توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |مقاله| سه اسطوره ای که لایق یک مسابقه با شکوه برای خداحافظی هستند
pouryaorn
05-30-2015, 01:33 PM
به نام خدا
در این مقاله قصد دارم به سه اسطوره ی دنیای رسلینگ اشاره کنم که لیاقت این رو دارن که واسه خداحافظی از دنیای رسلینگ یک مسابقه باشکوه در دبلیو دبلیو ای داشته باشن
1- کوین نش
کوین نش(دیزل) از جمله رسلرهای پر طرفدار دنیای رسلینگه که در این چند سال هر از گاهی در سگمنت ها و پرومو ها حضور داشته و آخرین حضور مهم اون به عنوان یک استار برمیگرده به سال 2011 که با تریپلچ وارد استوری شده بود و نهایتا این استوری در پی پی وی تی ال سی با باخت او ختم شد کوین نش در سال 2014 هم در رویال رامبل به عنوان سوپرایزر وارد شد اما نقش کم رنگی داشت و پس از چند دقیقه حذف شد
با توجه به سن و سال نش توقع زیادی ازش نمیره واسه اینکه بخواد یه مسابقه عالی انجام بده اما میشه واسه این استار پر طرفدار یک مسابقه ترتیب بدن تا این اسطوره با خاطره ای به یاد ماندنی از رسلینگ خداحافظی کنه
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
2-گلدبرگ
اکثر رسلینگ فن ها از سال 2007 که شایعاتی مبنی بر بازگشت گلدبرگ به رسلینگ بودن اما همواره از سوی گلدبرگ تکذیب شده و هنوز به توافقی با کمپانی نرسیده
این اسطوره آخرین حضور حرفه ایش برمیگرده به رسلمنیای 20 در سال 2004 که مقابل براک لزنر به پیروزی رسید و ما دیگه شاهد حضورش در هیچ رویدادی نبودیم
با توجه به طرفداران زیاد او و انتظار چندین ساله ی رسلینگ فن ها برای دیدن دوباره ی او در رینگ همه امیدوارن که یک بار دیگه شاهد حضورش باشن
سوا از همه ی این صحبت ها خود گلدبرگ رسلر بزرگیه با سبک خاص و لیاقت این رو داره که با یک مسابقه بزرگ از رسلینگ خداحافظی کنه
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
3-کرت انگل
در این اواخر حرف و حدیث های زیادی در رابطه با بازگشت کرت انگل به کمپانی زده شده اما در حال حاضر بی نتیجه مونده و هنوز در هاله ای از ابهام سپری میشه آخرین حضور کرت انگل در دبلیو دبلیو ای برمیگرده به ونجنس 2006 که با رندی اورتون مسابقه داد و در پایان بازنده بود تا اینکه او مدتی به یک پروموشن ژاپنی رفت و سپس به کمپانی تی ان ای رفت و اونجا افتخارات زیادی کسب کرد
باتوجه به افتخارات و مسابقات زیبایی که کرت از خودش در دبلیو دبلیو ای به نمایش گذاشته خیلی از هواداران دوست دارن که دوباره اونو در دبلیو دبلیو ای ببینن و باتوجه به صحبت های خود کرت که گفته دوس داره در دبلیو دبلیو ای از دنیای رسلینگ خداحافظی کنه لایقت یک مسابقه باشکوه برای خداحافظی رو داره
_نظر شما در مورد اسطوره های بالا چیه؟
Naser
05-30-2015, 10:04 PM
توی هر دوره ای باید به جوونها بها داد و همون رسلرهای جوون هم هستن که صحنه های زیبا و تاریخی رو به وجود میارن ، این رسلرها هم از دوره جوونیشون گذشته و دیگه نباید هرگز بازگردانده بشن ، چون مسئله ی کلیشه ای و مسخره ای هستش.
اما طبیعتا کمپانی باید برای لجند های فعال خودش مسابقه خداحافظی بگیره که ایتکاروهم خواهد کرد مثل تریپل ایچ ، باتیستا ، راک و...
اما نیازی نیست گلدبرگ یا نش رو با هزار سال سن ور دارن بیارن اونم اونهایی که توی اوجشون هم همچین چیز خاصی نبودن چه برسه به الان که دابلیودابلیوایی پر هستش از رنگین کمون های استعداد جوون. حالا کرت انگل یه چیزی که توی دوره اوجش از منظر بحث فنی رسلینگ واقعا سرآمد بود.
REVOLUTION
05-30-2015, 10:19 PM
اینکه برای لجندها یه جور خداحافظی بزرگ در نظر بگیرند چیز خوبیه اما نش و گلدبرگ رو دیگه با این سن نیازی به خداحافظی بزرگ ندارند در واقع wwe الان پر شده از استارهای جذاب و با استعداد wwe تو دو سه سال تونست وضعیتش رو خیلی خیلی بهبود ببخشه
در مورد بقیه به نظرم یه کریر VS کریر برا تریپل ایج باید ایجاد شه هر چند فقط تو رسلمنیا و به صورت محدود تو رینگ میاد برا مسابقه و البته ممکنه حضورش بیشتر از رسلمنیا بشه ولی در هر صورت نمیشه همچین نوع خداحافظی هایی برای نش و یا گلدبرگ گرفت
کرت انگل از این قضیه جداست اون هنوز کشتی میگیره و بدنش میتونه حضورهای متوالی رو تحمل کنه و میتونه حضور موقتی داشته باشه همونطور که خودش هم گفت wwe ازش خواسته به صورت دائمی باشه ولی نمیتونه با توجه به شرایطش اما میتونه به صورت موقتی و پاره ای حضور داشته باشه و جاب کردن باعث پیشرفت استارهای دیگه بشه
rahman24
05-30-2015, 11:57 PM
شاید کوین نش و کورت انگل که مسابقات و لحظات خوبی توی wwe و wcw داشتند حقشون باشه که با شکوه برن اما در مورد گلدبرگ نظرم این نیست این آدم هیچی نبود و هیچ کاری واسه رسلینگ و رسلینگ فن ها نکرد همش میخواست توی اوج باشه اما wwe رو بهش نداد واسه همین رفت.
Successful Man
05-31-2015, 05:57 PM
کـرت انــگل !!!! ؛ خـدایش این کجاش اسطوره ــست !! ؛ حالا باز با کوین نش میشه باهاش کنار اومد ولی کرت انگل !!!!!!! ؛ ( من دیگه حرفی ندارم )
پوریا جان taker تو لیستت جا موند یا اصلا حالی نمیکنی باهاش اسمشو نزاشتی ؟ ! ؛ .. دیگه اونم به خدا حافظیش نزدیگه و واقعا حقشه یه خدافظی
در حده خودش براش بگیرن ؛ من اصولا به هرکسی که بتونه بالای 20 سال یه کاریو به صورت مداوم انجام بده بهش میگم Legnd ؛ چه بخواد شهرام شپره
باشه یا رفته گر محلمون .. تیکر یالای 20 سال هستش که داره برای کمپانی کار میکنه و تافسانه مثال زدنی مپانی به حساب میاد.. از رو تعصب دارم نمیگم
کاملا علمی و اصولی اگه خواستی حاظرم برات ثابت کنم . ..
amirhossein619
05-31-2015, 06:47 PM
گلدبرگ و کوین نش استار های خوبی بودن ولی اسطوره نمیشه :no: کرت انگل هم شاید خیلی به اسطوره بودن نزدیک باشه ولی در حد اسطوره های کمپانی نتونسته خوب باشه...پس کلا اینایی که گفتی اسطوره نیستن
اگه قرار باشه سه تا اسطوره مشخص بشه که لیاقت یه خداحافظی باشکوه رو دارند آندرتیکر،استینگ و تریپل اچ هستند
Naser
05-31-2015, 08:22 PM
خیلی صحبتهای عجیبی میشنویم از افرادی که اطلاعاتشون خیلی ضعیفه.
کرت انگل یکی از بزرگترین رسلرهای تاریخه و همواره ماندگار بوده ... شما دارین استینگ رو با انگل مقایسه میکنید؟ بدون شک انگل بزرگتره.
هم از نظر اعتبار و هم مسابقات و افتخار ...
انگل جزو معدود رسلرهایی هستش که در همه جا قهرمان بوده و سابقه قهرمانی در المپیک رو داره.
یکبار قهرمان iwgp ژاپن رو در کارنامه داره ، شش بار قهرمان کمپانی tna شده یکبار قهرمان کمپانی wcw ، یکبار قهرمان wwe whc ، چهار بار قهرمان wwf ، قهرمان کینگ آو د رینگ...
