PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |مقاله| *سوال بی جواب راجب شیلد*

Amirppv
08-05-2015, 12:30 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

سوال بی جواب راجب شیلد

هر سه عضو شیلد دقیقادر یک زمان وارد شوهای اصلی شدند.

اما اکنون رینز را به بهانه بردهای متوسط به زور در رنکینگ بهتر حفظ میکنند و امبروز گاه تا حذف از پی پر ویو ها دور و ناپیدا میشود و رولینز قهرمان اول کمپانی هست.

واقعا چه چیزی این همه تفاوت را در بین انها باعث شد.

رینز پسر عموی راک هست و از طرف او حمایت میشود اما هر بار که کمپانی به وی موقعیت میدهد مردم شروع به بوو کردن رینز میکنند.به نظر میرسد این ناشی از اعتراض مردم به روابط خانوادگی در کمپانی باشد .شاید اگر رینز یه ادم عادی بود با او چنین برخوردی نمیشد.

یکی مثل رولینز.کسی که با مدرسه کشتی کجش و از یک خانواده معمولی وارد کمپانی شده.مدرسه او گاهی به کمک کمپانی میاد و نداشتن اشنا در پشت صحنه باعث شده مردم او را ادمی خود ساخته بدانند.شاید کمپانی هم با مردم هم عقیده هست که او را تا این حمایت کرده.

قطعا رینز هم زحمتی کمتر از ست متحمل نشد ه اما شهرت راک گاهی به وی صدمه میزند.

اما امبروز ممکن هست به دلیل سابقه حبس پدرش در دنیای واقعی و سرگذشت خشنی که داشته برای الگو قرار گرفتن از نظر کمپانی چندان مورد تایید نباشد.

این فقط یه نظر هست اما من معتقدم که امبروز همچنان یک اشتباه را در روش خودش پیاده میکند.او شخصیت قلدر و بی باک را با کاراتر عصبی و حتی گاهی شوخ طبع در هم امیخته.

گروهی او را با استون کلد مقایسه میکنند اما کلد هرگز شوخیهای امبروز را انجام نمیداد.در عین خونسردی جذبه و خشونت خودش را داشت.

خود دین هم گاهی تلاش کرد تا یک ادم خطرناک خونسرد باشد اما بازم به کاراکتر قبلی خودش بازگشت.با اصلاح این فکر او میتواند قهرمان خوبی برای کمپانی باشد.

نظر شما چیست؟
لطفا نظرتون رو راجب استار های گروه شیلد سابق بگید

mahdy77
08-05-2015, 06:53 AM
دقیقا موضوع مقالت چی بود؟یعنی چی نفهمیدم؟

jessi
08-05-2015, 04:17 PM
دقیقا ، به خوب نکته ای اشاره کردی
خیلی هم اسیب زده به رینز ، چرا که رومن فقط با راک نیست یه جورایی با کل کمپانی فامیله
و این خیلی عقب می ندازش ، البته علاوه بر روابط خانوادگی زیاد رومن ،
عدم داشتن سابقه کشتی هم می تونه یکی از دلایل باشه
چرا که کسی مثل سث با کلی افتخار از دوران های کاری خودش اومده بالا ،
در حالی که رومن تا سه چهار سال پیش اصلا کشتی نگرفته و فوتبال کار میکرده
ولی خوب این کمپانی مکان استعداد های خانوادگیه و بالاخره رومن هم جایگاهش رو پیدا میکنه
الان افراد زیادی هستند که رویال بلاد اند ، در هر صورت هنوز تکلیف مردم با رومن مشخص نیست
و گرنه الان این کمربند باید دست اون بود
دین هم درست میگی ، با این که نماد خوبیه از قشر درد کشیده که با تلاش میتونن بالا بیان
اما در کل یه کم پایین و بالا تو کاراکترش زیاده
یه موقع در حد مین اونت یه موقع هم نخودی که گذشته و خیلی چیز ها میتونه توش تاثیر بزاره
اما سث جدا از شخصیتش که واقعا می خوام خفه اش کنم
مرد خوب و سخت کوشیه ، گرچه تو زندگیه واقعی هم همین قدر خودخواه و قدرت طلبه
با توجه به هوم ویدیو ها اینو میگم
و همین قدرت طلبی و توانایی هاش اونو تو جایگاه اول قرار میده
شرمنده زیاد حرف زدم

