PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : 94 رفت ،95 در راه هست .....

amir-aghaei
03-14-2016, 02:37 PM
با درود به تمامی کاربران گرانقدر انجمن تخصصی کشتی کچ ایران ...

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

در آستانه سال نو جدید هستیم...پیشاپیش عید نوروز ...عید تمامی ایرانیان با اصالت رو به تمامی کاربران عزیز تبریک و تهنیت میگویم.

انشالا تو سال جدید به برنامه ها و هدفهاتون بیش از پیش برسین..

طبق روال هر ساله . لازم دیدیم طبق برنامه ای که همه ساله از چند روز مانده به عید تا روز عید شروع میکنیم به بیان سالی که گذشت برای خودمون و انجمن میپردازیم!

قضيه تاپیک هم اينه كه چند تا سوال مطرح ميشه و كاربران میان توش شركت میكنن. در كل جنبه ي سمبليك داره و بهانه اي هست برای "نو" شدن و صمیمی تر شدن بچه ها و ورود به سال جديد ...

امسال نسبت به سال های گذشته با توجه به شناخت بیشتر کاربران از انجمن سوالات متفاوت تری پیش رو داریم..کاربران عزیز میتونن نقدهای خودشون رو قرار بدن و شمرده شمرده جواب هر سوال رو بدن ...

برای آشنایی بیشتر تاپیک (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) سال پیش رو که سرهنگ امیر زد میتونید مشاهده کنید

======================

میریم سراغ سوالات:

1- نظر كلیت در مورد سالی كه برای خودت گذشت؟

2- بزرگترین اهداف و آرزوهایی كه در سال 94داشتی رو نام ببر. ایا بهشون رسیدی؟

3- بهترین و بدترین اتفاقی كه در سال 94 برات رخ داد؟

4-نظرت در مورد سالی كه در راهه؟ به نظرت سال 1395 برات بهتر از سال گذشتست یا بدتر؟هدف خاصی را دنبال میکنی ؟ (از لحاظ تحصیلی، كاری، ورزشی، زندگی مشترک وو....)

5- بخشهای مفید و فعال انجمن از نظر شما در سالی که گذشت؟( با ارائه راهکار و پیشنهاد)

6- نقد و انتقاد و پیشنهادت نسبت به انجمن IWE در سال 1394؟

7- بهترین و بدترین خبرهایی که در مورد مجموعه کل کاربران iwe در سالی که گذشت شنیدی ؟

8- پنج کاربر برتر 94 از نظر شما ؟ (فعالیت مثمرثمر و یکساله و در خدمته انجمن بودن. )

9-بهترین فیلمها یا سریالهای ایرانی یا خارجی که امسال دیدی و خیلی بهت لذت داد ؟

10. بهترین و قشنگترین اهنگ (ها) یا آلبومی (ها) ایرانی یا خارجی امسال شنیدی کدام بودن ؟

11 .کمپانی wwe در سالی که گذشت را چگونه دیدی؟ ( نقد کامل)

12. پنج کشتی کچ کار برتر 94 از نظر شما؟( از رسلمنیای سال قبل تا امروز)

13- یه خاطره جالب .سوتی یا خنده دار كه برات در سال94 در انجمن یا خارج از نت رخ داده رو تعریف كن.

14- بهترین بازی تیم محبوبت در سال 94 که خیلی خوشحالت کرد؟

15 - نوروز امسال را کجا سپری میکنی ؟ (سفر با ذکر نام شهر)

16-هنوز عیدی میگیری از بزرگترها ؟ ارزشمندتین عیدی که در سالهای گذشته گرفتی؟

17.چهره ایرانی سال 1394 از نظر شما چه کسی بوده است؟

18. یک دروغ سیزده ! بگو :

19. نمره شما به سال 1394 ؟

20- در آخر یك جمله نوروزی و یه آرزو تقدیم كن به بچه ها...

====================

به 2 نفر از کاربران که نقدهاشون جامع و صریح باشه از طرف تیم مدیریت جوایز یا ارتقا پست یا هیچکدام تعلق میگیرد .برای کسب اطلاعات بیشتر از نحوه دریافت مرسوله با مدیر بخش گوناگون هماهنگ کنید.:3dexp:

سپاس از همراهی تمامی کاربران گرانقدر و عزیز انجمن...:rose_mini:

Вαңгαмi
03-14-2016, 04:03 PM
1. نظر كلیت در مورد سالی كه برای خودت گذشت ؟

سـال خـوبی برام بـود , بخوایـم از فروردین سالِ قـبل حساب کـنیم که فروردین و اردیبـهشت بسیار ماه لذت بـخشی بودن , روزایی که تـوی درس پیشرفت اساسی داشتیم و تو سایت هم کم کم داشتیم با روال درست فعالیت کـردن آشـنا
میشـدیم ! تو خرداد کنســول XBOX 360 خریـدم و تو امتحاناتــم که موفق بیـرون اومدم و آمادگی اساسی واسه 3 سال بعدش ( از امروز میشه دو سال بعد ) پیدا کـردم یعنی کــنکور !

تـو تیـر و مـرداد که همین طوری الاف تو خیابـونا و گیم نـت های اردبیل میچرخیدیم و تو iWE فعالیت داشـتیم , بـعدش شـهریور رسـید و شـروعی برای سال تحصیلی جـدید , رفـتیم مرور درس گذشته و پیش خـوانی آیـنده و
به لطف هـمون روزا الان حرف اول ـو تو مدرسـه میزنیم ! بـعد هم که مهر یعنی ماه گـند شـروع شـد و مدارس باز هم آغاز شدند و رفتیم سر درس و کلاس و دفتر و خودکار و اما , حالا شـد ماه آذر و برگشـتمون به iWE بعد 2 مـاه , کـم کـم
داشتم برای فعالیت دوباره و این بار تا مدیریت آماده میشـدم و درسارو هم پیش میبردیم و حالا شـد 1 دی مـاه > اسـتارت فعالیت رو زدیم و 3 ماهه که داریم ادامش میدیم تو همین جا و خیلی خوشجالم بازم به آغوش گـرم برگشـتم :)

2. بزرگترین اهداف و آرزوهایی كه در سال 94 داشتی رو نام ببر . ایا بهشون رسیدی ؟

یکی از بـزرگترین اهدافـم تو خارج از فضای مـجازی خرید XBOX بـود که بهش رسـیدم ولی متاسفانه الان در شــُرُف فروشـشم و خریـدِ XBOX ONE , یـکیشـم که طبق معمول هر ساله موفقیـت تو درسا بـود که به لطف خـداوند رسـیدم بـهش !
اما یـکیش که بهش نرسـیدم مـدیریت تو iWE بـود که 100% ــِش تقصیر خـودم بـود و الان مفتخرم که برای سـایت به عنوان یه کاربر مـفید به حساب میـام .

3. بهترین و بدترین اتفاقی كه در سال 94 برات رخ داد ؟

بـهترین اتفاقـی که واسم افـتاد در نظرِ خـودم آوردن رتبه 1 اسـتان در پیشـرفت تحصیلی هـای سال 94 اون هم 3 بار به طور متوالی و صعود تیــممون از مسابقات پـایا به مرحله کشــوری ! و در سایت هم پیدا کردن چـند دوسـتِ عـالی از جمله
حســن جـوون و یحیی و ...

بـدتــرین هـم که مـُردن دخــترعـمه ام در دوران حـاملــــگی در شـکم مـادرش که کل خانواده ناراحت شد چون عمـه ام خیلی واسم عـزیز بـود و یکیش هم که تو سایت , فـوت پـدر آرمان عـزیز که بازم بهش تسلیت میـگم و یکیشـم بازنشــسته شـدن شـاهین ( جـداً قلبم گرفـــت :( )

4. نظرت در مورد سالی كه در راهه ؟ به نظرت سال 1395 برات بهتر از سال گذشتست یا بدتر ؟ هدف خاصی را دنبال میکنی ؟ ( از لحاظ تحصیلی، كاری، ورزشی، زندگی مشترک و و .... )

شخصاً برای مـن سال ـه مـهمـیه ! از امسـال ایشالا شـروع جـدی رو واسه کـنکور آغاز میکنم , از طرفی هم قـراره شـروع دوباره ای کـنم برای ورزش چـون هیکـلم خیلی ناجـور شـده , از نظر های بالا امسال برای مـن میتونه سال بـهتری بـاشه
چـون هم هدف مشـخصی رو دارم دنبال میـکنم هم ایـنکه تــو سـایت هـم روالِ درست فعالیت رو یاد گرفــتم و ایشـالا میریم بـرای موفقیـت خـودمون , سـایت و ...

