PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |مقاله| قهرمانی رومن رینز تکرار یک اشتباه بزرگ

HBA
12-21-2015, 01:06 PM
به نام خدا

همونطور که در راو هفته قبل دیدیم رومن رینز به شکل عجیبی قهرمان کمربند سنگین وزن دبلیو دبلیو ای شد در حالی که خیلی ها رومن رینزو لایق این پوش های بزرگ نمیدانند دقیقا مشابه وضعیتی که جان سینا سال ها در کمپانی داشت حالا میخوایم در این مقاله به مشکلات و ضرر هایی که پوش دادن به رومن رینز داره رو بررسی کنیم

تکرای شدن رومن رینز

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

یکی از بزرگترین مشکلاتی که برای رینز ایجاد میشود تکراری شدنه بعد از جدای از شیلد شخصیت رومن رینز بیشتر و بیشتر به یک ابر قهرمان نزدیک شد و همین هم باعث شد خیلیا رو به یاد جان سینا بندازه و اون رو جان سینای دوم خطاب کنن هنوز که هنوزه شخصیت رومن رینز از یک ابر قهرمان دور نشده بلکه بیشتر نزدیک شده او توی راو تقریبا کاری رو تنهایی انجام داد که کشتی گیر بزرگی مثل استون کولد با کمک دیگران انجام داده بود اگر این شخصیت همینطور ادامه پیدا کند قطعا در آینده ای نه چندان دور رومن رینز هم به سرنوشت جان سینت دچار خواد شد و بین هواداران بزرگ سال به یک کشتیگیر تکراری تبدیل خواهد شد و دوباره شاهده هو شدن رومن رینز در آرنا های مختلف خواهیم بود و این اصلا برای فیس جدید کمپانی خوب نیست نه تنها شخصیت رومن رینز تکراری خواهد شد بلکه مسابقات و استوری هایی که رینز در آنها هست هم تکراری خواهد شد و ما دوباره باید شاهد پیروزی های تکراری با حرکات تکراری باشیم.

ایجاد جوه دوگانه

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

اگر برای رومن رینز اشتباه جان سینا تکرار شود و مسیر جان سینا را طی کند دوباره شاهد ایجاد جو دوگانه در سالن ها بر علیه رینز خواهیم بود و این باعث میشه که رینز در حالت فیس هم بوو شود و با توجه به میک استیل ضعیف رینز و ناتوانی او در ارتباط با مردم این وضع رو وخیم تر هم خواهد و این میتونه برای کسی که قراره مرد شماره یک کمپانی باشه خیلی بد باشه

تایتل رین های خسته کننده

یکی از مهم ترین شرایطی که یک قهرمان باید داشته باشه کار با میکروفنه که خوده کمپانیم خوب میدونه که رینز توانایی کات کردن پرومو های طولانی رو نداره و این یک ضعف بزرگ برای رینز به حساب میاد و میتونه باعث خسته کننده شدن تایتل رین های رینز بشه به علاوه شخصیت تکراری رینز تحمل کردن تایتل رین رینز برای طولانی مدت خیلی خسته کننده و اعصاب خورد کن خواهد شد و قطعا با ری اکشن منفی هواداران مواجه خواهد شد

نابود کردن استعداد ها

اگر قرار باشه که براک لزنر و رومن رینز در رسلمنیا بر سر تایتل مسابقه بدن به احتمال خیلی زیاد رینز برنده خواهد بود شما تصور کنید که رینز شکست ناپزیر بتونه یک غول شکست نا پذیر رو شکست بده همونطور که لزنر با شکست دادن آندرتیکر به یک غول تبدیل شد قطعا رومن رینز هم همین وضعیت رو پیدا خواهد کرد و قطعا به همین راحتی شکست نخواهد خورد و با توجه به ایتکه قهرمان جهان هم هست کشتیگیران دیگه حالا حالا ها باید دور این کمربندو خط بکشند و مدت ها در صف قهرمانی بمونن و تبدیل به قربانی عای رینز بشوند و این قطعا باعث زدگی اونها از رسلینگ خواهد شد و ما باید شاهد افت اونها باشیم دقیقا کاری که جان سینا با خیلی از استعداد های دیگه انجام داد و ما دوباره باید شاهد قهرمانی ها و پیروزی های پشت سر هم و اعصاب خورد کنه ابر قهرمان جدید کمپانی باشیم

