PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |مقاله| "Brock Lesnar vs ??? at WM 32" بررسی 4 حریف احتمالی the Beast

Dr.Jalal
09-25-2015, 04:42 PM
إِن لَّبِثْتُمْ إِلَّا يَوْمًا

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

قطعا Brock Lesnar اکنون، تاپ ترین و پول ساز ترین استار کمپانی است بنابراین کمپانی برنامه ریزی ویژه ای روی او در هر سال به خصوص رسلمنیا دارد. کمپانی امسال احتمالا قصد دارد تا بزرگ ترین رسلمنیا تاریخ خود را برگزار کند. آن ها می خواهند حداقل 100000 نفر را به ورزشگاه AT&T بیاورند. بیش ترین حضور در رسلمنیا 3 اتفاق افتاد (93 هزار نفر) و با رقم صد هزار رکورد حضار شکسته می شود.

براک لزنر اگر نگوییم مهمترین، حداقل یکی از مهم ترین مواردی است که به این امر کمک می کند و باعث حضور فراوان تماشاگران می شود. امسال کمپانی باید برنامه ویژه ای روی او بریزد تا جذابیت رسلمنیا به بیش ترین حد خود برسد. (کنسل شدن حضور Ronda Rousey نیاز به فاکتور های جذاب برای رسلمنیا32 را بالا برده است!)

طبق گزارش های منبع معتبر Wrestling Observer Newsletter مقامات کمپانی اکنون گزینه ای زیر را به عنوان حریف براک لزنر انتخاب کرده اند: Roman Reigns -Seth Rollins -Steve Austin - The Rock

به احتمال فراوان، حریف براک خارج از لیست بالا نخواهد بود. البته باید این نکته هم مدنظر باشد که برنامه های کمپانی طبق معمول همواره در حال تغییر است. (مانند تغییر دقیقه 90 ـیِ فیود براک و تیکر که از رسلمنیا 32 به 25 اکتبر منتقل شد!!!)

هر 4 گزینه، مسابقه خاص خود را براک تشکیل می دهند. Rematch بزرگ دهه اخیر! Rematch مسابقه جنجالی رسلمنیا 31 ! دریم مچ ـی که WWE سالهاست دنبال آن است!

کدام یک از این گزینه، تصمیم هوشمندانه تری خواهد بود؟ انتخاب یکی از دو Future کمپانی ! یا انتخاب یکی از دو Legend قدیمی کمپانی! در هر صورت، نتیجه نهایی باید پولسازی برای کمپانی باشد!

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

4. Seth Rollins

با این که سث، استار تکنیکی و سخت جانی است اما WWE فیود او و براک لزنر را به گونه ای ترتیب داد که انگار سث، موشی است در برابر یک درنده وحشی! (با این وجود، کمپانی از ابتدا تایتل رین سث، او را ضعیف و ترسو نشان داده)

با وجود این تصمیم کمپانی، مسابقه این دو برای رسلمنیا زیاد مناسب و جذاب نیست. اگرچه برای پی پر ویو های درجه 2 کمپانی مناسب به نظر می رسد. مسابقه رسلمنیا نیاز به 2 گلادیوتور سرسخت دارد. نه سث ـی که در هفته های اخیر به سینا، رایبک و ... حقیرانه باخته است.

این مسابقه از لحاظ کیفیت، بهترین مسابقه بین 4 گزینه می باشد اما به دلایلی که گذشت، به درد رسلمنیا نمی خورد. خلاصه، مشکل این است که کمپانی او را یه Top Star نشان نداده است!

3. The Rock

مانند براک لزنر، د راک هم بعد از ترک WWE در استیجی دیگر درخشید و به یک استار جهانی تبدیل شد تا جایی که باعث شهرت بیشتر کمپانی شد. اگر این مسابقه شکل بگیرد، می توان بیشتر به حضور 100000 نفر امیدوار شد. د راک اکنون فقط برای رسلینگ فن ها جذاب نیست بلکه در صنعت سینما هم محبوب دوستداران این صنعت است.

