توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یه مشورت یا تمام بچه های گل انجمن خودمون
بچه ها میخوام از شما ها کمک بگریم
من بهم پیشنهاد شده بر یه انجمن(اسمشو نمیبرم) و مدیر کل بشم حالا میخوام نظر شما دوستان رو بدونم این کارو بکنم یا نه؟
از دوستان با تجربه خواهش میکنم کمکم کنید بین 2 راهی موندم چی کار کنم
aidin-rko
03-09-2008, 10:21 PM
- وصال جون مغزتو شستشو دادن؟
aidin-rko
03-09-2008, 10:21 PM
- فكر كنم انجمن فرزام جون باشه..... البته فكر كنما!:4:
Ð-i-R-Ť-Y
03-09-2008, 10:23 PM
وصال جون دقیقا همین پیشنهاد به زور به منم شد ولی این جارو انتخاب کردم !!!
*** بودش که اسم مدیرشم ..... یه دفعه گفت تو مدیر کلی !!! ما نزدیک یه هفته مدیر موندیم ولی اصلا به رو خودم نیاوردم ... گفتم خونه اینترنتیم IRANWWE هست .. از اولی این جا بودم تا اخرشم اینجام ... دقیقا رئیس کل سایت بودم نزدیک 5-6 روز ... حتی گفت وبلاگتو بکن برا سایت نکردم ... نمیدونم ولی این جا خیلی زحمت کشیدی ... ما همه دوست داریم ... یکی از صمیمی تری نرفیقامی .... حالا باز آخرش خودتی ...
The King Of Kings
03-09-2008, 10:24 PM
هر چی خودت دوستداری و میخوای
من ميگم شما 100% اينجا بموني بهتره
aidin-rko
03-09-2008, 10:29 PM
- خلاصه وصال جون بموني و سايت بالا سر ما باشه بهتره! چون اگه بري انگار يه چيزي رو واسه هميشه گم كرديم....
Ð-i-R-Ť-Y
03-09-2008, 10:31 PM
شرمنده David نباید اسم میبردم ...
البته من چون اين تجربه رو داشتم بهت ميگم ولي شما هم هركاري رو كه فكر مبكني درسته انجام بدهه .
موفق باشي
cbtarwhk
03-09-2008, 10:40 PM
این صندلی ها به هیچکس وفادار نیست. حالا حقوقش چقدره؟
I Am Legend
03-09-2008, 10:47 PM
از نظر من تصمیم با خودت است ولی یک فکر بکن به زمانی که تو این فروم بودی و چه خاطراتی داشتی و حالا دلت میاد بری یا نه
The Dark Knight
03-09-2008, 11:18 PM
من تجربه ی شخصی داشتم که افراد به شدت چرب زبانی از انجمن های دیگه می یان و کلی ازت تعریف و تمجید می کنن تا بری انجمنشون فعالیت کنی و مدیر بخش کشتی کجشون بشی...این افراد مشتی افراد بازنده هستن که به این صورت برای سایتشون مدیر جمع می کنن...ما هم خام بودیم و قبول کردیم و رفتیم تو اون انجمن ******* و مدیر شدیم و بعد چند وقت دیدیم اون دوست چرب زبون دیگه تحویلت هم نمی گیره...به شدت از این خامی و نپختگیم ناراحت و پشیمون بودم و دیگه تو سایتشون فعالیت نکردم و حتی جواب میل ها و پیام خصوصی های این فرد رو نیز ندادم...
از نظر عقلانی:اگر مدیریت کل سایت هست...اولین ببین چه سایتیه,اگه سایت کشتی کجه,بدون هیچ کدوم از این سایت های نو پا به گرد پای این انجمن هم نمی رسن...چرا؟چون این انجمن از همه سابقه ی بیشتر داره و همچنین کاربرانی داره که با هم نه تنها دوستن,بلکه رفیقن...
اگه سایت غیر از کشتی کجه...به بازدید و میزان کاربر و میزان پست دهی روزانش نگاه کن...یه سایت می شناسم با 2000 تا کاربر,هفته ایی 7 پست بیشتر توش نمی دن...ادمین بودن این سایت هم لطفی نداره,چه برسه به مدیریت.