خراب شدن کریر رومن رینز

به هر حال رومن رینز چهره کاریزماتیکی داره و ای توی رسلینگ یک ویژگی مهم محسوب میشه و کار توی رینگ بدی هم نداره و با کمی کار کردن روی میک اسکیل خودش میتونه به یکی از بهترینها تبدیل بشه ولی خوب رینز هنوز نتونسه میک اسکیل خودشو تا حد خوبی جلو ببره ولی با این حال کمپانی داره پوش بزرگی به رینز میده ولی تماشاگران با هوش تر شدند و میتونن بفهمند که چه کسی واقعا لایق پوش گرفتنه و این به ضرره رینز خواهد بود و در صورت ادامه همین وضع او هم به سرنوشت جان سینا دچار خواهد شد و روز به روز منفورتر خواهد شد و به ابر قهرمان منفور تبدیل خواهد شد.

به نظر شما برای رینز اشتباه سینا تکرار خواهد شد؟
آیا کمپانی به پوش دادن به رینز ادامه خواهد داد؟
آیا اصلا پوش دادن به رینز کاره اشتباهیه؟

ممون که مطالعه کردید

پایان

Amo
12-21-2015, 06:18 PM
کلا ازش خوشم نمیاد

mohammad311
12-21-2015, 11:12 PM
به نظر منم نباید کمر بند رو به رینز میدادن خداییش خیلی مسخره بود.
تحمل اینکه کمر بند باید برای مدتی دست رینز باشه هم برام سخته هر کاری میکنم نمی تونم به عنوان یک استار در حد قهرمانی سنگین وزن بدونمش.

Attitude-Era
12-22-2015, 12:12 AM
فقط اینو میگم تمام با تنفر از رینز خودتونو سخت میکنید رومن آینده کمپانی هستش و تو آرنایی که جوزدگی ملت شروع شد اونم بووو های بی مورد اومد بهترین ساپورت ممکن رو شد رومن تو تی ال سی بعد خشمش به شدت تشویق شد و آرنا یک صدا تنکیو رومن میگفتن نظراته امسال شما برا هیچ کسی مهم نیست مخصوصا این مقالات بی مورد,خودمم حاضر به قهرمانی رومن نبود به خاطر جو آرناها ولی وقتی در تی ال سی دیدم انقدر خوب تشویق شد گفتم حالا وقتشه که کمپانی روز بعدش چمپو داد رومن,رومن انقدر برا کمپانی ارزش داره که مکمن بعد مدتها جلو دوربین اومد.
بدترین دوران کمپانی برا من تو این چند سال قهرمانی میز,قهرمانی برایان و قهرمانی رولیز (حالم ازش بهم میخوره) بود ولی باهاشون کنار اومدم بهتره شما هم همین کارو کنید چون از این پس تو هر سال نصفش قهرمانی دسته رومکنه نصفه دیگشک چلنجر هستش و من بعد سالها اارم از دیدن رسلینگ با مرد اول این دوران یعنی رومن بزرگ لذت میبرم.

Saadat
12-22-2015, 12:41 AM
اولا که بووو ها از رویال رامبل شروع شد و به خاطر برایان بود نه تکراری بودن رینز. چون اگه تکراری بود توی TLC انقد تشویق نمیشد. به نظر من پوش دادن به استارای محبوب

اجباریه مثل برایان ، سینا و رینز. اما بالاخره کمپانی تصمیمشو گرفت که رینز رو قهرمان کنه و خوشبختانه ریتینگ شو ها افزایش پیدا کرد بعد از اون ماندی نایت راو. میک اسکیلز

رینز هم اگه خیلی پیشرفت کرده. قبلا اصلا حرف نمیزد الان توی همون راو دیدید که قشنگ صحبت کرد. ضمن اینکه میتونه از منیجر هم استفاده کنه. کمپانی بلده چجوری

