توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| آیا بـراک اجازه استفاده از تیغ را در wm 31 داشت ؟ | حذف صدای شعار هوادارا در راو ؟! و ...
AƦAƾH
03-31-2015, 11:05 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
آیا بـراک اجازه استفاده از تیغ را در WM 31 داشت ؟
صحبت های زیادی مبنی بر اینکه بــراک لــسنر عمل Blade Job رو در رسلمنیا انجام داده و با تیغ پیشونی خود را خونی کرد مطرح شده .
تعداد زیادی از هوادارا عکسی متحرک رو برای خبرگزاری ها ارسال کرده اند که در اون مشخص هست داور تیغی رو به دست رومن رینز میده
تا رومن هم در زمان بازگشتش به رینگ اونو به بـراک بده .
اگر این موضوع حقیقت داشته باشه احتمال بسیار زیاد اجازه این اتفاق توسط وینس مکمن صادر شده , حرکتی که سالهاس در WWE ممنوع شده !
در پایین این تصویر متحرک رو میبینید ( توجه داشته باشید حجم عکس بالا هست , تا لود شدن کامل صبر کنید )
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
پـوش بزرگ برای دیــوا
بنا بر خبرهای منتشر شده در خبرگزاری ها , ویــنس مـکمن شخصا حساب ویژه ای روی لانـــا باز کرده و به او امید زیادی دارد .
گفته میشه وینس برنامه های بزرگی برای او در آینده آماده کرده .
حذف کردن صدای هوادارا در راو
تعداد بسیاری از هوادارا که در راو دیشب حضور داشتند اعلام کردن WWE به طور کاملا واضح شعار هوادارا در دقایق پایانی شو رو حذف کرده .
هوادارا گفته اند در دقایق پایانی به شدت شعار NxT سر داده میشد و به نوعی مین ایونت رو مسخره میکردند .
همچنین زمانی که استینگ مصاحبه اش پس از راو رو انجام داد تماشاچی ها به شدت نام آنـــدرتــیــکــر رو فریاد میزدند !
Omid_Lesnar
03-31-2015, 11:11 PM
به طور کاملا آشکار تیغ رو میده به رینز واسه تراشیدن ریش رینز که نبوده قائدتا:22:
منم تعجب کردم دیشب چه زود از سر براک خون باز شد چون شددت ضرهب هم اونقدر بالا نبود
در کل تفاوت آنچانی نداره با تیغ یا با ضربه سرش خونی شده باشه!
مهم تاثیرش رو مسابقه بود که کاملا کم کرد به بالا بردن سطح مسابقه!
مطمئنآ از زمان خونی شدن سر براک لزنر بازی صد برابر به هیجانش اضافه شد و ادرنلین به طور طبیعی میره بالا.
وینس هم اینو خیلی وقته فهمیده که دیگه با پی جی و مین اونت میز و سینا نمیشه مخاطب جذب کرد.
امیدواریم بیستر از این اتفاقا بیفته
pouryaorn
03-31-2015, 11:40 PM
این که از سر براک خون اومد کاملا مشخص بود از پیش تعیین شده بوده چون ازین ضربات در خیلی از مسابقات دیده شده که منجر به خون ریزی نشده
اما خیلی به هیجان بازی اضافه کرد
اما دهان و گونه براک واقعا ضخمی شده بود و جدا از نمایش بود
wwepunk
03-31-2015, 11:46 PM
بنظر من كه سر براك بخاطر خوردن به ميله كنار رينگ شكست و خوني شد
استفاده از تيغ و اين چيزا هم الكي هيچ **** استاري سر خودش رو با تيغ خراش نميده
اينكه تو اين لحظه چه اتفاقي افتاده نميدونم اما هيچ دليلي نميبينم كه داور بخواد تيغ بده به رومن رينز تا رومن رينز ببره بده به براك لزنر !!!!!