بهانه های زیادی برای به راه انداختن این مسابقه است. براک در رسلمنیا 31 پسرعموی راک را ناکار کرد! هم چنین، در اخرین مسابقه این دو، براک در سامراسلم 2002، با شکست راک، تابتل را از او گرفت و او را به خروج از کمپانی بیشتر سوق داد!

اما مشکلی این جا برای تشکیل این مسابقه وجود دارد! د راک در آخرین مسابقه خود، از ناحیه شکم، صدمه جدی دید (رسلمنیا 29) و با گذشت 2-3 سال از آن موقع، هیچ رینگ اکشنی نداشته. جدای از این، نباید انتظار کیفیت بالای مسابقه از د راک برخلاف سث و رومن داشت. پیروزی هر یک از طرفین هم نتیجه ای برای بعد از رسلمنیا ندارد و نمی توان انتظار ادامه فیود را داشت.

{البته راک در مورد مارچ 2014 در مورد مسابقه اش با براک در رسلمنیا 32 گفت: "در دالاس؟ شاید! احتمالاتی زیادی وجود داره. باید شرایط رو ببینیم. من این مسابقه ریمچ رو دوست دارم. هرچه باشد، همه دوست دارن یه مسابقه خاص و به یاد ماندنی، بویژه در استادیوم AT&T دالاس ببینن. کمپانی میخواد رکورد بزنه توی اون استادیوم. پس باید شوی ویژه ای باشه! "}

2. Steve Austin

WWE نمی تواند مسابقه ای بهتر از این برای براک تشکیل دهد (البته به جز گولدبرگ) فن ها همواره منتظر مسابقه دوباره او بوده اند. هربار که به رسلمنیا نزدیک می شویم، شایعات رینگ اکشن او شنبده می شود. هیچ رسلری به اندازه او نتوانسته با فن ها ارتباط برقرار کند.

آستین فیود کوتاهی با او داشته اما هرگز مسابقه ای بین ایندو برگزار نشده. درست است که این مسابقه احتمال حضور 100000 نفر را بسیار زیاد می کند اما او، آستین 2003 نیست و پیر شده و نمی تواند پابپای براک پیش رود.

خود او هم اخیرا گفته به رینگ برنمیگردد زیرا از لحاظ بدنی، آماده نیست و برای آماده شدن نیاز به ریکاوری طولای مدتی دارد. پال هیمن هم ماه پیش گفت امکان برگذاری این مسابقه به هیچ وجه نیست! از سوی دیگر ممکن است با این فیود همان بلایی که د راک بر سر سینا آورد، بر سر براک بیفتد و این اصلا برای پولساز ترین استار کمپانی خوب نیست!

{صحبت های آستین در مورد امکان مسابقه با براک در رسلمنیا 32 : " بذار یه چیزو برای همه روشن کنم! در رسلمنیا 32، من فکر نمیکنم شما شاهد این مسابقه باشید! " }

1. Roman Reigns

آستین، از لحاظ پولسازی، بهترین گزینه از 4 مورد است اما اگر شرایط مختلف را با هم در نظر بگیریم، بهترین مورد، رومن رینز می باشد! پیروزی آستین در مسابقه،اگر برگذار شود، بسیار محتمل است اما چه سودی برای آینده کمپانی دارد؟!

کبفبت مسابقه با وجود رومن افزایش می یابد. بعلاوه رومن می تواند پابه پای براک پیش برود. هم چنین مسابقه دیگر با براک لزنر، حتی اگر شکست بخورد، باز هم به اعتبار او می افزاید و او جایگاه خود را در آینده کمپانی محکمتر میکند. او یک سرمایه گذاری عالی است!

راه انداختن مسابقه بسیار آسان است. کافی است نگاهی به مین اونت رسلمنیا 31 بندازیم. کدام در نهایت غالب شد؟ براک یا رومن؟! پسخ این است: هیچکدام! مسابقه با دخالت سث به پایان رسید و برنده هایی هم سث بود. مسابقه ای برای اصلاح پایان جنجالی رسلمنیا 31. Rematch بزرگ رسلمنیا 31 !