5. بخشهای مفید و فعال انجمن از نظر شما در سالی که گذشت ؟ ( با ارائه راهکار و پیشنهاد )

بـخش هـای ( مـوزیک و سـینما , دانلـود مسابقات رسـلینگ , بـخش UFC ) امسـال بسیار بسیار درخـشـیدن نسبت به سایر بـخش ها و متاسفانه بـخش های ( گـالری , تالار ورزش , اخبار رســلینگ , رایانه ) کـمی به خواب فرو رفـتند !

بـخش سیـنما : با حضـور شـاهین , بـخش اخبار و نقـد و ایناش که کـامل و بی نقص بـود و به موقع آپـدیت میشـد , بخش مـوزیک و سینما هم با حضور مـوفا و محمدرضا جان آپدیت میشـدن و البته در اواخر حضـور علی تیـکر هم موثر بود.
دانــلود مسابقات رسـلینگ : با حضـور درخشـان سـینا , آرش و موفای عـزیز به ویژه سـینای عزیز , این بخش به جرعـت میشه گفت فعال تـرین و آپدیت ترین بخشِ فـروم هسـتش .
بـخش UFC : بخش UFC هم که چند سالِ اوایل زیاد پر رونف نبود از زمان به کار آمدن ناصر بخش یـو اف سـی پـدیده ای شـد واسِ خـودش و البته سایر کمپانی ها هم همین طور با حضور شـاهرخ به یه پدیده عـالی تبـدیل شـد .

و اما بـخش های ضـعیف امسال با راهـکار هـا

گـالری : از زمان بازنشــسته شـدنِ احـمد به عنوان آخرین مدیرِ بـخش , تالار عـکس و گالری و عکس های رسلینگ یه مـدت به طور کلی خـوابید ولی بـنده بازم راش میـندازم و نیازی به راهکار نیست :ی
تالار ورزش : این بخش حـدوداً یک ساله خوابیده و الانم همین طوره به نظر مـن بهتره یا یه فراخـوان برای فعالیت تـوی این بخش و همچنین دعوت از ورزشی های سـایت و لجند ها برای مـدیریتِ بخش و راه انداختنش جون دوباره بـهش داد .
اخبار رسـلینگ : اخبـار رسلینگ هم که از بـخش های مـهم ـه سایـت بود از وقتی Scofield ناظم شـد و دیگه فعالیت نـکرد بخش خوابید هر چند یه مدت کـوتاه علی تیکر و حسـن بازم جوون دادن بهش ولی الان بازم خوابیـده و این دو کاربر بیشتر روی حرفه اصلیشـون تمرکز کـردن بهتره در همین بخش هم مثل ورزش یه فراخوان داده شـه و از مترجمان و لجند های سـایت دعوت به فعالیت در این بـخش کرد .
تالار گیم و کامپیوتر : این تالار 2 ساله تقریباً خوابیده و از وقتی هومن عزیز بازنشـسته شد کلاً ضعیف ترین بخش سایت شـد به نظرم بهتره با استفاده از کاربرانی که از گیم و رایانه چیزی حالیشـونه بخش رو زنده کرد .

بـخش گـوناگـون هـم که واقعاً نـمیشه نظری داد مثل هـمیشه بـود نه زیاد فعال نه زیـاد بیکار , به موقع سرگرمی ها و تاپیکای لازم توسط آرش عزیز زده میشـد .

6. نقد و انتقاد و پیشنهادت نسبت به انجمن IWE در سال 1394 ؟

دلم میـخواست تو بخش گوناگون بخشی جدا برای گرافیک زده بـشه و کسایی که تو گرافیک مهارت دارن کاراشـونو اونجا بزارن به عنوان فعالیت , از نـقد ها هـم پوسـت کنده باید بگم خیلی دیر بـه دیر ترفیعات صورت میـگیره خدارو شـکر
الان ایـن مشـکل نیست ولی قبلاً از هر 2 ماه یا 3 مـاه یه ترفیع اونم یه درجه بـرای کاربران داده میشـد که میخواستم با بیشتر بررسی کردن فعالیت ها کمی از این مدت معین کـم شه و 1 و نیم ماه الی 2 مـاه بـاشه .

ویــرایش 1 : یادم رفت اول ایـنو بـگم , یه پیشنهاد داشتم حضـور بخش " درخواست ها " در تالار کشــتی کچ بی معنـاس و بهتره که هر قسمتی از اون بخش بره زیرمجموعه بخش مربوطه یـعنی درخواست ویـدیو بره زیرمجموعه بخش
ویدیو مسابقات بشـه , درخواست موزیک بره زیر مجموعه موزیک مسابقات و ستاره ها , درخواست عکس بره زیر مجموعه عکس مسابقات و ... ( رو این نظر تاکید دارم . )

در کل نقـدِ خاصی وارد نیسـت و امسال اتفاقاً کادر مدیریت و ارشـدین سایت نیـز بهبود یافـته بـودن و کسانی لایق در سـِمت ها قرار گرفته بـودند .

7. بهترین و بدترین خبرهایی که در مورد مجموعه کل کاربران iWE در سالی که گذشت شنیدی ؟

خـوب : فعال شـدن دوباره سـایت به صورت اساسی و حضور داشـتن پدیده های جدیدی در سایت ان هم به طور یـهویی !
بـد : باز هم میشـه گفت فـوت پـدر آرمان عزیز ( باز هم تسـلیت ) و همچـنین بازنشــسته شـدن شـاهین جـان که واقعاً جز سـتون های سایت محسوب میـشدن .

8. پنج کاربر برتر 94 از نظر شما ؟ ( فعالیت مثمرثمر و یکساله و در خدمته انجمن بودن . )

حسـن : این عزیز دلم به طور مسـتمر و ثـمربخش در تالار نقـد و مقالات حضور داشـتن و به جرات میشـه گفت چـند تا از مقاله هـاشون جز بـهترین تاپیکای تـاریخ سـایت بـوده .
احــمد : احمد امسـال هم علاوه بر فعالیتی محـدود در بخش گالری و فعالیتی در زمینه گرافیک جز آچار فرانســه های سـایت حسـاب میشـدن .
سـینا : سـینای عـزیز که فعال تـرین کاربر از نظر من امسال بـودن مهم تـرین و حیاتی ترین بخش سایت یعنی دانلود شـوء رسلینگ رو پایدار نـگه داشـتن ( خسـته نبـاشید )
نـاصر و شـاهرخ : واقعاً نـتونستم اینارو جدا کنم چون هر دو به یه اندازه فعالیت میکــنن مقدار فـایده یـکیه ، مقدار فعالیت یـکیه , اخلاق هر دو خـوب , کلاً از کاربران خـوب سایت بـودند .
شـاهین : از کاربران قشـنگ , با اخلاق , فعال و محبوب سـایت که عالی بـودن تو سال 94 و با نقـد های فیلماشـون و سر پا نگه داشـتن بخش دانلود فیـلم و ... بـخش سـینما رو کمپلت خوب نگه داشــتن

ولی در کل امسال , سالی خوب برای سایت بود و پدیده های زیادی در سایت ظاهر شـدن و خیلیاشــونم عالی بود , و دوم اینکه لیسـت بالا به ترتیب نیست که بگیم ناصر از شاهین بهتر بـوده یا نه کلا 5 تـای برتر رو نـام بـردم ولی بازم میگم
خیلیا امسال عالی بـودن و خسـته نباشید میگم بـهشون ! :)

9. بهترین فیلمها یا سریالهای ایرانی یا خارجی که امسال دیدی و خیلی بهت لذت داد ؟

فیـلم : ایـرانی ( حـوض نقاشی ) این فیـلم برای قـدیم بوده ولی من امسال دیدمـش و واقعاً عالی بـود , خارجی ( Legends ) خیلی فیلم خوب و قشـنگ و پر مفهومی بـود .
ســـریال : ایــرانی ( شــهرزاد ) حضـور حـسینی و نصیریان این سریـال رو بـهترین سریال ایرانی عـمرم کـرده بود با حضور درخشـانـشون , خـارجی ( Vikings ) امسال شروع کردم به دیدنش و 2 فصـلشو دیدم و فیـلم قشـنگی بـود از هر لحاظ :ی

10. بهترین و قشنگ ترین اهنگ ( ها ) یا آلبومی ( ها ) ایرانی یا خارجی امسال شنیدی کدام بودن ؟

ایـرانی امسـال زیاد گـوش نـدادم آخـریش هـمین قاتل فـراری از چاووشـی و خارجی هـم میتونم به Locked Away از R-City و آهـنگ زیبای Animals از Maroon 5 اشـاره کـنم .

