PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |مقاله| من...یک هوادار متنفر از جان سینا

mikaeil.devil
08-29-2015, 07:41 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> escre_by_timetravel6000v2-d62bav0.jpg

جان سینا...15 قهرمانی جهانی...2 قهرمانی یونایتد استیس...چندین قهرمانی تگ تیم...در کمپانی دبلیو دبلیو ای به لطف وینس مکمن...
ایشون فقط عمه ی بنده رو شکست نداده و کمربند بابابزرگ منو تا حالا بدست نیاورده...
از رویال رامبل تا مستر مانی این د بنک....از قهرمانی دبلیو دبلیو ای تا کمربند تگ تیم....جان سینا باید برنده باشه و این یک قانونه...
مهم نیست که چقد جان سینا تنفر برانگیز باشه وقتی فریاد میزنه قهرمان اینجاست...
یا اصلا مهم نیست چقد قیافه جان سینا با اون پارچه ای که روش نوشته هرگز تسلیم نشو مضخرف به نظر بیاد...
و یا اصلا مهم نیست که جان سینا عادت داره حرکات تکراری رو انجام بده و اخر با یک ای ای کار حریفشو تموم کنه...

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

به هیچ وجه مهم نیست جان سینا توی 13 سال گذشته فقط تیشرتش بوده که رنگش عوض شده...حتی جملات روش با همون ترتیب و همون شکل هنوز روشن...
هیچ اهمیتی برای مسئولای دبلیو دبلیو ای نداره وقتی که جان سینا هر هفته...هر ماه...هر سال....
میاد توی رینگ و یکسری حرفای تکراری میزنه....دقیقا همون حرفایی که دوسال پیش به سی ام پانک زد امسال به رولینز میزنه...سال بعد معلوم نیست به کی....
هیچ اهمیتی نداره که جان سینا تایتل شات های آبکی میگیره....
آبکی قهرمان میشه....
اصلا مهم نیست که جان سینا میاد و سوپراستارای تازه کار و با استعدادو زیرپای خودش له میکنه....
جان سینا یک نماد فقط برای بچه های رده سنی زیر 14 ساله....
هیچوقت تسلیم نشو...هیچوقت هیچکار بدی نکن....به همه احترام بزار...
تا حالا از خودتون پرسیدین چیشد که سث رولینز هیل جلوی جان سینا تشویق میشد؟
یا اینکه چرا براک لسنار هیل جلوی سینا تشویق شد؟
چرا طرفدارای جان سینا فقط بچه کوچولوها با مچ بند و لباس های رنگارنگ اون هستن؟
جان سینا...تا وقتی که هست نقش یک انگل رو توی کمپانی دبلیو دبلیو ای ایفا میکنه...البته اگر به انگل توهین نکرده باشیم:)
جان سینا عادت داره کشتی گیرهای تازه کار در حال پیشرفت رو شکست بده و کریر اونارو خراب کنه...
جان سینا عادت داره قهرمان های لایق رو به شکلی احمقانه ببره...
چطوره باهم یک نگاهی به روال مسابقه های جان سینا بندازیم؟
بازی شروع میشه...هدلاک های بی دلیل جان سینا...

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

بعدش جان سینا کتک میخوره ...کتک میخوره....و بازهم کتک میخوره....
ناگهان از رو زمین بلند میشه دوتا شولدر میزنه و بعد هم یک اسلم....و حالا باید یکی از احمقانه ترین سیگنچیز موو های تاریخ دبلی دبلی ای
یعنی یو کنت سی می رو شاهد باشیم...و بلافاصله ای ای و تمام...
توی 13 سال گذشته جان سینا دقیقا به همین شکل مسابقه داده...

من هوادار خسته شدم...از حرف های تکراری...مسابقه دادن تکراری...لباس تکراری...قهرمان شدن های تکراری.... نماد دست تکراری...لبخند احمقانه تکراری...
من هوادار واقع بین باید ازتمام طرفدارن جان سینا مخصوصا بچه های کوچولو عذربخوام ولی من هوادار بزرگترین ارزوی رستلینگی ای که دارم اینه:
جــــــــــــــــــــــــ ان ســـــــــــــــــــینـــ ــــــــــــــــا از دنـــــیای کشــــــــــــــتی کج بـــــــه بیرون پرت بشـــــــــــــــه...

mahdy77
08-29-2015, 08:02 AM
نمی دونم اسم این چیزایی که نوشتی رو چی میشه گذاشت چون فقط توهین بود.
توی ۲۰۱۵فقط تو رویال رامبل و سامراسلم بود که بوو شدن سینا به چشم میومدکل این چند ماه تشویق شدنش خیلی بیشتر بود.