ولی به نظر من با توجه به این که همه جوانب رو سنجیدی,به دلت گوش بده...ببین دلت چی می **,ببین عشقت کجا می برتت؟هامون با چرب زبونی کسی رو نیوورد این جا...ولی خیلی ها می یان با چرب زبونی کاربران این جا رو می برن...به خاطر اینه که از وجود در چنین سایتی با چنین مدیریتی لذت می برم...!(این رو دل من گفت,شاید مال شما چیز دیگه ایی بگه)
و صد البته هیچ چیز هم مثل وفادار بودن به چیزی لذت بخش نیست...البته خودت می دونی و راه خودته...
حالا موضوع انجمنش چیه؟
مگه نمی شه هم این جا باشی هم اون جا؟(شخصا این رو تجربه کردم و بهت پیشنهاد می دم که فقط یکی رو انتخاب کن,چون خودت شخصا وقت نخواهی کرد به هر دو انجمن برسی...)
ممنون.
موفق باشین.
The Dark Knight
03-09-2008, 11:24 PM
با سلام اقا ارمان البته اون حرفی که ما با شما زده بودیم یک شوخی بیش نبود
در ضمن ما خودمون مدیر کل داریم و اقا وصال هم مطمئنا منظورشون جایه دیگست
نمی دونم شما راست می گی یا دروغ,که راست و دروغش هم به خودت مر بوطه...
ولی تنها کسی که رای داده :از این انجمن برم و مدیر کل یه انجمن دیگه شم,جناب عالی هستین و این به شدت مشکوک و همچنین تابلو می زنه...
موفق باشین.
حالا موضوع انجمنش چیه؟
ممنون.
موفق باشین.
مخواستم تا وقت این که نتیجمو بگیرم اینجا چیزی نمیگفتم اما انجمن کشتی کچ هست
من كاملا با صحبت هاي اقا سينا موفقم . خودم هم اول فكر ميكردم كه راحت ميشه يك انجمن كشتي كچ مثلا مثل اينجا زد . خبر كه هست . دانلود هم كه هست . موضوع متفرقه هم كه تا دلتون بخواد هست .
ولي الان به اين نتيجه رسيدم اصلا انجمن جديد كشتي كج زدن كار منطقي اي نيست و فايده اي نداره . فقط وقت تلف كردنه .
من يك انتقاد ديگه هم دارم اون هم اينه كه شما اگه اين مبحث رو توي چت با دوستات مطرح ميكردي بهتر بود و اونجا بيشتر ميتونستي رو اين موضوع بحث كني
خوب معلومه كه كسايي كه تو اين انجمن هستند دوست ندارن كه شما از اينجا بري و همه اين نظر رو دارن كه بموني و شما هم اينجوري كه مشورت خواستي يعني فقط موندي كه ببيني نظر بچه ها چيه . اينجوري اگه خودت بخواي بري به انجمن ديگه و رفتي يك كم تابلو ميشه
اميدوارم منظورم رو بفهمي
The Dark Knight
03-09-2008, 11:47 PM
من يك انتقاد ديگه هم دارم اون هم اينه كه شما اگه اين مبحث رو توي چت با دوستات مطرح ميكردي بهتر بود و اونجا بيشتر ميتونستي رو اين موضوع بحث كني
این که ایشون این جا این بحث رو مطرح کردن برمی گرده به این که ایشون تا حدی احساس صمیمیت با این سایت می کنن...
به نظر من خوب شد تو چت مطرح نکرد,مثلا من 3 ماه یه بار به ای دیم سر می زنم...حالا اگه اون جا مطرح می کرد,من روحم هم خبردار نمی شد چه برسه به این که بخوام همچین طوماری بنویسم:4:
ممنون.
موفق باشین.
amir-aghaei
03-10-2008, 01:12 AM
ما رای ندادیم !! کلان از بچگی یجور بارمون اوردن رای ندیم !!!!حتی به رئیس جمهور هم ندادم !
میخواستم یه طومار برات بنویسم .اما داوه باتیستایه عزیز خیلی قشنگ صحبت کرد (من نمیدونم چرا زیاد از این استعدادش نوشتاریش استفاده نمیکنه !!) در کل با نظر الویشن عزیز و باتیستا موافقیم ....
البته موندن یا نموندنت عایدی برا من یکی نداره خواستی بری برو !!!!!
NO FEAR
03-10-2008, 12:04 PM
میتونی بری و فراموش کنی که این انجمن تو رو به اینجا رسوند و از سدق سری این انجمنه ککه از انجمن های دیگه بهت پیشنهاد دادن...
