش زیادی هم بهش داد و آلبرتو هم توانایی تکنیکی بالایی از خودش نشون داد ولی دبلیو دبلیو ای این کچ کار هم از دست داد تا بیشتر از این هواداران اون محدوده وسیع جغرافیایی رو با خودش غریبه کنه و این باز هم شکست سیاست های بازاریابی و اقتصادی دبلیو دبلیو ای رو نشون میده.
دبلیو دبلیو ای مسیر درستی در پیش نگرفته و جوان گراییش محدود شده به استخدام افرادی که در سایر کمپانی ها ستاره های بزرگی هستند و اغلب قهرمانی های زیادی داشتند و آوردنشون به NXT . از همین دنیل براین گرفته تا سی ام پانک و جدیدا پرنس دیویت و کنتا کوبایاشی و... اخیرا خبر مذاکره با ساموا جو هم میرسه . آیا استخدام کشتی گیرهای بزرگ سایر کمپانی ها و آوردنشون به NXT و تغییر دادن استیل، سبک مبارزه ، فنون ، گریم و حتی اسمشون و بعد آوردنشون به راستر اصلی اسمش آینده سازیه ؟ یا غیر از غریبه کردن هوادارهای قبلیشون در کمپانی های قبلی محصول دیگه ای داره؟
اون هم در مورد دبلیو دبلیو ای که در گذشته خودش هم کمپانی های پرورش استعداد و آموزشگاه های کشتی کچ مثل OVW و Memphis Wrestling رو داشت و هم برنامه های استعداد یابی مثل Tough Enough.
متاسفانه واقعیت اینه که دبلیو دبلیو ای نه پرورشی برای آیندش داره و نه بلده چجوری جوان تر هارو پوش بده.
مدت زیادی از روزی نگذشته جک سواگر در یکی از مین اونت های رستل منیا بر سر قهرمانی جهان مبارزه میکرد و امروز تبدیل شده به یک Jobber که فقط و فقط بازندست و در مسابقات اولیه حاضر میشه و شکست میخوره. شما اسم این مثال آشکار رو چی میزارید؟ پیشرفت و شکوفایی؟
دیویژن تگ تیم تبدیل به یه شوخی شده که هیچ کشتی گیر سطح بالایی توش حاضر نمیشه. مسابقات تگ تبدیل به مسابقات اوپنینگ شدن و برادران اوسو تقریبا شدن جان سینای تگ تیم !
عناوین Intercontinental و U.S ارزش و اعتبار خودشون رو از دست دادند و حتی یک مسابقه با کیفیت بر سر یکی از این عناوین شاهد نبودیم در چند سال گذشته. جالبه که همین کمربند Intercontitental در گذشته مسابقات زیبایی بر سرش برگزار میشد که بهترین مسابقات سال میشد. Ultimate Warrior قهرمان همین عنوان بود که تونست قهرمان سنگین وزنی اون هم به بزرگی هالک هوگن رو تو رستلمنیا شکست بده . الان این کمربند ها هیچ اعتباری ندارند و همه اینو خوب میدونیم.
درباره زن ها که تصور نمی کنم حرفی برای زدن وجود داشته باشه. صرفا یک ابزار برای شو آف کردن با بیکینی و مسابقات به اصطلاح سرگرم کننده ی **** ها و پر کردن گالری عکس ها از کسایی که تو حرفه مدلینگ هم ریجکت شدن اکثرا.
زیاد درباره اختلاف فاحش کیفیت به اصطلاح دیواهای دبلیو دبلیو ای با به طور مثال ناک آوت های تی ان ای صحبتی نیاز نیست بکنم چون شما به طور مستمر مسابقات هاردکور و انواع دیگر مسابقات از جمله ladder , Cage , no holds Barred و بسیاری رقابت های سنگین دیگه که حتی بسیاری از کچ کار های مرد دبلیو دبلیو ای ازش دوری می کنند رو بین زن های TNA می بینید.
این مساله همینطور یاد آور این هست که چطور عنوان قهرمانی زنان دبلیو دبلیو ای که در سالهای نه چندان شاهد رقابت تکنیکی سنگین بین امثال Victoria , Mickie James , Trish Stratus و Gail Kim که به باور من بهترین کشتی گیر زن حال حاضر امریکای شمالی هست و بسیاری دیگه در جریان بود تبدیل به این شوخی احمقانه شده که تعدادی دختر صرفا به جهت شو آف و به حالت رینگ گرل های مسابقات بوکس با بیکینی عشوه های احمقانه انجام میدن و این چیزی که در دیویژن زنان دبلیو دبلیو ای وجود داره اسمش به هیچ عنوان کشتی حرفه ای نیست.