خب چرا خود داور تيغ رو مستقيم نداد به براك ؟؟؟
pouryaorn
03-31-2015, 11:52 PM
بنظر من كه سر براك بخاطر خوردن به ميله كنار رينگ شكست و خوني شد
استفاده از تيغ و اين چيزا هم الكي هيچ **** استاري سر خودش رو با تيغ خراش نميده
اتفاقا هرچی خون در مسابقات تا به حال دیدی از 100% دست کم 90% با تیغ بوده ازین بابت خیالت راحت باشه که یه کار عمدی بوده
اگه دقت کنی در بیشتر مواقع که یه رسلر از سرش خونی ریخته میشه بعد از دزیافت ضربه حدودا چند ثانیه دوربین طوری ازش فیلمبرداری میکنه تا واضح نباشه یا طرف به صورت خودشو روی زمین میندازه تا به صورت آشکار اینکارو انجام نده
wwepunk
04-01-2015, 12:02 AM
اتفاقا هرچی خون در مسابقات تا به حال دیدی از 100% دست کم 90% با تیغ بوده ازین بابت خیالت راحت باشه که یه کار عمدی بوده
اگه دقت کنی در بیشتر مواقع که یه رسلر از سرش خونی ریخته میشه بعد از دزیافت ضربه حدودا چند ثانیه دوربین طوری ازش فیلمبرداری میکنه تا واضح نباشه یا طرف به صورت خودشو روی زمین میندازه تا به صورت آشکار اینکارو انجام نده
والا من 3 سال كشتي كج تمرين كردم از چنين چيزي كه شما داريد ميگيد ( تيغ بدن دستت كه خودتو ضخمي كني ) بي خبرم
موضوع بعدي هم اينكه چرا بايد داور تيغ رو بده به رومن رينز تا رومن رينز ببره بده به براك لزنر ؟؟؟؟؟
چرا داور مستقيم نداده به براك لزنر ؟؟؟ اين وسط دلال ميخواد چيكار ؟؟؟ به گفته شما اگه تيغ گذاشته تو دست رومن رينز پس ميتونسته تيغ رو تو دست براك لزنر هم بزار .
سر براك خورد به ميله و شكست براك كه ادم اهني نيست خب سرش ميشكنه
AƦAƾH
04-01-2015, 12:07 AM
دادا شما خیالت راحت و مطمئن باشه از این موضوع . داستان Blade Job یه چیز خیلی جا افتاده بین تمام رسلینگ فن ها هستش دیگه الان و همه در جریانش هستند .
شما هم ساده ترین راه اینه یه سرچ تو ویکیپدیا کنی در این مورد خودت کامل متوجه میشی :3214332768429986099
حالا من این این داستان دیشب رو کار ندارم و نه تایید میکنم و نه تکذیب ( هرچند تصویر مشخص هست ولی من چیزی نمیگم با اطمینان الان ) اما کلا داستان تیغ ککشیدن از قدیم بوده ..
شما فیلم The Wrestler هم میتونید ببینید که یه قسمتش این موضوع رو نشون میده ..
pouryaorn
04-01-2015, 12:10 AM
والا من 3 سال كشتي كج تمرين كردم از چنين چيزي كه شما داريد ميگيد ( تيغ بدن دستت كه خودتو ضخمي كني ) بي خبرم
موضوع بعدي هم اينكه چرا بايد داور تيغ رو بده به رومن رينز تا رومن رينز ببره بده به براك لزنر ؟؟؟؟؟
چرا داور مستقيم نداده به براك لزنر ؟؟؟ اين وسط دلال ميخواد چيكار ؟؟؟ به گفته شما اگه تيغ گذاشته تو دست رومن رينز پس ميتونسته تيغ رو تو دست براك لزنر هم بزار .
سر براك خورد به ميله و شكست براك كه ادم اهني نيست خب سرش ميشكنه
شما سه سال توی آکادمی دبلیو دبلیو ای که نبودی که خبر داشته باشی تیغ میدن به دست کسی یا نه دبلیو دبلیو ای هزار مدل ترفند داره
اگه دقت کنی براک حرکتی انجام نمیداد که داور بخواد به سمتش بره و داور بهانه ای واسه نزدیک شدن به براک نداشت من اون صحنه رو بارها دیدم و متوجه شدم براک تیغ در دست چپش بود پاول هیمن به سمتش اومد و انگار براک با دست چپش یه چیزی رو میزاره زیر اون بنری که دور رینگ گزاشتن
basanjideh
04-01-2015, 12:28 AM
موضوع دست دادن داور با رومن یه چیز مرسوم هست... وقتی کشتی گیر ضربه بدی دریافت میکنه داور دست کستی گیر رو میگیره و کشتی گیر اگه خوب باشه واکنش نشون میده.. اگه بد باشه نه.. این اتفاق سامرسلم 2014 هم افتاد.. !!