HBA
08-05-2015, 05:51 PM
به نظر من ست از رینز و امروز شایسته تر هست و کمپانی هم اینو فهمیدو اونو نفره اول کمپانی کرد رینز درسته سابقه رسلینگی زیادی نداره ولی نشون داده با استعداده و البته درش شکی نیست که پسرعموی راک بودن تاثیر داشته توی جایگاهش توی کمپانی و اما دین امروز به نظرم جایگاه دین امروز بیشتر به خاطره شخصیتشه تا میک استیلش شایدم به خاطره همین شخصیته نا معلومو پیچیدش هست که در مین ایونت هیچوقت ثابت نیست مثل بری وایت

mahdy77
08-05-2015, 06:17 PM
رینز به این دلیل تا حالا قهرملان نشده که داشتن مثه سینا اونو **** من میکردن که اصلا نمی بازه و همه ی افتخارات رو میبره . طرفدارا هم بو کردن و کمپانی هم فهمید و اگه دقت کرده باشین چند وقتی هست رینز تو راو پین شده و تو بتل گراند هم در برابر وایت پین شد. کمپانی راه درستی رو برای اماده کردن رینز تشخیص داده ،طرفدارا هم الان دارن رینز رو تشویق میکنن. شاید رینز کسی باشه که تایتل جهانی رو از جان سینا بگیره چند ماه دیگه.
دین امبروز هم سابقه خوبی و داره و تو czw کار کرده که اینده خوبی داره.
خیلی ها میگن رالینز از بقیه ی اعضای شیلد سابق ضعیف تره(به خاطر شخصیت هیلی که الان داره و مسابقاتش رو به صورت کلین نمیبره) ولی رالنز استعداد بهتری نسبت به رینز و امبروز داره کمپانی هم اینو فهمیده و بهش بیشتر و زودتر از اعضای دیگه شیلد پوش داده. تو nxt هم رالنز قهرمان بود و امبروز و رینز قهرمان نشده بودن . این هم نشون میده امادگی رالنز برای قهرمان بیشتر از اونهاست

Amirppv
08-06-2015, 02:57 PM
دقیقا ، به خوب نکته ای اشاره کردی
خیلی هم اسیب زده به رینز ، چرا که رومن فقط با راک نیست یه جورایی با کل کمپانی فامیله
و این خیلی عقب می ندازش ، البته علاوه بر روابط خانوادگی زیاد رومن ،
عدم داشتن سابقه کشتی هم می تونه یکی از دلایل باشه
چرا که کسی مثل سث با کلی افتخار از دوران های کاری خودش اومده بالا ،
در حالی که رومن تا سه چهار سال پیش اصلا کشتی نگرفته و فوتبال کار میکرده
ولی خوب این کمپانی مکان استعداد های خانوادگیه و بالاخره رومن هم جایگاهش رو پیدا میکنه
الان افراد زیادی هستند که رویال بلاد اند ، در هر صورت هنوز تکلیف مردم با رومن مشخص نیست
و گرنه الان این کمربند باید دست اون بود
دین هم درست میگی ، با این که نماد خوبیه از قشر درد کشیده که با تلاش میتونن بالا بیان
اما در کل یه کم پایین و بالا تو کاراکترش زیاده
یه موقع در حد مین اونت یه موقع هم نخودی که گذشته و خیلی چیز ها میتونه توش تاثیر بزاره
اما سث جدا از شخصیتش که واقعا می خوام خفه اش کنم
مرد خوب و سخت کوشیه ، گرچه تو زندگیه واقعی هم همین قدر خودخواه و قدرت طلبه
با توجه به هوم ویدیو ها اینو میگم
و همین قدرت طلبی و توانایی هاش اونو تو جایگاه اول قرار میده
شرمنده زیاد حرف زدم