استفاده کنه از استاراش. خلاصه در یک جمله این که کمپانی با قهرمان کردن رینز و ناکام گذاشتنش توی این 1 سال(تقریبا) بهترین کار ممکن رو برای آینده خسته کننده wwe

گرفت. Believe That

HBA
12-22-2015, 12:48 AM
فقط اینو میگم تمام با تنفر از رینز خودتونو سخت میکنید رومن آینده کمپانی هستش و تو آرنایی که جوزدگی ملت شروع شد اونم بووو های بی مورد اومد بهترین ساپورت ممکن رو شد رومن تو تی ال سی بعد خشمش به شدت تشویق شد و آرنا یک صدا تنکیو رومن میگفتن نظراته امسال شما برا هیچ کسی مهم نیست مخصوصا این مقالات بی مورد,خودمم حاضر به قهرمانی رومن نبود به خاطر جو آرناها ولی وقتی در تی ال سی دیدم انقدر خوب تشویق شد گفتم حالا وقتشه که کمپانی روز بعدش چمپو داد رومن,رومن انقدر برا کمپانی ارزش داره که مکمن بعد مدتها جلو دوربین اومد.
بدترین دوران کمپانی برا من تو این چند سال قهرمانی میز,قهرمانی برایان و قهرمانی رولیز (حالم ازش بهم میخوره) بود ولی باهاشون کنار اومدم بهتره شما هم همین کارو کنید چون از این پس تو هر سال نصفش قهرمانی دسته رومکنه نصفه دیگشک چلنجر هستش و من بعد سالها اارم از دیدن رسلینگ با مرد اول این دوران یعنی رومن بزرگ لذت میبرم.

ممنون از کامنت
با نظرت کاملا موافقم قطعا رومن رينز از این به بعد در کله استوري های مهم قرار داره و براي خودش خدايي ميکنه ولی فراموش نکن جان سینا هم اولاش تشويق میشد به مرور زمان تبديل به یک کشتيگير خسته کننده شد رومن رینز هم داره دقيقا همون مسیر رو ميره حالا جان سينا ميک اسکيل خوبي داشت ولي رومن رينز اون هم نداره

HBA
12-22-2015, 12:59 AM
اولا که بووو ها از رویال رامبل شروع شد و به خاطر برایان بود نه تکراری بودن رینز. چون اگه تکراری بود توی TLC انقد تشویق نمیشد. به نظر من پوش دادن به استارای محبوب

اجباریه مثل برایان ، سینا و رینز. اما بالاخره کمپانی تصمیمشو گرفت که رینز رو قهرمان کنه و خوشبختانه ریتینگ شو ها افزایش پیدا کرد بعد از اون ماندی نایت راو. میک اسکیلز

رینز هم اگه خیلی پیشرفت کرده. قبلا اصلا حرف نمیزد الان توی همون راو دیدید که قشنگ صحبت کرد. ضمن اینکه میتونه از منیجر هم استفاده کنه. کمپانی بلده چجوری

استفاده کنه از استاراش. خلاصه در یک جمله این که کمپانی با قهرمان کردن رینز و ناکام گذاشتنش توی این 1 سال(تقریبا) بهترین کار ممکن رو برای آینده خسته کننده wwe

گرفت. Believe That

ممنون از نظرت

ولي این بالا رفتن ريتينگ ها موقتيه خوب اگه بري وایت یا دین امبروز یا حتي سزارو هم قهرمان ميشدن هم ريتينگ ها میرفت بالا

Saadat
12-22-2015, 01:02 AM
ممنون از نظرت

ولي این بالا رفتن ريتينگ ها موقتيه خوب اگه بري وایت یا دین امبروز یا حتي سزارو هم قهرمان ميشدن هم ريتينگ ها میرفت بالا

واقعا به نظر شما اگه سزارو قهرمان میشد ریتینگ ها میرفت بالا؟؟ الان فقط چند نفر لیاقت قهرمانی دارن. رینز ، رالینز ، لزنر ، اورتون بقیه باید اینترکانتنتال باشن فعلا

