PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نتایج و آمار UFC Fight Night 84

Naser
02-28-2016, 02:27 PM
به نام خدا

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

نکته: این نوشتار حاوی اسپویل می باشد و لذا اگر مسابقات را ندیدید و قصد دیدن آنرا دارید لطفا از این تاپیک خارج شوید ، هیجان مسابقات UFC به ندانستن نتیجه مبارزات ، موقع تماشا است.

رویداد بسیار حساس و مهم UFC Fight Night 84 دیشب در لندن ، انگلستان برگزار شد که 13 مبارزه در دو بخش مسابقات اصلی و مسابقات مقدماتی برگزار گشت که نتایج رو در زیر مشاهده میکنید.

وزن
برنده
بازنده
روش پیروزی
راند
زمان راند
بخش برگزاری

Middleweight
میان وزن
Michael Bisping
Anderson Silva
Unanimous Decision
رای متحد داوران
5
5:00
مین اونت مسابقات اصلی

Middleweight
میان وزن
Gegard Mousasi
Thales Leites
Unanimous Decision
رای متحد داوران
3
کومین اونت مسابقات اصلی

Welterweight
سبک وزن
Tom Breese
Keita Nakamura
Unanimous Decision
رای متحد داوران
3
مسابقات اصلی

Bantamweight
خروس وزن مردان
Brad Pickett
Francisco Rivera
Split Decision
رای غیرمتحد داوران
3
مسابقات اصلی

Featherweight
پر وزن
Makwan Amirkhani
Mike Wilkinson
Unanimous Decision
رای متحد داوران
3
مسابقات مقدماتی

Bantamweight
خروس وزن مردان
Davey Grant
Marlon Vera
Unanimous Decision
رای متحد داوران
3
مسابقات مقدماتی

Middleweight
میان وزن
Scott Askham
Chris Dempsey
KO
ناک اوت
1
4:45
مسابقات مقدماتی

Featherweight
پر وزن
Arnold Allen
Yaotzin Meza
Unanimous Decision
رای متحد داوران
3
مسابقات مقدماتی

Middleweight
میان وزن
Krzysztof Jotko
Brad Scott
Unanimous Decision
رای متحد داوران
3
مسابقات مقدماتی

Lightweight
زیرسبک وزن
Rustam Khabilov
Norman Parke
Unanimous Decision
رای متحد داوران
3
مسابقات مقدماتی

Heavyweight
سنگین وزن
Daniel Omielanczuk
Jarjis Danho
Technical Decision
3
1:31
مسابقات مقدماتی

Lightweight
زیرسبک وزن
Teemu Packalen
Thibault Gouti
Submission
سابمیشن
1
0:24
مسابقات مقدماتی

Lightweight
زیرسبک وزن
David Teymor
Martin Sevensson
TKO
ناک اوت فنی
2
1:26
مسابقات مقدماتی

در مهمترین مبارزه رویداد و مین اونت ، اسطوره مبارزات آزاد و سازمان یو اف سی یعنی آندرسون سیلوا پس از بازگشت خود از یک دوره محرومیت یکساله در برابر مایکل بیسپنیگی قرار گرفت که در کشور خود و در میان مردمش مبارزه میکرد ، فایت در 5 راند دیدنی ، مهیج و زیبا برگزار گشت که درنهایت پس از سپری شدن 25 دقیقه ی پر از حاشیه و صحنه های بعضا عجیب مایکل بیسپینگ با رای متحد داوران به برتری رسید تا یک قدم به کسب تایتل شات نزدیک تر شود.

اما نکته و مسئله ی بسیار مهم نوع قضاوت داور وسط و همچنین قضات هیئت رای بودند که به عقیده خیلی از طرفداران MMA و خود بنده اشتباهات مختلفی داشتند در صحنه ای از مبارزه سیلوا توانست به واقع بیسپینگ رو ناک اوت بکنه اما با تردید داور همراه شد ، در نوع رای صادره از قاضی ها که بیسپینگ رو پیروز کردند که کاملا اشتباه مشخص هستش چون سیلوا درتمام طول مبارزه ضربات مهلک تر و با دقت بیشتری زد.

اما فایت بسیار با صحنه های هیجان انگیز و بعضا حتی خنده دار و عجیب پایان یافت که به دوستان پیشنهاد میشه.

درکومین اونت نیز فایتر ایرانی الاصل گگارد موساسی توانست با رای متحد داوران حریف خود یعنی تالس لیتس را شکست دهد و 38 مین برد کریر خود را رقم بزند.

جایزه بهترین مبارزه شب: Anderson Silva Vs Michael Bisping

جایزه بهترین نمایش شب: Scott Askham And Teemu Packalen

عکسهایی از این اونت رو در زیر قرار میدم:

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

سیلوا پس از ضربه فلایینگ نی و خوشحالی برای ناک اوت

چهره مایکل بیسپینگ پس از دریافت فلایینگ نی از سیلوا

گگارد موساسی و تالس لیتس

چهره تالس لیتس پس از فایت

The Fallen
02-28-2016, 05:10 PM
وای وای وای

اسپایدر تو چه کردی با من ؟!! :flabbergasted:

داور تو چه کردی با من؟!!:504:

ناصر جان تو چه کردی با من؟!! :wassat[1]:

به جرات میتونم بگم یکی از بهترین و ماندگارترین مین ایونت های تاریخ یو اف سی را شاهد بودیم.

یک مین ایونت 5 راندی که راند به راند جذاب تر و قشنگ تر میشد. اشتباهات داوری، حرکات جالب سیلوا، خون ریزی صورت بیسپینگ و از همه جالبت تر احترامی که پس از پایان هر راند و پایان نتیجه مبارزه نسبت به هم گذاشتند باعث شد که یک پرفکت فایت را شاهد باشیم.

در مورد برد بیسپینگ هم به نظرم شانس اورد که ضربه ی سیلوا با پایان راند همراه شد وگرنه اگر چند ثانیه دیرتر این ضربه را خورده بود بازی کی او میشد.

راستش من خودم دلم میخواست سیلوا برنده بشه منتهی فکر میکنم رای داوران درست بوده، بیسپینگ عملکرد کلی بهتری داشت.

با تشکر از ناصر جان :rose_mini:

براک لسنر
02-28-2016, 05:39 PM
رای ب نفع بیسپینگ فقط به خاطر این بود ک تو کشور خودش بود و گرنه اگه فایت تو انگلستان نبود و جو آرنا رو داور فشار نمیاورد 100% سیلوا برده بود

اونت بعدی ک مبارزه هانت و فرانک میر هست امیدوارم با ko شدن یکیشون تموم بشه چون اگه ب رای داور برسه احتمال برد هانت بخاطر مبارزه تو کشور خودش و فشار تماشاگران روی داور بیشتره

mojtabaufc
02-28-2016, 08:13 PM
زنده باشي حاج ناصر بابت اخبار خيلي عالي بود!

باور كنيد يكي از مسابقات جذابي كه تو عمرم ديده بودم همين مبارزه سيلوا بود!!!

هيجان واقعي يعني اين! حيف سيلوا باخت اما كمتر از برد نبود!!!

masoud200
02-28-2016, 08:45 PM
آقا اینکه همه ضربه ها رو سیلوا زد صورت اون یارو آبلمبو و خونی شد پس چرا اینو برنده کردن ؟ :(

براک لسنر
02-28-2016, 09:39 PM
معمولا مبارزاتی ک تو مین اونت ب رای داوران میرسه ,رای متمایل به سمت فایتر کشور میزبان هست

Naser
02-28-2016, 09:52 PM
نه اینکه بخوایم بگیم رای بخاطر برگزاری در کشور یک شخص به سمت اون بچرخه اصلا اینطور نیست و بنظرم این تاثیر ناچیزی داره و معمولا ملاک نیست بهرحال فایت نزدیکه و احتمال اشتباه وجود داره و یا شاید اصلا ما بعنوان بیننده داریم اشتباه میکنیم.

بنظرمن راند اول رو بیسپینگ گرفت ، راند دوم رو هم مایکل بیسپینگ گرفت اما درمورد سه راند بعدی بنظرشخصی من سیلوا برتر بود و رای داوران رو درست نمیدونم.

در تمام طول مبارزه سیلوا اجازه پرس کردن رو به حریفش میداد و بیسپینگ بصورت مداوم سیلوا رو در گوشه های اکتگان پرس میکرد و تحت فشار میزاشت اما این شگرد سیلوا بود به این خاطر که اندرسون استاد ضد حمله و جای خالی هستش ...و اینطور برنامه ریزی کرده بود.

اما همیشه پرس کردن باعث نمیشه که فرد در مبارزه هم برتر باشه ، پرس کردن دقیقا مثل مالکیت توپ در فوتبال هست و همیشه تیم حاکم پیروز نیست...اگر دقت داشته باشین بیسپینگ در تمام طول مبارزه مشتش به سیلوا نمیرسید یعنی در مواقعی که سیلوا حتی تحت فشار هم بود یا ضربه های مشت مایکل رو بلاک میکرد و یا جای خالی میداد ، ادعای حرف من هم زمانی ثابت میشه که به صورت سیلوا نگاه میکنیم زیاد آسیب ندید.

اما درعوض سیلوا مخصوصا در سه راند اخر تونست با ضربات بسیار کاری و خطرناک به حریفش آسیب برسونه...هرچند که من گیم پلن سیلوا رو در این مبارزه نمیپسندم ، سیلوا از نظر فیزیکی و امادگی جسمانی وضعیت بسیار مسائد و خوبی داره با اینکه 40 سالشه اما عالیه هنوزم تنها ضعفی که من درش میبینم عدم اعتماد به نفس قبلی هستش اگر سیلوا مثل گذشته اعتماد به نفس داشت کارو با ناک اوت تموم میکرد مطمئن باشید هرچند که اینها باعث نمیشه از حقش که برد بود بگذریم.

