توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |مقاله| » منفعت رومــن ریــنـز از بـاخت در رسـلـمـنـیـا 31 «
AƦAƾH
04-04-2015, 10:08 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
» منفعت رومــن ریــنـز از بـاخت در رسـلـمـنـیـا 31 «
زمـانی که رومــن ریــنـز در مـیـن ایــونــت رســـلــمــنـیــا 31 شکست خورد , خیلی از هوادارا فکر کردند ضربه جبران ناپذیری به کــاراکتر وی وارد شده , اما در اصل این استار 29 ساله از باختی که داشت ســود میبرد .
بعد از اینکه ریــنـز برنده رویــال رامــبــل 2015 شد و هوادارا متوجه شدن او دست نشانده و انتخاب کـمـپـانـی برای آینده است ، به او پشت کردن و واکنش بــــسیار منفی ای از خود نشان دادند .
هواداران رسـلـیـنـگ هرگز حاضر نیستند به خاطر کمپانی پشت کسی باشن و علاقه ای ندارن که بهشون گفته بشه چه استاری رو دوست داشته باشید .
اون هم استاری که کارش در رینگ و مخصوصا کار با میکروفن ـش فوق العاده نبود . ایده ی کمپانی خوب نبود .
به همون اندازه ای که هوادارا در رســلــمــنــیـــا و راو پس از مــنـیـا از رومــن مـتـنـفـر بودند , شاید کم کم یا از همین الان اکثریت افراد برای او دلسوزی کنن .
بعد از برنده شدن در رامـبل و شکست دادن دنــیــل بـــرایــن در فست لین , رفتن به مین ایونت بزرگترین ایونت WWE در سال و در آخر باختن احتمالاً تعداد زیادی از منتقدها و مــخـالـف های ریــنــز رو به همدردی با او واداشته .
مسابقه ی او با بــراک لـــســنــر شکلی پیش رفت که به نفع ریــنـز بود , در واقع او از حالت ســوپــرمـن ـی که تیم کریتیو برای او ساخته بودن فاصله زیادی گرفته بود که کاملا به سود وی بود این اتفاق .
شاید کــمپانی واقعاً متوجه اشتباهش شد , فهمید که داره ضربه ی وحشتناکی به کــریـر رومــن ریــنـز میزنه ؟! آخه کدام هواداری دوست داره یک جـان سـینا دوم رو ببینه !
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
حال که ریـــنــز به صورت موقت از مـیـن ایـونـتـر بودن کنار رفته , میتونه از این فرصت برای پیشرفت و بهتر کردن کارش در ریـنگ و همینطور پـرومو کات کردن استفاده کنه و قدم به قدم به یک استار درجـــه 1 تبدیل بشه .
استاری که با تــوانایی های خودش باعث بشه هوادارا به صورت نـــرمال و نه به خواست کمپانی حمایت و تشویقش کنن .
شکی نیست که طی ماه های اخیر کار ریــنــز بهتر شده , اما او همچنان باید بهتر بشه و خیلی بیشتر تلاش کنه . در حـالیکه او هنوز از پروموهای ناامیدکننده و خیلی ضعیف که در درجه اول باعث شد هوادارا علاقه ای به کار او نشون ندن
فاصله نگرفته , او به بهتر شدن تــکـنـیـک و حرکاتش در رینگ و تعریف کردن دوباره ی کاراکترش نیز ، نیاز دارد .
در کوتاه مدت ، این باخت ریـــنـز رو پایین میکشونه , چیزی که هوادارا خــواهانش هستند .
اما حالا او میتونه خودش رو از نو بسازه و بازگشت به مین ایونت پیکچر رو به معنای واقعی "به دست" بیاره .
نظر شما دوستان چیه ؟ آیا این باخت به نفع ریــنــز بود یا به ضررش ؟ آیا ریــنـز میتونه از فرصتی که بهش داده شده برای بهتر کردن کار خودش در زمینه هایی که مشکل داره استفاده ی مناسب رو ببره ؟
پــایــان ,,,
دوستان توجه داشته باشید این مطلب ترجمه بود , نظر شخصی من درش نبوده .