HBA
12-22-2015, 01:11 AM
واقعا به نظر شما اگه سزارو قهرمان میشد ریتینگ ها میرفت بالا؟؟ الان فقط چند نفر لیاقت قهرمانی دارن. رینز ، رالینز ، لزنر ، اورتون بقیه باید اینترکانتنتال باشن فعلا

آره چون قهرمانی سزارو همونقدر دور از انتظاره که قهرمانی رینز بود

Saadat
12-22-2015, 01:16 AM
آره چون قهرمانی سزارو همونقدر دور از انتظاره که قهرمانی رینز بود

ولی به نظرمن در صورت قهرمانیه سزارو ریتینگ بعد از یک هفته به زیر 1 کشیده میشد

kourosh cr7
12-22-2015, 01:31 AM
اینم یه جان سینای دیگس حتی بدتر حداقل اون یه میک اسکیلز درست درمون داشت ولی این آقا همونم نداره.اینم سوگلی جدید وینسه و باید تحملش کرد

The Fallen
12-22-2015, 02:09 AM
ممنون از مقاله ی خوبتان

مقالتون را در مورد خطراتی که بعد از قهرمانی رومن رینز میتونه برای کاریرش اتفاق بیفته رو قبول دارم اما به هیچ عنوان رومن رینز رو جان سینای دوم نمی بینم .

بهتون قول میدم که اگر در زمان اتیود اراء رومن رینز قهرمان میشد هیچ کس حرف از سو.پرمن بازی رومن نمیزد.

رومن زینز کاراکتر قهرمنانه ی پی جی ارایی ندارد. کاراکتر رومن رینز یک کاراکتر ایتود ارایی است،کاراکتری شبیه راک ، یا استین ،یا ختی گلدبرگ است.

دوستان شما یه نگاه به بازی های راک و استین در زمان درگیریشون با مکمن ها یا درگیری گلدبرگ با دی جنرشین ایکس ومثال خیلی قدیمی تری هم هست بندازید میفهمید که کاراکتر های آن زمان به شدت قوی و به قول گفتنی یکه بزن بودند و به سختی میشد آن ها را کلین شکست داد. رومن رینز دقیقا کاراکتری شبیه به اون ها داره منتهی تنها مشکلی براش بوجود اوده این است که در دوره ی اتیود اراء قهرمان شده و این کار رو براش سخت میکنه .به نظر من رومن ینز تا جایی که ممکن است باید از کاراکتر جان سینا فاصله بگیره(چون نمیتونه از میک خوب استفاده کنه) وگرنه اگر دوباره به وسیله ی تماشاگر ها هو بشه یه فاجعه اتفاق می افته.

Attitude-Era
12-22-2015, 10:47 AM
ممنون از مقاله ی خوبتان

مقالتون را در مورد خطراتی که بعد از قهرمانی رومن رینز میتونه برای کاریرش اتفاق بیفته رو قبول دارم اما به هیچ عنوان رومن رینز رو جان سینای دوم نمی بینم .

بهتون قول میدم که اگر در زمان اتیود اراء رومن رینز قهرمان میشد هیچ کس حرف از سو.پرمن بازی رومن نمیزد.

رومن زینز کاراکتر قهرمنانه ی پی جی ارایی ندارد. کاراکتر رومن رینز یک کاراکتر ایتود ارایی است،کاراکتری شبیه راک ، یا استین ،یا ختی گلدبرگ است.

دوستان شما یه نگاه به بازی های راک و استین در زمان درگیریشون با مکمن ها یا درگیری گلدبرگ با دی جنرشین ایکس ومثال خیلی قدیمی تری هم هست بندازید میفهمید که کاراکتر های آن زمان به شدت قوی و به قول گفتنی یکه بزن بودند و به سختی میشد آن ها را کلین شکست داد. رومن رینز دقیقا کاراکتری شبیه به اون ها داره منتهی تنها مشکلی براش بوجود اوده این است که در دوره ی اتیود اراء قهرمان شده و این کار رو براش سخت میکنه .به نظر من رومن ینز تا جایی که ممکن است باید از کاراکتر جان سینا فاصله بگیره(چون نمیتونه از میک خوب استفاده کنه) وگرنه اگر دوباره به وسیله ی تماشاگر ها هو بشه یه فاجعه اتفاق می افته.

