توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اطلاعیه ها| تغییرات جدید در انجمن
amir-aghaei
08-09-2015, 01:55 PM
درود بر تمامی کاربران گرامی IRANWWE..
با تغییرات جدید در خدمته دوستان هستیم...
اول از بازنشسته ها شروع میکنیم
AƦAƾH (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) عزیز مدیر ارشد سابق و عضو هییت مدیره که طی این مدت از اعضای فعال و مفید هییت بودن ..بنا به مشکلات شخصی و گرفتاریهایی که داشتن علارقم مخالفتی که با اعضا داشتیم اما نخواستیم به زندگی شخصی ایشون لطمه وارد شه و موافقت شد با استعفای ایشون..
امیدوارم خیلی زود دوباره به جمع مون برگرده ..به شخصه ازش متشکرم بارها دیدم که بدون ادعا و بدون منت گذاشتن برای انجمن دوید ..انشالا تو زندگی واقعیش هم همینطور موفق باشه...
احمد The Buzzards (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) و MαмαđRezα (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) ممدرضا هم به جرگه مدیران بازنشسته پیوستن..از زحمات این دو برادر گرامی هم تشکر میکنیم...انشالا یه روز بتونیم از تجربیات این دوستان بازهم استفاده کنیم...خصوصان احمد که تو خیلی از زمینه ها کمک به انجمن کرد...
اما ترفیعی ها :
مهرزاد عزیز Mr. Movie (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)که قبلان هم تو بخش سینما و فیلم مدیر بودن..بازهم به جمع مدیران این بخش پیوست ...
Naser (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) عزیز هم با توجه با عملکرد موفقی که در بخش UFC داشتن مدیر آزمایشی این بخش شدن..
کاربر شایان sңдұди (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) هم که کاندید مدیریت بخش کج بودن و قرار بود این سری معرفی بشن بنا به گرفتاری که داشتن اعلام کناره گیری کردن و در نهایت ممتاز شدن..
کاربر TARANTULA (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)هم با توجه به عملکرد خوبی که این مدته داشتن طلایی شدند...
.
در اخر لازم به ذکره :دامین جدید سایت IWE.4 تا فردا ست میشه...
موفق و پیروزباشید...
Scofield
08-09-2015, 02:02 PM
تبریک و خسته نبنباشید به تمام دوستان به ویژه مهرزاد عزیز که با قدرت برگشت .
یه خسته نباشید جانانه هم به آرش میگم که خیلی زحمت کشید و از هیچ کاری برای فروم دریغ نکرد و امیدوارم به هر چی دلش میخواد تو زندگی برسه هر چه زودتر برگرده پیشمون .
خسته نباشی رفیق :159: :ghalb:
sңдұди
08-09-2015, 02:25 PM
تبریک ویژه به دوستانی که ترفیق گرفتن و امیدوارم عالی ادامه بدن.
همچنین از آرش خان عزیز ، محمد رضا و حاج احمد تشـکر مخصوص میکنم و انشالله که مشکلاتشان حل و موفق باشند و باز هم به ما سری بزنند. :8:
ما رو هم کاربر عادی می کردید می رفت دیگه :ی
pouryaorn
08-09-2015, 02:36 PM
تبریک به همه دوستان عزیز
و اما تبرک ویژه به Naser عزیز و TARANTULA عزیز که واقعا لایق چنین عنوان هایی هستن
SHAHIN
08-09-2015, 06:45 PM
تبریک به دوستان ترفیع گرفته مخصوص مهرزاد عزیز رفیق گل خودم:8:
به دوستانی که بازنشسته شدن هم خسته نباشید مخصوصا محمدرضا که طوفان کرد تو بخش موزیک
Cna3zar
08-09-2015, 07:56 PM
تبریــک میگــم :heart_mini:
mahdy77
08-09-2015, 09:24 PM
تبریک تبریک به من تبریک به تو تبریک به همه....
مخصوصا تبریک به:s:Naser عزیز و TARANTULA عزیز:s:
Capt. Flint
08-09-2015, 09:42 PM
تبریک میگم به دوستای عزیز که هم برگشتن و اونایی که ارتقا گرفتن
خسته نباشید جانانه هم به عزیزایی که کنار کشیدن امیدوارم زودتر برگردن
MrHOF
08-09-2015, 11:20 PM
اول از همه یه خسته نباشید جانانه به احمد و آرش عزیزم میگم.