The Buzzards
04-04-2015, 10:16 PM
به به خیلی وقت بود آرش مقاله نزده بود :دی با اینکه ترجمه ـست ولی همینم خوبه :8:
واقعا کمک بزرگی شد بهش چون واقعا داشت به یه چهره منفور تبدیل میشد
ببینید این عکس رو دقیقا استار مورد علاقه ی وینس مکمن
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
در حالی که تماشاگرا همچین چیزی رو نمی خوان
ایشالا حالا که از تصمیمشون برگشتن بتونن یه کاری کنن واقعا چهره ی محبوبی بشه
البته خودشم باید یه ذره تلاششو بیشتر کنه* :دی
من خودم وقتي اولین بار تو گروه شیلد دیدمش و خیلی خوب هم کار میکرد دوسش داشتم و دوست داشتم کمپانی بهش پوش بزرگی بده ولی وقتی که از گروه شیلد جدا شد کم کم افت کرد اولش خوب بود و همه دوسش داشتن ولی بعد از جدا شدن از گروه شیلد کم کم مشکلات وضعفاش رو به همه نشون داد ولی معلومه که استار با استعداديه و بنظرم شکست در رسلمنيا مقدمه پيروزياش میتونه باشه اگر تو رسلمنيا پیروز میشد قطعا به جان سینای دوم تبدیل میشد و خشم مردم ازش بیشتر میشد و دیگه راه برگشت خیلی سخت میشد ولی الان اگر یه ذره بیشتر تلاش کنه میتونه به روز های خوبش برگرده
pouryaorn
04-04-2015, 10:41 PM
ممنون بابت مقاله
تیم کریرتو در آخرین لحظه بهترین تصمیم رو گرفت و به نظر من کریر رومن رینز رو از نابودی نجات داد
اگه در رسلمنیا رومن قهرمان میشد نه تنها خودش مورد واکنش منفی قرار میگرفت بلکه کل شوی رسلمنیا که به خوبی برگزار شده بود با این اتفاق زیر سوال میرفت
به نظر من رومن تازه دیبوت کرده و اینقدر باید کار کنه و تمام نقاط ضعفش رو به قوت تبدیل کنه تا بتونه افتخارات زیادی کسب کنه
من معتقدم از بعد از اکستریم رولز رفته رفته واکنش تماشاگران نسبت به رومن بهتر میشه
جان سینا#
04-04-2015, 11:02 PM
داداش شما با این مقاله ها همه رو انتی سینایی میکنی تو اینجا همه طرفدار ست و پانک چند نفر دیگه هستند گمونم اینا هم کاره خودته بگم مکمن استخدامت کنه(شوخی)
اول این که عمرا کسی مثل جان سینا بشه دوم هم هیچی دیگه . بحث رومن هست زود بهش پوش دادن هنوز خودش هم خودش رو پیدا نکرده بود نمیتونه یه داستان رو جالب جلو ببره هنوز مصنوعی هست البته قابلت زیادی داره نباید خراب بشه باید کمی اعتماد به نفسش زیاد بشه بعد فعلا که همه با براک حال میکنند بهتره همین جور جلو بره انصافا هم خوب میزنه اعصاب همه تخلیه میشه همین طور بدون میکروفن بازی هم در همه چیز خوبه چه رینگ چه داستان کاراکتر رو عالی جلو میبره دو نفر دیگه هم هستن رندی و سینا که البته کمی تکراری شده مردم حال نمیکنند ست هم فکر کنم ایندش خوبه فقط از دست این برایان راحت شدیم کارش خوبه ولی فیزیکش به درد مین اونت نمیخورد
MrHOF
04-04-2015, 11:09 PM
داداش شما با این مقاله ها همه رو انتی سینایی میکنی تو اینجا همه طرفدار ست و پانک چند نفر دیگه هستند گمونم اینا هم کاره خودته بگم مکمن استخدامت کنه(شوخی)
اول این که عمرا کسی مثل جان سینا بشه دوم هم هیچی دیگه . بحث رومن هست زود بهش پوش دادن هنوز خودش هم خودش رو پیدا نکرده بود نمیتونه یه داستان رو جالب جلو ببره هنوز مصنوعی هست البته قابلت زیادی داره نباید خراب بشه باید کمی اعتماد به نفسش زیاد بشه بعد فعلا که همه با براک حال میکنند بهتره همین جور جلو بره انصافا هم خوب میزنه اعصاب همه تخلیه میشه همین طور بدون میکروفن بازی هم در همه چیز خوبه چه رینگ چه داستان کاراکتر رو عالی جلو میبره دو نفر دیگه هم هستن رندی و سینا که البته کمی تکراری شده مردم حال نمیکنند ست هم فکر کنم ایندش خوبه فقط از دست این برایان راحت شدیم کارش خوبه ولی فیزیکش به درد مین اونت نمیخورد
اونوقت جان سینا داستان رو خوب جلوه میده ؟؟؟ :D
یا مثلآ یه داستان رو میتونه خوب جلوه بده ؟؟؟ :D
تا اینجای کار که ما هر چی دیدیم سینا خوب جلوه نداده هیچ داغون هم جلوه داده, فیود هایی هم که توش
بوده که جذابیت خاصی داشته به خاطر حریفش بوده , برای مثال فیود با براک لزنر یا فیود با سی ام پانک و غیره ... توی همه این ها حریف ها سمت سنگین ترازو بودن !!
کلآ جان سینا تو هر فیودی بره حریفش نتونه خوب کار کنه کلآ گند زده میشه توی اون فیود !!
جان سینایی که سابقه و تجربه اش به طور مثال از رومن رینز بیشتره !! :D
حالا اینکه رومن رینز روش خیلی زود کار کردن قبول ـه ولی اینکه میای میگی جان سینا فلان ـه نه, به من باشه , بین سینا و رومن رینز مسلمآ رینز رو انتخاب میکنم
حداقل یه تازگی ای داره, هر چند این چند وقت اخیر دیگه تبدیل شد به سوپـ رمن ولی باز هم یه تنوعی داره !!!