راو قبل از سامراسلم وقتی داشت با رالنز حرف میزد همش تشویق میشد یا اون دفعه که رالنز رو تو راو برد ارنا ترکید. بروکلین کلا یه جوری بودن تو هیچ شهری ندیدم وقتی تم سانگ تیکر زده میشه فن ها هیچ واکنشی نشون ندن.
سامراسلم وقتی تیکر اومد اصلا تشویق نشد.
بازم خوبه هنوز به این افتخار نرسیده و تایتل بابابزرگتو نگرفته انشالله رویال رامبل و میبره و برای این عنوان نامبر وان کانتندر میشه.

من... یک هوادار متنفر از جان سینا..... به جهنم

mikaeil.devil
08-29-2015, 08:08 AM
توی ۲۰۱۵فقط تو رویال رامبل و سامراسلم بود که بوو شدن سینا به چشم میومدکل این چند ماه تشویق شدنش خیلی بیشتر بود.

راو قبل از سامراسلم وقتی داشت با رالنز حرف میزد همش تشویق میشد یا اون دفعه که رالنز رو تو راو برد ارنا ترکید. بروکلین کلا یه جوری بودن تو هیچ شهری ندیدم وقتی تم سانگ تیکر زده میشه فن ها هیچ واکنشی نشون ندن.
راستی من تا همین چند دقیقه .پیش فکر میکردم کمربند بابابزرگت رو هم گرفته ،درهرصورت ممنون که اگاهم کردی

فقط تو همین رویال رامبل؟
میخوام ازت رک بپرسم سال 2011 درگیرش با سی ام پانک کی بیشتر تشویق میشد؟
خیلی شانس آوردیم وینس مک ماهون از راس کارد اومده کنار وگرنه جان سینا علاوه بر کمربند بابابزرگ من کمربند بابابزرگ تورهم قهرمان میشد:)

mikaeil.devil
08-29-2015, 08:14 AM

بازم خوبه هنوز به این افتخار نرسیده و تایتل بابابزرگتو نگرفته انشالله رویال رامبل و میبره و برای این عنوان نامبر وان کانتندر میشه.

من... یک هوادار متنفر از جان سینا..... به جهنم

شاید به این خاطر ناراحت شدی که اون چیزایی رو که دلت خواست نخوندی:)
به هرحال میتونی علاوه بر این 13 سالی که نشتی و یک کاراکتر تکراری رو دیدی 13 سال دیگه هم بشینی دوباره همونو تماشا کنی
ولی از این واقعیت دورنشو که جان سینا حال بهم زن ترین استار حال حاظره:)
اینو من نمیگم هم wwe یونویرس میگن هم 85 درصد کاربرای انجمن:)

mahdy77
08-29-2015, 08:25 AM
انشالله سینا هم مثه تیکر تا ۵۰سالگی مسابقه بده و تا همون ۵۰سالگی فول تایم باشه خخخخخخخخخ
راستی پدربزرگ من که تایتل نداره
Let's go cena

mikaeil.devil
08-29-2015, 09:01 AM
انشالله سینا هم مثه تیکر تا ۵۰سالگی مسابقه بده و تا همون ۵۰سالگی فول تایم باشه خخخخخخخخخ
راستی پدربزرگ من که تایتل نداره
Let's go cena

نه اتفاقا...برای خودش بهتره تو یکی دوسال آینده از کمپانی بره...