Scofield
04-01-2015, 12:36 AM
موضوع دست دادن داور با رومن یه چیز مرسوم هست... وقتی کشتی گیر ضربه بدی دریافت میکنه داور دست کستی گیر رو میگیره و کشتی گیر اگه خوب باشه واکنش نشون میده.. اگه بد باشه نه.. این اتفاق سامرسلم 2014 هم افتاد.. !!
دست دادن ؟ :22:
یه بار با دقت نگاه کن , قشنگ معلومِ یه چیز میذاره تو دستِ رینز که چیزی جز تیغ نمی تونسته باشه . ضمناً بعد از اینکه داور چیزی به رینز میده , رینز دستش رو ســِـفت می بنده که تابلو نشه و
چیزی از تیغ معلوم نشه . به قول شما اگه داور دست داده بود ( که چنین چیزی محالِ ) دلیلی نداشت رینز بعدش دستش رو ببنده .
pouryaorn
04-01-2015, 12:44 AM
شما تصویر متحرک رو ببین
این کجاش دست دادن داور به کشتی گیره واسه جویا شدنه حالش؟
انگار میخواد بهش هشیش یا علف بده که یواشکی یه چیزی بهش میده
همون طور که آرش عزیز گفت در فیلم the wresler در یکی از صحنه های فیلم میکی رورک که در نقش رندی پم بود وسط مسابقه زمانی که روی زمین افتاده از لای باند دور مچش یه تیغ برمیداره و روی پیشونیش میکشه این فیلم زندگی واقعی یکی از رسلرها رو به تصویر کشیده
The Buzzards
04-01-2015, 05:41 AM
بحث Blade Job كه صحبتى توش نيست چون يك چيز مرسوم هست و بارها اتفاق افتاد ـه
ولى در مورد بازى براك من همين دوباره داشتم بازى رو نگاه ميكردم
بعد از تايمى كه داور يه چيزى داد به رومن تا زمانى كه براك سرش خونى شد رومن هيچ چيزى دست براك نداد و حتى مشتى هم نزد كه بخوايم بگيم شايد رومن كارى كرده باشه حالا باز اگه يه بار ديگه با دقت نگاه كنين مسابقه رو مشخصه براك سرش واقعا شكسته شده و خبرى از تيغ و اينجور چيزا نبود
این درسته که کشتی گیرا با استفاده از تیغ سرشونو خونی میکنن ولی من این صحنرو با دقت چند بار نگاه کردم براک بلافاصله وقتی سرش خورد به میله فوری خون از سرش باز شد قبلشم که من ندیدم کاری کن که از سرش خون بیاد بعدشم که اصلا ندیدم که از چیزی استفاده کنه من فکر کنم سر براک لزنر واقعا شکست
Roman
04-01-2015, 01:46 PM
دل شیر میخواد این کارا
اگه قرار بود هرکسی بتونه این کارا رو انجام بده براک الان براک نبود یکی مثل رالینز بود و پشت چندنفر دیگه قایم میشد و با کش کردن بریفکیسی که کاملا به ناحق بدست اورده بود بازهم به ناحق قهرمان میشد. بازم برید بگید رالینز آیندست.
اگه آینده ی کمپانی این رالینزه من حاضرم لیگ دسته اول فوتبال ایران ببینم اما کشتی کج نبینم.
کمپانی هیچ و هیچ اعتباری به رالینز نداد. بدترین کاری که میشو رو با رالینز انجام داد.
فقط طرفداران تعصبی این کشتی گیر ممکنه اینو قبول نکنن.
چندین بار هم که کادر پشت صحنه هواسشون نبود موقع کلوز آپ دوربین از ورود افراد یا مجریها اومدن جلو دوربین سریع خم شدن معلوم نشن.