بعلاوه قهرمان المپیک کشتی آزاد - قهرمان جهان کشتی آزاد
یعنی هرکجا که رفته در بالاترین سطح ممکن درخشیده و کارنامه فوق العاده ای داره...بهترین مسابقات در کارنامه ش می درخشه و چندین بار هد لاین مین اونت رسلمنیا بوده.
استینگ اسطوره س بعد کرت انگل بزرگ اسطوره نیست؟؟ انگل از نظر بحث فنی و اجرای فنون جزو بهترین استاران تاریخه.
اینم افتخاراتش از منظر بحث کارشناس های رسلینگ:
این از طرف pwi:
بهترین روکی سال 2000
محبوب ترین رسلر سال 2003
منفورترین رسلر سال 2000
بهترین رسلر سال 2003
بهترین رسلر سال از بین 500 رسلر برتر در سال 2001
این ها از طرف مجله won
بهترین فیود سال با ساموا جو در سال 2006-7
بهترین رسلر تکنیکی سال 2002
بهترین بازی سال با کریس بنوا ، ادج ، ری میستریو در 2002
بهترین رسلر سال 2002
بهترین گیمیک سال 2000
hamidh2s
05-31-2015, 09:11 PM
به نظرم حتما باید مسابقه خداحافظی واسشون بذارن . اونایی که میگن این رسلرها اسطوره نبودن حتما مسابقات قدیم کشتی کج رو دنیال نکردن . هیچ موقع مسابقه ای که گلدبرگ کبیر با پای شکسته اولوشن رو نابود کرد یادم نمیره و یا شکست دادن راحت راک و براک لسنر . کوین نش (دیزل) هم واقعا از اون دسته کشتی کج کارایی بود که نمونه اون دیگه نیست با اون قد بلند و پاور بمب های بی نظیرش و کرت انگل هم که همیشه در اوج بود و مسابقات عالی و خوبی برگزار می کرد همین الانشم توی tna واقعا مسابقات خوبی را توی این سن و سال به نمایش می ذاره . به نظرم مثه استینگ که براش یه مسابقه نسبتا زیبا توی رسلمنیا براش برگزار کردن واسه اونا هم باید همینکار رو انجام بدن
pouryaorn
05-31-2015, 09:35 PM
کـرت انــگل !!!! ؛ خـدایش این کجاش اسطوره ــست !! ؛ حالا باز با کوین نش میشه باهاش کنار اومد ولی کرت انگل !!!!!!! ؛ ( من دیگه حرفی ندارم )
پوریا جان taker تو لیستت جا موند یا اصلا حالی نمیکنی باهاش اسمشو نزاشتی ؟ ! ؛ .. دیگه اونم به خدا حافظیش نزدیگه و واقعا حقشه یه خدافظی
در حده خودش براش بگیرن ؛ من اصولا به هرکسی که بتونه بالای 20 سال یه کاریو به صورت مداوم انجام بده بهش میگم Legnd ؛ چه بخواد شهرام شپره
باشه یا رفته گر محلمون .. تیکر یالای 20 سال هستش که داره برای کمپانی کار میکنه و تافسانه مثال زدنی مپانی به حساب میاد.. از رو تعصب دارم نمیگم
کاملا علمی و اصولی اگه خواستی حاظرم برات ثابت کنم . ..
دوست نیازی به اثبات نیست آندر تیکر اسطوره بی چون و چرای تاریخ رسلینگ واسه همه شناخته شدست و قابل احترام و منم خودم خیلی به تیکر علاقه دارم
اما این سه نفر یعنی کوین نش گلدبرگ و کرت انگل
کوین نش: توی اکثر رنکینگ های پر طرفدار بودن در (سال های گذشته) همیشه بعد از تیکر دوم بوده و در شان یه استار پرطرفدار یک مسابقه دراماتیک واسه خداحافظی هست
گلدبرگ:جزء رسلرهای آماده در زمان خودش که سبک خاصی داشت و از نظر فنی و فیزیک بدنی توی زمان خودش مثال زدنی بود(کار به حاشیه هاش ندارم) الان چند وقتیه که هیچ فعالیت رسلینگی
نداره و کاملا از دنیای رسلینگ دور شده حداقل یه مسابقه میشه واسش ترتیب بدن و هال و فیمرش کنن
کرت انگل:رسلری که 8سال توی کمپانی زحمت کشید و انصافا توی مسابقاتش انرژی میزاشت نمیدونم شما کرت و چقدر میشناسید اما دارید اشتباه میکنید که اونو جز اسطوره ها نمیدونید کرت جزء
رسلرهای پر افتخار دبلیو دبلیو ای بوده و حقشه تا زمانی که هنوز میتونه کشتی بگیره یه مسابقه بده وهال آف فیمر بشه
من اگه این سه نفر رو مثال زدم قصدم این بود کسانی که دورن رو خاطر نشان کنم نه اینکه از کسی مثه تیکر بگذرم
اگه بنا به مسابقه باشه رسلرهای خوب دیگه ای هم بودن که الان دور شدن از کمپانی سی ام پانک جف هاردی باتیستا اما الان سن و سال ایجاب میکنه نوبت همچین افرادیه که تا میتونن فعالیتی انجام
بدن ازشون یاد بشه نه اینکه وقتی ناتوان و پیر میشن ازشون تقدیر بشه و یادی ازشون بشه نه مثه برونو سن مارتینو جیمی اسنوکا و ...
التیمیت واریور و رندی سویج لایق یه مسابقه نبودن؟ اما دیگه نیستن و از بین همه رفتن یه روزی رفتن سراغ التیمیت واریور که حال و روز خوشی نداشت
همین آندرتیکر باید زودتر واسش یه فکری بکنن چون اونم سنش بالا رفته و واسه خودش سخته که دیگه نتونه مثه قبلا جلو هواداراش ظاهر بشه بهتره تا همین سالها که میتونه سرپا باشه واسش
برنامه بریزن نه وقتی که با ویلچر یا عصا بیارنش روی صحنه همین گروه بوش واکرز رو توی هال و آف فیمر امسال دیدیم که یکیشون باعصا اومد بدبخت همیشه باید تا اسطوره ها و پیشکسوت ها
سرحالن رفت سراغشون نه وقتی که دیگه ناتوان شدن توی همه ی ورزش ها همینطوره نه فقط رسلینگ
RKO98
05-31-2015, 09:48 PM
کرت انگل اسطوره نیست(جک سال رو گفتی)
:o:
یادت رفته کرت انگل تونست اندرتیکر رو تسلیم کنه(تو یه درگیری نه یک مسابقه)
pouryaorn
05-31-2015, 09:49 PM
گلدبرگ و کوین نش استار های خوبی بودن ولی اسطوره نمیشه :no: کرت انگل هم شاید خیلی به اسطوره بودن نزدیک باشه ولی در حد اسطوره های کمپانی نتونسته خوب باشه...پس کلا اینایی که گفتی اسطوره نیستن
اگه قرار باشه سه تا اسطوره مشخص بشه که لیاقت یه خداحافظی باشکوه رو دارند آندرتیکر،استینگ و تریپل اچ هستند
من نمیدونم با چه حساب کتابی همچین نظریه ای داری شما فقط کافیه کمی به خودتون زحمت بدید توی چندتا سایت معتبر رسلینگ سرچ کنی و ببینی یکی مثه کرت انگل میتونه اسطوره باشه یا نه کرت انگل همیشه و همیشه با انرژی مابقه میداد و از خودش مایه میزاشت چه وقتی مین ایونتر بود چه وقتی استوری مهمی نداشت در کل همیشه با تمام قدرت کار میکرد الان اگه این در حد اسطوره های کمپانی خوب نیست پس کیا اسطوره هستن؟
این سه نفر فراموش شدن
فک میکنید حضور دو دقیقه ای در رویال رامبل در خور کسی مثه کوین نش هستش؟قطعا نه به جای این خیلی بهتر میشد کوین نش با یک مسابقه طوری که لیاقتش رو داره از دنیای رسلینگ خداحافظی کنه
Hulk Hogan
05-31-2015, 10:58 PM
_ اگه بخوام نظر شخصیم رو بدون توجه به اینکه این سه شخصیت شناخته شدهی تاریخ WWE چهها کردن یا نکردن بگم، اینه که از هر 3 تاشون خوشم میاد، خیلیم خوشم میاد، حالا برام مهم نیست چه 1 بار قهرمان جهان بشن چه 10ها بار، ولی اگه دقت کنید اونایی که بعد مدت طولانی قرمان میشن، کارشون بهتره، مثال بارزش هم HBK هست، که بعد چندین سال تازه اولین عنوان قهرمانی جهانش رو بعد پیروزی جلوی HitMan گرفته بود، واقعاً احساسی بود، Diesel هم همینطور بود، اونم یه مدت طولانیای قهرمان نبود ولی خیلی محبوب بود و بعد مدت طولانیای قهرمان شد (تازه طولانیترین قهرمان دهه 90 میلادی تاریخ WWE بود) و یکی دیگه از دلایلی که بیشتر باعث میشه برام محبوب باشه اینه که با عشقم Hulk Hogan یه رفیق و دوست نزدیک باشه و الانم هست.