واقعآ توی این مدت خیلی کار ها و زحمت ها واسه انجمن و بچه های این انجمن کشیدن, بدون هیچی افتخار میکنم همچین رفقای با معرفتی دارم :heart_mini:
بعد هم یه تبریک به مهرزاد میگم که خیلی پرقدرت برگشت به کارش, واقعآ مهرزاد یکی از بهترین ها توی بخش موزیک ـه, به ناصر هم تبریک میگم ایشالا زودتر مدیر شه واقعآ علمش توی ورزش UFC تحسین برانگیزه :D
به بقیه دوستان هم که ترفیع گرفتن تبریک و هر کی هم عزل شده تسلیت عرض می نمایم :D
و در آخر iWE 4 Ever o.O
S i n a
08-10-2015, 10:07 AM
منم به دوستانی که ترفیع گرفتم تبریک میگم ، ایشالله موفقیت های بیشتر :heart_mini:
یه خسته نباشید و خداقوت هم میگم به عزل شده ها و بازنشسته ها ، ایشالله تو همه مراحل زندگیتون موفق باشید . :heart_mini:
DEAD MAN
08-10-2015, 11:17 AM
اول جا داره که از زحمات آرش جان تو این پستش هم تشکر به عمل بیارم.
از محمدرضا و احمد هم بابت خدماتشون برای انجمن ممنون.
به tarantula و ناصر جان هم تبریک میگم و امیدوارم پیشرفت روزافزونی داشته باشن.
AƦAƾH
08-10-2015, 11:19 AM
تشکر میکنم از همه دوستان و رفیقای گلم که به یاد ما بودن دمتون گرم :heartsmile:
یه تشکر ویژه از پژمان عزیز که این مدت حضورم به عنوان مدیر بخش و بعد هیئت مدیره و ارشدی اطمینان کامل رو به من داشتو همیشه هوای مارو داشت . مرســــی :8:
تشکر بعدی هم از امیر دوست داشتنیه . مرسی که تمام مدت حمایت کردی از کارم و همیشه روحیه دادی . :159: بی نظیره این پسر
تشکر دیگه از احمد عزیزم , این مدت که با مشکلات شخصی دست و پنجه نرم میکردم و از خیلی وقت پیش تصمیم به استعفا داشتم بام صحبت کرد بارها و نظرمو تغییر داد و کلی انرژی مثبت گرفتم ازش . دمت گرم و خسته نباشی :8:
دوست داشتم بیشتر از این باشم و خدمت کنم , ولی بعضی وقتا چاره ای نداره آدم و فقط حق یک انتخاب رو داره :) از همه رفقا , اونایی که اعتقاد دارن میخوام دعا کنن , اونا هم که مثل خودم هستن آرزوی شانس کاملاً کفایت میکنه :ی تا به هدفی که دارم برسم ...
بازم ممنون همه که این مدت تحمل کردید مارو ..
آهان , به دوستانی هم که ترفیع گرفتن تبریک و کسانی که بازنشسته شدن خسته نباشی میگم
بـــــــــــــای
Naser
08-10-2015, 11:30 AM
سلام
از اینکه آرش بازنشسته شده خیلی ناراحت شدم و امیدوارم که دوباره زودتر فعال بشه ، آرش از اون پسرهای فوق العاده ای هستش که به شخصه همیشه بهم کمک میکرد و واقعا ازش ممنونم...دمت گرم و خسته نباشی :8:
همچنین احمد عزیز که واقعا همیشه بهم کمک میکرد و هیچ وقت از توانایی و تخصصش دریغ نکرد ، حتی لحظاتی هم که وقت نداشت بازم سعی میکرد کمک بکنه و تاثیرگذار باشه ... امیدوارم از صمیم قلب هرچه سریعتر برگرده و فعال باشه ، دمت گرم و خسته نباشی :8:
به محمد رضا هم خسته نباشید میگم و امیدوارم زودتر برگرده و فعال بشه دوباره...
---
به دوستان عزیزی هم که ترفیع گرفتند تبریک عرض میکنم و امیدوارم بیشتر پیشرفت بکنن و موفق باشن.
Django
08-10-2015, 11:37 AM
تبریک و خسته نباشید به همه دوستان به ویژه احمد و آرش :8:
H H H
08-10-2015, 12:00 PM
سلام
به همه داداشایی که بازنشسته شدن خسته نباشید میگم و از ته دل ارزو دارم باز هم تو جمعمون ببینمتون
به دوستانی هم که تازه به کادر اضافه شدن تبریک میگم و براشون ارزوی موفقیت میکنم ، هر کمکی از دستم بر میومد رو حساب کنید
دوستون دارم
فعلا ...