راجب این جمله - "کسی مثل جان سینا نمیشه" - هم باید بگم که جان سینا خودش شبیه بقیه شده [راک, هالک هوگن]
Wwe همونطور که برای راک و هالک هوگن جان سینا در آورد و تونست شبیه اونا بکنه مسلمآ بعد از جان سینا هم میتونه کسیو در بیاره که شبیه جان سینا بشه
که اون فَرد رومن رینز هست !!!
صرفآ کل پستم برای همین یه جمله ای بود که گفتی :D
جان سینا#
04-05-2015, 12:23 AM
اگه نمیتونست که این همه سال مین اونتر نبود تازه فیلم هم بازی کرده البته داداش میگی تا اینجا کار گمونم دیگه اخرای کارش باشه . منظورم سوپرمن بازی جان سینا نبود که مثلش هوگن راک بودن استیل بدنی و بازیگریش و چند چیز دیگش بود کلا از هوگن خوشم نمیاد جز اونایی نیست دوست دارم فقط نقش سوپرمن داشت ولی راک عالیه ممنون ار بحث:rose_mini:
Attitude-Era
04-05-2015, 12:42 AM
مرسی دوست گرامی مقاله زیبایی بود.
به نظرم کمپانی بهترین کار ممکن که تنها ترین کاری که میشد انجامشه رو انجاک داد یعنی قهرمان نکردن رومن و دادن قهرمانی به رالیز,حالا هم باید اونو از بازی های قهرمانی دور کنه و چه بهتر که امسال قهرمان نشه رومن باید با استوری های متوسط خودشو نشون بده و تجربه کسب کنه چون تازه از سال 2011 وارد دنیای رسلینگ شدهو
کمپانی بدجور عجله کرد تو پوش دادنه به رومن باید حد اقل یه سال دیگه صبر میکرد چون رومن واقعا تو اوج محبوبیت بود و کمپانی میتونست با پوش ندادن به رومن این هوادارا رو تشنه پوش دادن به رومن کنه اونوقت بود که رومن میتونست قهرمان با شکوهی بشه.
ولی حالا هم دیر نشده کمپانی میتونه از حالا شروع کنه به این کار چون این رومن همیشه هم گفتم تا دو سال دیگه یه رسلر فوق عالی میشه شک نکنید.
jessi
04-05-2015, 12:56 AM
با تشکر از مقاله بگم همه می دونید که من طرفدار رومن هستم
استیلش و کشتی اش رو دوست دارم و واقعا لحظه برد سث تو منیا برام خیلی غم انگیز بود
ولی چاره ای برای ما نموند جز برد رالینز تا لسنر ضعیف نشه و رومن هم ضایع نشه که بشه قهرمان یک دقیقه ای
البته من این وسط نمی خوام رالینز رو خراب کنم و بگم که لیاقت نداره
چرا اتفاقا با اینکه از هیل بودنش در حال حاضر بدم میاد و دلم می خواد کله اش رو بکنم
اما باید قبول کرد که سث کشتی گیر فعال و پر تلاشیه و برای این جا رسیدن
به عنوان یه تازه کار افتخارات زیادی کسب کرده
به نظر من در حال حاضر بهترین راه ،به جای اینکه منتظر باشیم مردم دوباره به سمت رومن برگردن
هیل کردن دوباره رومن رینزه تا با بووو ها هماهنگ بشه
اون کارش رو هیل شروع کرد و مردم اون طور بهتر دوسش داشتن
و این طور شاید خیلی سریع تر بتونه دوباره به بالا برگرده و اگر رومن هیل باشه
اون موقع است که می تونن داستان های قوی تر و سنگین تر و خشن تر بدن بهش تا
کاراکترش هم قوی تر بشه و پروموهاش قشنگ تر
در ضمن بگم اینجا درد ما برد سث نیست ، درد اونجاست که
این مقام این قدر قراره دست رالینز بمونه تا رکورد سی ام پانک شکسته بشه ، حالا ببین
اینا می خوان اسم سی ام رو مقام اول کمپانیشون نباشه
قرار بود جور این قضیه رو رومن بکشه که متاسفانه نشد
و همه چی از یه بوکینگ بد و رامبل پر از اشتباه شروع شد
به نظرم اگه رومن مثل سال قبل قدرتی تو رامبل حاضر میشد و نمایش بهتری واسش در نظر می گرفتن
با این که مردم می دونستن دست چین مقاماته ، باز پیروزیشو قبول می کردن با دل و جون
درسته تو رامبل تعداد افرادی که بیرون انداخت با روسف و وایات یکی بود اما نمایش اونا بهتر از رومن بود
چرا که تو رینگ از اون فعال تر بودن در حالی که رومن نصف مدتی که بود تو رینگ نشسته بود
و اگر مردم تو رامبل پشت رومن میموندن این همه نمایش واسه قوی نشون دادن رومن دیگه لازم نبود
و ما مجبور نبودیم یه سال کمربند رو دور کمر رالینز ببینیم
شرمنده زیاد حرف زدم دلم خیلی پر بود دوستان
MrHOF
04-05-2015, 01:14 AM
اگه نمیتونست که این همه سال مین اونتر نبود تازه فیلم هم بازی کرده البته داداش میگی تا اینجا کار گمونم دیگه اخرای کارش باشه . منظورم سوپرمن بازی جان سینا نبود که مثلش هوگن راک بودن استیل بدنی و بازیگریش و چند چیز دیگش بود کلا از هوگن خوشم نمیاد جز اونایی نیست دوست دارم فقط نقش سوپرمن داشت ولی راک عالیه ممنون ار بحث:rose_mini:
خب این همه مین ایونتر بودنشو از کجا اورد ؟ :136:
هالک هوگن هم فیلم بازی کرد :22:
چه ربطی داره, استیل بدنی همشون هم خوبه !!!