کاملا موافقم,جان سینا یه کاراکتر و کاریزمای بچه دوستانه داشتو داره ولی رومن یه کاراکترو کاریزمای تخریبی و نابود کنندگی داره و 100% هم کمپانی از رومن یه فیس من با خشونت زیاد میسازه چیزی که هوادارا دوست دارن و به همین دلیل هم تو تی ال سی اونجوری تشویقش کردن,هیچوقت رومن سینا نمیشه,الانم اگه راک برنگرده رومن به دخالت های رئسا چمپشو از دست میده و تو رسلمنیا میره سراغ تریپلچ.

Fardin
12-22-2015, 10:57 AM
مرسی بابت مقاله اما به نظرم بیشتر متن کوبوندن رومن بود تا مقاله الان کی بهتر از رومنه؟شیمس قهرمان میموند؟رومن واقعا محبوبه کافیه یه سر به شبکه های اجتماعی کمپانی بزنید میبینید لایکای پستای رومن دو برابر بقیس کمپانی هم از این محبوبیت حتما استفاده لازم میبره.در حال حاضر کی میتونه جلو براک لزنر بایسته؟رولینز؟روسف؟شیمس؟ک ین؟اونز؟بری وایت؟رایبک؟(که تقی بخوره مصدوم میشه) هیچکدوم نه توانشو دارن نه شخصیتش پس رومن بهترین گزینست آدمای موفق هم بدخواه زیاد دارن

HBA
12-22-2015, 12:15 PM
مرسی بابت مقاله اما به نظرم بیشتر متن کوبوندن رومن بود تا مقاله الان کی بهتر از رومنه؟شیمس قهرمان میموند؟رومن واقعا محبوبه کافیه یه سر به شبکه های اجتماعی کمپانی بزنید میبینید لایکای پستای رومن دو برابر بقیس کمپانی هم از این محبوبیت حتما استفاده لازم میبره.در حال حاضر کی میتونه جلو براک لزنر بایسته؟رولینز؟روسف؟شیمس؟ک ین؟اونز؟بری وایت؟رایبک؟(که تقی بخوره مصدوم میشه) هیچکدوم نه توانشو دارن نه شخصیتش پس رومن بهترین گزینست آدمای موفق هم بدخواه زیاد دارن
آره شما درست میگی شاید الان کسی بهتر از رومن رینز برای قهرمانی نبود ولی این به خاطره اینکه اگر تو طول سال بجای توجه زیاد به رومن رینز به کسایی مثل دین امبروز یا بری وایت توجه میکردن و مثل رینز گندشون میکردن الان اونا هم به راحتی میتونستن قهرمان بشن مطمعن باشید مردم هم استقبال میکردن

ممنون از مقاله ی خوبتان

مشکل فقط شبیه جان سینا بودن نیست مشکل اینه که رینز میک اسکیل خوبی نداره و رینگ اسکیلشم کامل نیست که بتونیم ضعف میک اسکیلشو در نظر نگیریم استون کولد که این چیزا رو داشت تونست با کمک میک فولی کمربندو از چنگ راک و وینس مکمن توی رسلمنیا 15 در بیاره یا راک با کمک لیندا مکمن بود که تونست کمربندو از تریپل اچ و وینس مکمن بگیره در ضمن اگر اونها سخت شکست میخوردن بهترین های تاریخ بودن و لیاقتشو داشتن ولی رومن رینز لیاقتشو نداره و داره از اونها هم جلو میزنه و یک تنه تونست کمربندو از شیمس و وینس مکمن و تریپل اچ و استفانی مکمن بگیره

mahdy77
12-22-2015, 02:24 PM
همون طوری که دوستان گفتن اگه کمپانی یکسال وقت صرف رینز نمیکرد و تمام برنامه هاش رو برای اون نمیچید و به جاش ۶ماه رو امبروز سرمایه گذاری میکرد خیلی زودتر اماده قهرمانی میشد و تماشاگرا هم استقبال زیادی میکردن.دیگه حتی لازم نبود برای اینکه تشویق بشه کل مکمنا رو بزنه

