PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اطلاعیه ها| × معرفـی ناظم جدید انجمن، لجند ها و کاربر طلایی جدید ×

S i n a
03-27-2016, 09:07 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

سلام خدمت کاربران محترم. امیدوارم خوب و خوش باشید

قرار بود تغییراتی در سایت صورت بگیره که با این تاپیک خدممتون عرض خواهم کرد.

بعد از حدود دو ماهی که پست ناظم رو کسی در اختیار نداشت ، سجاد عزیز Enliven (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)برای این پست انتخاب شدند .

جا داره تبریک و خوش آمد بگم برای بازگشت مجددشون و امیدوارم که بتونن تو این پست موفق باشن .

احمد عزیز The Buzzards (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) که یکی از قدیمی های سایت هسنتد هم به گروه کاربران با سابقه انجمن اضافه شدند .

بهشون خسته نباشید میگم بابت زحمات این مدتش برای انجمن و امیدوارم که بیشتر در کنارمون داشته باشیم البته که همچنان فعاله و زحمت بخش

پیش نمایش ها رو چند وقتیه داره میکشه .

اما یکی دیگه از کاربرانی که قراره به این بخش اضافه بشه علی عزیز MrHOF (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) هست . بهشون خسته نباشید میگم بابت زحماتی که این مدت کشیدن

برای انجمن و امیدواریم که بازهم در کنارمون باشن .

کاربر mahdy77 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)هم سابقه خوبی تو شرکت در بحث های تاپیک ها داشتند و مسائلی که

یه کاربر واقعی باید اونا رو در نظر داشته باشه، کاملا رعایت میکردند و طلایی شدند.

.
.
.

در صورت تغییرات بازم در این تاپیک اعلام خواهد شد. تبریک به دوستان

Seraph
03-27-2016, 09:53 AM
تبریک به هر دو عزیز

The Fallen
03-27-2016, 10:39 AM
من هم به نوبه ی خودم به این عزیزان تبریک میگم :rose_mini::rose_mini::rose_mini:

phenome
03-27-2016, 10:59 AM
تبریک به دو دوست عزیزمون ان شاء الله که موفق باشن

Hamid
03-27-2016, 11:24 AM
به هر دو عزیز به خاطر گرفتن این عناوین تبریک میگم و امیدوارم در زندگی شخصیشون هم موفق باشند

Erfankhan
03-27-2016, 12:35 PM
تبریک به دو دوست عزیزمون امیدوارم همیشه موفق باشید

ALITAKER
03-27-2016, 01:01 PM
به هر دو عزیز تبریک میگم و امیدوارم هم در انجمن و هم در زندگی موفق باشند

Dr.Jalal
03-27-2016, 01:28 PM
تبریک به هر دو عزیز بخصوص مهدی جان

واقعا حقش زودتر از این بود

نمونه واقعی یک Underrated

Naser
03-27-2016, 01:30 PM
به هردو دوست خوبمون تبریک میگم و امیدوارم که موفق باشن.
:8:

Capt. Flint
03-27-2016, 01:39 PM
تبریک میگم به هر دو عزیز. خصوصا به سجاد جان که باز به جمعمون برگشت
مهدی عزیز هم طلایی شدنش مبارک باشه و امیدوارم شاهد موفقیت روز افزونش باشیم

AƦAƾH
03-27-2016, 04:25 PM
بـه بـه تبریک به احمدم :8: خیلی زودتر از اینها انتظار لجند شدنش رو داشتم

به شــــــدت لیاقت این رنگ رو داره و جز اون 4،5 نفری میبینمش که لجند بودن سایت حقش بوده و هست و کاملا پله پله و به حق و با تلاش زیادش به این مقام دست پیدا کرد :) ^_^ به هر حال ... :wassat[1]:

مبارک باشه :rudy2:

به رولت عزیز هم تبریک میگم ایشون هم میتونست زودتر اینا لجند بشه :ی تبریک و خسته نباشید فراوان :rose_mini:

به دوست دیگه هم که طلایی شد تبریک میگم ایشالله با تلاش بیشتر به مقام های بالاتر هم برسه