Diesel یکی از کشتیگیرای همیشه محبوب بوده، هر وقت میومد تو سالن صدای مردم همه جا رو میگرفت.
البته من تو نظر دادن درباره Diesel خیلی با تأسبتر نسبت بقیهی کشتیگیرا حرف میزنم، چون بعد عشقم Hogan و Warrior و Taker طرفدار اونم.(خوب سلیقهها فرق داره)
اگه بیارنش بایه مسابقه خداحافظی کنه، من که استاری نمیبینم که باهاش جور در بیاد، نه Lesnar، نه Cena، نه reigns، نه Orton، نه Kane، نه امثال اینا، اگه جور دربیاد با HHH جور در میاد بقیهشون فازشون به Diesel نمیخوره.
((نکته انحرافی: راستی تا حالا به این فکر کردید که تو کشتیگیرای قدبلند Diesel از بقیه خوشقیافهتره؟ نمیدونم شاید شما Great Khali یا King Kong Bundy رو خوشگلتر بدونید.<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> ))
_ Kurt Angle همیشه موقع ورودش (از زمان کچل شدنش! (2002 یا 2003)) محبوبیت داشت و استوری جذابش با Brock Lesnar خیلی دیدنی بود که تو WM 19 با هم چقدر هیجانانگیز مبارزه کردن که آخرش تو No Way Out 2004 با بازگشتش از دورهی مصدومیتی که داشت دوباره قهرمانی جهان رو از آن خودش کرد و بازم مردم فوقالعاده به وجد اومدن، این کشتیگیر هم تو دنیای کشتی کج حرفی برای گفتن داشت، ولی برای بایبای کردنش هنوز خیلی زوده، کلاً 46 سالشه من که خودم بعضیا رو دیدم تا بعد 50 سالگی فعالیت میکنن، مثل قهرمان 16 بار جهان Ric Flair، حالا من نمیگم حتماً باید اینم تا بعد 50 سال کار کنه، Warrior نزدیکای 38 سالگی رسلینگ رو گذاشت کنار، ولی اگه قرار باشه خداحفظی یه سری مقدماتی بچینه و باید یه چند ماهی تو WWE دیده بشه، چون بحثش یکم با Diesel و Goldberg فرق داره، اونا کلاً رفتن، ولی این هنوزیه جای دیگه فعاله، در کل کارش خیلی خوب بود (نه عالی).
_ در مورد Goldberg هم بگم که نسبت به WWE یکم بیمعرفت بود، میشه گفت یکی از اصلیترین دلایل مشهور شدنش، رسلینگ بود، حالا نه فقط تو WWE کمپانی منقرضشدهی WCW هم خیلی تحویلش میگرفت، ولی الان که باهاش مصاحبه میکنن رقبت زیادی به برگشتن نشون نمیده حتی برای انجام یه مسابقه. اگه فرض کنیم بخواد بیاد براش استوری ساختن یکم سخته چون بیشتر دوست داره دیدگاههای خودش رو به اجرا دربیاره زیر بار حرف این و اون نمیره، یکم خودرأیـِه. (ممکنه پیروزیهای پی در پیش هم در اون سالها به همین دلیل باشه، البته این فقط حدس و گمان منه، خیلی براتون جدی نشه)، بعید میدونم بیاد با یه مسابقه خداحافظی کنه ...
Successful Man
06-01-2015, 08:37 AM
دوست نیازی به اثبات نیست آندر تیکر اسطوره بی چون و چرای تاریخ رسلینگ واسه همه شناخته شدست و قابل احترام و منم خودم خیلی به تیکر علاقه دارم
اما این سه نفر یعنی کوین نش گلدبرگ و کرت انگل
کوین نش: توی اکثر رنکینگ های پر طرفدار بودن در (سال های گذشته) همیشه بعد از تیکر دوم بوده و در شان یه استار پرطرفدار یک مسابقه دراماتیک واسه خداحافظی هست
گلدبرگ:جزء رسلرهای آماده در زمان خودش که سبک خاصی داشت و از نظر فنی و فیزیک بدنی توی زمان خودش مثال زدنی بود(کار به حاشیه هاش ندارم) الان چند وقتیه که هیچ فعالیت رسلینگی
نداره و کاملا از دنیای رسلینگ دور شده حداقل یه مسابقه میشه واسش ترتیب بدن و هال و فیمرش کنن
کرت انگل:رسلری که 8سال توی کمپانی زحمت کشید و انصافا توی مسابقاتش انرژی میزاشت نمیدونم شما کرت و چقدر میشناسید اما دارید اشتباه میکنید که اونو جز اسطوره ها نمیدونید کرت جزء
رسلرهای پر افتخار دبلیو دبلیو ای بوده و حقشه تا زمانی که هنوز میتونه کشتی بگیره یه مسابقه بده وهال آف فیمر بشه
من اگه این سه نفر رو مثال زدم قصدم این بود کسانی که دورن رو خاطر نشان کنم نه اینکه از کسی مثه تیکر بگذرم
اگه بنا به مسابقه باشه رسلرهای خوب دیگه ای هم بودن که الان دور شدن از کمپانی سی ام پانک جف هاردی باتیستا اما الان سن و سال ایجاب میکنه نوبت همچین افرادیه که تا میتونن فعالیتی انجام
بدن ازشون یاد بشه نه اینکه وقتی ناتوان و پیر میشن ازشون تقدیر بشه و یادی ازشون بشه نه مثه برونو سن مارتینو جیمی اسنوکا و ...
التیمیت واریور و رندی سویج لایق یه مسابقه نبودن؟ اما دیگه نیستن و از بین همه رفتن یه روزی رفتن سراغ التیمیت واریور که حال و روز خوشی نداشت
همین آندرتیکر باید زودتر واسش یه فکری بکنن چون اونم سنش بالا رفته و واسه خودش سخته که دیگه نتونه مثه قبلا جلو هواداراش ظاهر بشه بهتره تا همین سالها که میتونه سرپا باشه واسش
برنامه بریزن نه وقتی که با ویلچر یا عصا بیارنش روی صحنه همین گروه بوش واکرز رو توی هال و آف فیمر امسال دیدیم که یکیشون باعصا اومد بدبخت همیشه باید تا اسطوره ها و پیشکسوت ها
سرحالن رفت سراغشون نه وقتی که دیگه ناتوان شدن توی همه ی ورزش ها همینطوره نه فقط رسلینگ
حق با شماست و من به غیر انگل رویه 2 تا **** استار دیگه هم عقیده ام و اصلا حرف توش نیست .. بازم ممنون که جواب دادی . . .
کرت انگل اسطوره نیست(جک سال رو گفتی)
:o:
یادت رفته کرت انگل تونست اندرتیکر رو تسلیم کنه(تو یه درگیری نه یک مسابقه)
دوست عزیز اگه بحثیه نقل قول بگیر تا جوابتم بگیری !!! ؛ نه یادم نرفته که تیکر رو برد . بحث خوب و خوبتره .تا زمانی که افرادی مثل تیکر ؛ مک فولی ؛ تریپ اچ هستن انگل جایی نداره تو این داستان.
اسطوره بودن دلیل میخواد . اسطوره رو مردم تشخص میدن ؛ منظورم مردم ایران نیست ؛ اسطوره لقب یا برچسب نیست که به هرکی دلمون بخواد یزنیم . تو چنتا پست بالا Naser گفت: دوستان حتما اطلاعاتوشن ضعیفه !!
4 تا هارد اکسترنال 4 تراوایت فقط Wrestle دارم ؛ تمام بازی ها کرت هم دیدم . . از قهرمانی هاشم آگاهیی دارم . اصلا به یه سرچ ساده تو ویکیپدیا میشه اطلاعات در آورد .