کلآ توی هر دوره یک سری ها هستند سوپـ رمن میشن, این دوره سوپـ رمن ـش جان سیناست که جایگزین راک و هوگن و امثالهم شده !!
مشکل اکثر جان سینا فَن ها همینه که فکر میکنن جان سینا اتومات خودش تا اینجا رسیده
دیگه pg و استوری و پوش و کمپانی رو در نظر نمیگیرن و همینطور میگن جان سینا از فلانی و فلانی سَر تره و فلان ـه :d
Naser
04-05-2015, 10:05 AM
درود و تشکر از ارش بابت مقاله
من خودم رومن رینز رو دوست دارم و استار خوبی هستش...
وقتی توی شیلد بود ضعف هاش مشخص نبود چون توی گروه ضعف های همدیگرو میپوشوندن و مکمل همدیگه بودن اما وقتی از شیلد جدا شد ضعف های مختلفی درش پدیدار شد اما این مسئله زمانی پدیدار شد که دیگه پروژه پوش دادن به رومن کلید خورده بود و کمپانی این راهو تا آخر یعنی مین اونت رسلمنیا رفت ولی مطمئنا بهترین اقدام کمپانی قهرمان نکردن رینز بود چون هم هنوز کامل و در اون حد نیست و هم اینکه هیجان زیادی رو به مین اونت رسلمنیا تزریق کرد و یکی از بهترین مین اونت های چندین سال اخیر رو شاهد بودیم!
درکل بنظرم رومن یکی از استاران خوبی هستش که میتونه کم کم پیشرفت بکنه و در سطح بالا بدرخشه ، هرچند که الان توی سه عضو شیلد دین امبروز بدترین وضع ممکن رو داره :d :504: فقط باخته ... فکرکنم آخرین بردش توی یک پی پی وی با شیلد بوده :d :504:
pouryaorn
04-05-2015, 01:51 PM
دو نفر دیگه هم هستن رندی و سینا که البته کمی تکراری شده مردم حال نمیکنند
کی گفته مردم با رندی اورتون حال نمی کنند؟
که رندی تکراری شده؟
اونی که تکراری شده جان سیناست اگه رندی تکراری شده بود و مردم باهاش حال نمیکردن هیچوقت توی رویال رامبل 2015 مردم تشویقش نمیکردن
اصلا کارکتر رندی با جان سینا قابل مقایسه نیست رندی توی همه چی اط جان سینا سر تره
تنها برتری سینا نسبت به رندی اینه که بچه ها دوسش دارن و 90% طرفداراش زیر 15 سال هستن
Amir s
04-05-2015, 03:10 PM
خب این همه مین ایونتر بودنشو از کجا اورد ؟ :136:
هالک هوگن هم فیلم بازی کرد :22:
چه ربطی داره, استیل بدنی همشون هم خوبه !!!
کلآ توی هر دوره یک سری ها هستند سوپـ رمن میشن, این دوره سوپـ رمن ـش جان سیناست که جایگزین راک و هوگن و امثالهم شده !!
مشکل اکثر جان سینا فَن ها همینه که فکر میکنن جان سینا اتومات خودش تا اینجا رسیده
دیگه pg و استوری و پوش و کمپانی رو در نظر نمیگیرن و همینطور میگن جان سینا از فلانی و فلانی سَر تره و فلان ـه :d
این کار درست بود که رومن قهرمان نشد ولی در باره ی جان سینا باید بگم درست **** منه ولی توی پانزده قهرمانیش از کسی کمک نگرفته و خیلی فرصت ها هم به نامردی ازش گرفته شده و جان سینا استاریه که تا به حال جلوی کسی کم نیاورده مثلا درسته که یک سال بود که مکرر از سی ام پانک می باخت ولی اخرش برد و به رسلمینا راه یافت
venom
04-05-2015, 03:13 PM
که رندی تکراری شده؟
اونی که تکراری شده جان سیناست اگه رندی تکراری شده بود و مردم باهاش حال نمیکردن هیچوقت توی رویال رامبل 2015 مردم تشویقش نمیکردن
اصلا کارکتر رندی با جان سینا قابل مقایسه نیست رندی توی همه چی اط جان سینا سر تره
تنها برتری سینا نسبت به رندی اینه که بچه ها دوسش دارن و 90% طرفداراش زیر 15 سال هستن
از این حرفت خوشم نیومد کجای جان سینا تکراری شده؟؟ مگه نمیبینی تازگی ها چقدر محبوب شده در ضمن رندی اورتون در رویال رامبل 2015 حضور نداشت که تشویق بشه!:no: در ضمن جانسینا در همه سنین طرفدار داره و اصلا هم قبول ندارم که 90% طرفداراش زیر 15 سال هستن البته قصد توهین به رندی اورتون را ندارم رندی هم کشتی گیر عالی است کلا جفتشون خوبن اما از حرفت خوشم نیومد!