با این اوضاف، مسابقه Reigns vs. Lesnar گزینه بهتری است. نبرد دو استار تکنیکی برای ساخت تاپ استار آینده کمپانی ...

Austin tx
09-25-2015, 04:56 PM
إِن لَّبِثْتُمْ إِلَّا يَوْمًا

قطعا Brock Lesnar اکنون، تاپ ترین و پول ساز ترین استار کمپانی است

نمیدونم هر چی فکر میکنم که از چه بابتی نوشتی قطعاً براک لزنر تاپ ترین و پول سازترین استار کمپانی است را چیزی به ذهنم نمیرسه - نا گفته نماند خسته نباشی برای نوشتن مقلاله ولی وقتی این تیکه اولشو خوندم حقیقتش باقیشو ادامه ندادم - فقط این اگه پول ساز ترین و تاپ ترین بود الان وینس مکمن پول دوست پارت تایمش نمیکرد - فراموش نکنید که لزنر اگه فول تایم نباشه ان محبوبیت کوچک و انچنانی را که الان بدست اورده را هم نداشت - در ضمن خودش گفته علاقه ای هم برای مسابقه با استین ندارم حتی خود میلترز هم اینو امروز گفته

Naser
09-25-2015, 05:00 PM
تشکر بابت مقاله

خب طبیعتا هیچ کسی یا هیچ چیزی نمیتونه برای هواداران جذاب تر از حضور استیو استین باشه ، استون کلد بدون شک پرطرفدارترین استار تاریخ کمپانی های رسلینگه... اما فکرنمیکنم خود استین حاضر به مسابقه دادن بشه و یا حتی اصلا آمادگیش رو داشته باشه.

گزینه دیگه ای که باقی میمونه راک هستش چون هردو اسم بزرگی دارن و فیودشون بسیار جذاب خواهد شد ، حتی نتیجه این مسابقه هم زیاد قابل حدس زدن نیست... بنظرم بهترین گزینه همین هستش چون به احتمال قوی ست رالینز تا اون موقع قهرمان اصلی باقی میمونه و فیودش با براک در مین اونت رسلمنیا یخورده زیادی تخیلی میشه چون زیاد باهم تناسب ندارن و حالا این مسئله به کنار برای نتیجه هم مشکل پیش میاد چون از طرفی کمپانی نمیاد لزنر پارت تایم رو دوباره قهرمان بکنه اونم در عرض کمتر از یکسال! از اونطرف رالینز خیلی بعیده که کلین لزنر رو ببره و دخالت و درتی بردن در مین اونت رسلمنیا زیاد جالب بنظر نمیرسه اونم در شرایط کنونی!

رومن رینز هم که اصلا در حد تاپ استار نیست و اینو خود کمپانی هم فهمیده ، هیچوقت رومن نتونسته استوری خوبی بسازه و اصلا این بشر در حد مین اونتری و تاپ بودن نیست! براک قطعا به نام بزرگ و تاپ استار نیاز داره نه رومن رینزی که توی این مدت فقط داشته توی استوری های معمولی و مید کارد دست و پا میزده و اکثرشونم ناموفق بوده!

Dr.Jalal
09-25-2015, 05:06 PM
نمیدونم هر چی فکر میکنم که از چه بابتی نوشتی قطعاً براک لزنر تاپ ترین و پول سازترین استار کمپانی است را چیزی به ذهنم نمیرسه - نا گفته نماند خسته نباشی برای نوشتن مقلاله ولی وقتی این تیکه اولشو خوندم حقیقتش باقیشو ادامه ندادم - فقط این اگه پول ساز ترین و تاپ ترین بود الان وینس مکمن پول دوست پارت تایمش نمیکرد - فراموش نکنید که لزنر اگه فول تایم نباشه ان محبوبیت کوچک و انچنانی را که الان بدست اورده را هم نداشت - در ضمن خودش گفته علاقه ای هم برای مسابقه با استین ندارم حتی خود میلترز هم اینو امروز گفته گفتم براک "اکنون" ... الان توی راستر فعلی تاپ ترین هستش. شکی توش هست؟ (حالا آندر رو بذارید کنار) پول ساز ترین هم هستش واقعا توی راستر فعلی (آندر به کنار) بحث پارت تایم بودنش هم از شما انتظار نمیره اون حرفو بگی کمپانی به خاطر اینکه حقوق براک زیاده اونو پارت تایم نگه داشته (البته پارت تایم بودن، اونو بالاتر میبره) هرسال دارن 5 میلیون دلار بهش میدن فقط برای 4-5 مسابقه!!!!!!! فکن بخواد فول تایم باشه چند تومن بهش باید بدن!!!!!!!!!!!! تازه برای همین مسابقه 25 اکتبر دستمزد جدا گرفته چون از اول برنامه ریزی نشده بود. خود براک هم دوست داره پارت تایم باشه و به خواندادش برسه. اصن برای همین (و بیماریش) از یو اف سی رفت