بحث سره اینکه زمانی شما تو WWE اسطوره میشید که همجوره خودتون رو وقف این کمپانی کنید .. تریپ اچ ورژن ادم بده WWE رو به تنش مالید تا کمپانی سرپا بمونه . مک فولی باز هایی رو انجام داد که یعد گذشت سالها
هنوز که هنوزه وقتی میبینی میگی هی یادش بخیر یه زمانی WWF کجاها سیر میکرد . .. تیکر بنیان گزار چند مدل از بازی ها بود (casket match) . تحلیلی که اینا تو کمپانی رفتن هیچکس نرفت . . در ضمن ما داریم
در مورده WWE صحبت میکنیم نه ورزش دیگه . کرت حالا هرچی قهرمانی تو المپیک جای دیگه داشته باشه به WWe چه !!! . . .
در آخر بازم میگم تا زمانی که اینها هستن مابقی تو حاشین و جایی برا اسطوره بودن ندارن . ..
Naser
06-01-2015, 02:48 PM
حق با شماست و من به غیر انگل رویه 2 تا **** استار دیگه هم عقیده ام و اصلا حرف توش نیست .. بازم ممنون که جواب دادی . . .
دوست عزیز اگه بحثیه نقل قول بگیر تا جوابتم بگیری !!! ؛ نه یادم نرفته که تیکر رو برد . بحث خوب و خوبتره .تا زمانی که افرادی مثل تیکر ؛ مک فولی ؛ تریپ اچ هستن انگل جایی نداره تو این داستان.
اسطوره بودن دلیل میخواد . اسطوره رو مردم تشخص میدن ؛ منظورم مردم ایران نیست ؛ اسطوره لقب یا برچسب نیست که به هرکی دلمون بخواد یزنیم . تو چنتا پست بالا Naser گفت: دوستان حتما اطلاعاتوشن ضعیفه !!
4 تا هارد اکسترنال 4 تراوایت فقط Wrestle دارم ؛ تمام بازی ها کرت هم دیدم . . از قهرمانی هاشم آگاهیی دارم . اصلا به یه سرچ ساده تو ویکیپدیا میشه اطلاعات در آورد .
بحث سره اینکه زمانی شما تو WWE اسطوره میشید که همجوره خودتون رو وقف این کمپانی کنید .. تریپ اچ ورژن ادم بده WWE رو به تنش مالید تا کمپانی سرپا بمونه . مک فولی باز هایی رو انجام داد که یعد گذشت سالها
هنوز که هنوزه وقتی میبینی میگی هی یادش بخیر یه زمانی WWF کجاها سیر میکرد . .. تیکر بنیان گزار چند مدل از بازی ها بود (casket match) . تحلیلی که اینا تو کمپانی رفتن هیچکس نرفت . . در ضمن ما داریم
در مورده WWE صحبت میکنیم نه ورزش دیگه . کرت حالا هرچی قهرمانی تو المپیک جای دیگه داشته باشه به WWe چه !!! . . .
در آخر بازم میگم تا زمانی که اینها هستن مابقی تو حاشین و جایی برا اسطوره بودن ندارن . ..
عزیز من لازم نیست حتما تعداد معین یا مشخصی اسطوره داشته باشیم و طبیعتا لازم نیست بخوایم کرت انگل رو با آندرتیکر و تریپل ایچ مقایسه بکنیم...هرکسی جایگاه خودش رو داره و ما نیومدیم مقایسه بکنیم ممکنه صدها اسطوره وجود داشته باشه که فردی زحمت بیشتری از دیگری کشیده باشه.
کرت انگل برای این رشته ورزشی در سراسر دنیا تلاش کرده و هرجایی هم که رفته با افتخار و دست پر بوده ، در خود دابلیودابلیوایی هم کسی که چند بار هدلاینر مین اونت رسلمنیا بوده و توی خود دابلیودابلیوایی 5 بار قهرمان کمربند جهانیش بوده و مهمترین لحظات و مسابقات رو ثبت کرده اسطوره نیست؟
کرت انگل یک اسطوره بلامنازع و فوق العاده ی این رشته ورزشیه ، یکبار دیگه تاکید میکنم داشتن آرشیو ورزشی دلیل بر درک این رشته ورزشی نیست!
Rez@-R2
06-01-2015, 03:16 PM
اینقدر بدمیاد از شان مایکل که نگو یه کاری کن اون دیگه نتونه پاشو بذاره داخل wwe
به نظرمن هر 3تاشون دیگه باید یه جوری خداحافظی کنن به هرشکلی مهم نیست:wassat[1]:
Successful Man
06-02-2015, 12:07 AM
عزیز من لازم نیست حتما تعداد معین یا مشخصی اسطوره داشته باشیم و طبیعتا لازم نیست بخوایم کرت انگل رو با آندرتیکر و تریپل ایچ مقایسه بکنیم...هرکسی جایگاه خودش رو داره و ما نیومدیم مقایسه بکنیم ممکنه صدها اسطوره وجود داشته باشه که فردی زحمت بیشتری از دیگری کشیده باشه.
کرت انگل برای این رشته ورزشی در سراسر دنیا تلاش کرده و هرجایی هم که رفته با افتخار و دست پر بوده ، در خود دابلیودابلیوایی هم کسی که چند بار هدلاینر مین اونت رسلمنیا بوده و توی خود دابلیودابلیوایی 5 بار قهرمان کمربند جهانیش بوده و مهمترین لحظات و مسابقات رو ثبت کرده اسطوره نیست؟
کرت انگل یک اسطوره بلامنازع و فوق العاده ی این رشته ورزشیه ، یکبار دیگه تاکید میکنم داشتن آرشیو ورزشی دلیل بر درک این رشته ورزشی نیست!
نه دیگه آقا ناصر عزیز نشد ؛ اتفاقا فرق اسطوره با سوپــــر استار بودن همینه . اسطوره از ریشه یگانگی میاد چه دیکشنری و چه دهخدا ما ایرانیا ثبت شدست این کلمه . کمپانی WWE هم بر همین قاعده این لقب رو به کاراکترهاش میده
اتفاقا نباید هم تعدا اسطوره زیاد باشه در یک غالب مشخص .. چون اونطوری دیگه معنی خودشو از دست میده .. نمیخوام سره کرت انگل بحث کنم ؛ فقط اینو بگم تو سایت WWe شما با سند به من نشون بده که نام انگل جزو اسطوره هاست !!
اون وقت من حرفمو پس میگیرم .. کرت انگل فقط سوپـــر استار خوبیه همین و بس !! ؛ نه بیشتر نه کمتر .. وقتی قراره به کسی لقب اسطوره بدیم اون موقع هستش که باید مقایسه بشه . بر خلاف حرف شما که میگی نباید با همدیگه مقایسه بشن
ببین برادر گلم ما داریم از لغت اسطوره (Legend) استفاده میکنیم که این خودش حساسیت میاره . پس نمیشه همینطوری به هرکسی نسبت داد . .. کرت انگل بهترین سوپــــر استار تو نوع خودشه
و ذره ای از اسطوره بودن تو رگ هاش جاری نیست . ... درک و تجربه این رشته ورزش از راهای مختلفی به دست میاد. زمانی که تو ایران رشته تخصصی Wrestle رو تدریس میکردن من حتما بودجه نداشتم تا برم
آموزش ببینم چه رزمیش و چه تئوریش (مربیگری) .. داداشه من اینجا ایرانه ..... !!! هر کسی 15 سال ارشیو WWE جمع کنه نگاه کنه و فالو کنه این سیستم رو؛ نا خواسته دارا درک این ورزش میشه من به شما تضمین میکنم . . .
ناظم : لطفاً کلماتی مثل ســ ـوپــ ــراستار رو با سـ انـــ ــسور کلمه بنویسید . ممنون
mulove
06-02-2015, 10:44 AM
خیلی صحبتهای عجیبی میشنویم از افرادی که اطلاعاتشون خیلی ضعیفه.
کرت انگل یکی از بزرگترین رسلرهای تاریخه و همواره ماندگار بوده ... شما دارین استینگ رو با انگل مقایسه میکنید؟ بدون شک انگل بزرگتره.
هم از نظر اعتبار و هم مسابقات و افتخار ...
انگل جزو معدود رسلرهایی هستش که در همه جا قهرمان بوده و سابقه قهرمانی در المپیک رو داره.
یکبار قهرمان iwgp ژاپن رو در کارنامه داره ، شش بار قهرمان کمپانی tna شده یکبار قهرمان کمپانی wcw ، یکبار قهرمان wwe whc ، چهار بار قهرمان wwf ، قهرمان کینگ آو د رینگ...