دورانی که توش یک مرد جذاب قوی هیکل قد بلند عضلانی قهرمان بود و همرو شکست میداد و هوادارهارو به پای تلویزیون می کشید تموم شده. هیچ یک از کشتی گیرهایی که تماشاگران فعلی نسبت بهشون واکنش مثبت نشون میدن و بهشون علاقه مند هستند این ویژگیهارو ندارند. از دنیل براین گرفته تا پانک تا زیگلر و... این اندیشه ی وینس مک من هست که دیگه کهنه شده و عملا به شعور مخاطب توهین میکنه. هیچکس با رومن رینز مشکلی نداره. اتفاقا استعداد های خوبی داره ولی وقتی شما از هفته ها قبل مردم رو برای بازگشت براین در رویال رمبل آماده میکنید و بعد به اون شکل از مسابقه حذفش می کنید آیا شما کار هوشمندانه ای انجام دادید؟ رفتاری که با سایر جوان تر ها در رویال رامبل شد چطور بود؟ مثل همین بری وایت. و تا کی باید بیگ شو و کین قدرتشونو تو رویال رامبل به نمایش بزارن؟ آیا دورانشون سر نیومده و بهتر نیست به بقیه پوش داده بشه؟
از کیفیت مسابقات گرفته تا تبلیغات و پی پر ویو هایی که هرسال اسمشون عوض میشن. چرا ؟ چون قبلیه یک شکست بوده و صرفا یک شکست. کمپانی یی که حتی در زمینه گزارشگری هم فاجعست. چی میشه گفت درباره دبلیو دبلیو ای و دقیقا کجای دبلیو دبلیو ای داره پیشرفت میکنه؟
از کدوم نقطه مثبت دبلیو دبلیو ای مایلید صحبت کنیم؟ نشانه های پیشرفت دبلیو دبلیو ای دقیقا چیست و چرا من نمیبینمشون؟
ممنونم بابت خوندن صحبت هام. ببخشید که طولانی شد.
amirhossein619
02-27-2015, 10:57 PM
از کدوم نقطه مثبت دبلیو دبلیو ای مایلید صحبت کنیم؟ نشانه های پیشرفت دبلیو دبلیو ای دقیقا چیست و چرا من نمیبینمشون؟
حرف شما کاملا منطقی هست و همه ی موارد رو قبول دارم ولی من برای بار سوم دارم میگم من نگفتم دبلیودبلیوای از همیشه داره بهتر میشه من گفتم نسبت به دو سال گذشته داره بهتر میشه(و شده)اینایی که شما گفتی توی دوسال گذشته هم نبودن ولی چیز هایی که باعث پیشرفت نسبت به 2سال گذشته شده فقط در وجود استار های جدید خلاصه میشه شاید به قول کیان(همون پایروت)توی زمینه ی رستلینگ پیشرفت کرده ولی تو قسمت استوری خوب نیست ولی همین هم غنیمت هست نشونه ی پیشرفتش اینه که ما یه کاراکتر ترسناک همراه با یک میک اسکیلز خوب داریم.نشونه ی پیشرفتش اینجاست که استاری داریم که روز به روز داره کارش با میکروفون بهتر میشه و کارش توی رینگ هم به قدری خوب هست که باعث میشه کمتر دلتنگ پانک بشیم،نشونه ی پیشرفت اینه که یه سری استار هایی رو آورده که باعث شدن همین ان ایکس تی تیک اور آخری به اندازه ی یه سری از پی پر ویو های سال 2012و2013 می ارزه.بله اینا همشون پیشرفت هستن.بعله اگه شما مد نظرت اون دوران طلایی هست باید بگم که دبلیودبلیوای هیچ وقت پیشرفت نمیکنه اما همینطور که من توی صحبت هام گفتم نسبت به 2-3سال اخیر پیشرفت کرده.شما همین رسلمنیای امسال رو که قرار هست برگذار بشه رو با رسلمنیا28-29-30مقایسه بکن ببین چقدر خوب هست.اینا همشون پیشرفت هست.
