PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| » خــبــر فـــوری : تاپ استار Wwe قبل از رسلمنیا مصدوم شد !!!

Scofield
03-29-2015, 10:47 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

» خــبــر فـــوری : تاپ استار Wwe قبل از رسلمنیا مصدوم شد !!!

به گزارش از PWInsider , بــِـری وایــِــت امروز در رینگ Levi's Stadium در حال آماده سازی برای مسابقه ــش با آندرتیکر بود که به نظر می رسد از ناحیه مــُـچ دچار پیچ خوردگی شده است .

وایــِــت بلافاصله پس از این اتفاق به بیرون از رینگ برده شد و پزشکان WWE در حال بررسی وضعیت او هستند . هنوز معلوم نیست که مصدومیت چقدر جدی است و این تاپیک با آمدن

خبر جدید آپدیت می شود !

pouryaorn
03-29-2015, 11:48 PM
امیدوارم انتشار این خبر محض این باشه که بخوان بر حساسیت های مسابقه اضافه کنن وگرنه اگه همچین اتفاقی بیوفته رسلمنیای امسال خراب میشه
قصد من طرفداری از بری وایات نیست اما اگه رو راست بخوایم به قضیه نگاه کنیم بری وایات در حال حاضر آینده خودش و هم دوره های خودش رو میتونه رقم بزنه چون اگه بتونه عالی عمل کنه ازین به پس بیشتر به جوون ها میدون میدن و برای همچین روزای سختی به رسلر های جوون خودش تکیه میکنه
من به شخصه منتظر این مسابقه هستم و واسم فقط این مهمه که بری وایات امشب(در واقع امروز) چه کار میکنه آیا رضایت همه رو بدست میاره یا نه عملکرد کلی انتقاد به همراه داره

Roman
03-30-2015, 12:02 AM
پارسال که رسلمنیا به خاطر مسابقه ی برایان کلا داغون بود خدا کنه امسال خراب نشه:504:

من نمیدونم اما شاید هم اگر قرار باشه مسابقه کنسل بشه به نظرم دو حالت داره یا اصلا قرار نبود این مسابقه شکل بگیره و با پرداختن به همچین مسابقه ای
فقط خواستن هیجان پی پی وی رو بیشتر کنن یا اینکه تصمیمشون رو عوض کردن و قراره مسابقه بین وایت و تیکر بره برای پی پی وی بعدی
اصلا ممکنه مصدومیت جزیی باشه و مشکلی ایجاد نکنه. پیچ خوردگی دست برای آدمی با هیکل و قدرت بری وایت مشکل خاصی ایجاد نمیکه کادر پزشکیشون هم
که قطعا مثل کادر پزشکی کمپانی aaa نیست!

shahramtaker
03-30-2015, 12:16 AM
شایعه محضه

MrHOF
03-30-2015, 12:16 AM
باز نزدیک 1 آپریل و 13 فروردین شدیم شروع کردن :510:

برادر نکن خوبیت نداره :d

Scofield
03-30-2015, 12:18 AM
باز نزدیک 1 آپریل و 13 فروردین شدیم شروع کردن :510:

برادر نکن خوبیت نداره :d

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

MrHOF
03-30-2015, 12:24 AM
حاج علی مثل اینکه متوجه نشدی :d

گفتم نزدیک 1 آپریل شدیم و دروغ 1 آپریل که برای خارجی هاست و دروغ 13 که برای ما هاست !!

یعنی اون منبعت دروغ 1 آپریل وِل داده :d

Scofield
03-30-2015, 12:25 AM
آخه منو خطاب قراردادی :ی

Roman
03-30-2015, 12:26 AM
یعنی اون منبعت دروغ 1 آپریل وِل داده :d

ای بر پدر بی پدر اون منبع خارجی خخخخ
2ساعت توی پست قبلی تایپ کردم بابا :d

Roman
03-30-2015, 12:26 AM
آخه منو خطاب قراردادی :ی