بعلاوه قهرمان المپیک کشتی آزاد - قهرمان جهان کشتی آزاد
یعنی هرکجا که رفته در بالاترین سطح ممکن درخشیده و کارنامه فوق العاده ای داره...بهترین مسابقات در کارنامه ش می درخشه و چندین بار هد لاین مین اونت رسلمنیا بوده.
استینگ اسطوره س بعد کرت انگل بزرگ اسطوره نیست؟؟ انگل از نظر بحث فنی و اجرای فنون جزو بهترین استاران تاریخه.
اینم افتخاراتش از منظر بحث کارشناس های رسلینگ:
این از طرف pwi:
بهترین روکی سال 2000
محبوب ترین رسلر سال 2003
منفورترین رسلر سال 2000
بهترین رسلر سال 2003
بهترین رسلر سال از بین 500 رسلر برتر در سال 2001
این ها از طرف مجله won
بهترین فیود سال با ساموا جو در سال 2006-7
بهترین رسلر تکنیکی سال 2002
بهترین بازی سال با کریس بنوا ، ادج ، ری میستریو در 2002
بهترین رسلر سال 2002
بهترین گیمیک سال 2000
كرت انگل استار بسيار بزرگ و ماندگاري بود ولي اصلا در حد و اندازه هاي ابر اسطوره اي مثل استينگ نيست خواهشا اگه كسي استينگ رو نمي شناسه سريع نكوبدش استينگ هم دوش تيكر و مايكلز جز بهترين استار هاي تاريخ پرو رسلينگ به حساب ميان مي دونيد چند تا از مسابقاتش بهترين مسابقه سال شده ؟؟؟ ميدونيد تو چند مسابقه 5 ستاره حضور داشته ؟؟؟اصلا افتخاراتش رو مي دونيد كه اينطور راجع بهش صحبت مي كنيد
انگل استار بزرگ و كامليه ولي مقايسش با يه افسانه تو پرورسلينگ كار اشتباهيه
amirhossein619
06-02-2015, 05:40 PM
كرت انگل استار بسيار بزرگ و ماندگاري بود ولي اصلا در حد و اندازه هاي ابر اسطوره اي مثل استينگ نيست خواهشا اگه كسي استينگ رو نمي شناسه سريع نكوبدش استينگ هم دوش تيكر و مايكلز جز بهترين استار هاي تاريخ پرو رسلينگ به حساب ميان مي دونيد چند تا از مسابقاتش بهترين مسابقه سال شده ؟؟؟ ميدونيد تو چند مسابقه 5 ستاره حضور داشته ؟؟؟اصلا افتخاراتش رو مي دونيد كه اينطور راجع بهش صحبت مي كنيد
انگل استار بزرگ و كامليه ولي مقايسش با يه افسانه تو پرورسلينگ كار اشتباهيه
اینم افتخاراتی که استینگ بدست آورده(قابل توجه ناصرجان عزیز)
pwi
بهترین بازگشت سال در سال های 2006و2011و2014
بهترین مسابقه ی سال در سال1991
بهترین پیشرفت در سال 1988
محبوب ترین رسلر در سال های 1991،1992،1994،1997
بهترین رسلر سال1990
رتبه ی اول در 500رسلر برتر در سال 1992(pwi 500)
رتبه ی 15 در 500رسلر برتر در سال2003(PWI Years)
---------------------------------------------------------------------
توی دوتا وارگیم 5 امتیازی شرکت داشته
بهترین مسابقه ی 1998
بهترین بیبی فیس 1992
کاریزماتیک ترین استار سال 1988 و 1992
بهترین پیشرفت 1998
دیگه قهرمانی هارو نمینویسم دوست داشتی میتونی بری از توی ویکیپدیا ببینی(درضمن شما که این همه در زمینه ی رسلینگ قوی هستی باید بدونی که قهرمانی های کمربند ربطی به خوب بودن استار نداره،درضمن اینکه یه استار توی کشتی آزاد و المپیک و اینا هم قهرمان شده ربطی به اینکه رسلر خوبی باشه نداره)
کرت انگل هم خیلی خوب هست ولی به استینگ نمیرسه...
Naser
REVOLUTION
06-02-2015, 08:58 PM
اینم افتخاراتی که استینگ بدست آورده(قابل توجه ناصرجان عزیز)
pwi
بهترین بازگشت سال در سال های 2006و2011و2014
بهترین مسابقه ی سال در سال1991
بهترین پیشرفت در سال 1988
محبوب ترین رسلر در سال های 1991،1992،1994،1997
بهترین رسلر سال1990
رتبه ی اول در 500رسلر برتر در سال 1992(pwi 500)
رتبه ی 15 در 500رسلر برتر در سال2003(
PWI Years)
---------------------------------------------------------------------
توی دوتا وارگیم 5 امتیازی شرکت داشته
بهترین مسابقه ی 1998
بهترین بیبی فیس 1992
کاریزماتیک ترین استار سال 1988 و 1992
بهترین پیشرفت 1998
دیگه قهرمانی هارو نمینویسم دوست داشتی میتونی بری از توی ویکیپدیا ببینی(درضمن شما که این همه در زمینه ی رسلینگ قوی هستی باید بدونی که قهرمانی های کمربند ربطی به خوب بودن استار نداره،درضمن اینکه یه استار توی کشتی آزاد و المپیک و اینا هم قهرمان شده ربطی به اینکه رسلر خوبی باشه نداره)
کرت انگل هم خیلی خوب هست ولی به استینگ نمیرسه...
استینگ اسطوره است اما نه برای wwe هیچ کس نمیگه استینگ اسطوره و یا لجند نیست اما نه برای wwe ، تمام کاری که برای wwe کرد یه باخت به تریپل ایج بود که wwe برای چندمین بار تو استوری هاش از نابودی WCW توسط خودش استفاده کنه
amirhossein619
06-02-2015, 09:20 PM
استینگ اسطوره است اما نه برای wwe هیچ کس نمیگه استینگ اسطوره و یا لجند نیست اما نه برای wwe ، تمام کاری که برای wwe کرد یه باخت به تریپل ایج بود که wwe برای چندمین بار تو استوری هاش از نابودی WCW توسط خودش استفاده کنه
وقتی کسی اسطوره باشه کلا اسطوره هست حالا میخواد توی هر کمپانی ای باشه(منظور کمپانی رسلینگی هست نه چیزای دیگه مثل کشتی آزاد :| )،حتی اگه حرف تو هم درست باشه این مقاله برای اسطوره های دبلیودبلیوای نوشته نشده توی بند اول نوشته شده سه اسطوره ی دنیای رسلینگ در حالی که کسایی که توی مقاله هستند اصلا اسطوره نیستند
REVOLUTION
06-02-2015, 09:31 PM
وقتی کسی اسطوره باشه کلا اسطوره هست حالا میخواد توی هر کمپانی ای باشه(منظور کمپانی رسلینگی هست نه چیزای دیگه مثل کشتی آزاد :| )،حتی اگه حرف تو هم درست باشه این مقاله برای اسطوره های دبلیودبلیوای نوشته نشده توی بند اول نوشته شده
سه اسطوره ی دنیای رسلینگ
در حالی که کسایی که توی مقاله هستند اصلا اسطوره نیستند
استینگ نمیدونم چطوری راضی شد بیاد به wwe در حالی که هیچوقت پاش رو توی رینگ wwe نزاشته بود به هر کمپانی رفت به غیر از wwe اسطوره wcw کسی آخرین امید wcw به شمار میومد فیس کمپانی رقیب wwe در آخر پاش رو میزاره تو بزرگترین استیج wwe و باعث میشه تو یه استوری کاملا WCW VS WWE به تریپل ایج ببازه
آره به عنوان یه اسطوره رسلینگ لایق یک مسابقه باشکوه برای خداحافظیش هست
آیا تو استیج wwe ??
Naser
06-02-2015, 09:34 PM
بله خودم تمام اطلاعات دررابطه با قهرمانی و رتبه های استینگ رو کاملا میدونم ... استینگ رسلر فوق العاده ای بود و صدرصد اسطوره س اما اگر بخوایم به اعتبارات و خدمات افراد در رسلینگ نگاه بندازیم میبینیم که انگل بسیار بهتر و فراتر از استینگ بوده توی چندین کمپانی اسطوره بوده و سالهای ساله که در بالاترین سطح کشتی گرفته و صحنه های فوق العاده ای خلق کرده چه توی ژاپن و چه توی دابلیودابلیوایی و چه توی تی ان ای ...
بعلاوه اینکه افتخارات فوق العاده ای در زمینه کشتی آزاد هم داره که سابقه فوق العاده ای برای یک پروفشنال رسلر محسوب میشه برای ایجاد استوری و اعتبار این رشته اینترتیمنت.