pouryaorn
02-28-2015, 12:27 AM
در مورد این پوستر باید بگم که جای سه نفر خیلی توش خالیه یکی رندی دیگری هم ست رولینز و بری وایات
براک لسنر هم خر میخواد هم خرما هم میخواد توی دبلیو دبلیو ای باشه هم کنارش تو یو اف سی فایت داشته باشه یو اف سی که مثه دبلیو دبلیو ای نیست که رسلرا از روی استوری عمل کنن
اونجا حساب کتاب داره نمیشه هروقت بخواد بره و بیاد این خواسته براک اگه واقعیت باشه دور از منطق هستش
ساموا جو هم اگه بیاد وارد راستر بشه بعد از چندتا مسابقه جابرش میکنن و میشه مهره سوخته...
Naser
02-28-2015, 12:09 PM
براک لسنر هم خر میخواد هم خرما هم میخواد توی دبلیو دبلیو ای باشه هم کنارش تو یو اف سی فایت داشته باشه یو اف سی که مثه دبلیو دبلیو ای نیست که رسلرا از روی استوری عمل کنن
اونجا حساب کتاب داره نمیشه هروقت بخواد بره و بیاد این خواسته براک اگه واقعیت باشه دور از منطق هستش
مطمئنم براک لزنر از من و شما خیلی بیشتر قوانین یو اف سی و این مسائل رو میدونه و قهرمان اونجا بوده...این کاملا یک امر طبیعیه که یک شخص میتونه توی دوتا کمپانی یعنی ام ام ای و رسلینگ کاربکنه و اصلا مشکلی هم نداره فقط باید توی قرارداد دو طرف توافق بشه ...بابی لشلی هم توی تی ان ای فعالیت میکنه اما توی کمپانی های ام ام ای هم مسابقه میده و هیچ مشکلی نداره.
pouryaorn
02-28-2015, 12:23 PM
مطمئنم براک لزنر از من و شما خیلی بیشتر قوانین یو اف سی و این مسائل رو میدونه و قهرمان اونجا بوده...این کاملا یک امر طبیعیه که یک شخص میتونه توی دوتا کمپانی یعنی ام ام ای و رسلینگ کاربکنه و اصلا مشکلی هم نداره فقط باید توی قرارداد دو طرف توافق بشه ...بابی لشلی هم توی تی ان ای فعالیت میکنه اما توی کمپانی های ام ام ای هم مسابقه میده و هیچ مشکلی نداره.
اون که درست معلومه از من و شما قوانین و بهتر میدونه اما رو راست اینطوری به مشکل میخوره و در آخر باید یا یو اف سی رو انتخاب کنه یا دبلیو دبلیو ای رو انتخاب کنه
همینطوری براک پارت تایم هستش اکه بخواد توی دو تا کمپانی فعالیت کنه که دیگه شاید در سال یکی دوبار به زور ببینیمش
شایدم براک قصدش اینه بره اونجا جواب ادعای فایترهایی رو بده که واسش کری خوندن...
Naser
02-28-2015, 12:30 PM
اون که درست معلومه از من و شما قوانین و بهتر میدونه اما رو راست اینطوری به مشکل میخوره و در آخر باید یا یو اف سی رو انتخاب کنه یا دبلیو دبلیو ای رو انتخاب کنه
همینطوری براک پارت تایم هستش اکه بخواد توی دو تا کمپانی فعالیت کنه که دیگه شاید در سال یکی دوبار به زور ببینیمش
شایدم براک قصدش اینه بره اونجا جواب ادعای فایترهایی رو بده که واسش کری خوندن...
اگرآمادگی بدنی مطلوبی داشته باشه هیچ مشکلی برنمیخوره... میتونه در سال دو یا سه تا فایت بکنه توی یو اف سی ، چون اگر اطلاع داشته باشین فایترهای یو اف سی در سال همین حدودا فایت میکنن و زیاد مسابقه نمیدن دیگه نهایتا شش هفتا آخرش... و براک هم میتونه توی دابلیودابلیو ایی هم به همین منوالی که الان پیش میره مسابقه بده.
به نظر من ایده ای توی سره لزنر هست میخواد کاری کنه که کسی نه تا الان کرده و نه خواهد کرد . به احتمال زیاد میخواد قهرمان یو اف سی بشه و در عین حال قهرمان رسلینگ هم باشه .
حالا شما نگاه عکس آواتاره من بکنید ببینید از نظر براک روی شونه ی اونوریش جای چی کمه؟؟؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.