Naser
04-01-2015, 01:57 PM
منم صحنه ی خونریزی رو دیدم اصلا لزنر وقت این رو نداشت که تیغ بزنه سرشو و شکستگی واقعی بود... دقیقا همون لحظه ای که سر لزنر به استیل اصابت کرد دوربین به سمت لزنر بود و حتی خط خونریزی و شکستگی مشخص بود.
wwepunk
04-01-2015, 05:28 PM
كاملا حرفت درسته
خيلي وقتها كشتي گيرها با حركت به داور ميفهمونن كه حالشون خوبه
دقيقا كاري كه رومن رينز كرد دست داور رو فشار داد كه يعني حالم خوبه
The Evil Dead
04-01-2015, 05:33 PM
دوست عزیز شما صحنه رو با دقت نگاه کن.دست رینز اولش باز هست چرا وقتی داور که دستش مشت بود میاد دستشو میزاره تو دست رینز،رینز دستشو مشت و سفت میکنه؟بعدم وقتی از سر خون میاد که واقعا سر نمیشکنه.اگه سر لزنر شکسته بود چرا تو راو هیچ بخیه ای چیزی نداشت؟؟؟بعدم شدت ضربه اونقدری نبود که بخواد سر بشکنه.بعدم مسابقات نمایشیه.از 1000 تا اتفاق یکیش واقعیه.حالا شما نظرت اینه که سر شکسته و با تیغ اینکارو نکرده ولی اصلش اینه که با تیغ سرش خونی شده.
یا حق
AriaSoleimani
04-01-2015, 06:59 PM
اگه دقت کرده باشین بعد از اینکه داور به رومن دست داد رومن دستش رو کاملا باز کرد و بلند شد و اصلا چیزی در درستش نبود
Roman
04-01-2015, 08:55 PM
شرمنده باز پست زدم.
اون لحظه رو دو سه بار با بهترین کیفیت دیدم.
زمانی که رینز براک رو هل داد قبلش به دستش خوب دقت کردم
چیزی توی دستاش نبود. انگشتهاش هم باز بودن.
احتمالا داور یه نخ وینستون داده بهش:d
amin1269
04-03-2015, 09:46 AM
برادران ... صحنه دادن تیغ به رومن رینز به طور رسمی از طرف wwe تایید شد و گفته میشه داور تیغ رو به رینز میده و رینز تیغ رو به لزنر میرسونه و با بریده شدن سر لزنر پول هیمن تیغ رو از لزنر میگیره ...
داداشی که میگی چند ساله تمرینکشتی کج داری ... تیغ زدن از قدیمی ترین ترفند های wwe هست که زمان wwf هم خیلی انجام شده ... شما هم به جای اینکه بگی تمرین کشتی کجمیکنی بگو تمرین بازگری میکنم :no:
mohammadsadegh reigns
04-03-2015, 10:18 AM
برادران ... صحنه دادن تیغ به رومن رینز به طور رسمی از طرف wwe تایید شد و گفته میشه داور تیغ رو به رینز میده و رینز تیغ رو به لزنر میرسونه و با بریده شدن سر لزنر پول هیمن تیغ رو از لزنر میگیره ...
داداشی که میگی چند ساله تمرینکشتی کج داری ... تیغ زدن از قدیمی ترین ترفند های wwe هست که زمان wwf هم خیلی انجام شده ... شما هم به جای اینکه بگی تمرین کشتی کجمیکنی بگو تمرین بازگری میکنم :no:
اونوقتی که داور یک چیزی به رومن رینز میده قرص بوده چون اگر دقت کنی براک لزنر چند ضربه ای به رومن رینز وارد می کنه و بعد رومن رینز یک چیزی را می خوره و بعد یک چیز سفید تف می کنه در مورد تیغ هم فکر کنم یک جا جاساز کرده بودن یا شیدم حرف شما درست باشه راستی من تازه تو انجمن عضو شدم و می خوام تیم مورد علاقم را به بارسلونا تغییر بدم کسی می تونه کمکم کنه لطفا:20::20::20:
jessi
04-03-2015, 02:38 PM
خب خدا رو شکر مشخص شد ، مرسی از خبر
یعنی واقعا چطور میشه گفت که سر لسنر واقعا شکست
کدوم سر شکسته ای دو دقیقه خون میاد و قطع میشه
بعد اگه سر طرف اون طور بشکنه اصلا میزارن ادامه بده مسابقه رو
اونم سه تا **** من پانچ بخوره
تابلو بود اگه تیغ رو دست رومن هم نمی دادن قبلا تو رینگ پست جاسازی کرده بودنش
Naser
04-03-2015, 04:18 PM
آخه تا قبل از اینکه براک به میله اصابت بکنه اصلا خونریزی نداشت و بعد از اینکه سر لزنر به میله میخوره خونریزی میکنه ، دقیقا هم دوربین به سمت لزنر بود و اینطور نبود که حتی یک ثانیه هم طرف دیگه ای رو بگیره پس چطور امکان داره سرش رو تیغ زده باشه ؟؟؟:504:
Cna3zar
04-03-2015, 05:20 PM
جوری که منـم دیدم تیغی من دست براک تو صحنه اصابتش به میلــه ندیدمو و اصلا وقتی برای خراشیدن صورتــش نبـود ..
