mikaeil.devil
08-29-2015, 07:41 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> escre_by_timetravel6000v2-d62bav0.jpg
جان سینا...15 قهرمانی جهانی...2 قهرمانی یونایتد استیس...چندین قهرمانی تگ تیم...در کمپانی دبلیو دبلیو ای به لطف وینس مکمن...
ایشون فقط عمه ی بنده رو شکست نداده و کمربند بابابزرگ منو تا حالا بدست نیاورده...
از رویال رامبل تا مستر مانی این د بنک....از قهرمانی دبلیو دبلیو ای تا کمربند تگ تیم....جان سینا باید برنده باشه و این یک قانونه...
مهم نیست که چقد جان سینا تنفر برانگیز باشه وقتی فریاد میزنه قهرمان اینجاست...
یا اصلا مهم نیست چقد قیافه جان سینا با اون پارچه ای که روش نوشته هرگز تسلیم نشو مضخرف به نظر بیاد...
و یا اصلا مهم نیست که جان سینا عادت داره حرکات تکراری رو انجام بده و اخر با یک ای ای کار حریفشو تموم کنه...
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
به هیچ وجه مهم نیست جان سینا توی 13 سال گذشته فقط تیشرتش بوده که رنگش عوض شده...حتی جملات روش با همون ترتیب و همون شکل هنوز روشن...
هیچ اهمیتی برای مسئولای دبلیو دبلیو ای نداره وقتی که جان سینا هر هفته...هر ماه...هر سال....
میاد توی رینگ و یکسری حرفای تکراری میزنه....دقیقا همون حرفایی که دوسال پیش به سی ام پانک زد امسال به رولینز میزنه...سال بعد معلوم نیست به کی....
هیچ اهمیتی نداره که جان سینا تایتل شات های آبکی میگیره....
آبکی قهرمان میشه....
اصلا مهم نیست که جان سینا میاد و سوپراستارای تازه کار و با استعدادو زیرپای خودش له میکنه....
جان سینا یک نماد فقط برای بچه های رده سنی زیر 14 ساله....
هیچوقت تسلیم نشو...هیچوقت هیچکار بدی نکن....به همه احترام بزار...
تا حالا از خودتون پرسیدین چیشد که سث رولینز هیل جلوی جان سینا تشویق میشد؟
یا اینکه چرا براک لسنار هیل جلوی سینا تشویق شد؟
چرا طرفدارای جان سینا فقط بچه کوچولوها با مچ بند و لباس های رنگارنگ اون هستن؟
جان سینا...تا وقتی که هست نقش یک انگل رو توی کمپانی دبلیو دبلیو ای ایفا میکنه...البته اگر به انگل توهین نکرده باشیم:)
جان سینا عادت داره کشتی گیرهای تازه کار در حال پیشرفت رو شکست بده و کریر اونارو خراب کنه...
جان سینا عادت داره قهرمان های لایق رو به شکلی احمقانه ببره...
چطوره باهم یک نگاهی به روال مسابقه های جان سینا بندازیم؟
بازی شروع میشه...هدلاک های بی دلیل جان سینا...
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
بعدش جان سینا کتک میخوره ...کتک میخوره....و بازهم کتک میخوره....
ناگهان از رو زمین بلند میشه دوتا شولدر میزنه و بعد هم یک اسلم....و حالا باید یکی از احمقانه ترین سیگنچیز موو های تاریخ دبلی دبلی ای
یعنی یو کنت سی می رو شاهد باشیم...و بلافاصله ای ای و تمام...
توی 13 سال گذشته جان سینا دقیقا به همین شکل مسابقه داده...
من هوادار خسته شدم...از حرف های تکراری...مسابقه دادن تکراری...لباس تکراری...قهرمان شدن های تکراری.... نماد دست تکراری...لبخند احمقانه تکراری...
من هوادار واقع بین باید ازتمام طرفدارن جان سینا مخصوصا بچه های کوچولو عذربخوام ولی من هوادار بزرگترین ارزوی رستلینگی ای که دارم اینه:
جــــــــــــــــــــــــ ان ســـــــــــــــــــینـــ ــــــــــــــــا از دنـــــیای کشــــــــــــــتی کج بـــــــه بیرون پرت بشـــــــــــــــه...