ولی اگه میخوای کار کنی... یا کمکی کنی ، یا محبوب باشی... هر جا میتونی اینکارو کنی...
پس چه بهتر که همینجا باشی و به رفیقای قدیمیت کمک کنی... نه جای دیگه....
به هر حال ما برات آرزوی موفقیت داریم...
موفق باشی....
mb619
03-10-2008, 01:18 PM
وصال جون منم نظرم اینه که این انجمن بهترینه تو کشتی کج و شکی درش نیست و همه هم میدونن و حتی خودت هم چند باری اعلام کردی که اینجا بهترینه و برای همینه که من اینجا اومدم ....
به نظرم اگه با این انجمن حال میکنی بمون چون واقعا موثری و یا اگه فکر میکنی که میتونی به جاهای بالاتر بدون این انجمن برسی برو ......فقط خوب فکر کن که پشیمون نشی ( به جمله آخر من خوب فکر کن )
HaMo0n
03-10-2008, 01:25 PM
اینجور پیشنهادها به خیلیهاش شده از جمله داوود که هرچی سایت کشتی کچ ******* همه چی بهش پیشنهاد مدیریت و مدیر کل دادن
اگر شما وصال جان دوست داری میتونی بری همونجا آدمین بشی از نظر ما مشکلی نداره
خداحافظ
H H H
03-10-2008, 01:56 PM
شما ها همه هستین رفیقایه من_---_ پس بخواطروتون من باید جونم بدم
این انجمن هستش خونه من_---_پس واسه پیشرفتش با ید بکوشم من
من نبودم كه اينو گفتم وصال تو گفتي.
همون طور كه معين و ديگر بچه ها گفتن اگه الان برا تو پيش نهادي مياد از پيشرفتت تو اين انجمنه.
همين مردك مدير انجمن مگا كلي به من پيش نهاد داد كه بيا تو بخش كشتي كج مديرت ميكنمو.....
تو ببين دلت چي ميگي ميخواي تمام اين خاطرات تو اين انجمن رو ول كني به خاطر يه ادمين شدن
من تو تابستون 5 روز تو انجمن مگا فعاليت كردم بعد ديدم يواش يواش ديگه اون طوري كه اول بودن نيستن رفتارشون فرق كرده فقط ميخواستن كه واسشون فعاليت كنم از اون به بعد هرچي افف تو ياهو واسم مياد 2 تاش رو اين علي فرستاده فحشه.
حالا هم هر چي خودت ميخواي بورو يا بمون .
تو اين راي گيريه هم شركت نكردم چون همه چي دسته خودته.
Ð-i-R-Ť-Y
03-10-2008, 02:01 PM
ادم بسیار ک*ن ی ع و ضی ************************************* هستش ......
حالا تو 5 روز بودی من 3 ماه تابستون براش کار کردم 700 تا پست دادم بدجورجوابمو داد .. آقا آرش میدونه ... چند روز پیشم باز دعوام شد با یه اسم کاربریه بسیار فان عضو شدم !!! ( :4:)
Mr.DMN
03-10-2008, 02:19 PM
وصال جان کارت زیاد حرفه ای نبود اینا بحثهای شخصیه و باید خودت دربارش تصمیم بگیری اما به شخصه از 90 درصد انجمنا پیشنهاد همکاری داشتم اما بعد از فکر اساسی رد کردم یا یه جوری سرسری پیچوندمش حتی در زمینه فعالیتم تو انجمنای خارجی هم همینطوره....اما در کل هیچکجا جای اولی که انسان توش خاطره داره نمیشه.....برای من در ایران IranWwe و در خارج هم WWE و ......(این یکیو شرمنده سکرته!!!!!)....فقط خواستم بهت کمکی کرده باشم همین و بس ..... یا علی
UniQue-M2JH
03-10-2008, 02:31 PM
وصی جون من یه چی بهت بگم..!
من تو یه سایت دیگه خارجی ناظم سایتم اینو هامونم میدونه ولی عشقم اینجاس اونجا دیروز بهم یکی از این مدیر ها پیام خصوصی داد که اگه فعال نباشی از ناظم ایت ورت میدارم. بعد منم امروز قول دادم بترکونم.
میخوام اینو بهت بگم شما اینجا مدیری و اگه اونجا هم مدیر شی وضیفت میشه 2 برابر و اینم خیلی سخته.