11. کمپانی wwe در سالی که گذشت را چگونه دیدی ؟ ( نقد کامل )

از شـانس مـن امسال زیاد نـیگا نکردم WWE رو ولی در کل میتونم بـگم که روال معمول رو در پیش گرفتـه و سال به سال خراب تـر میشـه با سـیاست هاش , من امیدوار بـودم که امسال حداقل وایــِت چـمپ بشـه و بـرایـن هم به مسابقات
زیباش ادامـه بـده و امسال WWE پــِی ببره که روشـش اشتباهه ولی متاسفانه باز هم به اشتباهاتش ادامه داد و اومد شـروع به بزرگ کردن ریـنز کـرد .

از طرفی هـم اومد اسـتار های لایقی مثـل اونز و آمبـروز و وایــِت رو وارد فیـود ها و استوری هـای اشــتباهی کـرد . در کل WWE با همین وضع بره چه بسـا سال آیـنده طرفداراش نصـف شـه .
بازم میگم امسال زیاد دنبال نـکردم رسـلینگ رو به خاطر هـمون اطلاعات کافی نـدارم .

12. پنج کشتی کچ کار برتر 94 از نظر شما ؟ ( از رسلمنیای سال قبل تا امروز )

ســمی زیــن ( اسـتاری با اســتعداد و آیـنده دار ) , کـوین اونــز ( ریـنگ اسکیلز عـالی و استعداد فـراوان ) , بـراک لـزنر ( اسـتاری افسـانه ای در تاریخ کـمپانی و استاری ثـابت شـده ) ,
دیـن آمبـروز ( استاری جـنجالی و پر حاشیه و با حال که بیشــتر جـوان پســنده و من شخصاً خوشـم میاد , کارش با میـکروفون هم بد نیست و کارش تو رینگ هم کـه فوق العاده ) ,
دلف زیــگلر ( اســتاری شـگفت انگیز که متاسفانه کـمپانی درک صحیحی از استعداد های فراوان اون نداره . )

13. یه خاطره جالب . سوتی یا خنده دار كه برات در سال 94 در انجمن یا خارج از نت رخ داده رو تعریف كن .

خـاطره که خاطره خـاصی نـدارم اما یه اتفاق یا یه سـوتی بـد یعنی خیلی بد برام اتفاق افتاد اونم ایـن بود تو Contact تلـگرامم خواسـتم به دوسـتم که هـاشمی هستش یه مـتن بفرسـتم خوب مـنم با دوسـتم صـمیمی حرف میـزنم ولی
متاسفانه اون رو به معلمم هـاشمی فرسـتادم که زیر اسـم دوستم هاشمی بـوده ولی خدارو شـکر شـمارمو نداشت نفهمید کیـه , تو مدرسه هم نپرسـید خـدارو شـکر . ( تو متن پیام از الفاظ رکـیک استفاده شـده بـود :ی )

14. بهترین بازی تیم محبوبت در سال 94 که خیلی خوشحالت کرد ؟

چـرا دروغ ؟! مـن فوتبــالی نیسـتم زیاد ولی تیم مورد علاقـمم رئال ـه , مسـلماً بهترین بـرد رئال در این سال , بیشـترین خوشحالی واسـم آورده هر چـند نمیدونم کدوم بازی بـهترین بازیش بـوده :22:

15. نوروز امسال را کجا سپری میکنی ؟ ( سفر با ذکر نام شهر )

ایشـالا با خانواده و برخی از خویشــاونـدان میـریم " بـاکو , آذربایجان " هـر چـن حدوداً 5 بـار تا حالا رفــتم اونجا و جذابیــتی واسم نداره ولی از ایـران بـهتره !

16. هنوز عیدی میگیری از بزرگترها ؟ ارزشمندتین عیدی که در سالهای گذشته گرفتی ؟

والا وقتی 10 11 سالـمون بود بـعله از 20 هزار تــومان بــگیر تـا 100 هـزار تومـن عیـدی دریافت میـکردم اما هر چی بزرگـتر میشـم عیدی کـم تر میشـه جوری که امسال یه جـوراب بـود عیـدیم :22:
( البته مادربـرزگم هر ساله 100 هزار تـومان میده بهـم )

با ارزش تـرین عیـدی فکر کـنم 4 سـال پیش بـود که مـعلمم بـهم داد بابت برخی مسـائل !

17. چهره ایرانی سال 1394 از نظر شما چه کسی بوده است ؟

احـــد بیـــوته اردبیـــلی :136:

ویرایش 2 : البته امســال ظریف هم با توافق کـردن با دشــمن :ی تــونست چهره خـوب امسالـمون بـاشه !

هــمه چی آرومـه , مـن چقـدر خـوشبــختم !

19 از 20 ( به 93 داده بـودیم 18 ) نشـون میـده امسال سال بـهتری بـود واسم !

20. در آخر یك جمله نوروزی و یه آرزو تقدیم كن به بچه ها ...

سـال جـدید رو پیشــاپیش به تـمام کـاربران عـزیز و iWE تـبریک میـگم ایشـالا امسال سال پر برکــتی برای شـما و خانواده مـحترمتان بـاشه , ایشـالا سـالی پر از شور و شـوق برای شـما بـاشه ,
ایشالا امسـال شـاهد پیشرفت بیشــتر سـایت خـواهیم بـود !

درود بر کـاربران یا به قـول شـعار سـال قبــلم : The iWE Is My Heart :ی:8:

پرچــم بالاس !

ویرایش : جواب سـوال 17 و 6, ادیــت شد ! :ی

ALITAKER
03-14-2016, 05:01 PM
1. نظر كلیت در مورد سالی كه برای خودت گذشت ؟

هی سال بدی نبود ولی برای من زیاد خوب نبود.

ناشکری نمیکنم ولی سال زیاد عالی نبود.

2. بزرگترین اهداف و آرزوهایی كه در سال 94 داشتی رو نام ببر . ایا بهشون رسیدی ؟

دوست داشتم که تابستون درس میخوندم برای کنکور ولی نشد.

یه کار دیگه هم این بود که میخواستم یه رینگ کشتی کج درس کنم با دوستام کشتی کج بگیریم.در واقع سال 94 کامل نشد ولی برای 95 شاید کامل بشه.آخه ما توی پارک کشتی کج میگیریم و یه حسی بهم میگه آخرش توی این راه یکیمون کشته میشه.

3. بهترین و بدترین اتفاقی كه در سال 94 برات رخ داد ؟

کلا اتفاق خاصی برام نیافتاده ولی بهترینش این بود که فعالیتم توی انجمن زیاد شد و بدترین هم این بود که یکی از دوستام توی کلاس تصادف کرد.