البته سیلوا به واقع توی راند 3 ناک اوت کرد حریفو ، اما هرب دین با اشتباه واضح خودش فایت رو استاپ نداد ، شاید خیلیها بگن که چون توی ثانیه آخر بود اینکارو نکرد اما من فکرمیکنم دین یک لحظه گنگ و مردد شد و اشتباه کرد ، چون ضربه سیلوا خیلی کاری و کشنده بود بعلاوه اینکه شدت لازم رو داشت و 1 ثانیه قبل از اتمام راند زده شد میتونست دین کارو تموم کنه همون لحظه.

بعد از اینکه گزارشگر با بیسپینگ بعنوان برنده مصاحبه کرد رفت به سمت سیلوا که گزارش بگیره خیلی جالب بود ، سیلوا با پارچه ای سرمیکروفون رو تمیز میکرد به این نشانه که خون فرد پیروز روی میکروفون ریخته و من سالم هستم! واقعا کارهای سیلوا خاص هشت ، به شدت شخصیت عجیب و غیرقابل پیش بینی داره بعلاوه اینکه سبک و شیوه مبارزش هم بسیار سنتی و خاص هستش ...

Attitude-Era
02-28-2016, 10:23 PM
در تمام طول مبارزه سیلوا اجازه پرس کردن رو به حریفش میداد و بیسپینگ بصورت مداوم سیلوا رو در گوشه های اکتگان پرس میکرد و تحت فشار میزاشت اما این شگرد سیلوا بود به این خاطر که اندرسون استاد ضد حمله و جای خالی هستش ...و اینطور برنامه ریزی کرده بود.

اما همیشه پرس کردن باعث نمیشه که فرد در مبارزه هم برتر باشه ، پرس کردن دقیقا مثل مالکیت توپ در فوتبال هست و همیشه تیم حاکم پیروز نیست...

ممنون ناصر جان.
در مورد اون بخش هایلایت شده کاملا فرق داره تو فایت پرس کردن و تحت فشار قرار دادن امتیاز زیادی داره (پرس کردن,کیک های کاری به رانه پا و شکم) خیلی تو اعلام نتیجه توسط داوران تاثیر میزاره برا همین بیسپینگ تونست پیروز مبارزه شه بعد بازی با توجه به مراحل فایت شکی نداشتم بیسپینگ پیروزه فایته اونم با رای متحد ولی فایت نزدیکی بود.
اما و اما بازی اصلا نبایدبه راند 5 میکشید و تو همون راند 3 بعد از ناک دان بیسپینگ فایت باس تمام میشد این قانونه حتی بعد پایانه راند چون ضربه قبل زنگ زده شده بود و کار تمام بود.

alistair
02-28-2016, 10:39 PM
آغا ناصر ميشه بگوييد الستار كي مبارزه داره و با چه كسي؟

Naser
02-28-2016, 10:53 PM
آغا ناصر ميشه بگوييد الستار كي مبارزه داره و با چه كسي؟

سلام

آلیستر اووریم در 8 مه 2016 و در کشور هلند درمین اونت رویداد UFC Fight Night 87 باید به مصاف قهرمان سابق آندره آرلوفسکی بره.

هردوفایتر درشرایط خوبی قراردارن و فایت خیلی حساسیه برای دسته ی سنگین وزن...

میشه 19 اردیبهشت 1395

alistair
02-29-2016, 02:04 AM
سلام

آلیستر اووریم در 8 مه 2016 و در کشور هلند درمین اونت رویداد UFC Fight Night 87 باید به مصاف قهرمان سابق آندره آرلوفسکی بره.

هردوفایتر درشرایط خوبی قراردارن و فایت خیلی حساسیه برای دسته ی سنگین وزن...

میشه 19 اردیبهشت 1395

خيلي ممنون آغا ناصر به نظرت كدوم برنده ميشه

alistair
03-01-2016, 01:19 AM
آغا ناصر چرا اين نتايج را در عنوان اخبار دسته بندي نكرديد؟چون در صفحه اصلي بدون عنوان قرار گرفته

Naser
03-01-2016, 10:31 PM
آغا ناصر چرا اين نتايج را در عنوان اخبار دسته بندي نكرديد؟چون در صفحه اصلي بدون عنوان قرار گرفته

سلام

والا چون در دسته ی اخبار محسوبش نمیکنم ، نتایج هستش که تگی هم واسش نمیزنم ...زیاد فرقی هم نمیکنه دوست من.

والا درمورد سوال قبلی خیلی سخته بخوام پیش بینی کنم اما بعنوان شخصی که طرفدار آندره آرلوفسکی هستم دوست دارم بتونه ببره اما خب هردو آمادن.