بازم نظر خودته .
erfan fcbarca
03-10-2008, 02:36 PM
ایول...همه تو انجمنای خارجی مدیر و آدمین هستن.فقط ماییم که نهایت پیشرفتمون این سایته:4::4:محمد تو هم تو انجمن خارجی ناظمی ؟ دست مریزاد...سایتش عربیه یا اروپایی؟ :4:
وصال نروووووووووووو...ووووو:4:
دوستان عزیز سلام
امیدوارم حال همتون خوب باشه
در مورد پیشنهادی که به وصال شده منم میخوام نظر بدم البته با اجازه!!!
آقا وصال از دو روز پیش به مدیران ما هم پیشنهادهای زیادی شده ولی اونها نه تاپیکی رو زدن نه چیزی اومدن بگن و تنها از طریق پیغام خصوصی به من گفتن که فلانی به ما این پیشنهاد شده من قول دادم پی گیری کنم
اما کار تو غلط بود تو اگر دلت با این مجموعه این سایت باشه اصلا به پیشنهاد اونا فکر نمی کنی چه برسه که بخوای تاپیک بزنی متاسفانه کار اشتباهی کردی و اونی که به توپیشنهاد مدیریت داده اشتباهش از تو بیشتر بوده
قابل توجه بعضیا که پیشنهاد میدن:
آقای محترم آقای عزیز این کارت به نظر شخص خودت درسته مگر هامون نمی تونه بره مدیره انجمنهای دیگر دعوت کنه بهشون قول مدیریت بده ولی این کارو چرا نمی کنه چون نامرد نیست چرا داری میای برای این انجمن و انجمن ما مسئله درست می کنی این چندمین بارته ولی قبل از این دوست نداشتم چیزی بگم اومدم و اینجا گفتم
هامون توی این چند سال برای این انجمن زحمت زیادی کشده تا تونسته این آدمای کاردرست دور خودش جمع کنه
حالا توام هامون و امثال هامون رو که تو کارشون موفق بودن رو الگو قرار بده و بیا با تلاش و صبر به درجه هامون و امثالش برس که امروز کاربرش بهش بگن انجمن تو بهترینه
دوست من زود اومدی زودم میخوای بری خیلی کار داری خیلی تا..............برسی.
ببخشید وقتتون گرفتم باتشکر از شما و معذرت خواهی مجدد از هامون عزیز.
DEAD MAN
03-10-2008, 03:02 PM
خودتون می دونید.(یک کمک عالی برای شما)
UniQue-M2JH
03-10-2008, 03:07 PM
ایول...همه تو انجمنای خارجی مدیر و آدمین هستن.فقط ماییم که نهایت پیشرفتمون این سایته:4::4:محمد تو هم تو انجمن خارجی ناظمی ؟ دست مریزاد...سایتش عربیه یا اروپایی؟ :4:
تو جیگررررررررررررررر مایی :4: اون سایتم اوروپایی هستش.
Ð-i-R-Ť-Y
03-10-2008, 03:15 PM
خدا برات نسازه 1 ملتو علاف خودت کردی ای ! :4:
همه یک صدا : مرگ بر اون ! مرگ بر اون ! :4: ( چه قد من بامزم :26:)
Master Kane
03-10-2008, 03:17 PM
بله دوستان این موضوع ربطی به اقا فرزام ندارد ! در واقع انجمن جدید ماله شخصی به نام علی است که فکر کنم بشناسیدش !
Mr.DMN
03-10-2008, 03:17 PM
آقایون این وسط یه سو تفاهم پیش اومده این هم به خاسر این هست که وصال اسم از اون انجمن نبرده....اما در کل در زمینه حرفه ای این امر کاملا طبیعی هست....
خوب من چيزي نميگم در صورتي كه اگه بخوام بحث كنم خودش يك صحفه ميشه
خدا رو شكر تموم شد
اقا وصال هم هركار ببينه درسته ميكنه .
موفق باشيد
خوب دوستان من اومد تا جوابم رو بگم:
من قبول دارم که این کار اشتباه رو کردم از همه شرمنده من همه شما ها رو برادر خودم دونستم و چون صمیمی هستم باهاتون اومد تو جمع گفتم از همه معظرت میخوام شرمنده.