4. نظرت در مورد سالی كه در راهه ؟ به نظرت سال 1395 برات بهتر از سال گذشتست یا بدتر ؟ هدف خاصی را دنبال میکنی ؟ ( از لحاظ تحصیلی، كاری، ورزشی، زندگی مشترک و و .... )

به نظر من سال 95 میتونه بهتر باشه.برای خود من هم که از لحاظ درسی باید خیلی تلاش کنم و از لحاظ ورزشی هم میخوام بسکتبال و بدن سازی را دنبال کنم.

ولی در کل به سال 95 امیدوارم

5. بخشهای مفید و فعال انجمن از نظر شما در سالی که گذشت ؟ ( با ارائه راهکار و پیشنهاد )

بـخش سیـنما :این بخش با توجه به حضور موفا و شاهین بسیار خوب و روی برنامه کار میکنه.
دانــلود مسابقات رسـلینگ : عالی.سینا که دیگه سنگ تموم گذاشته.
بـخش UFC : آقا ناصر هم که این بخش را عالی مدیریت میکنند.
گـالری :بهرامی جان که این بخش را کاملا قوت بخشیده و عالی کار میکند.
تالار ورزش :راستش این بخش خیلی کم کاره و دوستانی که به این بخش علاقه مند هستند کمتر شده و به نظر من بهتر است که در این بخش نیروهای جدیدی شروع به کار کنند.

6. نقد و انتقاد و پیشنهادت نسبت به انجمن IWE در سال 1394 ؟

خوب بوده و نیازی به نقد نیست.

پیشنهاد هم ندارم

7. بهترین و بدترین خبرهایی که در مورد مجموعه کل کاربران iWE در سالی که گذشت شنیدی ؟

خبر فوت پدر آقا آرمان بدترین خبر برای انجمن بود

بهترین خبر هم اینکه انجمن نیروهای جدیدی پیدا کرده.

8. پنج کاربر برتر 94 از نظر شما ؟ ( فعالیت مثمرثمر و یکساله و در خدمته انجمن بودن . )

LONE WOLF (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) که کارشون در مقاله عالیه.و نیازی به معرفی ایشون نیست و فکر کنم همه ایشون را میشناسند.
TARANTULA (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) که بخش سایر کمپانی ها را به خوبی اداره میکنند.
S i n a (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) در بخش دانلود عالی هستند به طوری که در ایران من فکر نکنم کسی مانند ایشون شوها را پشتیبانی کنند.
Naser (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)که بخش ufc را یک تنه بالا میبرند و به شناخت این کمپانی و رشته کمک به سزایی داشته اند.
djangoهم که در بخش فیلم عالی هستند.

کلا همه ی کاربران عالی هستند.

9. بهترین فیلمها یا سریالهای ایرانی یا خارجی که امسال دیدی و خیلی بهت لذت داد ؟

فیلم های ایرانی:فیلم ایرانی نمیبینم.

سریال ایرانی:نمیبینم

سریال خارجی:اونم نمیبینم.

فیلم خارجی:با عرض معذرت ولی تمام فیلم هایی که در سال 94 اکران شد بی ارزش بودند و فقط انیمیشن Inside Out کمی ارزش داشت.

ولی از فیلم هایی که در سال 94 دیدم ولی از سال های گذشته بوده بهترین هاش اینا بودندEight and a Half (1963) - Eyes Without A Face (1960) - The Human Condition 1&2&3 - Biutiful (2010) -
High and Low 1963

و چندتا دیگه.

10. بهترین و قشنگ ترین اهنگ ( ها ) یا آلبومی ( ها ) ایرانی یا خارجی امسال شنیدی کدام بودن ؟

آهنگ های ایرانی ابی و داریوش.

خارجی هم Johnny Cash بوده.

11. کمپانی wwe در سالی که گذشت را چگونه دیدی ؟ ( نقد کامل )

متوسط.

کمپانی امسال خیلی سعی داشت کارهای جدیدی انجام بده ولی نتونست.مصدومیت هاش هم که خیلی زیاد بود.در این سال کمپانی بیش از اندازه از استوری های گذشته ی خود استفاده کرد و مهم ترینش هم که استوری رئیس بد بود که فکر کنم برای چندمین بار بود که در دهه ی گذشته اجرا میشد.ولی کمپانی قدم های خوبی هم برداشته و اونم تزریق استاران جدید و با کیفیت مانند استایلز بودی.از کارهای مثبت دیگری هم که کمپانی انجام رسوند این بوده که مسابقات خودشون را با کیفیت تر کرده اند و به نظر من در مسابقات جدید استاران بیشتر فعالیت میکنند

12. پنج کشتی کچ کار برتر 94 از نظر شما ؟ ( از رسلمنیای سال قبل تا امروز )

آندرتیکر چون با توجه به سنش در این چند مسابقه ای که انجام داده عالی بوده.

ست رولینز

رومن رینز

جان سینا

براک لسنر

13. یه خاطره جالب . سوتی یا خنده دار كه برات در سال 94 در انجمن یا خارج از نت رخ داده رو تعریف كن .

با دوستم شرط گذاشتیم که هرکی توی زاینده رود در پل خواجو در آب دراز بکشه 5 هزار برنده میشه.زمستون هم بود و من دراز کشیدم و اون نتونست ولی 5 هزار تومنو ازش نگرفتم .

14. بهترین بازی تیم محبوبت در سال 94 که خیلی خوشحالت کرد ؟

رئال مادرید امسال هربار که بازی میکرد تنم میلرزید چون واقعا معلوم نبود که چی میشه.ولی از وقتی که زیدان کبیر سرمربی شده یه نفس راحت میکشم.بهترین بازی که انجام داد با روم بود.

15. نوروز امسال را کجا سپری میکنی ؟ ( سفر با ذکر نام شهر )

در اصفهان.جایی نمیریم.

16. هنوز عیدی میگیری از بزرگترها ؟ ارزشمندتین عیدی که در سالهای گذشته گرفتی ؟

بله.

همه اش.

17. چهره ایرانی سال 1394 از نظر شما چه کسی بوده است ؟

مهران مدیری

کمپانی wwe رسلمنیا را به صورت tv-14 اجرا میکند.

از 20 من به این سال 14 میدم.

20. در آخر یك جمله نوروزی و یه آرزو تقدیم كن به بچه ها ...

امیدوارم همه موفق باشند و سال 95 سال خوبی برای همه ی انسان های روی کره ی زمین باشد و کار ها را درست انجام دهیم.

MrHOF
03-14-2016, 05:25 PM

امسال هم مثل سال های گذشته بود با کمی تفاوت ها مثل قضایای سیـ اسـ ـی و یا تحصیل خودم که کلآ یه گره کور خورد وسطش و بعدش با بدبختی باز شد ...
در کل سال تکراری با کمی تغییرات رو داشتم ...

داشتن یه شغل مناسب و مستقل شدن از خانواده بود ...
واقعآ بهش نیاز داشتم که اواسط سال مسئله شغلیش دست پیدا کردم ولی به خاطر بیماری پدر و وضعیت خانواده واقعآ مستقل شدن درست نبود تو این شرایط !!
اواسط سال هم یه شغلی پیدا کردیم با درآمد خوب که متآسفانه چون محیط بازاری بود و منم کلآ با محیط های بازاری سازگار نیستم بعد از یک ماه جدا شدم و باز هم دنبال کار بودم که
لطف خدا اواخر همین سال 94 یک کار مناسب با وضعیت دانشجوییمون توی بیمارستان امام ***** برامون جور شد که هر چند رسمی نیست ولی خب باز یه پول تو جیبی هست واسمون تا بتونیم حداقل خرج خودمون رو تو خانواده داشته باشیم تا یکم از فشار های زندگی مادرمون کم کنیم.
از من به شما دوستان مدرسه ای نصیحت, اگر وضعیت مالی خوبی نداره خانوادتون حتمآ برای دانشگاه دولتی تلاش کنید وگرنه فشار جبران نشدنی ای برای خانواده درست میشه.
امیدوارم این روند شغلیمون تا سال های آینده ادامه داشته باشه !!!

بهترینش که فکر کنم همین قضیه پیدا کردن یه شغل مناسب بود و بدترینش پیشرفت بیماری M.S پدرم بود که موجب شد همین هفته های اخیر درگیر بیمارستان و آزمایشات جدید باشیم
خداوند هیچوقت مریضی رو نصیب کسی نکنه که واقعآ عذاب آور و دردناکه, مخصوصآ اگر یکی از عزیزان باشه.

4-نظرت در مورد سالی كه در راهه؟ به نظرت سال 1395 برات بهتر از سال گذشتست یا بدتر؟هدف خاصی را دنبال میکنی ؟ (از لحاظ تحصیلی، كاری، ورزشی، زندگی مشترک وو....)

این نظرم کلی نیست و فقط راجب خودمه !!
با توجه به شروعی که دارم به نظرم سال خوبی رو در پیش دارم با کمی پستی و بلندی که عادیه و جزو یک زندگی عادی هست !!
در کل امکان اینکه 95 بهتر از 94 باشه برام خیلی زیاده و امیدوارم اینطور باشه.
اهدافمم که اره واقعآ مشخصه, ورزش MMA رو که بوسیدیم گذاشتیم کنار دیگه و هدف اصلیمون رو متمرکز کردیم روی شغل و تحصیل و بلکه زندگی مشترک :D
تا اینجای کار هم یک سری کار های ابتدایی برای برنامه نویسی وب شروع کردم و به سختی هم دنبالشم که بلکه باهاش بتونم آینده شغلی خودم رو تضمین کنم.
در حال حاضر مهم ترین چیز برای من تأمین مخارج خودم هست و هدف اصلیم هم همینه و اگر بتونم به اندازه کافی زندگیمو جمع کنم شاید سال دیگه شاهد استارت هایی از زندگی مشترک داشته باشیم :D

5- بخشهای مفید و فعال انجمن از نظر شما در سالی که گذشت؟( با ارائه راهکار و پیشنهاد)

بخش رسلینگ اونم قسمت سایر کمپانی هاش واقعآ خیلی روپا شده, همکاری ای که سینا و شاهرخ عزیز تو بخش های ویدیو و سایر کمپانی ها با هم دارن خیلی عالیه و در کنارشون میشه مکمل مقوی مقالات رو داشته باشیم که حسن ترکونده و گالری ها که بهرامی با چندتا مشاوره ریز تونست بکشتش بالا, در حال حاضر دارم احساس میکنم که توی یک سایت کاملآ رسلینگی دارم چرخ میزنم و زندگی میکنم.
بخش UFC هم که ناصر جان دمش گرم, خسته نباشه داره مترکونه واقعآ, یعنی اینقدر فعال ندیده بودم این بخشو, دست و پنجت درد نکنه ناصر خان !! :1190841631457438238
بخش فیلم و سریال رو هم که اوائل تا اواخر سال شاهین عزیز خوب نگه داشته بودش و بعد از بازنشست شدنش هم بهرامی خوب شروع کرد و داره ادامه میده.

همیشه میگم, باز هم میگم
اون انقلابی که یک دفعه داخل سایت بپا شد و یک سری تغییرات توی تیم مدیریتی ایجاد شد واقعآ کمک خیلی بزرگی به سایت کرد.
واقعآ فکر میکنم هیچ جای انتقاد منفی ای نمونده واسه سایت.
خدارو شکر بعد از گذشت چندین سال و تغییر نسل به نسل, همچنان کاربران جدید و قدیم دلی کار میکنن بدون هیچ چشم داشتی که واقعآ جا داره بهشون بگیم دمتون گرم.
ما خودمون اگر توان و مشغله داشتیم حتمآ در کنارشون به فعالیت میپرداختیم.

تنها چیزی که الان میشه توی انجمن بهش انتقاد کرد جو "فقط فعالیتی" باشه که یکم جو رو سنگین کرده, باتوجه به مشغله بچه ها و درگیری های شخصی جو سایت یکم سنگین شده و فقط فعالیتی شده [نظر شخصی خودمه] که حالا اگر توان و وقتی واسمون موند بتونیم یک سری برنامه هایی رو اجرا کنیم توی سایت [با تأیید آدمین غیور البته :D] بلکه یکم جو سرگرم کننده رو توی فروم راه بندازیم.

اینقدر بدونید اگر وقتشو پیدا کنم "کمپانی iWE" نیست :D

7- بهترین و بدترین خبرهایی که در مورد مجموعه کل کاربران iwe در سالی که گذشت شنیدی ؟

بهترینش زندگی مشترک دوباره حاج اقای کبیر ابوالفضل بود و بدترینش هم فوت پدر رفیق و دوست عزیزمون آرمان بود که واقعآ به شخصه خیلی ناراحت شدم.

8- پنج کاربر برتر 94 از نظر شما ؟ (فعالیت مثمرثمر و یکساله و در خدمته انجمن بودن. )

1. حسن
2. شاهرخ
3. بهرامی و شاهین
4. موفا و سینا
5. ناصر

دیگه اسم قدیمی ها رو نیاوردم چون دیگه اونا اثبات شدن واسه همه مثل علی [Scofield] و دوستان

والا اینقدر فیلم زیاده که حضور ذهن ندارم چون واقعآ سال خیلی خوبی بود توی فیلم های خارجی مخصوصآ این اواخر که داخل امتحانات بودیم قشنگ ما رو از درس خوندن انداختن فیلما :D

10. بهترین و قشنگترین اهنگ (ها) یا آلبومی (ها) ایرانی یا خارجی امسال شنیدی کدام بودن ؟

آلبوم Live ـی که از محسن نامجو اومد واقعآ فوق العاده بود مخصوصآ ترک "الکی" که یکی از ترک های مورد علاقمه در حال حاضر !!
خارجی هم چون دنبال نمیکنم دیگه نظری نمیدم :D

خوشبختانه از اکستریم رولز کلآ Wwe رو در حد بعضی از PPV ها دنبال کردم که اونم زیاد جالب نبود از نظر خودم :22:
WWE به شکلی شده که اصلآ اجازه نمیده ازش تعریف کنیم !!
شاهکار هاشونم همین بود که اواسط سال آندرتیکرو یکم بیشتر توی شوء ها بیارن یا اواخر سال شین مکمن رو آوردن یه جوی به ملت بدن !!!
در کل بخوایم حساب کنیم WWE is Shi*T :22:

والا دنبال نکردم نظری نمیدم :D

13- یه خاطره جالب .سوتی یا خنده دار كه برات در سال94 در انجمن یا خارج از نت رخ داده رو تعریف كن.

امتحانات ترم پیش بود, توی محوطه دانشگاه نشسته بودیم و داشتیم راجب پریـ ود یکی از خانومای اکیپمون حرف میزدیم که وسط حرفامون یکی از بچه ها
جوری داشت سُرفه میکرد که من گفتم الان میمیره و اخر سر بلند شدم برم آب بیارم براش و تا چرخیدم یه کیف مستقیم اومد تو صورتم و تا چشم باز کردم دیدم همون خانوم محترم
پشت ما واستاده بوده :a: و این رفیق ما سرفه هاش واسه این بوده که ما بحثو قطع کنیم و خلاصه دیگه یه افتضاحی به بار اومد که تا همین الان هروقت میبینمش بهم میگه سلام بیشعور :504:

تشتک سازی افغانستان vs کاسه توالت سازی قزوین در جام قهرمانان ایالت های دوقوز آباد خاورمیانه :504:
اصلآ هیچ ورزشی رو امسال دنبال نکردم :D

یحتمل از 29 اسفند ماه بریم قم و به اتفاق پسرعمه و خانوادش سمت اصفهان و کاشان و این اطراف یه دور دوری بزنیم و دوم سوم فروردین هم برگردیم تهران با رفقا وسط تهران عشق و حال کنیم :D

خیلی کم, پارسال مثلآ خاله ی پدرمون بهمون یه تراول 50 ـی داد و ما شده بودیم شبیه خری که بهش تیتاب دادن :a:
امسال فکر نکنم خبری از این چیزا باشه :a:

فریال :504:

وینس مکمن مُرد :22:

