PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |مقاله| رومن رينز ، طلايي كه شايد تقلبي است !؟

saied_13
02-25-2016, 04:21 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

همين دوسال پيش بود كه در راه رسيدن به رويال رمبل ، همه نگاه ها به سمت رومن رينز ميرفت ، رومني كه پس از نمايش خيره كننده اش در رمبل سال قبلش و همينطور سروايور سريز دل هوادارا رو بدست آورده بود و همه منتظر تولد فيسي تازه براي دبليو دبليو اي بودند كه ناگهان يك اشتباه محاسباتي همه چيز رو به هم ريخت ، حذف نا بهنگام و اشتباه برايان از مبل ، ورود رومن و پيروزي او. اوضاع اينقدر بد شد كه در رسلمينيا برنامه ها بهم ريخت و خانواده رينز كه اومده بودن در كنار رينگ جشن قهرماني رومن رو ببينن ، كيف به دستي رو ديدن كه آمد و كمربند رو گرفت ، البته اين بهترين كار ممكن بود چون پس از پايان مسابقه اگر رينز برنده ميشد آماج هو كردنها به سوي او روانه ميشد .
چندماه رو با رالينز گذرونديم ، او علارغم اينكه كم تجربه بود خيلي خوب تونست شوها رو بچرخونه ، مين ايونت ها رو جذاب كنه و در صحبت كردن به حد اعلي برسه در اين بين رينز داشت تبديل به ورژن شماره دوي جان سينا ميشد ، خود من طرفدار جان سينا هستم ولي خب بايد قبول كرد كه تمركز بيش از حد كمپاني بر روي فيس بودن سينا باعث شد كه او سال هاي درخشان جوانيش رو به جدال بين هو كردن و تشويق كردن تماشاگرا بپردازه. رومن رينز وضع مشابهي پيدا كرد اما پس از حمله تريپل ايچ دوباره اوضاع برگشت ، آقاي سوپرمن دوباره همه رو اميدوار كرد كه فيودش با تريپل اچ ميتونه مين ايونتي داغ در بزرگترين رسلمينياي تاريخ باشه اما بازهم معلوم نبود كدوم از خدا بي خبر با بوكينگهاي ضعيفش ما رو به ياد اين انداخت كه باز همه چيز از قبل مشخصه ..
تركيب دو فيود استيو آستين - مك ميهن و دنيل برايان - تريپل ايچ اينبار در قالب رينز و خانواده مك ميهن بزرگ ارائه شد ، اما رينز نه آستين بود و نه برايان ، رينز نه جذبه آستين رو داشت كه رو دست رئيسش بلند شه نه نجابت برايان كه ما تو سري خور بودنش رو حس كنيم و ازا ون حمايت ، ازا ون بدتر در بازي اي كه قرار بود او بر عليه 29 نفر بجنگه ، نيم ساعت در پشت صحنه به استراحت پرداخت و وقتي برگشت با حذف شدنش تماشاگرا حسابي خوشحال شدند.
فست لين ، تير خلاصي بود بر پيكر رومن ، بوكينگ ضعيف براي او و گذاشتن او در يه بازي كه دو نفر ديگه از او محبوبتر بودن و بدتر از اون برنده شدن رينز باعث شد او از قبل هم منفور تر شه . فيس كمپاني در راو صورتش پر از خون شد اما مردم به جاي همدردي با اون تريپل رو تشويق كردن و دلشون ميخواست بيشتر تريپل او رو بزنه ، به قول يه تحليلگر خارجي ، شايد رينز تو رينگ مثل سينا تشويق هاي متضاد ميشنوه اما ما تو جمعيت تي شرتهاي رومن ايمپاير رو خيلي كم ميبينيم و اين درحاليه كه فيس قبليمون ، جان سينا از لحاظ فروش لوازمش از ركورد داران تاريخه ..
رينز شايد مقصر اصلي نيست ، شايد او مقصر نيست كه دوبرادرش در شيلد با هويت هاي مستقلشون به اوج رسيدن و او هنوز در قالب رينز شيلد داره ميجنگه . شايد او مقصر نيست كه مورد توجه مك ميهن بزرگ و غرورش قرار گرفته ، اما او هم ميتونه با بهتر كردن كيفيت بازي هاش بهتر كردن صحبت كردناش در رينگ حداقل از يه كشتي گير منفور تبديل به شخصي نسبتا خوب شه ، فيسي كه نه تماشاگران رو در آغوش ميگيره نه از ته دل علاقه شو به كشتي حرفه اي ابراز ميكنه نه لوازمش به فروش ميرسه و نه حداقل 30 درصد مردم پشتيبانش هستند بيشتر شبيه به طلاي تقلبيست و بيشتر از همه اين خود كمپانيه كه ضرر ميكنه .
پس از اينكه رينز در رسلمينا اون كمربند رو بالاي سر ببره شايد صداي 100 هزار نفركه دارن يه نفر رو هو ميكنند تبديل به بزرگترين هو كردن تاريخ شه در رسلمينيايي كه روزي قراربود بزرگترين رسلمينياي تاريخ باشه.رسلمينايي كه به قول يكي از فن ها ، ديگه سث رالينزي هم نيست كه ما رو از قهرمان شدن رينز نجات بده.

سعيد بهمن

superior_hosein
02-25-2016, 09:32 PM
فوق العاده بود . یه نقد کامل و عالی از رومن رینز

mohammad311
02-25-2016, 10:50 PM
کاملا باهت موافقم نقد خوبی بود.
به نظر من توی منفور شدن رینز 60 در 100 کمپانی مقصره و 40 درصد خودش به خاطر قبول این موضوع و ضعف هاش + فن مسخره سوپرمن پانچ.

Fardin
02-26-2016, 03:57 PM
صد در صد مقصر کمپانیه رومن باید شخصیتی مث رندی دشته باشه این بشر فوق العادس فقط کمپانی بلد نیست ازش استفاده کنه طلا که هیچ اگه کاربلد باشن الماسیه واس خودش

Attitude-Era
02-26-2016, 04:12 PM
بلاخره یه نقد خوب از رومن دیدم,نقدی که کوبنده نبود بلکه تحلیل درست و صحیح بود,مرسی دوست گرامی.
بازم میگم این بوووها به رومن نیست واصلا دلیل بر این نیست که رومنو تماشاگرا قبول ندارن بلکه بوو ها به کمپانیه,رومن اگه منفور بود چرا بعد تی ال سی به شدت تشویق میشد,مردم میدونن رومن چه الماسیه برا همین نمیخوان اون هم مانند سینا خراب بشه سینایی که سال 2004 مردو تشنه قهرمانیش کرد یکی خودم,به قول یکی از دوستان که گفت رومن باید ترمیناتور باشه تا چمپ.
کمپانی خیلی راحت میتونست بازی قهرمانی رو تو رسلمنیا بین اشخاص دیگه برگزار کنه و فیود رومن و تریپلچ بدونه قهرمانی باشه,به خدا قسم آرنا یکصدا حامیه رومن بود همینطور که بعد تی ال سی بودن,رومن با کاراکتر ترمیناتوریش میتونه دوسال از قهرمانی دور باشه و به عنوان یه فیس قدرت مند یه فیسی که لبخند نزنه یه فیسی که **** من نباشه به راحتی بشه یه فیس محبوب اینجوری مردم تشنه قهرمانیش میشن,حیف که کمپانی عجیب اصرار بر نابودیه این جواهر و خراب کردنش بین هوادارا داره.
الانم تنها راه محبوبیتش اینه که تو هفته گیا با خشونت و زیر پا گذاشتن قانون پی جی عمل کنه تا شاید کمی اوضاع فرق کنه.

mohammad311
02-26-2016, 09:03 PM
بلاخره یه نقد خوب از رومن دیدم,نقدی که کوبنده نبود بلکه تحلیل درست و صحیح بود,مرسی دوست گرامی.
بازم میگم این بوووها به رومن نیست واصلا دلیل بر این نیست که رومنو تماشاگرا قبول ندارن بلکه بوو ها به کمپانیه,رومن اگه منفور بود چرا بعد تی ال سی به شدت تشویق میشد,مردم میدونن رومن چه الماسیه برا همین نمیخوان اون هم مانند سینا خراب بشه سینایی که سال 2004 مردو تشنه قهرمانیش کرد یکی خودم,به قول یکی از دوستان که گفت رومن باید ترمیناتور باشه تا چمپ.
کمپانی خیلی راحت میتونست بازی قهرمانی رو تو رسلمنیا بین اشخاص دیگه برگزار کنه و فیود رومن و تریپلچ بدونه قهرمانی باشه,به خدا قسم آرنا یکصدا حامیه رومن بود همینطور که بعد تی ال سی بودن,رومن با کاراکتر ترمیناتوریش میتونه دوسال از قهرمانی دور باشه و به عنوان یه فیس قدرت مند یه فیسی که لبخند نزنه یه فیسی که **** من نباشه به راحتی بشه یه فیس محبوب اینجوری مردم تشنه قهرمانیش میشن,حیف که کمپانی عجیب اصرار بر نابودیه این جواهر و خراب کردنش بین هوادارا داره.
الانم تنها راه محبوبیتش اینه که تو هفته گیا با خشونت و زیر پا گذاشتن قانون پی جی عمل کنه تا شاید کمی اوضاع فرق کنه.

به نظر من که رومن رینز باید هیل بشه و از **** من پانچم استفاده نکنه استار خوبیه و پتانسیل بالایی داره ترسو نیست و دل جرات زیادی داره با **** من کردنش گند میزنن بهش و نابودش میکنن من خوذم به شخصه قبلا خیلی ازش خوشم میومد ولی الان به خاطر کاراکترش حالم داره ازش بهم میخوره.

اصلا فکر این که جان سینای دومی بخواد ساخته شه رو اعصابمه.

اگه همین وضعع ادامه پیدا کنه رینز نابود میشه.

البته به نظر من خودشم مقصره که تن به خاسته کمپانی داده رینگ فنونشم مخصوصا سوپرمن پانچ رو اعصابه.

کاراکتر یکه بزنم بهش به نظر من نمیاد باید کاراکتر نسبتا قوی سگ جون باشه تا یکه بزن.

saied_13
03-05-2016, 01:34 AM

​خواهش ميكنم..رومن خوبه اگه در جاي درستي قرارش بدي....شما اي سي 3 رو اگه تو تي ان اي دقت كني خيي از لحاظ شخصيتي كه ارائه ميده تفاوتي با رومن نداره اما اونجا خوب بهش پرداختن و تشويق ميشه و به عبارتي شده فيس كمپاني..اينجا متاسفانه همه چي رو هواست.

براک لسنر
03-05-2016, 12:25 PM
تنها راهش هیل شدن رومن هست

مثلااگه راک بیاد و ی پرومو اجرا کنه و رومن بیاد یهو وسط پرومو ی حرکتی رو راک بزنه و هیل بشه عالی میشه