Fardin
09-25-2015, 05:14 PM
به نظر من هیچکی به اندازه رومن رینز نمیتونه بازیو جذاب کنه (دقت کنید گفتم بازیو جذاب نه حساس) د راک میتونه حساسش کنه اما قطعا بازی جذابی نمیشه فعلا فقط رومن میتونه پا به پای براک بازی کنه رومن اگه یکم رو خودش کار کنه عالی میشه فراموش نکنید که اون فقط چند ساله که کشتی میگیره و هنوز جای پیشرفت داره

kourosh cr7
09-25-2015, 06:41 PM
به نظر من مناسب ترین گزینه راک هست! استیو آستین که آمادگیش خوب نیست برای این مسابقه ست رولینز هم که خودت تو مقالت اشاره کردی. رومن رینز هم که واقعا تو میک اسکیلز فاجعست و نمیتونه استوری های خوبی رو خلق کنه. ولی راک حداقل 43 سالشه و بر خلاف استیو آمادگی مسابقه دادن با لزنر رو داره

mahdy77
09-25-2015, 08:10 PM
کمپانی اگه در نظر داره 100 هزار نفرو بیاره باید مردمو مشتاق کنه.ست رالنز نمیتونه حریف خوبی برای لزنر باشه. رومن رینز هم خوب نیست چون نمیتونه حساسیت و هیجان ایجاد کنه . هیجانی هم که پارسال داشت به خاطر این بود که سر تایتل wwe بود.
استون کلد هیجان انگیز ترین گزینه هستش ولی فکر کنم همسن تیکره و چند سالی هست که مسابقه ای نداشته ، پس نمیشه روش حساب کرد ،ولی اگه اماده بود بهتریگ گزینه بود.
در حال حاظر راک بهترین انتخابه و همه چی داره. هم امادگیش از استین بیشتره و هم جذابیتش از رالنز و رینز.
با مسابقه راک و براک و مسابقه سینا و تیکر و حضور استینگ و تریپل اچ و استوری خوب سر wwe و برگذاری یک رامبل عالی (برخلاف دو سال گذشته که افتضاح بود)میشه امیدوار بود 100 هزار نفر بیان

Dr.Jalal
09-25-2015, 08:14 PM
کمپانی اگه در نظر داره 100 هزار نفرو بیاره باید مردمو مشتاق کنه.ست رالنز نمیتونه حریف خوبی برای لزنر باشه. رومن رینز هم خوب نیست چون نمیتونه حساسیت و هیجان ایجاد کنه . هیجانی هم که پارسال داشت به خاطر این بود که سر تایتل wwe بود.
استون کلد هیجان انگیز ترین گزینه هستش ولی فکر کنم همسن تیکره و چند سالی هست که مسابقه ای نداشته ، پس نمیشه روش حساب کرد ،ولی اگه اماده بود بهتریگ گزینه بود.
در حال حاظر راک بهترین انتخابه و همه چی داره. هم امادگیش از استین بیشتره و هم جذابیتش از رالنز و رینز.
با مسابقه راک و براک و مسابقه سینا و تیکر و حضور استینگ و تریپل اچ و استوری خوب سر wwe و برگذاری یک رامبل عالی (برخلاف دو سال گذشته که افتضاح بود)میشه امیدوار بود 100 هزار نفر بیان