خوب دوستان من بنده حقیر اگه به اینجا رسیدم به چند چیز ربط داره که توضیح میدم
1-پشتیبان و یک اسم بزرگ پشت سرم داشتم hamoon و iranwwe
2-لطف و محبت همه شما
3-زحماتی که کشیدم
من بخاطر این انجمن شبها بی خوابی کشیدم و حتی یادمه اشک ریختم و این چیز خیلی کمی نیست
و همه اینها باعث شده من امروز بهم پیشنهاد کاری بشه
به نظر همتون خیلی دقت کردم چون همه تجربه دارید و به من لطف میکنید و راهنماییم میکنین
من به این پیشنهاد فکر کردم و این 2 روز اون انجمن رو زیرورو کردم
اطلاعات خوبی بدست اوردم و این جا مقایسه کردم و به نتایج جالبی رسیدم
قبول کنید این پیشنهاد خیلی آدمو وسوسه میکنه
و من تصمیم قاطع خودم رو گرفتم
به نظر من مدیر بخش موزیک انجمن تخصصی کشتی کچ ایران ارزش داره به مدیر کل بودن یک انجمن کشتی کچ نوپااااااا
و همین جا در جلو همه شما دوستان میگم که تا آخرین لحظه که میتونم در این انجمن فعالیت کنم چون انجا رو خونه خودم میدونم
و هرکی توشه مثل برادرمه
و من اگه یه روز با این دوستان گپ نزنم روزم به درستی شب نمیشه
بیه همین دلایل و دلایل محکم زیادی که دارم این جا میمونم گرچه خیلی ها گفتند برو از این انجمن و پشت سر ما حسادت میکردند که با رفتن من جایه خودشون رواینجا بازتر کنن
به هر حال من در این انجمن میمونم و با قدرت زیاد به کارم ادامه میدم
از همه دوستان معزرت میخوام که 2 روز معطل من شدن
خوب من خيلي خوشحالم كه اين تصميم رو گرفتي
در مورد انجمن نوپا هم گم كه اگه كسي 1-2 سال توي انجمنهاي كشتي كچ بگرده به طوري كه خودش بتونه يك انجمن خوب بزنه و تجربش به جايي برسه كه تنهايي بتونه تمام كارهاي انجمن رو بكنه اونموقع ميتونه موفق بشه مثل اقا هامون و اقاي BBC
ولي كسي كه يكدفعه گي به فكر زدن انجمن بيافته و بدو دنبال كاربر و مدير و بخواد با مخ زدن و وعده دادن به اونها براي انجمن خودش مدير و كاربر پيدا كنه اون به درد سطل اشغال ميخوره
موفق باشي باي باي
NO FEAR
03-11-2008, 08:29 AM
آفرین پسر خوب....
این وصال پسر فهمیده ای .... حالا یکم سادست ما میزاریم رو حساب چیز دیگه...
ولی قلبش پاکه...
هامون واسه من بیشتر از 10 تا پیغام خصوصی گذاشتن که بیا انجمن ما...
البته نه واسه مدیریت :11:
گفتن همینجوری بیا :4:
جدا بچه ها مواظب خودتون باشین... و پشت رفیقتونو خالی نکنین... هامون پسر خیلی مودب و گلیه... شرایط ایجاب میکنه که تو این انجمن یکم جدی باشه تا هر کس سوء استفاده نکنه...
خداییشم هر کاری تونسته واسه این انجمن و واسه دوستاش کرده...
و اینجا تنها انجمنیه که من دیدم توش پارتی بازی نشده.... یعنی هر کس که حقش بوده به جایی رسیده...
و این خیلی خوبه....
آفرین به هامون و مدیرای خوبش و آفرین به کاربرای خوبش....
H H H
03-11-2008, 12:16 PM
ايول ايول داش وصالو ايول
وصال از نظر من بهترين تصميم رو گرفتي .
Gaspard Ulliel
03-11-2008, 01:14 PM
وصال جون این کار بسته به میل خودت داره .
ولی اگه میدونی که با رفتنت فعالیتت در این انجمن کم نمیشه و یا اینکه به درسهات لطمه ای نمیخوره هیج اشکالی نداره.
موفق باشی.
Ð-i-R-Ť-Y
03-11-2008, 01:44 PM
بابا عشقی وصال جون :x
این هم یه بیت از طرف برو بکس انجمن واسه وصی جون :
وصال جون من میرم به قربونت ----- حتی اگه بخوای میشم کش تمبونت :4:
من هستم عاشق تو ای پسر ----- منو ببخش که اگه گذاشتم سر
به سر تو خوشگل پسر :4:
بای بای
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.