توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| فـــوری : جوان 20 ساله , کودک 18 ماهه را با حرکات رسلینگ به قتل رساند ! | سایر اخبار ,,,
Scofield
05-08-2015, 11:50 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
» فـــوری : جوان 20 ساله , کودک 18 ماهه را با حرکات رسلینگ به قتل رساند ! «
به گزارش از PennLive.Com , جوان 20 ساله " اسکات هافمن " , کسی که اهل نیوجرسی است به علت قتل فرزند دوســت دخـــترش که فقط 18 ماه داشت با اجرای حرکات رسلینگ بر روی او زندانی شد .
این مرد ادعا می کند حرکات Rock Bottom و Last Ride رو که توسط دِ راکـــ و آندرتیکر اجرا می شود , بر روی این نوزاد اجرا کرده است . گفته می شود مرد قصد داشته Last Ride را روی بچه
بر روی تخت اجرا کند اما او کودک را به جای تخت روی زمین کوبیده است و آن کودک بیهوش شده است .
این کودک سپس به یک بیمارستان محلی برده شد اما مدتی بعد در گذشت .
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
» آپـدیت بر روی اضافه شدن آمبروز به مین اونت Payback «
به گزارش از منابع معتبر , اضافه کردن دین آمبروز به مین اونت پی پی وی Payback یک تصمیم دقیقه 90ـــی بوده است .
حتی تبلیغات تلویزیونی بعد از راو هنوز مسابقه 3 نفره را تبلیغ می کردند و اسم آمبروز رو به مسابقه اضافه نکرده بودند .
» مسابقات اسـمــکدان «
-King Barrett vs. Dolph Ziggler.
-Luke Harper vs. Fandango.
-New Day vs. Tyson Kidd, Cesaro, and a mystery partner.
-Naomi vs. Emma.
-The Lucha Dragons vs. Los Matadores.
-Seth Rollins vs. Roman Reigns vs. Dean Ambrose vs. Randy Orton contract signing for WWE Payback.
amirhossein619
05-08-2015, 12:14 PM
واقعا آدم باید خجالت بکشه...
اینا برمیگردن به بچه ها میگن این کارا رو نکنید اونوقت یه نره غول(:22:) رفته روی یه بچه این حرکاتو زده :22: حتی روی تخت هم خوب نباید این کارارو با بچه بکنه:22:یه وقت میبینی چنتا هم سن و سال میخان یکم روی همدیگه کرم بریزن آره یه چیزی ولی بچه ی یک سال و نیمه :no:من داداش کوچیکم رو حتی تو بقلم بالا نمیندازمش:22: من جای کمپانی بودم میگفتم یکی از این استار ها ویدیویی چیزی بگیره که توش به جوون ها(:22:) هم بگه این کارو نکنید:22: واقعا آدم میمونه چی بگه:504:
Black Hawk
05-08-2015, 12:18 PM
هولی شت!!!
لست راید رو بچه؟؟؟؟؟؟ :|
pouryaorn
05-08-2015, 03:39 PM
الان باز شروع میشه انتقاد پشت انتقاد واسه کمپانی و به هر طریقی که شده میخوان کمپانی رو مقصر بدونن
مثلا اگه توی ورزش موتور سواری یکی از رو تپه بپره بعد یه نفر بیاد همین کارو بکنه یه کاریش بشه باید اون طرفی که ازش تقلید شده رو مقصر دونست آدم باید خودش عقل داشته باشه بفهمه این احمق که میخواسته رو بچه فن بزنه باید خودش عقلش میکشیده
هر گونه انقاد از کمپانی در رابطه با این موضوع بی انصافیه چون کمپانی یک سره داره میگه این کارها رو انجام ندید
لامصب حداقل سوپلکسی یا دیگه نهایتآ دراپ کیک میزدی! ورداشته دو تا از تاپ فینیشر ها تو دوره اتیتیود ارا رو روی بچه بدبخت زده
sңдұди
05-08-2015, 05:59 PM
گنده هاش نمی تونن لست راید و راک باتوم رو بدون درد تحمل کنن اونوقت این رفته روی بچه یک نیم ساله انجام داده !
من که اصلا باور نمیشه. طرف یعنی ... . لســت رایـد !
oOo Saleh oOo
05-08-2015, 07:01 PM
:22:
یکی نیس به مرده بگــه دوست داری توعم 18 ماهــت بود یوکــوزونا بپــره روت ؟ :22:
هِی یو اسکــات هــافمــن وات د فـــاز ؟؟؟ :22:
rahman24
05-08-2015, 11:02 PM
تنها راهش برداشتن پی جی و گذاشتن محدودیت سنی هستش. این بچه ای که اینکار رو کرده حتما از مدتها قبل این فاز رو داشته اما فرصتش رو پیدا نکرده. اینم از برکات برنامه کلین
amirhossein619
05-08-2015, 11:10 PM
تنها راهش برداشتن پی جی و گذاشتن محدودیت سنی هستش. این بچه ای که اینکار رو کرده حتما از مدتها قبل این فاز رو داشته اما فرصتش رو پیدا نکرده. اینم از برکات برنامه کلین
داداش دقت کن بچه نبوده ها 20 سالش بوده :22:
یکی نیس به مرده بگــه دوست داری توعم 18 ماهــت بود یوکــوزونا بپــره روت ؟ :22:
=)))))))))))))))))))
لامصب حداقل سوپلکسی یا دیگه نهایتآ دراپ کیک میزدی! ورداشته دو تا از تاپ فینیشر ها تو دوره اتیتیود ارا رو روی بچه بدبخت زده
یخورده دقت بکن:22: دراپ کیک رو به بچه یک سال و نیمه بزنی به همون اندازه ی لست راید براش خطرناک هست:22: گردنش میشکنه :22:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
فقط من موندم چطوری به جای تخت اشتباهی روی زمین انداخته بچه رو:22: هر جوری هم آدم اشتباه بکنه امکان نداره به جا تخت روی زمین بندازه :22: فکر کنم با دوست دخترش دعواش شده بوده خاسته الکی الکی تلافی کنه:a:
خارج از شوخی دلم میسوزه برا بچه ـه و همینطور اون دختره که بچش دست چنین جانی ای جون داد ...