استینگ نیاد بهتره
گرچه این مسابقه اخیرش از رسلمنیا 31 خیلی بهتر بود اما بازم خراب کرد

راندا روزی هم که نمیاد. خیلی بد شد. من که فک نمیکنم 100000 نفر بیان. فوقش 85 هزارتا

mahdy77
09-25-2015, 08:21 PM
استینگ نیاد بهتره
گرچه این مسابقه اخیرش از رسلمنیا 31 خیلی بهتر بود اما بازم خراب کرد

راندا روزی هم که نمیاد. خیلی بد شد. من که فک نمیکنم 100000 نفر بیان. فوقش 85 هزارتا
استینگ اسمش بزرگه. تازه این نکته رو هم باید در نظر گرفت که استینگ الان دو باخت تو دو مسابقه داره و اگه مصدومیتش برطرف شه صد در صد یه برد تو رسلمنیا میخواد .
اگه ری میستریو رو هم برگردونن عالی میشه برنده ی رامبل بشه و تو مین ایونت قهرمان تایتل. اونوقت 200 هزار نفر میان.خخخخ
اخه چرا ری رو نمیارن:132d5a68025c8cd6::132d5a68025c8cd6::1 32d5a68025c8cd6::132d5a68025c8cd6::132d5a68025c8cd 6::132d5a68025c8cd6:

Dr.Jalal
09-25-2015, 08:41 PM
استینگ اسمش بزرگه. تازه این نکته رو هم باید در نظر گرفت که استینگ الان دو باخت تو دو مسابقه داره و اگه مصدومیتش برطرف شه صد در صد یه برد تو رسلمنیا میخواد .
اگه ری میستریو رو هم برگردونن عالی میشه برنده ی رامبل بشه و تو مین ایونت قهرمان تایتل. اونوقت 200 هزار نفر میان.خخخخ
اخه چرا ری رو نمیارن:132d5a68025c8cd6::132d5a68025c8cd6::1 32d5a68025c8cd6::132d5a68025c8cd6::132d5a68025c8cd 6::132d5a68025c8cd6:

استینگ با افتخارات اخیرش، اسم ـشم بزرگ نیست دیگه
ولی خوبه اگه بیاد
کرت انگل هم شاید بیاد (آخر امسال قراردادش تموم میشه)
جف هم به احتمال زیاد برمیگرده تو رامبل 2016
ری هم احتمالش بالاس

اگه اینا هم بیان، جایی واسه راستر فعلی نمی مونه:winking:

از این گذشته من منتظر یه مسابقه توپ از ساشا بنکس ـم تو منیا.

hamidh2s
09-25-2015, 10:07 PM
از میان گزینه ها رومن بهتره ولی گلدبرگ بزرگ به نظرم بهترین گزینه هستش ، اگه بتونه خودشو آماده مسابقه کنه و واسه یک یا دو سال به صورت پارت تایم با کمپانی قرداد ببنده مطمئن باشید 100 هزار تماشاگر واسه دیدن رسلمنیا خواهند آمد ( دوباره با داوری استیو استین ) ، راستی نباید از کرت انگل هم غافل بشیم اون هم اگه بتونه با کمپانی قراداد ببنده و در رسلمنیا حضور داشته باشه خیلیا هم پشت درها برای دیدن رسلمنیا خواهند ماند و ورزشگاه جایی برای سوزن انداختن نخواهد داشت

HBA
09-26-2015, 01:01 AM
صددرصد بهترین گزینه راک هست فقکاش کمپانی هم همین نظر و داشته باشه البته به نظرم بازم ا وجود مسابقه راک و براک و سینا و تیکر بازم نمیتونن 100 هزار نفرو جمع کنن برای جذب 100 هزار نفر باید برنامه ریزی طولانی مدت داشته باشن برای رسلمنیا سال های بعد مگه اینکه سی ام پانک و گلد برگ و استون کلد بتونن برگردونن که احتمال خیلی کمه