اون چیزیم که داور به رومن داد شاید قرص نیروزایــی چیزی بوده که رومن بخوره که تا آخر بازی سرپــا بمونه :دی
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
کاش ادامه کار رینز رو هم پوشش میدادن
بعد از این حرکت،داور سریع داخل میاد به رینگ و براک پایین میاد یه مشت راست به رومن رینز میزنه
در همین حین رومن سریع دستش رو می فرسته به داخل دهانش و چیزی شبیه قرص رو داخل دهانش میذاره و این قرص تا بعد از سوپلکس بعدی که از رینگ پایین میوفته داخل دهنش هست
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>[2015.04.03_22.34.28].jpg
رومن در حین برگشت به رینگ آب دهانش رو پرت می کنه بیرون.
رومن به لزنر تیغ بده:برای من این خبر رو که خوندم تعجب آور بود .
در مورد عمل تیغ به نظرم اصلا چیزی صورت نگرفته می تونید دست های لزنر رو ببینید،دست چپ و راست لزنر خالی هست حتی بدون دستکش
با دست چپ موهای رومن رینز رو گرفته و دست راست هم کامل مشخصه چیزی رو نداره و لحظه ای که به میله می خوره کف دست راستش رو برای جلوگیری از آسیب میذاره ولی سرش پایین تر از دستش به میله می خوره و
دست چپ لزنر هم دخالتی ندارد
به نظرم ضربه طبیعی بود.
رومن رینز هم می تونست برای مصرف چیزی که شبیه قرص هست از شلوار شش جیبش کمک بگیره و منت شلوارش رو بکشه.
amin1269
04-03-2015, 09:41 PM
صحنه اصابت لزنر به گوشه رو ببینید دستاش جلوی پیشونیشه ... تعصب رو کنار بگزارید از طرفی خون جزیی دهن رینز هم کار تیغ balde job هست. دقیقا همون صحنه ای که تیغ رو به دهنش وارد میکنه که دوستان اشاره کردن
اما تیغ براک لزنر جدا بود و ظاهرا از داور گرفته بود معذرت به خاطر اینکه بالا اشتباهی کردم
من فکر کردم تیغ رومن رینز رو براک استفاده میکنه
تیغ براک جدا بوده
ظاهرا وینس مکمن گفته که دیگه حالات قدیمی و تکراری مخاطب جذب نمیکنه و این خشونت بیشتر است که مخاطب جذب میکنه پس خون رو دوباره میخواد به کمپانی برگردونه و افتتاح اولین بلید جاب پس از مدت ها رویال رامبل 2015 بود که دهان رینز خونی شد .
همینطور گفته اگه TV PG اجازه انتشار خون رو نده طعا قرار داد کمپانی با این قانون تلویزیونی لغو خواهد شد و از این پس مسابقات بصورت رسمی و مستقیم از WWE NETWORK قابل مشاهده خواهد بود.
حذف این قانون بیانگر این خواهد بود که ما روز به روز خون بیشتری در مسابقات خواهیم دید .
حذف این قانون در پی موفقیت کمپانی نو بنیاد CZW میباشد که مخاطب های زیادی رو به علت وجود خون زیاد به خود جذب کرد.
ممنون از شما به خاطر اینکه شرح خبر رو کامل خوندید
عکس هایی از رینز پس از BlADE JOB که در دهانش انجام داد که میشه همون صحنه ای که به قول دوستان قرص ( همون تیغ) رو در دهانش میبره .:2128761296146223623
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.