کرت انگل از منظر بحث فنی و اجرای فنون یکی از بهترین رسلرهای تاریخ هستش و مطمئنا استینگ توی بحث فنی قضیه بهش نمیرسه اما مطمئنا بازهم تکرار میکنم که استینگ و انگل هردو اسطوره بزرگ این رشته هستن و مقایسه ها زیاد جالب نیست.
پی نوشت: قهرمانی در رسلینگ باتوجه به توانایی های سو-پر استار صورت میگیره پس طبیعتا با ارزش هستش.
amirhossein619
06-02-2015, 09:43 PM
استینگ نمیدونم چطوری راضی شد بیاد به wwe در حالی که هیچوقت پاش رو توی رینگ wwe نزاشته بود به هر کمپانی رفت به غیر از wwe اسطوره wcw کسی آخرین امید wcw به شمار میومد فیس کمپانی رقیب wwe در آخر پاش رو میزاره تو بزرگترین استیج wwe و باعث میشه تو یه استوری کاملا WCW VS WWE به تریپل ایج ببازه
آره به عنوان یه اسطوره رسلینگ لایق یک مسابقه باشکوه برای خداحافظیش هست
آیا تو استیج wwe ??
بله توی استیج دبلیودبلیوای
الان کدوم کمپانی میتونه به اندازه ی دبلیودبلیوای باشکوه برگذار بکنه یه مسابقه رو؟؟
بزار کمپانی های دیگه رو ببینیم
تی ان ای:آخرین اخباری که ازش شنیدم چراغای روی تماشاچیا رو خاموش میکنن که معلوم نشه چقدر کم تماشاچی داره
آر او اچ:کمپانی ای که 90درصد استار هاش تلنت هستن و کسایی هستن که بعدا بزرگ میشن و فکر نکنم هیچ کدومشون در حدی باشن که به عنوان آخرین حریف استینگ درنظر گرفته بشن
نیو ژاپن پرو رسلینگ:فقط عده ی کمی از رسلینگ فن ها دنبال میکنند و وضعیتش مثل بالایی هست
بی تی دبلیو:کلا خیلی ها اسمش هم نشنیدن و امسال این کمپانی زیاده و مسابقه هاش فکر نکنم ریتینگش به 2 برسه
دیگه کار با کمپانی های هاردخور هم ندارم =)))))))
بعــله در حال حاضر کسی به گرد پای دبلیودبلیوای هم نمیرسه،کمپانی الان حریفای خیلی مناسبی برای استینگ داره مثل تیکر،لزنر،اونز(با اینکه استار جوون هست ولی کاملا در حد استینگ هست) و شاید راک ...
amirhossein619
06-02-2015, 09:55 PM
بله خودم تمام اطلاعات دررابطه با قهرمانی و رتبه های استینگ رو کاملا میدونم ... استینگ رسلر فوق العاده ای بود و صدرصد اسطوره س اما اگر بخوایم به اعتبارات و خدمات افراد در رسلینگ نگاه بندازیم میبینیم که انگل بسیار بهتر و فراتر از استینگ بوده توی چندین کمپانی اسطوره بوده و سالهای ساله که در بالاترین سطح کشتی گرفته و صحنه های فوق العاده ای خلق کرده چه توی ژاپن و چه توی دابلیودابلیوایی و چه توی تی ان ای ...
بعلاوه اینکه افتخارات فوق العاده ای در زمینه کشتی آزاد هم داره که سابقه فوق العاده ای برای یک پروفشنال رسلر محسوب میشه برای ایجاد استوری و اعتبار این رشته اینترتیمنت.
کرت انگل از منظر بحث فنی و اجرای فنون یکی از بهترین رسلرهای تاریخ هستش و مطمئنا استینگ توی بحث فنی قضیه بهش نمیرسه اما مطمئنا بازهم تکرار میکنم که استینگ و انگل هردو اسطوره بزرگ این رشته هستن و مقایسه ها زیاد جالب نیست.
پی نوشت: قهرمانی در رسلینگ باتوجه به توانایی های سو-پر استار صورت میگیره پس طبیعتا با ارزش هستش.
انگل درسته خیلی خوب بوده ولی در حد استینگ هیچ وقت نبوده،در ضمن یه استار اینترنشنال باشه دلیل بر خوب بودنش هست ولی نه اینکه حتما اسطوره باشه،از نظر افتخارات هم که خودت دیدی استینگ و انگل اصلا قابل قیاس نیستند،کشتی آزاد هم شاید بتونه زمینه ساز استوری باشه و از اینطور چیزا باشه ولی ربطی به کشتی حرفه ای نداره کلا اینا دوتا چیز جدا از هم هستن...توی محبوبیت استار ها تاثیر داره ولی ربطی به هم دیگه نداره(مثل خوانندگی و بازیگری که توی محبوبیت فرد تاثیر داره ولی کسی که خواننده ی خوبی باشه دلیل نمیشه بازیگر خوبی هم باشه)و البته استینگ هم صحنه های به یاد موندنی خلق کرده
شما یه جای حرفت گفتی تو چندین کمپانی اسطوره بوده؟؟؟واقعا ملاک شما برا اینکه چه کسی بهتر هست اینه؟؟؟ اگه اینطوری حساب بکنیم تیکری که فقط توی دبلیودبلیوای بوده باید خیلی سطح پایین تر از استار های الان که کل دنیا رو دور زدن باشه:| لطفا یکم منطقی باش
شاید یکم ارزش داشته باشه ولی نه اونقدر...شما به شان مایکلز و جان سینا نگاه بکن کاملا متوجه میشی این حرفت اشتباه هست
Naser
06-02-2015, 10:02 PM
انگل درسته خیلی خوب بوده ولی در حد استینگ هیچ وقت نبوده،در ضمن یه استار اینترنشنال باشه دلیل بر خوب بودنش هست ولی نه اینکه حتما اسطوره باشه،از نظر افتخارات هم که خودت دیدی استینگ و انگل اصلا قابل قیاس نیستند،کشتی آزاد هم شاید بتونه زمینه ساز استوری باشه و از اینطور چیزا باشه ولی ربطی به کشتی حرفه ای نداره کلا اینا دوتا چیز جدا از هم هستن...توی محبوبیت استار ها تاثیر داره ولی ربطی به هم دیگه نداره(مثل خوانندگی و بازیگری که توی محبوبیت فرد تاثیر داره ولی کسی که خواننده ی خوبی باشه دلیل نمیشه بازیگر خوبی هم باشه)و البته استینگ هم صحنه های به یاد موندنی خلق کرده
شما یه جای حرفت گفتی تو چندین کمپانی اسطوره بوده؟؟؟واقعا ملاک شما برا اینکه چه کسی بهتر هست اینه؟؟؟ اگه اینطوری حساب بکنیم تیکری که فقط توی دبلیودبلیوای بوده باید خیلی سطح پایین تر از استار های الان که کل دنیا رو دور زدن باشه:| لطفا یکم منطقی باش
شاید یکم ارزش داشته باشه ولی نه اونقدر...شما به شان مایکلز و جان سینا نگاه بکن کاملا متوجه میشی این حرفت اشتباه هست
فکرمیکردم تا حالا سیناشن ها بدترین افرادی هستن که نمیشه باهاشون بحث منطقی کرد اما الان چیز دیگری متوجه شدم... من با تمام احترام باید بگم که بحث منطقی نمیشه با شما کرد و اصلا بلد نیستین یک مباحثه انجام بدین.
موفق باشید.
mulove
06-02-2015, 10:04 PM
پرو رسلينگ تو wwe خلاصه نميشه wwe يه جز خيلي كوچك از پرو رسلينگ به حساب مياد البته الان كه چيزي به نام پرو رسلينگ توي اين كمپاني داغون نمي بينيم امثال استيگ و تيكر و مايكلز و استون كلد افرادي بودند كه روند پرورسلينگ رو تغيير دادند نه فقط با مسابقاتشون بلكه با كاريزما و ابهتشون اگه الان شما طرفدار پرورسلينگ هستيد صد در صد به خاطر همين افراده كرت انگل شايد يكي از تكنيكي ترين استار هاي تاريخ باشه ولي هيچ وقت در حد اندازه هاي يه افسانه مثل استينگر بزرگ نيست اصلا روند مسابقات و گيميك استار ها با ورود شخصي به نام استينگ تو اواخر دهه 80 تغيير كرد نقشي كه استينگ تو پيشرفت اين رشته داشت دست كمي از آندرتيكر نداره بزرگترين اشتباه استينگ اين بود كه پاش رو به كمپاني مكمن گذاشت كه mr.bury خيلي راحت با يه استوري مسخره شكستش بده
amirhossein619
06-02-2015, 10:12 PM
فکرمیکردم تا حالا سیناشن ها بدترین افرادی هستن که نمیشه باهاشون بحث منطقی کرد اما الان چیز دیگری متوجه شدم... من با تمام احترام باید بگم که بحث منطقی نمیشه با شما کرد و اصلا بلد نیستین یک مباحثه انجام بدین.