جان سینا...15 قهرمانی جهانی...2 قهرمانی یونایتد استیس...چندین قهرمانی تگ تیم...در کمپانی دبلیو دبلیو ای به لطف وینس مکمن...
ایشون فقط عمه ی بنده رو شکست نداده و کمربند بابابزرگ منو تا حالا بدست نیاورده...
از رویال رامبل تا مستر مانی این د بنک....از قهرمانی دبلیو دبلیو ای تا کمربند تگ تیم....جان سینا باید برنده باشه و این یک قانونه...
مهم نیست که چقد جان سینا تنفر برانگیز باشه وقتی فریاد میزنه قهرمان اینجاست...
یا اصلا مهم نیست چقد قیافه جان سینا با اون پارچه ای که روش نوشته هرگز تسلیم نشو مضخرف به نظر بیاد...
و یا اصلا مهم نیست که جان سینا عادت داره حرکات تکراری رو انجام بده و اخر با یک ای ای کار حریفشو تموم کنه...
به هیچ وجه مهم نیست جان سینا توی 13 سال گذشته فقط تیشرتش بوده که رنگش عوض شده...حتی جملات روش با همون ترتیب و همون شکل هنوز روشن...
هیچ اهمیتی برای مسئولای دبلیو دبلیو ای نداره وقتی که جان سینا هر هفته...هر ماه...هر سال....
میاد توی رینگ و یکسری حرفای تکراری میزنه....دقیقا همون حرفایی که دوسال پیش به سی ام پانک زد امسال به رولینز میزنه...سال بعد معلوم نیست به کی....
هیچ اهمیتی نداره که جان سینا تایتل شات های آبکی میگیره....
آبکی قهرمان میشه....
اصلا مهم نیست که جان سینا میاد و سوپراستارای تازه کار و با استعدادو زیرپای خودش له میکنه....
جان سینا یک نماد فقط برای بچه های رده سنی زیر 14 ساله....
هیچوقت تسلیم نشو...هیچوقت هیچکار بدی نکن....به همه احترام بزار...
تا حالا از خودتون پرسیدین چیشد که سث رولینز هیل جلوی جان سینا تشویق میشد؟
یا اینکه چرا براک لسنار هیل جلوی سینا تشویق شد؟
چرا طرفدارای جان سینا فقط بچه کوچولوها با مچ بند و لباس های رنگارنگ اون هستن؟
جان سینا...تا وقتی که هست نقش یک انگل رو توی کمپانی دبلیو دبلیو ای ایفا میکنه...البته اگر به انگل توهین نکرده باشیم:)
جان سینا عادت داره کشتی گیرهای تازه کار در حال پیشرفت رو شکست بده و کریر اونارو خراب کنه...
جان سینا عادت داره قهرمان های لایق رو به شکلی احمقانه ببره...
چطوره باهم یک نگاهی به روال مسابقه های جان سینا بندازیم؟
بازی شروع میشه...هدلاک های بی دلیل جان سینا...
بعدش جان سینا کتک میخوره ...کتک میخوره....و بازهم کتک میخوره....
ناگهان از رو زمین بلند میشه دوتا شولدر میزنه و بعد هم یک اسلم....و حالا باید یکی از احمقانه ترین سیگنچیز موو های تاریخ دبلی دبلی ای
یعنی یو کنت سی می رو شاهد باشیم...و بلافاصله ای ای و تمام...
توی 13 سال گذشته جان سینا دقیقا به همین شکل مسابقه داده...
من هوادار خسته شدم...از حرف های تکراری...مسابقه دادن تکراری...لباس تکراری...قهرمان شدن های تکراری.... نماد دست تکراری...لبخند احمقانه تکراری...
من هوادار واقع بین باید ازتمام طرفدارن جان سینا مخصوصا بچه های کوچولو عذربخوام ولی من هوادار بزرگترین ارزوی رستلینگی ای که دارم اینه:
جــــــــــــــــــــــــ ان ســـــــــــــــــــینـــ ــــــــــــــــا از دنـــــیای کشــــــــــــــتی کج بـــــــه بیرون پرت بشـــــــــــــــه...