ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اطلاعیه ها| × قدردانی از زحمات ناظم بزرگ، معرفی کاربر ممتاز و طلایی ×

The Shadow
02-02-2016, 10:52 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

سلام خدمت کاربران محترم. امیدوارم خوب و خوش باشید

قرار بود تغییراتی در سایت صورت بگیره که با این تاپیک خدممتون عرض خواهم کرد.

اول از همه واقعاً باید از جا بلند شد و برای ناظم عزیزمون دست بزنیم، مدیر زحمتکش رسلینگ که سالها پرچم سایت و بخش رسلینگ رو بالا نگه داشته بود و توی مقام ناظم سایت هم بسیار موثر بود.

علی جان Scofield (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) به دلیل مشغله های درسی، فعلاً از جمع هیئت مدیره جدا میشه و ایشالا تابستون خودش گفته که برمیگرده منم امیدوارم زودتر برگرده. واقعاً حضور علی عزیز چیزی جز خوبی و افتخار برای ما نیست. خسته نباشید جانانه به پاس سالها تلاش و کوشش شبانه روزی به علی جان، پسر دوست داشتنی و مودب و با اخلاق ایشالا با قدرت برگرده هرچی زودتر

کاربر HASSAN (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) هم به خاطر فعالیت بسیار عالی ترفیع گرفتند و کاربر ممتاز شدند. به همین خوبی ادامه بدن چه بسا هرچی سریع تر به مدیریت هم برسند.

کاربر ALITAKER (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) هم فعالیت بسیار خوبی داشتند و ترفیع گرفتند و کاربر طلایی شدند.

در صورت تغییرات دیگر، در تاپیک اعلام و ویرایش خواهد شد.

موفق باشید

Вαңгαмi
02-02-2016, 10:53 PM
تبریک به هر 3 عــزیز ! :)

AƦAƾH
02-02-2016, 10:58 PM
خسته نباشید جانانه به علی عزیز :8: ایشالله تو تمام مراحل زندگی موفق باشی

آبی هم بت میاد :ی

و تبریک به دو عزیز دیگه ;)

TeZAR
02-02-2016, 11:01 PM
ورود علی جان به جمع آبی ها رو تبریک عرض میکنم , خیلی بهت میاد داداش .. ایشالا یه روز برسه کسایی که لیاقتش رو دارن فقط توی این لباس باشن ( You Know What I Mean )

The Fallen
02-02-2016, 11:02 PM
تبریک به ناظم عزیزمان. امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق باشند.:rose_mini:
و
تبریک به علی جان عزیز که به راستی استحقاقش را داشتند. به امید موفقیت های بیشتر ایشان در تمام مراحل زندگی:rose_mini:

و در آخر
تبریک به دوست بسیار خوب و عزیزم حسن،که برایش ارزوی بهترین ها را دارم.باشد تبریک بعدیمان به خاطر مدیریتش باشد:rose_mini:

Naser
02-02-2016, 11:32 PM
خسته نباشید جانانه میگم خدمت علی عزیز و دوست داشتنی ، یکی از کاربران خوش اخلاق و فعال انجمن که ایشالله همیشه موفق باشه ... علی جان تبریک بابت ورودت به جمع لجندهای فروم

به علی تیکر عزیز هم تبریک میگم واقعا توی این مدت کوتاه فعالیت عالی رو توی بخش دانلود و همچنین مقاله از خودش نشون داده ....

حسن جان هم همینطور ، ماشالله کوهی از انرژی هست و فعالیت کمی و کیفی فوق العاده ای داره ایشالله که همین روند خوب رو حفظ بکنه و ما ازش چیزهای بیشتری یاد بگیریم.

:8:

MrHOF
02-03-2016, 12:09 AM
علی جان دیدی گفتم بالاخره یه بلایی سرت میاد :D , این مقام ناظم به کسی وفا نکرد :D

-----

خسته نباشید به علی عزیز, واقعآ بودنش نعمتی بود توی این مدت , ایشالا هر چه زودتر بازگشتت رو ببینیم, پر قدرت تر از سابق ! :8:

به حسن گل گلاب هم تبریک میگم بالاخره یه روز مدیریتشو میبینیم ایشالا, من به شخصه همیشه پشت حسن هستم !! :D

و تبریک به AliTaker , واقعآ کارشو توی جواب به درخواست کاربرا دوست دارم, دمت گرم رفیق !!

The-Game
02-03-2016, 12:23 AM
تبریک به هر 3 عزیز .

باید بگم کاملا عادلانه بود .آقا حسن واقعا مقاله های پرمحتوا و داغی مینویسن.و علی جان هم تو بخش دانلود و درخواست ها کم نظیر عمل کردند.