Amir s
04-05-2015, 03:18 PM
که رندی تکراری شده؟
جان سینا از رندی سه سال بزرگتره و سه تا قهرمانی هم بیشتر داره ولی تقریبا از بعد از اتیتود ارا و همزمان در دبلیو دبلیو ظاهر شدند و لازم یاد اوری کنم که رندی تا همین سال پیش شخصیت هیل بود و نه تنها تشویق نمیشد بلکه بوووو میشد ولی مردم وقتی دیدند از اتوروتی جدا شده تشویقش کردند چون همه از اتوروتی نفرت دارند
MrHOF
04-05-2015, 03:18 PM
این کار درست بود که رومن قهرمان نشد ولی در باره ی جان سینا باید بگم درست **** منه ولی توی پانزده قهرمانیش از کسی کمک نگرفته و خیلی فرصت ها هم به نامردی ازش گرفته شده و جان سینا استاریه که تا به حال جلوی کسی کم نیاورده مثلا درسته که یک سال بود که مکرر از سی ام پانک می باخت ولی اخرش برد و به رسلمینا راه یافت
شوما به چیزی به اسم استوری و استوری نویس اعتقاد دارید ؟! :22:
Amir s
04-05-2015, 03:20 PM
شوما به چیزی به اسم استوری و استوری نویس اعتقاد دارید ؟! :22:
بله اعتقاد داریم
Roman
04-05-2015, 03:52 PM
چرا هر اتفاقی میفته اساتید میگن کمپانی پی به اشتباهش برد؟
بعد از این همه سال تجربه ای که خانواده ی مکمن دارن حالا جالبه که یکی دوساله
هر کاری میکنن شماها میفرمایید پی به اشتباهشون بردند.
نه خیر اگر شکست خوردن براک توسط رینز اشتباه بود و وینس مکمن همیچین تفکری داشت رالینز رو نمیفرستادن تا بریفکیس رو کش کنه. استوری همین بوده.
چندوقته این موضوع رو همش بیان میکنید بابا مگه این کمپانی تاز تاسیسه که اشتباهات به این بزرگی کنه؟ مکمن ثابت کرده چیزی که خودش دوست داره انجام میده هانتر هم چیزی که به صلاح بیزنس بدونه انجام میده این وسط کافیه یه سناریو عوض بشه اینجاست که مخالفان میگن
کمپانی اشتباه کرده و موافقان میگن کمپانی پی به اشتباهش برده
وقتی رینز توی رامبل برنده شد توی همین انجمن کلی مخالف پیدا کرد
چندروز قبل فست لین نظرات عوض شد و دوستان میگفتن رینز با شکست دادن براین توی فست لین درواقع کمکش کردن که دیگه بوو نشه و بتونه توی رسلمنیا در نظر هوادارها جایی داشته باشه. من خودم نظرم رو درمورد یک رسلر بنا بر رفتار هوادارهای آمریکایی نمیزارم
من میگم هم رینز هم رالینز هم بری وایت ضربه خوردن هرکدوم به یه شکلی.
حتی نتیجه ی مسابقه ی استینگ هم افتضاح بود دخالت شان مایکلز بسیاربد بود.
AƦAƾH
04-05-2015, 05:40 PM
چرا هر اتفاقی میفته اساتید میگن کمپانی پی به اشتباهش برد؟
بعد از این همه سال تجربه ای که خانواده ی مکمن دارن حالا جالبه که یکی دوساله
هر کاری میکنن شماها میفرمایید پی به اشتباهشون بردند.
نه خیر اگر شکست خوردن براک توسط رینز اشتباه بود و وینس مکمن همیچین تفکری داشت رالینز رو نمیفرستادن تا بریفکیس رو کش کنه. استوری همین بوده.
چندوقته این موضوع رو همش بیان میکنید بابا مگه این کمپانی تاز تاسیسه که اشتباهات به این بزرگی کنه؟ مکمن ثابت کرده چیزی که خودش دوست داره انجام میده هانتر هم چیزی که به صلاح بیزنس بدونه انجام میده این وسط کافیه یه سناریو عوض بشه اینجاست که مخالفان میگن
کمپانی اشتباه کرده و موافقان میگن کمپانی پی به اشتباهش برده
وقتی رینز توی رامبل برنده شد توی همین انجمن کلی مخالف پیدا کرد
چندروز قبل فست لین نظرات عوض شد و دوستان میگفتن رینز با شکست دادن براین توی فست لین درواقع کمکش کردن که دیگه بوو نشه و بتونه توی رسلمنیا در نظر هوادارها جایی داشته باشه. من خودم نظرم رو درمورد یک رسلر بنا بر رفتار هوادارهای آمریکایی نمیزارم
من میگم هم رینز هم رالینز هم بری وایت ضربه خوردن هرکدوم به یه شکلی.
حتی نتیجه ی مسابقه ی استینگ هم افتضاح بود دخالت شان مایکلز بسیاربد بود.
انتخاب نهایی این که کش رالینز انجام بشه تو خود رسلمنیا اوکی شد .
بله کمپانی خیلی وقته برنامه داشت رومن رینز قهرمان بشه تو منیا ، همه هم میدونن دیگه اینو , ولی کم کم فهمید به زور نمیشه همچین مسئله ای رو به خورد هوادارا داد و تلقین کنن که رومن رینز الان برای قهرمانی مناسب هست .
وینس هم همچین خدا نیست که تو این سن هیچ تصمیم اشتباهی نداشته باشه :)
در ضمن آخر تاپیک نوشتم ترجمه هستش مطلب ... :wink2:
behzaddx
04-05-2015, 05:56 PM
من زیاد نظر نمیدم ولی بعضی از سینا فن ها یه نظراتی میدن که ادم فقط خنده اش میگیره:o:
venom
04-05-2015, 06:31 PM
من زیاد نظر نمیدم ولی بعضی از سینا فن ها یه نظراتی میدن که ادم فقط خنده اش میگیره:o:
دوستان انقدر بحث نکنین یکی از جان سینا خوشش می آد مثل من یکیم نه بحث کردن نداره:winking:
REVOLUTION
04-05-2015, 07:04 PM
خب من طرفدار جان سینا هستم و اینم کامل قبول دارم که هیچ کی نمیخواد یکی مثل جان سینا دوباره متولد شه اما یه چیزی هم هست مقایسه سینا با رومن رینز اشتباه هستش درسته سینا الان سوپرمن کمپانیه اما موقعی که 2002 دیبیوت کرد و 2005 قهرمان شد به شدت مورد استقبال مردم قرار گرفت ، نگید مورد استقبال قرار نگرفت که دیگه زیادی میرید جلو
اما کمپانی با کارکتری که برای سینا ساخت عملا اون رو نابود کرد و همش هم از 2008 شروع شد و گرنه پروموهایی که سینا تا قبل از 2008 کات میکرد خداییش هزار برابر بهتر از چیزایی هستش که الان کات میکنه و البته مشکل اساسی از 2010 شروع شد برای سینا ، تو 2010 کمپانی چندین استار خوبش رو از دست داد شان ، باتیستا ، آندرتیکر که شد پارت تایم ، تریپل ایج هم همینطور که دیگه تو شوها به صورت مداوم حاضر نمیشد کریس جریکو هم همین طور ،
اما رومن رینز جدا کمپانی بهترین کاری که میتونست برای نجات رومن بکنه همین کار بود تصمیم دقیقه نود برای قهرمان کردن ست رالینز شاید بهترین تصمیم وینس بوده البته اگه تصمیم خودش بوده باشه و کسی قانعش نکرده باشه ولی در هر صورت کمپانی فهمید که نمیتونه اینطوری استار به مردم بندازه رومن جای پیشرفت زیادی داره ولی چیزی که الان ارائه میده واقعا چیزی نیست که بتونیم اون رو مین اونتر بدونیم ( ولی سینا تو 2005 که شروع کرد به مین اونتر شدن مقبولیت مردم رو به دست آورده بود و خوب هم کار میکرد کارکترش هم عالی بود مثل الان نبود که دم از جوانمردی بزنه و نمیدونم چی به جاش میرفت تو اتاق دیواها پرومو کات میکرد برمیگشت رینگ کرت انگل رو میزد ، کمپانی بد کارکتر سینا رو نابود کرد ) در هر صورت رومن رینز تو رینگ خیلی کم پیشرفت کرده تو میک اسکیلز هم جدا کارش خوب نیست شاید کمپانی روی کاریزماش حساب باز کرده بود که اینطوری بهش پوش داد ولی کمپانی نباید بزاره رومن رینز نابود شه باید بهش اجازه بدن روش کار کنن تا پیشرفت کنه چون استعداد نسبی برای اینکه خودش رو بکشه بالا و دوباره به مین اونت ها راه پیدا کنه داره
venom
04-05-2015, 08:14 PM
خب من طرفدار جان سینا هستم و اینم کامل قبول دارم که هیچ کی نمیخواد یکی مثل جان سینا دوباره متولد شه اما یه چیزی هم هست مقایسه سینا با رومن رینز اشتباه هستش درسته سینا الان سوپرمن کمپانیه اما موقعی که 2002 دیبیوت کرد و 2005 قهرمان شد به شدت مورد استقبال مردم قرار گرفت ، نگید مورد استقبال قرار نگرفت که دیگه زیادی میرید جلو
اما کمپانی با کارکتری که برای سینا ساخت عملا اون رو نابود کرد و همش هم از 2008 شروع شد و گرنه پروموهایی که سینا تا قبل از 2008 کات میکرد خداییش هزار برابر بهتر از چیزایی هستش که الان کات میکنه و البته مشکل اساسی از 2010 شروع شد برای سینا ، تو 2010 کمپانی چندین استار خوبش رو از دست داد شان ، باتیستا ، آندرتیکر که شد پارت تایم ، تریپل ایج هم همینطور که دیگه تو شوها به صورت مداوم حاضر نمیشد کریس جریکو هم همین طور ،