Attitude-Era
12-22-2015, 03:07 PM
دوستانه خوب و مفسرانه گرامی اینچنین \وش دادن الکی که نیست به هرکسی بدن,چطور بگم بی بی فیس شدن فقط جفتک پرونی تو رینگ یا فک زدن پشته میکروفون نیست اولین شاخصه اون کاریزماست,چطور امبروز با این کاریزما و استایل میتونست بی بی فیس بشه یا بری وایت کمپانی جایی که ده ها ساله داره ادتاره میشه پس شک نکنید اطلاعاتو فهمشون میلیون ها بزابز امثال منو شما ها هستش والکی رو کسی سرمایه گزاری نمیکنه,رومن اون شخصیه که بعد از سال ها پیدا شد شخصی که مکمن منتظر اون بود.

قبلا هم گفتم من همون سال 97 دیبوت راک رو دیدم و فریم به فریم پیشرفت راک رو تو هفته ها و ماه ها تو همون دوران تماشا کردم و با اطمینان میگم رومن رینگ اسکیلزش یه سروگردن بالاتر از راک هستش برا همین بیشتر از همه تو این سال مسابقات 4 ستاره و بیشتر داشت حتی با بیگ شو,این تنفر به بزرگی و ابهت رومن هستش که چشمتونو به استعدادش بست,بنده الان از رولیز متنفرم و اونو حتی در حد استار درجه دو هم نمیدونم چرا چون این تنفرم باعث شد استعدادهاش به چشم نیاد.

رومن انتخاب اول کمپانی هستش برا آینده پس نمستونیم ادعا کنیم از اونها بیشتر میفهمیم...

HBA
12-22-2015, 03:37 PM
دوستانه خوب و مفسرانه گرامی اینچنین \وش دادن الکی که نیست به هرکسی بدن,چطور بگم بی بی فیس شدن فقط جفتک پرونی تو رینگ یا فک زدن پشته میکروفون نیست اولین شاخصه اون کاریزماست,چطور امبروز با این کاریزما و استایل میتونست بی بی فیس بشه یا بری وایت کمپانی جایی که ده ها ساله داره ادتاره میشه پس شک نکنید اطلاعاتو فهمشون میلیون ها بزابز امثال منو شما ها هستش والکی رو کسی سرمایه گزاری نمیکنه,رومن اون شخصیه که بعد از سال ها پیدا شد شخصی که مکمن منتظر اون بود.

قبلا هم گفتم من همون سال 97 دیبوت راک رو دیدم و فریم به فریم پیشرفت راک رو تو هفته ها و ماه ها تو همون دوران تماشا کردم و با اطمینان میگم رومن رینگ اسکیلزش یه سروگردن بالاتر از راک هستش برا همین بیشتر از همه تو این سال مسابقات 4 ستاره و بیشتر داشت حتی با بیگ شو,این تنفر به بزرگی و ابهت رومن هستش که چشمتونو به استعدادش بست,بنده الان از رولیز متنفرم و اونو حتی در حد استار درجه دو هم نمیدونم چرا چون این تنفرم باعث شد استعدادهاش به چشم نیاد.

رومن انتخاب اول کمپانی هستش برا آینده پس نمستونیم ادعا کنیم از اونها بیشتر میفهمیم...