10 از 20

آرزو میکنم همه دوستان سال خوب و بهتر نسبت به سال های گذشته داشته باشن و به تمامی اهدافشون برسن !!!
نورزتان پیروز, پیروزتان دیروز, دیروزتان پس پریروز و این داستان ادامه دارد .... !!! :D

Dash.Ali
03-14-2016, 06:36 PM
همین امروز بود که به حاجی پ.پ دادم واس این تاپیک :ی دیگه چی کار کنیم تنها دلخوشیمون به این جو های دوستانه ـــمونه

یک سال کاملا سینوسی :ی یعنی مدام رفتیم بالا اومدیم پایین نمونه ـــش همین امروز 2 تا خبر مرگ بهم رسید

نام بردن که خوب خیلی هاش رو نمیشه اما گذروندن سربازی خودش یه هدف بود داره میگذره و بخاطرش اهداف دیگه کاملا فدا شدند

بهترینش همین گذشتن لاک پشت وار سربازی :ی و بدترینش رسیدن خبر مرگ تعداد زیادی از اقوام و دوستان

صبر کنید تو ذهنم بشمارم ... فعلا 9 تاش رو یادم میاد :ی

و همینطور ســکــتــه کردن پدرم که شکر خدا به خیر گذشت از این دست اتفاقات اینقدری افتاد که یادشون میفتم دیگه خنده ــم میگیره

هدف که خوب پیدا کردن شغل مناسب و نهایی کردن مراحل ازدواج اگه خدا بخواد

امیدم به خداست و میدونم هر چی که بشه به نفع من ــه

خوب امسال خیلی کم به سایت سر زدم و از جو دور بودم اما دو بخش سینما و UFC خیلی خوب و عالی بودن

پیشنهاد هم این که از مدیران بازنشسته و با سابقه بیشتر کمک گرفته شه امثال شاهین و علی اسکوفیلد وزنه های بزرگی واس سایت هستند

یه برنامه ای ریخته بشه دوباره مثل مسابقات مجازی یا کمپانی یا امثال اونها یا شب شیشه ای و نقد بهش بها داده شه

ضعف الان انجمن کمرنگ شدن اون صمیمیت قدیمی ــه یا شاید هم هنوز هست و من و بچه های نسل قبلی نمیبینیمش

بهترین که خوب در خارج از انجمن شنیدن خبر ازدواج حاجی بود واقعا شاد شدم همینطور پایان خدمت عشقم پوریا هالند

و در انجمن هم ارشد شدن سینا عزیز دل و زحمت کش سایت

بدترین هم که خبر فوت پدر آرمان واقعا شوکه کننده و دور از انتظار بود همینطور بیماری پدر علی هاف که الان خوندمش

خدا ان شالله همه رو عاقبت به خیر کنه

خوب من خیلی تو جو سایت نبودم اجازه بدید یه نفر اسم ببرم اون هم سینا

در حاشیه :ی و دیگر هیچ (اون هم فصل اول)

امسال آهنگ جدید گوش ندادم و از شدت عصبیت زدم تو خط آهنگ شاد قدیمی

شهــرام شــب پـره ، حسن شمـاعـی زاده ، ابــی و ...

اصلا ندیدم :ی

به سوال قبلی مراجعه شود

وسط همه اتفاقات بد ، تولدی که دوستام تو پادگان برام گرفتن به یاد موندنی بود

دبل کردن لیورپول :ی

پادگان :ی

به قول آقام پسر تا وقتی مجرد ــه باید عیدی بگیره ازدواج هم که کرد باید زنش عیدی بگیره که خدا بخواد از عید سال دیگه خودم نمیگیرم :ی

احسان روزبهانی

انجمن کشــتی کــچ ایــران برای همیشه تعطیل میشود !!!!!!!!!!!!!!!!!

فکر کن یه درصد

10 با ارفاق

الهی غم تو زندگیتون پایدار نباشه و شادی حتی اگر کمرنگ هم شده باز هم همراهتون باشه

یا علی

The Fallen
03-15-2016, 12:56 AM
قبل از هرچیزی دلم میخواست یک موضوعی را بگم.

اتفاقات اخیر سایت از ارتقائم گرفته تا این تاپیک سال نو، دقیقا من رو یاد 7 سال پیش انداخت. یه لحظه هرچیزی که در طی این سال ها رد شده بود اومد جلوی چشمام، اون موقع هم مثل الان بچه پشت کنکوری با پر از آرزوهای عجیب غریب داشت برنامه ی سال های بعدش را بچینه. از اون بچه تا به امروز فقط "دوتا" بازی کردنش مونده...

خلاصه عمر آدم سه سوته میگزره.پس سعی کن... تو سوت اول غمات رو رها کن...تو سوت دوم قدر لحظه هاتت رو بدون..تو سوت سومم قانع باش.

خوب بود. خدارو شکر راضی بودم.نه که مشکلات یا ناراحتی نبوده،نه ولی سال خوبی بود همین...

رد کردن کارشناسی ارشد .. احساس رضایت از خودم... رفتن سر کار

تا حدودی تونستم هرچند دفاع هم افتاد سال بعد و کارمم ادامه دار نشد

راستش زیاد به این موضوع ها دقت نمیکنم.اخه خیلی اتفاقات اطرافم را به دل نمیگرم. چه خوب و یا چه بد ،"گذشته"...فکر کردن بهش فایده ای نداره.

به امید خدا تو اردیبهشت از پایان نامم دفاع میکنم. بعدش هم اگر شد کفالت بگیریم میریم سر کار اگر نشد میریم پا بکوبیم.

به غیر از اینها همانند سال های پیشش دلم میخوام از خودم راضی تر باشم.

با توجه با اینکه حدود 3 ماه هست در خدمت دوستانم. منتهی با یک نگاه به انجمن های دیگه میشه این موضوعات را بررسی کرد.

بخش کشتی کج که ماشالا چرخش در حال گشتنه. بدون شک نقطه ی قوت این بخش هم مقالات و دانلود هست. شاید فعالیت اخباریش یک مقدار کم باشه منتهی دلیل اصلیش کمبود کاربر نیست. مشکل نبودن اخبار های داغ و مناسبه.
بخش سایر کمپانی ها و همچنین بخش یو اف سی هم که به شدن موفق عمل کردند. از همین جا یه خسته نباشید به شاهرخ خان و ناصر جان میگم که یک تنه این بخش ها رو میگردونند.

بخش سینما هم یکی ازموفق ترین و پر طرفدارترین بخش های انجمن است. یک مقداری بخش موزیک فعال نیست که اون هم طبیعی است.

نمیشه کل سر لیست تاپیک ها رو با این بخش ها پر کرد. به هر حال موضوع اصلی انجمن کشتی کج هست.پس این بخش تا به این اندازه هم غالی کار کرده.

بخش های گوناگون هم با توجه به ایجاد شدن، شبکه های مجازی مانند واتساپ،تلگرام، اینستگرام طبیعی است که غیر فعال بشه.

شاید بعضی ها یادشون نیاد اما یه زمانی بود که تو گوگل سرچ میکردی انجمن تفریحی سرگرمی... 20 تا فروم نشون میداد. حالا سرچ کنی یک دونه هم نمیاد. فکر کنم این مثال دلیل افت این بخش را اعلام کنه. به خاطر همین شاید تنها پست هایی بشه تو این بخش کار کرد پست های تاریخی و سوالاتی ومسابقه باشه.

اما بخش ورزش... به نظرم این بخش به دلایلی به آنچه که حقش بوده نرسیده. درست است که سایت های تخصصی ورزشی زیاد شده و یا درست است که بخش اصلی انجمن رستلینگ است اما بازهم نباید وضعیت این بخش اینگونه باشه. شاید اصلی ترین دلیلش کم بازدید بودنش هست. پست های این بخش از کمترین لایک ها و تنکس های سایت هست. به طور مثال همین چند وقت پیش "کاربر المپیک هیرو" یه مقاله ی خیلی عالی از لیونل مسی داد ولی بازدید های پایین داشت. به گونه ای که مطمئنم نود درصد کاربر ها رو اون مقاله کلیک نکردند چه برسه بخونند. مقاله ای که

یا همین چند وقت پیش میخواستم یک پیش نمایش از لیگ قهرمانان اروپا درست کنم رفتم پیش نمایش های قبلی دوستان را ببینم. شوکه شدم!!!
به جرات میتونم بگم که پیش نمایش هایی که علی اسکوفیلد و احمد ارائه دادند از این بهتر نمیشد. به شخصا من ای که از تو سایت های داخلی و خارجی اخبار ورزشی را دنبال میکنم چنین چیزی ندیده بودم. شاهکار بود..
اما بازدیدش... چیزی نگم بهتره.

