توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| × فـــوری » استار بزرگ از Wwe جدا شد ! ×
Scofield
02-27-2015, 01:04 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
× فـــوری » استار بزرگ از Wwe جدا شد ! ×
نام ری میستریو به تازگی به قسمت Alumni سایت WWE.Com منتقل شد و این بدین معنی می باشد که او از WWE جدا شده است ( یا بزودی جدا می شود ) .
مدت هاست میستریو و WWE بر سر مسائل قرارداد با هم در تضاد هستند و بالاخره این کش و قوس ها به پایان رسید و ری میستریو از WWE جدا خواهد شد .
میستریو پس از 5 سال حضور در WCW ، در سال 2002 با WWE قرارداد امضا کرد و در طول کریر ـش صاحب هر دو تایتل مهم کمپانی ( WHC و WWE ) شد و به یکی از محبوب ترین رسلر ها
بین هواداران آمریکای لاتین و کودکان تبدیل شد .
WWE هم در این رابطه گفت : " ری میستریو دیگر تحت قرارداد WWE نیست ! "
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
» حسابِ ویژه مقامات بر روی ســـزارو و تایسن کـــید «
به گزارش از منابع معتبر , مقامات WWE حساب ویژه ای روی قهرمانان تگ تیم یعنی سزارو و تایسن کید باز کرده اند و به نظر می رسد پوش آن ها تا رسلمنیا 31 ادامه پیدا کند .
همچنین انتظار می رود این گروه در آینده ای نزدیک نامی رسمی داشته باشد .
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
» برنامه های احتمالی برای بازگشت شیمس «
شایعات جاکی از این است که شیمس پس از مدت ها در ماندی نایت راو هفته بعد در Newark , NJ باز خواهد گشت .
احتمال می رود شیمس در رسلمنیا به مصاف براین برود , البته این موضوع هنوز تایید نشده است .
Seraph
02-27-2015, 04:10 PM
اون موقع که کشتی کج رو جدی میگرفتم و طفل بودم ، از اینکه می دیدم باتیستا و ری میستریو و ادی گوئررو پشت هم هستن و با هم رفیقن خیلی عشق میکردم
یادش به خیر ...
براش آرزوی موفقیت داریم .
pouryaorn
02-28-2015, 12:12 AM
من مسابقات ری و ادی گوئررو مرحوم رو هیچوقت یادم نمیره سال 2005 بهترین سال کریر ری بود
واسش آرزوی موفقیت دارم
R¡~~@
02-28-2015, 10:21 AM
Wwe جان خسته نباشى عزيزم!!! باريكلا كه با رستلر هايى مثل تايتس اونيل ، درن يانگ،هيث،ادام رز،جان سيناى منفور،كورتيس اكسل و فاندانگو فرت و فرت قرارداد ميبدى و ستاره هاتو ميندازى سطل آشغال... رى ميستريو زندگيه... نميشه ازش دل كند و قانع شم كه رفته... جديدا كمپانى خيلى ستاره هاشو نابود كردو كلى استار دوهازارى اورد... تو اين جديدا بست اين ورد رفت... البرتو رفت.... رى ميستريو رفت... اون بورن رفت... جان مريسن رفت... گابريل رفت...الان ميگيد گابريل ستارس؟؟؟نه نيست ولى خيلى راحت ميتونست باشه.. يعنى ارزشش از فاندانگو كمتر بود؟؟؟ قابليتاش از استار هاى خوب كمتر بود؟؟ يادتون نيست چه حركتايو ميزد؟؟؟ اون ميتونس يه فيوچر واقعى باشه و كمپانى بهش يه خورده اهميت نداد و چسبيد به استارهايى كه ازش خوشش مياد مثل جان سينا... جان مريسن چى؟؟؟ كم خوب بود؟؟؟ كم وحشى بود؟؟؟ كم ريسك ميكرد؟؟ كم قابليت داشت؟؟؟ كم طرفدار داشت؟؟ كم رينگ اسكيلز خوبى داشت؟؟؟ نميتونست حداقل يه استار درجه دو باشه؟؟؟ دبليودبليو اى اين اخراش اينو با يه سيگنچر ميبازوند و حق داشت بره تا ازش استفاده كنن..اون بورن هم ازش استفاده نشد و نابود شد.. به جز موقعى كه كمربندارو با كوفى گرفتن و گرنه دبليودبليواى به اون يه نخود هم اهميت نداد... بقيه رو هم كه نيازى به تعريف نيست فكرشو ميكنم يه موقع دبليودبليواى چقدر با اين استارا هيجان داشتو عالى بود ولى الان ديگه نيستن اصابم خيلى به هم ميخوره (( منظورم با سى ام و رى و دلريو بود تو اين جمله ى اخر))
amirhossein619
02-28-2015, 03:03 PM
Wwe جان خسته نباشى عزيزم!!! باريكلا كه با رستلر هايى مثل تايتس اونيل ، درن يانگ،هيث،ادام رز،جان سيناى منفور،كورتيس اكسل و فاندانگو فرت و فرت قرارداد ميبدى و ستاره هاتو ميندازى سطل آشغال... رى ميستريو زندگيه... نميشه ازش دل كند و قانع شم كه رفته... جديدا كمپانى خيلى ستاره هاشو نابود كردو كلى استار دوهازارى اورد... تو اين جديدا بست اين ورد رفت... البرتو رفت.... رى ميستريو رفت... اون بورن رفت... جان مريسن رفت... گابريل رفت...الان ميگيد گابريل ستارس؟؟؟نه نيست ولى خيلى راحت ميتونست باشه.. يعنى ارزشش از فاندانگو كمتر بود؟؟؟ قابليتاش از استار هاى خوب كمتر بود؟؟ يادتون نيست چه حركتايو ميزد؟؟؟ اون ميتونس يه فيوچر واقعى باشه و كمپانى بهش يه خورده اهميت نداد و چسبيد به استارهايى كه ازش خوشش مياد مثل جان سينا... جان مريسن چى؟؟؟ كم خوب بود؟؟؟ كم وحشى بود؟؟؟ كم ريسك ميكرد؟؟ كم قابليت داشت؟؟؟ كم طرفدار داشت؟؟ كم رينگ اسكيلز خوبى داشت؟؟؟ نميتونست حداقل يه استار درجه دو باشه؟؟؟ دبليودبليو اى اين اخراش اينو با يه سيگنچر ميبازوند و حق داشت بره تا ازش استفاده كنن..اون بورن هم ازش استفاده نشد و نابود شد.. به جز موقعى كه كمربندارو با كوفى گرفتن و گرنه دبليودبليواى به اون يه نخود هم اهميت نداد... بقيه رو هم كه نيازى به تعريف نيست فكرشو ميكنم يه موقع دبليودبليواى چقدر با اين استارا هيجان داشتو عالى بود ولى الان ديگه نيستن اصابم خيلى به هم ميخوره (( منظورم با سى ام و رى و دلريو بود تو اين جمله ى اخر))
من همینطور که بار ها و بار ها گفتم از پانک بدم اومد چون درحق کمپانی نامردی کرد(بحث رو باز نکنید لطفا)همینطور هم الان میگم که کار کمپانی واقعا خوب نبود و نامردی بود.درسته ری مستریو دیگه اون توان رو نداشت و مسابقه هایی که برگذار میکرد در سطح خیلی عالی نبودن و معمولی بودن ولی خوب این کار دبلیودبلیوای نامردی بود که به همین راحتی تموم کرد.باید حداقل میاور یه قرارداد کوتاه مدت باهاش میبست بعد از یه مدت کوتاه یه مسابقه ای چیزی سر کریر برگذار میکرد یا نه حداقل ری مستریو یه مسابقه ی خیلی زیبا انجام میداد ولی طوری بود که قبلش اعلام بکنه که مثلا بعد از این مسابقه بازنشسته میشه.ری مستریو الان مثل یه چیز بی ارزش باهاش برخورد شد و این کار واقعا اشتباه بود باید یه قرارداد کوتاه مدت هم که شده میبست و بعد خودش توی رینگ خداحافظی میکرد