اگر کمپانی اینقدر به رینز اعتماد داشت پس چرا توی ناچاری وقتی رالینز مصدوم شد قهرمانش کردن؟رینز توی مسابقات فردیش فقط مسابقش با بیگ شو خوب بود و بس دیگه مسابقه جذاب دیگه ای نداده به جز مسابقش با لزنر که اونم به خاطر اتفاقات جالبش بود وگرنه از لحاظ فنی چیزی نداشت.شما میک اسکیل رینز و بهتر از راک میدونی؟اگر رینز قراره پیشرفت کنه بهتر نیست وایسن تا پیشرفتشو ببینن بعد بهش پوش به این بزرگی بدن؟پیشرفت یعنی اینکه چهارتا مسابقه جذاب ازش ببینیم و بیشتر از 10 دقیقه بتونه با میکروفن حرف بزنه و سوتی نده

mahdy77
12-22-2015, 03:46 PM
خیلی جالبه شما چجوری رالنز رو استار درجه دو هم حساب نمیکنی؟رینگ اسکیلز عالی میک اسکیلز خوب .دیگه چی میخوای .
رینز میتونه مثه رالنز ۲۰دقیقه حرف بزنه و استوری رو پیش ببره؟به خاطر همین تایتل رین طولانیش بسیار خسته کننده میشه.
درهر صورت وقتی شما رالنز رو استار درجه دو هم حساب نمیکنی پس جای بحث دیگه ای هم نمیمونه

Attitude-Era
12-22-2015, 05:05 PM
HBA (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) و mahdy77 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) اساتید گرامی بحث بندم همینه تنفر باعث میشه استعداد یه استارو نبینی.

شما بازی های خوبو ندیدی برو ببین کی امسال بیشترین مسابقات 4 ستاره و و 4/5 ستاره داشت,خود کمپانی هم گفتش هدف اونا قهرمان کردن رومن تو سوروایور و یا تی ال سی بود و بدترین رتینگ های کمپانی تو تمامیه دوران هو مصادف شد با تایتل ران رولیز که خود کمپانی هم فهمید باس قهرمانی به رینز برسه من هرچی از رسلینگ ندونم فقط این مهمه که از سال 96 به طور مداوم دارم تماشا میکنم دورانی که اکثرا هنوز دنیا نیومدی و مهم اینه که طرفدار استاری هستم که سران کمپانی هستن دیگه هرچقدر هم اساتید و مفسر رسلینگ باشین این ادعا رو نمیتونید کنید از مکمنز و دوروبریاش بیشتر میدونید,همیشه هم علاقه بنده خیلی نزدیک به علاقه کمپانی بوده من رومنو از همون اول ستایش کردم و میدونستم روزی به اینجا میرسه چون 19 ساله دارم رسلینگ میبینم و اینم میدونم چه استاری میتونه باب میل کمپانی باشه تا زمانی که مکمن زندست هیچ استار جفتک پرونی مرد اول رسلینگ نمیشه,20 مین حرف چی بدرد رسلینگ میخوره حرف بخوام بشنوم میرم فیلم میبینم من از رسلینگ رسلینگ میخوام یعنی مبارزه نه حرف من از رسلینگ خشونت میخوام نه جفتک پرونی وگرنا میرم ژیمناستیک میبینم شمارو نمیدونم ولی من از دورانی رسلینگو شناختم که میک اسکیلز و رینگ اسکیلز زیاد مهم نبود مهم کاریزما بود که کم کم حضور افرادی مثی ری مستریا فسقلی و جان سینا باعث وجود این چیزا شد مردم قبلا رسلینگو باور داشتن انگار دارن تو واقعیت میبیننش نه که الان رسلینگو کاملا به چشم یه فیلم لایو میبینن و دنبال داستانن منم از استاری که طرفدار ری مستریو و سینا هستش انتظار ندارم رومنو باور داشته باشه رومن خونه اتود ارا تو تنشه که امثال شماها درکش نمیکنید.
حرفیه در خدمتم...

The-Game
12-22-2015, 05:13 PM
wwe خیلی تو پوش دادن به سوپراستارها عجله میکنه.
به نظر من رومن رینز مثل دنیل برایان باعث سرافکندگی wwe میشه .حداقل برایان فن ها طرفدارش بودن و صحبت کردن با میکروفنشم خوب بود که رینز ایناروهم نداره.

در مورد ست رالنز هم که یک سوپراستار درجه یک هستش از خصوصیاتش اینه که میتونه یه مسابقه کسل کننده رو جذاب کنه میتونه یه استوری رو فوق هیجانی کنه .کلا از همه لحاظ کامله.