به ناظم جدید سجاد هم خوش امد میگم بازگشتشو به سایت . آرزوی موفقیت

پ.ن : سری قبلی این تاپیک هم نبودم همینجا با تاخیر زیاد به بچه ها تبریک میگم ( بهرامی و علی تیکر و حسن بودن فکر کنم :ی )

فلاً

r v d
03-27-2016, 07:00 PM
:heart_mini: تبریک میگم به احـــــمد و عــــلی عزیز :heart_mini:

و باقی دوستان :rose_mini:

The Shadow
03-28-2016, 11:52 AM
تبريك به ناظم سابق، سجاد عزيز كه بازم به جمع هيئت برگشتن . اميدوارم مثل دوره اول موفق باشن

به احمد و على عزيز هك تبريك ميگم همچنين به دوست طلايى عزيز

موفق باشيد

Dash.Ali
03-28-2016, 12:14 PM
تبریک به همه ی اعضای دوست داشتنی و عزیز دل بویژه رولت و بوزی خودم :ی

amir-aghaei
03-28-2016, 01:28 PM
خوشحالم سجاد از طریقه رابطه دیپلماتیک به جمع مون برگشت.خاطرات خوبی با ایشون داشتیم و همیشه حکم یک ستون رو واسه انجمن داشته! تو روزهای بحران همیشه کنارمون بود مطمئنن تیم ارشد با حضور ایشون رویایی تر و فنی تر خواهد شد انشالا !

به احمد و علی عزیز هم تبریک میگم ..امیدوارم تو این لباس بیشتر از قبل نگاه حمایتی شون به انجمن و حمایتشون از کاربران جوانتر بیشتر شه...اینها خادمین متعصبی هستند که هر وقت بخشی لنگ مونده خودشون دست به کار شدن و نزاشتن کمبودی احساس کنیم...

کاربر مهدی هم خودم به شخصه طلایی کردم .. ..این دست کاربران سرمایه اینده انجمن هستند..برای من خیلی ارزش داشت وقتی دیدم پای ثابت اکثر تاپیکها هست..7 هشت هزار تنکس دادن تو تاپیکها تو 6 هفت ماه چیز کوچکی نیست..باید بشه آقای تنکس انجمن:d45:

The-Game
03-28-2016, 02:10 PM
تبریک به همه دوستان که زحمت میکشن. وهمچنین ناظم جدید.

و یه تبریک ویژه به مهدی عزیز دوست خوبم که از بچه های گل انجمن هستش.البته همه گلن.

.باید بشه آقای تنکس انجمن:d45:

آقای تنکس انجمن :124:

MrHOF
03-30-2016, 09:09 AM
بسی خوشحال شدیم سجاد رو دوباره دیدیم توی این سِمَت !!
ایشالا این سری بیشتر از قبل بمونی !!

به مهدی عزیز هم بابت طلایی شدنش تبریک میگم, ایشالا رنگ مدیریتشو ببینیم !!

از دوستان هم به ویژه ابوالفضل و امیر جی بی ال به خاطر لطفی که به بنده داشتند تشکر میکنم.

mahdy77
03-30-2016, 09:35 AM
به سجاد عزیز برای ناظم شدنش بهش تبریک میگم
ابی شدن احمد جان و علی جان هم مبارکشون باشه
از تمام کسانی که که به من لطف داشتن هم بی نهایت متشکرم

sasan cr7
03-30-2016, 08:31 PM
تبریک به دوستان :heart_mini:

Вαңгαмi
03-30-2016, 10:23 PM
سلام

واقعاً خوشحال شدم دیدم سجاد بعدِ حدوداً 3 سـال بازم به جمع کاربرای فعال پیــوست ! ایشالا تو این لباس برای دومیــن بار شـاهکار میـکنه :8:

تبـریک به علی و احمد که واقعاً به حقشـون رسـیدن و باید جـزو لجند های سایت میشـدن !

و یه تبریک به مهدی که از جـوانان با غیـرت و خـوب سایت هستش و تو بحث ها و تاپیک های عمومی فعالیت خـوبی داشته !

با تشکر , فعلاً