اما رومن رینز جدا کمپانی بهترین کاری که میتونست برای نجات رومن بکنه همین کار بود تصمیم دقیقه نود برای قهرمان کردن ست رالینز شاید بهترین تصمیم وینس بوده البته اگه تصمیم خودش بوده باشه و کسی قانعش نکرده باشه ولی در هر صورت کمپانی فهمید که نمیتونه اینطوری استار به مردم بندازه رومن جای پیشرفت زیادی داره ولی چیزی که الان ارائه میده واقعا چیزی نیست که بتونیم اون رو مین اونتر بدونیم ( ولی سینا تو 2005 که شروع کرد به مین اونتر شدن مقبولیت مردم رو به دست آورده بود و خوب هم کار میکرد کارکترش هم عالی بود مثل الان نبود که دم از جوانمردی بزنه و نمیدونم چی به جاش میرفت تو اتاق دیواها پرومو کات میکرد برمیگشت رینگ کرت انگل رو میزد ، کمپانی بد کارکتر سینا رو نابود کرد ) در هر صورت رومن رینز تو رینگ خیلی کم پیشرفت کرده تو میک اسکیلز هم جدا کارش خوب نیست شاید کمپانی روی کاریزماش حساب باز کرده بود که اینطوری بهش پوش داد ولی کمپانی نباید بزاره رومن رینز نابود شه باید بهش اجازه بدن روش کار کنن تا پیشرفت کنه چون استعداد نسبی برای اینکه خودش رو بکشه بالا و دوباره به مین اونت ها راه پیدا کنه داره
نظر کامل و منطقی ای بود اما به نظرم رومن رینز از جان سینا خیلی با استعداد تره خدا کنه که هرچه زودتر محبوبیتش را بدست بیاره
The Enforcer
04-05-2015, 08:53 PM
واقعا افرین بر اونی که دقیقه ی 90 گفت "رالینز" !
من دیدم که اول بازی رینز داشت هو می شد و وای اگر قهرمان می شد ...
الان دوره ی اسمارت فن هاست دیگه بیبی فیس و هیل بودن تعیین محبوبیتو نمی کنن . میدونم خیلی ها با من مخالفن ولی من کوچکترین اعتقادی به رینز ندارم ...
در واقع دست من بود نه رینز نه رالینز بلکه امبروز الان قهرمان جهان بود :ی
مچکریم ارش خان
pouryaorn
04-05-2015, 09:17 PM
از این حرفت خوشم نیومد کجای جان سینا تکراری شده؟؟ مگه نمیبینی تازگی ها چقدر محبوب شده در ضمن رندی اورتون در رویال رامبل 2015 حضور نداشت که تشویق بشه!:no: در ضمن جانسینا در همه سنین طرفدار داره و اصلا هم قبول ندارم که 90% طرفداراش زیر 15 سال هستن البته قصد توهین به رندی اورتون را ندارم رندی هم کشتی گیر عالی است کلا جفتشون خوبن اما از حرفت خوشم نیومد!
مگه حتما باید یکی توی مسابقه باشه که تشویق بشه؟
رویال رامبل 2015 رو ببین میفهمی جمعیت رندی رو تشویق میکنن و خواهان حضورشن
جان سینا توی رسلمنیا هم بوووو شد با این که توی استوری داشت واسه امریکا میجنگید اما بازم بوووو شد
pouryaorn
04-05-2015, 09:29 PM
جان سینا از رندی سه سال بزرگتره و سه تا قهرمانی هم بیشتر داره ولی تقریبا از بعد از اتیتود ارا و همزمان در دبلیو دبلیو ظاهر شدند و لازم یاد اوری کنم که رندی تا همین سال پیش شخصیت هیل بود و نه تنها تشویق نمیشد بلکه بوووو میشد ولی مردم وقتی دیدند از اتوروتی جدا شده تشویقش کردند چون همه از اتوروتی نفرت دارند
شاید شما از همین پارسال شروع به تماشای رستلینگ کردی و گرنه رندی اورتون در طول کریرش در دبلیو دبلیو ای چند بار فیس شده
برای اولین بار در سال 2004 بعد از اینکه از ایوولوشن اخراج شد فیس شد که از سوی تماشاگران هم حمایت شد
در ابتدای سال 2010 هم وقتی با شیمس وارد استوری واسه تایتل شد و از سوی تد دیبیاسی و کودی رز بهش خیانت شد اون موقع هم فیس شد
در سال 2013 هم با کش کردن چمدون روی دنیل برایان هیل شد تا زمانی که از سازمان جدا شد
اما جان سینا از اواخر سال 2003 تا همین الان فیس هستش البته فقط روی کاغذ فیسه بین رستلینگ فن ها منفور ترین رسلر
رندی اگرم هیل بوده بازم تشویق میشده و کلا رندی یک پک کامل از ویژگی هایی که یه رسلر تمام عیار باید داشته باشه رو داره و در کل با سینا قابل مقایسه نیست
Attitude-Era
04-06-2015, 01:34 AM
سینا هم رسلر خوبیه فقط کمپانی خرابش کرد.