S i n a
02-03-2016, 08:41 AM
اول از همه یه خسته نباشید جانانه به علی عزیز که واقعا تو این مدت زحمات زیادی رو کشید . ایشالله این مرحله سرنوشت ساز زندگیش رو

به سلامت پشت سر میزاره و هرچه زودتر دوباره به جمعمون اضافه شه . :8: :heart_mini:

به اون یکی علی ALITAKER عزیز هم تبریک میگم که تو این مدت فعالیت خوبی تو بخشهای مخلتف داشتن و به جمع طلایی های سایت پیوستن . :5:

یه تبریک هم به حسن عزیز که فعالیتش جایی برای حرف بیشتر نمیزاره . :ی

آرزوی سلامتی و موفقیت برای هر سه عزیز :heart_mini:

mahdy77
02-03-2016, 02:22 PM
تبریک به همه

The Evil Dead
02-03-2016, 03:55 PM
خسته نباشید به علی:d0s69thbefhiffti:

و

تبریک به حسن و علی تیکر:d0s69thbefhiffti:

ایشالا هر سه دوست عزیز موفق باشن

Saadat
02-03-2016, 07:22 PM
منم به علی تبریک میگم و ممنون از زحماتش و رفتار خوبش (البته با من که زیاد خوش اخلاق نبوده ولی فدای سرش)

همچنین حسن عزیز دوست خوبم . امیدوارم تا مدیریت پیش بری

و یه تشکر ویژه از علی تیکر عزیز که واقعا توی این ماه زحمت کشیدن برای انجمن امیدوارم فعالیتشون توی انجمن مستدام باشه

Dash.Hossein
02-03-2016, 07:26 PM
تبریک به هردوعزیز ترفیع گرفته
درمورد علی خان اسکوفیلد هم بدون هیچ غلو وبزرگنمایی یکی از ستون های فرومه
بیشتر نمیگم میترسم حق مطلب ادانشه

DEAD MAN
02-03-2016, 10:56 PM
از علی جان بابت زحمتاش تشکر میکنم و امیدوارم هر چه سریع تر مشغله هاش رو بتونه
پشت سر بزاره و دوباره به انجمن برگرده. علی جان سعی کن درست به انجمن صدمه نزنه :winking:

به حسن و علی جان هم تبریک میگم و امیدوارم با همین شور که در حال فعتلیت هستن، به کارشون ادامه بدن و موفق باشن.

AREF TAKER
02-03-2016, 11:48 PM
به علی عزیزم خسته نباشید میگم. امیدوارم که همونجوری که اینجا عالی بود، تو کل زندگی هم همینجوری باشه که البته میدونم هست. خیلی مخلصتم علی جون.

به حسن و علی تیکر عزیز هم تبریک میگم. امیدوارم که مدیریت هر دوتای شما رو به زودی ببینم.

علی واسه همه کاربرا میتونه یک الگو باشه از مرام و تربیت و تعهد. خیلی میخوامت علی عزیز. امیدوارم که همه مثل علی اسکولفیلد باشند.

Dash.Ali
02-04-2016, 08:38 AM
تبریک به دوستان ترفیع گرفته
عرض خسته نباشید به شکار جدید سیاه چاله ناظمی انجمن علی اسکوفیلد عزیز

Hamid
02-04-2016, 08:56 PM
تبریک و خسته نباشید به این سه عزیز
امیدوارم تو همه مراحل زندگی موفق باشند

Scofield
02-06-2016, 08:27 PM
ممنون از تمام دوستانی که به من چه اینجا ، چه تو تلگرام لطف داشتند ، دمِ هـمتون گرم ! :*

یه تشکر ویژه از پژمان و هیئت مدیره می کنم که به من اعتماد کردن و این پست سخت رو به من سپردند . منم هر چی در توانم بود گذاشتم ، امیدوارم عملکردم در این پست قابل قبول بوده باشه .

دیگه هر اومدنی یه رفتنی هم داره دیگه ، منم دیدم بود و نبودم هیچ فرقی نداره چون به خاطر مسائل درسی و زندگی اصلاً وقت نمی کنم از این به بعد به فروم سر بزنم و وظایفم رو به نحو احسن انجام بدم ، پس تصمیم گرفتم استعفا بدم تا یه فرد که کاملاً وقتشو داره این پست رو بگیره و به فروم کمک کنه .

دیگه زیاده گویی نمی کنم ، به حسن و علی تیکر هم تبریک میگم ، ایشالا هم در زندگی ـشون هم توی فروم موفق باشند .

مخلص همگی ! :*