PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| بـاتیستا : راه جریکو رو پیش خواهم گرفت ! | کامنت لانا در مورد تفاوت مردان و زنان و ...

AƦAƾH
04-23-2015, 11:39 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

بـاتیستا : راه جریکو رو پیش خواهم گرفت !

بــاتــیستا در مراسم فرش قرمز فیلم The Avengers 2 در شهر لندن مصاحبه ای انجام داد که در بخشی از حرفاش به حضور دوباره در WWE اشاره کرد :

" از من دائماً در مورد اینکه آیا به WWE برمیگردم سوال میشه . من عاشق رسلینگ هستم . من این مدت با کــریـس جـریـکـو که دوست خوبم هست صحبت کردم

کسی که اخیراً در ایونت های غیر تلویزیونی زیاد حضور داشته , فکر میکنم من هم همین راه رو پیش بگیرم اگر برگردم .

تلویزیون ... شما محدود میشید , قفل ـه اسکریپت ها خواهید شد , که من تفکرم اینه این روزها عالی نیستن .... منم دوست ندارم گرفتار بشم .

من فقط دوست دارم برگردم و هوادارا رو سرگرم کنم , پس شاید برگردم و اون راه رو امتحان کنم .

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>(tru2).png (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

کامنت لانا در مورد تفاوت مردان و زنان

لانا روز گذشته کامنت های زیر رو در تــوییتر ارسال کرد ( خارج از نقش در رسلینگ هست کاملاً ! )

:

" اگر فقط یک روز مردها جای زن ها بودن , دنیا جای متفاوتی میشد "

" قــاعدگی ، پـــریــ ـود ، 9 ماه جهنم ، بزرگ کردن بچه ، کار کردن و همچنان کمتر حقوق میگیریم . بی هیچ دلیلی اینجوری به دنیا اومدیم . "

" کامنت های نامحترمانه در مورد زنان پاک خواهد شد . من تحمل این چیزارو در تــوییترم ندارم . "

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>(tru2).png (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

آپدیت مهم در مورد جــو

آخرین اخبار پیرامون حضور ســاموا جــو در WWE این هست که او از ماه June کار خود را با این کمپانی آغاز میکنه , احتمالاً در NxT !

تــولد ها

جـــان ســینا استار کمپانی 38 ساله شد .

تونی اتلس هال او فیمر کمپانی 71 ساله شد .

R¡~~@
04-24-2015, 07:13 AM
اين جان سينا.دوساله ديگه ٤٠ سالش ميشه هنوز با نيكى بعد از سه سال رابطه ازدواج نكرده... باتيستا هم خوبه تو همون مايه ها كار كنه اسطوره هاى تورپى جى ارا نميتونن كار كنن

amirhossein619
04-24-2015, 07:53 AM
مگه باتیستا تو اونجرز 2 هستش که توی فرش قرمزش هم بوده؟

AƦAƾH
04-24-2015, 12:03 PM
نه تا جایی که میدونم بازی نمیکنه , واسه دورهمی رفته بود :ی

اینم عکسهایی از حضور او در مراسم :

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

venom
04-24-2015, 02:37 PM
بهتر که نیاد خیلی ازش خوشم میاد اااااااااااااااااااااهههه ههه :3479501245079639014 :3479501245079639014 :3479501245079639014 :3479501245079639014 :3479501245079639014 :3479501245079639014 :3479501245079639014

MrHOF
04-24-2015, 02:41 PM
آرش این عکسایی که گذاشتی فرشاش همه مشکی بود که :d

فرش قرمزش یه جا دیگه است ؟؟؟؟ :d

RKO98
04-24-2015, 03:35 PM
اگر قراره هرکی شما ازش خوشت میاد بیاد که جان سینا تنها تو wwe میمونه

venom
04-24-2015, 03:58 PM
اگر قراره هرکی شما ازش خوشت میاد بیاد که جان سینا تنها تو wwe میمونه
منظورم این نبود من ازش خوشم نمیاد درضمن مگر جان سینا چشه؟؟ خوبه منم به رندی ارتون توهین کنم؟؟؟؟؟؟؟؟

AƦAƾH
04-24-2015, 04:33 PM
آرش این عکسایی که گذاشتی فرشاش همه مشکی بود که :d

فرش قرمزش یه جا دیگه است ؟؟؟؟ :d

مراسم فرش قرمز بوده , حالا باتیستا تا رو فرش قرمز ـه نرفته همراه بازیگرا فیلم :ی یکم اونور تر وایساده .

ما هم گفتیم به " مراسم فرش قرمز رفت " نه روی فرش قرمز :b:

pouryaorn
04-24-2015, 04:42 PM
لانا چه دل پر دردی داشت حتما با روسو* دعواش افتاده باتیستا بعد از اون ریترن ناموفق دیگه بخواد برگرده که چی بشه