موفق باشید.
کاملا مشخصه که شما داری بحث منطقی میکنی :22: ما داریم حرف پرو رسلینگ میزنیم شما حرف از کشتی آزاد،شما گفتی pwi و won اینارو به انگل داده من چند برابرشو برای استینگ نشون دادم،شما میگی تعداد قهرمانی ها متناسب با توانایی های هر فرد هست من ثابت کردم حرفت غلطه
یخورده بیشتر فکر بکنی کاملا ملتفت میشی که این شمایی که بلد نیستی درست بحثتو بکنی :-)
ویرایش:فکر نکنم من توهینی کرده باشم ولی خوب بلدم :) درضمن CENATION هم هستم مشکلی داری؟؟
Naser
06-02-2015, 10:44 PM
نقشي كه استينگ تو پيشرفت اين رشته داشت دست كمي از آندرتيكر نداره بزرگترين اشتباه استينگ اين بود كه پاش رو به كمپاني مكمن گذاشت كه mr.bury خيلي راحت با يه استوري مسخره شكستش بده
همین mr.bury در سالهای اخیر بیشترین خدمات به این رشته رو ایفا کرده و در سالهایی که بزرگان رسلینگ به هردلیلی توی خونشون نشسته بودن چراغ این مسیر رو ادامه داد و همین الانش ان ایکس تی mr.bury که شما میفرمایید داره توی هرمسابقه ش از نمره بهترین مسابقات استینگ فراتر میره!
الان کمپانی دابلیودابلیوای کاملا رو به پیشرفته...
درضمن وقتی استینگ با 55 سال سن میاد توی کمپانی دابلیودابلیوایی و با اون میزان امادگی بدنی وحشتناک دلیلی منطقی برای بردش وجود نداشت... خودش لازم نبود چنین ریسک یا طمعی رو انجام بده که با اون شرایط سنی و بدنی بیاد در بالاترین سطح مسابقات رسلینگ مبارزه بکنه که دابلیو سی دابلیو فن ها و طرفدارانش رو ناراحت بکنه هرچند که بنظرم زیاد هم مهم نبود!
من اصلا منکر این قضیه نیستم که استینگ یکی از اسطوره های این رشته ورزشی هستش اما حرفم اینه که کرت انگل هم یک اسطوره محسوب میشه و اصلا مقایسه بین این افراد چندان درست نیست هرچند که از منظر بحث فنی انگل توی رینگ باهوشتر و بهتر بوده ... حالا بحث تاثیر گذاری افراد توی دوران خودشون بحث جداگانه ای هستش.
Scofield
06-02-2015, 10:48 PM
دوستان , یه خورده رعایت کنید .
نمی تونید با همدیگه درست صحبت کنید ، وارد بحث نشید . بار چندمِ تذکر میدم تو تاپیک های مختلف که بحث رو منحرف نکنید . :22:
این آخرین تذکر ـه ( نه فقط به شما دو تا ، کل کاربرانی که بحث رو منحرف می کنند ) . تکرار بشه دیگه خبری ایز تذکر نیست و اخطار داده میشه .
امیدوارم رعایت کنید از این به بعد ...
REVOLUTION
06-03-2015, 07:05 AM
بله توی استیج دبلیودبلیوای
الان کدوم کمپانی میتونه به اندازه ی دبلیودبلیوای باشکوه برگذار بکنه یه مسابقه رو؟؟
بزار کمپانی های دیگه رو ببینیم
تی ان ای:آخرین اخباری که ازش شنیدم چراغای روی تماشاچیا رو خاموش میکنن که معلوم نشه چقدر کم تماشاچی داره
آر او اچ:کمپانی ای که 90درصد استار هاش تلنت هستن و کسایی هستن که بعدا بزرگ میشن و فکر نکنم هیچ کدومشون در حدی باشن که به عنوان آخرین حریف استینگ درنظر گرفته بشن
نیو ژاپن پرو رسلینگ:فقط عده ی کمی از رسلینگ فن ها دنبال میکنند و وضعیتش مثل بالایی هست
بی تی دبلیو:کلا خیلی ها اسمش هم نشنیدن و امسال این کمپانی زیاده و مسابقه هاش فکر نکنم ریتینگش به 2 برسه
دیگه کار با کمپانی های هاردخور هم ندارم =)))))))
بعــله در حال حاضر کسی به گرد پای دبلیودبلیوای هم نمیرسه،کمپانی الان حریفای خیلی مناسبی برای استینگ داره مثل تیکر،لزنر،اونز(با اینکه استار جوون هست ولی کاملا در حد استینگ هست) و شاید راک ...
منظورم این نبود که کدوم کمپانی میتونه مسابقه خداحافظی بزرگ برای استینگ بگیره منظورم این بود استینگ متعلق به wwe نیست
شاید وینس کندی مکمهن بخاطر سابقه استینگ یه نیمچه احترامی براش قائل باشه و یه مسابقه با شکوه براش در نظر بگیره ولی به نظر من استینگ متعلق به wwe نیست و فردی مثل کرت انگل خیلی خیلی بیشتر لیاقت خداحافظی باشکوه تو کمپانی wwe رو داره
amirhossein619
06-03-2015, 01:40 PM
م
نظورم این نبود که کدوم کمپانی میتونه مسابقه خداحافظی بزرگ برای استینگ بگیره منظورم این بود استینگ متعلق به wwe نیست
شاید وینس کندی مکمهن بخاطر سابقه استینگ یه نیمچه احترامی براش قائل باشه و یه مسابقه با شکوه براش در نظر بگیره ولی به نظر من استینگ متعلق به wwe نیست
و فردی مثل کرت انگل خیلی خیلی بیشتر لیاقت خداحافظی باشکوه تو کمپانی wwe رو داره
حرفت رو قبول دارم،استینگ برای wwe نیست ولی برای آخرین مسابقه wwe بهترین جا برای استینگ هست.
و احترام مکمن خیلی بیشتر از نیمچه احترام به استینگ قائل هست،وگرنه هرسال با استینگ مذاکره نمیکردن که به کمپانی بیاد.
درسته که حق انگل بیشتر از استینگ هست ولی توی مقاله حرف از "اسطوره" هایی که لیاقت خداحافظی باشکوه رو دارند زده شده و از نظر من اشتباهه که انگل رو جزو اسطوره ها بدونیم
Successful Man
06-03-2015, 02:06 PM
تنها اسطوره های واقعی این ورزش به طور کلی خلاصه میشن تو
1: Undertaker
2: Steve Borden یا همون (Sting)
.
.
.
.
.
.
3: 3H
مــابقی جــز تـوهمی بیشتر برای این لقب نیستن . ... فقط کافیه این جمله رو تو گوگل به هر زبانی بخواین سرچ کنید (WWE legends companies) . ..
اسم هر کسی میاد جز (.....) . به نظرم دیگه نیازی به ثابت کردنه چیزی نیست . اسـطوره باید جهانی باشه و قابل تایید همه؛ نه فقط قابل تایید تو مغز خودمون
Naser
06-03-2015, 02:13 PM
تنها اسطوره های واقعی این ورزش به طور کلی خلاصه میشن تو
1: Undertaker
2: Steve Borden یا همون (Sting)
.
.
.
.
.
.
3: 3H
مــابقی جــز تـوهمی بیشتر برای این لقب نیستن . ... فقط کافیه این جمله رو تو گوگل به هر زبانی بخواین سرچ کنید (WWE legends companies) . ..
اسم هر کسی میاد جز (.....) . به نظرم دیگه نیازی به ثابت کردنه چیزی نیست . اسـطوره باید جهانی باشه و قابل تایید همه؛ نه فقط قابل تایید تو مغز خودمون
افراد زیادی برای این رشته در طول سالهای زیادی تلاش کردن و اصلا درست نیست که بخوایم یکسری افراد خاص رو اسطوره بنامیم ، این دیدگاه شخصی شماست الان هم فکرمیکنم توی تموم دنیا انگل رو اسطوره دو کمپانی دابلیودابلیوایی و تی ان ای بدونن و مطمئن هم باشید که انگل دیر یا زود هال آو فیمر دابلیودابلیو ایی هم خواهد شد!