rahman24
05-09-2015, 12:15 AM
داداش دقت کن بچه نبوده ها 20 سالش بوده :22:
میدونم 20 سالش بوده. منظورم برنامه بی خطر . مثلا wwe الان برای تمام سنین مجازه و این فکر رو به سر آدم میزنه پس ضرباتشم اشکال نداره اما.......
چرا مسابقات CZW که انواع ضربات رو با وسائل مختلف داره کسی تقلید نمیکنه؟ چون برای سنین رده بندی مشخصی داره خانواده ای که بدونند پسرشون علی رغم سن بالا جنبه این برنامه رو نداره نمیزارند ببینه چون اونجا برای این برنامه ها پول باید خرج کنی. ولی WWE کلا خودش کلین میدونه واسه همین خانواده پسر 20 سالش رو در خیالات اینچنینی رها میکنه.
AƦAƾH
05-09-2015, 12:25 AM
دادا از زمان قدیم که پی جی و این داستانا هم نبود این مسائل بود همیشه .. اصلا ربطی نداره این موضوع .
یه نفر خیلی باید احمق باشه بچه یه سال و نیم رو بلند کنه بزنه زمین ! من تو فروما خارجی خیلی چرخیدم در این مورد همه کامنت زده بودن "یارو خیلی خر و ..... بوده , برداشت بد نکنید من با پسر یا دختر خودم همیشه کشتی میگیرم ولی اینجوری نه !"
این شخص حالت طبیعی نداشته و این یه بار متاسفانه یا خوشبختانه نمیشه به کمپانی ایراد گرفت که اگر برنامش بر همه ی سنین نبود این اتفاق ها رخ نمیداد .
پ.ن : یکی از دوستان نوشته بود دراپ کیک میزد حداقل , منو کشت یعنی اون نظریه :ی
ولي جدا از شوخي بچه هه هم چ خر جوني بود لست رايد رو زمين خورده همون موقع نمرده تو بيمارستان مرده!!d:
ROB VAN DAM 92
05-09-2015, 11:24 AM
اگه همینجوری از این اتفاقا بیوفته در wwe رو تخته میکنن!!!!!!!!!!!:no:
ما خودمون هر چند وقت یکبار تو باشگاه دور هم یه کشتی کج میزنیم!!!!!<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>حرکات زیادی پیاده میکنیم............
ولی رو یه بچه............چی بگم والا!!!<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
THE VAIPER
05-09-2015, 05:07 PM
به گزارش از PennLive.Com , جوان 20 ساله " اسکات هافمن " , کسی که اهل نیوجرسی است به علت قتل فرزند دوســت دخـــترش که فقط 18 ماه داشت با اجرای حرکات رسلینگ بر روی او زندانی شد .
این مرد ادعا می کند حرکات Rock Bottom و Last Ride رو که توسط دِ راکـــ و آندرتیکر اجرا می شود , بر روی این نوزاد اجرا کرده است . گفته می شود مرد قصد داشته Last Ride را روی بچه
بر روی تخت اجرا کند اما او کودک را به جای تخت روی زمین کوبیده است و آن کودک بیهوش شده است .
این کودک سپس به یک بیمارستان محلی برده شد اما مدتی بعد در گذشت .
احمقه بی شعور این سزاش فقط اعدامه
گوسفند رفته روی یه بچه 18 ماه لست رایدر اجرا می کنه
E.H.S.A.N
05-10-2015, 08:36 PM
آخه داااااااش من لست راید باتیستا و استونکلد و فولی و هانتر و راک و کین و ... رو بیهوش کرده. آخه روو بچه؟ هوووولی. فاکین شتط
Successful Man
05-10-2015, 10:34 PM
یعنی اونقدری که اینجا به خیر اهمیت دادن ؛ تو خوده نیوجرسی بهش نپرداختن !!
بــا تـــشکر از نـــاظم انـــجمن بـــه خــاطره پیــــدا کـــردن خبرهای خلاقانه !!! .. !!
Scofield
05-11-2015, 01:23 PM
یعنی اونقدری که اینجا به خیر اهمیت دادن ؛ تو خوده نیوجرسی بهش نپرداختن !!
بــا تـــشکر از نـــاظم انـــجمن بـــه خــاطره پیــــدا کـــردن خبرهای خلاقانه !!! .. !!
روزی که این خبر منتشر شد , همه فروم های خارجی داشتن راجع بش بحث می کردن و تو منابع خبری ازش بعنوان " Breaking News " یاد شده بود . پس خبر مهمی بوده .
الان هم که می بینید این تاپیک بالا مونده , کامنت های شما و سایر دوستان هست که باعث شده این تاپیک بالا بمونه
خبر هم خلاقانه نیست , واقعیتِ ! ;)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.