Dr.Jalal
09-26-2015, 06:17 AM
از میان گزینه ها رومن بهتره ولی گلدبرگ بزرگ به نظرم بهترین گزینه هستش ، اگه بتونه خودشو آماده مسابقه کنه و واسه یک یا دو سال به صورت پارت تایم با کمپانی قرداد ببنده مطمئن باشید 100 هزار تماشاگر واسه دیدن رسلمنیا خواهند آمد ( دوباره با داوری استیو استین ) ، راستی نباید از کرت انگل هم غافل بشیم اون هم اگه بتونه با کمپانی قراداد ببنده و در رسلمنیا حضور داشته باشه خیلیا هم پشت درها برای دیدن رسلمنیا خواهند ماند و ورزشگاه جایی برای سوزن انداختن نخواهد داشت
نکته خوبی رو گفتی
از اونجا که کرت انگل آخر امسال از تی ان ای میره. شاید کمپانی باهاش به توافق رسیده و برای همین مسابقه براک و تیکر رو از رسلامنیا آورد هل ایناسل

Sent from my MediaPad 7 Youth using Tapatalk

THE VAIPER
09-26-2015, 10:41 AM
فکر نمی کنم هیچکس تو کمپانی بتونه براک لسنار را شکست بده

به نظرم من بهترین حریف می تونه براش بران استرومن عضو جدید وایت فامیلی باشه

من کلا فقط 1 بار دیدمش تو نایت اف ؛ باز با این حال جذبم کرد! قدرت خیلی زیادی داره

geff18
09-26-2015, 04:50 PM
ببخشی د کسی میدونه جف هادی ازtna اخراج شده یا نه

mahdy77
09-26-2015, 05:54 PM
اخراج؟؟ هنوز تو تی ان ای هست

Dr.Jalal
09-26-2015, 07:20 PM
همونطور که دوستمون گفته اخراج نشده
اما اوایل ۲۰۱۶ قراردادش تموم میشه و با توجه به مشکلات مالی تی ان ای و گرایش کمپانی به او، احتمال بازگشتش هست

Sent from my MediaPad 7 Youth using Tapatalk

rahman24
09-27-2015, 07:04 AM

من کلا فقط 1 بار دیدمش تو نایت اف ؛ باز با این حال جذبم کرد! قدرت خیلی زیادی داره

ایشون رو احتمالا تا wm32 شکست ناپذیر میکنند تا بندارنش به عمو سینا و بیاد این غول شکست ناپذیر رو نابود کنه.

mohammad311
09-27-2015, 09:21 AM

باهات موفقم بعد از راک بهترین گزینه همینه.
اگه گولدبرگ بیاد که خیلی عالی میشه ولی نمیاد کورت آنگلم بد نیست.

بهترین حالت راسل میتونه این باشه.
براک Vs راک
کورت آنگل Vs آندر
دادلی بویز (کمر بند رو بدن به دادلی بویز) Vs جف و مت هاردی.
جان سینا Vs رولنز.
Wyat فامیلی Vs رومن رینز دین آمبروز و (یک استار درست حسابی)

REVOLUTION
09-27-2015, 01:13 PM
ایشون رو احتمالا تا wm32 شکست ناپذیر میکنند تا بندارنش به عمو سینا و بیاد این غول شکست ناپذیر رو نابود کنه.

دلیلی نداره دوباره یک رسلمنیا رو برای جان سینا خراب کنند دو رسلمنیا قبل هیچ کدوم مناسب نبود برای سینا بری وایت گزینه خوبی بود ولی اگه میبرد مسابقه رو بهتر میشد روسو هم که کلا مسابقه مزخرفی بود برای سینا و بعید میبینم این غول جدید وایت ها رو بخوان با سینا رو در رو کنن دلیلی هم براش ندارن

کمپانی میخواد رسلمنیا 32 رو بزرگترین رسلمنیا تاریخ بکنه و عمرا بیاد دست به این کار بزنه که سینا رو با یه استوری مزخرف سرگرم کنه