اما به نظر من رولینز از همشون توانا تره و واقعا حقش هست که پوش بگیره اون میک اسکیل خوبی داره و تو رینگم که اگه کمپانی اجازه بده حرف نداره یه جورایی منو یاد سی ام پانک میندازه
اما رومن رینز به نظر من خیلی مونده به امبروز و رولینز برسه اون میک اسکیل خوبی نداره و تو رینگم سوتی زیاد میده ولی خب استیلش برای یه کشتی کج کار خیلی خوبه شاید در آینده بتونه نفر اول بشه مثل سینا
اما دین امبروز که واقعا اونقد که باید بهش توجه نمیشه البته مردم خیلی دوسش دارن و تشویقش میکنن و شخصیتش خیلی جالبه اون یه جورایی مثل منکایند دوران اتیوده و میشه بلا های زیادی سرش آورد البته امبروز بازیگر خوبیه به نظر من تو هالیود میتونه خیلی موفق بشه

jessi
08-07-2015, 03:18 PM
اما به نظر من رولینز از همشون توانا تره و واقعا حقش هست که پوش بگیره اون میک اسکیل خوبی داره و تو رینگم که اگه کمپانی اجازه بده حرف نداره یه جورایی منو یاد سی ام پانک میندازه
اما رومن رینز به نظر من خیلی مونده به امبروز و رولینز برسه اون میک اسکیل خوبی نداره و تو رینگم سوتی زیاد میده ولی خب استیلش برای یه کشتی کج کار خیلی خوبه شاید در آینده بتونه نفر اول بشه مثل سینا
اما دین امبروز که واقعا اونقد که باید بهش توجه نمیشه البته مردم خیلی دوسش دارن و تشویقش میکنن و شخصیتش خیلی جالبه اون یه جورایی مثل منکایند دوران اتیوده و میشه بلا های زیادی سرش آورد البته امبروز بازیگر خوبیه به نظر من تو هالیود میتونه خیلی موفق بشه

منم خودم گفتم رالینز توانایی هاش زیاده و دقیقا منو یاد سی ام پانک میندازه
اما این قصه دیگه قدیمی شده که رینز مایک اسکیل خوبی نداره و غیره
رینز بعد از راسلمنیا با رینزه قبل راسلمنیا خیلی تفاوت کرده
هم مهارت کلامش و هم مهارت رینگش بیشتر شده و
سوتی هاش به حداقل رسیده ، و داره خوب خودشو نشون میده
اما به نظرم اگه هیل میشد و میرفت سراغ تایتل سینا و از کمربند های دیگه از اول شروع میکرد
خیلی سریع تر می تونست دوباره خودشو واسه مین اونتی بسازه
در حالی که الان دارن وسط نگهش میدارن بدون هیچ داستان قدرت مندی و این در حالی که دیگه حقی برای تایتل شات هم نداره
رومن نه تنها استیلش رو داره بلکه قدرتش رو هم داره که بهترین باشه
امبروز هم که گفتم پایین و بالا زیاد داره کاراکترش
امیدوارم هر سه اینده ی موفقی داشته باشن

Amirppv
08-07-2015, 06:22 PM
منم خودم گفتم رالینز توانایی هاش زیاده و دقیقا منو یاد سی ام پانک میندازه
اما این قصه دیگه قدیمی شده که رینز مایک اسکیل خوبی نداره و غیره
رینز بعد از راسلمنیا با رینزه قبل راسلمنیا خیلی تفاوت کرده
هم مهارت کلامش و هم مهارت رینگش بیشتر شده و
سوتی هاش به حداقل رسیده ، و داره خوب خودشو نشون میده
اما به نظرم اگه هیل میشد و میرفت سراغ تایتل سینا و از کمربند های دیگه از اول شروع میکرد
خیلی سریع تر می تونست دوباره خودشو واسه مین اونتی بسازه
در حالی که الان دارن وسط نگهش میدارن بدون هیچ داستان قدرت مندی و این در حالی که دیگه حقی برای تایتل شات هم نداره
رومن نه تنها استیلش رو داره بلکه قدرتش رو هم داره که بهترین باشه
امبروز هم که گفتم پایین و بالا زیاد داره کاراکترش
امیدوارم هر سه اینده ی موفقی داشته باشن
مطمئن باش این سه تا آینده کمپانین الان که ما در مورد تیم های خیلی استوره ای مثل ان دبلیو او و دی-اکس یا ایولوشن صحبت میکنیم آیندگانم در مورد تیم شیلد این کارارو میکنن و مثلا شاید یه دوره ای دوباره متحد شدن اینارو برای یه دوره ببینیم . من که مطمئنم اینا اسطوره های آیندن