سینا شروعی خوبی نداشت چون سبک رسلینگش خیلی ضعیف بود و کاراکتر و کاریزمای خوبیم نداشت ولی از سال 2003 سینا با کاراکتر رپر و اون پروموهای خوبش اوج گرفت تا حدی که اواخر 2004 دیگه اکثرا تشنه قهرمانی او بودن یکیش خودم ولی سینا بعد منیا 2005 با کاراکتر جدیدش که هنوز هم ادامه داره خراب شد به نوعی کمپانی خرابش کرد و تنها با یه هیلترن خوب و بازگشت به کاراکتر رپرمیشه دوباره اون سینای محبوب نزد همه گان رو دید.
Amir s
04-06-2015, 05:53 PM
شاید شما از همین پارسال شروع به تماشای رستلینگ کردی و گرنه رندی اورتون در طول کریرش در دبلیو دبلیو ای چند بار فیس شده
برای اولین بار در سال 2004 بعد از اینکه از ایوولوشن اخراج شد فیس شد که از سوی تماشاگران هم حمایت شد
در ابتدای سال 2010 هم وقتی با شیمس وارد استوری واسه تایتل شد و از سوی تد دیبیاسی و کودی رز بهش خیانت شد اون موقع هم فیس شد
در سال 2013 هم با کش کردن چمدون روی دنیل برایان هیل شد تا زمانی که از سازمان جدا شد
اما جان سینا از اواخر سال 2003 تا همین الان فیس هستش البته فقط روی کاغذ فیسه بین رستلینگ فن ها منفور ترین رسلر
رندی اگرم هیل بوده بازم تشویق میشده و کلا رندی یک پک کامل از ویژگی هایی که یه رسلر تمام عیار باید داشته باشه رو داره و در کل با سینا قابل مقایسه نیست
من تمامه چیز هایی راکه گفتی میدونستم که وقتی بهش خیانت شد تشویق شد و..... ولی من اون حرف را به خاطر این زدم که بعضی از دوستان گفته بودندند که رندی و سینا تکراری شدند و شما گفتی که قابل مقایسه نیستند ولی سینا و رندی تقریبا از یک سال وارد wwe شدند و اختلاف زیادی هم بین قهرمانیاشون نیست و اگه قرار باشه سینا تکراری باشه رندی هم از لحاظ سابقه چیزی کم نداره ولی قبول دارم که اکثر طرفدارای سینا کم سن وسالن و رندی همه جور طرفداری داری
venom
04-06-2015, 06:49 PM
من تمامه چیز هایی راکه گفتی میدونستم که وقتی بهش خیانت شد تشویق شد و..... ولی من اون حرف را به خاطر این زدم که بعضی از دوستان گفته بودندند که رندی و سینا تکراری شدند و شما گفتی که قابل مقایسه نیستند ولی سینا و رندی تقریبا از یک سال وارد wwe شدند و اختلاف زیادی هم بین قهرمانیاشون نیست و اگه قرار باشه سینا تکراری باشه رندی هم از لحاظ سابقه چیزی کم نداره ولی قبول دارم که اکثر طرفدارای سینا کم سن وسالن و رندی همه جور طرفداری داری
منم با حرفات موافقم رندی و سینا جفتشون عالین و اینم قبول دارم طرفدارای جان سینا بیشترشون زیر 15 سالن یکیش خود من!;);)
جان سینا کجاش بووووو شد؟؟ مگر ندیدی موقعی که برنده شد مردم چقدر تشویق میکردن اونی که بوووشد روسف بود نه سینا سینا همش تشویق شد<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
Naser
04-06-2015, 07:43 PM
آخه عزیزمن سینا کار در رینگ بسیار ضعیفی داره ، به مراتب ضعیف تر از رندی اورتن...
اورتن جزو بهترین کار تو رینگ های تاریخ هستش ، چون میتونه توی شرایط سخت حرکات منحصر به فردی انجام بده ... بسیار بسیار باهوشه و این ویژگی ها اون رو منحصر به فرد میکنه...
اما سینا رینگ اسکیلزش خاص نیستش که کسی نتونه انجام بده ، فیبنیشر فوق العاده مسخره ای داره و از همه مهمتر بدنش فوق العاده خشک و غیرمنعطف هستش و نمیشه روش فنون رو اجراکرد ...شبیه سازیش هم بسیار ضعیف و زیر صفره مثلا وقتی کاورها رو کیک اوت میکنه دومتر از جاش میپره و حس واقعی بودن به آدم دست نمیده.
درضمن بعضا دیده شده که توی رینگ با حریفان صحبت میکنه و برنامه ریزی ها رو یادآور میشه اونم بعضا با صدای بلند ، این نشون میده هوش خیلی بالایی نداره و واقعا ضعف های اساسی داره توی رینگ.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.