:rose_mini:

فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه. اما اگر امد حتما تو تاپیک پیشنهدات و انتقادات میگم.

بهترین خبر همین ارتقائ دوستان بود. بد ترین خبر هم فوت پدر آرمان سایتمان EL NINO

متاسفانه چون مدت زمان حضور من به یک سال هم نمیرسه، پس انتخاب های درستی نمیتونم بکنم اما اگر بخوام تو همین مدت کم بگم.

سینا جان...جسن جان...ناصرجان...علی جان...شاهرخ جان

بهترین سریال: GOT

بهترین فیلم: The Hateful Eight و Inside out

ایرانی هم حضور ذهن ندارم.:wassat[1]:

اهنگ های ایرانی: طوفان(عارف)... بد شدم (یاس)...چرا رفتی( شجریان)

اهنگ های خارجی که گوش دادم اکثرا قدیمی بود. :wassat[1]:بهترین البوم: ایرانی اشتباه خوب(بهرام)... خارجی 25 (ادل)

در کل متوسط

خیلی کوتاه میگم. چون نقد کامل وقایع امسال حداقل به 2 تا 3 تا مقاله نیاز هست.
با قهرمانی ست رولینز در رسلمنیا شروع خیلی خوبی داشت. منتهی پس از مدتی شوها دچار افت شد.از دلایل اصلی افتش میتوان ادامه استوری های تکراری قهرمان ضعیف زیر پوشش رئیس،بوک های ضعیف و همچنین قابل پیش بینی بودن نتایج مسابقات باعث شدکه کمپانی همون روندی را که در طی چند سال اخیر در این موقع سال اجرا کرده را ادامه بده. با حضور اندرتیکر و اغاز فیودش با براک لزنار که به نظرم بهترین اتفاق سال بود یک مقداری شوها جون گرفت منتهی پس از تمام شد این فیود و مصدومیت ست رولینز یک مقداری برنامه ریزی کمپانی به هم ریخت. بعد از اون هم مصدوم شدن جان سینا و رندی اورتون عملا کمپانی را در شرایط بحرانی قرار داد، اما کمپانی با تغییراتی که در رویال رمبل داد و با اضافه کردن رومن رینز، تریپل اچ و دین امبرز در مسیر قهرمانی و تشکیل دوبارهی استوری رئیس بد، تاحدودی سعی کرد این بحران را پشت سر بگذاره.این وضعیت تا پایان فست لین و مشخص شدن مین ایونت رسلمنیا (رومن رینز و ترپل اچ) یک مقداری شرایط سختی برای ایجاد یک رسلمنیا خوب برای کمپانی برقرار بود. اما با ورود شین مکمن و تشکیل استوری بین او و وینس کمپانی تونست شرایط خوبی را تا قبل از از رسلمنیا ایجاد کنه، حال باید دید که در رسلمنیا امسال چه اتفاقی میفته...

1.ست رولینز...2.براک لزنار...3.فین بالور...4.دین امبرز5.رومن رینز

ندارم...

جدی میگم...:|

چرا یه دونه دارم... میدونید امثال من کارآموزی کمک بهیاری ثبت نام کردم، یه درسی داشتیم به نام فوریت های پزشکی، استادش خیلی شوت بود.همش عادت داشت هر موقع بخواد درس بده دستاشه بالا پایین کنه،کمرشم میداد عقب. ار رو کتاب میخوند و میرفت...

یه بار که هنوز تو کلاس نیومده بود داشتم اداش رو در میاوردم که یهو ناگهانی از پشت سر رسید و گفت داری چیکار میکنی؟ منم سریع خودم را جکع کردم گفتم داشتم مانور هایم لیش را به بچه ها نشون میدادم. اونم گفت: نشون بده ببینم بلدی...وقتی انجامش دادم گفت افرین برو بشین درسمون عقبه :wassat[1]:

1- بهترین بازی تیم محبوبت در سال 94 که خیلی خوشحالت کرد؟

اکثر بازی های این فصل لیورپول دوست داشتم. مگه میشه شعار "تو هرگز تنها قدم نخواهی زد" را شنید و لذت نبرد. :)

البته این بردی اخری که جلوی منچستر اوردیم خیلی چسبید :)

جایی نمیریم... نهایتا سر کوچمون :|

صد البته. 24 که هیچ، 42 سالمم بشه میگیرم.

فقط سایشون بالای سرم باشه این خودش بهترین عیدیه :)

اسمشو نبر :|

یک روز خوب میاد... :|

70 از 100

این یکی را بیخیال !!! مغزم دیگه نمیکشه !!!خداوکیلی الان 3 ساعت تو این پست گیر کردم :|

سال نو مبارک!!!

:3dexp:

Naser
03-16-2016, 02:09 PM

خداروشکر عادی بود.

تا حدی

بهترین ها موفقیت در ترم های تحصیلی دانشگاه و موقعیت های اقتصادی(تقریبا) و بدترین هم خبر فوت مادر یکی از دوستانم

اره خداروشکر فکرمیکنم بهتر باشه کما که توی همین چند روز یک خبر بسیار خوب شنیدم که اگر محقق بشه واقعا یه تحول در شرایط زندگیم خواهد بود اما امیدواریم به آینده ایشالله که روز به روز بهتر باشه.

تحصیلی که خداروشکر همه چیز رو به رواله ، کاری هم که حالا باید بریم خدمت تا دنبال یک شغل ثابت و دولتی باشیم فعلا باید بیشتر به کار آزاد فکرکنیم و موقعیت های اقتصادی که پیش میاد که ایشالله سال آینده صدرصد باید سال مهمی باشه.

بخش UFC بنظرم بخش بسیار مهمیه و زمانش رو لطفا بیشتر کنین :D

بدور از شوخی باید تشکر ویژه کنیم از تیم مدیریت و همه عزیزانی که دارن برای ارتقای سایت تلاش میکنن توی هر بخشی هیچ فرقی نمیکنه...فکرمیکنم بخش کج حسابی سرحال و فعال شده ، بخش فیلم و سریال هم خوبه بعلاوه گالری تصاویر.

قالب سایت رو عوض کنین لطفا.

فکرمیکنم بهترینش تغییر نسل کاربران بود و تیم جدیدی که شکل گرفت و ما میبینیم که خیلی از فروم های بزرگ نابود شدن به این خاطر که نتونستن نسل جدیدی برای بازنشسته هاشون پیدا کنن که دلیلش تشکیل تلگرام و... هستش که تالارهای گفتمان رو حسابی اذیت کرده و این خیلی بده ، اما میبینم که ماشالله تالار ما توی اوج قرار داره که از این بابت خداروشکر میکنم.

بدترین فکرمیکنم فوت پدر دوست بزرگوارمان آرمان بود.

Scofield , SHAHIN , TRANTULTA , Django , S i n a , LONE WOLF
شش تا شد :D

سریال ایرانی: شهرزاد واقعا شاهکار بود.

فیلم ایرانی: نهنگ عنبر

سریال خارجی: Game Of Thrones , The Walking Dead , Hell On Wheels , Freinds

فیلم خارجی: واقعا کیفیت سینمای هالییود خیلی پایین اومده این نظرمنه درعوض صنعت سریال سازیشون عالیه و روز به روز داره پیشرفت میکنه ، دیگه خبری از شاهکارهای دهه 90 میلادی نیست...ولی فیلم بر باد رفته رو دیدم واقعا شاهکار بود.

آهنگ های Adele قشنگ بودن ، محسن چاووشی آهنگ های بسیار زیبایی خوندن...