HBA (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) و mahdy77 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) اساتید گرامی بحث بندم همینه تنفر باعث میشه استعداد یه استارو نبینی.

حرف بخوام بشنوم میرم فیلم میبینم من از رسلینگ رسلینگ میخوام یعنی مبارزه نه حرف من از رسلینگ خشونت میخوام نه جفتک پرونی وگرنا میرم ژیمناستیک میبینم شمارو نمیدونم ولی من از دورانی رسلینگو شناختم که میک اسکیلز و رینگ اسکیلز زیاد مهم نبود

wwe هم فیلم سینمایه دیگه یکسری بازیگر میان شو اجرا میکنن .که اتفاقا یکسریهاشون استعدادشون بالاست میبرنشون تو هالی وود مثل راک .استون کلد.باتیستا.رندی اورتون.جان سینا.تریپل اچ و ...

wwe با استوری و داستانشه که سرپا مونده وگرنه تا الان جمعش کرده بودن.پس صحبت کردن با میکرفن خیلی مهمه.

ALITAKER
12-22-2015, 05:38 PM
به نظر من رومن رینز استار خوبیه.از گروه شیلد رینز و رولینز خوب بودن.دین امبروز هم بد نیس.به هر حال دست ما نیس دیگه رومن انتخاب شدس.ولی کمپانی نباید به رومن رینز قهرمانی های طولانی مدت بده چون به ضرر هر دو طرف هست.چون مث سینا میشه بعدشم تکراری .قهرمانی طولانی مدت کلا کسل کننده س.تو اتیتود ارا اگه یادتون باشه قهرمانی ها نسبتا زود عوض میشد.این استوری رئیس و کارمند دیگه واقعا تکراری شده هروقت میخوان یکیا پوش بدن از همین استوری استفاده میکنن.به نظر من رومن رینز باید یه دو سال حالا یک سال هیل بشه چون به کاریزمای اون خیلی هیل میاد و بیشتر طرفدار جمع میکنه.

Attitude-Era
12-22-2015, 08:15 PM
به نظر من رومن رینز استار خوبیه.از گروه شیلد رینز و رولینز خوب بودن.دین امبروز هم بد نیس.به هر حال دست ما نیس دیگه رومن انتخاب شدس.ولی کمپانی نباید به رومن رینز قهرمانی های طولانی مدت بده چون به ضرر هر دو طرف هست.چون مث سینا میشه بعدشم تکراری .قهرمانی طولانی مدت کلا کسل کننده س.تو اتیتود ارا اگه یادتون باشه قهرمانی ها نسبتا زود عوض میشد.این استوری رئیس و کارمند دیگه واقعا تکراری شده هروقت میخوان یکیا پوش بدن از همین استوری استفاده میکنن.به نظر من رومن رینز باید یه دو سال حالا یک سال هیل بشه چون به کاریزمای اون خیلی هیل میاد و بیشتر طرفدار جمع میکنه.

کاملا موافقم,بهترین زمان برای هیل شدن رومن هستش ولی متاسفانه یا خوشبختانه کمپانی این کارو انجام نمیده,کلا قهرمانی های طولانی باعث یکنواختی شو ها اون فرد قهرمان میشه ولی کمپانی حتما کاری رو که با سینا کرد با رومن انجام نمیده و امیدوارم استوری هایی براش بسازن که به نفع همه باشه.

LONE WOLF
12-23-2015, 07:40 AM
خوب با تشکر از مقاله..این بحث یه بحث تکراریه..ولی لازم دونستم بگم رینز به یه دلیل قهرمان شد چون الان محبوب تر از قبله و اگه بگیم چهره اول کمپانیه دروغ نگفتیم..در این اشفته بازار افت ریتینگ کمپانی کسی رو میخواد که ریتینگ رو تضمین کنه..کسی بهتر از رینز نیست..هرچند خود من هم خسته شدم از پوش های بی حد اندازه و بی برنامه ایم چند ساله اخیر اما رینز فقط به دلیل ریتینگه که این بلا سرش اومده..پس نه هیل خواهد شد و نه قهرمانی رو از دست خواهد داد