mahdy77
08-29-2015, 09:09 AM
بعد از اینکه 17امین بار قهرمان شد میتونه دیگه فول تایم نباشه .
مثه راک باشه براش بهتره

g202
08-29-2015, 09:28 AM
جان سینا پول سازترین استار کمپانی در حال حاضر است

چند نفر در کمپانی در حال حاضر مثل جان سینا می توانند پول ساز باشند؟

چند نفر مثل جان سینا باعث فروش پی پی وی می شود؟

کمپانی عاشق چشم و ابرو جان سینا نیست تا وقتی که پول ساز باشد قهرمانی و پیروزی های او ادامه خواهد یافت

dxdxdx
08-29-2015, 09:29 AM
واقعا که همه رو خسته کرده. اگه دقت کنین از سامر اسلم 2009 تا امسال 2015 هر سال سینا سر کمربند wwe مسابقه داد. واقعا شما خسته نشدین که هر سال حداقل یه بار باید سینا رو wwe چمپ ببینین. این همه استار که هم لیاقتشون بیشتره هم خیلی از ما آرزو اینو داریم که تایتل wwe رو روی شونشون ببینیم. رینز،امبروز،وایت،اونز،سزا رو و خیلیای دیگه. من خودم به شخصه دوست داشتم اونز تو بتلگراند سینا رو ببره و یو اس چمپ بشه. ولی چرا. خسته نشدین از سینا.

mahdi11
08-29-2015, 09:48 AM
حالت خوبه فازت چیه کی خوبه براک بزنر که عین آدم تو راو یا اسمکدان مسابقه نمیده من طرفدار سی ام پانکم کاریم به چرندیاتی که نوشتی ندارم فقط یک سوال تو خودت چند سالته زیر 14 زیر 16 چند

mahdi11
08-29-2015, 09:50 AM
واقعا که همه رو خسته کرده. اگه دقت کنین از سامر اسلم 2009 تا امسال 2015 هر سال سینا سر کمربند wwe مسابقه داد. واقعا شما خسته نشدین که هر سال حداقل یه بار باید سینا رو wwe چمپ ببینین. این همه استار که هم لیاقتشون بیشتره هم خیلی از ما آرزو اینو داریم که تایتل wwe رو روی شونشون ببینیم. رینز،امبروز،وایت،اونز،سزا رو و خیلیای دیگه. من خودم به شخصه دوست داشتم اونز تو بتلگراند سینا رو ببره و یو اس چمپ بشه. ولی چرا. خسته نشدین از سینا.

چی میگی سزارو قهرمان چمپیونز بشه

mikaeil.devil
08-29-2015, 09:57 AM
حالت خوبه فازت چیه کی خوبه براک بزنر که عین آدم تو راو یا اسمکدان مسابقه نمیده من طرفدار سی ام پانکم کاریم به چرندیاتی که نوشتی ندارم فقط یک سوال تو خودت چند سالته زیر 14 زیر 16 چند

رفیق 14 ساله بودم قطعا الان منم طرفدار جان سینا بودم:)
دوما براک لسنار تو قراردادش اینطوریه
پیشنهاد میکنم اول با روال کاری عادی کمپانی wwe آشنا بشی دوست عزیز:)
فی الواقع این چرندیات حرف دل خیلیاست:)

mikaeil.devil
08-29-2015, 09:59 AM
چی میگی سزارو قهرمان چمپیونز بشه

سزارو الان واقعا لیاقتش خیلیییی بیشتر از جان سیناست
انتونیو سزارو واقعا استعداد خوبی داره...منتهی تا وقتی یکی مثل سینا باشه زیر پاهاش له میشه

mahdy77
08-29-2015, 10:18 AM
برای قهرمانی یه استار باید توانایی کاربا میکروفون رو داشته باشه.
یکی مثه رایبک و سزارو واقعا نمیتونن با میکروفون کار کنن.چند وقت پیش قبل از بتلگراند که سینا و اونز تو رینگ بودن سزارو که اومد کلی تپق زد . رایبک هم به خاطر همین بعد از چندسال تازه اولین عنوانش رو برد.
اطمینان داشته باشین که سینا حداقل تا گرفتن ۱۷امین تایتلش فول تایم خواهد بود

Lordmahdi
08-29-2015, 10:25 AM
من که نفهمیدم این مقاله بود یا بیشتر ابراز عقده های شخصی ولی فقط براش یه جواب هست

you cant see john cena

S i n a
08-29-2015, 11:03 AM
​تاپیک بسته شد ...