Successful Man
06-03-2015, 02:57 PM
افراد زیادی برای این رشته در طول سالهای زیادی تلاش کردن و اصلا درست نیست که بخوایم یکسری افراد خاص رو اسطوره بنامیم ، این دیدگاه شخصی شماست الان هم فکرمیکنم توی تموم دنیا انگل رو اسطوره دو کمپانی دابلیودابلیوایی و تی ان ای بدونن و مطمئن هم باشید که انگل دیر یا زود هال آو فیمر دابلیودابلیو ایی هم خواهد شد!
به این نتیجه رسیدم که منو شما عقیده هامون در مورده کارکترها یک جوره ؛ تنها اختلافمون سر مفاهیم کلمات هستش !! ؛ اون چیز که شما بهش میگین اسطوره مـن بـهش میگم (ســ ــوپر استار) ..
و در مورده انگل هم همین نظر رو دارم ؛ انگل به نظر من یک ســ ـوپر استار بزرگه (با توجه به مفهوم من از استار و مفهوم شما از اسطوره) ؛ اما اسطوره نیست ... هردو در مورده انگل یک عقیده داریم اما
شما نام عقیدتون رو با برچسب اسطوره پر میکنید و من با برچسب ســ ـوپر استار .. برادر عزیزم همون تعبیری که شما از انگل دارید رو منم دارم و به همون اندازه براش احـتـرام قـائلم اما نگاه من
به معنی اسطوره بودن خیلی خیلی تفاوت داره با نگاه شما . اسطوره بودن تو خون یکی باید باشه . و نگاه ماورایی بیشتر بـهش مـیاد . من هرچی میخوام به انگل نگاه اسطوره ای داشته باشم نمیشه
و به قول شما هم ممکنه نظر شخصیم باشه . .. اما نظر شخصی که من دارم با معیار های مربوط به اون مفهم کلمه کاملا در تقابله . ..
pouryaorn
06-03-2015, 03:24 PM
حرفت رو قبول دارم،استینگ برای wwe نیست ولی برای آخرین مسابقه wwe بهترین جا برای استینگ هست.
و احترام مکمن خیلی بیشتر از نیمچه احترام به استینگ قائل هست،وگرنه هرسال با استینگ مذاکره نمیکردن که به کمپانی بیاد.
درسته که حق انگل بیشتر از استینگ هست ولی توی مقاله حرف از "اسطوره" هایی که لیاقت خداحافظی باشکوه رو دارند زده شده و از نظر من اشتباهه که انگل رو جزو اسطوره ها بدونیم
من این مقاله رو نوشتم و از روی تجربه 15 سال تماشای رسلینگ به این سه نفر لقب اسطوره دادم و هیچ تبعیضی قائل نشدم
میدونم جای اسم های زیادی خالیه اما این سه نفر الان از کمپانی دورن و به نوبه ی خودشون در زمان اوج واسه رسلینگ زحمت
کشیدن و طرفداران زیادی هم داشتن اما الان فراموش شدن و لایق لقب اسطوره هستن
حتما نباید اسطوره بودن رو از دید سایت ها و نظر سنجی ها بشناسیم شاید خیلی های دیگه توی دنیای رسلینگ اسطوره
باشن اما توی هیچ سایتی اسطوره خطاب نمیشن
مثلا تری فانک کسی که توی سبک هار.دکو ر واسه خودش کسیه در سن 62 سالگی توی اکستریم رولز 2006 به همراه تامی
دریمر به مصاف ادج و میک فولی رفت و مسابقه ی بی نظیری رو به نمایش گذاشت به نظر من توی سبک هار.د کو ر
اسطورست اما توی کدوم نظر سنجی یا سایت اسمش آورده شده؟
کرت انگل از دید من و خیلی های دیگه اسطورست نه تنها کرت بلکه تمام کسانی که واسه رسلینگ زحمت کشیدن
همین کرت انگل بود که خیلی از فنون رو وارد رسلینگ کرد که الان خیلی ها با تقلید از او فن هاش رو توی رینگ اجرا میکنن
پولی که انگل توی این سالها گرفته که توی جیب من یا کسانی که ازش حمایت میکنن که نمیره حتما شایسته ی اینه که
اسطوره شناخته بشه
amirhossein619
06-03-2015, 05:34 PM
من این مقاله رو نوشتم و از روی تجربه 15 سال تماشای رسلینگ به این سه نفر لقب اسطوره دادم و هیچ تبعیضی قائل نشدم
میدونم جای اسم های زیادی خالیه اما این سه نفر الان از کمپانی دورن و به نوبه ی خودشون در زمان اوج واسه رسلینگ زحمت
کشیدن و طرفداران زیادی هم داشتن اما الان فراموش شدن و لایق لقب اسطوره هستن
حتما نباید اسطوره بودن رو از دید سایت ها و نظر سنجی ها بشناسیم شاید خیلی های دیگه توی دنیای رسلینگ اسطوره
باشن اما توی هیچ سایتی اسطوره خطاب نمیشن
مثلا تری فانک کسی که توی سبک هار.دکو ر واسه خودش کسیه در سن 62 سالگی توی اکستریم رولز 2006 به همراه تامی
دریمر به مصاف ادج و میک فولی رفت و مسابقه ی بی نظیری رو به نمایش گذاشت به نظر من توی سبک هار.د کو ر
اسطورست اما توی کدوم نظر سنجی یا سایت اسمش آورده شده؟
کرت انگل از دید من و خیلی های دیگه اسطورست نه تنها کرت بلکه تمام کسانی که واسه رسلینگ زحمت کشیدن
همین کرت انگل بود که خیلی از فنون رو وارد رسلینگ کرد که الان خیلی ها با تقلید از او فن هاش رو توی رینگ اجرا میکنن
پولی که انگل توی این سالها گرفته که توی جیب من یا کسانی که ازش حمایت میکنن که نمیره حتما شایسته ی اینه که
اسطوره شناخته بشه
شاید انتظاراتی که ما از یک اسطوره داریم فرق داره و این استار ها تونستن برای شما اون انتظارات رو برآورده بکنن ولی برای من نتونستن این کار رو انجام بدن،پس من نمیتونم اونارو اسطوره بدونم(ولی اشخاص دیگری هم هستن که تونستند انتظارات همه رو برآورده بکنن و همه اونارو اسطوره بدونند،پس قائدتا نباید این دو دسته رو یکی کرد)
توی مقاله بهتر بود اسطوره های بهتری رو مینوشتی و کسایی که لایق تر هستند،البته این لایق بودن هم توی نظر ها متفاوت هست،کل بحث هایی که توی این تاپیک شد همش توی اهتلاف نظر خلاصه میشه و قائدتا هم کسی نمیاد عقیده ی خودش رو ول بکنه و نمیشه تحمیل کرد
من هم بنابر چیز هایی که دیدم گفتم ولی وقتی ناصر از افتخارات و این ها حرف زد منم افتخارات استینگ رو نشون دادم،در مورد تری فانک هم توی این تاپیک جاش نیست بحث بشه...:)
pouryaorn
06-03-2015, 05:59 PM
شاید انتظاراتی که ما از یک اسطوره داریم فرق داره و این استار ها تونستن برای شما اون انتظارات رو برآورده بکنن ولی برای من نتونستن این کار رو انجام بدن،پس من نمیتونم اونارو اسطوره بدونم(ولی اشخاص دیگری هم هستن که تونستند انتظارات همه رو برآورده بکنن و همه اونارو اسطوره بدونند،پس قائدتا نباید این دو دسته رو یکی کرد)
توی مقاله بهتر بود اسطوره های بهتری رو مینوشتی و کسایی که لایق تر هستند،البته این لایق بودن هم توی نظر ها متفاوت هست،کل بحث هایی که توی این تاپیک شد همش توی اهتلاف نظر خلاصه میشه و قائدتا هم کسی نمیاد عقیده ی خودش رو ول بکنه و نمیشه تحمیل کرد
من هم بنابر چیز هایی که دیدم گفتم ولی وقتی ناصر از افتخارات و این ها حرف زد منم افتخارات استینگ رو نشون دادم،در مورد تری فانک هم توی این تاپیک جاش نیست بحث بشه...:)
من به هیچ وجه قصد تحمیل عقیده خودم رو نداشتم کج فکری نکنید...
این اسطوره هایی که شما میگی باید مینوشتی رو میشه اسم ببری؟
کسانی که از نظر شما لایق هستن کیا هستن؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.