متوسط رو به پایین

سال نسبتا خوب شروع شد با رویال رامبلی بسیار ضعیف اما رسلمنیایی با کیفیت و نسبتا خوب ... ست رالینز قهرمان شد و این عالی بود اما روز به روز دوباره همه چیز افت کرد و شد همون WWE همیشگی و ضعیف... مخصوصا بعد از مصدومیت رالینز دیگه داغون و بسیار ضعیف شد تا همین الان وضعیت ضعیفی داره و رسلمنیا 32 هم مچ کاردش واقعا افتضاح و شاید ضعیف ترین توی 10 سال اخیره...

من اعتراض دارم چرا 5 تا UFC Fighter توی سوالات نیست :D :wassat[1]:

اما هردو رو میگم :D کشتی کج: ست رالینز ، براک لسنر ، دین امبروز ، کوین اونز ، آندرتیکر

یو اف سی: رافائل دوس آنجوس ، کانر مک گریگور ، یوآنا یونژچیک ، دنیل کرمیر ، فابریسیو وردووم

حضور ذهن ندارم والا.

بارسلونا - بهترین تیم دنیا که تونست رئال مادرید رو با 4 گل شکست داد.

پرسپولیس - فکرمیکنم دربی بهترین حالتش بود که 90 دقیقه حمله کردیم و استقلالی ها فقط زدن زیرش :D و یا بازی با استقلال خوزستان که یک برد قاطع داشتیم.

شمالی ها میدونن که نوروز جایی نمیرن ، نوروز ما میزبان مهمانان هستیم.

نه زیاد ، ولی صدرصد همیشه میگیریم ولی نه مثل سابق...

سید محمد خاتمی

دروغ بلد نیستم ;)

15 از 20

ایشالله همه دوستان در کنار خانواده هاشون سلامت ، شاد و خوش و خرم باشن ، برای همه آرزوی موفقیت و پویایی دارم.

سپاس

Capt. Flint
03-18-2016, 12:52 AM
1- نظر كلیت در مورد سالی كه برای خودت گذشت؟ در کل خوبیا و بدیای خودشو داشت. خدا رو شکر خوبیاش خیلی بیشتر بود

2- بزرگترین اهداف و آرزوهایی كه در سال 94داشتی رو نام ببر. ایا بهشون رسیدی؟ یکی دوتا نبودن. حضور ذهن هم راستش ندارم. میشه گفت به بعضیاش رسیدم

3- بهترین و بدترین اتفاقی كه در سال 94 برات رخ داد؟ اتفاق خوب که زیاد افتاد. ولی بد چیزی یادم نمیاد

4-نظرت در مورد سالی كه در راهه؟ به نظرت سال 1395 برات بهتر از سال گذشتست یا بدتر؟هدف خاصی را دنبال میکنی ؟ (از لحاظ تحصیلی، كاری، ورزشی، زندگی مشترک وو....) انشاالله که باشه. خب برنامه هایی دارم. اگه خدا بخواد تو این سال درسم تموم میشه و بتونم مدرکمو بگیرم دیگه میرم سر کار
5- بخشهای مفید و فعال انجمن از نظر شما در سالی که گذشت؟( با ارائه راهکار و پیشنهاد) بخشای خیلی خوبی بودن مثل UFC و بخش سینما که عالی پیش میرن. بخش موزیک که خودم هم فعال بودم و امیدوارم بزودی از دوستایی که قصد فعالیت رو دارن کسی اون بخش رو باز به دستش بگیره و بتونه رشدش بده 6- نقد و انتقاد و پیشنهادت نسبت به انجمن IWE در سال 1394؟ مثل همیشه هیچ مشکلی ندیدم. فقط این موزیک پلیر رو باز فعال کنین :D

7- بهترین و بدترین خبرهایی که در مورد مجموعه کل کاربران iwe در سالی که گذشت شنیدی ؟ خب اینکه تیمای جدیدی از مدیرا تشکیل شد و نیروی جوونی به فروم تزریق شد واقعا اتفاق خوبی بود. خبر بد هم فوت پدر رفیقمون آرمان بود که واقعا اتفاق ناگواری بود

8- پنج کاربر برتر 94 از نظر شما ؟ (فعالیت مثمرثمر و یکساله و در خدمته انجمن بودن. ) خداییش این انتخاب برای من خیلی خیلی سخته. اصلا دوست ندارم بین بچه ها فرق بذارم ممکنه باعث ناراحتی یکی از دوستان بشه معذورم از جواب دادن

9-بهترین فیلمها یا سریالهای ایرانی یا خارجی که امسال دیدی و خیلی بهت لذت داد ؟ خب فیلم خارجی که مدتی بود منتظر اونجرز : عصر اولتران بودم که خیلی بهم چسبید. ایرانی مدت زیادیه که ندیدم. سریال هم خب زیاد میبینم که از بینشون هاوس آف کاردز و گیم آف ترونز و اوریجینالز رو واقعا دوست دارم

10. بهترین و قشنگترین اهنگ (ها) یا آلبومی (ها) ایرانی یا خارجی امسال شنیدی کدام بودن ؟ آهنگ که زیاد بود. چندتا از شاهکارای استاد قمیشی که واقعا بی نظیر بودن. همینطور ترانه بغض دریا استاد عارف. خارجی هم آلبوم Confident دمی لواتو واقعا قشنگ بود. چیز دیگه ای به اون صورت گوش نکردم

11 .کمپانی wwe در سالی که گذشت را چگونه دیدی؟ ( نقد کامل) ضعیف. از شروع رویال رامبل تا الان واقعا ضعیف پیش رفت همه چیز. فقط میشه گفت از رستلمنیا که رالینز قهرمان شد تا مصدومیتش خوب بود. هال آف فیمر شدن استینگ اتفاق ناخوشایندی بود که اصلا انتظارشو نداشتم. برنامه ها کاملا قابل پیشبینی و ضعیف بودن. برای رستلمنیا هم اصلا چشمم آب نمیخوره جالب باشه

12. پنج کشتی کچ کار برتر 94 از نظر شما؟( از رسلمنیای سال قبل تا امروز) آندرتیکر. تریپل اچ. ست رالینز. دین امبروز. کوین اونز

13- یه خاطره جالب .سوتی یا خنده دار كه برات در سال94 در انجمن یا خارج از نت رخ داده رو تعریف كن. چیز خاصی یادم نمیاد راستش14- بهترین بازی تیم محبوبت در سال 94 که خیلی خوشحالت کرد؟ والا اهل فوتبال نیستم

15 - نوروز امسال را کجا سپری میکنی ؟ (سفر با ذکر نام شهر) دوست داشتم برم قشم ولی نشد. شاید دو سه روزی برم ماسال

16-هنوز عیدی میگیری از بزرگترها ؟ ارزشمندتین عیدی که در سالهای گذشته گرفتی؟ خب دیگه بزرگ شدیم ولی اینقدر بهم لطف داشتن که آره. میشه گفت همشون. همین که اینقدر به یادمن واقعا خوشحالم میکنه
17.چهره ایرانی سال 1394 از نظر شما چه کسی بوده است؟ کسی مد نظرم نیست

18. یک دروغ سیزده ! بگو : بلد نیستم

19. نمره شما به سال 1394 ؟ خب از 20 میدم 18

20- در آخر یك جمله نوروزی و یه آرزو تقدیم كن به بچه ها... امیدوارم این سال برای تک تک بچه ها و خانواده هاشون سرشار از خوشی و موفقیت باشه و همیشه شاد باشن

Mersad
03-20-2016, 07:42 AM
عيد همه ي دوستان مبارك!!!

mimis
03-20-2016, 08:28 AM
سال نو مبارک دوستان امیدوارم که سال خوبی داشته باشین و همیشه موفق باشین.
نوروز همه مبارک.

asmi
03-21-2016, 01:05 AM
فرا رسیدن سال نو رو به همه کاربران iranwe و ورزشکاران و ورزش دوستان تیریک میگم سال پر خیر و برکتی داشت باشید