The Shadow
08-10-2015, 12:10 PM
یه خسته نباشید جانانه بگم به آرش عزیزم، از این بابت که دیگه نیست اصلاً خوشحال نیستم خودشم میدونه. اگه مجبور نبود هیچوقت نمیذاشتم تنهامون بذاره. من موقعی که ادمین شدم از اولین لحظه هاش، اولین نفری که خواستم بهم کمک کنه آرش بود، اونم بدون هیچ فکر کردن و دو دلی، سریع از همون لحظه برگشت و کمکم کرد. فعالیتش توی بخش رسلینگ بود که به فروم جون دوباره داد و منم فقط از دور نظارت میکردم. زمانی هم که هیئت اوردمش همش توی ذهنم بود باید دست راست من توی فروم کسی باشه که خیلی خیلی قبولش دارم و خیلی میشناسمش از قدیم و اونم با من اوکی باشه. هیچکس مثل آرش نبود توی ذهنم از اول. آرش دوست خیلی قدیمی من توی فروم بود و کامل میشناختمش از کفایت بالاش خبر داشتم. اونم که وقتی ارشد شد واقعاً بار زیادی از دوشم برداشته شد و چه بسا بیشتر از من خودش زحمت کشید. برای همین واقعاً بدون آرش این پازل هیئت و فروم و تفکرات من، خالی میمونه. ازت تشکر میکنم آرش که توی دوران ادمینی من کمک و نقش اول صحنه بودی برام. ایشالا که همیشه موفق باشید و کارات و مشکلاتت همون طوری که میخوای راست و ریس شه و به قولت عمل کنی و بازم برگردی. جات همیشه محفوظه :8:
از احمد خان هم تشکر میکنم خیلی زحمت کشید.
محمد رضا هم همینطور، مشکلات شخصی نذاشت ادامه بده. زحمت کشید واسه بخش خودش
مهرزاد عزیزم که از بهترین مدیران بخش سینما موزیک بوده و از کاربران خوبمون بوده. به محض اینکه برگشت به فروم و گفت که آماده ی مدیریت هست بهش گفتم دست نگه داره به زودی برش میگردونم. چنین آدم های کار بلدی حضورشون مفیده توی سایت. تبریک میگم بهش.
ناصر خان و دوستمون Tarantula هم اطلاعات خیلی بالایی دارن و اطلاعات مفیدی همیشه از بخش های غیر از WWE در اختیارمون میذارن و مفید هست تاپیک هاشون که بهشون تبریک میگم.
شایان هم فاصله ی چند قدمی با مدیریت داشت، اونقدری فعالیتش خوب بود و پخته شده بود که تا اومدیم مدیرش کنیم گفت مشکل داره و باید بره. حیف شد. تشکر میکنم ازش بابت فعالیت و زحماتش. به زودی برگرده امیدوارم
فراموش کردم بازگشت داداشم عرفان عزیز رو به هیئت تبریک بگم :*
موفق باشید
El Niño
08-10-2015, 02:34 PM
تبریک به دوستانی که مقام گرفتند و خسته نباشید ویژه به احمد و آرش عزیز :8:
MαмαđRezα
08-10-2015, 05:11 PM
در اول ممنون از شما عزیزان که منو لایق مدیریت دونستید و به من این فرصت را دادید تا بتونم خودی نشون بدم و امیدوارم مفید واقع شده باشه فعالیتم در بخش موزیک ...
دوم اینکه خسته نباشید ویژه به احمد و آرش عزیز که از زحماتشون دریغ نکردند و شبانه روز برای این فروم بزرگ زحماتی کشیدند ...
و سوما به ناصر عزیز و Trantula عزیز بابت ترفیع تبریک میگم ...
به مهرزاد عزیز هم تبریک میگم که دوباره برگشت ... و همچنین به شایان هم خسته نباشید میگم بابت فعالیت های ارزشمندش ...
و در آخر بگم که متاسفانه مشکلات شخصی متعددی برای من به وجود اومد طی این مدت که از فعالیت منو باز داشت ... خودم خیلی ناراحتم که دارم ترک میکنم برای مدتی ولی قول میدم در اولین فرصتی که مشکلاتم کاملا حل شد ، اگر عمری بود باز میگردم ...
ممنون از همه عزیزان ...
IWE 4 LIFE
Mr. Movie
08-12-2015, 05:45 PM
ممنون از همه دوستان که همه جوره حمایت کردن.
امیدوارم بتونم همه اینها رو جبران کنم .:wink2:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.