امیدوارم موفق باشه چون حتی وقتی که فهمیدم رسلینگ فیک هست بازهم دوستش داشتم:rose_mini:
Persian Dragon
02-28-2015, 03:37 PM
حتما شما ها خبر دارید که ری میستریو خودش به اصرار و صد جور درخواست کرده از قرارداد آزادش کنن دیگه نه ؟! :504:
amirhossein619
02-28-2015, 03:46 PM
حتما شما ها خبر دارید که ری میستریو خودش به اصرار و صد جور درخواست کرده از قرارداد آزادش کنن دیگه نه ؟! :504:
جدا؟
اینطور که این صحبت میکرد فکر کردم ری میخواسته ولی خود کمپانی بی خیال شده:22:
Persian Dragon
02-28-2015, 03:56 PM
جدا؟
اینطور که این صحبت میکرد فکر کردم ری میخواسته ولی خود کمپانی بی خیال شده:22:
یا شما اخبار اینجارو نخوندید یا تو قسمت اخبار جریان مربوط به میستریو رو این چند وقته قرار ندادند من نمی دونم من اگه حرفی دوباره بزنم بحث میشه :|
ری میستریو دیگه مث قدیم نبود تا سال 2007 دیگه اوج ری بود و تا 2010 به بعد دیگه خیلی توانایی های رسلینگش کم شد و زود به زود مصدوم میشد من خودم خیلی ازش خوشم میومد ولی مث دیگه مث اوایلش نبود خودش هم می خواست پاشه بره یا تو aaa تو مکزیک یا لوچا آندرگراند. جریان از این قرار بود که وینس واسه اینکه ری مدت زیادی مصدوم بوده و خارج دور براساس یه بند تو قرارداد گفته ری باید به جاش چند ماه اضافه تر از قراردادش فعالیت کنه ری هم اعتراض کرده و خواسته هر جور شده کمپانی از قرارداد آزادش کنه که بالاخره اتفاق افتاد
sardar
02-28-2015, 06:12 PM
ای کاش از ری میستریو برای پیشرفت سین کارا استفاده میشد
فرقی نداره میستریو خودش رفت یا بیرون کردنش مهم اینه که اسمش بزرگ بود توی سبک خودش دست کمی از باقی بزرگها نداشت.
این دو سه سال اخیر کلا خیلی کمرنگ بود و الانم به بدترین شکل رفت.
wwepunk
03-01-2015, 07:41 AM
متنت رو Amirm يه جوري نوشتي كه انگار وينس مكمن عضو انجمن و قرار پيامت رو بخونه
خسته نباشي
Cna3zar
03-01-2015, 10:56 AM
براش آرزوی موفقیت دارم
با اون جثـــش واقعا عالـــی بــود
آخرم نشــــد یه مسابقه بین ری و سین کارا اصلی رو بصورت سینگل ببینیــــــم ...
Naser
03-01-2015, 11:05 AM
دوستان سین کارا چندان های فلایر قوی و خاصی نبود ...چه سین کارای اصلی و چه سین کارای فعلی دابلیودابلیوایی...
درحالیکه الان دابلیودابلیوایی بهترین های فلایرهای دنیا رو در اختیارش داره که میتونن از ری هم بهتربشن افرادی مثل: آدریان نویل ، فین بالور ، کالیستو و تایسون کید ، هیدئوایتامی و ...
من منتظر فیود نویل و ری بودم که متاسفانه نشد!
این نکته رو اضافه بکنم که کمپانی هیچ اشتباهی در رابطه با ری انجام نداد تازه بنظرم خیلی هم بهش لطف کرد چون ری نود درصد مواقعی که قرارداد داشت رو مصدوم بود ... تازه بازهم خودش نخواست در کمپانی بمونه و نمیخواست که در دابلیودابلیوایی کریرش رو با یک لست مچ به اتمام برسونه و هال آو فیمر بشه و خودش ظاهرا دوست داره کارش رو توی مکزیک ادامه بده.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.