در مورد براک لزنر تو این گزینه ها آستین قطعا نخواهد بود نه آمادگیش رو داره نه تواناییش رو داره و نه عقلش کمه قبول کنه همچین موردی که با براک مسابقه بده و ببازه اگه میخواست ببازه همون موقع که تو اوج بود حاضر میشد ببازه حتی یه بار به همین خاطر که قبول نکرد جاب کنه از کمپانی رفت طبق اون چیزی که کمپانی تو نتورک نشون داد استوری وینس و استون کلد

گزینه راک هم بعید میبینم مگه نه راک تو رسلمنیا 31 اومد 25 دقیقه از وقت پی پر ویو رو گرفت و بر علیه تریپل ایج حرف زد الان با براک درگیر شه استوری راک و تریپل ایج که از بعد رسلمنیا گفته شده برای رسلمنیا 32 ثبت میشه و به نظرم هم منطقی تر هست که تریپل ایج راک رو ببینیم به جای راک و براک

سث رالینز هم که بعید میبینم با بلایی که تو بتل گراند سرش اومد و با کارکتری که الان داره بخوان بزارنش جلوی براک لزنر

رومن رینز هم که کلا در حد مین اونتر بودن نیست حالا هی کمپانی اون رو بزرگ جلوه بده ولی هیچ وقت نمیتونه روش حساب کنه چون گندی که تو رویال رامبل زدن هنوز که هنوزه با رومن رینز مونده

این چهار گزینه به نظر منطقی نمیرسه بهتره برای حریف براک بگردیم به دنبال یه استار دیگه خارج از این لیست

mahdy77
09-27-2015, 02:16 PM
دلیلی نداره دوباره یک رسلمنیا رو برای جان سینا خراب کنند دو رسلمنیا قبل هیچ کدوم مناسب نبود برای سینا بری وایت گزینه خوبی بود ولی اگه میبرد مسابقه رو بهتر میشد روسو هم که کلا مسابقه مزخرفی بود برای سینا و بعید میبینم این غول جدید وایت ها رو بخوان با سینا رو در رو کنن دلیلی هم براش ندارن

کمپانی میخواد رسلمنیا 32 رو بزرگترین رسلمنیا تاریخ بکنه و عمرا بیاد دست به این کار بزنه که سینا رو با یه استوری مزخرف سرگرم کنه

در مورد براک لزنر تو این گزینه ها آستین قطعا نخواهد بود نه آمادگیش رو داره نه تواناییش رو داره و نه عقلش کمه قبول کنه همچین موردی که با براک مسابقه بده و ببازه اگه میخواست ببازه همون موقع که تو اوج بود حاضر میشد ببازه حتی یه بار به همین خاطر که قبول نکرد جاب کنه از کمپانی رفت طبق اون چیزی که کمپانی تو نتورک نشون داد استوری وینس و استون کلد

گزینه راک هم بعید میبینم مگه نه راک تو رسلمنیا 31 اومد 25 دقیقه از وقت پی پر ویو رو گرفت و بر علیه تریپل ایج حرف زد الان با براک درگیر شه استوری راک و تریپل ایج که از بعد رسلمنیا گفته شده برای رسلمنیا 32 ثبت میشه و به نظرم هم منطقی تر هست که تریپل ایج راک رو ببینیم به جای راک و براک

سث رالینز هم که بعید میبینم با بلایی که تو بتل گراند سرش اومد و با کارکتری که الان داره بخوان بزارنش جلوی براک لزنر

رومن رینز هم که کلا در حد مین اونتر بودن نیست حالا هی کمپانی اون رو بزرگ جلوه بده ولی هیچ وقت نمیتونه روش حساب کنه چون گندی که تو رویال رامبل زدن هنوز که هنوزه با رومن رینز مونده

این چهار گزینه به نظر منطقی نمیرسه بهتره برای حریف براک بگردیم به دنبال یه استار دیگه خارج از این لیست
اخه مسابقه راک و تریپل اچ اصلا جذاب نمیشه. حداقل اگه براک باشه یه طرف مسابقه شادابی و نشاط داره ، هم وقتی براک باشه حساسیت میره بالا