PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |اخبار| بازگشت سینا به راو l تصمیم وینس مکمن برای اداره ی راو l صحبت های برت هارت

ALITAKER
04-26-2016, 10:35 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

*ثبت مسابقه ی جدید برای پی بک*

WWE تایید کرد که در پری شو پی بک کالیستو از عنوان خود مقابل رایبک دفاع خواهد کرد.

مچ کارد پی بک:

WWE Title Match: Roman Reigns © vs. AJ Styles.

Intercontinental Title Match: The Miz © vs. Cesaro.
Women’s Title Match: Charlotte © (with Ric Flair) vs. Natalya (with Bret Hart).
Sami Zayn vs. Kevin Owens.
Dean Ambrose vs. Chris Jericho.
Pre-Show Match: Kalisto © vs. Ryback for the United States Title

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

*تصمیم وینس مکمن برای اداره ی راو*

همانطور که در راو مشاهده کردید قرار بر این شد که در پی بک وینس مکمن اعلام کند که چه کسی کنترل راو را در اختیار بگیرد.همانطور که در اخبار قبل اعلام شد WWE در نظر دارد که استوری شین مکمن و تریپل اچ تا سامراسلم ادامه پیدا کند.
طبق گفته ی دیو ملتزر ادامه ی این فیود یک اشتباه است چون یک استوری بی سرو ته است.شین مکمن به آندرتیکر باخت ولی همچنان به خواسته اش رسید و این اصلا حسی ایجاد نمیکنه.

پایان League of Nations

همانطور که میدانید WWE در حال برنامه ریزی برای منحل کردن این گروه است و این تصمیم از زمانی گرفته شد که وید برت تصمیم به ترک کمپانی گرفت.قبل از مصدومیت بری وایت قرار بود که گروه وایت فامیلی در پی بک به مصاف لیگ آف نیشن بروند.

حال آلبرتو دل ریو در پیامی گفته که منحل شدن این گروه نزدیک است.
"ما به عنوان گروه هرگز خوب کار نکردیم برای همین تصمیم گرفتیم که جدا بشویم."
همچنین دل ریو خواستار فیود سر عنوان قهرمانی میباشد.

*بازگشت سینا به راو*

جان سینا که چند ماهی است به خاطر مصدومیت شانه از میادین دور است با ارسال پیامی در تویــ تر زمان بازگشت خود را اعلام کرد.

در این پیام او راو 30 می را مقصد خود خواند.این راو مصادف با روز یادبود میباشد.این روز تعطیل رسمی آمریکا میباشد.

*صحبت های برت هارت*

برت هارت که قرار است در پی بک همراه ناتالیا باشد اخیرا مصاحبه ای انجام داده.او که به هیچ عنوان از WWE و وینس مکمن ترس ندارد همیشه به راحتی از WWE انتقاد میکند.

"من اینکار را فقط به افتخار ناتالیا میکنم.من هیچ مایل نیستم که اونجا باشم.اصلا تمایل ندارم برم تلوزیون.من خوشحالم که اینکار را برای ناتالیا میکنم.ولی من از بودن در آنجا حال نمیکنم.اگه روی ریک فلیر یه شارپشوتر برم شاید کمی حال کردم."

او همچنین در مورد چاینا هم صحبت کرد:

"من فکر کنم که او همین امسال باید وارد هال آف فیم بشه ولی من فکر نمیکنم WWE هیچ وقت اینکارو بکنه.بخاطر رابطه ای که با تریپل اچ داشته.تریپل اچ فکر میکنه که کمپانی مال اونه"

همانطور که میدانید برت هارت کلا با همه چیز تریپل اچ مشکل دارد حتی در مصاحبه ای گفته " تریپل اچ اصلا کشتی گیر خوبی نیست.توی مسابقاتش هیچ کاری نمیکنه.فقط دوتا مسابقش با آندرتیکر در رسلمنیای 27 و 28 خوب بود اونم خوب بود چون آندرتیکر کل مسابقه را حمل میکرد."

*میانگین بینندگان در ما فوریه*

راو به طور میانگین در این ماه رتینگ 2.56 را با میانگین بیننده ی 3.62 بدست آورده است.رتینگ 12.3 درصد و تعداد بینندگان 9.7 درصد نسبت به سال گذشته همین موقع کاهش داشته اند.
سال 2015 در ماه فوریه راو به طور میانگین رتینگ 2.92 و تعداد بینندگان 4.01 میلیون را بدست آورده بود.
(سال 2014 رتینگ به طور میانگین 3.17 و تعداد بینندگان 4.51 میلیون و سال 2013 رتینگ به طور میانگین 3.34 و تعدا بینندگان 4.60 میلیون بوده است.)

میانگین رتینگ اسمکدان هم در این ماه 1.77 با 2.48 میلیون بیننده به طور میانگین بوده است.رتینگ 3.3 درصد و تعداد بینندگان 1.6 درصد از سال گذشته کمتر بوده است.
(سال قبل رتینگ 1.83 و 2.52 میلیون بیننده) (سال 2014 رتینگ 2.03 و 2.89 میلیون بیننده)

راک اعلام کرد که فیلم برداری فیبم Baywatch این هفته آغاز میشود و فیلم برداری سریع و خشن 8 هم تا چهر هفته ی دیگر شروع میشود.

hesam1372
04-26-2016, 11:14 AM
اه که چقدر برت هارت مصاحبه میکنه بکش بیرون دیگه بابا:504: